Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΦΩΤΟ: Η Αραβανή ποζάρει κάτω από το νερό

Οι υποβρύχιες πόζες έγιναν της... μόδας και οι φωτογραφίες πλημμυρίζουν τα social media χαρίζοντας ένα υπέροχο θέαμα. 

Σειρά έχει η Ευαγγελία Αραβανή, που βούτηξε στα υπέροχα νερά της Λευκάδας και χάρισε στους followers της μια εκπληκτική φωτογραφία...

Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρίσκεται στην Λευκάδα με την παρέα της!

Φορτίζει τις μπαταρίες της και περνά ανέμελες στιγμές!


Η Ευαγγελία απολαμβάνει τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά! Μάλιστα πόσταρε και στο instagram μια φωτογραφία της που κάνει υποβρύχια βουτιά. Άραγε ποιος να είναι ο φωτογράφος; Μήπως ο αγαπημένος της, ο Ηλίας Βρεττός;

Πηγή φωτογραφιών instagram: χρήστης @evagelia_aravani

ΔΕΙΤΕ τον Βασίλη Καρρά καβάλα στην μηχανή του! - ΒΙΝΤΕΟ

Ούτε μία εβδομάδα δεν έχει περάσει καλά καλά από την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου video clip του Βασίλη Καρρά και ο γνωστός τραγουδιστής έχει καταφέρει να ξεσηκώσει τον κόσμο με την ροκ πλευρά του.

Το video clip για το τραγούδι «Τι να μας πεις», σε στίχους και μουσική του Φοίβου, γυρίστηκε έξω από τη Θεσσαλονίκη και ο Βασίλης Καρράς πιο ανανεωμένος από ποτέ, τραγουδά πάνω σε μια μηχανή και μιλά για τον χαμένο του έρωτα.

Τη σκηνοθεσία του clip υπογράφει ο Μανώλης Τζιράκης και ο… μηχανόβιος Βασίλης Καρράς κατάφερε να κάνει το YouTube να πάρει φωτιά.

Ναταλία Γερμανού: Είμαι στο ράφι 9-10 μήνες !


Φουντώνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ναταλία Γερμανού ζευγάρι με τον Μάνο Ιωάννου. Ωστόσο, η ίδια, μιλώντας στο DownTown Κύπρου, είχε ξεκαθαρίσει τη θέση της πολύ νωρίτερα.

Σε συνέντευξη της στο DownTown Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη, έναν μήνα πριν, είχε δηλώσει: «Γενικώς, κάποιοι έχουν την ευγενή καλοσύνη, επειδή δεν τους αρέσει προφανώς να θεωρούν ότι είμαι στο ράφι -και να είναι καλά οι άνθρωποι- να με ζευγαρώνουν κατά καιρούς με διάφορους, ευτυχώς για μένα, πάντα νέους και ωραίους.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Αν ίσχυαν όλα αυτά που γράφονται κατά καιρούς για μένα, τότε δεν θα ήμουν, τους τελευταίους 9-10 μήνες, μόνη μου. Αλλά, παρ' όλα αυτά, δεν νομίζω ότι θα μπαίνω κάθε φορά στη διαδικασία να απαντώ, διαψεύδοντας ή επιβεβαιώνοντας, γιατί πλέον έχει καταντήσει γραφικό».

Τι απαντάει ο Αντώνης Ρέμος για το λουκέτο του ΣΔΟΕ στο μαγαζί που θα εμφανιζόταν

Ελεγκτές του ΣΔΟΕ έκλεισαν το beach bar που θα τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος στο Λιτόχωρο Πιερίας, αφού διαπίστωσαν ότι το εν λόγω μαγαζί δεν έκοβε αποδείξεις.

