Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Η "κατάρα" των Ντάγκλας

Η λάμψη του ονόματος της οικογένειάς τους τελικά δεν αρκούσε για να καλύψει την τραγική ιστορία που κρυβόταν τόσο καλά εδώ και χρόνια πίσω από αυτήν. Μια τραγική ιστορία που ουσιαστικά περιγράφει ωμά τη διαταραγμένη σχέση ενός διάσημου πατέρα, με τον -καταδικασμένο να πετύχει- γιο του. Το ταξίδι του δεύτερου στο παραισθησιογόνο όνειρο των ναρκωτικών τον οδήγησε πίσω από τα κάγκελα μιας ομοσπονδιακής φυλακής των ΗΠΑ.

Η περιπέτεια του Κάμερον Ντάγκλας, με τον διάσημο πατέρα και τον διάσημο παππού είναι όμως μόνον η κορυφή του παγόβουνου για την οικογένεια, η οποία θα έλεγε κανείς πως αντιμετωπίζει μια «κατάρα» που πηγαίνει από γενιά σε γενιά. Είναι γεγονός πως όλοι οι Ντάγκλας, από τον παππού Κερκ, μέχρι και τον φυλακισμένο πλέον εγγονό του, έδωσαν κάποια στιγμή στη ζωή τους τη μάχη με κάτι που τους είχε προκαλέσει εθισμό και τους κρατούσε «πίσω».

Ο ίδιος ο Μάικλ Ντάγκλας, για παράδειγμα, κατά το παρελθόν προσπάθησε σκληρά να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ. Ο πατέρας του, Κερκ, αντιμετώπισε με δύναμη το πρόβλημα του γιου του. Το ίδιο έπραξε όμως και με τον ετεροθαλή αδελφό του Μάικλ, Ερικ, που δεν ήταν τόσο τυχερός όσο ο πρωταγωνιστής του «Βασικού ενστίκτου» καθώς πλήρωσε με την ίδια τη ζωή του την «κατάρα» αφού πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Το χτύπημα της μοίρας ήταν σκληρό για τον Κερκ Ντάγκλας, κατάφερε όμως να σταθεί στα πόδια του και να συνεχίσει τη ζωή του.

Στην περίπτωση του εγγονού του, η κατάληξή του στη φυλακή δεν είναι παρά ένας συνδυασμός παραγόντων στους οποίους πιθανόν να συγκαταλέγεται και το «γονίδιο» που ανέκαθεν οδηγούσε τα μέλη της οικογένειάς του στην καταστροφή ή τουλάχιστον ένα βήμα πριν από αυτήν. «Για μένα, κατά το παρελθόν, η πατρότητα ήταν περισσότερο ενοχή, παρά χαρά» ομολογεί σήμερα ο Μάικλ Ντάγκλας προσθέτοντας με νόημα: «Για τον λόγο αυτό είσαι αναγκασμένος κάποια στιγμή στη ζωή σου να πληρώσεις τις όποιες συνέπειες».

Τι απαγόρευσε ο μπαμπάς της στην Britney Spears;


Πέρασαν ήδη σχεδόν τρεισήμισι χρόνια από την κατάρρευση της Britney Spears και εκείνη συνεχίζει να βρίσκεται υπό την αυστηρή επιτήρηση του πατέρα της.

Ο οποίος είναι πραγματικός κέρβερος. Δεν την αφήνει να κάνει ρούπι χωρίς πρώτα να της δώσει την άδειά του.

Τελευταία μάλιστα τα έχει πάρει άγρια με την κακή συνήθεια της κόρης του να μη φοράει εσώρουχα και να βγαίνει έξω με τους παπαράτσι να τη φωτογραφίζουν με το στήθος της να διαγράφεται μέσα από τα μπλουζάκια της.

Έτσι λοιπόν κι αυτή σήμερα που είχε ραντεβού με τους δικηγόρους της φόρεσε κανονικά το σουτιέν της και το κιλοτάκι της, όπως ακριβώς πρόσταξε ο μπαμπάκας.

Έτσι είναι κι ο άγιος φοβέρα θέλει!!!

Reblog this post [with Zemanta]

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Οn air έκπληξη στον Παπαδάκη

Είκοσι χρόνια πρωινό ξύπνημα για τον Γιώργο Παπαδάκη. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο δημοφιλής παρουσιαστής της μακροβιότερης πρωινής τηλεοπτικής ζώνης στην Ευρώπη γιόρτασε on air τα είκοσι χρόνια του στον AΝΤ1. Ο πρόεδρος του καναλιού Μίνως Κυριακού έσπασε για πρώτη φορά τα καθιερωμένα και αντί της εθιμοτυπικής ανθοδέσμης έδωσε τις ευχές του τηλεφωνικά στον παρουσιαστή. Κατά τη συνομιλία τους, μάλιστα, του θύμισε ότι εκκρεμεί ένα ταξίδι στην Κούβα! Πρόκειται για ένα ταξίδι-δώρο από τον πρόεδρο του ομίλου και τον αντιπρόεδρο Θοδωρή Κυριακού για τα πρώτα δέκα χρόνια του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, το οποίο δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα λόγω έλλειψης χρόνου.

Οπως ήταν φυσικό, λόγω εορτασμού, ένα μίνι πάρτι-έκπληξη στήθηκε χθες το πρωί στο στούντιο Κάππα από τους συνεργάτες του δημοσιογράφου προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί την 3.846η (!) εκπομπή του!

Ο Θέμος Αναστασιάδης, η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Χρήστος Φερεντίνος, το πρωινό δίδυμο του καναλιού Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος, ο Γιώργος Λεβέντης, ο Στρατής Λιαρέλλης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, αλλά και παλιοί συνεργάτες της εκπομπής ξύπνησαν από νωρίς για να γιορτάσουν τα είκοσι χρόνια του παρουσιαστή στον ΑΝΤ1 με μια επίσκεψη-έκπληξη στο πλατό της εκπομπής του!

Η επόμενη έκπληξη ήρθε από τη σύζυγο του Γιώργου Παπαδάκη, Τίνα Παπαδέλη, η οποία μίλησε γι' αυτόν δημόσια για πρώτη φορά. Ο παρουσιαστής έκπληκτος ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τη γυναίκα του: «Θυσίασε την καριέρα της για να μπορέσω να κάνω εγώ το όνειρό μου πραγματικότητα» είπε.

