Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Η Μαντόνα ήθελε να γίνει καλόγρια

Madonna at her 'Confessions' Tour at Wembley A...Image via WikipediaΕίναι ίσως η πιο γνωστή γυναίκα σταρ παγκοσμίως και έχει προκαλέσει πολλές φορές την κοινή γνώμη, τόσο με τα βίντεοκλίπ της, όσο και με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Κι όμως το 1979 η Μαντόνα, ήθελε να… γίνει καλόγρια!

Πριν από 32 χρόνια, όταν η βασίλισσα της ποπ ήταν 21 ετών και η περιουσία της οποίας τώρα αγγίζει τα 300 εκατ. λίρες Αγγλίας, είχε γράψει ένα γράμμα στον σκηνοθέτη Stephen Lewicki, ζητώντας του ένα ρόλο στο έργο «A Certain Sacrifice».

Η τρισέλιδη επιστολή, που δεν έχει δει ποτέ ξανά το φως της δημοσιότητας, περιείχε την εξομολόγηση της νεαρής τότε Μαντόνα, η οποία δήλωνε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι ήθελε να γίνει καλόγρια και πως μισούσε το σχολείο.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

VIDEO - Φιλιππίδης: «Σοκαρίστηκα που έκοψαν το 50 - 50 τρεις ημέρες πριν ξεκινήσουμε»


«Δεν κόβεις ένα πρόγραμμα τελευταία στιγμή, δεν κρεμάς τους ανθρώπους» δήλωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο «Βράδυ» και εξέφρασε τα παράπονά του για το κόψιμο του «50 – 50».

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι και ο ίδιος και ο Παύλος Χαϊκάλης χάσανε δουλειές εξαιτίας του σίριαλ ενώ τόνισε ότι αν και το βράδυ πέφτει για ύπνο «μαυρισμένος» από τη σημερινή κατάσταση προσπαθεί να σκέφτεται θετικά και να αντιμετωπίζει την κάθε μέρα με αισιοδοξία.
Δείτε το video ΕΔΩ

ΓΩΓΩ ΦΑΡΜΑΚΗ: Κέρδισε την μάχη -Την Δευτέρα βγαίνει από την εντατική

Το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη της Ολγας Φαρμάκη μετά τη δραματική εβδομάδα με τη μικρότερη αδελφή της στην Εντατική.

Χαμόγελα ευτυχίας και ανακούφισης για την οικογένεια της Γωγώς Φαρμάκη! 


Μία εβδομάδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη η μικρότερη αδελφή της Ολγας Φαρμάκη από το όπλο του Αλέξανδρου Αγγλούπα που εκπυρσοκρότησε και τη χτύπησε στη βουβωνική χώρα, η όμορφη ηθοποιός συνήλθε χθες από την καταστολή και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, τη Δευτέρα θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Καναλάρχισσα η Μαντόνα με 100 εκατομμύρια !

