Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

"Φτερά και πούπουλα" στο.. "Αμάρτημα της Μητρός μου".

Η σέξι ηθοποιός ανάρτησε τη φωτογραφία στο προσωπικό της Twitter το μεσημέρι του Σαββάτου.

Όπως η ίδια φρόντισε να μας ενημερώσει, είναι backstage από γύρισμα της σειράς του ANT1 "Το Αμάρτημα της Μητρός μου".

Φυσικά και γράφουμε τη Νατάσα Καλογρίδη, η οποία για μια ακόμη φορά ανέβασε επικίνδυνα τη θερμοκρασία στα social media.

Γουίλιαμ και Κέιτ περιμένουν το πρώτο τους παιδί;

Την πόρτα του βρετανικού παλατιού θα χτυπήσει ο πελαργός, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με το περιοδικό Star, αλλά και δημοσιεύματα άλλων ξένων μέσων ενημέρωσης, το πριγκιπικό ζεύγος Γουίλιαμ και Κέιτ περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Μάλιστα, το περιοδικό αποκαλύπτει μέχρι και το πότε έγινε η... σύλληψη. Σύμφωνα με αυτό, συνέβη μια βραδυά στο εξοχικού του ζευγαριού στην Ουαλία, αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πηγή: | iefimerida.gr

Όμορφα πόδια στη στιγμή

Αν δεν έχεις προλάβει να κάνεις αποτρίχωση και κάποιο σημαντικό ραντεβού να σε περιμένει, δεν χρειάζεται ανησυχία. Υπάρχει μια εύκολη και απλή λύση για τη γρήγορη αποτρίχωση των ποδιών.

Ξυρίζουμε τα πόδια μας χρησιμοποιώντας το μαλακτικό των μαλλιών. Απλώνουμε μια γενναία ποσότητα conditioner στα πόδια μας και έπειτα αφήνουμε το ξυράφι να γλιστρήσει πάνω τους.

Οι ενοχλητικές τρίχες θα γίνουν παρελθόν και τα πόδια σας θα είναι ξανά απαλά.

Αφού ξεπλύνετε με νερό, απλώστε την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα και είστε έτοιμες για το ραντεβού σας.

ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΕΔΩ

E. Ακρίτα- Γ. Κυρίτσης: Το άλμπουμ του ξαφνικού γάμου τους!

Παντρεύτηκε χθες το βράδυ στο Δημαρχείο Ψυχικού, η δημοσιογράφος και σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα, τον αγαπημένο της, σεναριογράφο, ηθοποιό και βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. Γιώργο Κυρίτση.

Το ζευγάρι κράτησε το γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας,  σήμερα η Έλενα Ακρίτα έγραψε στη προσωπική σελίδα της στο facebook:


"Λοιπόοον... Ο Γιώργος (Κυρίτσης) κι εγώ παντρευτήκαμε! Χτες Παρασκευή, στις 8 το βράδυ, με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Ψυχικού, σε πολύ στενό κύκλο. Μετά λίγοι συγγενείς και φίλοι περάσαμε στο σπίτι μια όμορφη βραδιά. Είχαμε προαποφασίσει να το ανακοινώσουμε μια μέρα ΜΕΤΑ κι όχι μια μέρα ΠΡΙΝ για ευνόητους λόγους: Αυτό το 24ωρο κάνει την διαφορά. Κι ειλικρινά ευχαριστούμε όσους σεβάστηκαν την επιθυμία μας για απόλυτη εχεμύθεια και μας βοήθησαν να παντρευτούμε κάτω απ΄τη...μύτη της δημοσιότητας. Ζούμε στα χρόνια της αγοραίας συναλλαγής... Στα χρόνια που οι δήθεν "αυθόρμητες" στιγμές με ψιλοσελέμπριτιζζζ και τηλεπερσόνες "όλως τυχαίως" απαθανατίζουν τηελοπτικές κάμερες και φωτογραφικοί φακοί με μπικίνι, με σακούλες, ή με τη μελιτζάνα της λαϊκής στο χέρι. Ο καθένας σε αυτή τη ζωή επιλέγει τον δρόμο του, προκαθορίζει το αξιακό του σύστημα κι ανάλογα πορεύεται. Κι εμείς κάναμε την δική μας επιλογή εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα που ζήσαμε την δική μας στιγμή, όπως ακριβώς την θέλαμε, δηλαδή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τώρα πια με χαρά την μοιραζόμαστε μαζί σας. Την μοιραζόμαστε ΕΜΕΙΣ κι όχι δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, κάμερες... Σας ευχαριστούμε που ήσασταν στο πλευρό μας όλα αυτά τα χρόνια... Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε σε όλους και σε καθεναν ξεχωριστά ο, τι κρύβετε στην ψυχούλα σας, όνειρα κι ελπίδες, σχέδια και προσδοκίες να γίνουν πραγματικότητα - κόντα σε χαλεπούς καιρούς. Να είστε όλες και όλοι καλά!"

