Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Κ. Κόκλας: “Πέρασα κρίση στο γάμο μου, αλλά σήμερα είμαι καλά!”


Για την κρίση που πέρασε στο γάμο του με την σύζυγό του Κατερίνα Σούλη μίλησε ο Κώστας Κόκλας στο “Thema People”. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως υπήρξε μια περίοδος που πέρασε δυσκολίες, αλλά τώρα είναι καλά.


“Με την Κατερίνα είμαστε ζευγάρι 10 χρόνια και όλα τα ζευγάρια περνούν κρίσεις στο γάμο τους. Τι να κάνουμε; Αγώνας είναι και οι σχέσεις. Σημασία έχει ότι είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και συνεχίζουμε να είμαστε μαζί”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μαρία Ηλιάκη: Τα συγκινητικά λόγια για την απώλεια της μητέρας της: "Με πιάνει ένας φόβος στο στομάχι"


Η Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε την Μαρία Ηλιάκη στη Νέα Σμύρνη, στη γειτονιά και το σπίτι οπου μεγάλωσε. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Δέστε τους", μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την απώλεια της αγαπημένης μητέρας της και για τα γενότα που τη σημάδεψαν μέχρι σήμερα 

Οι ΤΡΕΙΣ άνθρωποι που ήθελε να βοηθήσει ο Σάκης Μπουλάς

 
Μετά το θάνατο του Σάκη Μπουλά, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή στα 60, χτυπημένος από τον καρκίνο.
 
Ο αγαπημένος σε όλους καλλιτέχνης, λέγεται πως ήθελε να βοηθήσει ΤΡΙΑ πρόσωπα.

Βασιλιάς του Καρναβαλιού στο Ρέθυμνο ο Λάκης!

Βασιλιάς του Καρναβαλιού στο Ρέθυμνο θα είναι αύριο ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος σκοπεύει να δώσει τον ρυθμό στις εκδηλώσεις των Αποκριών στον όμορφο νομό της Κρήτης.

Το ειδύλλιο πασίγνωστου ηθοποιού με νέα και όμορφη συνάδελφο του

Εκείνος είναι πασίγνωστος και γοητευτικός ηθοποιός, ενώ εκείνη ένα νέο, όμορφο και πολλά υποσχόμενο ταλέντο στο χώρο της υποκριτικής.

Νέο καυτό ειδύλλιο γεννήθηκε στη showbiz. Εκείνος είναι πασίγνωστος και γοητευτικός ηθοποιός, ενώ εκείνη ένα νέο, όμορφο και πολλά υποσχόμενο ταλέντο στο χώρο της υποκριτικής. Οι δυο τους ήρθαν κοντά με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν και αμέσως γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσά τους. Για ποιους πρόκειται;

Κι όμως είναι ο Σεργουλόπουλος

Η κυρία που βλέπεται ανάμεσα στον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Παναγιώτη Πετράκη είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος.


Όχι, ο παρουσιαστής δεν είναι στο πνεύμα των ημερών, αλλά το έκανε για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί. «Priscilla η Βασίλισσα της ερήμου» θ' ανέβει στο Θέατρο Badminton με τα αυθεντικά βραβευμένα κοστούμια και σκηνικά της παράστασης του Λονδίνου σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού και ένα εκπληκτικό ελληνικό καστ!

Ζουγανέλης έξαλλος: Τώρα που πέθανε ο Μπουλάς του κάνουν αφιερώματα

Απίστευτα θυμωμένος εμφανίστηκε σε συνέντευξη του ο Γιάννης Ζουγανέλης, με όσα γίνονται μετά τον θάνατο του Σάκη Μπουλά και τα αφιερώματα στην μνήμη του, ενώ ξεσπά για άλλη μια φορά εναντίον αυτών που τον πέθαναν, όσο ζούσε.

Έξω φρενών ο Καπουτζίδης με την αλλοίωση των δηλώσεων του!

«Δεν θέλω τους μετανάστες στη χώρα μου. Να σας το πω πολύ απλά, δεν θέλω να υπάρχει αυτή η κατάσταση που υπάρχει στο κέντρο, θεωρώ ότι αυτό το πράγμα πρέπει να διορθωθεί. Και θεωρώ ότι είναι λάθος των πολιτικών μας, των προηγούμενων κυβερνήσεων, που άφησαν αυτή την κατάσταση...».


