Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Σοκ! Η Ηλιάδη χώρισε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Η είδηση ότι η Αγγελική Ηλιάδη και ο Κώστας Μηλιωτάκης χώρισαν, έπεσαν σαν βόμβα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Το ζευγάρι ετοιμαζόταν ν' ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, η πρώτη ημερομηνία είχε οριστεί για τις αρχές του καλοκαιριού, αλλά λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων το ανέβαλαν, χωρίς να ορίσουν μια καινούργια ημερομηνία.

Αυτό, έκανε αρκετούς να παραξενευτούν, αφού τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο συνθέτης ήθελαν πάρα πολύ να δεσμευτούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Άλλωστε συζούσαν αρκετό καιρό, ενώ ο ένας είχε «χτυπήσει» τα αρχικά του άλλου στο σώμα του

Μάλιστα, η Αγγελική είχε ξεκινήσει και τις πρόβες νυφικού, κάτι που φανέρωνε ότι όλα ήταν σχεδόν έτοιμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα real, η Αγγελική και ο Κώστας αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην σχέση τους , λίγο πριν το μυστήριο.

Τραγωδία για γνωστό ζευγάρι ηθοποιών: Έχασαν την κόρη τους σε τροχαίο!

Τραγωδία για γνωστή θεατρική οικογένεια. Τραγικό θάνατο βρήκε την περασμένη εβδομάδα η 28χρονη ηθοποιός Ελενα Μαρτίνου σε τροχαίο δυστύχημα, αφήνοντας ορφανό το τριάμισι χρόνων παιδί της. Η Ελενα Μαρτίνου ήταν κόρη της Τούλας Ζαχαριουδάκη -από τον γάμο της με τον ηθοποιό Σώτο Μαρτίνο- η οποία χρόνια τώρα ασχολείται με το παιδικό θέατρο στεγάζοντας τον θίασό της με την επωνυμία «Νέα Ονειροπόληση» στο «Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη».

Η μητέρα της Ελενας και ο ετεροθαλής αδελφός της Παντελής Μαρτίνος -από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της που απέκτησε δύο ακόμα γιους- πληροφορήθηκαν πρώτοι το κακό μαντάτο. Η 28χρονη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα όταν οδηγώντας το αυτοκίνητό της τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο.

Η είδηση του θανάτου της νέας κοπέλας βύθισε στο πένθος τον σύζυγό της, τη μητέρα της, τον πατέρα της, αλλά και τα ετεροθαλή αδέλφια της, με τα οποία διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις.

«Τι να σας πω τέτοιες ώρες; Οτι είμαι απαρηγόρητη…» ήταν η μόνη κουβέντα που κατάφερε να αρθρώσει η μητέρα της αδικοχαμένης ηθοποιού στην «Espresso».

Η κηδεία της Ελενας έγινε στο νεκροταφείο των Γλυκών Νερών. Συντετριμμένοι οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι συνόδευσαν την Ελενα στην τελευταία της κατοικία.

«Τους τελευταίους δύο μήνες είχαμε χάσει την επαφή, παρ’ ότι είμαστε δεμένα αδέλφια. Η Ελενα από τότε που χώρισαν οι γονείς της, πάνε πολλά χρόνια βέβαια, ζούσε με τη μητέρα της και εμείς με τον πατέρα μας. Ηταν καλλιτεχνική και ευαίσθητη φύση, αλλά έγραφε και πολύ καλούς στίχους» λέει στην «Espresso» ο αδελφός της Νίκος Μαρτίνος.

Η Ελενα Μαρτίνου ήταν ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, γεμάτο ζωή. Αγαπούσε πολύ το θέατρο και τη μουσική και τα υπηρετούσε με αγάπη. Τελευταία της εμφάνιση ήταν στην παράσταση της μητέρας της Τούλας Ζαχαριουδάκη, η οποία διασκεύασε και σκηνοθέτησε την κωμωδία του Αριστοφάνη «Ειρήνη» για παιδιά. Στη διανομή της παράσταση έπαιρνε μέρος και η Ελενα Μαρτίνου και ο ετεροθαλής αδελφός της Παντελής που επίσης ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα τους.


ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ/espresso

Κόντρες... γυναικών στην εξέδρα! Δείτε τις γυναίκες των παιχτών του Παναθηναϊκού και της ΤΣΣΚΑ

Μπορεί για τον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ να τελείωσε χθες η κόντρα εντός γηπέδου, με νικήτρια την ομάδα της Ρωσίας, ήρθε η ώρα όμως για μια άλλη μεγάλη μάχη… εκτός παρκέ. Μία μάχη μεταξύ γυναικών!


Δείτε ποιες είναι οι γυναίκες που κρύβονται πίσω από τους αθλητές των δύο ομάδων και ποιές έχουν το πάνω χέρι... στις εξέδρες! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

Δύσκολες ώρες για την Άννα Βίσση: Έφυγε ο πατέρας της από τη ζωή!

Λίγο μετά τις 10.00 το πρωί έφτασε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας η Άννα Βίσση καλύπτοντας πίσω από τα μαύρα γυαλιά της την απόλυτη θλίψη της και τα δάκρυά της για τον χαμό του πατέρα της Νέστορα.

Η Ελληνίδα σταρ ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν από τη μητέρα της Σοφία χθες το βράδυ και με την πρώτη πτήση σήμερα το πρωί έφυγε για την ιδιαίτερη πατρίδα της προκειμένου να βρεθεί κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά να αποχαιρετήσει τον πατέρα της στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του showtime.cy, στο πατρικό σπίτι της Άννας Βίσση πρόκειται να φτάσουν συγγενείς και φίλοι για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.

Άγνωστο παραμένει ακόμα πότε συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον κύριο Νέστορα ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Παρθένης - Θάνου "έπιασαν" στα πράσα τους ληστές

Πως το διάσημο ζευγάρι οδήγησε στη σύλληψη τη συμμορία των νοτίων προαστίων που είχε ρημάξει 91 αποθήκες σπιτιών.


Οταν την περασμένη Τρίτη, 8 Μαίου 2012, οι 3 Γεωργιανοί διαρρήκτες έμπαιναν στην πολυκατοικία επί της οδού Αρκαδίας στη Γλυφάδα δεν ήξεραν τι τους περιμένει.


Οπως δήλωσε η κυρια Θέκλα Βενιέρη που μένει στην πολυκατοικία και οι ληστές μπήκαν και στη δική της αποθήκη "οι διαρρήκτες μπήκαν στο κτίριο από την κεντρική είσοδο στις 6.00 τα ξημερώματα και κατευθύνθηκαν στο υπόγειο με σκοπό να λεηλατήσουν τις αποθήκες. Ομως ο Αλέξανδρος Παρθένης είχε συνδέσει τον συναγερμό του σπιτιού και με την αποθήκη και ευτυχώς ήρθε η αστυνομία και τους έπιασε. Ηταν το 5ο κρούσμα διαρρηξης στην πολυκατοικία μας".

Ετσι όταν άρχισε να χτυπάει η σειρήνα του συναγερμού το διάσημο ζευγάρι ξύπνησε και ο Αλέξανδρος Παρθένης τηλεφώνησε στο Α.Τ Γλυφάδας. Οι άνδρες της αστυνομίας έφτασαν άμεσα στο σημείο και έπιασαν στα πράσα τους ληστές με το πλούσιο βιογραφικό.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας προέκυψε ότι οι 3 Γεωργιανοί, μαζί με συνεργούς τους που αναζητούνται είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις αποθηκών πολυκατοικιών, από τις οποίες αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ρούχα και παπούτσια, ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία, ακόμη και...ποτά.

Η λεία της συμμορία των νοτίων προαστίων υπερβαίνει τα 125.000 ευρώ και μόνο τους 3 τελευταίους μήνες είχε ρημάξει 91 αποθήκες σπιτιών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας:

- 51 στην περιοχή της Γλυφάδας.

- 13 στην περιοχή της Βούλας.

- 3 στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

- 3 στην περιοχή της Βάρης.

- 4 στην περιοχή του Ελληνικού.

- 10 στην περιοχή του Αλίμου.

- 4 στην περιοχή της Αργυρούπολης.

- 1 στην περιοχή της Ηλιούπολης.

- 2 στην περιοχή του Ψυχικού.

