Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Στην Μπαρτσελόνα χαίρονται όχι μόνο για τον Νεϊμάρ, αλλά και για την σύντροφό του [εικόνες]


Τις καρδιές των Καταλανών φιλοδοξεί να κλέψει ο νέος σούπερ σταρ της ομάδας, ο Βραζιλιάνος Νεϊμάρ, ωστόσο, έχει έναν ισχυρό αντίπαλο που δεν είναι άλλος από την κοπέλα του.


Η εκθαμβωτική Μπρούνα Μαρκεζίνε θα ομορφαίνει πλέον τις εξέδρες του Καμπ Νου, όταν βρίσκεται στην Βαρκελώνη, χτυπώντας στα ίσια τον τίτλο από την έτερη Λατίνα, σύζυγο του Ζεράρ Πικέ, την προσφάτως μανούλα, Σακίρα.







Αναστάτωση στα Εμιράτα από το μπικίνι της Ολγας Φαρμάκη [εικόνα]

Είναι όμορφη, έχει φοβερό κορμί και το ξέρει, οπότε η εκρηκτική Ολγα Φαρμάκη δεν έχει κανέναν λόγο να το δείξει όπου κι αν βρίσκεται.

Αυτές τις ημέρες είναι στο Ντουμπάι για διακοπές, απολαμβάνει ήλιο και θάλασσα,αναστατώνει τους Αραβες και είπε να το μοιραστεί μαζί μας στο Instagram.


Γνωστή τραγουδίστρια εξομολογείται: «Επαιρνα ηρεμιστικά για να ξεπεράσω το θάνατο του Γιγουρτάκη»

Για τον άδικο χαμό του Νίκου Γιγουρτάκη και το πόσο δύσκολο την ήταν να τον ξεπεράσει μίλησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία αποκάλυψε ότι έπαιρνε και ηρεμιστικά για να συνέλθει.

Η πρώην σύντροφος του αδικοχαμένου επιχειρηματία, Χριστίνα Κολέτσα, μιλώντας στην εκπομπή «Κορίτσια για Σπίτι» δήλωσε «Ηταν ένας άνθρωπος που αγαπούσα πάρα πάρα πολύ. Του είχα αδυναμία, αν και είχαμε χωρίσει αρκετά πριν φύγει από τη ζωή».

«Για αρκετό καιρό είχα αναγκαστεί να πάρω ηρεμιστικά χάπια για να το ξεπεράσω. Το μόνο γιατρικό είναι ο χρόνος τελικά. Τίποτα άλλο δεν απαλύνει τον πόνο. Οι γονείς του Νίκου ήταν κοντά μου εκείνη την περίοδο» αποκάλυψε η τραγουδίστρια.




Τι λέει η Φαίη Σκορδά για τις ερωτικές επαφές στη ζωή της

Τις απόψεις της για διάφορα θέματα εξέφρασε σε συνέντευξή της στο TV Ζάπινγκ η εντυπωσιακή Φαίη Σκορδά η οποία αποκάλυψε ότι τοποθετεί την ερωτική επαφή στη μέση της... κλίμακας σε μία σχέση.

«Το σεξ λειτουργεί συνδυαστικά σε μια σχέση. Είναι σημαντικό αλλά μόνο του δεν μπορεί σαφώς να κρατήσει μια σχέση. Από την άλλη, χωρίς αυτό δεν γίνεται!» αναφέρει η όμορφη Φαίη Σκορδά.

Σημειώνει, επίσης, ότι δεν έχει κόψει πολλές πολυτέλειες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης γιατί, απλά, δεν είχε ποτέ καμία.

«Ευτυχώς δεν είχα καμία πολυτέλεια στη ζωή μου που να κόστιζε ακριβά ώστε να χρειαστεί να την κόψω. Ίσως επειδή από μικρή οι γονείς μου με πολλή δουλειά και με κόπο μου πρόσφεραν τα πάντα και έτσι μεγαλώνοντας δεν αναζήτησα κάποια μικρή ή μεγάλη πολυτέλεια με μηδενικά...» τονίζει χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε ακόμη στη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τονίζοντας: «Είναι ένα σπάνιο παιδί και το εννοώ. Τον έχουν μεγαλώσει με ήθος και οι γονείς του πρέπει να είναι περήφανοι για αυτόν. Αυτό που μου αρέσει σε εκείνον είναι ότι ενώ από την μία είναι ένα μοντέρνο αγόρι, από την άλλη είναι συντηρητικός στα πιστεύω του και παραδοσιακός στα θέλω του. Είναι η αδυναμία του Γιάννη!»

Ωστόσο, παραδέχεται ότι κουμάντο στο σπίτι κάνει ο γιος της και ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας.

Γιατί δεν έφυγε η Ελένη από την Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο; -video

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε χθες για λίγο στους… γείτονές της, στην εκπομπή “Δέστε τους”, μετά το τέλος της δικής της εκπομπής. Η παρουσιάστρια πέρασε από το πλατό των “Δέστε τους” και έμεινε για λίγο μαζί με τους παρουσιαστές!

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς την ρώτησε αν θα κάνει μπάνια το Σαββατοκύριακο, εκείνη είπε “Με αυτό τον καιρό; Έχω εφτά παιδικά πάρτι να πάω με τα παιδιά… Έχω λαλήσει!”.

