Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Υπόδειγμα πνευματικού ανθρώπου, χαρισματικού ηθοποιού ο Νίκος Απέργης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς και η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κ. Ντόρα Μπακογιάννη έκαναν δηλώσεις  για το θάνατο του Νίκου Απέργη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κρίσεις πανικού" έπαθε ο Λάκης Γαβαλάς από την "καζούρα" στη φυλακή...

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έχει περιέλθει ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου, μετά την τρίτη κατά σειρά σύλληψή του για χρέη προς το Δημόσιο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ναταλία Λιονάκη: Δείτε που ζει σήμερα...

Η όμορφη ηθοποιός έκανε τα τελευταία της γυρίσματα στη ταινία "Deep End" το 2008. Από τότε και μετά η Ναταλία αποφάσισε να μπει σε μοναστήρι στην Κρήτη, αφήνοντας πίσω της την οικογένειά της και την καριέρα της. Όμως που βρίσκεται σήμερα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Πρωινής Μελέτης", η Ναταλία Λιονάκη σήμερα μένει σε ένα ....


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

BINTEO: Δημήτρης Σταρόβας: «Πληρώνω τα χρέη του παρελθόντος. Ούτε σπίτι δεν έχω»

Ο Δημήτρης Σταρόβας καλεσμένος της εκπομπής «Βράδυ» εξομολογήθηκε ότι είχε «πέσει» έξω οικονομικά με ένα επιχειρηματικό του βήμα.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το τελευταίο μήνυμα του Νίκου Απέργη στην προσωπική του ιστοσελίδα

Το τελευταίο μήνυμα του Νίκου Απέργη στην ιστοσελίδα του δείχνει ότι ακόμη και τις δύσκολες στιγμές που περνούσε "άκουγε" τους πολίτες και την οργή τους. 

Διαβάστε τι έγραψε ΕΔΩ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

"Έφυγε" ο Νίκος Απέργης - Ο ηθοποιός, ο πολιτικός, ο επιχειρηματίας.

Πριν από λίγο ο δημοφιλής ηθοποιός (και όχι μόνο), Νίκος Απέργης μετά από πολύχρονη ταλαιπωρία από τον καρκίνο, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Νίκος Απέργης, ήταν γνωστός ηθοποιός, πρωταγωνιστής σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές : "Ο Άγνωστος πόλεμος", "Γειτονιά", "Ιστορίες αγάπης", "Πανθέοι", "Λάμψη" κ.α ,


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μαζί με τον Αλκέτ Ριζάι και τον Κώστα Ναστούλη κρατείται ο Λάκης Γαβαλάς

Στις φυλακές του Μαλανδρίνου δίπλα σε σκληρούς ποινικούς κρατούμενους όπως ο συνεργάτης του Παλαιοκώστα, Αλκετ Ριζαι αλλα και ο Κώστας Ναστούλης «φιλοξενείται» εδω και ένα 24ωρο ο Λάκης Γαβαλάς σε συνθήκες τις οποίες κάθε άλλο παρά είχε φανταστεί ποτέ. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Η Ελεονώρα Μελέτη επιτίθεται στον Βαγγέλη Περρή!

"Μου κάνει εντύπωση η ψυχεδέλεια και η παθογένεια μερικών ανθρώπων"!
Έξαλλη είναι η Ελεονώρα Μελέτη με τον Βαγγέλη Περρή και το εκδηλώνει με κάθε αφορμή που της δίνεται. Ένα παλιότερο σχόλιο του δημοσιογράφου, ότι η εκπομπή της είναι κιτς, πυροδοτεί συχνά το φυτίλι της κόντρας τους. Τελευταίο δείγμα της "καλής" σχέσης τους είχαμε σήμερα το πρωί.

Λ. Γαβαλάς: Ήθελε να μάθει το...life style των φυλακών Μαλανδρίνου!

Ήταν σοκαρισμένος και καταβεβλημένος και ρωτούσε επίμονα για την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές.

Τον ενδιέφεραν οι λεπτομέρειες, όπως και στο life style  που τόσα χρόνια υπηρέτησε...


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δωροθέα Μερκούρη: Σ' έναν Gaultier δε λες ποτέ 'όχι

Είναι από τις λίγες Ελληνίδες που κάνουν θραύση στο εξωτερικό, κι αυτό λόγω της ομορφιάς της που θυμίζει κάτι από Ιταλίδα που έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα.

Η Δωροθέα Μερκούρη αποκάλυψε στο περιοδικό «Down Town», πώς προέκυψε η συνεργασία που την επανέφερε ξανά στις πασαρέλες:

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η Αίτηση κατάσχεσης κατά της ΙΜΑΚΟ και του Πέτρου Κωστόπουλου

Αίτηση κατάσχεσης κατά της ΙΜΑΚΟ και του εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου υποβλήθηκε σήμερα-σύμφωνα με πληροφορίες για οφειλές πάνω από 1,7 εκ. ευρώ.

