Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Δημήτρης Αλεξάνδρου: "Η Τόνια Σωτηροπούλου κάνει την ωραία επί πληρωμής"!

Σε γνωστό κατάστημα συνέλαβε η κάμερα της εκπομπής “Μελέτησε το” το Δημήτρη Αλεξάνδρου με τη Μαρία Μπεκατώρου που έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους και βγήκαν να κάνουν τα ψώνια τους. Τα αστεία έδιναν και έπαιρναν μεταξύ τους με την Μαρία Μπεκατώρου να μιλάει συνέχεια για το πόσο όμορφος είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και για το γεγονός ότι του έχει αδυναμία.
Όπως ήταν φυσιολογικό η κουβέντα πέρασε στο νεαρό όμορφο μοντέλο και τη σχέση του με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου. Η δημοσιογράφος ρώτησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αν έχει χωρίσει με την αγαπημένη του και εκείνος είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ενώ επεσήμανε ότι το κορίτσι του έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και λείπει στο εξωτερικό.

Τα γέλια ήρθαν λίγο αργότερα όταν η ρεπόρτερ τον ρώτησε τι κάνει η Τόνια Σωτηροπούλου στο εξωτερικό. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε: “Την ωραία επί πληρωμής”. Η Μαρία Μπεκατώρου ξέσπασε σε γέλια το ίδιο και εκείνος που προσπαθούσε να αποφύγει τις ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή.

Η Τόνια Σωτηροπούλου σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται εκτός Ελλάδος και πρόκειται να εμφανιστεί την καινούρια ταινία “Οι πειρατές της Καραϊβικής”, κάτι το οποίο δεν ήθελε να επιβεβαιώσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από τις δηλώσεις του. Η “ωραία επί πληρωμής” Τόνια Σωτηροπούλου δεν ξέρουμε τι αντίδραση θα είχε αν άκουγε τη δήλωση του αγαπημένου της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στηρίζει απόλυτα την αγαπημένη του και τα επαγγελματικά της βήματα που είναι μόνο ανοδικά και θα περάσει τα Χριστούγεννα μαζί της. Η “ωραία επί πληρωμής” Τόνια Σωτηροπούλου θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να περάσει τις γιορτές στην πατρίδα της σύμφωνα με τα λεγόμενα της μαρτυριάρας Μαρίας Μπεκατώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...