Δείτε το απόσπασμα:

Κώστας Κρομμύδας: «Η Ντορέττα δεν θα έπρεπε να λάβει μέρος στο Dancing»

​Για την νέα συγγραφική του προσπάθεια, τον ρατσισμό που βίωσε στην αρχή της καριέρας του το «Dancing with the stars», μίλησε ο Κώστας Κρομμύδας.

«Δε βγήκα να κάνω καραγκιοζιλίκια ούτε και χαζά σκανδαλάκια. Ο ηθοποιός είναι ένας καλλιτέχνης που πρέπει να υπηρετεί όλα τα είδη με την ίδια σοβαρότητα- είτε παίζει στην Επίδαυρο είτε στο «Δελφινάριο», το οποίο δεν υποτιμώ καθόλου» είπε ο ηθοποιός για τη συμμετοχή του στο DWTS.

Ενώ δήλωσε: «μου αρέσει η νοοτροπία του νικητή. Τα κριτήρια του Dancing δεν είναι χορευτικά. Ο κόσμος δεν ψηφίζει πάντα αυτόν που χορεύει καλά, αλλά εκείνον που κάνει περισσότερη πλάκα ή είναι πιο δημοφιλής.  Όλοι οι διαγωνιζόμενοι εκ των υστέρων ανακαλύψαμε ότι η Ντορέττα  ήταν πολύ καλύτερη από εμάς στον χορό. Τόσο καλύτερη που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να λάβει μέρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά να διαγωνιστεί με επαγγελματίες χορευτές. Όταν είδαμε τις δυνατότητές της ,δεν μπορούσε να την πλησιάσει κανείς από εμάς».

Για την αρχή της καριέρας του εξομολογήθηκε πως «όταν ήρθα από τα Τρίκαλα δεν ήξερα κανέναν. Ήμουν 19 ετών κι όταν τους έλεγα να ασχοληθώ με το θέατρο μου έλεγαν “τι θέλεις εδώ βλάχε; Άντε σήκω φύγε”. Στην αρχή βίωσα τον ρατσισμό, αλλά προχώρησα έχτισα τις σχέσεις μου και στάθηκα τυχερός επειδή συνάντησα καλούς ανθρώπους. Με βοήθησε πολύ το ότι δούλεψα νύχτα, γιατί η νύχτα είναι μεγάλο σχολείο»..

Ο Κώστας Κρομμύδας μετά την πρώτη του συγγραφική απόπειρα «Μπαμπά, μεγάλωσε με», κυκλοφόρησε και δεύτερο βιβλίο με τίτλο «Η ζωή που έλειπε».

Πηγή: People Πρώτο Θέμα

Μ. Ορφανού: " Ο πρώην μου με άφησε όταν έγινα γνωστή"


Η Μίνα Ορφανού έχει ανατρέψει τα κλισέ της ελληνικής κοινωνίας και της σόουμπιζ, μιλώντας για όλα...χωρίς κανένα δισταγμό. Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση “ Να μ' αγαπάς τα Σάββατο” μίλησε στην εφημερίδα News για τους στόχους που έχει βάλει στην ζωή της, τον έρωτα αλλά και για ενδεχόμενο του να ανεβαίνει κάποια στιγμή τα σκαλιά της εκκλησίας!

O στόχος που έχει βάλει στη ζωή της, είναι να γίνεται καλύτερη! Έχει όμως ξεφύγει από τα κλισέ του τρίτου φύλου;

“ Έχω κάνει την υπέρβαση μου! Και έχω σπάσει τα ταμπού εδώ και πολύ καιρό με την πορεία μου στην υποκριτική. Είναι άδικο να τα βάζει όλη η Ελλάδα με 400 άτομα του τρίτου φύλου, να τα περιθωριοποιούν και αναπόφευκτα να επιλέγουν να βγουν στο δρόμο. Εγώ δεν περίμενα τη σόουμπιζ για να περπατήσω στο δρόμο της αξιοπρέπειας”

Η ηθοποιός έφυγε από το σπίτι της σε ηλικία 16 χρονών. Τι λέει για αυτές τις δύσκολες στιγμές... “ Ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους στη ζωή μου. Άνοιξα την πόρτα, δεν είπα τίποτα σε κανέναν και έφυγα. Έπειτα από τρεις μήνες πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου. ΄Ήξερε γιατί έφυγα! “ και συνεχίζει “ Δεν έφυγα με λεφτά. Κοιμόμουν για δυο συνεχόμενα βράδια στα παγκάκια. Δεν είμαι η πρώτη που κοιμήθηκα σε παγκάκι”


Τι θέση  έχει ο έρωτας στην ζωή της;

“ Ο έρωτας ξέρεις τι είναι; Ο πρώην μου διάβασε σε μια συνέντευξη μου ότι δεν ερωτεύτηκα ποτέ, μόνο αγάπησα. Θύμωσε πάρα πολύ. Το λέω επανειλημμένα ότι δεν έχω ερωτευτεί ποτέ μόνο αγάπησα. Γιατί μια βόλτα να κάνω έχω ερωτευτεί 15 φορές. Έχει αξία; Ενώ όταν αγαπάς, ούτε κερατώνεις ούτε πληγώνεις! Για αυτό δεν ερωτεύομαι. Τον άνθρωπο αυτόν τον αγάπησα, τον αγαπώ και θα τον αγαπώ. Και είμαι σίγουρη ότι δεν θα έρθει κάποιος άλλος στη ζωή μου. Είναι ψεύτικος ο έρωτας. Όλοι έχουν ερωτευτεί άπειρες φορές...Μαϊμού έρωτες”

Παραδέχεται πως έχει αδικηθεί στις σχέσεις της...” Στη δουλειά μου δεν έχω νιώσει αδικημένη, αλλά στις σχέσεις έχω αδικηθεί. Έγινα γνωστή και έφυγε. Άδικο όμως και να σε πλησιάζουν γιατί είσαι γνωστή!

