Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Δύσκολες ώρες για τον Θύμιο Καρακατσάνη

Δύσκολες στιγμές περνά ο σπουδαίος ηθοποιός Θύμιος Καρακατσάνης με την εύθραυστη κατάσταση της υγείας του.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Έφυγε" στα 68 του ο ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος

Ο Νίκος Δαδινόπουλος έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 χρόνων. Πριν λίγο καιρό, μέσα από τις προσωπικές του σελίδες στο διαδίκτυο, ο ηθοποιός είχε κάνει έκκληση για έξι φιάλες αίμα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ- Μουρατίδης: Εγώ ήμουν η νύφη στο γάμο μου

Ο ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης ήταν καλεσμένος το πρωί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για το γάμο του με την επίσης ηθοποιό, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την οικογένεια που έφτιαξαν.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 

Eλένη Μενεγάκη: «Ο Σρόιτερ είναι παιδαράς...» [βίντεο]

Μάλλον δεν πίστευε... στα μάτια της η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι, με τη μεταμόρφωση του Αντώνη Σρόιτερ από «ένα αδύνατο αγόρι σε έναν κολογυμνασμένο άντρα» και άρχισε να λέει πάλι διάφορα... Έχει σουξέ άλλωστε ο άνθρωπος, το παραδέχτηκε και η ίδια....

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Γνωστός ηθοποιός καταζητείται για συμμετοχή σε συμμορία!


Μεγάλο όνομα του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, με ειδικότητα σε ρόλους... αστυνομκού (!) καταζητείται για συμμετοχή σε συμμορία.

Σύμφωνα με το star, πρόκειται για την σπείρα που λήστευε καταστήματα και σπίτια, αλλά και περαστικούς και πριν λίγες μέρες εξιχνιάστηκε από τις αρχές!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πόλεμο στους «Ράδιο Αρβύλα» από τον «Ριζοσπάστη» για... τις πατάτες [βίντεο]

Με τους «Ράδιο Αρβύλα» τα έβαλε ο Ριζοσπάστης και σε άρθρο που δημοσιεύει, καταγγέλλει τους παρουσιαστές για ωμό αντικομμουνισμό, και πως ξεπέρασαν κάθε όριο σάτιρας. Αφορμή τα σχόλια που έκαναν για την αντίδραση του ΚΚΕ στο κίνημα της πατάτας.

Σεμινάριο με τον Νίκο Μουρατίδη: Η Διαχείριση της εικόνας μας

Για Σπουδαστές και Επαγγελματίες, τραγουδιστές, ηθοποιούς, μουσικούς και οποιονδήποτε θέλει να βελτιώσει τον τρόπο που προβάλει τον εαυτό του.

- Τι θέλουμε να προβάλουμε & Τι θέλουμε να κρύψουμε

- Πως είμαστε και πως θέλουμε να μας βλέπουν οι άλλοι

- Γιατί το κοινό ασχολείται με την προσωπική ζωή των καλλιτεχνών;

- Πως αντιδρούμε σε μία κακή- και σε μία καλή κριτική;

- Στις συνεντεύξεις μας λέμε τα προσωπικά μας;

- Η λαγνεία του κουτσομπολιού

- Το να εκθέτουμε τις απόψεις μας- πολιτικές, κοινωνικές, σεξουαλικές, θρησκευτικές- κάνει καλό;

- Ο ρόλος των social media

Η διαχείριση της εικόνας μας, είναι ένα τεράστιο θέμα, που πια στην εποχή μας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε οποιαδήποτε δουλειά και να κάνουμε- πόσο μάλλον αν είμαστε καλλιτέχνες ή δημόσια πρόσωπα. Όλα αυτά τα θέματα, θα συζητηθούν και θα αναλυθούν μέσα από εποικοδομητικούς διαλόγους.

Σάββατο 31 Μαρτίου & Κυριακή 1η Απριλίου 2012 Ώρες 15:00- 19:00.