MadonnaCover of Madonna
Να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα της καλωδιακής τηλεόρασης επιδιώκει η θυγατρική εταιρεία της Google, η ιστοσελίδα YouTube. Το συγκεκριμένο σάιτ, που ήδη διαθέτει τηλεοπτικά κανάλια, ανακοίνωσε τη δημιουργία δεκάδων πρωτότυπων προγραμμάτων με την υπόσχεση ότι θα αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο και θα μυήσει τους χρήστες σε μια νέα ιντερνετική τηλεοπτική εποχή.
Εχει διαθέσει λοιπόν περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή αποκλειστικού τηλεοπτικού προγράμματος για τα κανάλια της, τα οποία θα είναι υψηλού επιπέδου, με σίριαλ, ντοκιμαντέρ αλλά και ριάλιτι.
Ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα τη μικρής και μεγάλης οθόνης και αστέρια του αθλητισμού και της μουσικής σκηνής που έχουν συμφωνήσει να κάνουν τα δικά τους κανάλια στο YouTube, είναι και η Μαντόνα. Πώς θα ήταν άλλωστε δυνατόν να μην αποκτήσει το δικό της κανάλι η βασίλισσα της ποπ; Μετά την κατάκτηση της μουσικής και κινηματογραφικής βιομηχανίας η τραγουδίστρια είπε να κατακτήσει και την τηλεοπτική. Ετσι ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό της κανάλι στη δημοφιλή ιστοσελίδα YouTube και θα είναι χορευτικό.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Κάτι ψήνεται στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Κάτι ψήνεται, η εκπομπή που άλλαξε τις συνήθειες των τηλεθεατών στις 20:00, έρχεται για άλλη μια εβδομάδα στην τηλεόραση του Alpha και εισβάλλει στα σπίτια επίδοξων σεφ σε όλη την Ελλάδα. Τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν; Ποιοι θα τα καταφέρουν και ποιοι θα μείνουν με το κουτάλι στο χέρι; 
Την εβδομάδα 14-18 Νοεμβρίου, το Κάτι Ψήνεται ταξιδεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης με τη Χρυσούλα, τη Μελιτινή, την Πόπη, τον Γιώργο και τη Δήμητρα.
Τη  Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει η Χρυσούλα.
Η 38χρονη  Χρυσούλα, σύζυγος, νοικοκυρά και εργαζόμενη μαμά, έχει εξειδίκευση στις πόρτες, στην κουζίνα όμως δεν είναι και πολύ έμπειρη. Με τέσσερα παιδιά, έναν σύζυγο και μία δουλειά μετά βίας έβρισκε χρόνο για μαγειρέματα περιοπής. Θα ακολουθήσουν πρόθυμα οι άγνωστοι Κρητικοί τα γούστα της;
Κάτι  ψήνεται στην κουζίνα… της Χρυσούλας
Είναι η  πρεμιέρα μίας νέας εβδομάδας και την πόρτα της στην άγνωστη παρέα ανοίγει η Χρυσούλα. Η πρώτη οικοδέσποινα θα καλωσορίσει τους καλεσμένους της με ένα ευφάνταστο μενού. «Παγωμένα γεμιστά», «Φρουτόχοιρος, ο ρυζώδης» και «Λεμόνι στο λεμόνι» τα ονόματα των πιάτων της.  
Την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει η Μελιτινή.
Από τα μικράτα  της δίνει το «παρών» στην κερκίδα  της αγαπημένης της ομάδας, τον ΟΦΗ. Επίσης, δίνει το «παρών» και στο αμφιθέατρο της σχολής της. Η Μελιτινή σπουδάζει νοσηλευτική. Λέτε στη μαγειρική να χρειαστεί τις πρώτες βοήθειες;
Κάτι  ψήνεται στην κουζίνα… της Μελιτινής
Δείτε τη Μελιτινή να χάνει τα αυγά και τα καλάθια  στην κουζίνα! Τι πάει να πει… κόρη παπά, διαόλου κάλτσα; Τι είναι το θρασάκι; Ποιος πάει στην κόλαση και ποιος  στον παράδεισο;  
Την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου στην κουζίνα μπαίνει η Πόπη.
Οικοδέσποινα  της Τετάρτης είναι η Πόπη, 30 ετών και φανατική της ανακύκλωσης από τότε που γεννήθηκε ο γιος της Θοδωρής πριν δυο χρόνια. Η ίδια πιστεύει ότι όλοι μπορούμε να βάλουμε το λιθαράκι μας, για να γίνει ο κόσμος καλύτερος για τα παιδιά. Με τη μαγειρική πάλι δεν είχε ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις. Αρκεί η μικρή εμπειρία της Πόπης για να τη βγάλει ασπροπρόσωπη στο δείπνο της;
Κάτι  ψήνεται στην κουζίνα… της Πόπης
Η νέα μαμά και φανατική της ανακύκλωσης σκοπεύει να ετοιμάσει για την παρέα του Ηρακλείου ένα γκουρμέ μενού. Οι ονομασίες των πιάτων της; «Γύρος των γεύσεων» το ορεκτικό, «Γαστρική πανδαισία» το κυρίως πιάτο και «American pie… κι έρχεται» το επιδόρπιο. Θα της χαρίσουν μια δυνατή βαθμολογία;
Την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει ο Γιώργος.
Ο Γιώργος, είναι ραδιοφωνικός παραγωγός, ο οποίος έχει λιώσει αμέτρητα βινύλια, κασέτες και cd για το χατήρι των ακροατών του. Παλιά καραβάνα στα ερτζιανά, ο 38χρονος Γιώργος αγαπάει εκτός από τη μουσική, την Ελένη και την κουζίνα του! Οι γεύσεις του είναι πολλές, μα ποτέ οι ίδιες. Κάθε φαγητό του είναι σαν να το δοκιμάζει για πρώτη φορά. Θα βρουν οι καλεσμένες του ουσία στο μενού που θα σχεδιάσει;
Κάτι  ψήνεται στην κουζίνα… του Γιώργου
Πώς μαγειρεύεται το κρητικολίβανο αρνί; Τρώγεται ο  ντάκος για επιδόρπιο; Θα βρει ο ερτζιανός  τις ερωτικές ζώνες της παρέας;
Την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει η Δήμητρα.
Την Παρασκευή, η μαγειρική αυλαία πέφτει στο  σπίτι της Δήμητρας, που έχει πολλά στόματα να θρέψει. Με 3 παιδιά στην εφηβεία, η μάνα πρέπει να κάνει στίβο. Για να ξεσκάσει, η Δήμητρα στηρίζει τον σύζυγο στην πίστα. Ο άντρας της 40χρονης οικοδέσποινας είναι τραγουδιστής, διαθέτει ψητοπωλείο και με τη Δήμητρα περνάνε καλά και στα μπουζούκια και στο σπίτι. Η ώρα περνάει γρήγορα όταν είναι γεμάτη και αυτό η Δήμητρα το ξέρει καλά. Πόσο γρήγορη και αποτελεσματική θα αποδειχθεί η τελευταία οικοδέσποινα στην κουζίνα της;
Κάτι  ψήνεται στην κουζίνα… της Δήμητρας
Η 40χρονη οικοδέσποινα θα ξεκινήσει τη μέρα της με το σύζηγό της και θα μπει στην κουζίνα να ετοιμάσει νοστιμιές για την τελευταία βραδιά της παρέας. Θα κάνει σουξέ ως μαγείρισσα;
Ποιος από  τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής  και θα πάρει το έπαθλο των €1500;
Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τη βαθμολογία των διαγωνιζομένων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.katipsinetai.gr.