Αυτά τα λόγια είναι μέρος της απάντησης του Γιώργου Καπουτζίδη, όταν καθισμένος στην πολυθρόνα του καλεσμένου στο «Πρωινό» του ΑΝΤΙ, απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδα, είχε κληθεί να σχολιάσει τα όσα είχαν συμβεί τον περασμένο Δεκέμβριο μετά τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Η Άσπα Τσίνα ξαναχτυπά! «Κράζει» τώρα τους κριτές του «The Voice»

Μετά το πρώτο «χτύπημα», το δεύτερο δεν άργησε να έρθει από την Άσπα Τσίνα, η οποία τώρα μέσα από συνέντευξη της «κράζει» τους κριτές του «The Voice»


«Το ότι υπάρχουν καλές φωνές, άγνωστες στο ευρύ κοινό, το ξέρουμε όλοι. Όμως σε μια εποχή κρίσης, όπως αυτή που ζούμε, που οι δισκογραφικές δεν πάνε καλά, που τα νυχτερινά κέντρα επίσης δεν δουλεύουν όπως παλιά και ακόμα και «φτασμένοι» καλλιτέχνες είναι εξαφανισμένοι,

Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο Σάκης την παραμονή πριν φύγει μας έκανε και γελάσαμε με τις μιμήσεις του»

Τον Γιάννη Ζουγανέλη υποδέχτηκε η Ναταλία Γερμανού στο πλατό της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται».


Η εκπομπή είχε γυριστεί πριν χαθεί ο Σάκης Μπουλάς γι'αυτό ο Γιάννης Ζουγανέλης έγραψε ένα βίντεο που μίλησε για τον επί 40 χρόνια φίλο και συνεργάτη του. «Έχω κρατήσει τα πάντα..Τη μάχη για τα πάντα. Από τον Σάκη μου θα μου μείνει η αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά». Όπως είπε αντιμετώπισε γενναία την ασθένειά του από την αρχή.

Η κόρη του Παπαληγούρα γυμνή, με πιθηκάκι να τη «θηλάζει» σε εξώφυλλο περιοδικού

Η Λένα Παπαληγούρα, κόρη του γνωστού πολιτικού και πρώην υπουργού Αναστάσιου Παπαληγούρα, φωτογραφίζεται γυμνή κρατώντας ένα πιθηκάκι αγκαλιά και φαίνεται σαν να το θηλάζει.

Ο Κωστόπουλος αποκάλυψε πότε ξεκίνησε η σχέση της Μενεγάκη με τον Ματέο!

Ο Κωστόπουλος αποκάλυψε πότε ξεκίνησε η σχέση της Μενεγάκη με τον Ματέο!


Με αφορμή το χθεσινό ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη και για το αν τελικά η Ελένη Μενεγάκη προστατεύει την προσωπική της ζωή, ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε μια ακόμη αποκάλυψη.

ΦΩΤΟ- Η Σόφη Πασχάλη γυμνάζεται και "ανάβει" φωτιές


Η πιο σέξι γυμνάστρια της ελληνικής showbiz ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία της με τις ασκήσεις που κάνει για να έχει τέτοιο κορμί. 

Ένας «ξανθός άγγελος» μια λαμπερή γυναίκα που έκανε θραύση στο καλλιτεχνικό στερέωμα- στην Αννίτα

Το Σάββατο  1η Μαρτίου, στις 17:00, η Αννίτα θα φιλοξενήσει μια λαμπερή γυναίκα που έκανε θραύση στο καλλιτεχνικό στερέωμα. 


Υπήρξε ο «ξανθός άγγελος» εκείνης της εποχής ξεσηκώνοντας τα ανδρικά πλήθη σε κάθε της εμφάνιση. Όλοι την αποθέωναν. 