Τόπος: TAS the art studio, Βουτάδων 6 Γκάζι (σταθμός μετρό Κεραμικός) 11854 Αθήνα. Τηλ. 2130.185185

Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε e-mail στο tas@theartstudio.gr έως 20 Μαρτίου 2012. Θα γίνει επιλογή των συμμετεχόντων από τον κ. Νίκο Μουρατίδη.

Κόστος συμμετοχής: 90 ευρώ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Μαρία Χούκλη: «Χρειάστηκα πολλά χρόνια μέχρι να μιλήσω για τον καρκίνο... »

Για τον καρκίνο, τη δημοσιογραφία, αλλά και για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην επαρχία, μίλησε σε συνέντευξή της η Μαρία Χούκλη. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Κέιτ Μος κατέρρευσε στο Λονδίνο - 4 τραυματίες

Kate Moss Times Seven
Kate Moss Times Seven (Photo credit: Arty Smokes (deaf mute))
Η Kate Moss κατέρρευσε στο Λονδίνο.... με αποτέλεσμα από την πτώση της  να τραυματισθούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τέσσερις άνθρωποι, ενώ σύμφωνα με τις αρχές θαύμα θεωρείται ότι δεν υπήρξαν νεκροί.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Ποιά δημοφιλή σειρά του ALPHA έκοψε ο Κοντομηνάς;

«Θύμα» των περικοπών έπεσε μια από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές του Alpha, η οποία, μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, θα δώσει τη θέση της σε τούρκικο σίριαλ.

Έτσι λοιπόν, αύριο...


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το ''Πλοίο της Αγάπης'' γίνεται παλιοσίδερα στην Τουρκία

Το κρουαζιερόπλοιο φιλοξένησε την πολυβραβευμένη σειρά του μεγιστάνα παραγωγού Ααρον Σπέλινγκ, η οποία διήρκεσε εννέα σεζόν και προβλήθηκε από τις 24 Σεπτεμβρίου του 1977 έως τις 24 Μαΐου του 1986 σε περισσότερες από εκατό χώρες.
 

ΒΙΝΤΕΟ: Τη Δευτέρα η επιλογή της Ελληνικής συμμετοχής για τη Eurovision

Σε μια ειδική βραδιά στο εμπορικό κέντρο River West, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 22.00, η διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής στον 57ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Τη βραδιά θα παρουσιάσουν η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Φραντζεσκάκης και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1 και από το webTV της ΕΡΤ στη διεύθυνση www.ert.gr/webtv.

Τα τέσσερα τραγούδια που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Μπακού (με τη σειρά εμφάνισής τους τη βραδιά του Ελληνικού Τελικού, όπως προέκυψε από κλήρωση), είναι τα εξής:

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ε. Μενεγάκη: Αγρότισσα στην Άχλα! Δείτε τη με ποδιά, να κάνει δουλειές (φωτογραφίες)

Πιο φυσική και... νοικοκυρά από ποτέ, χωρίς μακιγιάζ και με ποδιά, η Ελένη Μενεγάκη απαθανατίστηκε από το φακό του "ΟΚ" στην Άχλα, έχοντας μαζί εκτός από το Ματέο και τη μητέρα της...
 

Ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου εκτελεί χρέη αστυνομικού

Από ηθοποιός… αστυνομικός έγινε ο Γιάννης Στάνκογλου, που κατάφερε να κατατροπώσει νεαρό ληστή στο κέντρο της Αθήνας, επιστρέφοντας τα κλοπιμαία στην γυναίκα στην οποία ανήκαν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Γιώργος Νταλάρας: «Δεν ψήφισα τη γυναίκα μου»

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας σε σημερινή του συνέντευξη στο Τάσο Τρύφωνος στο ραδιόφωνο Love Radio μίλησε για τα πυρά που έχει δεχτεί τις τελευταίες μέρες και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συναυλία του στο Ίλιον.