Εκτός από θερμές ευχές, οι συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη του πρόσφεραν μια τούρτα με το μήνυμα «20 χρόνια μαζί». Στο «μενού» ήταν και πολλά πειράγματα, αλλά και πρωτότυπα δώρα: ένα επίχρυσο μικρόφωνο κι ένα λεύκωμα με χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την πορεία του στον ΑΝΤ1. Οσο για το καμαρίνι του, μεταμορφώθηκε σε μίνι κήπο με δεκάδες ανθοδέσμες, ενώ πολλά ήταν και τα ποτά που έστειλαν φίλοι του παρουσιαστή.

Ολοι ήταν στο big party, εκτός από έναν: τον διευθυντή Ψυχαγωγικού Προγράμματος του AΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο. Μολονότι είχε ενημερωθεί να παρευρίσκεται στο πλατό, λόγοι υγείας δεν του επέτρεψαν να παραστεί.
ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Σάκης Μπουλάς: «ήμουν αλκοολικός»

«Το αλκοόλ με κατέστρεψε, με έκανε άλλο άνθρωπο», είπε ο Σάκης Μπουλάς σε τηλεοπτική συνέντευξή του και μίλησε για πρώτη φορά για το πώς κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα. «Είπα δεν θα πίνω και σταμάτησα», πρόσθεσε και χαρακτήρισε την προσπάθειά του «μεγάλο ζόρι».

Σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων στο «TV Μακεδονία», ο ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει την εξάρτησή του από το αλκοόλ. «Έπινα για να πιω και αυτό ήταν λάθος», είπε και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην δουλειά του εξαιτίας της βλαβερής συνήθειας που είχε αποκτήσει.

«Πήγαινα στη δουλειά, αλλά ήταν σαν να βρισκόμουν μέσα σε ένα σύννεφο», υπογράμμισε και χαρακτήρισε το αλκοόλ ως «ναρκωτικό που κυκλοφορεί ελεύθερα».

Πλέον, ο ηθοποιός έχει ξεπεράσει τον αλκοολισμό μετά από επίπονες προσπάθειες. «Ήταν ζόρι, δεν είναι εύκολο να το κόψεις», είπε χαρακτηριστικά.


Δείτε την εξομολόγηση του Σάκη Μπουλά για το αλκοόλ

Η Χρίστινα έπιασε τσάπα!

Πήρε την τσάπα κι άρχισε τη δεντροφύτευση! Η «Super Star» Χριστίνα Λαμπίρη πρωτοστάτησε στη δεύτερη εθελοντική αναδάσωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ντράφι. Μαζί με τον σύζυγό της, κοινοτάρχη Πικερμίου Θανάση Αδαμόπουλο αλλά και εκατοντάδες πολίτες βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην περιοχή, η οποία το καλοκαίρι του 2007 έγινε έρμαιο του πύρινου εφιάλτη που έζωσε την Αττική.

Η «Espresso» βρέθηκε εκεί και κατέγραψε την παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της δεντροφύτευσης. Σχεδόν άβαφη, ντυμένη casual, με τζιν και πλατύ χαμόγελο, η δημοφιλής παρουσιάστρια του καναλιού της Νέας Κηφισιάς έχοντας ως σύνθημα «δουλεύουμε για μια ανθρώπινη πόλη» συμμετείχε δυναμικά στην αναδάσωση. Δίπλα της ήταν ο Θανάσης Αδαμόπουλος αλλά και πολλά νέα παιδιά που θέλησαν να βοηθήσουν.

Πρόκειται για πρωτοβουλία που πήρε ο σύζυγος της Χριστίνας Λαμπίρη για τις καμένες εκτάσεις στο Ντράφι. Ανθρωποι όλων των ηλικιών, ανάμεσα στους οποίους μαθητές, γονείς, σύλλογοι, δημότες του Πικερμίου και εργαζόμενοι των εταιρειών-χορηγών, συμμετείχαν ενεργά φυτεύοντας σε τέσσερις διαφορετικούς τομείς. Πρωί-πρωί, με κέφι και πολλά χαμόγελα, ξεκίνησαν τη δεντροφύτευση, όπως εξάλλου και στην πρώτη αναδάσωση, που έλαβε χώρα στις 29 Νοεμβρίου του περασμένου έτους.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι πήραν μέρος και σε αυτή τη δράση ως ενεργοί πολίτες. Κοινός μας στόχος είναι να πρασινίσει μια περιοχή που έχει καεί και να αποτραπούν τα σχέδια επίδοξων εμπρηστών» τόνισε, μεταξύ των άλλων, ο κοινοτάρχης Πικερμίου Θανάσης Αδαμόπουλος.

Το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας ικανοποίησε απολύτως τους συντελεστές. Συνολικά φυτεύτηκαν περίπου 17.000 δέντρα και καλύφθηκαν περίπου 180 στρέμματα γης, τα οποία θα συντηρηθούν και το καλοκαίρι.

Οσο για την Χριστίνα Λαμπίρη, το σίγουρο είναι πως θα πιάσει ξανά την τσάπα την επόμενη φορά που θα γίνει δεντροφύτευση. Αλλωστε ανάλογες εκδηλώσεις αποτελούν πλέον μέρος των συζυγικών της υποχρεώσεων. Αφού λοιπόν μπήκε στο... χωράφι, θα κάψει το Χριστινάκι!
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Το one night stand που χάλασε τον βασιλικό γάμο!

Καθόλου σύμφωνο με το πρωτόκολλο δεν είναι το one night stand πριν από τον γάμο με μια πριγκίπισσα, γι' αυτό ο γάμος της πριγκίπισσας Μαντλίν της Σουηδίας με τον δικηγόρο Τζόνας Μπέργκστρομ δεν θα γίνει ποτέ, αφού στη σχέση του ζευγαριού μπήκε τρίτο πρόσωπο.

Πέτρα του σκανδάλου είναι η ξανθιά αθλήτρια του χάντμπολ Τόρα Απστρομ Μπεργκ, η οποία αποκάλυψε το «παραστράτημα» του 31χρονου δικηγόρου στο νορβηγικό περιοδικό «Se Og Hor». Σύμφωνα με όσα είπε, η σεξουαλική επαφή τους έγινε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του Μπέργκστρομ για σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Ere, όπου είχε πάει με αντροπαρέα. Σε μια έξοδό τους σε night club ο δικηγόρος γνώρισε την Μπεργκ και αφού την ακολούθησε με ταξί στο σπίτι της μοιράστηκαν μερικές ώρες πάθους. Οπως εξηγεί η Μπεργκ στη συνέντευξή της, αρχικά δεν τον αναγνώρισε. «Αν το ήξερα, δεν θα είχα κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Λυπάμαι τη Μαντλίν που έχει στο πλευρό της έναν άπιστο άνδρα» δήλωσε χαρακτηριστικά!