Οπως αναφέρει το seleo.gr, η εμφάνιση του τραγουδιστή ήταν προγραμματισμένη για τις 9 Αυγούστου, στις 22:00 το βράδυ με είσοδο 20 ευρώ με ποτό. Ωστόσο το live του Ρέμου δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αφού στο beach bar μπήκε 48ωρο λουκέτο λόγω φοροδιαφυγής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας,

«Διαπιστώθηκε ότι επιχείρηση με αντικείμενο δραστηριότητας 'καφέ μπάρ-εστιατόριο', που εδρεύει στην περιοχή Λιτοχώρου Πιερίας, στην οποία εμφανιζόταν επώνυμος τραγουδιστής, δεν είχε εκδώσει τα εκ του νόμου προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία.

Κατ' εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 13 παρ.1 του ν. 2523/97, το συνεργείο ελέγχου προέβη στην σφράγιση της επιχείρησης για 48 ώρες, παρουσία της αρμόδιας αστυνομικής αρχής, ενώ συγχρόνως ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας υπηρεσίας της περιοχής»

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο έλεγχος συνεχίζεται και προς όλους τους εμπλεκόμενους στη υπόθεση...

Τι απαντάει ο Αντώνης Ρέμος 

Μέσω twitter αποφάσισε να τοποθετηθεί ο Αντωνης Ρέμος για τα όσα συνέβησαν στο Λιτόχωρο και το «λουκέτο» που έβαλε το ΣΔΟΕ σε μαγαζί που θα εμφανιζόταν ο ίδιος.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν άφησε το θέμα ασχολίαστο και έγραψε τα ακόλουθα στον λογαριασμό του

«Για άλλη μια φορά καλούμαι να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να μη βάζουν μυαλό» και πρόσθεσε «Η Πολιτεία καλά κάνει και ελέγχει και όποιος δεν συμμορφώνεται να τιμωρείται. Για πόσο ακόμη θα είμαστε υπόλογοι για αμαρτίες άλλων».

Υπενθυμίζεται ότι οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ έκλεισαν το beach bar που θα τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος στο Λιτόχωρο Πιερίας, αφού διαπίστωσαν ότι το εν λόγω μαγαζί δεν έκοβε αποδείξεις.


Πανικό προκαλεί στη Λευκάδα η Μαρία Κορινθίου με τις «καλλιτεχνικές» της πόζες [εικόνες]

 
Η εντυπωσιακή Μαρία Κορινθίου βρίσκεται αυτή την εποχή στη Λευκάδα όπου απολαμβάνει τις διακοπές της και, όπως, ήταν αναμενόμενο οι... παροικούντες έχουν χάσει τον ύπνο τους.


Τριγυρνώντας σε διάφορα μέρη με το μπικίνι της ποζάρει πιο ανέμελη από ποτέ και φροντίζει, πάντα, να το μοιραστεί μαζί μας.


Το τρυφερό φιλί του Αντύπα στη γυναίκα του

Κάνουν διακοπές στη Μύκονο


Σε τρυφερά ενσταντανέ με τη σύζυγό του πέτυχε ο φωτογραφικός φακός το λαικό τραγουδιστή, Αντύπα. Το ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μύκονο και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες τίποτα δε μαρτυράει ότι το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 30 χρόνια.

Άλλωστε και ο ίδιος σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι η αγάπη μεταξύ τους δε φαίνεται να έχει χαθεί.

H sexy φωτογραφία της Βανδή


H Δέσποινα Βανδή μεταξύ επαγγελματικών ταξιδιών και ηχογραφήσεων στο στούντιο κάνει μικρές αποδράσεις για να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα. 

Πριν από λίγο ανέβασε μια sexy φωτογραφία με φόντο την θάλασσα...

Πηγή φωτογραφίας instagram: χρήστης @desp1navandi

Ο δύσκολος χειμώνας της Ελεονώρας Μελέτη

«Σκέφτηκα να παρατήσω τη δουλειά μου»


Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη χρονιά που πέρασε, τις αμφιβολίες και τις σκέψεις της αλλά και για όσους την πλήγωσαν έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο blog που διατηρεί μέσα από το Mustonline.