Αμέσως μετά τη σύλληψή τους οι 3 Γεωργιανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μπέσυ Μάλφα: Αν με δείτε σύντομα να αυτοκτονώ, θα ξέρετε τι έχει γίνει

Η Μπέσυ Μάλφα μίλησε για την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Σταύρου Zαλμά στο «Είναι στιγμές» και δήλωσε ότι δεν φοβάται μήπως φύγει και αυτή από το σίριαλ.


«Στεναχωρήθηκα πολύ και μίλησα ανοιχτά στους σκηνοθέτες. Μερικοί υποστήριξαν ότι ήθελε να φύγει, άλλοι υποστήριξαν ότι έφυγε εξαιτίας κάποιας συνέντευξης που έδωσε. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θεωρείται πια ελάττωμα να ζητάμε τα λεφτά μας. Αν με δείτε σύντομα να αυτοκτονώ στο σίριαλ, θα ξέρετε τι έχει γίνει», είπε στο περιοδικό ΕΓΩ.

Stars System - Τάμτα: Τι ιδιαίτερο έχει το ωροσκόπιό της και τι την οδήγησε στην επιτυχία;

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 13 Μαΐου εκτάκτως στις 12:50, η Άση Μπήλιου αναλύει την Αφροδίτη που γυρίζει ανάδρομη στους Διδύμους στις 15 Μαΐου. Πώς θα μας επηρεάσει και σε ποιους τομείς;


Ακόμη, μάθετε εάν έχετε την όψη Άρη – Πλούτωνα στον αστρολογικό σας χάρτη και δείτε αναλυτικά τι φανερώνει για το σεξουαλικό σας πάθος.

Καλεσμένη της εκπομπής η αγαπημένη Τάμτα. Τι ιδιαίτερο έχει το ωροσκόπιό της και τι την οδήγησε στην επιτυχία;

Stars System, την Κυριακή 13 Μαΐου, εκτάκτως στις 12:50, στον Alpha.

Το «ευαίσθητο» ουροποιητικό και η... Κάρμεν Ρουγγέρη

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 12 Μαΐου στις 17:10, εξετάζει τις συχνότερες παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος σε παιδιά, άνδρες και γυναίκες και επικεντρώνει στα συμπτώματα που θα πρέπει να μας οδηγήσουν στον ουρολόγο. Εκτιμάται ότι το 50% των προβλημάτων υγείας στα παιδιά είναι ουρολογικής φύσεως, ενώ τα ουρολογικά προβλήματα στον άνδρα σχετίζονται με τον προστάτη και στις γυναίκες με τις λοιμώξεις στο ουροποιητικό σύστημα.

Οι επιστήμονες εξηγούν πώς καθημερινές συνήθειες όπως η αναβολή της επίσκεψης στην τουαλέτα μπορούν να επιδεινώσουν σημαντικά τη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και προτείνουν λύσεις για πολλές ασθένειες που σχετίζονται με αυτό όπως οι ουρολοιμώξεις, η προστατίτιδα, η ακράτεια κ.ά. Επίσης, παρουσιάζονται όλες οι καινούργιες μέθοδοι για την αντιμετώπιση της ακράτειας, ενώ γίνεται εκτενής αναφορά για τις λοιμώξεις του ουροποιητικού που αφορούν τους νεφρούς, τις πέτρες που σχηματίζονται σε αυτούς, τον κολικό αλλά και τις νεώτερες μεθόδους αντιμετώπισης της νεφρολιθίασης.

Kαλεσμένη στο στούντιο είναι η γνωστή ηθοποιός – σκηνοθέτης – συγγραφέας, Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία μιλά ανοιχτά για την πρόπτωση μήτρας και την ακράτεια που αντιμετώπισε αλλά και τη λύση στην οποία κατέφυγε.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Μπέσυ Μάλφα: «Έχω υπάρξει ζευγάρι με ομοφυλόφιλο»!

Η Μπέσυ Μάλφα δηλώνει πώς οι Έλληνες δεν έχουν ξεπεράσει τα ταμπού τους και αποκαλύπτει πώς έχει υπάρξει ζευγάρι με ομοφυλόφιλο!  

