Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Χρήστος Φερεντίνος: Μίλησε για την «κρίση» στο γάμο του

«Μια σχέση περνάει από κρίσεις, δεν μπορούν όλα να είναι ομαλά».


Το «παρών» σε θεατρική πρεμιέρα έδωσε ο Χρήστος Φερεντίνος και δεν αρνήθηκε να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες τόσο για τη νέα του εκπομπή, όσο και για τη σχέση του με τη Σοφία Παυλίδου.

«Θα είναι κάτι ανάμεσα σε τηλεπαιχνίδι και talk show. Θα εμπεριέχει διάφορα στοιχεία. Μου έλειψε λίγο η τηλεόραση αλλά μου έκανε καλό η αποχή. Συγκεντρώθηκα και είμαι πάλι έτοιμος για δράση» είπε ο παρουσιαστής του Alpha, μιλώντας για το νέο του ξεκίνημα στο κανάλι της Κάντζας.


Όσο για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν πρόσφατα σε κρίση τη σχέση του με τη σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου; «Δεν ήταν αλήθεια. Όταν τα ακούς, δεν είναι αλήθεια, όταν δεν τα ακούς μπορεί να είναι», σημείωσε ο Χρήστος Φερεντίνος και εξήγησε σχετικά με τα πράγματα που μπορούν να φέρουν τη φθορά σε μια σχέση: «Η συνήθεια και η καθημερινότητα τα διαλύουν όλα. Πρέπει να έχεις εφευρετικότητα, εξυπνάδα, αντοχή και διάθεση να εκπλήξεις τον άλλον. Η αγάπη μπορεί να τα υπερνικήσει όλα. Σίγουρα πάντως μια σχέση περνάει από κρίσεις, δεν μπορούν όλα να είναι ομαλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...