Επίσης, στο πλατό της εκπομπής θα βρεθεί και μια 32χρονη γυναίκα που έφερε στον κόσμο ένα παιδί για να εκδικηθεί τον πρώην σύντροφό της. Ακόμα και σήμερα, πληρώνει τις λάθος επιλογές της.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» Τις απόκριες διασκεδάζουμε μαζί

Σάββατο, 1η Μαρτίου 2014, στις 21:00


Αυτές τις απόκριες θα τις περάσουμε μαζί! Ο ALPHA και η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μας προσκαλούν το Σάββατο 1η Μαρτίου στις 21:00, σε ένα μουσικό αποκριάτικο πάρτι που θα μας ξεσηκώσει!

«The Voice»: Αυτοί είναι οι πρώτοι 8 που περνούν στα lives

Το πρώτο battle του «The Voice» τελείωσε και το δύσκολο έργο των τεσσάρων coaches έλαβε τέλος αφού μετά από πολλή σκέψη επέλεξαν τους τραγουδιστές που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι και οι 16 παίκτες ήταν πολύ καλοί αλλά μόνο οι 8 κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τα Lives του σόου! Δείτε ποιοι πέρασαν και ποιοι έμειναν εκτός!

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

«The Voice»: Πέρασε στην επόμενη φάση ο Δήμος Μπέκε!

Ένα μήνα πριν ο Δήμος Μπέκε έδωσε δυναμικό παρών στην blind audition του «The Voice», όπου κατάφερε να ενθουσιάσει και τους τέσσερις κριτές.


Σήμερα στο πρώτο battle του σόου ο 40χρόνος καλλιτέχνης, πρώην μέλος του συγκροτήματος «One», με αντίπαλο τον Harry Moss, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αφού ο Αντώνης Ρέμος το συζήτησε με τον βοηθό του! Δείτε την εμφάνιση του!

Ένα εκατ. ευρώ για δείπνο με την Claudia Schiffer

Στόχος ενός Άραβα πρίγκιπα είχε γίνει στο παρελθόν η Claudia Schiffer, καθώς δέχτηκε από εκείνον... μία πρόταση: να δειπνήσει μαζί του έναντι 1 εκατ. ευρώ. Η πρόταση φυσικά περιείχε και ανήθικο περιεχόμενο και γι αυτό το τοπ-μόντελ την αρνήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Τότε μία συνάδελφός της άρπαξε την ευκαιρία και βρέθηκε για ένα βράδυ στο πλευρό του πρίγκιπα.

Όλα αυτά τα αποκάλυψε η Schiffer όταν της ζητήθηκε σε συνέντευξη να θυμηθεί την πιο περίεργη στιγμή της καριέρας της.

Ηλιάδη στον Κωστόπουλο: Να σέβεσαι και να μην προσβάλεις



"Μήπως τελικά πρέπει να χαλαρώσετε λίγο, να σέβεστε και να μην προσβάλετε ανθρώπους που ουδέποτε σας ενόχλησαν" σημειώνει η Αγγελική Ηλιάδη μέσω instagram στον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος σχολίασε τις φωτογραφίες που ανεβάζει η τραγουδίστρια στο instagram.

Ο τέλειος γάμος της Συνατσάκη


Η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει πώς φαντάζεται τον τέλειο γάμο.


"Γενικώς δεν μπορώ να πω ότι είμαι πολύ υπέρ του γάμου. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ως διαδικασία. Απολαμβάνω το concept γιορτάζουμε την αγάπη μας με ένα πάρτι και κάπως έτσι φαντάζομαι ότι θα είναι όταν έρθει εκείνη η ώρα. Αυτό θα γίνει μόνο όταν θα έχουμε

BINTEO- Xατζηβασιλείου: Πιθανό και να πήγαινα στο... "Ποτάμι"


Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν θα δεχόταν πρόσκληση του Σταύρου Θεοδωράκη για το "Ποτάμι", η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε: "Πιθανό και να πήγαινα".

ΒΙΝΤΕΟ-Λιάγκας: Mου την έχει "πέσει" πολιτικός


Με αφορμή την αποκάλυψη του Κρατερού Κατσούλη ότι τον έχει φλερτάρει άντρας με διακριτικό τρόπο, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: "Μου την έχει "πέσει" πολιτικός με άκομψο τρόπο".