Τι ήθελε η Άννα Βίσση στη Κένυα;

Το ανατρεπτικό reality show που μας αποκαλύπτει τη ζωή της Άννας Βίσση, συνεχίζεται στον Alpha, την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου στις 22:00.

Στο τέταρτο επεισόδιο ακολουθούμε την Άννα Βίσση σε μία ιδιαίτερη διαδρομή. Αποδεχόμενη την πρόσκληση του μη κυβερνητικού οργανισμού «Ίδρυμα Σοφία για τα παιδιά», η Άννα ταξιδεύει στην Κένυα θέλοντας να γνωρίσει από κοντά την κατάσταση, να ενημερωθεί για το έργο του οργανισμού αλλά και να συνεισφέρει η ίδια. Στην Κένυα θα έρθει σε επαφή με μια σκληρή πραγματικότητα: Απέραντες παραγκουπόλεις, άνθρωποι που στερούνται τα βασικά, μικρά παιδιά που είναι οροθετικά.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, η Άννα επισκέπτεται σχολεία, σπίτια παιδιών και φυλακές ανηλίκων. Γνωρίζει πολλά από τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ´Ιδρυμα, τραγουδάει και παίζει μαζί τους, ακούει τις ιστορίες τους και μαθαίνει για την καθημερινότητά τους. Στις φυλακές ανηλίκων στο Νακούρου, αποφασίζει να αναλάβει τα έξοδα για τη φροντίδα 3 αγοριών που γνωρίζει εκεί, ενώ επηρεασμένη από το ταξίδι, επιστρέφοντας στην Κύπρο, πραγματοποιεί μια συναυλία, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την ανοικοδόμηση του ορφανοτροφείου του Ιδρύματος.

Άννα Βίσση: Όσο Έχω Φωνή την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου στις 22:00, στην τηλεόραση του Alpha.

Η εξάρτηση του Σταρόβα από το “γρήγορο” φαγητό

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 17:10, διερευνά όλες τις θετικές αλλά και αρνητικές επιπτώσεις της σύγχρονης διατροφής στην υγεία μας, από το πεπτικό σύστημα μέχρι και τις χρόνιες νόσους.

Αν είμαστε ότι τρώμε, όπως ισχυρίζονται κορυφαίοι επιστήμονες διεθνώς, τότε η υγεία μας είναι αποτέλεσμα της διατροφής μας. Μιας διατροφής που έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια. Τα τυποποιημένα τρόφιμα, οι εύκολες λύσεις στο σούπερ μάρκετ, το “γρήγορο” φαγητό αλλά και το φαγητό που έρχεται έτοιμο στην πόρτα μας, έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο διατροφής. Την ίδια ώρα, νέες διατροφικές τάσεις όπως η ωμοφαγία, η χορτοφαγία αλλά και οι διεθνείς κουζίνες, έχουν μπει στο ελληνικό διαιτολόγιο. Με τη βοήθεια ειδικών. χημικών τροφίμων, συζητάμε για τα συσκευασμένα, προπαρασκευασμένα, κατεψυγμένα, προμαγειρεμένα και άλλα τρόφιμα και “ψάχνουμε” τα επικίνδυνα συστατικά, όπως τα συντηρητικά, τα οποία εμπλουτίζουν τις σύγχρονες τροφές. Επίσης, επιστήμονες διαφορετικών ειδικοτήτων αναλύουν τον ρόλο των συντηρητικών στις τροφές και μιλούν για την ξεχασμένη μεσογειακή διατροφή.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης προσκαλεί στο σπίτι του τέσσερις σεφ, από την Ιαπωνία, την Κίνα, το Μεξικό και την Ινδία και συζητά μαζί τους για τα διατροφικά “διαμάντια” της κουζίνας τους.

Τέλος, στην εκπομπή μιλά ο τραγουδιστής- ηθοποιός Δημήτρης Σταρόβας για την εξάρτηση από το “γρήγορο” φαγητό, τη μάχη για καθημερινές αλλαγές προς μια πιο υγιεινή διατροφή αλλά και την τάση των ανθρώπων να αναζητούν φθηνότερο αλλά και αμφιβόλου ποιότητας φαγητό στην περίοδο της οικονομικής κρίσης.