Ο γάμος έγινε παρουσία μόνο 40 ατόμων και τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι που τελικά έβαλαν ...Βέρα στο δεξί! Κουμπάρες ήταν δυο σεναριογράφοι από τα Μυστικά της Εδεμ και του Βέρα στο Δεξί, ενώ μετά τον γάμο ακολούθησε δείπνο στο σπίτι της Έλενας.

Η Έλενα έλαμπε και χαμογελούσε διαρκώς! Φορούσε ένα αέρινο λευκό φόρεμα ενώ κρατούσε μια πολύχρωμη ανθοδέσμη, ενώ στο δείπνο έβαλε μια κίτρινη τουαλέτα.

Η Έλενα Ακρίτα με τη μητέρα της, Σύλβα Ακρίτα
Δες τις φωτογραφίες από το γάμο και το γαμήλιο δείπνο που ακολούθησε. Τις ανέβασε στο facebook η Έλενα Ακρίτα

Δείτε πώς είναι σήμερα η Αποστολία Ζώη!

Μαύρα μάτια κάναμε για να δούμε την Αποστολία Ζώη!

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, βρέθηκε χθες βράδυ στο Ηρώδειο και παρακολούθησε μαζί με την φίλη της, Σοφία Βογιατζάκη, την θεατρική παράσταση «Οιδίπους Τύραννος». 

Η Αποστολία μεγάλωσε και άλλαξε! Πήρε κιλάκια, έκοψε πιο κοντά τα μαλλιά της, έχει άλλο στυλ και βάφεται διαφορετικά! Πάντως, η τραγουδίστρια είναι πανέμορφη και σήμερα, που έχει αλλάξει!

Η 15χρονη Μυρτώ άνοιξε τα μάτια της – Οι πρώτες αχτίδες αισιοδοξίας ότι θα τα καταφέρει

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ, ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗ
Τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία της 15χρονης Μυρτούς είδαν οι δικοί της άνθρωποι και οι γιατροί, καθώς η μικρή άνοιξε τα μάτια της για πρώτη φορά, 1,5 μήνα μετά την βάναυση κακοποίηση που υπέστη από τον Πακιστανό στην Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Η μητέρα της, μιλώντας στην εφημερίδα Real News που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, εξομολογείται πως βλέπει για πρώτη φορά ελπίδα για ανάρρωση της κόρης της. Παράλληλα εμφανίζεται αισιόδοξη καθώς όπως λέει η 15χρονη Μυρτώ ήταν πάντοτε παλικάρι και δυνατή. Συμπληρώνει δε πως πιστεύει ότι η κόρη της θα τα καταφέρει και θα βγει νικήτρια από την μάχη αυτή.

Ωστόσο οι ιατροί επισημαίνουν την σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η μικρή Μυρτώ και τονίζουν πως θα χρειαστεί ακόμη χρόνος ώστε να μπορέσει η ίδια να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Έμεινε με το στριγκ η ξαδέρφη της Kate Middleton!

