Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Γιάννης Αϊβάζης: Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη Μαρία

Αν μου περνούσε ο έρωτας, δεν θα μπορούσα να συνεχίζω


Στην κάμερα της εκπομπής «Excellent!» μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης για τις συνεχείς φήμες περί χωρισμού του με την Μαρία Κορινθίου, τη σχέση με το παιδί του, αλλά και το Dancing With The Stars.


Ξεκαθαρίζοντας τις φήμες περί χωρισμού με την Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης δήλωσε: «Με την Μαρία είμαστε 6 χρόνια μαζί. Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα κάποια στιγμή. Σε αυτά τα χρόνια φαίνεται ότι οι άλλοι ξέρουν περισσότερα από μας. Δεν αξίζει να απαντήσω. Αν μου περνούσε ο έρωτας δεν θα μπορούσα να συνεχίζω. Στην περίπτωσή μας και ερωτευμένος είμαι και την αγαπάω πάρα πολύ».

Όσο για το πώς είναι εκείνος και πώς η Μαρία Κορινθίου απέναντι στην κόρη τους, Ισμήνη; «Η Μαρία είναι πιο αυστηρή ενώ εγώ είμαι περισσότερο της λογικής, δεν φωνάζω ποτέ. Η Ισμήνη, απ'την άλλη, λόγω ηλικίας είναι κολλημένη πάνω μου, την αγαπάει φυσικά και τη μαμά της», είπε.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο Dancing With The Stars, στον τρίτο κύκλο του οποίου συμμετείχε: «Φέτος νομίζω πως είναι ακόμα πιο αυστηρά. Επίσης, είναι καλύτεροι οι συμμετέχοντες και τα φαβορί, Κάβδας, Αραβανή, Πανταζή, έχουν ξεχωρίσει ήδη. Αλλά το παιχνίδι πρέπει να ξεκαθαρίσει τι κοιτάει, την εξέλιξη και την βελτίωση ή τις καλές χορογραφίες;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...