Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Αναβλήθηκε η δίκη της ροζ πανελίστριας

Λόγω της απεργίας των δικηγόρων αναβλήθηκε επ\' αόριστον η δίκη της γνωστής πανελίστριας που είχε συλληφθεί σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι με την κατηγορία ότι εκδιδόταν. Η πανελίστρια είχε συλληφθεί τον περασμένο Αυγουστο, με τον δικηγόρο της να ζητά σεβασμό από τα ΜΜE, καθώς πρόκειται για πρόσωπο γνωστό και αναγνωρίσιμο.  

Οταν είχε γίνει η σύλληψή της είχε ξεσπάσει σάλος στον χώρο της σόου μπιζ. Οι αστυνομικοί κατηγορούν την πανελίστρια ότι είχε πάει σε ερωτικό ραντεβού σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι και ότι είχε πάρει 1.100 ευρώ για να κρατήσει δύο ώρες ερωτική συντροφιά σε αστυνομικό που είχε εμφανιστεί ως πελάτης.

Τότε γινόταν λόγος για έναν διακοσμητή που φερόταν να κινεί τα νήματα και να κλείνει ερωτικά ραντεβού σε  μοντέλα και πρόσωπα που εμφανίζονταν στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η γνωστή τηλεπερσόνα ισχυρίζεται ότι είχε πάει για να παίξει στο καζίνο με έναν φίλο της και εκείνος της είχε ζητήσει να πάρει από έναν γνωστό του κάποια χρήματα που του χρωστούσε. Για αυτό υποστηρίζει ότι είχε πάει στο ξενοδοχείο, αρνούμενη όλες τις κατηγορίες... 

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

…on decks KATERINA PAPOUTSAKI


Στην ακτή Αλίμου, στον χώρο του πρώην ble, άνοιξε τις πόρτες του το…
the Cabana restaurant lounge εγκαινιάζοντας μια σειρά από glamorous party! 
Guest DJ της βραδιάς ηΚατερίνα Παπουτσάκηπου άνοιξε το πρώτοCelebrity Sessions Partyτου καλοκαιριού και μας υποδέχτηκε στα decks με ένα glamorous party. Οι φωτισμοί χαμήλωσαν, οι ρυθμοί ανέβηκαν, η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε από γνωστές αγαπημένες επιτυχίες, ωραίους pop ήχους και ψαγμένες μουσικές. 
Η πάντα  λαμπερή Κατερίνα Παπουτσάκη ντυμένη με μια δημιουργία της γνωστής σχεδιάστριας και φίλης της,  Levinia K, με πολύ ζωντάνια και κέφι διασκέδασε τόσο με φίλους & γνωστούς που ήρθαν να διασκεδάσουν όσο και με τον αγαπημένο της αδερφό που έδειχνε να την απολαμβάνει. Ο κεφάτος κόσμος, η ένταση στα beat, τα ευφάνταστα cocktails που σε συνδυασμό με τη θέα της φωτισμένης ακτής Αλίμου μετέτρεψαν το the Cabana restaurant lounge σε ένα ξέφρενο πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 
Ο all day αισθησιακός και φιλικός χώρος του the Cabana restaurant lounge, συνδυασμένος απόλυτα με την θέα του γαλάζιου της ακτής Αλίμου, αποτελεί την απόλυτη καθημερινή απόδραση από την ρουτίνα! Το όλο σύνολο του χώρου που είναι βασισμένο σε de cape χρωματισμούς του ξύλου, «δια χειρός» του γνωστού αρχιτέκτονα Φώτη Τσιφουτίδη, ενδείκνυται για όλες τις ώρες της ημέρας ενώ το menu του εστιατορίου έχει επιμεληθεί ο executive chef Χρήστος Τζιέρας, προτείνοντας γευστικότατες minimal επιλογές μεσογειακής κουζίνας σε πολύ προσιτές τιμές. 
the CABANA restaurant lounge
Λ. Ποσειδώνος , Ακτή Αλίμου (Πρώην BLE), Άλιμος, Τηλ. 6907800083 

Καρβέλας-Ψινάκης μαζί!

