Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Οι αδυναμίες του Αντώνη Κανάκη

Μόνο πλάκα δεν έκανε ο Αντώνης Κανάκης στη συνέντευξή του στη Real life, όπου μίλησε για την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητό του, για τις αδυναμίες και για τις συνεργασίες του,  αντιμετωπίζοντας ωστόσο τα θέματα με έναν τρόπο πιο επίσημο και όχι «ράδιο αρβύλα»

«Να σου πω την αλήθεια, έγιναν όλα τόσο γρήγορα που δεν θυμάμαι κάτι πέρα απ\' το ξάφνιασμα της στιγμής», είπε για την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητό του την ώρα που έκανε ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο Αντώνης Κανάκης δεν μπήκε στον πειρασμό να κάνει υποθέσεις, αντίθετα είπε ξερά ότι πρόκειται για «ένα θέμα για το οποίο δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο σχόλιο. Το θεωρώ ανάξιο λόγου’.

Για τη μεγάλη αδυναμία που δείχνει ο ίδιος και οι συνεργάτες του, μέσα από την εκπομπή τους στο Γιάννη Λάτσιο, ο Αντώνης Κανάκης είπε: «Όταν ένα κανάλι φιλοξενεί μια σατιρική εκπομπή, πρέπει να είναι αποφασισμένο ότι δεν γίνονται διακρίσεις ούτε στο κανάλι σου, ούτε στην ίδια σου τη μάνα».

Ρωτήθηκε βέβαια και για τις συνεργασίες του και είπε ότι αυτές αντέχουν στο χρόνο, ωστόσο γι αυτές που έληξαν άδοξα, όπως αυτή με τον Σωτήρη Καλυβάτση, δεν μίλησε με ονόματα  

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει απογοητευτεί. Μου αρέσουν, όμως, οι ομάδες και έχω συνεργάτες πολλών χρόνων, όπως ο Χρήστος Κιούσσης και ο Γιάννης Σερβετάς, που κλείνουμε μαζί 14 χρόνια».

Ποια είναι η στρουμπουλή τραγουδίστρια της φωτογραφίας;

Είναι το πιο hot όνομα αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Ο κόσμος τη λατρεύει για την υπέροχη φωνή της, αλλά και για τις καμπύλες της.

Το τελευταίο καιρό μάλιστα αποφάσισε να κάνει ένα διάλλειμα για να ξεκουραστεί και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Ο φωτογραφικός φακός όμως τη συνέλαβε σε μία όχι και τόσο κολακευτική στιγμή. Με ένα… άθλιο μαγιό που δεν της πηγαίνει καθόλου, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και γεμάτη άμμο!!!!

Τι… Δεν την βρήκατε ακόμα; Καλέ η Beyonce είναι!!! Απίστευτο;;;

Δείτε το βίντεο…

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Τα πάντα όλα για τον γάμο Μαστροκώστα - Δέλλα

Στις 28 Μαΐου ανεβαίνουν τα σκαλιά της Εκκλησίας ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα, που ήρθαν από την Κύπρο στην Αθήνα για να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες. Την ίδια μέρα θα γίνει και η βάφτιση της κορούλας τους, που θα πάρει το όνομα Βικτώρια, από την μητέρα του ποδοσφαιριστή.

Με νέο look στα μαλλιά, η Γωγώ είπε πως θα γίνουν κάποιες αλλαγές παρά το ότι όλα είναι σχεδόν έτοιμα και οι τελευταίες «πινελιές» θα μπουν την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε η τελετή να είναι όπως την έχουν ονειρευτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νυφικό θα είναι του οίκου Elie Saab, χωρίς πέπλο και κεντήματα αλλά αρκετά ογκώδες. Η νύφη, πάντως, σκέφτεται να το αλλάξει με κάτι πιο απλό ώστε να μπορεί να κινείται άνετα, μιας και στη συνέχεια θα γίνει η βάφτιση.

«Η μικρή θα είναι παρανυφάκι και θα την βάλουμε και στην κολυμπήθρα», μας είπε η Γωγώ που έλαμπε από χαρά.

Η νύφη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Γλυφάδα για να δοκιμάσει παπούτσια, ενώ ο στολισμός και η ανθοδέσμη έχουν ήδη «κλείσει».

Το λευκό και το χρυσό θα είναι τα χρώματα που θα κυριαρχούν στον χώρο του κτήματος, που θα στολιστεί με ολόλευκες κάλες, κρίνους, ορτανσίες και πεώνιες. Από λευκές πεώνιες, με ιδιαίτερο δέσιμο, θα είναι και η νυφική ανθοδέσμη.

Όσο για τον Τραϊανό;
Θα προβάρει το γαμπριάτικο την ερχόμενη εβδομάδα.

Τη χαρά του ζευγαριού θα μοιραστούν περίπου 300 φίλοι και συγγενείς, ενώ κουμπάροι θα είναι η Ελληνοαμερικανίδα Έλενα Μπούση και ένας μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης στην οποία αγωνίζεται ο «Τράι». Τη μικρή θα βαφτίσουν ο Άντρος και Στάλω Ηλία, φίλοι του ζευγαριού που τους στάθηκαν στην περιπέτεια με την υγεία της Γωγώς.

Η J.Lo επιστρέφει με τον ανάπηρο Νατς!

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Μαγγίρα - Μανωλίδου στα... μαχαίρια!