Όσο για το ρόλο που έχει ο γάμος στην ζωή της, “ Κάποτε είπα πάνω στον ενθουσιασμό μου πως θα ήθελα να παντρευτώ. Σήμερα αναρωτιέμαι πως είπα κάτι τέτοιο. Όσο για το αν μου έχει γίνει πρόταση, σου απαντώ πως όχι,! Δεν μου έχει γίνει! Είμαστε πολλά χρόνια πίσω. Κοιτούσα τη λίστα με τις 11 πιο όμορφες τρανσέξουαλ του κόσμου, όπου και συμπεριλαμβάνομαι. Ξέρεις ποια μου άρεσε περισσότερο από όλες; Μια κυρία με τον άντρα της, που απέκτησαν δίδυμα με παρένθετη μητέρα. Γιατί στο εξωτερικό είναι αποδεκτό και στην Ελλάδα όχι; Μάλλον είμαστε τόσο καλοί και άμεμπτοι και δεν ρέει αίμα στις φλέβες μας αλλά αγιασμός”

VIDEO - Η απίστευτη εξομολόγηση-απολογία της Κ. Σπυροπούλου στη Ν. Γερμανού!

Η πρώτη καλημέρα της παρέας του Μες Στην Καλή Χαρά, έκρυβε σήμερα μία απρόσμενη παρέμβαση... αυτή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η συνεργάτιδα της εκπομπής, ορμώμενη από τα όσα σχολιάστηκαν μετά την εμφάνιση της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, αλλά και μετά από τα δημοσιεύματα που περιέγραφαν οριστική ρήξη μεταξύ Ναταλίας - Κωνσταντίνας, πήρε το λόγο και προέβη σε μια πρωτοφανή εξομολόγηση - απολογία.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κοιτώντας στα μάτια τη Ναταλία Γερμανού, άρχισε να λέει: "Επειδή ήσουν καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας και με πήραν τηλέφωνο τελευταία στιγμή και είμαι γυναίκα όπως ξέρετε, δεν είμαι άντρας να βγω όπως βγαίνουν τα παιδιά και κάνουν δηλώσεις... το φοβήθηκα η αλήθεια είναι, μην παραποιήσουν τα λόγια μου. Μπορεί να έκανα και λάθος. Επειδή ήμουν η μόνη που δεν έκανα κάποια δήλωση για σένα και ανεξάρτητα από τη χημεία που μπορεί να είχαμε ή να μην είχαμε όλη αυτή τη χρονιά, να ξέρεις ότι είσαι μια από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες που έχουν περάσει και είναι στην ελληνική τηλεόραση και αυτό δεν αλλάζει, ότι και να γράφουν, ότι και να λένε"...

Η Ναταλία κοιτούσε αποσβολωμένη και στη συνέχεια την ευχαρίστησε χαμογελώντας..


Ελένη Φουρέιρα: Στη Θεσσαλονίκη με νέο look! Δες φωτογραφίες

 
Μαζί με όλη την ομάδα της ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη η Ελένη Φουρέιρα το μεσημέρι της Παρασκευής. Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί τη δεύτερη μέρα του 1ου Almyra festival, δηλαδή σήμερα Σάββατο, που θα γίνει στον υπαίθριο χώρο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Η όμορφη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στο Instagram στις οποίες δείχνει φοβερά ανανεωμένη! Διαφορετικό look είδαμε να έχει και στα μαλλιά της καθώς δείχνουν πιο ξανθά μετά από τις ανταύγειες που έκανε!


Καλομοίρα: Το party γενεθλίων που πήγε μαζί με τον Γιώργο!


Στα γενέθλια του ξαδέρφου της βρέθηκε η Καλομοίρα με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη. Η ευτυχισμένη μανούλα άφησε για λίγο τα δίδυμα αγοράκια στους δικούς της και διασκέδασε με τον σύντροφό της αλλά και τους φίλους τους.

Άλλωστε δεν θα μπορούσε να λείπει από το party έκπληξη του ξαδέρφου της, Άγγελου. Η γυναίκα του είχε ετοιμάσει μία γιορτή με θέμα “καζίνο” και η Καλομοίρα ανέβασε στην επίσημη σελίδα της στο διαδίκτυο για να μας δώσει μία γεύση!


Με τραπέζια Black Jack, ρουλέτα και ζάρια αλλά και ψεύτικα χρήματα πέρασαν πολύ όμορφο και έκαναν πλάκα!

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ηλίας Μαμαλάκης: «Αύριο το απόγευμα στις 17:00, αυτοκτονώ»

Τα συναισθήματά του για την virtual πραγματικότητα που ζούμε γνωστοποίησε ο γνωστός τηλεοπτικός σεφ, Ηλίας Μαμαλάκης με επιστολή που ανάρτησε στο facebook. Ο Μαμαλάκης μιλάει για τα ψυχαναγκαστικά like, τις ανακοινώσεις αυτοαποθέωσης και αυτοπροβολής και τον κυνισμό που χαρακτηρίζει το διαδίκτυο όπου δεν υπάρχουν πραγματικές φιλίες.