Η ξαδέρφη της Δούκισσας του Cambridge, Katria Darling αναστάτωσε τη Νέα Υόρκη.

Εκεί τα πέταξε όλα έξω σε πάρτι που έγινε στο Demi Monde Club και... έκλεψε τις εντυπώσεις.

Εμπνεύστηκε από το Άγαλμα της Ελευθερίας και εμφανίστηκε με ασημένιο στεφάνι και χιτώνα, τον οποίο άρχισε να βγάζει σιγά σιγά υπό τους ήχους του... «American Woman».

Στο τέλος δε έμεινε με ένα στριγκ!


Enhanced by Zemanta

A. Hλιάδη: «Στον έρωτα αν δεν καίγεσαι... δεν ζεις»!

Με μία δήλωση που σηκώνει πολλές ερμηνείες όσον αφορά τα ερωτικά της αυτή την περίοδο και ένα τραγούδι του Αντώνη Ρέμου από τα πολύ "καψούρικα", η Αγγελική Ηλιάδη επιχείρησε να απαντήσει σε όλα όσα λέγονται για τη ζωή της...

«Αδειάστε αμέσως το εστιατόριο για να κάτσω να φάω», απαίτησε ο Τομ Κρουζ

Στάση με το γιοτ του στο Μαυροβούνιο βρέθηκε να κάνει ο Τομ Κρουζ, προσπαθώντας να ξεπεράσει τον πρόσφατο χωρισμό του από την Κέιτι Χόλμς. Εκεί που ζήτησε από τον διευθυντή του ξενοδοχείου Forza Mare να αδειάσει το εστιατόριο προκειμένουν να απολαύσει το ψαράκι του με την ησυχία του.

«Ποιος νομίζει ότι είναι; Το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο, θα ήταν άδικο για τους πελάτες μας», δήλωσε στην Sun ο διευθυντής ο οποιός δεν ενέδωσε στα καπρίτσια του 50χρονου σταρ.

Τελικά βρέθηκε μια συμβιβαστική λύση με το ξενοδοχείο να κάνει μια εξαίρεση στην πολιτική του και να σερβίρει το δείπνο θαλασσινών που ζήτησε ο Κρουζ πάνω στην θαλαμηγό του, Lady S, που ήταν αγκυροβολημένη λίγο πιο πέρα.

Αυτή ήταν η 2η άσχημη εμπειριά του Κρουζ σε σχέση με εστιατόριο τον τελευταίο καιρό, καθώς πρόσφατα βρέθηκε να μην μπορεί να πληρώσει τον λογαριασμό του στο εστιατόριο Veer Dhara στο Χέρτφορντσάιρ επειδή το εστιατόριο δεν δεχόταν ούτε δολάρια, ούτε την American Express του.

Πηγή: | iefimerida.gr

ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Έχω κάνει και λάντζα στη ζωή μου

Για τις δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του μίλησε μεταξύ άλλων στο περιοδικό OK ο Ιωσήφ Μαρινάκης ο οποίος τόνισε ότι "μου αρέσει να καταπιάνομαι με πολλά διαφορετικά πράγματα. 

Και στο παρελθόν έχω κάνει λάντζα, έχω υπάρξει βοηθός σερβιτόρου, πορτιέρης, μπάρμαν, έχω δουλέψει σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων, σε ασφαλιστική εταιρία. 

Βρίσκω πολύ δημιουργική την ενασχόλησή μου με τον τομέα της ένδυσης και πραγματικά το απολαμβάνω", δήλωσε στο περιοδικό.


"Δεν θα πεθάνω από καρδιά" λέει ο Γκλέτσος [video]

Παραδέχτηκε ότι πιέζεται αρκετά από τα προβλήματα του Καλλικρατικού Δήμου Στυλίδας ο δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος, αλλά καθησυχάζει, ότι από την καρδιά του όπως τον διαβεβαίωσε ο γιατρός του, δεν πρόκειται να πεθάνει.