Τι γίνεται τελικά με την Ευγενία Μανωλίδου και την Ματθίλδη Μαγγίρα;

Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως η προκάτοχος της «καρέκλας» στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», Ματθίλδη, είναι έξαλλη με την Ευγενία και δεν θέλει και πολλά – πολλά μαζί της, παρόλο που είναι συμπαίκτριες στο reality χορού του ΑΝΤ1.

Η Ματθίλδη μιλάει για πρώτη φορά στην Μαρία Σταματέρη και στην εκπομπή «Gala», για τις σχέσεις της με την Ευγενία:.«Επειδή οι συγκυρίες ήρθαν έτσι, βολεύει πολλούς αυτή η κόντρα», λέει η Ματθίλδη, η οποία αποκαλύπτει ότι η Μπουμπούκα ήταν αυτή που έκανε το πρώτο βήμα στην γνωριμία τους. «Ήρθε, μου συστήθηκε και μου λέει ¨θέλω να μιλήσουμ娻, περιγράφει η Μαγγίρα, που απόρησε με την κίνηση αυτή της Ευγενίας.

Πάντως, για πολλούς τα πνεύματα είναι τεταμένα στα παρασκήνια του «Dancing with the Stars», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Ψινάκης χτύπησε την πόρτα του Γιάννη Λάτσιου, για να του ζητήσει… να μην συνεργαστεί ποτέ ξανά με την Ευγενία.

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί…

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010


Grand Opening W Poolside Dreams



Το το πιο hot club του Κολωνακίου κατέβηκε στην παραλιακή με ένα εντυπωσιακό Grand Opening Party στον ανακαινισμένο χώρο του πρώην Cataralla με πλήθος κόσμου και πολλούς επώνυμους καλεσμένους όπως οι: Βίκυ Σταυροπούλου, Τζόυς Ευείδη, Μελίνα Ασλανίδου, Θάλεια Ματίκα, Τάσος Ιορδανίδης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Βογιατζάκη, Δημήτρης Λιακόπουλος, Βάνα Ραμποτά, Μαρία Ανδρούτσου, Μαργαρίτα Σολδάτου κ.α. Το opening του σηματοδότησε μια νέα πρόταση στη νυχτερινή ζωή της παραλιακής, που υπόσχεται να μας διασκεδάζει καθημερινά με πολλές και διαφορετικές μουσικές επιλογές σε ένα υπέροχο κατάλευκο σκηνικό.. 

Το δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα! Η King Size πισίνα που δεσπόζει στο κέντρο, η σύγχρονη διακόσμηση με κατάλευκους χρωματισμούς, το καλαίσθητο decor, η εκπληκτική θέα στη θάλασσα και οι ρυθμοί της μουσικής να σε απογειώνουν κάθε βράδυ υπόσχεται αξέχαστες βραδιές σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό. 
Κάθε Πέμπτη the most famous parties “Show me love” by dj Jonny Gerontakis με House, Rnb, Dance beats. Κάθε Παρασκευή & Σάββατο mainstream sounds by residents dj’s και κάθε Κυριακή, “Sunday afternoon parties” by the pool with Dj’s Viton & Cj Jeff. 

W… Για πραγματική διασκέδαση στον ωραιότερο χώρο της παραλιακής με private area και restaurant για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα κρύο πιάτο ή finger food. 
 
Διαδόχου Παύλου, Παραλία Γλυφάδας
όπισθεν στάσης τραμ παραλία Γλυφάδας), ex Cataralla

Τηλ. κρατήσεων: 210-8944048
Τιμή ποτού: 10 €
Τιμή φιάλης: Απλή 110 €, Σπέσιαλ 130 €
Δευτέρες κλειστά.
 

Ο πελαργός θα επισκεφτεί την Κατερίνα Λάσπα

Αν και η κοιλιά της δεν είναι εμφανής, η αλήθεια είναι ότι διανύει τους πρώτες μήνες της εγκυμοσύνης της! Η Κατερίνα Λάσπα είναι μια ευτυχισμένη μέλλουσα μαμά και αν και δεν έχει βγει ακόμα να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της, το στενό της περιβάλλον μας διαβεβαιώνει ότι «ο πελαργός θα την επισκεφτεί σε τέσσερις μήνες».

Την περασμένη εβδομάδα η Κατερίνα Λάσπα συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Νεκτάριο Νικολόπουλο έδωσε το «παρών» στο σόου του Λάκη Γαβαλά, LAK Jewellery. Πραγματικά, δεν πήρε κανείς είδηση ότι είναι έγκυος, μια και η ίδια δεν ήθελε να βγει στα ΜΜΕ η εγκυμοσύνη της. «Η Κατερίνα και ο σύζυγός της δεν θέλουν να μιλάνε δημόσια γι’ αυτό το χαρμόσυνο γεγονός, μια και θεωρούν ότι είναι προσωπικό τους θέμα και δεν αφορά τους άλλους. Γι’ αυτό και έχουν αποκαλύψει μόνο στα οικεία τους πρόσωπα το φύλο του παιδιού τους. Η Κατερίνα μάλιστα επισκέπτεται συχνά τους γονείς της στη συμπρωτεύουσα, που κι εκείνοι με τη σειρά τους χαίρονται πολύ για το γεγονός», λέει στην «Espresso» άτομο του στενού τους περιβάλλοντος.