Μετά την αποκάλυψη το παλάτι ανακοίνωσε τον χωρισμό και η πριγκίπισσα Μαντλίν έφυγε για Νέα Υόρκη, προκειμένου να βρει την ησυχία της αλλά και να συνέλθει από το σοκ της προδοσίας του αρραβωνιαστικού της, με τον οποίο συζούσε σε ένα διαμέρισμα στη Στοκχόλμη. Ο Μπέργκστρομ της είχε κάνει πρόταση γάμου στο Κάπρι το περασμένο καλοκαίρι και η ημερομηνία του γάμου αναμενόταν να ανακοινωθεί το καλοκαίρι. Για τρεις ημέρες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου το παλάτι αρνιόταν να επιβεβαιώσει τις φήμες, αλλά τελικά εκδόθηκε η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού.

Αυτό το σκάνδαλο δεν είναι η μόνη «καυτή πατάτα» ερωτικής φύσεως που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει η σουηδική βασιλική αυλή. Ο αδερφός της Μαντλίν, πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος, έχει σχέση με ένα μοντέλο που κάνει γυμνές φωτογραφήσεις και συμμετέχει σε τηλεοπτικά ριάλιτι. Την ίδια ώρα το μόνο που φαίνεται να πηγαίνει καλά είναι οι προετοιμασίες του γάμου της μεγαλύτερης αδερφής της Μαντλίν, της διαδόχου του θρόνου, πριγκίπισσας Βικτόρια, με έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τον Ιούνιο. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο μεγιστάνας των PC και η χορεύτρια!

Του πρόσφερε στιγμές ηδονής και ξενοιασιάς και για να της το ανταποδώσει, της χάρισε το όνομά του και τον τίτλο της λαίδης! Ο λόγος για τον 69χρονο μεγιστάνα των υπολογιστών σερ Κλάιβ Σινκλέρ ο οποίος παντρεύτηκε την 33χρονη εξωτική χορεύτρια Αντζι Μπάουνες.

Οταν έγινε αρχικά γνωστή η σχέση τους, πολύ έσπευσαν να προβλέψουν ότι θα διαρκούσε λίγο και ότι ήταν ένα καπρίτσιο του εκατομμυριούχου Βρετανού. Το ζευγάρι, που είχε σχέσεις με... διακοπές πάνω από μία δεκαετία, αρραβωνιάστηκε πριν από έναν χρόνο και τώρα αποφάσισε να σφραγίσει τη συμβίωσή του με πολιτικό γάμο που έγινε στο Λας Βέγκας στις 16 Απριλίου. Μάρτυρας λέγεται ότι ήταν ένας περαστικός!

Ο εφευρέτης και η 33χρονη σύζυγός του, πρώην Μις Αγγλία, ταξίδεψαν στις ΗΠΑ δύο μέρες πριν από τον γάμο και διέμειναν στο πολυτελές ξενοδοχείο «Bellagio». Ωστόσο ο γαμπρός είχε αγοράσει τις πλατινένιες βέρες από τον οίκο Asprey, στο Λονδίνο. «Είμαστε στον έβδομο ουρανό! Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι», δήλωσε η νυν κυρία Σινκλέρ.

Οσο για τον 69χρονο γαμπρό, αυτός αποκάλυψε ότι της έκανε την πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια της πτήσης προς ΗΠΑ. Οταν ερωτήθηκε για το ποια είναι τα στοιχεία που τον γοήτευσαν στη γυναίκα του, απάντησε χωρίς περιστροφές: «Είναι πρώην Μις Αγγλία... έτσι δεν είναι;» Αυτό δείχνει ότι είναι πλήρως συνειδητοποιημένος για την απόφασή του, που όπως λέει είναι έκπληξη και για τον ίδιο του τον εαυτό, αφού δεν περίμενε ότι θα παντρευόταν σε αυτή την ηλικία. Οσο για τη διαφορά των τριάντα έξι ετών που τον χωρίζουν από τη σύζυγό του, αρκέστηκε να πει ότι «η σχέση τους λειτουργεί εξαιρετικά καλά».

Πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που στο Λονδίνο έχουν αρχίσει να υπομειδιούν για το γεγονός ότι μια πρώην στριπτιζέζ είναι πια τυπικά λαίδη! Η Μις Μπάουνες δούλευε ως στριπτιζέζ στο κλαμπ «Stringfellows», στο κεντρικό Λονδίνο, όπου τη γνώρισε ο εφευρέτης του υπολογιστή τσέπης το 1996.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Γ. Μαρακάκης: «Είμαι καλός σύντροφος, αλλά και δύσκολος»

Έγινε γνωστός από το πολύ πετυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Deal» και αργότερα απασχόλησε τα έντυπα με τη σχέση του με τη βουλευτή της ΝΔ, Έλενα Ράπτη.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, άλλοι έλεγαν ότι οι δυο τους δεν είναι πλέον ζευγάρι, ενώ άλλοι τους παντρολογούσαν, υποστηρίζοντας ότι το Σεπτέμβριο θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο ίδιος πάντως αποφεύγει να μιλήσει για το έτερο ήμισυ και αρκείται απλώς στα γενικά. Τι είναι ο έρωτας, τι είναι η γυναίκα; Ούτε σε μαθητικό λεύκωμα να απαντούσε.

Είναι άραγε ο Γιάννης Μαρακάκης καλός σύντροφος;

«Εγώ νομίζω ότι είμαι καλός σύντροφος, αλλά και δύσκολος», λέει, ενώ υποστηρίζει ότι ο έρωτας είναι αυτός που κάνει έναν άντρα να αποφασίσει αν μια γυναίκα είναι μοιραία γι’ αυτόν.

Ο γνωστός δικηγόρος πιστεύει ακόμα ότι όταν μια γυναίκα λέει τη λέξη «άνδρας» σκέφτεται ασφάλεια, εμπιστοσύνη και δασύτριχο στήθος!!!

Άραγε αυτός καλύπτει αυτές τις προϋποθέσεις;

«Δεν είμαι αρμόδιος για να απαντήσω σ’ αυτό. Γιατί εγώ αισθάνομαι εντάξει με τον εαυτό μου και ότι πληρώ τις προϋποθέσεις. Δεν ξέρω τι θα πει η γυναίκα σχετικά μ’ αυτό», λέει.

Πάντως για να μην ανησυχείτε υπάρχει γυναίκα στη ζωή του αυτήν την περίοδο και φυσικά είναι η γνωστή ξανθιά καλλονή, Έλενα Ράπτη με την οποία διατηρεί σχέση αρκετά χρόνια.