Βόμβα μεγατόνων έτοιμη να «εκραγεί» την επόμενη σεζόν στην TV! Καρβέλας - Ψινάκης μαζί! Τα έχουν βρει μεταξύ τους, το concept είναι έτοιμο και ήδη βρίσκονται στο στάδιο διαπραγματεύσεων με μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό. Πρόκειται για βραδινή εκπομπή, σε ζώνη χωρίς απαγορευτική σήμανση και αυτό τα λέει όλα!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», «πολιορκούνται» στενά από μεγάλο κανάλι προκειμένου να πουν το «ναι» και να υπογράψουν έναντι διόλου ευκαταφρόνητου ποσού, φυσικά. Εξάλλου, και οι δύο είναι Νο 1 στον τομέα τους.

Το concept του show που τους έχει προταθεί είναι βραδινό, σατιρικό. Θα έχουν, δηλαδή, ελεύθερο πεδίο για να σχολιάζουν και να καυτηριάζουν -ο μεν Καρβέλας με τις αιχμηρές ατάκες του, ο δε Ψινάκης με το βιτριολικό χιούμορ του- την πολιτική, κοινωνικοοικονομική και φυσικά τηλεοπτική και καλλιτεχνική επικαιρότητα και τους πρωταγωνιστές της. Αλλωστε, είναι και καλοί φίλοι (από τους πρώτους πήγε ο Ηλίας Ψινάκης στον γάμο του Νίκου Καρβέλα με την Αννίτα Πάνια) και η «χημεία» τους μοναδική!

Ωστόσο, Ψινάκης και Καρβέλας δεν είναι από τους ανθρώπους που ρισκάρουν εύκολα. Θέλουν να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις και τα στάνταρ προκειμένου να γίνουν οικοδεσπότες ενός φιλόδοξου τηλεοπτικού show. Ο,τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα έχει στεφθεί με επιτυχία, οπότε, αν τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς εκείνοι θέλουν, δεν θα προχωρήσουν. Προς το παρόν δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους. Είναι πάγια τακτική τους -αν κάτι δεν οριστικοποιηθεί- να μη μιλούν.

Σε ό,τι αφορά τον Ηλία Ψινάκη, είναι η «ψυχή» του talent show του ANT1 «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», στο οποίο εκτελεί χρέη κριτή. Ατάκες-φωτιά και χιούμορ που τσακίζει κόκαλα αποτελούν τα μεγαλύτερα ατού του και «πουλάνε». Θα σκεφτεί πάρα πολύ καλά το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Εκτός από το να αναλάβει show με τον Καρβέλα, του έχουν προτείνει συμμετοχή στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, αλλά και σε εκπομπή με φάρσες...
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ  

«Θα σας μεταθέσω όλους» ούρλιαζε ο Μένιος γιατί έδωσαν κλήση στην Τζούλια...


Απίστευτο επεισόδιο με πρωταγωνιστές την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Μένιο Φουρθιώτη έγινε το πρωί της Τετάρτης στην Κηφισιά, καθώς το δίδυμο φαίνεται πως έχει πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ και νομίζει πως μέχρι και τα στραβά μάτια στις παρανομίες πρέπει να κάνουμε για χάρη του!

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η «απόλυτη» και ο μάνατζέρ της πήγαν για ψώνια στο κέντρο της πόλης και πάρκαραν παράνομα. Άνδρες της δημοτικής αστυνομίας έκαναν το καθήκον τους και τους έκοψαν κλήση.

Η Τζούλια με τον Μένιο, όμως, είχαν άλλη άποψη και πήγαν αμέσως στο δημαρχείο για να την σβήσουν! Εδώ μέχρι το κατώφλι της Βουλής πέρασαν και στο υπουργείο Οικονομικών πήγαν, σε ένα... δημαρχείο θα «κόλλαγαν»;

Έκπληκτοι οι υπάλληλοι τους άκουσαν να ζητούν την διαγραφή της κλήσης, με την Τζούλια και τον Μένιο να υποστηρίζουν πως δεν είναι δυνατόν μία σταρ να τρώει πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα!

Μάταια οι εργαζόμενοι τους έλεγαν πως η κλήση δεν σβήνεται και με ευγενικό τρόπο προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν.

«Θα σας μεταθέσω όλους», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση ο μεγα-μάνατζερ και πάλι καλά που δεν έβγαλε το κινητό του να πάρει στο υπουργείο Εσωτερικών και να ενοχλήσει τον Ραγκούση!

Αφού ούτε η απειλή της μετάθεσης έπιασε, ο Μένιος έσκισε την κλήση και το «αχτύπητο» δίδυμο αποχώρησε!