Η Κατερίνα και ο Νεκτάριος ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε καινούργιο σπίτι, όπου θα αρχίσουν σιγά-σιγά να φτιάχνουν και το δωμάτιο του μωρού τους. «Οταν περιμένεις το πρώτο σου παιδί αισθάνεσαι μια πρωτόγνωρη χαρά, αλλά και ένα δέος που θα γίνεις γονιός. Τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει τον νέο τους ρόλο και αυτό που τους νοιάζει είναι η ευτυχία τους, η οποία θα συμπληρωθεί σύντομα με τον καρπό του έρωτά τους» συμπληρώνει η ίδια πηγή.
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Στο νοσοκομείο η Τζούλια


Το μάτιασαν το κορίτσι! Είπε κι αυτό να… «σοβαρευτεί» και να ασχοληθεί με σημαντικά πράγματα, όπως είναι τα κοινά και έπεσαν όλοι να την φάνε!!!

Ο λόγος φυσικά για την Τζούλια Αλεξανδράτου που σήμερα είχε ένα μικροατυχηματάκι στο σπίτι της στην Εκάλη.

Το κορίτσι γλίστρησε στις σκάλες και αμέσως ο Φουρ Φουρ φώναξε ασθενοφόρο για να μεταφέρει την… «απόλυτη» σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Φτου, φτου σκόρδα!!! Σε ζηλεύουν Τζούλια μου, τι άλλο να πω…

Μενεγάκη: «Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό»

«Ακόμα δεν αισθάνομαι έτοιμη να βγω μπροστά στις κάμερες, να παραλάβω βραβείο, να αρχίσουν να σχολιάζουν για είκοσι ακόμα μέρες. Είναι ακόμα πολύ πρόσφατο το προσωπικό μου ζήτημα, στο οποίο δεν θέλω άλλο να επεκταθώ».

Με τα λόγια αυτά δικαιολόγησε η Ελένη Μενεγάκη την απουσία της από τα βραβεία του «TV Έθνους», στα οποία αναδείχθηκε ως κορυφαία παρουσιάστρια αλλά δεν πήγε, με αποτέλεσμα να παραλάβει το βραβείο της (και να το πάρει σπίτι του) ο... Ηλίας Ψινάκης.

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε από τα τηλεοπτικά βραβεία την σημερινή εκπομπή της και αμέσως ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της, πρωτίστως από τον Αντώνη Πρέκα που χαρακτήρισε «φίλο» της. «Δεν μπορούσα, δεν είχα τις αντοχές», ξαναείπε.

Αναλυτικά, η Ελένη Μενεγάκη είπε στην έναρξη του σημερινού «καφέ» της: «Πήρα τη δύσκολη απόφαση να μην πάω, για έναν κυρίως λόγο: στην είσοδο θα υπάρχουν δημοσιογράφοι και κανάλια και κόσμος που θα μπορούσαν να με φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση. Έχω αποφασίσει μετά το προσωπικό γνωστό μου θέμα να απέχω από παντού. Όπως βλέπετε, δεν δίνω συνεντεύξεις, δεν εμφανίζομαι πουθενά».

Βέβαια, αμέσως η παρουσιάστρια έσπευσε να διευκρινίσει: «Όχι βέβαια ότι δεν θα το κάνω κάποια στιγμή. Η ζωή συνεχίζεται, εγώ είμαι εδώ και κάθε μέρα είμαι και καλύτερα». Ωστόσο αμέσως πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν είμαι ακόμα έτοιμη είτε να συγκρατηθώ είτε να μη στεναχωρηθώ και να με δω να παίζω είκοσι μέρες στα κανάλια, μιλήσω δεν μιλήσω.Δεν θέλω να νιώθει κανείς ότι τον σνομπάρω. Ακόμα δεν είμαι έτοιμη να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Όταν θα είμαι θα με δείτε. Θα βγω. Προς το παρόν, συγγνώμη...».

Βέβαια, αν η Ελένη νόμιζε ότι εφόσον πήγαινε στα βραβεία θα γίνονταν θέμα στα άλλα κανάλια ενώ τώρα που τα είπε στην εκπομπή της δεν θα γίνει, πλανάται. Πάμε στοίχημα ότι η σημερινή έναρξή της, την οποία μπορείτε να δείτε, θα γίνει θέμα παντού;

Είναι ή όχι στημένο το «Dancing with the stars»;

Το πρόσωπο των ημερών έχει γίνει η χορογράφος και κριτής του «Dancing with the stars» Γκαλένα Βελίκοβα, μετά από τις κατηγορίες γνωστών χορογράφων ότι έχει… στήσει το παιχνίδι!!!

Τώρα, νέες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του talent show, μετά από τις απαντήσεις που δίνει η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Είναι άραγε πολλοί από τους επαγγελματίες χορευτές που συμμετέχουν στο «Dancing with the stars» μαθητές της, όπως την κατηγορούν;

«Ναι», λέει η ίδια και συνεχίζει, «έχει τύχει να προπονήσω κάποιους από τους επαγγελματίες χορευτές του show, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τους είχα μαθητές στη σχολή μου. Είναι σχεδόν αναπόφευκτο να έχω συνεργαστεί μαζί τους γιατί – εκτός από τις σχολές μου – τυγχάνει να προπονώ πολλά χρόνια τώρα ζευγάρια χορευτών που προετοιμάζονται για να συμμετάσχουν σε διεθνείς οργανισμούς».