Τώρα αν θα το αποκαταστήσει το κορίτσι, κάποια στιγμή ίσως, σίγουρα όμως όχι τον Σεπτέμβριο. Γι’ αυτόν τον μήνα έχουν προγραμματίσει βαφτίσια, όπως λέει, όχι γάμους.

Πηγή: OK!

Εκαναν... πρέμιερα με τρυφερές αγκαλιές

Επίσημη πρώτη με τον αγαπημένο της στην πρεμιέρα της! Ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι ζευγάρι τους τελευταίους πέντε μήνες και πλέον δεν το κρύβουν. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και η sexy τραγουδίστρια που γνωρίσαμε από το «X-Factor 1» είναι full in love και το (απ)έδειξαν στην πρεμιέρα της Ειρήνης στο «Thalassa», όπου εμφανίζεται η μελαχρινή σγουρομάλλα.

Οι δυο τους αιχμαλωτίστηκαν από τον φακό της «Espresso» σε τρυφερά ενσταντανέ. Η Ειρήνη τού αφιέρωσε πολύ από τον χρόνο της, αφού είχε ήδη βγει on stage για να παρουσιάσει το δικό της πρόγραμμα (ακολούθησαν οι «48 Ωρες» και φυσικά η πρωταγωνίστρια του σχήματος Δέσποινα Βανδή). Ο επιχειρηματίας δεν την άφησε λεπτό από την αγκαλιά του, ενώ εκείνη έδειχνε να απολαμβάνει κάθε λεπτό στο πλευρό του.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Ειρήνη Παπαδοπούλου αρκέστηκε να μας πει: «Περνάω πολύ καλά». Δεν θέλησε, ωστόσο, να μπει σε λεπτομέρειες αναφορικά με τη σχέση της με τον Τζίμη.

Πέρα από ερωτευμένη (κάνει «μπαμ» εξάλλου από το χαμόγελό της ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας), αυτή την περίοδο αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερή για την ευκαιρία που της δόθηκε φέτος να βρίσκεται στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, την οποία θαυμάζει. «Δεν το πιστεύω ότι συνεργάζομαι με τη Δέσποινα Βανδή. Είναι θείο δώρο για μένα» μας δήλωσε η Ειρήνη.

Γεγονός είναι πως ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος στηρίζει το κορίτσι του σε ό,τι κι αν κάνει. Πριν από λίγο καιρό πρώτος και καλύτερος έσπευσε στην επίδειξη μόδας της γνωστής επιχειρηματία (και σχεδιάστριας μόδας πλέον) Ρίτας Αττάλα, στην οποία η Ειρήνη είχε πάρει μέρος. Μάλιστα, θαύμασε την αγαπημένη του στην πασαρέλα, ενώ καθόταν δίπλα στη μητέρα της. Πάντως, απ' ό,τι μαθαίνουμε, το ζευγάρι ακόμα δεν έχει πάρει την (μεγάλη) απόφαση της συγκατοίκησης.
ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Faces Sunday After Nine Parties Presents 1550



Οι 1550 σε μια μοναδική live εμφάνιση το βράδυ της Κυριακής στο Faces!  Οι 1550 με έντονη rock διάθεση, τις χαρακτηριστικές τους μελωδίες, τον δυναμικό ηλεκτρικό τους ήχο και την μοναδική τους σκηνική παρουσία υποδέχθηκαν φίλους και γνωστούς στο κατάμεστο Faces σε ένα δυνατό party με πολύ χορό και φυσικά ανεβασμένη διάθεση.

Ανάμεσα τους διασκέδασαν οι: Ζέτα Δούκα, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κώστας Πηλαδάκης, Σόφη Πασχάλη, Έλενα Παπαβασιλείου, Μαρία-Λουίζα Βούρου, Κατερίνα Σκουρλή, Λεβίνια Κονιαλιάν, Πάμελα, Νίκος Στελάτος, Κώστας Κοκκινάκης

Το all day Café-Bar-Restaurant Faces, βρίσκεται στο νούμερο 10 του πιο «διάσημου στενού» της Γλυφάδας, στην οδό Ζησιμοπούλου. Η φιλόξενη αύρα που επικρατεί παντού στο χώρο και σε συνδυασμό με τον all day χαρακτήρα δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα συνθέτοντας τον πιο εντυπωσιακό χώρο των Νοτίων Προαστίων!

Faces Café│Bar│Restaurant Ζησιμοπούλου 10, 166 74 Γλυφάδα  Τηλ. 2108980140, Fax: 2108282011
www.facesglyfada.gr

“Show me love” W Poolside Dreams

Κάθε Πέμπτη the most famous parties “Show me love” by dj Jonny Gerontakis με House, Rnb, Dance beats. Ένα εντυπωσιακό Party στον ανακαινισμένο χώρο του πρώην Cataralla με πλήθος κόσμου και πολλούς επώνυμους καλεσμένους .

Το W είναι η νέα πρόταση στη νυχτερινή ζωή της παραλιακής, που καταφέρνει να μας διασκεδάζει με πολλές και διαφορετικές μουσικές επιλογές σε ένα υπέροχο κατάλευκο σκηνικό..

Το δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα! Η King Size πισίνα που δεσπόζει στο κέντρο, η σύγχρονη διακόσμηση με κατάλευκους χρωματισμούς, το καλαίσθητο decor, η εκπληκτική θέα στη θάλασσα και οι ρυθμοί της μουσικής να σε απογειώνουν κάθε βράδυ υπόσχεται αξέχαστες βραδιές σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό.

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο mainstream sounds by residents dj’s και κάθε Κυριακή, “Sunday afternoon parties” by the pool with Dj’s Viton & Cj Jeff.

W… Για αληθινά πραγματική διασκέδαση στον ωραιότερο χώρο της παραλιακής με private area και restaurant για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα κρύο πιάτο ή finger food.

Διαδόχου Παύλου, Παραλία Γλυφάδας
όπισθεν στάσης τραμ παραλία Γλυφάδας), ex Cataralla

Τηλ. κρατήσεων: 210-894404

Χώρισε η Εβελίνα Παπούλια!


Χωρίς τυμπανοκρουσίες, όπως ακριβώς έγινε ο γάμος της, έτσι αθόρυβα ήρθε και το δεύτερο διαζύγιο για την γνωστή ηθοποιό Εβελίνα Παπούλια από τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράβα.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί τον Ιούνιο του 2008 με πολιτικό γάμο σε κάστρο στη Σκοτία, ενώ η σχέση τους κράτησε πέντε χρόνια.

Η είδηση του χωρισμού τους δεν απασχόλησε ποτέ τα μέσα και όπως όλα δείχνουν και οι δυο συνεχίζουν τη ζωή τους.