Η παρουσιάστρια έγραψε:

«Και να μαι πάλι στην Κρήτη. Μετά από αρκετό καιρό. Σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο, παρέα με τη φίλη μου Σαμάνθα. Την τελευταία φορά που είχα έρθει στην Κρήτη τα δεδομένα ήταν άλλα. Ήμουν με παρέα 8 κορίτσια, τις κολλητές μου, πολύ πιο χαλαρή, με τελείως διαφορετική καθημερινότητα, άλλες υποχρεώσεις, άλλο επάγγελμα… Σκέφτομαι ότι τα χρόνια περνάνε και μάλιστα γρήγορα, πως οι άνθρωποι αλλάζουν, τα πράγματα εξελίσσονται και συνειδητοποιώ πως αυτό που ζούμε, ό,τι και αν είναι, είναι παροδικό. Τίποτα και κανείς αιώνια και για πάντα. Κάπου με τρομοκρατεί αυτή η σκέψη. Ήταν ένας δύσκολος χειμώνας. Εξαιρετικά δύσκολος για μένα. Μπορεί η φύση της δουλειάς μου να απαιτεί κάθε μέρα από εμένα να γελάω να δείχνω πως όλα στη ζωή φαίνεται να είναι αβίαστα έως και εύκολα, ατάραχα θα έλεγα, αλλά δυστυχώς όμως αυτή είναι μόνο η επαγγελματική μου υποχρέωση, όχι όμως και η ζωή μου.

Έγιναν γεγονότα πολλά, άλλα μικρά, άλλα μεγαλύτερα, όλα όμως με κοινό παρανομαστή έναν βαθμό σοβαρότητας, αρκετό ώστε να με κάνει να νιώθω πως τρώω το ένα χαστούκι μετά το άλλο, σε σημείο τέτοιο που κάποια στιγμή εκεί στα τέλη Μαρτίου ένιωθα τα γόνατα μου να λυγίζουν, την υπομονή μου να εξαντλείται, την ψυχή μου να μην αντέχει άλλο, και την ανάγκη μου να γίνει κάτι φωτεινό, πιο βαθιά από ποτέ. Πήρα στεναχώρια, έζησα και πάλι την αδικία, φοβήθηκα ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους, προδόθηκα από αυτούς, πισωμαχαιρώθηκα, άκουσα πάλι λόγια για μένα από ανθρώπους που δεν ξέρουν και δεν ΜΕ ξέρουν, με λήστεψαν, έχασα αγαπημένα πρόσωπα, αναθεώρησα αποφάσεις, αναγνώρισα λάθη, αυτομαστιγώθηκα, στερήθηκα αξίες της ζωής που θεωρούσα δεδομένες, καθηλώθηκα, δεν είχα τρόπους διαφυγής. Κλείστηκα στον εαυτό μου, εξαφανίστηκα από τους φίλους μου, από τους ανθρώπους μου, δεν βγήκα καθόλου, δεν διασκέδασα πουθενά, δεν ανταποκρίθηκα σε κανένα κάλεσμα, έκλαψα πολύ, δεν μίλησα…

Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που ένιωθα άνετα να έχω κοντά μου και που γνώριζαν πως δεν είμαι καλά. Ήξεραν μόνο αυτό που μπορούσα να αναγνωρίσω και εγώ για μένα την ίδια. Το ότι ήμουν απόλυτα μουδιασμένη σε σκέψη και συναίσθημα, ανίκανη να αντιδράσω στο οτιδήποτε. Σαν να βρίσκομαι σε έναν κομβικό σημείο του παιχνιδιού που λέγεται «ζωή», γνωρίζοντας ότι η επόμενη κίνηση που θα κάνω μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Σκέφτηκα να παρατήσω τη δουλειά μου. Μόνο ένας άνθρωπος γνώριζε τι νιώθω γι αυτό, γιατί ήταν εκείνος που πριν από λίγους μήνες, όταν του χτυπούσα την πόρτα του γραφείου του και κλαίγοντας του έλεγα πως θέλω να τα παρατήσω όλα και να φύγω μακρυά, ήμουν σίγουρη πως θα μπορούσε να με καθησυχάσει αλλά ήξερα πως θα με αποτρέψει κιόλας από αυτή την τρέλα, γιατί απλά πίστευε σε μένα. Όχι ότι εγώ δεν πίστευα στον εαυτό μου. Αγαπώ τη δουλειά μου, αλλά μερικές φορές δεν ξέρω αν αξίζει ή αν αντέχω να πληγώνομαι τόσο και μάλιστα αθροιστικά, από το βιασμό που γίνεται στην ψυχή μου κάθε φορά που ο κάθε ένας εκφράζεται για μένα, για εκείνα που δουλεύω, για εκείνα που ζω, για εκείνα που κάνω, όπως όμως όλα αυτά παίρνουν σάρκα και οστά στο δικό του μυαλό και όχι στη δική μου πραγματικότητα, την οποία πιστέψτε με δεν γνωρίζει καθόλου.