Αναλυτικά η επιστολή του Ηλία Μαμαλάκη:

«Καμιά φορά νομίζω ότι ζω από λάθος. Νιώθω μια απέραντη κούραση που μαζεύεται στη βάση του μυαλού μου και στις ωμοπλάτες μου. Ίσως να έχω βουλωμένες καρωτίδες. Λίγο πιο ήρεμος σκέπτομαι ότι, μάλλον, με κούρασε το πολύ κυνήγι. Σε όλη μου τη ζωή ...κάτι κυνηγούσα, μια φρουτόκρεμα, μια αγκαλιά, μια μικρή αναγνώριση, μια γυναίκα, την τύχη, ένα πτυχίο, μια εξασφάλιση, το αναπάντεχο, το αδύνατο, ένα γλυκοφάγωτο καρότο που έτρεχε μπροστά μου με την ίδια ταχύτητα με μένα και που είναι της ράτσας «ΕΥΤΥΧΙΑ».

Αδύνατον να την πιάσει κανείς. Ζητάω κάτι, το αποκτώ και αυτόματα θέλω κάτι άλλο. Στιγμιαία υπόθεση η ευτυχία. "Στιγμή" την είπα πριν χρόνια σαν γύριζα στις κουζίνες και στα μονοπάτια του χρόνου. Δεν γίνεται, όμως, να στρογγυλοκαθίσεις και να περιμένεις το απρόσμενο, το αναπάντεχο ή, ακόμα χειρότερα, το τέλος.

Μελαγχολώ θανάσιμα σε στιγμές που μάλλον θα έπρεπε να χαίρομαι. Όπως τώρα που έχω μπροστά μου ένα ηλιόλουστο πάρκο, χαμογελαστές σερβιτόρες φίλες μου θα έλεγα, δυο πιάτα νόστιμο φαγητό. Αλλά, κυρίως, έχω ευρώπουλα να πληρώσω τον λογαριασμό και το ταξί της επιστροφής...

Νυστάζω.

Πριν δυο-τρεις μήνες ένιωσα μεγάλη χαρά όταν έσπασε η αντίστασή μου στο facebook και έφτιαξα και εγώ μια καταραμένη σελίδα. Αλλά μου πέρασε και αυτή η χαρά. Είδα την ωμή πραγματικότητα της κοινωνίας μας. Δεν είναι τυχαίο που οι ανακοινώσεις μπαίνουν πάνω σε έναν τοίχο. Όλοι σκοντάφτουν επάνω του. Όταν μαθαίνουν ότι είναι τοίχος, μαθαίνουν και να τον αποφεύγουν.

Τέτοιο ατομικό παιχνίδι και εσωστρέφεια δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου. Όλοι γράφουν πράγματα για να δείξουν πόσο σπουδαίοι είναι. Σπάνια τα διαβάζει κάποιος. Όλοι θέλουν να βγάζουν τις δικές τους ανακοινώσεις για να τις διαβάζουν οι άλλοι. Σπάνια υπάρχει ένα τρέμουλο ομαδικό για κάτι που αφορά την κοινωνία.
- Εγώ είμαι πολύ όμορφος
- Εγώ έγραψα το καλύτερο βιβλίο
- Εγώ μαγείρεψα τα καλύτερα φασολάκια
- Εγώ ήπια το καλύτερο ουίσκι
- Εγώ πήγα στο ακριβό εστιατόριο

Και, τέλος, όλοι μαζί πάμε στο διάολο.

Τα like από υποχρέωση δίνουν κανένα πότε-πότε, για να πάρουν και αυτοί με τη σειρά τους.

Δίνω-παίρνω, είναι και αυτό ένα κοινωνικό μάθημα. Σκεπτόμουνα να κάνω ένα πείραμα. Να ανεβάσω στον τοίχο, τον μαντρότοιχό μου, μια μικρή ανακοίνωση.

«Αύριο το απόγευμα στις 17.00 αυτοκτονώ», και δίπλα -συμβολικά- μια κρεμάλα. Κανένας δεν θα ανησυχήσει. Έτσι, λοιπόν, μου ήρθε να σβήσω τη σελίδα μου μια και καλή από το FB.

Ντρέπομαι, όμως, τους λίγους, πραγματικούς φίλους μου, που έγιναν και virtual μέσα στο FB. Ακόμα το σκέπτομαι. Θα δω τι θα κάνω.

Πάντως, μην εκπλαγείτε και, κυρίως, μη με ψάξετε γιατί δεν υπάρχω ως "Ηλίας Μαμαλάκης", αλλά σαν "Άγγελος του θανάτου".

Με κούρασαν οι ψευτοφιλίες, με κούρασαν οι προβολές ταλέντων, οι ομορφιές, οι φιγούρες και οι πιρουέτες. Θέλω απλότητα, νόστιμες μπουκιές, πληθωρικά κρασιά, παγωμένα μπυρόνια, ανέμελες παρέες και κρυφό λογαριασμό στην τράπεζα να μπαινοβγαίνω χωρίς να με βλέπει κανείς. Και να είναι βαρβάτος ο λογαριασμός, 2-3 μιλιούνια, όχι φραγκοδίφραγκα, πενηνταράκια.