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν την Εβελίνα να έχει σχέση με τον Φώτη Παπαθεοδώρου, το οποίο γνώρισε στις πρόβες της παράστασης «Blood Brothers», όπου είχε αναλάβει εκείνη τις χορογραφίες και εκείνος εργαζόταν ως ηχολήπτης.

Κι αν είσαι και παπάς στη Δέσποινα θα πας!

Στη Βανδή με τον πνευματικό του! Αλλη μία φορά ο Ηλίας Ψινάκης κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του. Αυτός και ο Ντέμης Νικολαΐδης, που τα έδωσε όλα στην πίστα για χάρη της συζύγου του.

Πλήθος celebrities κατέκλυσαν το νυχτερινό κέντρο «Thalassa» την Παρασκευή και το Σάββατο, με πρώτον και καλύτερο τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος αυτή τη φορά το έκαψε χορεύοντας και τραγουδώντας καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς τις επιτυχίες της συζύγου του. Από τις ιδιαίτερες παρέες της βραδιάς ήταν αυτή του Ηλία Ψινάκη που αποφάσισε να διασκεδάσει με έναν δικό του άνθρωπο, τον πατέρα Σεβαστιανό ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» είναι ο πνευματικός του.

Η εικόνα του εκκεντρικού μάνατζερ με τον ιερωμένο στο πλευρό του αρχικά ξάφνιασε τους παρευρισκομένους. Οπως πληροφορηθήκαμε, ο πατέρας Σεβαστιανός συνδέεται με στενή φιλία εδώ και πολλά χρόνια με τον Ηλία Ψινάκη. Σε εκείνον καταφεύγει ο μάνατζερ όταν θέλει να εξωτερικεύσει τα εσώψυχά του και να εξομολογηθεί. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που εμπιστεύεται πραγματικά.

Δεν ήταν όμως μόνο ο Ντέμης και ο Ψινάκης που σχολιάστηκαν. Το πρόγραμμα της Δέσποινας το Σάββατο παρακολούθησε και η Ελλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια, που πλέον δηλώνει μόνη, βρέθηκε στο κέντρο της παραλιακής με τον φίλο της Μάνο Μαγιάτη, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του και το γιόρτασε, όπως ήταν επόμενο, για τα καλά. Τα τριάντα και κάτι έσβησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός, ωστόσο το κεράκι στην τούρτα ήταν ένα.

Στην ίδια παρέα ήταν και η κολλητή του Μάνου Μαγιάτη, η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία είχε στο πλευρό της τον αγαπημένο της Βαγγέλη Ταρασιάδη, αλλά και η Νάντια Μπουλέ, χωρίς όμως τον αγαπημένο της Γρηγόρη Αρναούτογλου που, όπως μάθαμε, την ίδια ώρα ήταν με φίλους στο «Villa Mercedes».

Σαββατόβραδο με Βανδή έκανε και η Ελεονώρα Μελέτη, συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της Γιάννη Ολζιέρσκι. Εκεί και οι ερωτευμένοι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, αλλά και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον αγαπημένο της Λέοντα Πατίτσα, που ξεφάντωσαν ώς το χάραμα.
ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Η περιπέτεια της Μενεγάκη με οπαδούς του Άρη

Μια ξεχωριστή περιπέτεια που δύσκολα θα ξεχάσει έζησε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι του Σαββάτου. Πήρε τα παιδιά της, πήγε σε έναν παιδότομο στην Μαλακάσα αλλά όταν προσπάθησε να γυρίσει, την πάτησε! Χωρίς να το καταλάβει, βρέθηκε ακινητοποιημένη για ώρες ανάμεσα στα πούλμαν των οπαδών του Άρη, που εκείνη την ώρα μόλις είχαν φτάσει στην Αθήνα και περίμεναν επί της Εθνικής Οδού για να μεταφερθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Την Ελένη την έλουσε κρύος ιδρώτας, καθώς είχε μαζί της και τα παιδιά. Έβλεπε τα πάντα να είναι κιτρινόμαυρα και οι οπαδοί να έχουν βγει από το πούλμαν και να φωνάζουν με ντουντούκες και τύμπανα υπέρ της ομάδας τους. Κυρίως όμως τους έβλεπε να καπνίζουν με το ραχάτι τους και να μην βιάζονται να ξαναμπούν μέσα στα πούλμαν τους, οπότε αντιλαμβάνονταν ότι το μαρτύριο για αυτήν δεν θα είχε σύντομο τέλος.

Κάποια στιγμή ορισμένοι την αναγνώρισαν, οπότε η Ελένη άρχισε να χαμογελά αμήχανα και να προσπαθεί να φωνάξει μαζί τους συνθήματα για να κερδίσει τη συμπάθειά τους. Τελικά έφτασε με αρκετή καθυστέρηση στο σπίτι της. Και... τα έβαλε με τους συνεργάτες της, που δεν την είχαν ενημερώσει έγκαιρα για αυτήν την μετακίνηση. «Όποτε άλλοτε έχει αγώνα, να με ενημερώνετε», τους είπε, την ώρα που εκείνοι προσπαθούσαν να της εξηγήσουν πόσο τυχερή ήταν που πέτυχε τους οπαδούς του Άρη στο κατέβασμα προς την Αθήνα και όχι μετά τον αγώνα, στο ανέβασμα, όταν πλέον είχε τελειώσει ο αγώνας, είχε ηττηθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης και επικρατούσε στις τάξεις των οπαδών πίκρα, απογοήτευση και εκνευρισμός.

Δείτε την απολαυστική περιγραφή της Ελένης Μενεγάκη...

Tο πάρτι - έκπληξη της Μαστροκώστα

Πάρτι - έκπληξη με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους διοργάνωσε ο Τραϊανός Δέλλας για την Γωγώ Μαστροκώστα, με αφορμή την ονομαστική της εορτή!

Ο ποδοσφαιριστής σχεδίασε τα πάντα και σε γνωστό club restaurant της παραλιακής, το βράδυ της Κυριακής, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Χάρης Σιανίδης, η Στέλλα Δημητρίου, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Ορθούλα Παπαδάκου, η αδερφή της Γωγώς, Φώφη και ο ΔημήτρηςΣαλπιγγίδης.

Η Γωγώ, με θεόστενο ροζ maxi φόρεμα και λευκά πέδιλα, καθόταν μεταξύ του συζύγου της και του Χάρη Σιανίδη και έδειχνε να απολαμβάνει την ξεχωριστή αυτή έκπληξη, έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω της την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

Η βραδιά ξεκίνησε με φαγητό και ακολούθησε ποτάκι και χορός, με την Σάσα Μπάστα να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Το ζευγάρι, που βρίσκεται στην Αθήνα για να κανονίσει τις λεπτομέρειες του θρησκευτικού γάμου στις 28 Μαΐου, έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενο, ενώ μάθαμε πως ετοιμάζει ακόμα ένα πάρτι για φίλους τις παραμονές της τελετής.


Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του Star

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Χωρίζει ο Marc Jacobs


Ούτε τα... χαρτιά του γάμου δεν πρόλαβαν να υπογράψουν ο Marck Jacobsκαι ο Lorenzo Martone, που οι πληροφορίες τους θέλουν να χωρίζουν!

Στράφι πήγαν οι τελετές αγάπης σε πολυτελή κότερα, τζάμπα και οι χλιδάτες διακοπές στο St. Barths με το ζεύγος όλο αγκαλίτσες και χαδάκια...

«Ανακοίνωσαν στους φίλους τους ότι χωρίζουν», δήλωσε σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, που, προς το παρόν, δεν έχει διαψεύσει ούτε επιβεβαιώσει την είδηση.

Ο σχεδιαστής της Luis Vuitton γνώρισε τον καλό του, διαφημιστή στο επάγγελμα, το 2008. Περίπου ένα χρόνο αργότερα αρραβωνιάστηκαν, ενώ παντρεύτηκαν την περασμένη Πρωτοχρονιά σε «κλειστή» τελετή που έγινε σε φιλικό σπίτι στο St. Barth.

Οι πληροφορίες λένε πως ο Martone ήδη μετακόμισε σε δικό του σπίτι.

Λέτε η νέα κολεξιόν της Luis Vuitton να έχει θέμα τις... πλερέζες;

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Θύμα ληστείας ο Σ. Τζώρτζογλου!

Μια δυσάρεστη εμπειρία είχε ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου την περασμένη Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας.

Είχε κατέβει μαζί με το γιο του για βόλτα και είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του πολύ κοντά στο θέατρο , όπου παίζει.

Γυρνώντας από τη δουλειά που είχε είδε το αυτοκίνητό του παραβιασμένο και το πορτ μπαγκάζ αναστατωμένο.

Εκεί, είχε μια βαλίτσα με πανάκριβα, όπως είπε ο ίδιος ρούχα, τα οποία όμως οι ληστές για κάποιο λόγο δεν άγγιξαν. Το μόνο που πήραν ήταν ένα μπουφάν και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Μάλιστα ο ηθοποιός δήλωσε ότι παρακάλαγε το Θεό να μην βρεθούν οι ληστές, γιατί μπορεί τελικά να τα είχαν πραγματικά ανάγκη.

Αυτό που προκαλεί πάντως εντύπωση είναι πώς στις 19:00 και στο κέντρο της Αθήνας, με αστυνομικές δυνάμεις να περιπολούν, οι ληστές κατάφεραν ανενόχλητοι να ανοίξουν το αυτοκίνητο του Στράτου Τζώρτζογλου.

Δείτε το βίντεο…

Καινούργιο σπίτι για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Λίγο πριν την επάνοδό του στην TV ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε να κάνει μια ανανέωση και στην προσωπική του ζωή. Όχι, ο Γρηγόρης δεν χώρισε από τη Νάντια Μπουλέ, απλά πριν από μερικούς μήνες αγόρασε ένα καινούργιο σπίτι στην Πεντέλη.

Τι σπίτι δηλαδή, παλατάκι κανονικό, 300 τ.μ, σε οικόπεδο ενός στρέμματος, γεμάτο πράσινο και δέντρα. Πολλοί λένε μάλιστα ότι μετά από αυτό ίσως ήρθε η ώρα ο Γρηγόρης να κάνει το μεγάλο βήμα και να νοικοκυρευτεί.

Άλλωστε με τη Νάντια φαίνονται πολύ ερωτευμένοι και η πενταετία μέσα στην οποία σχεδίαζε να κάνει οικογένεια έχει παρέλθει προ πολλού. Οι δυο τους δεν μένουν ακόμα μαζί, αλλά τώρα με το καινούργιο σπίτι είναι η καλύτερη ευκαιρία!!!

Και μάλιστα τώρα θα έχει και το χρόνο να κάνει προετοιμασίες γάμου, μιας και σε λίγο θα πέσει με τα μούτρα στη δουλειά  για την καινούργια του εκπομπή που θα παρουσιάζει από τη νέα σεζόν.

Λέγεται ότι θα είναι ένα τρίωρο παιχνίδι, το οποίο θα προβάλλεται κάθε Κυριακή. Μια γεύση μάλιστα θα πάρουμε μέσα στο Μάιο.

Δείτε το βίντεο…

Κ. Γκαγκάκη: «Με στενοχωρεί που με έμπλεξαν στο χωρισμό Μενεγάκη – Λάτσιου»

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλά για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν όλοι τη φωτογράφιζαν ως το τρίτο πρόσωπο που ευθύνεται για το χωρισμό Μενεγάκη – Λάτσιου.

«Τότε η άμυνά μου ήταν η απόλυτη άρνηση και μείωση του γεγονότος. Τώρα που το σκέφτομαι πιο ψύχραιμα με πονάει», παραδέχεται η διευθύντρια Επικοινωνίας του ΑΝΤ1.

Η Κατερινά Γκαγκάκη μιλά για ανθρώπους που όταν την βλέπουν με τον Γιάννη Λάτσιο σε επαγγελματικές εκδηλώσεις, την κοιτούν ακόμα περίεργα και φυσικά λέει ότι την στενοχωρεί αφάνταστα που για μια μακρά περίοδο πληγώθηκαν από τις φήμες οι δικοί της άνθρωποι και ο αγαπημένος της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρχαν κυρίες, φίλες της μητέρας μου, που της τηλεφωνούσαν και της έλεγαν τι είναι αυτό που περνάς, κρίμα. Θεωρώ αδιανόητο να περάσει ο άνθρωπος που αγαπώ αυτό που πέρασε, όσο κι αν λέει ότι δεν στενοχωρήθηκε», τονίζει.

Μάλιστα για πρώτη φορά λέει ότι όλο αυτό δεν έγινε τυχαία. «Θεωρώ ότι εξυπηρετούσε τρίτους να με ανακατέψουν στον χωρισμό Μενεγάκη – Λάτσιου».

Τέλος αναφέρθηκε και στον καυγά της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Γιώργο Θεοφάνους, τονίζοντας ότι βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση με τη μεταξύ τους κόντρα. Πάντως την ευθύνη για το θέμα που τραβάει την έριξε σαφώς στην Τατιάνα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Τατιάνα είναι αυτή που δε συγχωρεί. Τον Γιώργο επειδή τον ξέρω, όταν κάτσει και σκεφτεί τα πράγματα, συγχωρεί».