Ο Γιώργος Νταλάρας αποκάλυψε: «Δεν με εκπροσωπεί κανένα κόμμα αυτή τη στιγμή. Είμαι μόνος μου. Δεν ταυτίζομαι με το ΠΑΣΟΚ, έχω άλλες απόψεις».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Εύη Δρούτσα στην πρεμιέρα του «Γιώργου» της!

Eντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες του Γιώργου Δασκαλάκη στο νυχτερινό κέντρο της Κηφισιάς «LALEOUSSA»!

Ο δημοφιλής ροδίτης λαικός τραγουδιστής ξεσήκωσε τους εκατοντάδες θαυμαστές του με τις επιτυχίες του, «Σε περιμένω» και «Έλα μου Γέλα» σε ένα non stop πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με τον ίδιο να δίνει για τρεις ολόκληρες ώρες τον καλύτερο του εαυτό επί πίστας, αλλά και με ένα επιτελείο ταλαντούχων νέων τραγουδιστών στο πλευρό του όπως η Ελπίδα Αδαμίδου, ο Γιώργος Δανίκας, η Ελίνα Γεροντάρη, ο Γιώργος Ζούπινας και ο κρητικός λυράρης Π.Νικολάρα, έκαναν την διαφορά στην νυχτερινή διασκέδαση.
 
Φυσικά από το πλευρό του την τόσο σημαντική ημέρα της καριέρας του, αφού είναι η πρώτη φορά που ηγείται σχήματος, δεν θα μπορούσε να λείπει η Εύη Δρούτσα.
 
 Η γυναίκα-μετρ των σουξέ, που τον πίστεψε όσο κανέναν άλλον τραγουδιστή, βάζοντας την υπογραφή της και ως παραγωγός στην νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Έλα μου γέλα μου» που κυκλοφορεί, δεν έκρυβε την χαρά της που τον έβλεπε σε ένα κατάμεστο μαγαζί να τον αποθεώνει!

Τον απόλαυσε, τον χειροκρότησε, και εκείνος υποκλίθηκε δημόσια μπροστά της και την ευχαρίστησε δια μικροφώνου για ότι έχει κάνει για εκείνον.

Ελληνοβρετανίδα τραγουδίστρια έγινε ρεζίλι για ένα... δονητή!

Κατακόκκινη από ντροπή η διάσημη , ελληνικής καταγωγής, τραγουδίστρια αναγκάστηκε να ανοίξει τις βαλίτσες της μπροστά στους αστυνομικούς του αεροδρομίου στο Μαϊάμι για να βγάλει τις μπαταρίες από τον δονητή της.

Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αυτός είναι ο Ρουβάς Τζούνιορ [εικόνες]

Μια βόλτα με την μαμά του Κάτια Ζυγούλη, τον μπαμπά του Σάκη Ρουβά και την αδελφή του Αναστασία έκανε ο...Ρουβάς Τζούνιορ που από την κούνια συγκεντρώνει πάνω του τα φλας των φωτογράφων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

Ματθαίος Γιαννούλης: Πόσα χρόνια κορόιδευες τον κόσμο Νταλάρα;

O Mατθαίος Γιαννούλης έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι δεν φοβάται να πει έξω από τα δόντια την άποψη του, ακόμα και αν αυτή ενοχλήσει κάποιους!

Ακόμα και αν έχει να φερθεί κατά κάποιου δημόσιου προσώπου! Δια του λόγου του αληθές το συμβάν με το Γιώργο Νταλάρα στην συναυλία του Ίλιον όπου δέχτηκε επίθεση με γιαούρτια, καρέκλες κτλ, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τον δημοφιλή τραγουδιστή όπου έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ "ΨΕΛΝΕΙ"  ΣΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ

Πέθανε η ηθοποίος Σμαρούλα Γιούλη - Πήγε να βρεί τον Βαγγέλη της !

Πέθανε το πρωί της Τετάρτης η ηθοποίος Σμαρούλα Γιούλη, τρεις μήνες μετά τον άδικο χαμό του συζύγου της και θεατρικού επιχειρηματία, Β. Λειβαδά.