ΒΙΝΤΕΟ- Η Καραβάτου απαντά αν είναι έγκυος


Η Κατερίνα Καραβάτου ρωτήθηκε αν ισχύουν οι φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος. Η παρουσιάστρια του Alpha ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, παρόλο που θα έκανε πολύ ευτυχισμένο τον Κρατερό Κατσούλη.

Μελέτη και Δούνια υποψήφιες Δημοτικοί Σύμβουλοι στον Πειραιά;

 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιώς θέλει να κατεβάσει γερά ονόματα για να επανεκλεγεί
Πασίγνωστα ονόματα που θα κάνουν μπαμ θέλει να βάλει στο ψηφοδέλτιο του ο Βασίλης Μιχαλολιάκος προκειμένου να επανεκλεγεί δήμαρχος Πειραιά.

Σάκης Ρουβάς: Στο πλευρό της Κάτιας και στα δύσκολα

Ο Σάκης Ρουβάς δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της Κάτιας Ζυγούλη όταν εκείνη χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο.


Το πρώην μοντέλο έπρεπε να κάνει μια αφαίρεση ενός παραθυρεοειδούς αδενώματος και έτσι εισήχθη σε ιδιωτική κλινική.

«Happy Day στον Alpha». Η χαλαρή πρωινή επιλογή.

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, στις 08:00


Μνημόνια, μέτρα και πολιτικές αναλύσεις με το «καλημέρα»; Χαλαρώστε! Υπάρχει κι άλλη επιλογή –πιο «ανθρώπινη» και φιλική προς τον τηλεθεατή. Το «Happy Day στον Alpha» έρχεται για να δώσει άλλο αέρα στην πολύ πρωινή ζώνη του σταθμού. Το «Happy Day στον Alpha» είναι μια καθημερινή πρωινή εκπομπή που αφήνει τη στενόχωρη πληροφόρηση κατά μέρος και καταπιάνεται με όλα εκείνα που μπορούν να κάνουν τη διάθεσή μας λίγο καλύτερη. Ίσως, και την ίδια τη μέρα μας…

Ποια αστέρια είναι «Μες στην καλή χαρά» το Σαββατοκύριακο

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.


Το Σάββατο 1η Μαρτίου ο Γιώργος Χρανιώτης αφήνει για λίγο τις πρόβες της παράστασης «24 Hour Plays» που ετοιμάζει και έρχεται στο «Μες στην καλή χαρά».

«Stars System»: Γιατί ο Απρίλιος είναι ο πιο σκληρός μήνας του 2014

Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha. 


Το Σάββατο 1 Μαρτίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου φιλοξενεί τον Κώστα Λεφάκη και αναλύουν αστρολογικά τι θα φέρει η Άνοιξη για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού. Θα μάθουμε την πρόβλεψη της Σμάρως Σωτηράκη για το μήνα Απρίλιο και για ποιο λόγο είναι ο πιο σκληρός μήνας του 2014. 

Διονύσης Τσακνής: «Μου ’ρχεται να τραβήξω χειρόφρενο και να κατέβω να τον πλακώσω στο ξύλο»

Με ποιον τα έχει βάλει ο Διονύσης Τσακνής και ποιον θέλει να... πλακώσει στο ξύλο;


Ο μεγάλος τραγουδοποιός, μιλάει για την κοινωνική αδικία για την οποία λέει πως αντιδρά ανώριμα καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί τον εαυτό του όταν παρακολουθεί τέτοια φαινόμενα.

Δείτε τι έκανε η Μενεγάκη και o συνεργάτης της δεν μπορούσε να δουλέψει! [video]

Αργοπορημένη μπήκε στο πλατό της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη φορώντας... ένα αέρινο μακρύ φόρεμα.


Με το που μπήκε μέσα είχε τρελά κέφια... και αμέσως πήγε σ' έναν κάμεραμαν και «έσκασε» ένα φιλί! 

Τότε εκείνος της είπε: «Τώρα Ελένη μου δε μπορώ να δουλέψω»!

Η Χατζηβασιλείου μιλά για το ΠΑΙΔΑΚΙ που έχει ΧΑΣΕΙ: "Θα είχαμε τώρα και ένα τρίτο παιδάκι.. "(VIDEO)

Η Βίκυ Χατηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για το παιδί που έχασε.