Ζητάω πολλά;

Απλώς γουστάρω την ελεύθερη, πλούσια και χαρούμενη ζωή».


Ε. Παπαρίζου: «Ντροπή σε όποιον είπε πως φίλησα ένα μαύρο κορίτσι»

Η Έλενα Παπαρίζου ως παιδί μεταναστών ξέρει πολύ καλά πώς είναι να αισθάνεσαι την καχυποψία των άλλων, μόνο και μόνο γιατί κατάγεσαι από διαφορετική χώρα. Η ίδια δηλώνει κατά οποιασδήποτε μορφής ρατσισμού και ξεσπά εναντίον όσων της επιτέθηκαν για την φωτογράφησή της σε free press, στην οποία φιλιέται στο στόμα με την Courtney Parker, την αρραβωνιαστικιά του Χρήστου Μάστορα.

«Επειδή είμαι πάρα πολύ εναντίον του ρατσισμού, ντροπή σε όποιον είπε: “πως φίλησε ένα μαύρο κορίτσι”. Το φιλί δεν ήταν ερωτικό. Είναι εναντίον της ομοφοβίας. Η γιαγιά μου κι η μαμά μου ήταν κάποτε μετανάστες στους δρόμους. Μου έχουν πει πώς πέρασαν τότε. Αυτοί πρέπει να έχουν άποψη. Όταν δεν γνωρίζεις φοβάσαι κι όταν φοβάσαι βγάζει θυμό. Απομακρύνεσαι», είπε η Έλενα.



Όπως αποκάλυψε μάλιστα της έχει συμβεί να την φλερτάρουν γυναίκες και δεν την ενοχλεί καθόλου.

«Με κολακεύει αν με φλερτάρει μια κοπέλα. Μου έχει τύχει να είναι και πιο επιθετικό κάποιες φορές, αλλά ήξερα να το χειριστώ. Δεν με έχει προσβάλλει καμία από τις κοπέλες που με φλερτάρουν. Δεν με χαλάει. Ίσα, ίσα θα πω “σήμερα με καμάκωσε μία”. Είναι κομπλιμέντο για μένα», είπε.


Πηγή: Κοσμοράδιο 95,1
Enhanced by Zemanta

VIDEO - Αυτή είναι τύχη: καβάλα σε θαυμαστή της η Rihanna!


​Είδες για να είσαι πρώτο τραπέζι πίστα στην Rihanna; Στη σκηνή μαζί της βρέθηκε ένας τυχερός fan, τον οποίο η 25χρονη σταρ... καβάλησε κιόλας!

Ο τυχεράκιας βρέθηκε κοντά στο stage και οι άνθρωποι της Rihanna τον ανέβασαν στη σκηνή.


Αφού τον ξάπλωσαν ανάσκελα σε ένα τραπέζι, η RiRi, φορώντας ένα αποκαλυπτικό κορμάκι, ανέβηκε πάνω του και του χάρισε έναν άκρως αισθησιακό χορό, αφήνοντάς τον να την αγγίζει όπου εκείνος ήθελε!

«Φωτιά» πήραν τα λαγόνια του νεαρού, που μέχρι και... το στήθος της τραγουδίστριας έπιασε!

Αυτό κι αν είναι τύχη σε συναυλία ε;
Μήπως στην επικείμενη εμφάνιση της Rihanna στην Αθήνα να καθίσουμε προς... το κέντρο;

Δες στο βίντεο τον χορό της Rihanna πάνω στον θαυμαστή!


Enhanced by Zemanta

Η ανακοίνωση της Μενεγάκη:Μετά από πέντε χρόνια πήρα την απόφαση να...

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία ανακοίνωση μέσω της εκπομπής της!

"Μετά από πέντε χρόνια πήρα την απόφαση να πάω να γυμναστώ... Πέρασαν πέντε χρόνια, είχα πει εγώ και η γυμναστική δεν θα ξανασυναντηθούμε... Τα χρόνια όμως περνάνε και πρέπει λίγο να ενδιαφερθούμε για το κορμί μας, τουλάχιστον να μην έχουμε προβλήματα..."

 Η Ελένη πήγε χθες γυμναστήριο με την Κατερίνα Ζαρίφη! Έκαναν πιλάτες μαζί! Έκαναν μία ολόκληρη ώρα και δεν νιώθουν πιασμένες σήμερα! Μάλιστα, η Ελένη, αφού τελείωσε την γυμναστική της, ήθελε να φάει γιατί της άνοιξε η όρεξη!


Η Νικολούλη και η «μητέρα με τα κουλουράκια της Λαμπρής»

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου. Τι λέει η τραγική μητέρα του στην Αγγελική Νικολούλη. Όλα τα τελευταία στοιχεία της πολύκροτης υπόθεσης…

Υπάρχουν εξελίξεις και σε άλλες ανεξιχνίαστες υποθέσεις…

Γιατί ο εισαγγελέας άνοιξε πάλι το φάκελο στο θρίλερ του Καματερού; Η εξαφάνιση της γυναίκας που όλοι γνωρίσαμε σαν τη «μητέρα με τα κουλουράκια της Λαμπρής», έρχεται και πάλι στο φως…

Στο στούντιο και η σύζυγος νεαρού γιατρού που ήρθε στην Αθήνα για να μιλήσει σε ιατρικό συνέδριο και χάθηκε. Η εξαφάνιση του, πήρε διαστάσεις θρίλερ… Μια υπόθεση που απασχόλησε έντονα τα ελληνικά και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Μη χάσετε το συγκλονιστικό «Φως στο Τούνελ» σήμερα στις 11 το βράδυ, από την τηλεόραση του Alpha.