«Χρόνια παρακαλάω την Κάτια να παντρευτούμε αλλά εκείνη... δεν θέλει»!!! (2 videos)

Ο Σάκης ως αντικείμενο του πόθου πολλών γυναικών έκανε μια... αποκάλυψη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Βράδυ», που σίγουρα θα τρελάνει το γυναικείο πληθυσμό και τις απανταχού Ρουβίτσες. «Δεν παντρεύομαστε με την Κάτια γιατί εκείνη δεν με θέλει!!! Χρόνια τώρα την παρακαλάω». Κορίτσια... μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα! Ο καλλιτέχνης που απολαμβάνει την προσωπική ευτυχία στο πλευρό της αγαπημένης του Κάτιας Ζυγούλη και των δύο παιδιών του, έχει την άνεση να κάνει... χιούμορ!

Ο τραγουδιστής ως γνήσιος χαζομπαμπάς, αναφερόμενος στην κόρη του Αναστασία, αποκάλυψε πως ήταν «η πρώτη μου φορά. Ένας τεράστιος έρωτας ξαφνικά στη ζωή μου». Τα όνειρα του Σάκη όσον αφορά των λίγων εβδομάδων γιο του είναι καθαρά ανδρικά! Σχεδιάζει την εποχή που θα μπορεί να παίζει μπάλα μαζί του. «Η σχέση μας» λέει «θα εξελιχθεί στη διάρκεια. Έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι πώς θα πηγαίνουμε μαζί για μπάλα, για βουτιές και άλλα τέτοια».

Η Ξένια δεν ...κάνει πλάκες και οι Τούρκοι κατατρόπωσαν τους FAB 5!

Η οικογένεια Καλλιφατίδη, οι ιστορίες της Ανατολίας, οι πλάκες του Σάββα και του Δημήτρη, οι λαμπερή πεντάδα των μεταμορφώσεων, η Άννα Βίσση και η παρέα από τη Θεσσαλονίκη προσπάθησαν να κλέψουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού χθες το βράδυ. Κάποιοι τα κατάφεραν και κάποιοι όχι...
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τι θα γλύψει τη Δευτέρα ο Τρύφωνας Σαμαράς;

Τη Δευτέρα το βράδυ στις 22:00 έρχεται στις οθόνες μας το Total Black Out με διάσημα πρόσωπα. Μπορεί να συμμετέχουν οι Τζο Τόγκου, Χριστίνα Πολίτη, Όλγα Φαρμάκη, Γιώργος Λιανός, Τρύφωνας Σαμαράς που μετά απο το περίφημο "Ξεπατώθηκα", θα ζήσουμε στιγμές σουρεαλισμου με τον γνωστό κομμωτή να δίνει ρεσιτάλ γέλιου.

Μία από τις αποστολές του παιχνιδιού είναι οι παίκτες να γλύψουν διάφορα μέρη σώματος και να καταλάβουν τι γεύονται με τη γλώσσα τους. Όταν ο Τρύφωνας πλησιάσει έναν εύσομο τριχωτό κύριο και αρχίσει να τον γλύφει στην κοιλιακή χώρα, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν, αφού πρέπει να καταλάβει τι γλύφει...

 VIDEO KAI ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κ. Παπουτσάκη :Τι απαντά στον Ορέστη Τζιόβα;

Τη δημόσια συγγνώμη που της ζήτησε ο Ορέστης Τζιόβας, αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη για τον χωρισμό τους, κλήθηκε να σχολιάσει η Κατερίνα Παπουτσάκηστην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης». Η 32χρονη ηθοποιός, που έκανε guest εμφάνιση ως τραγουδίστρια σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας το βράδυ της Τετάρτης, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν θεωρεί αντρίκια κίνηση να ζητά κάποιος συγγνώμη δημόσια: «Εξαρτάται. Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό. Να είστε καλά!» απάντησε.
«Έχετε χωρίσει με τον Ορέστη, αλλά το αντιμετωπίζετε πολύ ωραία και σας βλέπουμε πολύ άνετη» ήταν το σχόλιο δημοσιογράφου.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Σμαράγδα Καρύδη: Το ατύχημα που πάγωσε τους θεατές!

Ένα ατύχημα που είχε Σμαράγδα Καρύδη τρόμαξε τόσο την όμορφη ηθοποιό, τους συναδέλφους της, αλλά και τους θεατές που έβλεπαν την παράσταση αφού ξαφνικά  γέμισε με αίματα πάνω στη σκηνή!
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Σμαράγδα Καρύδη που υποδύεται την Πέπα στην θεατρική παράσταση "Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης" μαγειρεύει. Την ώρα λοιπόν που έκοβε την ντομάτα, η ηθοποιός έκοψε καταλάθος το δάκτυλό της με αποτέλεσμα να γεμίσει αίματα...
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά του στην Κύπρο!

Με ένα πάρτι-έκπληξη στο πατρικό του σπίτι στην Κύπρο γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και από το πλευρό του δεν έλειψε η αγαπημένη του Ζέτα.
 
Το ζευγάρι που για δεύτερη φορά γιόρτασε μαζί τα γενέθλια του γνωστού τραγουδιστή βρέθηκε στην Κύπρο και έκανε ένα οικογενειακό πάρτι το περασμένο Σάββατο.