Τόσα και τόσα έβγαλε η «απόλυτη» με το DVD και άλλα τόσα παίρνει για τις «αφιλοκερδείς» εμφανίσεις της ανά την Ελλάδα... τα περίπου 60 ευρώ της κλήσης δεν είχε να πληρώσει;

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Love is in the air για Παπουτσάκη – Τζιόβα!

Μπορεί πριν από λίγο καιρό η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας να χώρισαν, τώρα όμως είναι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Οι δυο τους το προηγούμενο Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στη Λεμεσό και ήταν μες στα μέλια!!! Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε στην παραλία Λεμεσού να κάνουν τις βουτιές τους και να μην ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο.

Και να τα καυτά φιλιά, και να τα χάδια, αυτοκόλλητοι σου λέει. Αφού και από τη θάλασσα χεράκι, χεράκι βγήκαν, τέτοιος έρωτας!!!

Το Σαββατοκύριακο στη Λεμεσό ήταν η τονωτική ένεση για τον έρωτα Παπουτσάκη – Τζιόβα μετά από έναν πολύ κουραστικό χειμώνα.

Οι δυο τους έκαναν και τις βόλτες τους στην πόλη με την Κατερίνα να κοιτάζει τον Ορέστη στα μάτια και να… λιώνει!!!

Στο στόμα το τάιζε το αγόρι, ενώ όποτε έβρισκε ευκαιρία του έδινε κάτι φιλιά, μα τι φιλιά!!! Μες στο πάθος!!!!

Αλλά και ο Ορέστης δεν πήγαινε πίσω. Το αγόρι είναι ερωτευμένο και δεν το κρύβει. Μάλιστα δεν κώλωσε να δείξει τον έρωτά του για την Κατερίνα και μπροστά στον φωτογραφικό φακό, αν και στην αρχή της σχέσης τους το έπαιζε λίγο δύσκολος!!!

Η Κατερίνα όμως φαίνεται ότι τον έχει κάνει αρνάκι, και μπροστά του δεν βλέπει τίποτε άλλο, παρά τη μελαχρινή καλλονή!!!

Δείτε τα φωτογραφικά ενσταντανέ των δύο ερωτευμένων.

Πηγή: Hello

Μαριάννα Ντούβλη: η δεύτερη ταινία και το... Φεστιβάλ Καννών


Για την επιτυχία που σημείωσε η ερωτική της ταινία μίλησε η πρωταγωνίστρια Μαριάννα Ντούβλη, ενώ στη συνέχεια προέβη και σε αποκαλύψεις για τα μελλοντικά της σχέδια.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μαριάννα δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη για τις πωλήσεις της αισθησιακής της ταινίας «Sex and the City», ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό της γυναίκα ηφαίστειο και όχι παγοκολόνα, τονίζοντας πως ο κόσμος της εκφράζει καθημερινά τον θαυμασμό του.
Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της , τόνισε πως την περιμένει ένα λαμπρό μέλλον στο χώρο του θεάματος, ενώ σε λίγες μέρες θα βρεθεί στο Φεστιβάλ Καννών με έναν πολύ γνωστό κοσμικό κύριο.
Η συγκεκριμένη ταινία σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στα δημοσιεύματα είναι μόνο αρχή , με την ίδια να αποκαλύπτει πως έχει ήδη κάνει γυρίσματα και για δεύτερη ταινία, στην οποία θα συμπρωταγωνιστεί και ένας πολύ καλός Γάλλος πορνοστάρ, του οποίου το όνομα δεν αποκάλυψε.
Υπενθυμίζουμε πως η Μαριάννα στην ταινία της υποδύεται μια πλούσια κυρία που μοιράζεται τις φαντασιώσεις της με τις κολλητές της φίλες και δεν διστάζει να ζητήσει από τον προσωπικό της γυμναστή να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ορέξεις, συμμετέχοντας σε ένα ερωτικό τρίγωνο, ενώ για «προθέρμανση» παίζει με ένα πούρο, παιχνίδι το οποίο όπως δήλωσε πρέπει να έχεις τέχνη για να μπορείς να «παίξεις» μαζί του.
Για το i-live.gr Α.Κοντούλη

Ελένη Μενεγάκη: Έχει δίκιο που τα έβαλε με τη συνεργάτιδα της Χρύσλα Γεωργακοπούλου;