Μέσα από το μεσημεριανό δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδας αναφέρθηκε και στο πρόσφατο επεισόδιο με την καρδιά του μετά το οποίο βρέθηκε στο νοσοκομείο.

"Δεν θα πεθάνω από καρδιά" λέει ο Γκλέτσος από LAMIASTARGR

Ε. Ακρίτα: Παντρεύτηκε χθες τον Γ. Κυρίτση!

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παντρεύτηκαν χθες στο Δημαρχείο Ψυχικού η δημοσιογράφος και σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα, τον αγαπημένο της, σεναριογράφο και ηθοποιό Γιώργο Κυρίτση.

Το θέμα αποκάλυψε το yupiii.gr το οποίο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες. Ο γάμος έγινε παρουσία μόνο 40 ατόμων και τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι που τελικά έβαλαν ...Βέρα στο δεξί!

Το δίδυμο των επιτυχιών των σήριαλ του Mega αποφάσισε να σφραγίσει μια σχέση και μια γνωριμία 18 χρόνων. Σύμφωνα με το yupiii.gr, κουμπάρες ήταν δυο σεναριογράφοι από τα Μυστικά της Εδεμ και του Βέρα στο Δεξί, ενώ μετά τον γάμο ακολούθησε δείπνο στο σπίτι της Έλενας.

 Η κ. Ακρίτα στο δημαρχείο φορούσε ένα αέρινο λευκό φόρεμα ενώ κρατούσε μια πολύχρωμη ανθοδέσμη, ενώ στο δείπνο έβαλε μια κίτρινη τουαλέτα.

Στο τραπέζι του γάμου περίμενε τους καλεσμένους η μπομπονιέρα του γάμου του ζευγαριού η οποία έγραφε: Γιάντες... το κοκκαλάκι των ευχών. Σφίξτο στο χέρι σου και η δική σου ευχή θα βγεί αληθινή. Γιώργος & Έλενα- 7 Σετπέμβρη 2012

Όλη η Αμερική αναζητά... το βερνίκι νυχιών της Μισέλ Ομπάμα

Αίσθηση στις Ηνωμένες Πολιτείες η τοποθέτηση της συζύγου του Μπαράκ Ομπάμα, Μισέλ. Ο λόγος δεν είναι μόνο η εξαιρετική της ομιλία αλλά και το...βερνίκι νυχιών της, το οποίο έγινε τάση της αμερικανικής μόδας!

Το βερνίκι που χρησιμοποίησε η κυρία Ομπάμα, προκάλεσε πανικό στο γυναικείο πληθυσμό, σε τέτοιο βαθμό, που οι beauty editors των μεγαλύτερων sites και περιοδικών ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν την εταιρεία και τον αριθμό του βερνικιού!

Πηγή: iefimerida.gr

Η Παπουτσάκη μιλάει πρώτη φορά μετά το γάμο της: «Πάντα ήθελα να κάνω παιδί. Μακάρι να συμβεί»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλά για το γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά και την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

«Αν δεν γινόταν έτσι, με το συγκεκριμένο τρόπο, το πιο πιθανό είναι να μη συνέβαινε. Δεν θα το αποφάσιζα ποτέ. Το γεγονός ότι βγήκε μέσα από έναν αυθορμητισμό και ίσως επειδή με τον σύντροφό μου έχουμε τις ίδιες απόψεις πάνω στο θέμα, με κάνει να μην αγχώνομαι. Ενώ γενικώς φοβόμουν, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Έχουμε κοινά όνειρα και προσδοκίες και βλέπουμε με τον ίδιο τρόπο τη ζωή» είπε η ηθοποιός για το γάμο της στο περιοδικό «Celebrity».