Η διάσημη ηθοποιός είχε αρχίσει να εκδηλώνει προβλήματα υγείας, από όταν κάηκε ζωντανός ο σύζυγος της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι από φωτιά που προκλήθηκε από αερόθερμο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Καφετζόπουλος: «Φασισμός η βία στον Νταλάρα»

George Dalaras in Caesarea's Roman theatre, 2011
Image via Wikipedia
Την δική του απάντηση έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στα απρόοπτα συμβάντα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του το βράδυ της Δευτέρας στο Ίλιον.

Με καφέδες, γιαούρτια, καρέκλες και φραστικές επιθέσεις υποδέχτηκαν τον Γιώργο Νταλάρα πολλοί οπαδοί του, στο κλειστό γυμναστήριο «Γ.Κακούρης» στο Ίλιον την Δευτέρα

Στον Γ. Νταλάρα  αναφέρθηκε και ο Αντώνης Καφετζόπουλος, που καταδίκασε την επίθεση "αμ και Ο Νταλάρας δεν είναι φίλος του"


ΠΟΛΕΜΟΣ στην Ιταλία: "Ο Λούτσιο Ντάλα δεν είπε ότι ήταν ομοφυλόφιλος"

O Ντάλα κηδεύτηκε με θρησκευτικές τιμές διότι δεν ελέχθη ότι ήταν ομοφυλόφιλος, τονίζει η δημοσιογράφος Λουτσία Ανουντσιάτα, με συνέπεια να ξεσπάσει σάλος μέσω του ιταλικού Τύπου. 
 
"Πολεμική" ξέσπασε στον ιταλικό Tύπο μετά από παρέμβαση της γνωστής Ιταλίδας δημοσιογράφου Λουτσία Ανουντσιάτα, στην εκπομπή της "Ιn Mezz' ora", του δημόσιου τηλεοπτικού καναλιού Rai Tre.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μετά από 2,5 χρόνια απουσίας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιστρέφει

Για το νέο του επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση της Κύπρου, αλλά και για την αποχή του από τα τηλεοπτικά δρώμενα, μίλησε στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από δυόμισι χρόνια απουσίας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou», ο παρουσιαστής ανέφερε ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Κύπρο για τα γυρίσματα του νέου ριάλιτι με τίτλο «The huge secret» και δήλωσε ξαφνιασμένος από τη θερμή υποδοχή που του επιφύλασσε το κοινό εκεί.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποιές παρουσιάστριες απολύθηκαν σήμερα από το STAR;

Τη συνεργασία της με δύο από τις κυρίες της τηλεοπτικής της παρέας διέκοψε η Τατιανα Στεφανίδου, καθώς τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του «Μίλα» επέβαλλαν αλλαγές στη σύνθεση και το στυλ της εκπομπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ

Σκάνδαλο στη Λαμία - Εβγαλε στα φόρα ροζ βίντεο για να τον εκδικηθεί

Scandal (TV series)
Image via Wikipedia
Σε όλη τη Λαμία έχει κυκλοφορήσει το ροζ βίντεο με πρωταγωνιστές επιχειρηματία της περιοχής και τη σύζυγό.

 Το «απαγορευμένο» βίντεο που κυκλοφορεί πλέον στο διαδίκτυο, αλλά και στα κινητά πολλών κατοίκων της περιοχής δημοσίευσε μια αλλοδαπή γυναίκα που στο παρελθόν διατηρούσε ερωτική σχέση με τον επιχειρηματία.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γιατί λείπει δύο μέρες από το STAR η Ελεονώρα Μελέτη;

Στη θέση της Ελεονώρας Μελέτη τις τελευταίες δύο ημέρες βλέπουμε τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Θέμη Μάλλη, ο οποίος σήμερα εξήγησε στο τηλεοπτικό κοινό, το λόγο που εκείνη απουσιάζει.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ τα video clip όλων των υποψήφιων τραγουδιών της Eurovision!

Το απόγευμα της Δευτέρας απολαύσαμε για πρώτη φορά τα βίντεο κλιπ όλων των τραγουδιών που είναι υποψήφια για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision...