H σέξι αστυνομικίνα Μαίρη Συνατσάκη μαστιγώνει τους συμπαρουσιαστές της [βίντεο]

Τη σκληρή, αδίστακτη και συγχρόνως πιο σέξι πλευρά του εαυτού της ανέδειξε η Μαίρη Συνατσάκη, όταν ντυμένη αστυνομικίνα υπέβαλε μια σειρά ερωτημάτων στους συμπαρουσιαστές της στο MAD. Στην κάθε λάθος απάντηση που έδιναν τους απαντούσε... μαστιγώνοντάς τους.

Ολα αυτά στο πλαίσιο του βίντεο που γύρισαν για τα 17α γενέθλια του μουσικού καναλιού. Η μελαχρινή παρουσιάστρια υπέβαλε στους «Mappes» ερωτήσεις όπως πότε πήγε πρώτη φορά στο MAD, ποιο είναι το πρώτο βίντεο που προβλήθηκε και πόσα χρόνια κλείνει το μουσικό κανάλι. Οταν οι συνάδελφοί της έδιναν λάθος απάντηση, η Μαίρη Συνατσάκη τους... έδερνε.


Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Θύελλα αντιδράσεων για το μαγιό της Σκορδά: «Βγήκες ολόγυμνη και ξεφτίλισες την εκπομπή σου» [5 εικόνες]


 Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε το μαγίο που επέλεξε να φορέσει η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της -η οποία έβγαινε από την πλαζ του αστέρα Βουλιαγμένης- την Τετάρτη. Πολλοί εντυπωσιάστηκαν, άλλοι αδιαφόρησαν και κάποιοι άλλοι... σοκαρίστηκαν.


Ενας από αυτούς και ο Νίκος Μουτσινάς οποίος δήλωσε σοκαρισμένος από τη συγκεκριμένη εμφάνιση της παρουσιάστριας. Η Φαίη Σκορδά ήταν «ολόγυμνη» είπε ο παρουσιαστής σχολιάζοντας την εμφάνισή της συναδέλφου του προσθέτοντας πως με αυτόν τον τρόπο ξεφτίλισε την εκπομπή της.


Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του την Τετάρτη, ο Νίκος Μουτσινάς χάρισε στη Φαίη Σκορδά το βραβείο «Αλαλά», ωστόσο, όπως είπε θα ήθελε να της δώσει το βραβείο «Ντροπής και τσίπας».


Ένταση μεταξύ Λάτσιου – Θέμου: τέλος νωρίτερα το «Όλα»

Χωρίς τελευταίο επεισόδιο θα μείνει το «Όλα... Μπάχαλο», καθώς ένταση προκλήθηκε μεταξύ του Θέμου Αναστασιάδη και του Γιάννη Λάτσιου, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να ρίξει αυλαία νωρίτερα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για την ένταση στάθηκε η ώρα έναρξης της εκπομπής: Θέμος Αναστασιάδης και Βαγγέλης Περρής διαμαρτυρήθηκαν στον Γιάννη Λάτσιο, επισημαίνοντάς του ότι το «Όλα» ξεκινούσε πολύ αργά, όπως διαβάζουμε στο newpost. Παρά την δυσφορία των δύο δημοσιογράφων, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η εκπομπή προβλήθηκε στη 01:00 τα μεσάνυχτα.

Μετά τον «Σουλεϊμάν» διαδηλώνει στην Τουρκία και ο «Εζέλ»!


Τι παραπάνω έχει ο «Σουλεϊμάν», μου λες; Στο πλευρό των διαδηλωτών της Κωνσταντινούπολης βρέθηκε και... ο «Εζέλ»!

Ο Κενάν Ιμιρζάλιογλου, όπως και πολλοί άλλοι Τούρκοι καλλιτέχνες, πήρε μέρος σε μια από τις πορείες διαμαρτυρίας που συνεχίζονται.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον ηθοποιό στην πλατεία Ταξίμ.

Γέννησε τρίδυμα η Τζίνα Αλιμόνου - Βαρδινογιάννη!

Τα τρίδυμα μωρά της έφερε στον κόσμο η Τζίνα Αλιμόνου - Βαρδινογιάννη την Τετάρτη 5 Ιουνίου σε ιδιωτικό μαιευτήριο.

Η ευτυχισμένη Τζίνα και ο σύζυγός της Παύλος Βαρδινογιάννης, έχουν ήδη μία κόρη 4 ετών, την Ανδριάννα και τώρα πια ολοκλήρωσαν την 6μελή οικογένειά τους με τα τρία νέα μέλη.

Τα μωρά, δύο κοριτσάκια και ένα αγοράκι ήρθαν στον κόσμο, νωρίτερα από ότι τα περίμεναν οι γονείς τους, με καισαρική τομή στις 5 τα ξημερώματά και όλα πήγαν πολύ καλά. Όλη η οικογένεια πλέη σε πελάγη ευτυχίας.