«Οι Έλληνες δεν έχουν ξεπεράσει τα ταμπού τους. Και εγώ προσπάθησα να τα ξεπεράσω, η πραγματικότητα με τσάκισε. Ο μετανάστης αισθάνεται ότι τον έχουμε εκμεταλλευτεί και είναι πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Και τόνισε όπως έχουμε ταμπού με τους μετανάστες έτσι έχουμε και με τους ομοφυλόφιλους.

«Έχω μεγαλώσει με ομοφυλόφιλους, λόγω της ιδιότητας μου ως χορεύτρια, έχω υπάρξει και ζευγάρι με ομοφυλόφιλο. Οι κολλητοί μου είναι ομοφυλόφιλοι. Είναι πολύ ανοιχτά πνεύματα, γιατί σε αυτούς δεν υπάρχει ο ανταγωνισμός γυναίκας προς γυναίκα, ούτε η εξουσία του άνδρα πάνω στη γυναίκα» αποκάλυψε στο περιοδικό "Εγώ" η Μπέσυ Μάλφα!

Πως ήταν η Ευγενία Μανωλίδου πριν 10 χρόνια;


Δείτε φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγό της...

Η Ευγενία Μανωλίδου (ή Καραγιαννίδου, όπως είναι το πατρικό της) γεννήθηκε στην Aθήνα το 1974. Με το γνωστό ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη παντρεύτηκαν το 1995 και, ύστερα από επτά χρόνια γάμου και τη γέννηση δύο παιδιών, το καλοκαίρι του 2002, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Η Ευγενία και ο Άδωνις γνωρίστηκαν το 2001.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε τραβήχτηκαν στις 8 Απριλίου 2002, δηλαδή αφού η Ευγενία είχε γνωρίσει τον Άδωνι και λίγο πριν χωρίσει από τον εικονιζόμενο πρώτο σύζυγό της.



















pistepseto

O Νίκος Βέρτης μετά το χειρουργείο

Μπορεί να βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της επαγγελματικής του καριέρας, ωστόσο, ο δημοφιλής λαικός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, αντιμετώπισε πρόσφατα ένα πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο χειρουργικό τραπέζι.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό Hello για την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, λόγω μίας σοβαρής επιπλοκής στις φωνητικές του χορδές, που παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες.

Η περιπέτεια της υγείας του είχε αίσιο τέλος και ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, υγιής και ανανεωμένος με καινούριο ρεπερτόριο και τραγούδια

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο Κώστα Καρρά στο Α Νεκροταφείο [εικόνες + βίντεο

Ένας ταλαντούχος ηθοποιός, ένας πολυπράγμων άνθρωπος με εξαιρετικό χιούμορ. Ένας καλλιτέχνης με πληθωρική παρουσία στον κινηματογράφο,την τηλεόραση και το θέατρο. 

ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

Ο Κώστας Καρράς έκανε σήμερα το τελευταίο του ταξίδι...

Δεκάδες συνάδελφοι από τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και άνθρωποι που τον γνώρισαν απο την κοινοβουλευτική του θητεία βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Α Νεκροταφείο για να αποχαιρετήσουν στο πλευρό των συγγενών του τον αγαπημένο μας ηθοποιό.

Η ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ

Δεν έχει τέλος η κόντρα Παπαρίζου – Μαυρίδη

Με την επιστροφή της Έλενας Παπαρίζου στην Αθήνα, ο πόλεμος εξωδίκων που έχει ξεκινήσει με τον πρώην σύντροφό της Τόνι Μαυρίδη για τις οικονομικές τους διαφορές, αναζωπυρώνεται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη», το πρώην ζευγάρι δεν έχει να χωρίσει μόνο το σπίτι στο οποίο έμεναν μαζί, αλλά και μια εταιρεία στην οποία ο Τόνι έχει ποσοστά. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα την Έλενα και τον Τόνι χωρίζει επίσης και μια χρηματική διαφορά που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται, η τραγουδίστρια είχε ζητήσει να συναντηθούν σε ουδέτερο έδαφος, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να μοιράσουν δίκαια την κοινή τους περιουσία. Η πλευρά του Τόνι πάλι εστιάζει σε δύο βασικά ζητήματα που σύμφωνα με τον δικηγόρο του Τόνι Μαυρίδη είναι πολύ σημαντικά. Λέει λοιπόν ότι δεν είναι απαραίτητη η παρουσία της Έλενας Παπαρίζου στον λογιστικό έλεγχο της εταιρείας και θεωρεί ότι η τακτική της τραγουδίστριας είναι προσχηματική.

