Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

H μητέρα του εξώγαμου ζητάει 1 εκατ. ευρώ από τον Πασχάλη


Ραντεβού στα δικαστήρια δίνει ξανά στον Πασχάλη η Ουρανία Τουτουντζή. Η μητέρα του εξώγαμου παιδιού του τραγουδιστή, ζητά 1 εκατ. ευρώ από τον Πασχάλη και την σύζυγό του.


Η πρώτη δίκη στην οποία θα βρεθούν αντιμέτωποι, θα είναι αυτή για την αγωγή που τους έκανε, ύψους 750.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση.


Μάλιστα η κυρία Τουτουντζή έχει ήδη κερδίσει δικαστική μάχη και πάλι για τον ίδιο λόγο και το δικαστήριο της επιδίκασε πρωτόδικα αποζημίωση 100.000 ευρώ.

Η κοινωνιολόγος διεκδικεί το ποσό των 300.000 ευρώ ως συνολική διατροφή για τα 8 χρόνια που μεγαλώνει μόνη της τον γιο της. Το αίτημά της για διατροφή υποβλήθηκε έπειτα από την άρνηση του Πασχάλη να αναγνωρίσει το αγοράκι παρά την αρχική του συμφωνία και παραδοχή.

Το 2010 το δικαστήριο είχε αποφανθεί ότι πατέρας του παιδιού είναι ο Πασχάλης. Άτομα από το φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του ζεύγους Αρβανιτίδη αποκάλυψαν σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά ότι η κυρία Τουτουντζή επιχείρησε να γράψει σε ιδιωτικό σχολείο το αγοράκι τόσο με το δικό της επίθετο όσο και με το επίθετο Αρβανιτίδης. Ωστόσο η πλευρά της πανεπιστημιακού υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Αυτή είναι η κυρία Τουτουντζή:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...