Δείτε τι είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην εκπομπή «TV Weekend».

…the other Face of Theofania Papathoma





Το Faces μεταμορφώνεται σε ένα upgraded bar  και συνεχίζει τα δικά του μοναδικά party…

Μετά τα πλέον γνωστά και πολύ επιτυχημένα celebrity Dj’s Party
σειρά είχε η Θεοφανία Παπαθωμά όπου ανέβηκε στα decks και υποδέχτηκε φίλους και γνωστούς σε ένα λαμπερό party με δυνατή μουσική, πολύ χορό, ωραίες παρουσίες και ανεβασμένη διάθεση. Ανάμεσά τους οι: Ζέτα Δούκα, Σόφη Πασχάλη, Νίκος Μίχας, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Μαρία Ιακώβου, Μάνος Γαβράς, Ανθή Βούλγαρη κ.α.

Το all day Café-Bar-Restaurant Faces βρίσκεται στο νούμερο 10 του πιο «διάσημου στενού» της Γλυφάδας, στην οδό Ζησιμοπούλου. Η φιλόξενη αύρα που επικρατεί παντού στο χώρο και σε συνδυασμό με τον all day χαρακτήρα δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα συνθέτοντας τον πιο εντυπωσιακό χώρο των Νοτίων Προαστίων!
Faces  Café│Bar│Restaurant  Ζησιμοπούλου 10, 166 74 Γλυφάδα  Τηλ. 2108980140, Fax: 2108282011  
www.facesglyfada.gr  

Οι άπιστοι σύζυγοι της showbiz

Τι κι αν είναι παντρεμένοι με καταξιωμένες γυναίκες ή πανέμορφες σταρ μεγάλου βεληνεκούς... Τι κι αν έχουν παιδιά... Εχουν την απιστία στο αίμα τους και όταν το ραντάρ τους εντοπίσει μια όμορφη και ενδιαφέρουσα γυναίκα, δεν αντέχουν στον πειρασμό και υποκύπτουν στη μοιχεία παίρνοντας όλα τα ρίσκα. Διάσημοι άνδρες, κυρίως από τον χώρο της showbiz, του αθλητισμού αλλά και της πολιτικής, δημιουργούν εξωσυζυγικές σχέσεις, τις οποίες προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ενα όνειρο απατηλό όμως, γιατί τις περισσότερες φορές οι εξωσυζυγικές σχέσεις τους αποκαλύπτονται και ξεσπούν ροζ σκάνδαλα. Οσο για τις απατημένες συζύγους ή συντρόφους, μετά την πρώτη ψυχρολουσία και την ταπείνωση, άλλες επιλέγουν έναν αξιοπρεπή χωρισμό, άλλες έναν θυελλώδη και «κατινίστικο», που περιλαμβάνει δηλώσεις ένθεν κακείθεν. Υπάρχουν όμως και εκείνες που μαζεύουν τα κομμάτια τους και δεν χωρίζουν είτε για χάρη των παιδιών τους θέλοντας να σώσουν την οικογένεια είτε επειδή λατρεύουν τον σύντροφό τους και τον συγχωρούν.


Τα μάζεψε τα πράγματα
ΤΖΕΣΕ ΤΖΕΪΜΣ. Η Σάντρα Μπούλοκ είναι πρώτη στη λίστα, γιατί η αποκάλυψη των εξωσυζυγικών σχέσεων του άνδρα της είναι η πιο πρόσφατη στη showbiz. Η διάσημη ηθοποιός δεν είναι βεβαίως ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία σταρ που την απάτησε ο άνδρας της. Στο Χόλιγουντ το σπορ της απιστίας το εξασκούν πολλοί και ο Τζέσε Τζέιμς είναι ένας από αυτούς. Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Οσκαρ, η Σάντρα ένιωσε τον κόσμο να φεύγει κάτω από τα πόδια της, όταν στο περιοδικό «In Touch» δημοσιεύτηκε συνέντευξη της Μισέλ ΜακΓκί, της στριπτιζέζ με τα τατουάζ, που αποκάλυπτε ότι είχε σχέση για έντεκα μήνες με τον άνδρα της. Και λίγες ημέρες αργότερα, ήρθαν στο φως και άλλες πολλές απιστίες του Τζέσε.

- Πώς αντέδρασε η Μπούλοκ; Αφενός δεν παρέστη στο Λονδίνο στην πρεμιέρα της ταινίας που της χάρισε το Οσκαρ, αφετέρου έφυγε από το σπίτι. Τώρα, με τους δικηγόρους της ετοιμάζεται για το διαζύγιο, αφού φαίνεται ότι δεν έπιασε η συγγνώμη του πρώην της και η νοσηλεία του σε κέντρο απεξάρτησης από το σεξ.


Φιλικός χωρισμός

ΣΑΜ ΜΕΝΤΕΣ. Επίσημα ο Βρετανός σκηνοθέτης χώρισε από την Κέιτ Γουίνσλετ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που τους κρατούσαν μεγάλα διαστήματα μακριά. Ομως, ανεπίσημα ακούγεται ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Πρόκειται για την ηθοποιό Ρεμπέκα Χολ, η οποία είναι πολύ κοντά στον διάσημο σκηνοθέτη.

- Πώς αντέδρασε η Γουίνσλετ; Η πρωταγωνίστρια του «Τιτανικού» σε αντίθεση με άλλες απατημένες συναδέλφους της αποφάσισε να ανακοινώσει μαζί με τον πρώην της τον φιλικό χωρισμό τους.


ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ

«Είναι γνωστό σε όλους ότι ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου να εγκαταλείψω τη γυναίκα μου» επιβεβαίωσε ο Γάλλος πρώην πρόεδρος Ζακ Σιράκ στον Πιερ Πεν, ο οποίος στο βιβλίο του «Ζακ Σιράκ: ο άγνωστος του Μεγάρου των Ηλυσίων» αναφερόταν και στις περιπέτειες του προέδρου με τις γυναίκες. Γιατί, όπως πολλοί άνδρες, δεν θεωρούσε απιστία μια εξωσυζυγική σχέση που είχε μόνο σεξουαλικό σκοπό.