Η Έλενα από την πλευρά της, θεωρεί απίθανο να βρίσκεται στη Σουηδία και από αυτή την απόσταση να ελέγχει τα όσα αφορούν τις διαφορές που έχει με τον πρώην σύντροφό της. Υποστηρίζει επίσης ότι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν της επέτρεπαν να βρίσκεται στην Ελλάδα για να απαντήσει στα εξώδικα που της έστελνε ο Τόνι και θεωρεί ότι ο πρώην σύντροφός της έπρεπε να το είχε σεβαστεί και να μην είχε τραβήξει το σχοινί.

Πάντως τώρα που επέστρεψε στην Ελλάδα σκοπεύει να συναντηθεί με τον δικηγόρο και το λογιστή της και να απαντήσει δυναμικά σε όσα της προσάπτει ο πρώην της.

Νατάσα Μποφίλιου: «Να πεθάνουν οι Χρυσαυγίτες και οι ψηφοφόροι τους»

Άστραψε και βρόντηξε κατά της Χρυσής Αυγής η γνωστή ερμηνεύτρια Νατάσα Μποφίλιου, λέγοντας πως τόσο οι φασίστες όσο και αυτοί που τους υποστηρίζουν θα έπρεπε να πεθάνουν, σαν ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα τόσο για τα μέλη της Χρυσής Αυγής και τους ψηφοφόρους της, τους οποίους χαρακτήρισε «κτήνη» και «αλήτες».

Μάλιστα η κ. Μποφίλιου επανήλθε λέγοντας πως δεν πρόκειται να απολογηθεί για την τοποθέτησή της και δεν πρόκειται να υποκύψει σε απειλές και τσαμπουκάδες.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

"Πάμε Πακέτο": H 25χρονη Τασούλα ψάχνει 23 χρόνια τον πατέρα της....

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 10 Μαΐου, στο Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, δύο ιστορίες που θα ξυπνήσουν μνήμες και θα προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν σχέσεις.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι η 25χρονη Τασούλα, η οποία θέλει να συναντήσει τον πατέρα της μετά από πολύ καιρό. Οι γονείς της χώρισαν όταν η αποστολέας ήταν 2 ετών και από τότε ο πατέρας της ήταν απών. Δεν έχει μάθει νέα του 20 ολόκληρα χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, ένα μεγάλο ερώτημα τη βασανίζει: Γιατί ο πατέρας της απουσίαζε τα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής της; Αυτή η απορία που την ακολουθεί όλη της τη ζωή, τώρα της δίνει δύναμη να ελπίζει ότι το πακέτο της θα βρει τον παραλήπτη του. Θα φέρει, όμως, στην Τασούλα τις απαντήσεις που περιμένει;

Aποστολέας του δεύτερου πακέτου είναι ο 54χρονος Σάκης, ο οποίος περίμενε μια ολόκληρη ζωή μέχρι να πάρει την απόφαση για την αποστολή αυτού του πακέτου. Ο Σάκης ήταν παιδί εκτός γάμου που δέχτηκε την απόρριψη από τον ίδιο του τον πατέρα, αν και ζούσαν στο ίδιο χωριό. Όσες φορές συναντούσε τυχαία τον πατέρα του, εκείνος τον απέφευγε και δεν του μιλούσε κι ο μικρός τότε Σάκης αναρωτιόταν πού μπορεί να είχε φταίξει. Ο Σάκης μεγάλωσε, έκανε οικογένεια, αλλά η λύπη και ο θυμός για τον πατέρα που δεν τον δέχθηκε ποτέ, τον πληγώνει μέχρι σήμερα. Θεωρεί ότι είναι το θύμα της βεντέτας που δημιουργήθηκε τότε ανάμεσα στις δυο οικογένειες και που κρατά πάνω από 50 χρόνια. Έχει έρθει αποφασισμένος στο Πάμε Πακέτο για να δώσει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία. Ποια θα είναι η εξέλιξη;

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Άντρας μασέρ μηνύει τον Τραβόλτα έναντι 2.000.000 δολάρια γιατί του έπιασε το πέος

«Έλα ρε, φίλε τώρα. Άσε με τουλάχιστον να σε αυνανίσω» ήταν το χαιλάιτ της συνάντησης μεταξύ του άγνωστου μασέρ και του διάσημου σταρ, σύμφωνα με την μήνυση του πρώτου.

