Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Το νέο sex symbol της Αμερικής

Παρελθόν αποτελεί πλέον για τους Αμερικανούς η Μέγκαν Φοξ. Το νέο sex symbol της χώρας, όπως ψηφίστηκε από τους αναγνώστες γνωστού αντρικού περιοδικού, ακούσει στο όνομα Κριστίνα Χέντριξ και πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Mad Men». Αν και σύμβολο του σεξ, η 34χρονη Κριστίνα έχει κάπως παλιομοδίτικες ιδέες, αφού πιστεύει ότι οι αληθινοί άντρες πίνουν το ουίσκι τους σκέτο, χωρίς αναψυκτικό, σηκώνονται όταν μια γυναίκα πλησιάζει ή φεύγει από το τραπέζι τους και φυσικά έχουν κοιλίτσα.

Η εκλογή της από το αναγνωστικό κοινό έγινε λόγω της εκπληκτικής ομορφιάς και του αισθησιασμού που αποπνέει, και όχι επειδή συνηθίζει να κάνει αποκαλυπτικές εμφανίσεις on camera, όπως οι Μέγκαν Φοξ και Αντριάνα Λόμα, που βρέθηκαν στη δεύτερη και τρίτη θέση της ψηφοφορίας αντίστοιχα.

Η Χέντριξ έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Mad Men», η οποία γνωρίζει τεράστια επιτυχία όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Δύο πράγματα που ελάχιστοι γνωρίζουν για εκείνη είναι ότι πριν ασχοληθεί με την υποκριτική ήταν μοντέλο, κάτι που την έχει βοηθήσει πολύ στο στήσιμό της μπροστά στην κάμερα, καθώς επίσης ότι το κόκκινο δεν είναι το πραγματικό χρώμα των μαλλιών της, αλλά τα βάφει έτσι από ηλικία δέκα ετών!

Εδώ κι ένα χρόνο είναι παντρεμένη με τον κατά δύο χρόνια νεότερό της ηθοποιό Τζόφρι Αρεντ, τον οποίο γνώρισε μέσω ενός συναδέλφου, και στόχος της είναι να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη οικογένεια μαζί του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι λατρεύει τις καμπύλες της συζύγου του, αλλά και το ταλέντο της στη μαγειρική.


 
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ 

Ερχονται οι "Βασιλιάδες της Μυκόνου"

Οι «Βασιλιάδες της Μυκόνου» έρχονται να κατακτήσουν τη μεγάλη οθόνη. Με φόντο το Νησί των Ανέμων ο ομογενής δημοφιλής κωμικός Νικ Γιαννόπουλος, ύστερα από δέκα χρόνια απουσίας από τον κινηματογράφο, επιστρέφει στις 3 Ιουνίου με μια άκρως ανατρεπτική κωμωδία. Το σενάριο υπογράφει ο ίδιος με τον φίλο του, ελληνικής καταγωγής Κρις Αναστασιάδη. Τελευταία φορά είχαμε απολαύσει τον Νικ Γιαννόπουλο στο «The Wog Boy». Η ταινία «The Kings of Mykonos» γυρίστηκε στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου στη Μελβούρνη και τη Μύκονο και η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό.

Πρόκειται για «ακτινογραφία» της ελληνικής πραγματικότητας όπως αυτή έχει ερμηνευτεί κυρίως από ξένους που επισκέπτονται τη χώρα μας. Με πολλή αγάπη, καλοπροαίρετη διάθεση και χιούμορ ο Νικ Γιαννόπουλος δίνει τη δική του οπτική ματιά στην τουριστική ελληνική ναυαρχίδα, τη Μύκονο.

Η ταινία περιγράφει την ιστορία του Ελληνοαυστραλού Στηβ (Νικ Γιαννόπουλος) που έρχεται στη Μύκονο παρέα με τον κολλητό του Φρανκ (Βινς Κολόσιμο) για να παραλάβει την κληρονομιά που του αφήνει ένας άγνωστος σε αυτόν θείος: μία ολόκληρη παραλία (το Paradise beach) και μία ταβέρνα. Πιστεύοντας ότι επιτέλους θα λύσει το πρόβλημα της ζωής του, καταφτάνει στο νησί αγνοώντας την ελληνική νοοτροπία και κουβαλώντας την «αφέλεια» του μετανάστη. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με συγγενείς και τοπικούς παράγοντες που θα προσπαθήσουν να τον εξαπατήσουν και να του βάλουν «τρικλοποδιές». Η εφορία του ζητάει να πληρώσει ως φόρο κληρονομιάς ένα εκατομμύριο ευρώ και σιγά-σιγά θα ανακαλύψει πως αν δεν αποδεχθεί τις τοπικές «συνήθειες» και τη «βοήθεια» που του προσφέρεται από τους ντόπιους, δεν θα καταφέρει να αγγίξει τη δελεαστική κληρονομιά.