Η Γκαλένα που έχει βρεθεί στο στόχαστρο συναδέλφων της υποστηρίζει ότι είναι ανόητο να την κατηγορούν ότι έχει στήσει το παιχνίδι και τονίζει ότι αν εξαιρούσαν από το talent show του ΑΝΤ1  χορευτές με τους οποίους έχει συνεργαστεί, τότε δεν θα υπήρχαν καθόλου επαγγελματίες χορευτές στο «Dancing».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλεί που μια κριτής έχει προπονήσει επαγγελματίες χορευτές του show, αφού μια από τις προϋποθέσεις για να είσαι κριτής είναι να είσαι προπονητής. Όλα αυτά είναι ανυπόστατα», λέει η Γκαλένα, απαντώντας σε όσους την κατηγορούν.

Και φυσικά αρνείται τους ισχυρισμούς ότι χορογραφεί τα ζευγάρια. Καμία σχέση σου λέει, όλα αυτά είναι κακοήθειες…

Λέτε να υπάρξει απάντηση από τους επικριτές της; Σίγουρα, θέλετε να βάλουμε και στοίχημα;;;

Δείτε ένα βίντεο με την κριτή του «Dancing with the stars».

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Φεύγει από την Αθήνα η Καρύδη


Ετοιμάζει ταξίδι μοναχά για πάρτη της η Σμαράγδα Καρύδη, που εγκαταλείπει το κλεινόν άστυ για τα «μάτια» της Αίγινας!

Το καλοκαίρι του 2006 η γνωστή ηθοποιός αγόρασε ένα οικόπεδο 3 στρεμμάτων στηνΠαλιά Πόλη, προκειμένου να φτιάξει το εξοχικό της.

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και η Σμαράγδα διαθέτει πλέον μία τρίπατη μονοκατοικία περί τα 500 τετραγωνικά, χτισμένη κυρίως από πέτρα και γυαλί και με θέα στη θάλασσα.

Μετά το ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμά της, η ηθοποιός αποφάσισε να φύγει για λίγους μήνες από την πρωτεύουσα, ώστε να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της στο όμορφο νησί.

Μάλιστα, μετά από 6 χρόνια συνεργασίας με τον Θοδωρή Αθερίδη στο θέατρο, φέτος δεν θα είναι στο πλευρό του και την θέση της θα πάρει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Μόνη, πάντως, δεν θα είναι η Σμαράγδα: κοντά στο εξοχικό της έχει σπίτι ο Αθερίδης, ενώ Γιώργος Καπουτζίδης και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχουν αγοράσει παρακείμενα οικόπεδα οπότε μπορούν να «πετάγονται» για καφεδάκι στης Σμαράγδας δήθεν μου τάχα μου για να δουν τα ακίνητα...

Το νέο κορίτσι του Γκάι


Νέο κορίτσι στην αγκαλιά του Γκάι Ρίτσι. Ο πρώην σύζυγος της Μαντόνα είναι ερωτευμένος με την τοπ μόντελ Μικαέλα Κοτσιάνοβα, με την οποία έκανε δημόσια εμφάνιση σε παμπ του Λονδίνου.

Οπως ήταν φυσικό, το ζευγάρι τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα, δεδομένου μάλιστα ότι η Μικαέλα δεν είναι από τις γυναίκες που περνούν απαρατήρητες, αλλά κι επειδή είναι είκοσι χρόνια νεότερη από τον Γκάι.

Οσο κι αν ακούγεται περίεργο, ο Γκάι ερωτεύτηκε... τη μύτη της νέας αγαπημένης του. «Ο Γκάι με ερωτεύτηκε εξαιτίας της μύτης μου. Μου είπε ότι η ομορφιά είναι βαρετή... Λατρεύω τη μύτη σας» δήλωσε η Σλοβάκα καλλονή σε βρετανική εφημερίδα αποκαλύπτοντας ότι η πρώτη τους γνωριμία έγινε στο Παρίσι.

Η Κοτσιάνοβα τράβηξε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του σκηνοθέτη της ταινίας «Σέρλοκ Χολμς», όταν σκηνοθετούσε μια διαφήμιση αρώματος του Christian Dior, στην οποία εκείνη συμπρωταγωνιστούσε με τον Βρετανό ηθοποιό Τζουντ Λο. Ο 41χρονος Ρίτσι ενθουσιάστηκε μαζί της και στα γυρίσματα άλλαξε πολύ το σενάριο της διαφήμισης για χάρη της. «Ημουν πολύ περισσότερο στην κάμερά του από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί, επειδή ο Γκάι ήθελε να δει περισσότερα από εμένα. Μου είπε ότι πιστεύει σ’ εμένα και ότι ήθελε να βγάλει προς τα έξω ό,τι καλύτερο είχα. Επίσης μου είπε πως προβλέπει να έχω λαμπρό μέλλον» είπε το top model.

Η Κοτσιάνοβα άρχισε το μόντελινγκ στα δεκαπέντε της, όταν κυνηγός μοντέλων την εντόπισε σε κατάστημα της πόλης Τρέσιν, στη δυτική Σλοβακία, να ψωνίζει με φίλες της. Ετσι σύντομα κατέκτησε τις πασαρέλες. Φαίνεται όμως ότι ετοιμάζεται να κατακτήσει και τη μεγάλη οθόνη, αφού ο Γκάι διαπίστωσε ότι διαθέτει και υποκριτικό ταλέντο, εκτός από ωραία μύτη και κορμί θανατηφόρο.