Ηθικό και μείζον το δίλημμα που τίθεται τέτοιες ώρες : Είναι δικαιολογημένη η Ελένη Μενεγάκη που θύμωσε με τη συνεργάτιδα της Χρίσλα Γεωργακοπούλου ή όχι;
Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται και γράφονται ο κουμπάρος της παρουσιάστριας και εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος θα φιλοξενεί αύριο και πάλι στο περιοδικό OK φωτογραφίες της κυρίας Μενεγάκη με τον κύριο Παντζόπουλο.
Κάτι που η συνεργάτης του «Καφέ με την Ελένη» κυρία Χρίσλα Γεωργακοπούλου όφειλε να γνωρίζει εφόσον είναι αρχισυντάκτρια του εν λόγω περιοδικού.
Την προηγούμενη εβδομάδα η παρουσιάστρια συγχώρεσε την κυρία Γεωργακοπούλου, που δεν την ενημέρωσε έγκαιρα για να πράξει τα δέοντα, δηλαδή προφανώς να φρενάρει την κυκλοφορία του περιοδικού με ασφαλιστικά μέτρα.
Τώρα που την έχει «ειδοποιήσει» το πανελλήνιο θα το πράξει; Ή απλά θα αρκεστεί στην απομάκρυνση της συνεργάτιδας της και θα ξεθυμάνει;
Θα χάσει η Χρίσλα Γεωργακοπούλου τη δουλειά της τελικά;
Ως προσεκτικοί παρατηρητές οφείλουμε να κρατήσουμε αποστάσεις. Γιατί μερικές φορές αλλού λαλούν οι κόκορες και αλλού γενούν οι κότες!

Ο Άρης Σερβετάλης "σε πρώτο ενικό"


O δημοφιλής ηθοποιός Άρης Σερβετάλης θα τα πει ραδιοφωνικά "σε πρώτο ενικό'' την Παρασκευή 21 Μαϊου από τις 15:00 έως τις 17:00. 
Καλεσμένος στην εκπομπή των Νίκου Παπαϊωάννου και Σπύρου Μιχαλόπουλου στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στους 90,4 ή στο http://www.facebook.com/l/1dcfc;www.kanaliena.gr

…on decks MARIA SOLOMOU


Το Tantra Beach Bar στην ακτή Αλίμου, στον χώρο της παραλίας του πρώην ble, ξεκίνησε τη λειτουργία του ως ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός και υποδέχτηκε το καλοκαίρι και την θάλασσα με το πρώτο Star dj Party που ξεκίνησε από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής με την Μαρία Σολωμού στα decks ! 
Η Μαρία Σολωμού γεμάτη ενέργεια από τον ήλιο & την θάλασσα στο πιο καυτό πρώτο beach party έδινε το ρυθμό με ανεβασμένη διάθεση επιλέγοντας τα πιο ψαγμένα tracks & τις καλύτερες ξένες επιτυχίες καθώς και αγαπημένα Latin hits! Οι παραβρισκόμενοι μέσα σε Latin ρυθμούς χόρεψαν ατελείωτες ώρες. Ατέλειωτη διασκέδαση, κεφάτος κόσμος, cocktail, σφηνάκια και άφθονη tequila ήταν οι πρωταγωνιστές του χθεσινού πάρτι στο οποίο παραβρέθηκαν όχι μόνο όσοι ξεκίνησαν τις πρώτες καλοκαιρινές τους βουτιές, αλλά και όσοι θέλησαν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους σε ένα trendy και ταυτόχρονα minimal χώρο δίπλα στην θάλασσα 
all day χώρος του Tantra Beach Bar που βρίσκεται κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα δίνει στον επισκέπτη μια πρώτη εντύπωση του τι σημαίνει να νιώθεις την ενέργεια του καλοκαιριού, ξεκινώντας την μέρα σου με ένα Star dj Party, χορεύοντας και απολαμβάνοντας το κοκτέιλ σου, μέχρι αργά το απόγευμα.  
Tantra Beach Bar …Εδώ το πάρτι ξεκινάει από το μεσημέρι και δεν τελειώνει ποτέ! 
 --------------
TANTRA
Beach - Bar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή Αλίμου (Πρώην BLE), Άλιμος
Τηλ.6907800083, mailto: info@tantrabeach.gr

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Ποια τραγουδίστρια έκλεψε την καρδιά του Χατζηγιάννη;

Είναι νέα, ωραία και ανερχόμενη στο χώρο του τραγουδιού. Και το σημαντικότερο; Σύμφωνα με πληροφορίες έχει κλέψει την καρδιά του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Σπανού, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Μιχάλη με τη Δέσποινα Ολυμπίου.

