Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

«Θα είμαι πάντα θαυμάστρια της Ελεωνόρας» Αφιέρωμα «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Έχει δεχτεί πάρα πολλές καλές κριτικές, αλλά σίγουρα, ιδιαίτερα για έναν καλλιτέχνη, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο να εισπράττει θετικά σχόλια από τους συναδέλφους του.
Πόσο μάλλον, όπως στην περίπτωση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη που ο θαυμασμός έρχεται από μία επίσης σπουδαία ερμηνεύτρια που επίσης «υπηρετεί» αυτό που λέμε «καλό τραγούδι».

Ο λόγος για τη Νατάσα Μποφίλιου που δεν διστάζει να δηλώσει πως ίσως μάλιστα να είναι η πιο πιστή θαυμάστρια της Ελεωνόρας.

Συγκεκριμένα αύριο το βράδυ ο Σπύρος Παπαδόπουλος αφιερώνει την εκπομπή του στον ALPHA στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ανάμεσά στους καλεσμένους που θα πουν «στην υγειά σου Ελεωνόρα» είναι και η Νατάσσα Μποφίλιου που λέει


«Χαίρομαι γιατί είμαι κοντά στην αγαπημένη μου φίλη. Την Ελεωνόρα την αγαπώ απόλυτα, την πιστεύω, Νιώθω τα άγχη της, τις αγωνίες της, τη μεγάλη της χαρά και ξέρω πόσο κουράστηκε για να φτάσει όσο μακριά έχει φτάσει και με πόση αγνότητα απέναντι στη μουσική το έχει καταφέρει αυτό. Θα είμαι πάντα μια πιστή της θαυμάστρια. Ίσως η πιο πιστή».

Το θαυμασμό τους όμως, για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη εκφράζουν και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που είναι στην εκπομπή, ενώ η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη τονίζει πως τη σέβεται λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Την αγαπάω την Ελεωνόρα, την παρακολουθώ από την πρώτη φορά που εμφανίστηκε. Την εκτιμώ, τη σέβομαι παρότι είναι μικρότερη. Είναι πολύ σπουδαίο πλάσμα»!

Αύριο λοιπόν, στις 9 το βράδυ, μέσα από την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον ALPHA οι τηλεθεατές μπορούν να απολαύσουν πολύ ωραία τραγούδια ερμηνευμένα από τους Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νατάσσα Μποφίλιου που ενώνουν τις φωνές τους σε εκπληκτικά ντουέτα.

Επίσης, η Ελεωνόρα τραγουδά και με τη Γιώτα Νέγκα, ενώ συναντά στο πάλκο της εκπομπής και τον Θανάση Αλευρά για να τραγουδήσουν παλιές λαϊκές επιτυχίες. Αξίζει δε να σημειώσω ότι στο πιάνο για να συνοδεύσουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αλλά και τη Νατάσσα Μποφίλιου κάθονται αρκετές φορές και δύο από τους καλύτερους σύγχρονους συνθέτες, ο Κώστας Λειβαδάς και ο Θέμης Καραμουρατίδης. Είναι σίγουρο πως όσοι παρακολουθήσουν αύριο την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου θα ευχαριστηθούν ωραία τραγούδια της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...