Έχασα την ελπίδα μου στην αγάπη και τον έρωτα. Απογοητεύτηκα τόσο. Φοβήθηκα πως θα μείνω για πάντα μόνη. Ανίκανη να βρω έναν δια βίου σύντροφο με τον οποίο θα μιλάμε την ίδια γλώσσα θα έχουμε τους ίδιους στόχους και τις ίδιες ανάγκες. Έφτασα σε σημείο να ζηλεύω όμορφες σχέσεις, ερωτευμένα ζευγάρια και να νιώθω καταραμένη από την ίδια την κακιά μάγισσα του παραμυθιού στο θέμα της αγάπης. Βαρέθηκα να ακούω τα σενάρια περί τιμήματος που πληρώνουν οι δυναμικές και ανεξάρτητες γυναίκες, που φοβίζουν τους άνδρες και καταλήγουν μόνες.

Πληγώθηκα από συνεργάτες. Εκεί, μέσα σε όλο το δράμα, γελούσα κιόλας γιατί είδα αστείες καταστάσεις. Είδα ποιοι είναι φίλοι, ποιοι φίδια, ποιοι περίμεναν πάντα το δικό μου παραπάτημα για να πατήσουν πάνω μου και να ψηλώσουν, ποιοι με ξέρουν, ποιοι δεν με ξέρουν. Αδικήθηκα και όταν κάποιος αδικείται δημόσια, είναι πάντα πιο σκληρό.

Ήρθα αντιμέτωπη με καταστάσεις που απλά δεν μπορούσα να αλλάξω. Δυσάρεστες καταστάσεις από εκείνες που φέρνουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου, σε φτάνουν στο σημείο μηδέν, και εσύ το μόνο που πρέπει και μπορείς να κάνεις είναι να το αποδεχτείς όσο πιο γρήγορα γίνεται, και να συνεχίσεις. Και κάπως έτσι, ένα πρωί, σηκώθηκα και είπα «φτάνει». Ήθελα να με ξαναβρώ. Ήθελα να με ξανασυναντήσω και να με ξαναχαρίσω σε εμένα και σε όσους αγαπώ. Αυτό περίμεναν και εκείνοι που με άφηναν να κάνω τον κύκλο μου και τις ζυμώσεις μου, ώστε να μπορέσω και πάλι να γίνω όπως παλιά. Δεν με πίεσα. Απλά ήρθε η ώρα. Σκέφτηκα, αποδέχτηκα, πήρα μαθήματα, συγχώρεσα, έκανα πέρα όσους έπρεπε, έφερα πιο κοντά εκείνους που άξιζε και ένα όμορφο πρωί, απλά κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα «Καλημέρα»… Σαν να ξύπνησα από κώμα… Βαθύ και στοιχειωμένο, που όμως για κάποιο λόγο χρειαζόμουν…».

Νάντια Μπουλέ: Καλοκαιρινή απόδραση στην Κρήτη!

Στην Κρήτη βρίσκεται αυτές τις μέρες για τις καλοκαιρινές διακοπές της η Νάντια Μπουλέ. 