Την αίτηση έκανε η "Α & G PAPER ΑΕΒΕ" η οποία προσέφυγε στη δικαιοσύνη για μια απλήρωτη επιταγή, και ζητάει συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας μέχρι του ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΔΩ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο Αντώνης Ρέμος

Στη β’ ειδική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης απολογήθηκε σήμερα ο Αντώνης Ρέμος για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 1 εκατ. ευρώ, που αφορά διάστημα κατά το οποίο βρισκόταν στο «τιμόνι» της ΠΑΕ Ηρακλής.
Ο άλλοτε πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του «Γηραιού», κλήθηκε αυτεπαγγέλτως να απολογηθεί στις ανακριτικές αρχές.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το σίριαλ του Παπακαλιάτη έχει οικονομικά προβλήματα

Το άγχος της αν θα βρεί δουλειά!
Η πρωταγωνίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το σίριαλ "Δυο μέρες μόνο" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε συνέντευξη της στο περιοδικό "ΕΓΩ" αποκάλυψε για τα οικονομικά προβλήματα που έχει!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Γιώργος Λιάγκας: Έδωσε την ευχή του στην Κατερίνα Καινούργιου!

Tα δημοσιεύματα που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να είναι ξανά ερωτευμένη, σχολίασε το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή τηλεοπτική του εκπομπή.

Οι φήμες κάνουν λόγο πως η 26χρονη παρουσιάστρια βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του εφοπλιστή, Θέμη Πετράκη.


H ΣYNEXEIA  ΕΔΩ

Παρθένης & Θάνου:Παντρεύτηκαν ανήμερα των γενεθλίων της!

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Γλυφάδας, Κώστας Κόκκορης, ο οποίος και τους πάντρεψε, μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πρωινό Mou», το πρωί της Πέμπτης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Ελένη Μενεγάκη: «Μικρή ήμουνα προβληματικό παιδί»

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην παιδική της ηλικία αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

«Μικρή ήμουνα προβληματικό παιδί. Με δυο τροφές μεγάλωσα, και μπόι πήρα και μια χαρά είμαι» δήλωσε η παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας τις διατροφικές διαταραχές που είχε ως παιδί καθώς δεν της άρεσε να τρώει σχεδόν τίποτα.

ΒΙΝΤΕΟ: Τι είπε ο Αντώνης Κανάκης στη "Figaro" ;

Στην ηλεκτρονική σελίδα αλλά και την έντυπη εφημερίδα της γαλλικής '' Le Figaro'', κεντρικό θέμα ήταν ''Οι Έλληνες βυθίζονται στην φτώχεια'', ένα θέμα που επικεντρώθηκε κυρίως στη Θεσσαλονίκη, ενώ περιελάμβανε αρκετές δηλώσεις συμπατριωτών μας.

ΡΟΥΒΑΣ: «Ο χρόνος μου με τα παιδιά είναι από τα καλύτερα πράγματα στο πρόγραμμά μου»

Με αφορμή την επίσημη έναρξη δράσης του φετινού του προγράμματος, «ArGOODaki 2012», ο πρεσβευτής του θεσμού, Σάκης Ρουβάς, παιδιά από τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και Οι Φίλοι του Παιδιού, που αποτελούν μέλη της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», «Το Χαμό­γελο του Παιδιού» και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας γιόρτασαν, ευχαριστώντας όλους αυτούς που βοηθούν και συμμετέχουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών. Ο Σάκης Ρουβάς έπαιξε, ζωγράφισε και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά των 4 ιδρυμάτων, ενώ δήλωσε πως θα συνεχίσει να τα στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις και απάντησε χαμογελώντας στις ερωτήσεις μας...

H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ, ΕΔΩ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο γνωστός τραγουδιστής με καρδιακό επεισόδιο!

Ράγισε η καρδιά γνωστού τραγουδιστή. 

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο πριν λίγες μέρες με καρδιακό επεισόδιο.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΠΟΣΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πασίγνωστο μοντέλο σε σπείρα διαρρηκτών

Πασίγνωστη Ελληνίδα καλλονή, που το όνομά της γράφτηκε με χρυσά γράμματα στις ελληνικές πασαρέλες, κρύβεται πίσω από διαρρήξεις σε σπίτια πλούσιων ατόμων στις high society περιοχές της Αθήνας.

Μια υπόθεση που θα συνταράξει τον κόσμο της showbiz και θα αφήσει άφωνο όλο το πανελλήνιο ερευνούν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ


H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ηράκλειο: Γιος σε όργιο με την 27χρονη μητριά του!