Έκαψαν ελληνικό σπίτι για να γυρίσουν σήριαλ στην Τουρκία

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά από δημοσιεύματα στον τουρκικό τύπο ότι έκαψαν ελληνικό σπίτι στην Καππαδοκία στα πλαίσια των γυρισμάτων ενός νέου τουρκικού σήριαλ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Νετγκαζέτε κατά την διάρκεια γυρισμάτων στην Καππαδοκία για το σίριαλ «Η ζωή συνεχίζεται» που θα έρθει στις οθόνες τις επόμενες μέρες, κάηκε ένα ιστορικό ελληνικό σπίτι στην κωμόπολη Μουσταφάπασα της περιοχής Ουργούπ για τις ανάγκες του σεναρίου.

Ο Μουσταφά Καγιά, ιστορικός ερευνητής του ιδρύματος ÇEKÜL του Ούργουπ ανέφερε πως δεν είναι κατανοητό για χάρη της τηλεθέασης να τηρούμε τέτοια στάση ενάντια στις ιστορικές αξίες
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ και ο Σάκης Ρουβάς με τις εξελίξεις!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ και ο Σάκης Ρουβάς με τις εξελίξεις!

Διαβάστε τι έγραψε πριν λίγο στο twitter:


ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ:Η κορη του Αθεριδη στο θεατρο

Στα βήματα του πατέρα της βάδισε η κόρη ο γνωστού ηθοποιού Θοδωρή Αθερίδη όπως δήλωσε ο ίδιος στο περιοδικό «Εγώ». «Δεν την έχω δει ακόμη, αλλά όλοι μου λένε τα καλύτερα.

Τελειώνει φέτος το Θέατρο Τέχνης. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και στο Θέατρο των Αλλαγών» και καταλήγει «Καλό είναι τα παιδιά να απογαλακτίζονται, να βιώνουν μόνα τους την περιπέτεια».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτος live καβγάς στην "Πρωινή Μελέτη":Η Άντζελα μιλάει για "στημένο ρεπορταζ"

Απρόσμενο φινάλε είχε σήμερα η πρωινή εκπομπή, όταν ένα τηλεφώνημα της Άντζελας Δημητρίου έφερε τα πάνω κάτω δημιουργώντας μεγάλη ένταση μεταξύ των συνεργατών της εκπομπής, της παρουσιάστριας και του αρχισυντάκτη. Η τραγουδίστρια, ούτε λίγο ούτε πολύ τους κατηγόρησε για "στημένο" ρεπορτάζ σχετικά με τις δηλώσεις της για το ριάλιτι της Άννας Βίσση.

"Εγώ δεν κάνω ριάλιτι! Εσύ με έβαλες να κάθομαι να λέω για την Βίσση! να βρίζεις εσύ και να βάζεις εμένα να λέω για την Άννα πράγματα! Αν είχα κασετόφωνο και αυτά που έλεγες τα έλεγα στον αέρα θα έβλεπες τι θα γινόταν μετά! Να βγαίνουν τα μεσημεριανά και να με κάνουν ρεζίλι!", είπε εκτός εαυτού η Άντζελα, απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο και συνεργάτης της Ελεονώρας, Γιώργο Κασπίρη, ο οποίος είχε κάνει τη συνέντευξη.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τα καλύτερα του ΛΑΚΗ απόψε..

Με μπόλικη σάτιρα, καυτηριασμό της επικαιρότητας, αλλά πάνω από όλα διάθεση για γέλιο, επέστρεψε στην οθόνη του Alpha και αυτό το βράδυ της Τρίτης ο Λάκης Λαζόπουλος. Στο κατάμεστο στούντιο μόνο μία θέση ήταν κενή για μια ακόμα εβδομάδα, αυτή της αγαπημένης του Ανθούλας. Η φανατική οπαδός του Λάκη, που έγινε γνωστή με το χαρακτηριστικό γέλιο της, συμπαραστέκεται όλο αυτό το διάστημα στο σύζυγό της, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ο Λάκης, ωστόσο έδειξε ιδιαίτερη αδυναμία σε μία άλλη κυρία που βρέθηκε στο κοινό. Δείτε ποια ήταν, μαζί με τα καλύτερα αποσπάσματα της βραδιάς...
TO VIDEO ΕΔΩ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Σε ποια δυσάρεστη δοκιμασία θα υποβάλει τον Γιάννη Παπαγιάννη η Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλεί να ανοίξουμε μαζί δύο πακέτα που κρύβουν αποκαλύψεις και το άνοιγμά τους θα προκαλέσει δυνατές ανατροπές.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι μια γυναίκα που εύχεται μετά από δώδεκα χρόνια να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον γιο της. Μητέρα και γιος, αν και μένουν στην ίδια πόλη –τους χωρίζουν μόλις δέκα λεπτά απόσταση - όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν ανταλλάξει ούτε μια καλημέρα. Το διαζύγιο των γονιών του και η επιπολαιότητα της μητέρας του σε κάποια θέματα, οδήγησαν τον παραλήπτη στα χρόνια της εφηβείας του να επιλέξει να μείνει με τον πατέρα του. Η μητέρα του δεν ήταν παρούσα ούτε στη σημαντικότερη στιγμή της ζωής του, τον γάμο του, και πάντα μάθαινε μέσω τρίτων τις εξελίξεις στη ζωή του. Όλο αυτό το διάστημα δίσταζε να τον αντιμετωπίσει κατά μέτωπο και κάθε προσπάθεια επαναπροσέγγισης δεν ολοκληρωνόταν. Σήμερα, παραμερίζοντας τους φόβους της και παραδεχόμενη τα λάθη της, ελπίζει ο γιος της να της δώσει την ευκαιρία να την ακούσει και να χαράξουν μαζί μια καινούρια πορεία στη σχέση τους. Θα βρει η κίνησή της αυτή την ανταπόκριση του γιου της; Ποια θα είναι η αντίδρασή του που θα ξαφνιάσει τους πάντες;

