Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Μέμος Μπεγνής: «Με έκλεψε συνάδελφός μου»

Μία αποκάλυψη - σοκ κάνει ο Μέμος Μπεγνής σε συνέντευξή του, στην οποία εξομολογείται πως έπεσε θύμα κλοπής και απάτης από συνάδελφό του! Παράλληλα, ο σέξι ηθοποιός δηλώνει χορτασμένος στο σεξ, αθεράπευτος καπνιστής και «λαβωμένος» από την οικονομική κρίση.
«Πριν από λίγο καιρό, έπεσα θύμα κλοπής και απάτης από ένα συνάδελφο. Ο εν λόγω, κατά τα άλλα συνάδελφος ηθοποιός, με ξεγέλασε με έντεχνο τρόπο και κατάφερε να μου αποσπάσει ένα υψηλό οικονομικά ποσόν», λέει στην «Espresso» ο Μέμος Μπεγνής και καταλήγει: «τι να πω; Το είδα κι αυτό...».
Ο ηθοποιός που έχει κάνει πολλές καρδούλες να χτυπάνε δυνατά δηλώνει «χορτασμένος άντρας σεξουαλικά» αλλά και πικραμένος από γυναίκες.
Όταν τον ρωτούν για την ιδανική, απαντά με μια φράση που πολλοί θεωρούν κλισέ, ότι δηλαδή δεν τον ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση. Πάει, όμως, ένα βήμα παρακάτω και συνεχίζει: «έχω βρεθεί με αρκετά άσχημες γυναίκες και έχω περάσει υπέροχα μαζί τους... η εξωτερική ομορφιά περνά, μπορεί να χαθεί. Η εσωτερική ομορφιά είναι εκείνη που μένει».
Η οικονομική κρίση επηρέασε και εκείνον, όπως και τους περισσότερους Έλληνες. «Δεν δούλεψα στην τηλεόραση, κόπασαν τα φλας των φωτορεπόρτερ, σίγησε το κινητό μου... επαγγελματικά και οικονομικά ένιωσα ένα ζόρι», λέει ο ηθοποιός που τον χειμώνα θα παίξει σε κυπριακή τηλεοπτική σειρά με το όνομα «Πανσέληνος».
Όσο για το μειονέκτημά του; «Η ευκολοπιστία μου. Δυστυχώς, παραμένω ρομαντικός και αθώος», επισημαίνει, προσθέτοντας πως δεν μετανιώνει για κάτι που έχει κάνει αλλά φροντίζει να μαθαίνει από τα λάθη του.

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Τα χρέη «πνίγουν» τη δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον



«Ό,τι μπορεί κάνει» η δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον, για να αποφύγει τη χρεοκοπία, δήλωσε την Κυριακή εκπρόσωπός της. Όπως αναφέρει το BBC, τα χρέη της από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες αγγίζουν τα δύο εκατομμύρια λίρες.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, τα χρέη μέχρι στιγμής αντιμετωπίζονται, αλλά η κήρυξη πτώχευσης είναι «μια εναλλακτική».
Τα σχόλια αυτά έρχονται έπειτα από δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sunday Telegraph, σύμφωνα με το οποίο τα χρέη, τόσο προσωπικά όσο και επιχειρηματικά, φτάνουν τα 5 εκατομμύρια λίρες.
Το δημοσίευμα μάλιστα ανέφερε πως η οικονομική κατάσταση της Φέργκιουσον έχει ανησυχήσει ακόμη και την ίδια τη βασίλισσα, και πως τουλάχιστον ένας βασιλικός σύμβουλος προκρίνει την πτώχευση ως την καλύτερη λύση.
Πάντως, ο εκπρόσωπος της Φέργκιουσον διέψευσε πως το σύνολο των χρεών είναι τόσο υψηλό.
«Τα μόνο χρέη που έχει έιναι επαγγελματικά, και μάλιστα ορισμένα από αυτά αμφισβητούνται. Όλα τα προσωπικά χρέη έχουν ξεπληρωθεί» τόνισε ο εκπρόσωπος.
Τα οικονομικά προβλήματα της δούκισσας έγιναν ευρέως γνωστά τον περασμένο Μάιο, όταν βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο, το οποίο την παρουσίαζε να χρηματίζεται από επιχειρηματία,  ο οποίος ήθελε να αποκτήσει πρόσβαση στον πρώην σύζυγό της, πρίγκιπα Άντριου.
Στη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης στο σόου της Αμερικανίδας δημοσιογράφου Όπρα Γουίνφρι, η Σάρα Φέργκιουσον παραδέχτηκε ότι χρωστάει πολλά, αλλά δεν αποκάλυψε πόσα.
Η Σάρα Φέργκιουσον παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Άντριου το 1986. Το ζευγάρι απέκτησε δύο κόρες και πήρε διαζύγιο το 1996.
Τα καθήκοντα του πρίγκιπα Άντριου ως πρεσβευτή του βρετανικού εμπορίου ανά την υφήλιο είναι και η προώθηση Βρετανών εμπόρων τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό
Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=347679&dt=08/08/2010#ixzz0w2I9O66X

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...