Ο γιος ενός 53χρονου, από τον πρώτο του γάμο πήγε σε ομαδικό όργιο και έπεσε πάνω στην δεύτερη γυναίκα του πατέρα του.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στο Ηράκλειο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ευτυχισμένοι Μαζί ξανά!

Τρία χρόνια μετά το θρυλικό σίριαλ "Ευτυχισμένοι Μαζί", οι δύο πρωταγωνιστές Γιάννης Μπέζος και Κατερίνα Λέχου συναντήθηκαν ξανά για για μια καινούρια τηλεοπτική...

Τρύφωνας Σαμαράς: «Τον Ψινάκη δεν θέλω ούτε να τον ακούω!» ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ;..

Την ενόχλησή του για τη συμπεριφορά του Ηλία Ψινάκη προς το πρόσωπό του, από τη στιγμή που ο 53χρονος μάνατζερ απομακρύνθηκε από την εκπομπή «Fab5», εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο Τρύφωνας Σαμαράς στην «Πρωινή Μελέτη», όπου ήταν καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Σάκης Ρουβάς: Η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του

Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Σάκης Ρουβάς εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο υποφέροντας από πόνους στη μέση του.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

«Πρωτοφανή περιπέτεια» χαρακτηρίζει την προφυλάκισή του ο Λάκης Γαβαλάς - ΣΩΠΑ! ....

Τι είπε ο 60χρονος επιχειρηματίας για την σύλληψη και προφυλάκιση του. Δείτε όλη την δήλωση του...

Πρωτοφανή περιπέτεια» χαρακτηρίζει την προφυλάκισή του ο επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος, σε μακροσκελή δήλωσή του που διανεμήθηκε στον Τύπο, αναφέρεται σε «διάκριση» στη μεταχείριση του από τις διωκτικές αρχές.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το συγκινητικό γράμμα του Πέτρου Φιλιππίδη στον γιο του Δημήτρη

Ένα συγκινητικό γράμμα έστειλε ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης στον γιό του, Δημήτρη, αλλά και σε ολόκληρη τη γενιά του όπου μιλά για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας και τον καλεί να μην μοιάσει στους «πατεράδες του» αλλά να ανοίξει ένα δρόμο δικό του.
 
Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε στο γιό του -απευθυνόμενος και στα άλλα παιδιά της ηλικίας του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

«Εφυγε» ο θρυλικός Λούης, ο ήρωας του Μουρσελά στο «βαμμένα κόκκινα μαλλιά»

Ο Λούης, ο ήρωας από το βιβλίο του Κώστα Μουρσελά και της τηλεοπτικής σειράς «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά», άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο στα 81 του χρόνια.

Ο Λούης, ο ατίθασος και ανατρεπτικός που υποδυόταν ο Γιώργος Νινιός στην τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου από τον Κώστα Κουτσομύτη, δεν ήταν ένα φανταστικό πρόσωπο, ήταν ο Μανώλης Αυτιάς, μία ιδιαίτερη φυσιογνωμία.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γιώργος Παπαδάκης: Εξομολογήθηκε τον έρωτά του για την Ελένη Μενεγάκη!

Μια διαφορετική εξομολόγηση έκανε το πρωί της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εκπομπής, ο Γιώργος Παπαδάκης.

Καθώς διάβαζε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, στάθηκε στην εφημερίδα «Espresso», όπου ένας ηθοποιός εξομολογούνταν τον έρωτά του για την Ελένη Μενεγάκη κι έτσι άδραξε την ευκαιρία να κάνει κι εκείνος το ίδιο:

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Λάκης Γαβαλάς: Οδηγείται στη φυλακή!

Στις φυλακές οδηγείται, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Πρώτο Θέμα", ο Λάκης Γαβαλάς μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή που ακολούθησε  την τρίτη κατά σειρά σύλληψή του από τις αρχές.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

«Στάσου, μύγδαλα!» θα πεί ο Γιάννης Βόγλης στην Αnne Lonnberg

«Στάσου, μύγδαλα!» θα πει ο Γιάννης Βόγλης στην Αnne Lonnberg στο "Πάμε Πακέτο"  Το άνοιγμα  του  πακέτου θα φέρει κοντά δύο ανθρώπους μετά από σαράντα χρόνια. 
Ο γόης του ελληνικού κινηματογράφου με το σπουδαίο υποκριτικό ταλέντο, Γιάννης Βόγλης, στέλνει πακέτο στη συμπρωταγωνίστριά του Αnne Lonnberg, με την οποία αποτέλεσαν ένα από τα ζευγάρια που άφησαν εποχή στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, στην ταινία Κορίτσια στον Ήλιο
Η ιστορία αγάπης του Έλληνα βοσκού με την Αγγλίδα τουρίστρια ξαναζωντανεύει μπροστά μας, μόνο που αυτή την φορά θα μάθουμε όλο το παρασκήνιο. Η φράση «Στάσου, μύγδαλα!», θα ακουστεί ξανά μετά από σαράντα χρόνια, μόνο που η κινηματογραφική Άνναμπελ δεν θα τρέξει για να αποφύγει τον αποστολέα. 