Η Κατερίνα τώρα περνά το μήνα του μέλιτος με τον σύζυγό της και ονειρεύεται τη στιγμή που θα γίνει μητέρα. «Πάντα ήθελα να κάνω παιδί. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να συμβεί κάποια στιγμή, το θεωρώ ευλογία. Αγαπώ τα παιδιά και έχω πολύ στο νου μου το να μην είναι η μητρότητα μια εγωιστική πράξη, αλλά πραγματικά να αντιμετωπίσεις το πλάσμα που φέρνεις στον κόσμο με αλτρουισμό και σεβασμό στην ιδιαιτερότητά του, σε ό,τι το παιδί σου θα θέλει το ίδιο να ζήσει και να δημιουργήσει. Και ο ρόλος του γονιού πιστεύω πως είναι να βοηθήσει το πλάσμα που φέρνει στον κόσμο να ανθίσει με όποιο τρόπο εκείνο θέλει».

Έλενα Παπαβασιλείου: Πως της πάνε καλέ τα... ροζ !

Η Έλενα Παπαβασιλείου πήγε σε ένα γάμο και ανέβασε χθες το βράδυ στο προσωπικό της λογαριασμό στο twitter φωτογραφίες της φορώντας ένα ροζ μακρύ φόρεμα.

Η παρουσιάστρια σχολίασε: «είπα να βάλω λίγο χρώμα. Ελπίζω να σας αρέσει» και μετά από λίγο συμπλήρωσε με δεύτερο tweet: «ίσως και να φωσφόριζα λίγο, αλλά το χειμώνα όλο μαύρο θα φοράμε». 

ΜΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΩΤΟΥ Θα πάθεις κάτι αν δεις τη μπλούζα της από πίσω

Σπάνια βλέπουμε σε κοσμικές εκδηλώσεις την ταλαντούχα ηθοποιό Μαρία Ναυπλιώτου. Καταξιωμένη και απαλλαγμένη από τις ταμπέλες της εμπορικής ηθοποιού.

Όμως, το βράδυ της Πέμπτης, η εμφάνισή της μας ξάφνιασε και δη η ενδυματολογική της επιλογή. Μπορείτε ελεύθερα να δείτε κι εσείς πώς ακριβώς είναι το σχέδιο της μπλούζας της στην πίσω όψη. Η Βάνα Μπάρμπα δεν θα μας ξάφνιαζε εάν τη φορούσε.  
 
Η Μαρία Ναυπλιώτου, με μαύρη μακριά μπλούζα, η οποία αποκαλύπτει γυμνή την πλάτη της. Μια άλλη γυναικεία πλευρά της ηθοποιού που δηλώνει ότι μπορεί να είναι σέξι κι ας το "καταπιέζουν" οι θεατρικοί της ρόλοι.

Ένα λεσβιακό φιλί στο Φεστιβάλ της Βενετίας έκανε τα φλας να πάρουν φωτιά

Ενα φιλί μεταξύ των δύο γυναικών ήταν αρκετό προκειμένου οι φωτογραφικές μηχανές να πάρουν «φωτιά» στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Πρόκειται για τις δύο πρωταγωνίστριες της ταινίας «Kiss of the damned» του Ζαν Κασαβέτη οι οποίες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, πόζαραν μπροστά στα φλας των φωτογράφων αλλά δεν έμειναν μόνο εκεί.

Οι δύο εντυπωσιακές γυναίκες αντάλλαξαν και ένα φιλί στο στόμα κάνοντας την εμφάνισή τους πιο... πικάντική.

Η Τζόζεφιν ντε λα Μπάουμ και η Ροξάν Μεσκίντα με αυτό τον τρόπο ίσως κατάφεραν να κάνουν την ταινία τους πιο «ελκυστική» σε ένα κοινό που δεν είναι και τόσο σινεφίλ
Πηγή: | iefimerida.gr

Γνωστός ηθοποιός το πρωί δουλεύει ως νοσηλευτής

Στη μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων, εργάζεται τα πρωινά γοητευτικός ηθοποιός, που έχει γίνει γνωστός μέσα από τηλεοπτικές επιτυχίες.