Η Τζίνα Αλιμόνου Βαρδινογιάννη όπως έκανε στην πρώτη εγκυμοσύνη, έτσι και στην δεύτερη, εγκατέλειψε τη δουλειά της και αφιερώθηκε αποκλειστικά στον ερχομό των παιδιών της και μετέπειτα στην ανατροφή τους.

Σοφία Αλιμπέρτη: Στην Πάρο με τον σύντροφό της

Η Πάρος είναι ο αγαπημένος προορισμός της Σοφίας Αλιμπέρτη και πηγαίνει συχνά.
Η πρώην παρουσιάστρια μπορεί να μην έχει πλέον το σπίτι της στο νησί, ωστόσο αυτό δεν στέκεται εμπόδιο στο να πηγαίνει, αφού έχει συνδεθεί μαζί του και έχει αρκετούς φίλους εκεί. Αυτή την φορά, η Σοφία Αλιμπέρτη πήγε στην Πάρο με τον νέο της σύντροφο. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, εχθές το βράδυ στις 20.15 η Σοφία Αλιμπέρτη με τον αγαπημένο της επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Το ζευγάρι μπήκε στο πλοίο με μηχανή και αμέσως μετά πήγε στην καμπίνα του, όπου έμεινε μέχρι την ώρα που το πλοίο έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά.  Αυτό που προκάλεσε εντύπωση σε όλους όσοι τους είδαν στο καράβι ήταν το ντύσιμο του συντρόφου της,  φορούσε ένα κίτρινο φοσφοριζέ παντελόνι με κόκκινα παπούτσια. Η Σοφία ένα τζιν παντελόνι και μακρυμάνικη μπλούζα και κρατούσε ένα ξύλο γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο. Προφανώς είχε βρει σε κάποια από τις παραλίες που έκαναν το μπάνιο τους.

Βαρύ πένθος για την Πέγκυ Ζήνα

Δύσκολες ώρες περνάει η Πέγκυ Ζήνα, η οποία έχασε την αγαπημένη της γιαγιά.

Η γιαγιά της ήταν μια από τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της  τραγουδίστριας, η οποία ήταν στο πλευρό της όσο μεγάλωνε, μετά και από τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της.

Σύμφωνα με το TLife, στο πλευρό της Πέγκυς Ζήνα, βρίσκεται συνεχώς ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας, που προσπαθεί να βρίσκεται πλάι της
και να την παρηγορεί.

Λαχτάρησε η Μενεγάκη: κύμα «πέταξε» την κόρη της στα βράχια

 
Λαχτάρες περίμεναν την Ελένη Μενεγάκη το weekend στα Άχλα, καθώς η κόρη της κινδύνευσε σοβαρά, την ώρα που έκαναν το μπάνιο τους στην παραλία!

Η μικρή Βαλέρια έπαιζε στην θάλασσα όταν ένα τεράστιο κύμα την έριξε στα βράχια, κάνοντας την 44χρονη παρουσιάστρια, που εκείνη την ώρα κολυμπούσε, να σπεύσει προς το μέρος της.


Έντρομη η Ελένη πλησίασε την Βαλέρια και την άρπαξε από τα χέρια, τραβώντας την έξω από την θάλασσα, κίνηση που γλίτωσε κόρη και μαμά από τα χειρότερα!

Πηγή: φωτογραφίες από το περιοδικό «You»

Βγάζουν... τα μπικίνι απ' τα καλλιστεία “Μις Κόσμος”

Καλλιστεία αλά Ισλάμ θα είναι ο φετινός διαγωνισμός ομορφιάς “Μις Κόσμος” αφού οι διαγωνιζόμενες θα εμφανιστούν με ένδυση που δεν θα “προσβάλλει” τους μουσουλμάνους.

Κοινώς, όπως ανακοίνωσε ένας από τους διοργανωτές του διαγωνισμού που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Ινδονησία, οι διαγωνιζόμενες “δεν θα φορέσουν μπικίνι και δεν θα εμφανιστούν με ρούχα που παραβιάζουν τις πολιτισμικές και θρησκευτικές αξίες της Ινδονησίας”.

Όπως διευκρίνισε ο Σιαφρούλ Νασουτιόν διευθυντής επιχειρησιακών υποθέσεων της RCTI του διοργανωτή και επίσημου φορέα που θα μεταδώσει τη διοργάνωση “η ενότητα με ρούχα για την παραλία θα περιλαμβάνει τα παραδοσιακά μπαλινέζικα σαρόνγκ ώστε να είναι καλυμμένες οι διαγωνιζόμενες και να δείχνουν σεμνές.”

Το Ινδονησιακό Συμβούλιο Μουσουλμάνων Λόγιων έχει ανακοινώσει ότι ο ο διαγωνισμός ομορφιάς μπορεί να πλήξει την εικόνα την χώρας, καθώς σχεδόν το 88% του πληθυσμού των 238 εκατομμυρίων κατοίκων της Ινδονησίας είναι μουσουλμάνοι.

Ο τελικός του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στο Σεντούλ, στα περίχωρα της Τζακάρτας, στις 28 Σεπτεμβρίου.
Enhanced by Zemanta

Δείτε τη Βίκυ Καγιά χωρίς ίχνος μακιγιάζ



Η Βίκυ Καγιά είναι δίχως αμφιβολία μία από τις πιο όμορφες και κομψές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Πάντα λαμπερή και με αυτοπεποίθηση καταφέρνει να κλέβει τα βλέμματα όπου εμφανίζεται. 