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Αποκάλυψη: η μελαχρινή που φιλιόταν με τον Ronaldo



Ένα νέο ειδύλλιο φαίνεται πως απέκτησε η showbiz... Πρωταγωνιστές; Ο Cristiano Ronaldo και η Kim Kardashian, που εθεάθησαν να φιλιούνται στην Ισπανία!

Ο 25χρονος άσσος της Ρεάλ και η 29χρονη τηλεπερσόνα συναντήθηκαν στην Μαδρίτη, σε ένα ταξίδι - εξπρές της τελευταίας. Σύμφωνα με όσα γράφονται, οι δυο τουςέφαγαν σε πολυτελές εστιατόριο και στη συνέχεια κλείστηκαν στην βίλα του Ronaldo.

Το ραντεβουδάκι κράτησε τρεις ημέρες και το Σάββατο η Κιμ επέστρεψε στις ΗΠΑ.

Η 29χρονη χώρισε τον Μάρτιο από τον Αμερικανό ποδοσφαιριστή Reggie Bush, ενώ όλοι θυμούνται το πρόσφατο one night stand του Ronaldo με την Paris Hilton.

Σχέση ή περιπέτεια της μιας βραδιάς;
Ο χρόνος θα δείξει...

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Αννα Καλουτά: «Δεν γνώρισα ποτέ τον μεγάλο έρωτα...»


Με τον θάνατο της Αννας Καλουτά, ένα από τα πιο σαγηνευτικά πρόσωπα της παλιάς καλής επιθεώρησης, της μοναδικής τεχνήτρας του θεάτρου, που αφόπλιζε το κοινό με τη θηλυκότητα και τα πράσινα μάτια της -γι’ αυτήν είχε γραφτεί το τραγούδι «Δυο πράσινα μάτια με μπλε βλεφαρίδες»- έκλεισε ένας κύκλος. Η Αννα Καλουτά μπορεί να βαστούσε γερά ώς την τελευταία στιγμή, αλλά διαισθανόταν ότι έρχεται το τέλος. Προ μηνών μίλησα με την «αγαπημένη κυρία Αννα». Δυστυχώς ήταν και η τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε. Μετά άρχισαν τα προβλήματα υγείας... Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Σφήνα». Σήμερα αναδημοσιεύουμε αποσπάσματα.

«Ο ηθοποιός πρέπει να έχει τα μυαλά του δεκατέσσερα και να μην πιστεύει ότι θα λάμπει για πάντα. Νόμιζα ότι θα υποστώ και εγώ ό,τι και οι άλλοι καλλιτέχνες στο είδος μας. Ο βασιλεύς απέθανε, ζήτω ο βασιλεύς. Αλλος. Περάστε από ’κεί. Εκλεισε η αυλαία. Δεν συνέβη όμως αυτό με μένα. Δεν μπορώ να βγω έξω, δεν μπορώ να καθίσω κάπου και να μη σηκωθούν όρθιοι να με χαιρετίσουν. Το σωστό θα ήταν να υποκλίνομαι εγώ μπροστά τους. Γιατί το κοινό με έθρεψε, με τάισε, με έκανε αυτή που είμαι. Οταν εισπράττω αυτή την αγάπη πώς να μην ευχαριστώ τον Θεό; Γιατί δεν είμαι πια το Καλουτάκι. Είμαι μια μεγάλη γυναίκα και σε λίγο θα φύγω και εγώ».

Η Αννα Καλουτά ήξερε να κρύβει στη σιωπή με εκρηκτική αξιοπρέπεια το μερίδιο της μοναξιάς της. «Δεν θα ήθελα ποτέ να πει κάποιος: “Α, η κακομοίρα η Καλουτά”». Την είχαμε ρωτήσει αν θα είχε αποφευχθεί το γκρέμισμα του θεάτρου «Καλουτά» αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και είχε απαντήσει: «Αναμφισβήτητα! Χάρη σε εκείνον μπορέσαμε και το χτίσαμε. Μας βοήθησε πολύ. Μας αγαπούσε πολύ. Και εμείς τον θαυμάζαμε ως πολιτικό άντρα, ως άνθρωπο, ως κύριο. Είχε πολλά χαρίσματα, γι’ αυτό έγραψε ιστορία!»

Υπηρέτησε με αγάπη το είδος που την ανέδειξε, αλλά είχε ενστάσεις για το πώς γίνεται σήμερα: «Δεν υπάρχει σεβασμός σήμερα και οι φταίχτες είναι τρεις: ο συγγραφέας που γράφει το κείμενο, ο ηθοποιός που παίζει και το κοινό που χειροκροτεί». Για τον έρωτά της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα είχε παραδεχτεί: «Οχι, δεν ήταν ο έρωτάς της ζωής μου. Πρώτα-πρώτα ήμασταν εχθροί. Ο ένας να φάει το μάτι του άλλου. Εγώ πάντως τον Λάμπρο τον βρήκα χωρισμένο. Δεν τον χώρισα, όπως έλεγε ο γιος του. Ο Λάμπρος έκανε τη ζωή του».
- Ποιος έκανε την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά;Κανείς. Δεν γνώρισα τον μεγάλο έρωτα...
- Παντρευτήκατε το θέατρο. Δεν μετανιώσατε; Δεν σκεφτήκατε να φτιάξετε τη ζωή σας;Οχι, παρά το γεγονός ότι είχα απίθανες τύχες. Ενας ήταν ο Κόντε Ρόμα. Δέχτηκα πρόταση γάμου και από τον εφοπλιστή Χέντελσον που του βούλιαξαν τα καράβια οι Γερμανοί και όταν τα αντικαθιστούσε όλα τα βάφτιζε με το όνομά μου...