«Είχα μείνει έγκυος αλλά δεν προχώρησε καλά η εγκυμοσύνη. Είχα μία ατυχία. Το έχασα. Κρίμα. Θα είχαμε τώρα και ένα τρίτο παιδάκι. Αλλά δεν πειράζει, έχουμε δυο αγόρια, φτάνει. Ήταν πολύ νωρίς, δεν ξέρω τι περιμέναμε...» είπε χαρακτηριστικά για πρώτη φορά στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά!

ΝΑ ΤΑ, ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ!! Η Καλλιμούκου την έπεφτε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου on air!! (VIDEO)

Η Αντωνία Καλλιμούκου φλέρταρε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου!


Το μοντέλο είναι σήμερα στην Ελένη Μενεγάκη και τα κορίτσια «τρελάθηκαν» μαζί του. Η Αντωνία μάλιστα που τον ξέρει καλύτερα δεν δίστασε να του κάνει καμάκι on air! 

Δείτε την πανέμορφη σύζυγο του Κώστα Μακεδόνα που μας άφησε άφωνους! [photo]

Ο Κώστας Μακεδόνας είναι από τις πιο ωραίες φωνές της ελληνικής μουσικής και τα τραγούδια του έχουν δέσει παρέες και παρέες. Σπανίως απασχολεί με την προσωπική του ζωή. 
 
Για την ακρίβεια καθόλου, αλλά... η παρουσία του στην πρεμιέρα του θρυλικού μιούζικαλ CATS τράβηξε το ενδιαφέρον, λόγω της εντυπωσιακής παρουσίας στο πλάι του.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Γ. Βαλλιανάτος: Έχω κάνει έρωτα με λιγότερο από 9.000 άνδρες!

Μετά την αποκάλυψη ότι είναι οροθετικός, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος που διεκδικεί την ψήφο των Αθηναίων για τη δημαρχεία, συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις αποκαλύψεις που κάνει για την προσωπική του ζωή στο περιοδικό Εγώ  και τον Γιάννη Βίτσα.


Μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος μιλάει για τη ζωή του και την καθημερινότητά του ως φορέας του AIDS, για τους έρωτές του, αλλά και τον χαμό του συντρόφου του.

Η Μενεγάκη έριξε κάτω την Καλλιμούκου και προκλήθηκε αναστάτωση στο πλατό! [video]

Σπρώξε, σπρώξε η Ελένη Μενεγάκη τον Γρηγόρη Γκουντάρα η Αντωνία Καλλιμούκου έπεσε που ήταν από πίσω της 

Και εκεί που γελούσαν, η Αντωνία έπεσε και τα γέλια μετατράπηκαν σε ένταση...

Η Ελένη έσπευσε να τη σηκώσει λέγοντάς της έχει δυο μέτρα πόδια και δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ως αντίσταση...

 Ενώ η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είπε στην Αντωνία ότι το «παίζει» ότι είναι τριάντα κιλά! Εμ, η άμοιρη έπεσε, εμ τα άκουσε!

Το σκίτσο του Σάκη Μπουλά που σαρώνει στο διαδίκτυο [photo]

Έναν ξεχωριστό τρόπο βρήκαν οι θαυμαστές του Σάκη Μπουλά για να τον αποχαιρετίσουν.


Με δεδομένο ότι ο καλλιτέχνης ήταν ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ, οι fans του διαδικτύου δημιούργησαν ένα σκίτσο που απεικονίζει τον Σάκη Μπουλά στην πύλη του Παραδείσου να λέει στον Άγιο Πέτρο ότι δεν πρόκειται να βγάλει το σκουλαρίκι του.

Πανικός στον ΣΚΑΪ: Καλεσμένος, έξαλλος, ούρησε πάνω στην καρέκλα του παρουσιαστή

«Κατουρώ τους δημοσιογράφους και τις θέσεις τους» φώναξε ο γνωστός στο διαδίκτυο Ponzi και το έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, όπου ήταν καλεσμένος.


Προηγήθηκε λογομαχία του με τον δημοσιογράφο, σύμφωνα με το Enimerosi24. Ο Ponzi, κατά κόσμον Αλέξανδρος Κοντοπίδης, έφυγε κακήν κακώς από το στούντιο και βέβαια η εκπομπή δεν προβλήθηκε.