Η γνωστή παρουσιάστρια επισκέφτηκε το Ρέθυμνο και πέρασε όμορφες στιγμές στις καθαρές παραλίες του νησιού.

Η ίδια, μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί αυτές τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές με τους φίλους της στο Instagram ανεβάζοντας φωτογραφίες από το μαγευτικό τοπίο στην παραλία του Αγίου Παύλου στο Ρέθυμνο.

Χαλαρή και ευδιάθετη, φορώντας ένα μπικίνι, που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, η Νάντια έκανε τις βουτιές της και έπαιξε στη παραλία, γράφοντας στην άμμο “Κρήτη”!

Αντώνης Σρόιτερ: Σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Αντώνης Σρόιτερ και η αγαπημένη του Ιωάννα Μπούκη που περιμένουν το πρώτο τους μωράκι. 

Το ζευγάρι, που κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, περιμένει σύμφωνα με το δελτίο του STAR κοριτσάκι.

Η μελαχρινή Κρητικιά που έχει κλέψει την καρδιά του άνκορμαν του Alpha διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους μωράκι.

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΦΩΤΟ-Ραντεβού στον αέρα: Γερμανού, Μακρυπούλια, Μουτσινάς

Ραντεβού στον αέρα ή μάλλον σε πτήση είχαν οι Ναταλία Γερμανού, Ζέτα Μακρυπούλια, Νίκος Μουτσινάς και Ηλίας Πανταζόπουλος.

Οι τέσσερις συναντήθηκαν στην σκάλα του αεροπλάνου με άγνωστο προορισμό και απαθανάτισαν την στιγμή ,ανεβάζοντας την φωτογραφία στο twitter.

Διαψεύδουν το δημοσίευμα για Κιμούλη - Παπακωνσταντίνου

Διαψεύδεται κατηγορηματικά το δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso" που αναφέρει ότι ο Γιώργος Κιμούλης διέκοψε την παράστασή του "Μήδεια" στην Αλεξανδρούπολη, επειδή ενοχλήθηκε από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που έδινε συναυλία στο διπλανό στάδιο. 

Το enikos.gr επικοινώνησε με το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αλεξανδούπολης και η απάντηση ήταν ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ, αφού οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν παράσταση με δύο ημέρες διαφορά.

Ο Γιώργος Κιμούλης έδωσε την παράστασή του στις 31 Ιουλίου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγούδησε στις 2 Αυγούστου.

Η αλήθεια είναι ότι στις 2 Αυγούστου υπήρξε παράσταση στην Αλεξανδρούπολη, αλλά πρωταγωνιστής ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με την παράσταση "Επιθεωρητής" και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού όλα κύλησαν ομαλά.

ΦΩΤΟ- Όταν η Μελέτη χορεύει... σούστα!


Η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να απολαύσει το φετινό καλοκαίρι με την ψυχή της. Έτσι, εκτός από το ότι επέστρεψε στην μεγάλη της αγάπη, την θάλασσα, χορεύει και κρητικούς χορούς.

Η ίδια ανέβασε τις φωτογραφίες της στο instagram...


Πηγή φωτογραφιών instagram: χρήστης @nonoram

ΦΩΤΟ- Η Μενούνος ποζάρει με την...



Η Ελληνοαμερικανίδα Μαρία Μενούνος ποζάρει με την sexy Sharon Stone, η οποία όσο και αν ο χρόνος περάσει από πάνω της, παραμένει μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες του Χόλιγουντ.


H Μαρία Μενούνος ανέβασε την φωτογραφία στο instagram και έγραψε:



(Είχα μια υπέροχη συνέντευξη με την Sharon Stone. Βοήθησε να συγκεντώσουμε 400 εκατ. δολάρια για το @amfAR! Δίνει έμπνευση).



Πηγή φωτογραφιών instagram:mariamenounos78
Enhanced by Zemanta

ΦΩΤΟ-Στα καταγάλανα νερά της Μάνης η Δωροθέα Μερκούρη


Σε μια απομονωμένη παραλία, στο Λιμένι της Μάνης, η Δωροθέα Μερκούρη απολαμβάνει το μπάνιο της στα καταγάλανα νερά.