Νίκος Ευαγγελάτος: Στο δυναμικό του ΣΚΑΪ

Μετά από περίπου δύο χρόνια απουσίας, ο Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει στην τηλεόραση, καθώς από σήμερα, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ανήκει και επισήμως στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ

Χατζηβασιλείου: Βόλεϊ για καλό σκοπό

Έναν αγώνα βόλεϊ για καλό σκοπό διοργανώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αλιάγας και Σιμ λαμπεροί πρωταγωνιστές στις Κάννες

Ο δικός μας Νίκος Αλιάγας ήταν ο λαμπερός οικοδεσπότης των φετινών μουσικών βραβείων NRG που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στις Κάννες. Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις της ποπ μουσικής στην Ευρώπη που έχει γίνει εδώ και χρόνια θεσμός στην παγκόσμια σκηνή της μουσικής βιομηχανίας.

Το Σαββατόβραδο είχε μια γεύση από Σακίρα, Μπίμπερ, Σιλ, Αντέλ, Μιλέν Φάρμερ και Ριάνα. Ετσι όλη η Ευρώπη είχε τη δυνατότητα να φανερώσει τα γούστα και τις προτιμήσεις της στους πρωταγωνιστές της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μαθήματα ανθρωπιάς δίνει ο Μάρκος Σεφερλής!

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους κωμικούς ηθοποιούς της γενιάς του που σκορπίζει απλόχερα το γέλιο σε όσους βρίσκονται στο θέατρο για να τον δουν από κοντά, αλλά ο Μάρκος Σεφερλής έχει και μια άλλη ιδιαίτερα ευαίσθητη πλευρά, που δεν την γνωρίζουν πολλοί. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αλέξης Γεωργούλης: «Είχα πει ότι αν δεν πετύχω, θα πάω μοναχός στο Άγιο Όρος»

Δήλωση σοκ από τον Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος αποκαλύπτει πως αν τελικά δεν κατάφερνε να πετύχει στο χώρο της υποκριτικής και κυρίως στο νέο εγχείρημα που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια όταν αποφάσιζε να φύγει για Χόλιγουντ, τότε θα πήγαινε να γίνει μοναχός στο Άγιο Όρος. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Chanel, Dior: Δες τα videos από τα δύο πιο σημαντικά shows!

Δες τα βίντεο από τα μεγαλύτερα show υψηλής ραπτικής! 


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παναγιώτα Βλαντή: Έτοιμη να γίνει μαμά!

Στο ένθετο «People» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή για την κρίση στον χώρο της υποκριτικής, την προσωπική της ζωή αλλά και το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο «Dancing With The Stars ΙΙ».

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τομ Κρουζ : Τι τον συνδέει με την Αγγελική Νικολούλη;

Η εξαφάνιση του μικρού Μπεν, πριν από περίπου 20 χρόνια, στο νησί της Κω φαίνεται πως ενέπνευσαν τον Τομ Κρουζ ώστε να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη νέα του ταινία.

O 49χρονος σταρ του Χόλιγουντ και η εταιρία παραγωγής του, σύμφωνα με δημοσίευμα του ένθετου "People" της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή του να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το δράμα της εξαφάνισης του μικρού Μπεν από το νησί των Δωδεκανήσων, ενώ σύμμαχο σε αυτό το εγχείρημά του, φαίνεται να έχει και την οικογένεια του παιδιού.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γιώργος Νινιός: "Εχω δουλέψει στη λαϊκή"

Ο ηθοποιός μιλάει για τη ζωή του πριν γίνει γνωστός και για την επιστροφή του μέσα από τη νέα σειρά "Είναι Στιγμές".

Είναι πρόκληση ο ρόλος (στο "Είναι Στιγμές);
Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη λέξη "πρόκληση" στα επαγγελματικά. Πρόκληση είναι άλλα πράγματα στη ζωή μας.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ το πολυτελές σκάφος, δώρο του Μιχάλη Χατζηγιάννη στη Ζέτα

Το δώρο του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια, ένας πολυτελέστατο σκάφος, μπήκε στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ και το διάσημο ζευγάρι πριν καλά καλά σαλπάρει για κρουαζιέρα στο Αιγαίο, αντιμετωπίζει την πρώτη φουρτούνα. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ - ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...