Καληνύχτα, κυρία Αννα. Σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε...  ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ

Η Δέσποινα, ο Ντέμης και τα σφηνάκια

Τα σφηνάκια που... άναψαν φωτιές στο σόου της Βανδή και έδωσαν τροφή για σχόλια. 


Μπορεί ο Ντέμης να μην πήγε στην πρεμιέρα της γυναίκας του την Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο «Thalassa peoples stage», όμως βρέθηκε εκεί το Σάββατο και κατάφερε κυριολεκτικά να κλέψει την παράσταση.
Περισσότερα σήμερα στην Espresso

Kουμπάρα και νονά η Ελενα

Μπορεί η ίδια να μην έχει περάσει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο τον Ιούλιο θα ζήσει ίσως την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της. Η Ελενα Παπαρίζου θα παντρέψει τον αδελφό της Ντίνο και θα βαφτίσει ταυτόχρονα κι ένα από τα δίδυμά του, τον μικρό Γιωργάκη! Το όνομα είναι φυσικά του πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή.

Η αναγγελία γάμου του αδελφού της Ελενας Παπαρίζου δημοσιεύτηκε το Σάββατο και αναφέρει: «Ο Κωνσταντίνος Παπαρίζος του Γεωργίου και της Ευφροσύνης, το γένος Νικολάου, που γεννήθηκε στο Μπορός Σουηδίας και κατοικεί στη Γλυφάδα, και η Χαρίκλεια Βασιλάκου του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, το γένος Σφυρή, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Γλυφάδα, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στον Κάλαμο».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η Ελενα δεν θα παντρέψει μόνο το ζευγάρι, θα βαφτίσει και το ένα από τα δίδυμα που έχουν ήδη αποκτήσει ο αδελφός της και η γυναίκα του. Η Ελενα θα βαπτίσει το αγοράκι που θα πάρει το όνομα Γιώργος, αφού έτσι έλεγαν τον πατέρα της, στον οποίο η Ελενα και ο Ντίνος είχαν μεγάλη αδυναμία. Ο γάμος θα γίνει στο ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας, στον Κάλαμο, τον Ιούλιο, ανάμεσα σε συγγενείς και στενούς φίλους του ζευγαριού. Μετά το γάμο και τη βάπτιση θα ακολουθήσει ξέφρενο πάρτι σε beach bar της περιοχής.

Το ζευγάρι είναι μαζί ενάμιση χρόνο. Ο Ντίνος, ο μεγάλος αδελφός της Ελενας, είναι barman σε πολύ δημοφιλή clubs της Αθήνας. Είναι πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος μοιάζει πάρα πολύ με την Ελενα, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησε και δεν εκμεταλλεύτηκε το όνομα της αδελφής του.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ 

Θεοφάνους: «δεν είμαστε φίλοι με την Στεφανίδου»

Συνέχεια στην κόντρα του με την Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε σήμερα ο Γιώργος Θεοφάνους, μετά τις «βόμβες» που έριξε με συνέντευξη του σε εβδομαδιαίο περιοδικό την Πέμπτη. Σήμερα, οι ειρωνείες έδωσαν και πήραν...

«Το θεωρώ ως και τιμή μου που η Τατιάνα Στεφανίδου με χαρακτήρισε καταπιεσμένο», δήλωσε στο περιοδικό «Glam» ο συνθέτης με φανερά σκωπτική διάθεση και πρόσθεσε πως δεν της έχει τηλεφωνήσει γιατί δεν είναι φίλοι.

Κι ενώ ο κ. Θεοφάνους ζήτησε από το περιοδικό να βάλουν μια τελεία στο θέμα«γιατί δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβανόμαστε», βγήκε στο παράθυρο του «TV Weekend» του Alter και μίλησε για... την Τατιάνα Στεφανδου!

Αφού ακούσαμε πάλι τα γνωστά περί των προσωπικών φωτογραφιών χωρίς την άδειά του κτλ, ο συνθέτης μας ενημέρωσε πως «πέρυσι πίστευα πως η σχέση μας ήταν πραγματική».

Το πέρυσι έγινε φέτος και τα πράγματα μάλλον άλλαξαν...


Δείτε ένα απόσπασμα από την τηλεοπτική συνέντευξη Θεοφάνους

Γνωστή παρουσιάστρια εθισμένη σε... μπότοξ!

Είναι πλέον κοινό μυστικό! Σχεδόν ολόκληρη η showbiz καταφεύγει στον πλαστικό χειρουργό και όλο και περισσότερες επώνυμες κύριες παραδέχονται δημοσίως, ότι έχουν κάνει μπότοξ, για να δείχνουν νεότερες!

Γνωστή παρουσιάστρια, όμως, που έχει γίνει η… πιο συχνή πελάτισσα πλαστικού χειρουργού, κάνει την «Κινέζα»!!! Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάρι, αφού η εικόνα της μαρτυρά τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε καίρια σημεία στο πρόσωπο της, αλλά αυτή δεν το παραδέχεται με τίποτα!

Συμφώνα με πληροφορίες, επισκέπτεται κατά κόρον τον γιατρό της και… τη μια του ζητάει ενέσεις μπότοξ και την άλλη γεμίσματα με υαλουρονικό για να δείχνει πιο λαμπερή και φρέσκια στο γυαλί!