Το Λιμένι,ο παλιός οικισμός της οικογένειας Μαυρομιχάλη, είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό της Μάνης και ένας από τους ωραιότερους και πιο παραδοσιακούς οικισμούς της περιοχής. Βρίσκεται σε απόσταση 5 χλμ από την Αρεόπολη και περίπου 27 χλμ από το Γύθειο.


Το χωριό είναι πανέμορφο, με σπίτια “πάνω” στη θάλασσα. Συνδυάζει αρμονικά την θάλασσα και το ξεχωριστό τοπίο.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα έχει μερικές απο τις ωραιότερες παραλίες στον κόσμο...



Πηγή φωτογραφιών instagram: χρήστης @dorotheamercuri

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή μεγάλωσε και είναι μια κούκλα! Δείτε την


Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, μεγάλωσε και είναι μια κούκλα! 

Η Κωνσταντίνα επέστρεψε από την Αμερική που σπόυδαζε τα τελευταία χρόνια και τώρα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον πατέρα της! 

Ο Λευτέρης Πανταζής, όπως είναι φυσικό... λατρεύει την μοναχοκόρη του και δεν χάνει ευκαιρία να περνάει μαζί της τον ελεύθερο χρόνο του! 

Ο φωτογραφικός φακός του entertv τους “συνέλαβε” σε χαλαρές στιγμές στη Σαντορίνη!



H 46χρονη Πάμελα Άντερσον στις παραλίες της Χαβάης


Στο πλευρό του πρώην άντρα της, Ρικ Σάλομον (σ.σ. του παρτενέρ της Πάρις Χίλτον στο sex tape) βρέθηκε πάλι η Πάμελα Άντερσον, με τους παπαράτσι να τους αποθανατίζουν στις παραλίες της Χαβάης.



Πέντε χρόνια μετά το διαζύγιό τους (σ.σ. ο γάμος έγινε στο Λας Βέγκας και κράτησε ένα χρόνο) ο Ρικ Σάλομον (πρώην σύζυγος της Σάνεν Ντόχερτι και σύντροφος της Πάρις Χίλτον) έπεισε την 46χρονη Playmate να τον πάρει και πάλι κοντά της.


Η σχέση αναζωπυρώθηκε στις αρχές Ιουλίου όταν οι φωτογράφοι τους είδαν να πίνουν μαζί smoothies στο Μαλιμπού, κοντά στο σπίτι της Πάμελα, και από εκεί τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.


Ταχυκαρδίες προκαλεί το κόκκινο μπικίνι της Λάουρα Νάργες


Την εξαιρετική φωτογένεια της αποδεικνύει για άλλη μια φορά η Λάουρα Νάργες ποστάροντας στο instagram φωτογραφίες από την εξόρμηση της στις παραλίες της Χαλκιδικής.

Ένα κόκκινο μπικίνι και ένα διάπλατο χαμόγελο στα χείλη φοράει η ανερχόμενη Ελληνογερμανίδα παρουσιάστρια που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές όντως στην καλύτερη φυσική κατάσταση που έχει βρεθεί τους τελευταίους μήνες. Με άλλα λόγια, είπε αντίο στα ελάχιστα παραπάνω κιλά που είχε.





Η τσαούσα Ζέτα Μακρυπούλια πριν από 20 χρόνια [βίντεο]

Στα πρώτα βήματα της ιδιωτικής τηλεόρασης θα σας μεταφέρει αυτό το βίντεο που δείχνει την άγουρη Ζέτα Μακρυπούλια στο Ciao Ant1 του 1993.

Ως ένα από τα κορίτσια της Ρούλας Κορομηλάς στο Ciao Ant1 ξεκίνησε -ως γνωστόν- την καριέρα της η Ζέτα Μακρυπούλια. Είναι άλλο πράγμα όμως να ξέρεις κάτι και άλλο να το βλέπεις μπροστά του.