Μόλις λοιπόν έμαθε το Δεσποινάκι τα καθέκαστα, ακολούθησε τους στίχους του τραγουδιού του Χατζηγιάννη και του είπε με νόημα… «ο τρίτος δε θέλω να’ μαι»!

Μάζεψε λοιπόν τα πραγματάκια της και την έκανε για άλλα. Τι κι αν έλεγαν ότι Μιχάλης και Δέσποινα σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ότι ο Μιχάλης της έκανε δώρο κοτζάμ διώροφη μεζονέτα;

Η πολύχρονη σχέση τους έλαβε τέλος, και ο Μιχάλης έστρεψε πλώρη προς τη γλυκιά Ελισάβετ.

Λέτε οι δυο  τους να βγάλουν μαζί ντουέτο για να επισφραγίσουν τη σχέση τους, όπως είχε κάνει στο παρελθόν ο Μιχαλάκης με τη Δέσποινα;

Δείτε το βίντεο…

Χάνει η Ντούβλη το παιδί;

Έξαλλος είναι ο πρώην σύζυγος της Μαριάννας Ντούβλη με την ίδια και την κίνησή της να βγάλει αισθησιακή ταινία επικαλούμενη το συμφέρον του παιδιού τους. 


Σύμφωνα με το stifora.gr ο κος Ντούβλης έχει έρθει ήδη σε επαφή με νομικό σύμβουλο προκειμένου να πάρουν την κηδεμονία του γιού τους από την "ακατάλληλη" όπως την χαρακτηρίζει μητέρα, και από το αρρωστημένο περιβάλλον στο οποίο έχει υποβάλλει το παιδί. 


Μάλιστα πληροφορίες θέλουν ολόκληρη την οικογένεια Ντούβλη να κινείται νομικά εναντίον της πρωταγωνίστριας του Sex in the City of Athens προκειμένου να της απαγορέψουν να χρησιμοποιεί πλέον το επίθετο Ντούβλη και να σπιλώνει την υπόληψη της οικογένειάς τους.

Η Ε. Μελέτη αποκαλύπτει την παράλληλη σχέση της

Τρίτο πρόσωπο στην καθημερινότητά της είχε η Ελεωνόρα Μελέτη, όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή «Gala»! Μάλιστα, ο σύντροφός της, Γιάννης Ολζιέρσκυ γνωρίζει για την παράλληλη σχέση της συντρόφου του, καθώς -όπως είπε η Ελεωνόρα- του χρωστούσε μια εξήγηση...

«Ένα βράδυ που βγαίνω έξω και πάνω να πιω ένα ποτό, βρίσκομαι σε μια παρέα που είναι μια πάρα πολύ γνωστή μου κοπέλα, γύρω στα 27 και είμαστε και οι δύο λίγο από το αλκοόλ», εξιστορεί η Ελεωνόρα.

Οι δύο κοπέλες άρχισαν να συζητούν για τα ερωτικά τους και καταλήγουν, μετά από 2 ώρες, να καταλάβουν ότι μιλούν για το ίδιο πρόσωπο!

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα... το περιστατικό έγινε όταν η Ελεωνόρα ήταν 17 ετών και ουδεμία σχέση έχει με το παρόν.


Δείτε την εξομολόγησή της

Στα σκουπίδια της Σκορδά το προσκλητήριο της Λόη;



Θυμάστε που πριν από λίγες μέρες σας αποκαλύψαμε το ψυχροπολεμικό κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις της Φαίης Σκορδά με τη Βάσια Λόη;

Ε, κρατηθείτε γιατί σας έχουμε και συνέχεια από την μάχη της… νύφης!!!! Part2 που λένε; Έναν τέτοιο πράγμα, γιατί απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα μέχρι να παντρευτούν οι δυο ξανθιές του ALTER μπορεί να έχουμε και… θύματα.