Παραλήπτης του δεύτερου πακέτου είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης που μέσα από τη δουλειά του έχει αποκτήσει τόσο ένθερμους υποστηρικτές όσο και φανατικούς εχθρούς. Το άνοιγμα του πακέτου του θα μας αποκαλύψει ένα άλλο πρόσωπο του γνωστού δημοσιογράφου καθώς και τις αδυναμίες του. Ποιος είναι ο άνθρωπος που θα μας αποκαλύψει πότε και γιατί κοκκινίζει ο Γιάννης; Σε ποια δυσάρεστη δοκιμασία θα τον υποβάλει η Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Έρωτας στην Τουρκία για την Ρώμη Βασιλειάδη

Η εντυπωσιακή Ρώμη Βασιλειάδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην Τουρκία . Η ηθοποιός έχει ανοίξει τα φτερά της για διεθνή καριέρα και φαίνεται ότι τα καταφέρνει.

Η Ρώμη θα παραμείνει στη γειτονική χώρα μέχρι τον Ιανουάριου που θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ελληνοτουρκικής παραγωγής που συμμετέχει.

Η Ρώμη θα υποδύεται την εγγόνα μιας Ελληνίδας από την Σμύρνη, η οποία επιστρέφει για να πουλήσει το σπίτι της γιαγιάς της με σκοπό να μην έχει καμία σχέση με το παρελθόν της.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ένοχος ο γιατρός του Michael Jackson!

Michael Jackson, cropped from Image:Michael Ja...Image via Wikipedia
Ένοχος για φόνο εξ αμελείας κρίθηκε ο γιατρός του Michael Jackson, Conrand Murray, ο οποίος αντιμετωπίζει μέχρι και τέσσερα χρόνια φυλάκισης.

Ο γιατρός που θα καταδικαστεί επίσημα στις 29 Νοεμβρίου, αποχώρησε από την αίθουσα του δικαστηρίου με χειροπέδες τις οποίες του είχαν φορέσει οι αστυνομικοί πριν σηκωθεί από την καρέκλα του. Μέχρι τις 29 του μηνός ο Conrand Murray θα είναι υπό κράτηση καθώς απορρίφθηκε το αίτημα καταβολής εγγύησης.

Αφού ανακοίνωσε ο δικαστής την απόφαση μετά από δέκα ώρες διαβουλεύσεων ευχαρίστησε τους ενόρκους που άσκησαν το καθήκον τους. Κατά την διάρκεια της δίκης οι εισαγγελείς σκιαγράφησαν την προσωπικότητα του Murray ως άπληστο, καιροσκόπο και αμφισβήτησαν την ιατρική του επάρκεια η οποία οδήγησε στον θάνατο τον βασιλιά της pop.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Στη φυλακή και πάλι η Lindsay Lohan

La actriz estadounidense Lindsay Lohan llega a...Image by Globovisión via FlickrΟύτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη, αλλά η πέμπτη φορά που αντικρίζει «της φυλακής τα σίδερα» η Lindsay Lohan!

Σε φυλακή στο Lynwood του Λος Άντζελες κρατείται από την Κυριακή η 25χρονη ηθοποιός και αντιμετωπίζει φυλάκιση 30 ημερών. 


Ο εισαγγελέας ανακάλυψε ότι η Lohan δεν ήταν συνεπής ως προς τις κυρώσεις που της είχε επιβάλλει το δικαστήριο, που περιελάμβαναν κοινωφελή εργασία σε ένα καταφύγιο γυναικών.