Μάλιστα, άτομα του περιβάλλοντος της, υποστηρίζουν ότι είναι εθισμένη στις πλαστικές, αλλά η ίδια το αρνείται λέγοντας ότι ζητάει «μικροεπεμβάσεις» - σε πρόσωπο και σώμα- για τονώσει την ψυχολογία της και όχι για να δείχνει νεότερη.

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τον εθισμό της πασίγνωστης παρουσιάστριας στο βίντεο που ακολουθεί…
Reblog this post [with Zemanta]

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

"Από το 1965 το κασέ μου ήταν 55.000 δρχ. για κάθε ταινία"


«Και όλα αυτά τα χρήματα, δυστυχώς τα έφαγα στο σανίδι...» 
«Διασχίζοντας καθημερινά την Ομόνοια, βλέπω ότι έχουν αρχίσει και βγαίνουν οι λούστροι πάλι στον δρόμο και γυαλίζουν παπούτσια. Αυτό κάτι λέει».

   
«Εχω τελειώσει με το θέατρο που γίνεται σήμερα. Οταν εγώ δουλεύω θέλω να πληρώνομαι»


Ο Βασίλης Καΐλας, ο λουστράκος του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου, που διήνυσε με το κασελάκι του χιλιάδες χιλιόμετρα στο σελιλόιντ, δεν το βαρέθηκε ποτέ, γιατί μέσα του κλείνει μία απίστευτη εποχή. Το λιμάνι των ονείρων του μικρού Βασιλάκη, που μοχθούσε για να βγάλει τον επιούσιο και παράλληλα πήγαινε στο σχολείο. Από αυτήν τη ροή της αθωότητας δεν έφυγε ποτέ στο πέρασμα του χρόνου.

Μπορεί να καταγράφηκε στη συνείδησή μας ως λουστράκος, και εκεί βρίσκεται η μισή του καρδιά, αλλά η άλλη μισή βρίσκεται στην οικογένειά του. «Οταν η κόρη μου ήταν μαθήτρια και πήγα να ρωτήσω για την πρόοδό της, όπως όλοι οι γονείς, ένας δάσκαλός της μου είπε: “Ξέρεις, γιατί έγινα καθηγητής; Γιατί έτρεχα να σκαρφαλώσω στη μάντρα του χωριού μου για να δω την ταινία σου. Κι έλεγα από μέσα μου να γίνω κι εγώ σαν κι αυτόν που δουλεύει και σπουδάζει”. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη αμοιβή μου»!

Ποτέ δεν έχασε τα ιδανικά του ο Βασίλης Καΐλας και τώρα αγωνιά σαν όλους τους Ελληνες. Ομως τρέφει την ελπίδα ότι μέσα από αυτήν την κατάσταση που περνάμε θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι: «Θέλω να ελπίζω ότι θα ανατείλει μία καινούργια μέρα για την Ελλάδα»!

Το παιδί-θαύμα του ελληνικού κινηματογράφου, 57 χρόνων σήμερα, μεγάλωσε στην Πλάκα, στην ίδια πολυκατοικία όπου έζησαν για ένα διάστημα ο Δημήτρης Χορν και η Ελλη Λαμπέτη. Εκεί τον πρωτογνώρισε ο Μιχάλης Κακογιάννης και του έδωσε τον πρώτο του κινηματογραφικό ρόλο στην ταινία «Το τελευταίο ψέμα» (1958).


Το ντεμπούτο του εντυπωσίασε τον Φιλοποίμενα Φίνο, ο οποίος στη συνέχεια του εμπιστεύτηκε πάρα πολλούς ρόλους. 

- Δεν σας βλέπουμε στο θέατρο. Εχει κλείσει για σας αυτό το κεφάλαιο;Δεν έχω τελειώσει με το θέατρο. Είναι ένας έρωτας που δεν σβήνει ποτέ. Αλλά έχω τελειώσει με το θέατρο που γίνεται σήμερα. Οταν εγώ δουλεύω θέλω να πληρώνομαι.

- Στις ελληνικές ταινίες που παίζατε ως παιδί σας κολλούσαν ένσημα;Εχω ένσημα από το 1963, όταν έπαιξα με τον Αλέξη Μινωτή και την Κατίνα Παξινού στο έργο «Μάκβεθ». Από το 1965 το κασέ μου στον κινηματογράφο ήταν 55.000 δρχ. για κάθε ταινία. Δυστυχώς, όλα αυτά τα χρήματα τα έφαγα στο θέατρο. Ο πατέρας μου έκανε θεατρική επιχείρηση και τα χάσαμε όλα. Σημασία έχει ότι εγώ προσπάθησα από την πλευρά μου να υπηρετήσω αυτό το πόστο, όπως το αντιλαμβανόμουν τότε, γιατί διδάχτηκα από ανθρώπους όπως η Ελλη Λαμπέτη, ο Δημήτρης Χορν, ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ο Παντελής Ζερβός, ο Λαυρέντης Διανέλλος και τόσοι άλλοι ότι το ήθος είναι αυτό που μετράει.