Δ. Βανδή – Γ. Μαστροκώστα: Έτσι διατηρούν το καλλίγραμμο κορμί τους!

 

Όμορφες, δραστήριες, επιτυχημένες κι έχουν ένα σώμα που θα το ζήλευαν πολλές. Η Δέσποινα Βανδή και η Γωγώ Μαστροκώστα έχουν ένα καλλίγραμμο, γυμνασμένο και υγιές σώμα. Φυσικά, όχι τυχαία αφού φροντίζουν να να αθλούνται καθημερινά. Για να είναι σε φόρμα και να έχουν άρτια φυσική κατάσταση.

Ξανά νυφούλα ντύθηκε η Μαριέττα Χρουσαλά! Φωτογραφίες

Νύφη για τις ανάγκες μιας ξεχωριστής φωτογράφησης ντύθηκε ξανά η Μαριέττα Χρουσαλά. Η πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο συμμετέχει στην προώθηση της νέας collection της κουμπάρας της Σήλιας Κριθαριώτη και έκλεψε τις εντυπώσεις.


Φορώντας δαντελένια νυφικά και έχοντας στην αγκαλιά της ένα μωράκι, πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Κώστα Αυγουλή.

Δες φωτογραφίες:

Θάνου- Παρθένης: Μετά από καιρό… έκαναν δημόσια εμφάνιση και μιλούν για τον έγγαμο βίο!

Καιρό είχαμε να δούμε την Κατερίνα Θάνου και τον Αλέξανδρο Παρθένη!
Το ζευγάρι έκλεισε δυο χρόνια έγγαμου βίου και μίλησαν για τη κοινή τους ζωή. 

Για την απόκτηση παιδιού είπα ότι θα έρθει και αυτό αλλά δεν την αγχώνει! Και οι δυο ήταν αρκετά ευδιάθετοι και μίλησαν με γλυκά λόγια ο ένας για τον άλλον στη κάμερα!

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΑΠ ΒΟΥΛΑΣ

 

Κοντά στα παιδιά που τόσο αγαπάει βρέθηκε χθες ο Λευτέρης Πανταζής. Συγκεκριμένα ο δημοφιλής καλλιτέχνης δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση στην αποκριάτικη γιορτή των παιδιών που φιλοξενεί το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων Βούλας αφού εδώ και χρόνια είναι έντονα ευαισθητοποιημένος και δίνει πάντα το παρών. 


Έτσι τα παιδιά έχουν αποκτήσει μαζί του μεγάλη οικειότητα και χάρηκαν για ακόμη μια φορά που τον είδαν. Τον αγκάλιασαν, χόρεψαν με τα τραγούδια του και διασκέδασαν πολύ. 

H πίσω όψη της Κατερίνας Καινούργιου - Φοράει κοντό σορτσάκι και αναστατώνει! [photo]

Η Κατερίνα Καινούργιου ως γνωστόν ασχολείται πέραν της παρουσίασης και με τη μόδα και το σχέδιο ρούχων, αφού εδώ και ένα χρόνο έχει εγκαινιάσει... την δική της σειρά ρούχων. Στη νέα της φωτογράφηση βάζει τα σχέδια της και την βλέπουμε από πίσω να περπατάει.

Ποια διάσημη Ελληνίδα έκανε αυτή την extreme εμφάνιση;

Σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του entertv και συνάντησε, ανάμεσα σε άλλους, την  εκρηκτική Ελληνίδα με μια ιδιαίτερη στιλιστική επιλογή.

Τα πρώτα λόγια της Αλεξάνδρας Ούστα για τον χαμό του αγαπημένου της Σάκη Μπουλά



Αρκετοί ήταν αυτοί που ανάρτησαν μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο μετά τον θάνατο του Σάκη Μπουλά. Τραγική φιγούρα η σύντροφός του Αλεξάνδρα Ούστα, η οποία στάθηκε δίπλα του με περίσσια αξιοπρέπεια μέχρι και την τελευταία στιγμή.