Συγκεκριμένα ο Τραβόλτα φέρεται να έκλεισε το μασάζ online, έναντι 200 δολαρίων την ώρα. Και χωρίς, προφανώς, ο μασέρ να ξέρει ποιος είναι ο πελάτης. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε μια κεντρική λεωφόρο του Λος Άντζελες.

Εκείνος μπήκε πρόθυμα στο μαύρο SUV μάρκας Lexus του ηθοποιού και κατευθύνθηκαν στην ιδιωτική καμπάνα που διατηρεί ο Τζον στο Beverly Hills Hotel.

Ο μασέρ ισχυρίζεται ότι, μόλις έμειναν μόνοι τους στο δωμάτιο, ο Τραβόλτα γδύθηκε εντελώς, ξάπλωσε στο τραπέζι και για την πρώτη ώρα όλα κυλούσαν ομαλά. Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι ο σταρ του Grease ήταν σχεδόν σε στύση.

Μέχρι που κάποια στιγμή ο Τραβόλτα άρχισε να του τρίβει το πόδι, να του αγγίζει ελαφρά την περιοχή των γενετικών οργάνων και –τέλος- να του χουφτώνει το πέος.

Εκείνος απομακρύνθηκε και του είπε ότι δεν κάνει σεξ με τους πελάτες του. Οπότε ο Τραβόλτα, ατάραχος, του ζήτησε να τον αυνανίσει.

Ενώ του εξήγησε ότι έφτασε εκεί που έφτασε «Εξαιτίας σεξουαλικών χαρών που έκανε στην αρχή της καριέρας του». Συμπληρώνοντας πως, «Το Χόλιγουντ ελέγχεται από ομοφυλόφιλους Εβραίους που περιμένουν να τους κάνεις τα σεξουαλικά χατίρια».

Και μετά τον έστειλε σπίτι του, πληρώνοντας τον διπλάσια αμοιβή. Το ποσό που ζητάει ο «θιγμένος» είναι 2.000.000 δολάρια και κάτι ψιλά για ψυχική οδύνη.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ποιοι ηθοποιοί μπαίνουν στη Βουλή

Πρόσωπα γνωστά και αγαπημένα από το χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου, του τραγουδιού κατέβηκαν στο στίβο της πολιτικής και ζήτησαν την ψήφο του ελληνικού λαού. Αρκετοί από αυτούς κατάφεραν να εκλεγούν και να κερδίσουν μία θέση στα έδρανα του Κοινοβουλίου.

Η απόφαση του Παύλου Κοντογιαννίδη και του Παύλου Χαϊκάλη να ακολουθήσουν τον Πάνο Καμμένο και τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» τους έδωσε την ευκαιρία να εκλεγούν βουλευτές. Ο πρώτος συγκεντρώνει 3.745 σταυρούς στο 26,68 % της καταμέτρησης των ψήφων. Ενώ ο Παύλος Χαϊκάλης συγκεντρώνει στην περιφέρεια Αττικής με 6.204 σταυρούς στο 32,40 % της καταμέτρησης.

Και το ΚΚΕ όμως έχει να αναδείξει προσωπικότητες από το καλλιτεχνικό στερέωμα με την ηθοποιό Ελένη Γερασιμίδου να φαίνεται πως κερδίζει μία θέση στα βουλευτικά έδρανα. Φυσικά από το ΚΚΕ δεν θα λείπει η Λιάνα Κανέλλη, η οποί όμως λόγω εκλογών και αυξημένου φόρτου εργασίας αναγκάστηκε να αναβάλλει τις παραστάσεις της με το Τρίφωνο στη Θεσσαλονίκη.

Φυσικά δεν λείπουν και οι γνωστές προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού με τον τρεις φορές χρυσό ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα (Επικρατείας ΠΑΣΟΚ) και την Σοφία Σακοράφα (Β' Αθηνών).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...