Απολαύστε τα  ΕΔΩ

Το συγκινητικό μήνυμα του Ντίνου Καρύδη στο Facebook για τον καρκίνο

Λόγια γεμάτα πόνο, συναισθήματα, αγωνία αλλά κυρίως λόγια γεμάτα αγάπη. Είναι τα λόγια που χρησιμοποίησε ο αγαπημένος ηθοποιός Ντίνος Καρύδης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook για να περιγράψει πως ένιωσε όταν ο γιατρός του ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο. «Το μεγάλο Κ» όπως το λέει χαρακτηριστικά.

ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ποιά σταρ της ελληνικής τηλεόρασης, διαφημίζει "καυτά" χοτ ντογκ;

Ποιά σταρ της ελληνικής τηλεόρασης, διαφημίζει "καυτά" χοτ ντογκ στο τουριστικό θέρετρο της  Βουλγαρίας Μπάνσκο;

Η "Βασίλισσα" σίγουρα δεν το ξέρει, αλλά κάποιος διαφημιστής  πήρε τη φωτό της και τη συνδύασε με τα "καυτά" χοτ ντογκ που πουλάει ένα κατάστημα.

Μάθετε ΕΔΩ ποιά είναι και δείτε την ΚΑΥΤΗ ΦΩΤΟ

ΒΙΝΤΕΟ : Οι διαρρήκτες "έγδυσαν" τον οίκο μόδας «Nikos - Takis»

Άγνωστοι διέρρηξαν χτες το βράδυ το ατελιέ του οίκου μόδας «Nikos - Takis» στην περιοχή του Κολωνακίου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ποιοί ηθοποιοί έφυγαν από την Ελλάδα για την Κύπρο!

Με το τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα να παραπέμπει σε άνυδρη έρημο, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι και ηθοποιοί αναζητούν, όπως ήταν αναμενόμενο, «νερό» σε άλλες, πιο εύφορες χώρες. Για την ακρίβεια, στην εξής μία: την Κύπρο, όπου και δεν υπάρχει το πρόβλημα της γλώσσας (το πολύ-πολύ να ζοριστείς στην αρχή με τη διάλεκτο) και το κοινό γνωρίζει και καλοδέχεται τους εξ Ελλάδος επώνυμους μετανάστες. Αν λοιπόν προ ετών στα κυπριακά στούντιο κατέληγαν κυρίως εκείνοι που δεν είχαν πλέον μέλλον στην Ελλάδα (όπως η Κατερίνα Λάσπα και η Σοφία Αλιμπέρτη που παρουσίασαν στο ΡΙΚ το «Super Βingo»), τα τελευταία χρόνια τις βαλίτσες τους ετοιμάζουν ακόμη και ηθοποιοί η καριέρα των οποίων παραμένει ανιούσα, όπως ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που εμφανίστηκε στο σίριαλ «Πρεμιέρα» του ANT1 Κύπρου. Επιπλέον, ταξιδάκια στο νησί κάνουν δημοσιογράφοι όπως ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος συνεργάζεται με το Extra Channel (Λεμεσός), αλλά και παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών όπως η Ναταλία Γερμανού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ

Με καρκίνο διαγνώστηκε ο Ντίνος Καρύδης

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του ετοιμάζεται να δώσει ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο και άμεσα θα πρέπει να ξεκινήσει χημειοθεραπείες. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι είναι σήμερα ο Αντρέας Μικρούτσικος

Η κάμερα του Star τον εντόπισε στο αεροδρόμιο την ώρα που έφευγε για Κύπρο.
Ο παρουσιαστής επιστρέφει -μετά από τρία χρόνια απουσίας- στην τηλεόραση, της Κύπρου αυτή τη φορά.

H ΣYNEXEIA ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Η Γ. Φαρμάκη ξεσπά: Δεν θέλω ούτε ένα ευρώ από τον Αγγλούπα. Να μπει στη φυλακή!