 Η ίδια μάλιστα βρήκε την δύναμη λίγες ώρες μετά την κηδεία του να ανέβει στην σκηνή  και να συνεχίσει κανονικά την ζωή της -πράγμα που ήταν επιθυμία του ηθοποιού- όπως έκαναν και οι φίλοι του, οι οποίοι τραγούδησαν για εκείνον το ίδιο βράδυ στην Ακτή Πειραιώς.

Η Μαρία Μενούνος βάζει τα αποκριάτικα αλλά όπως το κάνουν στο Ρίο! [photos]

Μπορεί η βασική της ασχολία να είναι η παρουσίαση, αλλά μια όμορφη γυναίκα σαν και τη Μαρία Μενούνος πάντα θα... έχει παράλληλες ασχολίες και θα έρχονται προτάσεις από παντού για διάφορα. Η 35χρονη Μαρία για να προωθήσει την συνεργασία δύο εταιρειών με το κανάλι που εργάζεται είπε να πετάξει τα ρούχα της και να ντυθεί καρναβαλικά αλά Ρίο!

Η Μαρία Μενούνος είναι παρουσιάστρια στο Extra και το κανάλι της σύνηψε συνεργασία με την Caesars Entertainment και το Starwood Preferred Guests και μαζί με επαγγελματίες χορεύτριες έβαλε τα ρούχα που φορούν σε σόου στο Λας Βέγκας, δηλαδή τα χρυσαφένια εσώρουχα της και πολλά φτερά και πούπουλα.

Φ. Σκορδά: Η συνάντηση με Μπαλατσινού – Κωστόπουλο στο παιδικό πάρτι του Χατζηνικολάου

 

Τα γενέθλια του γιου του Νίκου Χατζηνικλάου ήταν αυτά που ένωσαν τα δύο ζευγάρια των αντίπαλων πρωινών. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας συναντήθηκαν στο ίδιο πάρτι με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού.

Η αδερφή της «Μαρίας της Άσχημης» είναι πεντάμορφη και έχει και σκουλαρίκι στη μύτη


Η Αγγελική Δαλιάνη έγινε γνωστή για τον ρόλο της Μαρίας της Άσχημης, αλλά όταν έγιναν τα αποκαλυπτήρια δεν ήταν καθόλου άσχημη. 


Ίσα ίσα ήταν το πιο ωραίο γλυκό κορίτσι της ελληνικής σόουμπιζ, που δεν πρόβαλε το σέξι στοιχείο, αλλά το χαμόγελο της. Η αδερφή της όμως είναι το αντίθετο: ένα γλυκό κορίτσι που είναι τρομερά σέξι.

Ο Γιάννης Λάτσιος ελίσσεται σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη [βίντεο]

Ο γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο στούντιο ΚΑΠΠΑ, όπου γίνονται όλες οι παραγωγές του καναλιού και μίλησε στην κάμερα του Μελέτησέ Το για το The Voice, το Your Face Sounds Familiar, τις κόντρες μεταξύ παρουσιαστών του καναλιού και την απρόβλεπτη Σάσα Σταμάτη. Για αυτό που δεν μίλησε όμως όταν ρωτήθηκε είναι για την φημολογούμενη απουσία του από το πάρτι των παιδιών του.

Μου απομένει λίγος καιρός – Ποια γνωστή ηθοποιός νιώθει το τέλος να πλησιάζει;


Πριν από μερικές δεκαετίες ήταν από τις ηθοποιούς-σύμβολα του Χόλιγουντ και ήταν από τις πρώτες που εισήγαγε την έννοια του fitness. Όμως τα χρόνια περνούν και όσο μεγαλώνει νιώθει ότι ο θάνατος την πλησιάζει και θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της αυτόν της τον φόβο.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Έπαθα σοκ, είναι πραγματικά εφιαλτικό

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου από την εποχή που την γνωρίσαμε μέχρι τη μέρα που έκανε σχέση με τον Γιάννη Πάριο, ήταν από τις ηθοποιούς που μας απασχολούσαν μόνο για το έργο τους. 


Στο διάστημα όμως της σχέσης της με τον τραγουδιστή βίωσε πρωτόγνωρα πράγματα που την τάραξαν ψυχολογικά και χρειάστηκε να την στηρίξουν οι συγγενείς της για να τα καταφέρει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...