Η Βίκυ όμως είναι και μια από... εκείνες τις Ελληνίδες που τολμούν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ. 

Το ίδιο έκανε και όταν βρέθηκε στο Παλλάς, για να παρακολουθήσει την παράσταση “Δαίμονες”.


E. Μενεγάκη: Δείτε πόσο κοστίζει μία "παπαράτσι" -με μαγιό- φωτογραφία της!


Όταν θα δείτε το... νούμερο θα καταλάβετε γιατί σκαρφαλώνουν ακόμη και σε κατσάβραχα οι παπαράτσι, γιατί "λιώνουν" κάτω από τον καυτό ήλιο στα Άχλα προκειμένου να "κλέψουν" έστω και μία πόζα της "Βασίλισσας" με μαγιό...

Αλλά, όπως είπε κι ο Ερντογάν, το άτιμο το twitter κάνει όλη τη ζημιά! Σε μια εποχή που οι τιμές πέφτουν σε όλα, από τα γιαούρτια μέχρι τα ακίνητα, υπάρχουν και μερικές αξίες στο χρηματιστήριο των lifestyle περιοδικών που παραμένουν σταθερές ή τέλος πάντων έχουν μικρή πτώση.

 Επειδή έγινε μεγάλη συζήτηση για την «περίεργη» εξαφάνιση της Μενεγάκη το περασμένο σαββατοκύριακο που ναι μεν πήγε στα Αχλα, αλλά δεν βγήκε καθόλου από το ξενοδοχείο για να πάει στην παραλία λέω να ενημερώσω κι εκείνη κι εσάς για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Εσείς για να μάθετε κι εκείνη για να το πάρει απόφαση.

Πρώτα απ όλα είναι μεγάλη αλήθεια ότι η Μενεγάκη πουλάει πάρα πολύ στα εξώφυλλα των δυο περιοδικών ΟΚ και Hello και για αυτό οι άνθρωποι που βγάζουν αυτά τα περιοδικά φροντίζουν να βάζουν τουλάχιστον μια φωτογραφία της κάθε εβδομάδα. Επειδή ακριβώς πουλάει, όπως ακριβώς λέει ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης, η τιμή της παπαράτσι φωτογραφίας της Ελένης Μενεγάκη είναι πολύ υψηλή.

Όπως λένε κάποιοι, αν θέλεις να έχεις φωτογραφία της Μενεγάκη στο περιοδικό σου και μάλιστα με μαγιό θα πρέπει να πληρώσεις πάνω από 2000 ευρώ. Δεν το λέω αυτό για να πάρετε μια φωτογραφική μηχανή και στο κατόπι τη Μενεγάκη. Λέω απλά ότι η Μενεγάκη είναι μια ολόκληρη βιομηχανία από μόνη της. Πηγή: queen.gr

H πρώτη περιοδεία του Νίκου Βέρτη! 10 χρόνια - 10 πόλεις!

Μετά από  δέκα χρόνια σπουδαίας δισκογραφικής  πορείας ο Νίκος Βέρτης, για πρώτη φορά, συναντά το κοινό του ανά την  Ελλάδα σε 10 συναυλίες  που θα γράψουν  ιστορία! 

Ο Νίκος Βέρτης είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές της γενιάς του. Με την υπέροχη φωνή του, με 6 πολυπλατινένιους δίσκους και δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του, με την εντυπωσιακή παρουσία, τη θετική του ενέργεια και τη μοναδική ικανότητα να ξεσηκώνει το κοινό, καταφέρνει σε κάθε του εμφάνιση να ανανεώνει το ενδιαφέρον των θαυμαστών του.

Με τις “Προτάσεις”, τον νέο του δίσκο στις αποσκευές  του, που “γέννησε” από την  πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας  του επιτυχίες, θα συναντηθεί το καλοκαίρι  με το κοινό του σε 10 υπέροχες πόλεις της Ελλάδας τιμώντας τους θαυμαστές του σε κάθε άκρη της χώρας με ένα πρόγραμμα που είναι βέβαιο πως θα τους χαρίσει αξέχαστες αναμνήσεις.

Σε σημεία που  θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά συναυλίες θα στηθεί μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, υψηλού αισθητικού και οπτικοακουστικού επιπέδου, με εντυπωσιακά σκηνικά και φώτα, με αξεπέραστη ποιότητα στον ήχο, με 22 κορυφαίους μουσικούς στην ορχήστρα και σπουδαίο επιτελείο με πάνω από 100 τεχνικούς και συνεργάτες. Το μόνο βέβαιο είναι πως οι 10 αυτές συναυλίες θα επαναπροσδιορίσουν την έννοια της περιοδείας στην Ελλάδα.

“Όλο αυτό που ετοίμασα είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια ένδειξη αγάπης προς τον κόσμο που με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Μια περιοδεία από καρδιάς και ένα όνειρο πολλών χρόνων...

Καλό  καλοκαίρι, ας αδιαφορήσουμε στα  δύσκολα και ας δεχτούμε προτάσεις  για της ζωής τα όμορφα”. Νίκος Βέρτης.

Ώρα έναρξης: 21:00
Ώρα προσέλευσης: 19:30

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...