Η γοητευτική τραγουδίστρια Ζωή (Ζέτα Μακρυπούλια), ο πλούσιος τοπικός μεγαλοπαράγοντας Μιχάλης (Αλεξ Δημητριάδης), ο Ελληνας «κλασικός» ταβερνιάρης Τζίμης (Δημήτρης Σταρόβας), η γυναίκα του Βούλα (Γαλήνη Τσεβά), ο γυναικοκατακτητής με την «απολλώνια» ομορφιά Πιερλουίτζι (Κέβιν Σόρμπο), η Μις Ιτάλια Ενζα (Κοσίμα Κόπολα), ο τοπικός αστυνομικός (Μάνος Γαβράς) και πολλές ακόμη «προσωπικότητες» του νησιού μπλέκονται με διάφορους τρόπους στην ιστορία δημιουργώντας ξεκαρδιστικές καταστάσεις και ανατροπές. ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Από ριάλιτι σε ριάλιτι τα αδέρφια Ψυχράμη

Η Αντιγόνη Ψυχράμη, διαγωνιζόμενη του «Greek Idol» στον Alpha, μπορεί να έχει κλέψει ήδη τις εντυπώσεις, αλλά, σύμφωνα με την ιστορία, είναι μάλλον αυτό που λέμε «το έχουν οικογενειακώς». Λίγα χρόνια προτού γνωρίσουμε την Αντιγόνη, η οποία έχει εξελιχθεί σε φαβορί για το σόου ταλέντων του Alpha, είχαμε γνωρίσει την αδερφή της μέσα από το «Pop Idol».

Σε ένα από τα σόου ταλέντων του Mega, με σκοπό να βρεθεί το τέλειο γυναικείο γκρουπ, τύπου 
Spice Girls, μία από τις διαγωνιζόμενες ήταν η Ειρήνη Ψυχράμη που κατάφερε μάλιστα να είναι μία από τις πέντε του συγκροτήματος Hi-5 που τη χρονιά 2003 έκανε μεγάλη επιτυχία. «Ξέρω τι ζητάω» τραγουδούσε η Ειρήνη, αλλά μετά τη διάλυση των Hi-5 μόνο η Σάγια κατάφερε να συνεχίσει την καριέρα της. Βέβαια, όπως μαθαίνουμε, η Ειρήνη πήρε φέτος τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στο τραγούδι κάνοντας εμφανίσεις σε γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας.

Από την άλλη, η Αντιγόνη που γίνεται τώρα ευρέως γνωστή λόγω του σόου, είναι το κοριτσάκι που τραγουδούσε στο πλευρό του Γιώργου Νταλάρα «Με λένε Πόπη» και μέχρι πρότινος συμμετείχε σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις. Χρόνια τώρα προσπαθεί να γίνει ευρέως γνωστή καθώς είχε δηλώσει συμμετοχή και στο παρελθόν σε ριάλιτι σόου, ωστόσο δεν είχε σταθεί τυχερή ώστε να βρίσκεται στους «15».

Τα δύο κορίτσια δεν είναι τα μόνα ταλέντα της οικογένειας Ψυχράμη καθώς star θεωρείται και ο Αποστόλης. Η Αντιγόνη και η Ειρήνη έχουν αδερφό τον Αποστόλη Ψυχράμη που έχει περάσει και εκείνος με τη σειρά του από διαγωνισμό, αυτόν της Eurovision για το 2003, με τίτλο «Eurostar». Βέβαια, αν και βγήκε πρώτος, δεν στάθηκε τυχερός καθώς η θετική απάντηση τότε του Σάκη Ρουβά να μας εκπροσωπήσει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό που έγινε στην Κωνσταντινούπολη ανάγκασε τον Αποστόλη να αρκεστεί στη θέση του καλλιτέχνη που έκανε τα φωνητικά.

ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ 

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ο πόλεμος των DVD μόλις άρχισε


Ο πόλεμος των DVD μόλις άρχισε, με την Τζούλια Αλεξανδράτου να «καρφώνει» έμμεσα πλην σαφέστατα την Μαριάννα Ντούβλη, που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δικό της «πόνημα» αφήνοντας να διαρρεύσει πως θα έχει ολόκληρο σενάριο και δεν θα είναι απλά «κορίτσι - τζακούζι - σαμπάνια - δράση»...

«Ήμουν σίγουρη ότι θα με μιμηθούν», δήλωσε στο περιοδικό «Ok!» η Τζούλια, προσθέτοντας πως αν είχε παιδί δεν θα γύριζε πορνό.

Βρε για ποια χτυπάει η καμπάνα, για ποιά;

Εύκολη η απάντηση και -φυσικά- είναι η Μαριάννα Ντούβλη, που αναμένεταιοσονούπω στα περίπτερα και έχει δηλώσει πως θα κυκλοφορήσει DVD επειδή έχει και ένα παιδί να θρέψει!

«Αν ήμουν μητέρα θα πρόσεχα περισσότερο τι λέω και τι κάνω δημόσια... Ήμουν σίγουρη πως θα βγουν κι άλλες να με μιμηθούν -όχι βέβαια υπέρβαρες γιατί στο βίντεο δεν μπορείς να κάνεις ρετούς όσο καλά κι αν σε φωτίσουν», πρόσθεσε στο περιοδικό η «απόλυτη».

Σύννεφο πάνε οι μπηχτές, ενώ η Τζούλια προέβλεψε πως οι αντίζηλές της «θα απασχολήσουν για λίγο την δημοσιότητα και μετά θα τις ξεχάσουμε», εν αντιθέσει με την ίδια που υπήρξε τοπ μόντελ και παρουσιάστρια, ενώ τώρα είναι επιτυχημένη τραγουδίστρια!

Για ποιό από όλα να χτυπήσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο;

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Φινάλε Λάκη στην Λάρισα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Στο «Τσαντίρι» του Λάκη και ο Χριστόφορος! Με εκπλήξεις αναμένεται να ολοκληρώσει τη σεζόν ο Λάκης Λαζόπουλος καθώς, όπως λέγεται, συζητεί με τον πρώην συνεργάτη του Χριστόφορο Παπακαλιάτη να δώσουν μαζί την... τελευταία παράσταση, στην Λάρισα, όπως αποκάλυψε χτες το βράδι.

Μετά από δέκα χρόνια στα οποία είχε τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του, οι δύο ηθοποιοί φαίνεται να αφήνουν στην άκρη τις όποιες αψιμαχίες προέκυψαν κατά τη συνεργασία τους. «Εκπληξη της χρονιάς» έχουν χαρακτηρίσει πολλοί την πιθανή αυτή συνάντηση, ενώ την περιμένουν πώς και πώς.

Ο κολλητός του Τζίμη (με την μαλλούρα) των «Δέκα μικρών Μήτσων» μεγάλωσε, ωρίμασε και επιστρέφει πίσω στον φίλο του, Λάκη, προκειμένου να συζητήσουν αυτή τη φορά το επίκαιρο θέμα του ΔΝΤ. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που διαρρέουν σχετικά με την «απρόβλεπτη συνάντηση» Λάκη - Χριστόφορου, η δυο τους θα ανέβουν στη σκηνή του τσαντιριού μιλώντας αποκλειστικά για τα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας με το γνωστό χιουμοριστικό τους τρόπο, με κείμενο που θα έχουν φτιάξει από κοινού οι δύο πρώην συνεργάτες. Με αγωνία αναμένουν αυτή τη συνάντηση τόσο οι θαυμαστές του Λάκη Λαζόπουλου όσο και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη καθώς οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν βρεθεί ξανά (τουλάχιστον «on air») μετά το τέλος των «Δέκα μικρών Μήτσων».