Φουντώνουν λοιπόν όλο και περισσότερο οι φήμες στους διαδρόμους του καναλιού του Μπουρναζίου, ότι… «εθεάθη» το προσκλητήριο γάμου της Βάσιας Λόης στα… σκουπίδια της Φαίης Σκορδά!!!

Ναι, ναι, σου λέει η Φαίη τα έχει πάρει άγρια με τη… συνάδελφο που της την βγήκε στη στροφή και χωρίς να το πάρει κανείς μυρωδιά ανακοίνωσε το γάμο της με τον εφοπλιστή Ν. Μαδιά, που θα γίνει και πριν από τον δικό της, στις 28 Μαΐου!!!

Τέτοια σύγχυση όμως βρε παιδί μου, που να φτάσει στο σημείο να πετάξει το προσκλητήριο; Τι να σας πούμε κι εμείς; Το ALTER πάντως βουίζει από την κόντρα των ξανθιών και δεν είναι διόλου απίθανο η φήμη να είναι και πραγματικότητα!!!

Μάλιστα, ακούστηκε ότι η Βάσια Λόη, έστειλε προσκλητήριο και στην ανταγωνίστρια της Φαίης, Κατερίνα Καραβάτου και όχι μόνο αυτό, αλλά την πήρε και προσωπικά τηλέφωνο, κάτι που δεν είχε κάνει με τη Φαίη και της είπε ότι την θέλει οπωσδήποτε στο γάμο της!!!

Βρε άγχη που τραβάνε αυτές οι μέλλουσες νυφούλες! Όλα τα’ χαν, τα ξεκατινιάσματα τους έλειπαν.

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Cathrine Zeta Jones : «δεν είμαι όμορφη»


«Δεν είμαι όμορφη», δήλωσε η Cathrine Zeta Jones και αποκάλυψε πως έχει ουκ ολίγες ανασφάλειες για την εξωτερική της εμφάνιση, ενώ αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον κατά πολύ μεγαλύτερο της Michael Douglas.

Τι κι αν ο κόσμος στις περισσότερες έρευνες την κατατάσσει στη λίστα με τις διαχρονικά πιο γοητευτικές γυναίκες;

Η 40χρονη ηθοποιός έχει άλλη γνώμη για τον εαυτό της και αποκαλύπτει: «η μύτη μου είναι σπασμένη. Έκανα τραχειοτομή όταν ήμουν παιδί. Έχω σπασμένα τριχοειδή αγγεία και συνεχώς ρωτάω το σύζυγό μου\'μήπως φαίνομαι χοντρή με αυτό ή το άλλο φόρεμα... μήπως βλέπει αυτό το σημαδάκι στο πρόσωπό μου;’».

«Η μεγαλύτερη παρανόηση μου όσον αφορά το πρόσωπό μου, είναι ότι ο κόσμος με θεωρεί απρόσιτη και φιλόδοξη τόσο, ώστε να έκανα τα πάντα. Ωστόσο, είμαι πολύ ντροπαλή και προτιμώ να περνάω το χρόνο μου στο σπίτι, με το σύζυγο και τα παιδιά μας».

Τέλος, η Jones πρόσθεσε ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον Michael Douglas... (ο έρως χρόνια δεν κοιτά και ας είναι... πάμπολλα)!

Πιτ - Τζολί ψάχνουν "παλάτι" στην Οία!

Οταν γνωρίσεις τον παράδεισο, θες να μείνεις σε αυτόν... Το ζεύγος «Μπραντζελίνα» γοητεύτηκε κατά την περιήγησή του με ελικόπτερο στο ηφαιστειογενές νησί. Τόσο που αποφάσισε να αναζητήσει ένα μικρό... παλάτι για να περνά τα καλοκαίρια του!

Ηδη ο Πιτ και η «Εϊντζελ» έχουν έρθει σε επαφή με δύο μεγάλα real estate γραφεία και αναζητούν επίμονα μια πολυτελή βίλα κοντά στην Οία. Επιθυμία τους μάλιστα είναι να μπορούν από το μπαλκόνι τους να απολαμβάνουν το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο και να χαλαρώνουν σε σημείο όπου θα είναι τουλάχιστον 500 μέτρα μακριά από άλλα σπίτια. Ενδιαφέρονται η εξοχική τους κατοικία να καλύπτει τις ανάγκες τους και κυρίως των παιδιών τους. Θέλουν επίσης μεγάλο κήπο όπου θα υπάρχει παιδική χαρά, ενώ ζήτησαν κοντά τους να λειτουργεί ελικοδρόμιο.