Πέρα από την συλλεκτική αξία του, το συγκεκριμένο ρετρό βίντεο αποτελεί και μια καλή ευκαιρία να διαπιστώσετε αν όντως η Ζέτα διάθετε από τα γεννοφάσκια της star quality.

Αυτός είναι ο 25χρονος νέος σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού


Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού προκειμένου να είναι στο πλευρό του αγαπημένου της Μάνου Ιωάννου που έδινε εκεί παραστάσεις στα πλαίσια της περιοδείας του «Άντρες Έτοιμοι για Όλα».


«Η Ναταλία μπορεί να μην εμφανίζεται με τον αγαπημένο της στα μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας για ευνόητους λόγους, αλλά εδώ στην Αλεξανδρούπολη θα πρέπει να πέρασε όμορφα, αφού έδειχνε να απολαμβάνει το πρόγραμμα».

Αυτό δήλωσε στην Espresso -που ανάδειξε το θέμα- θαμώνας του νυχτερινού κέντρου της Αλεξανδρούπολης που είδε τους πρωταγωνιστές της παράστασης «Άντρες με Όλα» να μπαίνουν στο κέντρο (μετά την παράστασή τους), συνοδευόμενη από την Ναταλία Γερμανού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ένας εκ αυτών, ο 25χρονος Μάνος Ιωάννου (σ.σ. γνωστός από την συμμετοχή του στις σειρές «Βασιλιάδες» και «Κλεμμένα Όνειρα») κάθισε δίπλα της όλο το βράδυ. Με το ρεπορτάζ να επισημαίνει πως οι δυο τους έδειχναν να είναι πολύ κοντά και μάλιστα χωρίς να το κρύβουν.

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό και που ήθελαν τον ταλαντούχο ηθοποιό να είναι ο νέος αγαπημένος της.


Κιμούλης εναντίον Παπακωνσταντίνου!

Βασίλης Παπακωνσταντίνου ή Γιώργος Κιμούλης; Ροκιές ή τραγωδία; Ο δημοφιλής ηθοποιός, πάντως, αναγκάστηκε να διακόψει την παράσταση της «Μήδειας» στην Αλεξανδρούπολη και να εγκαταλείψει έξαλλος το κηποθέατρο της πόλης.  

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν μπορούσε να «μπει» στον εξαιρετικά δύσκολο ρόλο του, αφού στο διπλανό στάδιο τραγουδούσε την ίδια στιγμή ο –κατά τα άλλα- καλός του φίλος Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Ο Γιώργος Κιμούλης σταμάτησε την παράσταση και δήλωσε στο κοινό που είχε πάει για να τον δει ότι έτσι δεν μπορεί να παίξει, συμπληρώνοντας έξαλλος πως δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στην Αλεξανδρούπολη. Μάλιστα ο πρωταγωνιστής ενημέρωσε τον κόσμο να περάσει από το ταμείο να πάρει πίσω τα χρήματά του.

 

Πηγή: ESPRESSO

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Είναι σέξι και σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα ζεν πρεμιέ ηθοποιού. Ποια είναι;


Σε όλη την Ελλάδα ταξιδεύουν το φετινό καλοκαίρι ο 43χρονος ηθοποιός και η 38χρονη σύντροφός του και γνωστή γυμνάστρια. Το ζευγάρι που από ότι συζητιέται θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, βρέθηκε πρόσφατα στην Πάρο με αφορμή την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός.


Ο λόγος για τον Ιωσήφ Μαρινάκη και την Χρύσα Καλπάκη. Ο φακός του περιοδικού YOU τους εντόπισε στην παραλία του Αμπελά στην Πάρο να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητο το καλογυμνασμένο κορμί της συντρόφου του ηθοποιού. Βέβαια την εκρηκτική παρουσία της Χρύσας ανέδειξε περισσότερο το brazilian μαγιό που επέλεξε να φορέσει, το οποίο και της χάρισε έξτρα πόντους θηλυκότητας.