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Χλιδάτος γάμος στην Κέρκυρα με νύφη την Αλεξία Βερνίκου

Μπορεί αυτό τον καιρό να παρακολουθούμε τον έναν μετά τον άλλον τους γάμους των τηλεοπτικών αστέρων (περιμένουμε και πολλούς άλλους), όμως ο γάμος του καλοκαιριού θα γίνει μακριά από την Αττική, στην πανέμορφη Κέρκυρα. Ο εφοπλιστής Νίκος Βερνίκος και η σύζυγός του Βαρβάρα παντρεύουν την κόρη τους Αλεξία. Ο γάμος, σύμφωνα με  πληροφορίες της «Espresso», θα γίνει στις 17 Ιουλίου στο εκκλησάκι της εξοχικής κατοικίας τους στo Νησί των Φαιάκων.

Η αναγγελία του γάμου του λαμπερού ζευγαριού δημοσιεύτηκε πριν από λίγες μέρες και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Κωνσταντίνος Μεσσάρης γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Εκάλης Αττικής, γιος του Γεωργίου και της Χρυσάνθης, το γένος Σούλη και η Μαρίνα-Αλεξία Βερνίκου γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Εκάλης Αττικής, κόρη του Νικολάου και της Βαρβάρας το γένος Στράτου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Κέρκυρα».

Η Αλεξία Βερνίκου αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και στη συνέχεια σπούδασε Ψυχολογία στο College of the Holy Cross των Ηνωμένων Πολιτειών. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο School of Education του New York University, όπου ειδικεύτηκε στην εικαστική ψυχοθεραπεία (art therapy). Παράλληλα, εργάστηκε ως θεραπεύτρια με παιδιά και εφήβους με συναισθηματικές και αναπτυξιακές δυσκολίες σε σχολεία και κέντρα αποκατάστασης στη Νέα Υόρκη.

Γυρνώντας στην Ελλάδα το 2004 εργάστηκε στο Περιβολάκι «Κέντρο για την ψυχική υγεία και θεραπεία του παιδιού και της οικογένειας» με παιδιά με αυτισμό και ψύχωση, καθώς και στον Σύλλογο Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία με ενήλικες με σοβαρές ψυχικές διαταραχές και τις οικογένειές τους. Παράλληλα, ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στη Συστημική Θεραπεία της Οικογένειας και στην Ψυχοεκπαίδευση.

Ειδικεύεται στις αναπτυξιακές και συναισθηματικές δυσκολίες παιδιών, στη συμβουλευτική γονέων, καθώς και στην οικογενειακή ψυχοθεραπεία.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ 

Η Βίκυ έχασε τον αγαπημένο της παππού

Δύσκολες ώρες περνάει η Βίκυ Καγιά. Η λαμπερή παρουσιάστρια και μοντέλο πριν από λίγες μέρες έχασε τον πολυαγαπημένο της παππού, τον πατέρα της μητέρας της, Αλεξάνδρας. Εφυγε ξαφνικά και η ίδια δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει το κακό που έχει συμβεί στην οικογένειά της. Ανήμερα την Πρωτομαγιά η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με τον σύντροφό της Νίκο Κριθαριώτη ταξίδεψε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά για να πουν το τελευταίο αντίο στον δικό τους άνθρωπο.

Η Βίκυ ήταν συντετριμμένη, ενώ ο Νίκος, που δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της, της κρατούσε το χέρι και της έδινε δύναμη και κουράγιο. Αν και ο παππούς της έμενε μακριά, ήταν πολύ δεμένη μαζί του και πολύ συχνά ταξίδευε στην Κρήτη για να τον βλέπει.

Κι εκείνος όμως της είχε πολύ μεγάλη αδυναμία και τη θαύμαζε πολύ. Παρακολουθούσε την καριέρα της από τα πρώτα της βήματα και καμάρωνε για την πορεία της εγγονής του. Τη στήριζε πάντα και ήταν στο πλευρό της και στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα.

Η Βίκυ από τα πρώτα λεπτά που πληροφορήθηκε το δυσάρεστο νέο από τη μητέρα της έπεσε σε θλίψη και δεν είχε διάθεση να μιλήσει σε κανέναν. Ούτε καν απαντούσε στα τηλέφωνα συμπαράστασης των φίλων και συνεργατών της. Από το μυαλό της εκείνη την ώρα περνούσαν οι όμορφες στιγμές που έζησε κοντά στον παππού της, ένα από τα πιο λατρεμένα της πρόσωπα. Τις καλές κουβέντες που της έλεγε κάθε φορά που τον συναντούσε θα της κρατάει πάντα μέσα της σαν φυλαχτό.
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Η Βάσια Λόη αποκαλύπτει τα πάντα για το γάμο της

Όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης θα ανταλλάξει σε λιγότερο από ένα μήνα η Βάσια Λόη με τον σύντροφό της, Νικόλα Μαδιά. Στις 28 Μαΐου θα δώσει το ομορφότερο ραντεβού της ζωής της.