Και ενώ το διάσημο ζεύγος επιθυμεί διακαώς να βρει το «καταφύγιό» του στη Σαντορίνη, με το ίδιο... μένος κινήθηκαν όλες αυτές τις ημέρες φωτογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία προκειμένου να καταφέρουν να τους απαθανατίσουν έστω και σε παπαράτσικη, μακρινή λήψη. Ωστόσο, κανείς δεν μπόρεσε να τους εντοπίσει στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Οίας όπου διέμεναν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», οι «Μπραντζελίνα» νοίκιασαν 7 σουίτες έναντι 1.600 ευρώ η καθεμία, για τις ανάγκες της οικογένειάς τους και των συνοδών τους. Το κάθε δωμάτιο είχε ιδιωτική πισίνα, ενώ τις εξορμήσεις τους τις έκαναν με ελικόπτερο (έφτασαν μέχρι τη Θηρασιά). Εκεί, κάποιες φορές μεταξύ Βλυχάδας και Περίσσας τους περίμενε το κότερο του Γάλλου φίλου τους, προκειμένου να απολαύσουν τον γύρο του νησιού on board μακριά από ενοχλητικούς.

Πριν ξυπνήσει η Οία, στις 6.00 το πρωί, άφηναν τα παιδιά με την νταντά στο ξενοδοχείο και χεράκι-χεράκι έκαναν περιπάτους στα γραφικά δρομάκια, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Παρ’ όλα αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητοι (πώς θα γινόταν άλλωστε;), αφού πίσω από τα δαντελωτά κουρτινάκια κάποιοι κατάφεραν και τους εντόπισαν. Δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι ακόμα στο νησί, γιατί ο τρόπος που κινούνται -τα πάντα γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα- δεν επιτρέπει σε κανέναν να έχει πλήρη εικόνα για το πρόγραμμά τους.



ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ - ΤΕΤΑ ΤΣΕΤΣΕΚΟΥ 

Reblog this post [with Zemanta]

«Μάχη» κυριών για την πρωτιά στο «Dancing»


Τρεις διαφορετικές κυρίες, τρία φαβορί για την πρωτιά στο «Dancing With The Stars»: Ματθίλδη Μαγγίρα, Ευγενία Μανωλίδου και Έρρικα Πρεζεράκου μιλούν για τις κόντρες, τους κριτές και τον τελικό του σόου, χωρίς να κρύβουν την επιδίωξή τους για την κορυφή!

Νέτα - σκέτα η Ματθίλδη Μαγγίρα δηλώνει πως ποντάρει στον τελικό και συμπληρώνει: «όποτε μπαίνεις σε ένα τέτοιο δρόμο, είναι σαν πρωταθλητισμός. Ποιος αθλητής πάει να τρέξει και δεν σκέφτεται ότι θέλει να βγει πρώτος;».

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ 6ου ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ LOST



Μετά  από 6 ολόκληρα χρόνια και 121 επεισόδια η σειρά φαινόμενο, η πιο συναρπαστική ιστορία που συγκλόνισε τον κόσμο από την πρώτη μέρα προβολής της και έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, φτάνει στο τέλος της. Οι δημιουργοί, Τζ. Τζ. Άμπραμς, Ντέιμον Λίντελοφ και Τζέφρι Λίμπερ, υπόσχονται ότι θα ξεκαθαρίσουν με «σοκαριστικό τρόπο» στο τελευταίο special επεισόδιο τα αινίγματα που έχουν συσσωρευτεί εδώ και έξι σεζόν. 

«Είχε πει κάποτε ένας σοφός …η ζωή είναι μια παρτίδα σκάκι που κάποια στιγμή τελειώνει. Ο Θεός χρησιμοποιεί τους ανθρώπους σαν πιόνια και με στρατηγικές κινήσεις ματ τους εξουδετερώνει! Γιατί η μοίρα είναι για όλους γραμμένη, πιόνια… παίχτες… σε μια παρτίδα στημένη!» 
Το  τελευταίο ραντεβού με το πεπρωμένο  δίνεται στη nova, την πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα. Το συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο θα προβληθεί την Τρίτη 25/05 στις 22:00, πάντα 48 ώρες μετά την Αμερικήαποκλειστικά στο novacinema1.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...