ΓΩΓΩ ΦΑΡΜΑΚΗ
"Κάποιοι πίστεψαν πως δεν θα ξυπνήσω ή και να ξυπνούσα δεν θα θυμόμουν", δηλώνει η 25χρονη που πριν από 4 μήνες βρέθηκε ένα βήμα πριν από τον θάνατο, αλλά σήμερα είναι πολύ καλύτερα και όπως διαβάζουμε στο "Πρώτο Θέμα" σπάει τη σιωπή της.

Στην κατάθεσή της η Γωγώ Φαρμάκη περιγράφει λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ και ξεκαθαρίζει πως ο επιχειρηματίας έβγαλε το όπλο του, το έστρεψε πάνω της και την πυροβόλησε. "Θέλω τόσο πολύ να ακουστεί επιτέλους η αλήθεια, γιατί πολλά ειπώθηκαν... Όταν ξύπνησα, θυμόμουν δυστυχώς για κάποιους, τα πάντα!", δηλώνει η Γωγώ.

Η  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το "Νησί" καθήλωσε και τους θεατές στη Σερβία

Ρεκόρ τηλεθέασης σημείωσε η προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Νησιού» που ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα να... προβάλλεται στη Σερβική τηλεόραση. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Οι Ιταλοί είπαν το στερνό αντίο στον αγαπημένο τους Λούτσιο Ντάλλα [βίντεο]

Πάνω από πενήντα χιλιάδες άτομα θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον Λούτσιο Ντάλλα, το φέρετρο με τη σορός του οποίου εξετέθη στο μέγαρο του δήμου της Μπολώνια. Από χθες το πρωί, μέχρι και σήμερα το μεσημέρι, η ουρά φίλων και θαυμαστών, στην πλατεία Ματζιόρε της Μπολώνια, ήταν πάντα τεράστια.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η πιο δύσκολη μάχη της ζωής της κούκλας του «Ομορφου κόσμου»

Μετά την απόλυτη ευτυχία που βίωσε με τον ονειρεμένο γάμο της, ήρθαν τα «μαύρα σύννεφα» και σκοτείνιασαν το λαμπερό χαμόγελό της. Η γνωστή παρουσιάστρια-αθλίατρος Αννα Μαρκετάκη, η οποία το περασμένο καλοκαίρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της μπασκετμπολίστα Νίκο Μανώλα, πέρασε τέσσερις εφιαλτικούς μήνες με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Αφάνας": "Μια μέρα κατάλαβα ότι είμαι μετανάστης"

Ο Μιχάλης Αφολαγιάν δεν είναι απλώς ακόμη ένας νέος ηθοποιός. Είναι εικαστικός και μουσικός επίσης. Στην οικογένειά του οι περισσότεροι ασχολούνται με την υποκριτική και το τραγούδι.

Αν και γεννήθηκε στην Ελλάδα, έχει βιώσει τον ρατσισμό και, μάλιστα, είναι κάτι που τον έχει στιγματίσει. Φέτος εκτός από τον ρόλο τού Αφάνα στο σίριαλ του MEGA «Με λένε Βαγγέλη» παίζει στο θεατρικό βαγόνι «Το τρένο στο Ρουφ» και εμφανίζεται μαζί με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

- Φέτος μέσα από τον ρόλο σου στο σίριαλ «Με λένε Βαγγέλη» κατάφερες να γίνεις γνωστός στο ευρύ κοινό. Εχει τύχει να σε φωνάξουν Αφάνα στον δρόμο;Κανονικά! Κατά κόρον, έτσι με φωνάζουν! Εχω προσαρμόσει τον ρόλο στα μέτρα μου, αλλά πιστεύω ότι για την επιτυχία μεγαλύτερη σημασία έχει το σενάριο. Εχει πολύ γέλιο αλλά και ένα μήνυμα για τη ζωή, γιατί αναφέρεται στο κάρμα. Είναι πράγματα που όλοι λίγο - πολύ τα σκεφτόμαστε.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...