Η παρουσιάστρια, αν και δε θέλει να δίνει συνεντεύξεις για το γάμο της, μίλησε για το πώς αισθάνεται στην  εκπομπή του Alter Life&Style.

«Είμαστε στο τελικό στάδιο σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι» είπε χαρακτηριστικά η ξανθιά καλλονή που αν και ο καιρός που θα ντυθεί νυφούλα πλησιάζει, εκείνη δεν έχει άγχος, είναι «άνετη».

«Στην τελετή θα είναι μόνο οι οικογένειές μας αλλά μετά θα έχουμε ένα πάρτυ όπου θα υποδεχτούμε όλο τον κόσμο» πρόσθεσε ενώ τόνισε πως δεν θα υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια τέλεσης του μυστηρίου. Εξάλλου όπως έχει δηλώσει, δεν «θέλει να ξεπουλήσει το γάμο της, ούτε να καταντήσει γραφικό».

Σε ότι αφορά τις παπαρατσικές φωτογραφίες που κατά καιρούς έχουμε δει σε περιοδικά, η Βάσια Λόη, ξεκαθαρίζει πως είναι «είναι αθώες». «Συγκεκριμένα στείλαμε με το Νικόλα και κάποιο εξώδικο σε συγκεκριμένο περιοδικό και το βάλανε μετά από δύο εβδομάδες»  γιατί ο επιχειρηματίας-σύτροφός της δεν έχει καμία σχέση με το χώρο και δε θέλει να είναι στις φωτογραφίες.

Σε ότι αφορά την ώρα του γάμου της που συμπίπτει με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είπε: «Από το Star, δεν ξεφεύγει τίποτα. Δεν έχει καμία σχέση με το θέμα του Star.»

H παρουσιάστρια, μίλησε για τη γνωριμία τους αλλά και για την πρόταση γάμου. «Γνωριστήκαμε σε μία εκδήλωση σε διπλανά τραπέζια. Μας σύστησε ένας φίλος και μετά από τρεις μέρες με πήρε τηλέφωνο να πάμε την επομένη για φαγητό».

Σε ότι αφορά την πρόταση γάμου έγινε «ένα χρόνο πριν που είχαμε πάει για Πάσχα στη Σύρο…»

Τέλος, διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που την θέλουν να είναι ήδη έγκυος…

Στον Εισαγγελέα η Τζούλια

Μια βόλτα από τα δικαστήρια πήγε η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν την πρεμιέρα της σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Βλέπετε, η ίδια έβαλε να «μπαγλαρώσουν» την Σάσα Μπάστα και να την πάνε αυτόφωρο, οπότε θέλησε να... προλάβει μην πάθει τα ίδια από μήνυση - αντίποινα της «άσπονδης»!

Έχοντας πάντα στον πλευρό τον μάνατζερ - φύλακα άγγελο «Φουρ Φουρ», η ξανθιά έφτασε με το μαύρο τζιπάκι της στην Ευελπίδων, φορώντας μαύρο «ψαράδικο» παντελονάκι, ροζ ραντάκι με το γόντατοπάντοτε μπαταρισμένο. To σύνολο συμπλήρωναν ροζ - Barbie γυαλί ηλίου καιροζ παντοφλίτσες.

Αφού έβαλε το αρωματάκι της (μην μυρίζει άσχημα ενώπιον της Δικαιοσύνης) και ψέκασε κι εμάς, μπήκε στο γραφείο του Εισαγγελέα.

Με υπερηφάνεια και καμάρι, ο Μένιος κρατούσε ανά χείρας την εισαγγελική παραγγελία, σύμφωνα με την οποία η αστυνομία θα ενημερώσει την Σάσα Μπάστα για τις συνέπειες που θα υποστεί αν καταθέσει μήνυση στην Τζούλια.