Enhanced by Zemanta

Η ελληνική κρίση εμπνέει ριάλιτι σόου στη Βρετανία

Εκτός από δημοσιεύματα και σατιρικά βίντεο, τώρα η ελληνική οικονομική κρίση αποτελεί έμπνευση για ένα νέο «προκλητικό» τηλεπαιχνίδι με τίτλο «Go Greek for a week», δηλαδή «Γίνε Ελληνας για μία εβδομάδα», το οποίο κάνει πρεμιέρα στον βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό Channel 4.
Σε αυτό το ριάλιτι, του οποίου έχουν ήδη προβληθεί τρία επεισόδια στην Αγγλία, μετέχουν τρεις βρετανικές οικογένειες, οι οποίες προσπαθούν να ζήσουν σύμφωνα με την «κακή» ελληνική πραγματικότητα, που οδήγησε τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Βασίλης Λιάτσος: Οι λόγοι αποχώρησής του απ’ το “Μες στην καλή χαρά”

Από το πρωί του Σαββάτου, που ανακοινώθηκε από τα χείλη της Ναταλίας Γερμανού ότι ο Βασίλης Λιάτσος αποχώρησε από την εκπομπή “Μες στην Καλή Χαρά”, ακούστηκαν διάφορες φήμες για τους λόγους “φυγής” του.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, που βρέθηκε ως καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή “Πολύ Μπλα Μπλα”, ο γιος του Αιμίλιου Λιάτσου έστειλε ένα mail στους γερμανούς ιθύνοντες του σταθμού λέγοντάς τους ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στην εκπομπή.

Ο λόγος; Με βάση το ρεπορτάζ του γνωστού τηλεκριτικού, ο Βασίλης είχε προβλήματα με τους ανθρώπους της εκπομπής που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες, όσο και με την παραγωγή, κι γι’ αυτό το λόγο αναγκάστηκε να φύγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΛΙΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ

2 VIDEO: Aπό τη Βενεζουέλα η «Μις Κόσμος 2011»

Η Μις Βενεζουέλα Ivian Sarcos στέφθηκε Μις Κόσμος 2011. Σε μια φαντασμαγορική τελετή που έγινε στο κέντρο Earls Court του Λονδίνου, η νεαρή καλλονή κατάφερε να στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα και να στεφθεί Μις Κόσμος 2011

Η νέα κάτοχος του τίτλους είναι απόφοιτος Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού από τη Βενεζουέλα, και φιλοδοξία της είναι να εργαστεί με παιδιά.

Η 21χρονη Μις Κόσμος, η οποία έχει 12 αδέλφια και εργάζεται σε τηλεοπτική εταιρεία, δήλωσε ότι όνειρό της είναι να εργαστεί σε μη κυβερνητικές οργανώσεις και με παιδιά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς μεταδόθηκε απευθείας σε περισσότερες από 150 χώρες και τον παρακολούθησαν δισεκατομμύρια τηλεθεατές, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τι λέει η NASA για την προφητεία των Μάγια.

The NASA insignia.Image via WikipediaΣτο Stars System αυτή την Κυριακή 13 Νοεμβρίου εκτάκτως στις 12:45, η Άση Μπήλιου σας προσκαλεί να απολαύσετε μια μοναδική εκπομπή για το 2012 και τις εσχατολογικές προφητείες.

Έρχεται όντως το τέλος του κόσμου; Μύθοι και αλήθειες που θα διαλευκάνουμε μαζί με την αστρολόγο και συγγραφέα Σμάρω Σωτηράκη, η οποία ρίχνει φως στην προφητεία των Μάγια και αναλύει τα σενάρια για το 2012, ενώ μας δίνει και μια πρώτη γεύση για το τι θα φέρει η καινούρια χρονιά για κάθε ζώδιο χωριστά.

Επίσης, μην χάσετε τον Κώστα Λεφάκη να μας αποκαλύπτει τι πιστεύει ο ίδιος για την προφητεία για το τέλος του κόσμου αλλά και για το τι θα φέρει το 2012.

Ακόμη, δείτε πώς τοποθετείται η NASA γύρω από την προφητεία των Μάγια.

Τέλος, μάθετε τα πάντα για το τέλος που δεν ήρθε. Ποιες είναι οι πιο γνωστές εσχατολογικές προφητείες για το τέλος της Γης;

Πώς ήταν τα καλλιστεία το 1981;

Οι εκπλήξεις του You Tube δεν εξαντλούνται ποτέ. Το δημοφιλές κανάλι του ίντερνετ φιλοξενεί διαμάντια από το παρελθόν που μπορούν να μας κάνουν να δακρύσουμε, από συγκίνηση ή…
από τα γέλια! Πρόσφατο λαβράκι, ένα ανεκτίμητο βίντεο από τα ελληνικά καλλιστεία του 1981! Τότε που η εκδήλωση γινόταν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας, η πασαρέλα περνούσε ανάμεσα στα τραπέζια των καλεσμένων και τα κορίτσια βάδιζαν με… όχι και τόση χάρη, αλλά σίγουρα με λιγότερη επιτήδευση. Ως highlight ξεχωρίζουμε τα μαγιό, στο δημοφιλές – για την εποχή – μπλε ελεκτρίκ χρώμα, τα οποία αποκάλυπταν όσα χρειαζόταν και όχι όσα θέλουν να βλέπουν τα αδηφάγα μάτια.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

«Πιστεύω πολύ στο θεσμό της οικογένειας»

Για το πόσο ερωτευμένη είναι και για το πώς βλέπει την προοπτική μιας οικογένειας μίλησε η Έλενα Παπαβασιλείου.
Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «RealLife» η όμορφη παρουσιάστρια δήλωσε:
«Ναι είμαι ερωτευμένη, αλλά προτιμώ να το ζω πολύ και να λέω λίγα γι’ αυτό».
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Mοντέλο της showbiz έμεινε... εκτός και πουλάει το κορμί της;

Η οικονομική κρίση που μας έχει χτυπήσει όλους, χτύπησε και μία δημοφιλέστατη καλλονή που είδε της μετοχές της να πέφτουν και αποφάσισε να "πουλήσει" το κορμί της, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα...