Ομως, αν οι άπιστοι άνδρες πιστεύουν κάτι τέτοιο, οι γυναίκες τους δεν έχουν την ίδια γνώμη. Και η σύζυγος του πρώην προέδρου Μπερναντέτ Σιράκ είχε παραδεχθεί ότι ζήλευε πολύ τον άνδρα της, όταν έβλεπε όμορφες κοπέλες να τον περιστοιχίζουν.
Κάτι χειρότερο έζησε η Ντανιέλ Μιτεράν, η σύζυγος του Γάλλου πρώην προέδρου Φρανσουά Μιτεράν, ο οποίος στη διάρκεια του γάμου τους δημιούργησε εξωσυζυγική σχέση με την Αν Πινζό και μαζί της απόκτησε μία κόρη, τη Μαζαρέν, της οποίας η παρουσία έγινε γνωστή όταν έγινε δεκαοκτώ ετών και ο πατέρας της είχε γίνει πρόεδρος.

Πώς αντέδρασαν οι δύο πρώην πρώτες κυρίες της Γαλλίας; Κράτησαν μια πολύ αξιοπρεπή στάση, δεν έκαναν καμία δήλωση και έσωσαν τον γάμο τους αλλά και το κύρος των συζύγων τους.


Τρεις φορές το ίδιο λάθος

ΣΟΝ ΠΕΝ. Η ηθοποιός Ρόμπιν Ράιτ έκανε μία φορά τα στραβά μάτια στις απιστίες του συζύγου της Σον Πεν. Τα έκανε και δεύτερη, αλλά την τρίτη το ποτήρι ξεχείλισε και αποφάσισε ύστερα από είκοσι χρόνια συμβίωσης και την απόκτηση δύο παιδιών να χωρίσουν τους δρόμοι τους. Ο Πεν, όταν γνώρισε τη Ρόμπιν και καταστάλαξε δίπλα της, άφησε πίσω τις νεανικές τρέλες και για μεγάλο διάστημα υπήρξε πρότυπο συζύγου και οικογενειάρχη. Από το 2007 και μετά όμως άρχισαν να συγκεντρώνονται τα πρώτα σύννεφα στον γάμο τους, όταν ο Σον, που φέτος γίνεται πενήντα ετών, άρχισε να ξενοκοιτάει και να έχει εφήμερες σχέσεις.

- Πώς αντέδρασε η Ράιτ; Αποφάσισε να πάρει διαζύγιο και η απόφασή της αυτή είναι αμετάκλητη. Και το 2007 είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου, αλλά την πήρε πίσω και τον συγχώρεσε. Μετά, έβαλε πάλι σε δρόμο την καριέρα της, αφού για μεγάλο διάστημα είχε μείνει στη σκιά του συζύγου της.


Συγχώρεση και happy end

ΜΑΘΙΟΥ ΜΠΡΟΝΤΕΡΙΚ. Διαφορετική ήταν η αντίδραση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, όταν πληροφορήθηκε ότι ο άνδρας της Μάθιου Μπρόντερικ είχε μια εξωσυζυγική σχέση με μια συνάδελφό τους. Η Σάρα Τζέσικα, αν και στη δημοφιλή σειρά «Sex And The City», όπου πρωταγωνιστούσε, υποδυόταν μια ελεύθερη γυναίκα που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί της, στη ζωή της επέλεξε άλλο δρόμο.

- Πώς αντέδρασε η Πάρκερ; Οχι μόνο συγχώρησε τον άνδρα της, αλλά τον εμπιστεύθηκε και πάλι και αποφάσισαν από κοινού να αποκτήσουν δίδυμα παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας. Η απόφασή της είχε happy end, αφού δημιούργησαν μια πολυμελή, ευτυχισμένη οικογένεια.


Για την... τιμή της Βικτόρια

ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΠΕΚΑΜ. Τρυφερός σύζυγος, στοργικός πατέρας, ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο ιδανικός άνδρας θα έλεγε κανείς. Ομως, τον Απρίλιο του 2004 έπεσαν οι μάσκες, όταν η βοηθός του Ρεμπέκα Λους και άλλη μια γυναίκα αποκάλυψαν με πικάντικες λεπτομέρειες στις εφημερίδες τις σχέσεις τους μαζί του. Μερικούς μήνες αργότερα, και κάποιες άλλες νέες γυναίκες μίλησαν και άφησαν υπονοούμενα. Η Βικτόρια τον συγχώρεσε, γιατί είχε άσο στο μανίκι της τα τρία παιδιά τους.

- Πώς αντέδρασε η Βικτόρια; Απείλησε τον Ντέιβιντ με ένα διαζύγιο γνωρίζοντας ότι λατρεύει τα παιδιά του και δεν θέλει να αποχωριστεί την οικογένειά του. Οι κακές γλώσσες λένε όμως ότι ρόλο έπαιξε και ένα πανάκριβο δαχτυλίδι που της δώρισε. Φαίνεται πως στο σπίτι των Μπέκαμ όλα έχουν μια τιμή, ακόμη και η απιστία.  ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Η "στρίγκλα" Σμαράγδα που γίνεται αρνάκι


Σμαράγδα... who? Το «μήλον της Εριδος» για πολλούς, η Σμαράγδα Καρύδη, όπως όλα δείχνουν θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Mega «Samantha who?». Γι’ αυτό άλλωστε η γνωστή ηθοποιός δεν θα κάνει θέατρο τον χειμώνα. Θέλει να αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο στην τηλεοπτική σειρά που στηρίζεται πάνω της. Πρόκειται για αμερικανική σειρά, τα δικαιώματα της οποίας έχουν εξασφαλίσει πολλές χώρες. Η σειρά «Samantha who?» προβλήθηκε στο ABC με πρωταγωνίστρια την Christina Applegate.

Η Σμαράγδα θα υποδύεται μία κτηματομεσίτρια που παθαίνει αμνησία ύστερα από ένα ατύχημα. Αυτό θα έχει αποτέλεσμα να μεταμορφωθεί από στρίγκλα σε αρνάκι. Πώς τα φέρνει η ζωή! Το καλοκαίρι η ηθοποιός θα υποδυθεί την ηρωίδα του Σαίξπηρ στο «Η στρίγκλα που έγινε αρνάκι», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη. Κάτι που η Σμαράγδα βρήκε καρμικό όταν της έγινε η πρόταση από το κανάλι της Μεσογείων. Η καλλιτέχνις φέτος δεν έκανε τηλεόραση, αφού η συνεργασία της με το Mega ναυάγησε την τελευταία στιγμή λόγω των οικονομικών απαιτήσεών της. Γνωρίζει πολύ καλά όμως ότι «όταν φεύγει το πρόβατο από το μαντρί το τρώει ο λύκος»! Και με έναν ακόμη χρόνο εκτός αντιλαμβάνεται ότι θα έπεφταν οι μετοχές της. Αλλωστε, από τα πρώτα επεισόδια που παρακολούθησε κατάλαβε ότι ο ρόλος τής πάει γάντι.
Reblog this post [with Zemanta]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...