Πώς προέκυψε η παραγγελία;
Μα η «απόλυτη» ενημέρωσε τον Εισαγγελέα πως το Σασουλίνι ετοιμάζει ψευδή μήνυση εναντίον της!

Άλλωστε, αν η Σάσα έκανε μήνυση την Παρασκευή, η αοιδός - πρωταγωνίστρια θα έμενε στο κρατητήριο μέχρι την Δευτέρα καθώς μεσολαβεί το weekend.

«Έχουμε φτάσει στο βωμό της δικαιοσύνης», μας είπε ο Μένιος.

Και πότε με το καλό η θυσία;


Δείτε την επίσκεψη της Τζούλιας στον Εισαγγελέα

H Βικτόρια άλλαξε το στιλ της Mel C

Αγνώριστη έφτασε στα θεατρικά βραβεία Λόρενς Ολίβιε η Μel C. Το πρώην μέλος του συγκροτήματος Spice Girls έως τώρα ήταν ιδιαίτερα γνωστό για το αθλητικό της γούστο στα ρούχα. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, η συνεργασία της με τη Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία κυκλοφορεί πάντα ντυμένη στην τρίχα, της μετέδωσε το μικρόβιο του στιλ! Ετσι, τη μεγάλη βραδιά εμφανίστηκε με ένα σοφιστικέ μακρύ μαύρο φόρεμα, ενώ είχε μαζέψει τα μαλλιά της, με αποτέλεσμα να δείχνει ιδιαίτερα κομψή.

Από το κόκκινο χαλί που στρώθηκε για τη βραδιά της λαμπερής απονομής των βραβείων πέρασαν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί που συμμετέχουν σε θεατρικές παραστάσεις. Μεταξύ αυτών ήταν και η 24χρονη Κίρα Νάιτλι, υποψήφια για το βραβείο β’ γυναικείου ρόλου, το οποίο όμως δεν κατάφερε να κερδίσει. Παρ’ όλα αυτά ήταν ήρεμη και χαρούμενη, καθώς τη συνόδευε ο φίλος της, Ρούπερτ Φρεντ. Η Ρέιτσελ Βάις από την άλλη πλευρά κέρδισε το βραβείο καλύτερης γυναίκας ηθοποιού για το ρόλο της Μπλανς Ντιμπουά, ενώ το βραβείο του α’ ανδρικού ρόλου κέρδισε ο Μαρκ Ράιλανς, απογοητεύοντας έτσι τον συνυποψήφιό του στον ρόλο του Αμλετ, Τζουντ Λο. Το βραβείο καλύτερου πρωτότυπου έργου απέσπασε η Κάτορι Χολ που έγραψε ένα δράμα βασιζόμενο στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Η 28χρονη απέκτησε έτσι τον τίτλο της πρώτης έγχρωμης γυναίκας που κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο.

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

…the other Face of Nikos Psarras

Το Faces μεταμορφώνεται σε ένα upgraded bar  και συνεχίζει τα δικά του μοναδικά party… 

Μετά τα πλέον γνωστά και πολύ επιτυχημένα celebrity Dj’s Party  σειρά έχει o Νίκος Ψαρράς! 

Την Πέμπτη 6 Μαΐου μετά τις 22.00  o Νίκος Ψαρράς ανεβαίνει στα decks του Faces σε ρόλο dj έτοιμος να σας υποδεχτεί σε ένα πάρτι με ανατρεπτικές μουσικές επιλογές, ένταση στα beat,  δυναμικούς χορευτικούς electro, funk και pop ήχους. Mε πολύ όρεξη για χορό, ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και την καλύτερη διάθεση για μια υπέροχη βραδιά δημιουργούν το κατάλληλο  σκηνικό για απόλυτη διασκέδαση. 

Το all day Café-Bar-Restaurant Faces, βρίσκεται στο νούμερο 10 του πιο «διάσημου στενού» της Γλυφάδας, στην οδό Ζησιμοπούλου. Η φιλόξενη αύρα που επικρατεί παντού στο χώρο και σε συνδυασμό με τον all day χαρακτήρα δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα συνθέτοντας τον πιο εντυπωσιακό χώρο των Νοτίων Προαστίων!

Faces
 Café│Bar│Restaurant Ζησιμοπούλου 10, 166 74 Γλυφάδα Τηλ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...