Το ότι δεν είχε προτάσεις ούτε για το θέατρο, ούτε για το σινεμά, ούτε για την τηλεόραση όπου αλώνιζε ως τώρα, συνετέλεσε τα μέγιστα στην απόφασή της αυτή!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ε. Μελέτη: "Προσέχω για να μην μου προκύψει μία εγκυμοσύνη"

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την περίοδο που έκανε τον “Πρωινό καφέ” και αποκάλυψε πως οι άνθρωποι του Ant1 δεν την είχαν στηρίξει αλλά για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα...

Για την περίοδο που έκανε τον “Πρωινό καφέ”, τη μεσημεριανή ζώνη, την κατάθλιψη και το κλίμα που επικρατεί στην τηλεόραση μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στην Ναταλία Γερμανού αλλά και για πολύ πιο προσωπικά ζητήματα.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΓΩΓΩ ΦΑΡΜΑΚΗ: Δίνει μάχη για τη ζωή της...

ΓΩΓΩ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΧΑΡΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ, ΟΛΓΑ ΦΑΡΜΑΚΗ
Ένα όνειρο ζωής που εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Το απίστευτο ατύχημα με θύμα την αδελφή της Ολγας Φαρμάκη, τη Γωγώ, έχει συγκλονίσει τη showbiz, αφού ο ανθρώπινος νους δύσκολα μπορεί να χωρέσει πώς από τη μια στιγμή στην άλλη τα πάντα μπορούν να ανατραπούν και οι ανέμελες καθημερινές στιγμές να καταλήξουν σε μια απίστευτη τραγωδία.

Μια νέα κοπέλα, γεμάτη όρεξη για ζωή και δημιουργία, έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και να κατακτήσει το όνειρο, βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπη με ένα ολέθριο «παιχνίδι» της μοίρας.

«Ενα πανέμορφο κορίτσι, ταλαντούχο, με πολλά όνειρα και όρεξη για δουλειά». Με αυτά τα λόγια περιγράφουν οι φίλοι και οι κολλητοί της τη Γωγώ Φαρμάκη. Μια κοπέλα που ξεκίνησε από την ιδιαίτερη πατρίδα της, το Αγρίνιο, ήρθε στην πρωτεύουσα και σχεδόν αθόρυβα, χωρίς να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητα και τις γνωριμίες της αδελφής της μπήκε στον χώρο της showbiz. Η Γωγώ δεν επέλεξε το μόντελινγκ όπως η πανέμορφη αδελφή της, αλλά προτίμησε την υποκριτική, που ήταν και η μεγάλη αγάπη της.

ΠΛΗΡΕΣ  ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

« Με Λένε Βαγγέλη» λέει ο Βασ. Χαραλαμπόπουλος

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υποδύεται το πιο εναλλακτικό ρεμάλι της μικρής οθόνης στην νέα ανατρεπτική κωμωδία του Mega με τίτλο « Με Λένε Βαγγέλη» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011, στις 22:00.

Ο Βαγγέλης είναι αυτός που αποκαλούν «ρεμάλι», «παλιοτόμαρο», «χαμένο κορμί». Ένας άεργος, που περνάει τη ζωή του εις βάρος των άλλων, κάνοντας μικροκλοπές και πίνοντας μπύρες.

Ξαφνικά, το ρεμάλι αυτό κερδίζει 100.000 ευρώ σ’ ένα ξυστό λαχείο και νομίζει ότι έχει λύσει το πρόβλημα της ζωής του. Όμως, μια σειρά παράδοξων εξελίξεων τον κάνουν να συνειδητοποιήσει την ύπαρξη του κάρμα, του νόμου της δράσης και της αντίδρασης, που όταν κάνεις το καλό, αυτό θα επιστρέψει σε εσένα. Αποφασίζει, λοιπόν, να επανορθώσει για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν κάνοντας μόνο καλές πράξεις.

Κάθε επεισόδιο είναι και μια καλή πράξη από τη λίστα του Βαγγέλη. Βοηθοί του είναι ο απολαυστικά αφελής αδερφός του Μπίλυ και η Νατάσα, η όμορφη Σέρβα καμαριέρα του ξενοδοχείου που μένει. Ο δρόμος για το καλό κάρμα του Βαγγέλη είναι μακρύς και γεμάτος από "παγίδες που στήνει η πρώην γυναίκα του, Ζήνα", για να του πάρει τα λεφτά.

Το σενάριο της σειράς βασίζεται στη γνωστή Αμερικάνικη επιτυχία "My Name is Earl".

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΡΙΑΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...