- Βλέπετε τις ταινίες σας σήμερα;Και βέβαια, και γυρίζω πίσω στα παιδικά μου χρόνια…

- Και τα συναισθήματα που σας διακατέχουν είναι…Νιώθω ότι είμαι λίγο κουρασμένος από αυτήν την κατάσταση, με το επίπεδο του πολιτισμού που έχει φτάσει στον πάτο, τον έχει τρυπήσει και δεν έχει να πάει παρακάτω. Γιατί πολιτισμός είναι να πετάς το χαρτάκι σου στον κάδο και όχι στον δρόμο.

- Πώς μπορείτε και λειτουργείτε εκτός δράσης;Βρήκα τη διέξοδό μου και είμαι μέσα στον χώρο χωρίς να υπάρχω στο θέατρο, ούτε στην τηλεόραση. Εχω κάνει μόνο δύο σίριαλ και 117 ταινίες.

- Τα καλλιτεχνικά όνειρα που κάνατε παιδί πραγματοποιήθηκαν;Δεν έκανα καλλιτεχνικά όνειρα γιατί μεγάλωσα μέσα σε αυτόν τον χώρο και δεν έκανα κάτι άλλο.

- Μεγαλώσατε πριν την ώρα σας;Οχι. Είχα όλες τις δραστηριότητες που είχε ένα παιδί τότε. Είχα και τον ελεύθερο χρόνο μου. Σήμερα τα παιδιά είναι εγκλωβισμένα μέσα σε ένα δωμάτιο, μπροστά σε έναν υπολογιστή. Εγώ δούλευα, πήγαινα σχολείο και έπαιζα. Σήμερα σε ποια αλάνα παίζουν τα παιδιά;

- Τι έχει χαθεί από τότε μέχρι σήμερα;Η ανθρωπιά. Σήμερα κινδυνεύεις αν βοηθήσεις έναν άνθρωπο, γιατί δεν ξέρεις αν πραγματικά έχει ανάγκη ή κάνει επίτηδες ότι υποφέρει. Τότε ήταν τελείως διαφορετικά. Ο καθρέφτης της κοινωνίας έβγαινε μέσα από τις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, γι' αυτό και είναι διαχρονικές. Σήμερα ποιος καθρέφτης της κοινωνίας υπάρχει;

- Είστε από τους τυχερούς στον χώρο σας, γιατί κάνατε μία ευτυχισμένη οικογένεια...Η κόρη μου η Μαριαλένα μόλις τελείωσε το πανεπιστήμιο. Είναι βιοτεχνολόγος. Με τη γυναίκα μου συμπληρώσαμε 27 χρόνια έγγαμου βίου. Η οικογένειά μου είναι έξω από τα δημόσια φώτα, όπως κι εγώ άλλωστε…

Λάτσιος: Περνώ και μόνος μου καλά

Για το διαζύγιο-«βόμβα» από την Ελένη Μενεγάκη, τη σχέση του με την παρουσιάστρια, αλλά και τα παιδιά τους αποφάσισε να μιλήσει ο Γιάννης Λάτσιος, σε συνέντευξη που έχει ήδη ηχογραφηθεί και θα μεταδοθεί αύριο στη ραδιοφωνική εκπομπή της Μαρί Κυριακού και της Ελένη Νικολάου. «Η ανακοίνωση που βγάλαμε προέκυψε γιατί άρχισαν να βγαίνουν διάφορα πράγματα στο Internet σε στιλ κουίζ. Από το να είμαστε κουίζ και εγώ και η Ελένη για τους επόμενους δυο-τρεις μήνες, προτιμήσαμε να το ανακοινώσουμε», δηλώνει ο διευθυντής προγράμματος του ANT1.

Οσο για το τι επακολούθησε μετά το δελτίο Τύπου και την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, ο Γιάννης Λάτσιος σχολιάζει: «Υπήρξαν κάποιες υπερβολές που με ενόχλησαν. Παρ’ όλα αυτά, όπως είδατε, ούτε εγώ ούτε η Ελένη βγήκαμε να κάνουμε κάποια δήλωση. Τα μέσα τροφοδοτούσαν το ζήτημα».

Πλέον, σύμφωνα με όσα έχει πει, περνάει πολύ καλά με τα παιδιά του, ενώ τον ενοχλεί πολύ η αδιακρισία. Ο Γιάννης Λάτσιος έδωσε επίσης απαντήσεις για την κριτική που ασκούν καθημερινά οι «Ράδιο Αρβύλα» και για το αν ο ίδιος έχει παρέμβει. «Μπορείτε να τους ρωτήσετε. Δεν έχω παρέμβει ποτέ στις εκπομπές τους». Επίσης, συμπλήρωσε πως η σχέση του με τον Θέμο Αναστασιάδη είναι άψογη.

Σχετικά με το «Dancing with the stars» και την κριτική που δέχτηκε ως μέλος της επιτροπής των κριτών χωρίς σχετικές γνώσεις στον χορό, απαντά: «Δεν θα απολογηθώ αν ξέρω ή όχι. Εχω μια πορεία σε αυτό τον χώρο. Εχω πολλά χρόνια εμπειρίας από το θέαμα. Ο χορός ανήκει στο entertainment. Εξάλλου, εγώ αποφεύγω να μιλάω για τεχνικά θέματα, παρ’ όλο που ξέρω πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε».

Τέλος, αναφέρεται και στη γειτόνισσά του Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου: «Δεν την έχω γνωρίσει ποτέ, αν και μένουμε στο ίδιο συγκρότημα. Σε αυτή τη φάση που είμαι δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με το σπίτι, το μόνο που έχω προλάβει να βάλω είναι μια εσπρεσιέρα. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα το φτιάξω». 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...