Όλοι έχουν πάντως να λένε για το πόσο ερωτευμένοι είναι, παρόλο που η σχέση τους μετρά έξι χρόνια, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια ζουν μαζί. Και βέβαια δεν σταματούν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης με την Χρύσα Καλπάκη στην Πάρο




Rosie Huntington: Τα εσώρουχα της πάνε πολύ!


Το μοντέλο φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα καθώς όπως λέει γυμνάζεται, καθημερινά, προσέχει τη διατροφή της, δεν ξενυχτάει και πίνει πολύ νερό

Τους τελευταίους μήνες δουλεύει εξοντωτικά και κάνει διαρκώς φωτογραφήσεις με εσώρουχα. Ο λόγος για την Rosie Huntington η οποία πρόσφατα φωτογραφήθηκε για τη νέα σειρά  τη γνωστής εταιρείας εσωρούχων των Marks and Spencer.

Το μοντέλο φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα καθώς όπως λέει γυμνάζεται, καθημερινά, προσέχει τη διατροφή της, δεν ξενυχτάει και πίνει πολύ νερό.

Η νέα κολεξιόν αποτελείται από ιδιαίτερα κομμάτια που αναδεικνύουν τη γυναικεία θηλυκότητα και η τιμή τους κυμαίνεται από 15 ευρώ μέχρι και 130.

Δείτε τη Rosie στην τελευταία της φωτογράφηση ΕΔΩ

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο Λάντο Μπουζάνκα

Ο μεγάλος Ιταλός κωμικός Λάντο Μπουζάνκα επιχείρησε να αυτοκτονήσει, ευτυχώς χωρίς να τα καταφέρει. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Ρώμης και οι γιατροί έχουν αναλάβει το έργο της ανάρρωσής του.

Στα 78 του χρόνια σήμερα, ο ηθοποιός με τη σημαντική καριέρα, φαινόταν ιδιαίτερα απογοητευμένος τελευταία διότι δεν έβρισκε παραγωγή για ένα σενάριο που είχε γράψει.

Ένα σημαντικό, επίσης, γεγονός που τον είχε οδηγήσει στη θλίψη ήταν ο θάνατος της συζύγου του τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο μεγάλος Ιταλός κωμικός Λάντο Μπουζάνκα επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Ποια ηθοποιός επιστρέφει μετά από χρόνια απουσίας στην τηλεόραση με την κόρη της;


Mαμά και κόρη συμπρωταγωνιστούν στην ίδια τηλεοπτική σειρά.


Θα συνυπάρξουν στο γυαλί μαμά και κόρη. Ο λόγος για τη Νατάσα Τσακαρισιάνου και την κόρη της Γλυκερία Παπαδοπούλου.

Την ηθοποιό είχαμε να την δούμε πολλά χρόνια στα τηλεοπτικά και τώρα επιστρέφει μέσα από την σειρά στο "Ράφι" του Παναγιώτη Καποδίστρια.


Η ηθοποιός κάνει την ηρωίδα, Πηνελόπη και η κόρη της την υποδύεται σε μικρή ηλικία.


Η Νατάσα Τσακαρισιάνου με απόλυτα ειλικρίνεια δηλώνει: 

"Όταν καλλιεργείς μια σχέση κι ένα μυαλό και μπορείς να μοιράζεσαι πράγματα ζωής, νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό απ¨όλα. Από εκεί και πέρα, ο καθένας ξεκινάει μόνος του και πετάει με τα δικά του φτερά. Η κόρη μου δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά εγώ είχα δει κάποια καλά στοιχεία. Μετά μπήκε στο πανεπιστήμιο το οποίο εγκατέλειψε. Όταν σταμάτησα να ασχολούμαι με την υποκριτική τότε ήταν που άρχισε εκείνη να εμπλέκεται με το θέατρο και εκεί είναι αυτό που λέμε "βρίσκεις την ψυχή σου".


fthis.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...