Τα απογεύματα, δε, τα αφιερώνει στην υποκριτική. Ο λόγος για  τον Βασίλη Παλαιολόγο. Ο ηθοποιός τον φετινό χειμώνα θα εμφανιστεί στη θεατρική παράσταση «Υπό το μηδέν» και μίλησε στο TV Έθνος, όπου και αποκάλυψε την πρωινή του δουλειά.
Μάλιστα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του επαγγέλματος του νοσηλευτή και στα όσα στενάχωρα αντιμετωπίζει καθημερινά. «Πεινασμένα παιδιά, απελπισμένες μανάδες και πατεράδες με κενό βλέμμα... αν αυτή είναι μια εικόνα που μας θλίβει, ελάτε να κάνουμε κάτι όλοι μαζί» δηλώνει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.


 womenonly

Ο τρόμος στα μάτια σου-Η Πάμελα Άντερσον για πρώτη φορά χωρίς make up

Άκρως συγκινητική ήταν η στιγμή που η Πάμελα Άντερσον παίρνει σφιχτά αγκαλιά τους δυο γιούς της στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες καθώς τους ξεπροβοδίζει για ένα ταξίδι στο Καναδά στο οποίο πάνε με φίλους τους. Το πρόβλημα ήταν ο παπαράτσι που παραμόνευε και ο οποίος την έβγαλε για πρώτη φορά χωρίς την προστατευτική πανοπλία του make up.
Κουρασμένη και πολύ μεγαλύτερη από 45 ετών δείχνει η πρώην σταρ του Baywatch καθώς αγκαλιάζει, φιλά και δίνει οδηγίες στους δυο γιους της (που έχει κάνει με τον Τόμι Λι), τον Μπράντον Τόμας Λι και τον Ντίλαν Τζάγκερ Λι στο αεροδόμιο LAX.

Ίσως το πρόβλημα να είναι το γεγονός ότι, όπως δήλωσε, δεν σκοπεύει να αγγίξει ή να αφήσει να την αγγίξει άντρας μέχρι να κερδίσει τον τίτλο στην νέα σεζόν του Dancing with the Stars που ξεκινάει στις 24 Σεπτεμβρίου. Και για την οποία κάνει καθημερινές εντατικές πρόβες.

Πηγή: iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Βασίλης Παλαιολόγος: «Ο έρωτας δεν έχει φύλο»

Ο γνωστός ηθοποιός, Βασίλης Παλαιολόγος, παραχώρησε συνέντευξη στην Φανή Πλατσατούρα και στο newpost.gr. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την τηλεόραση, τα τουρκικά σίριαλ  αλλά και τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή του.

Η νέα μόδα των τούρκικων σήριαλ που κατακλύζουν την ελληνική tv σας βρίσκει σύμφωνο;

«Τα τούρκικα σήριαλ μας αποχαυνώνουν και μας κάνουν να ξεχνιόμαστε. Κάποια από αυτά είναι αξιόλογα αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να αντικαταστήσουν τα ελληνικά. Έχουν γίνει της μόδας γιατί πουλάνε. Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση και αυτό το επίπεδό της. Δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα, με πανικοβάλλει και καταστρέφει την ψυχολογία μου».

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σας; Έχετε δηλώσει σε συνέντευξή σας στον Γιάννη Βίτσα πως «θα μπορούσα να ερωτευθώ έναν άνδρα».

«Ο έρωτας είναι φτερούγισμα. Όταν ερωτεύομαι δεν σκέφτομαι τίποτα. Ο έρωτας δεν έχει φύλο, ερωτεύεσαι το μυαλό ενός ανθρώπου. Και ένα παιδί εκτός γάμου θα έκανα. Θα ήθελα πολύ ένα παιδί».    

Λαμβάνετε σοβαρά υπόψιν σας τις κριτικές που σας γίνονται; Σας έχει ενοχλήσει κάποια αρνητική κριτική;

«Έχω στεναχωρηθεί από αρνητικές κριτικές αλλά το ξεπέρασα. Ο Τύπος δεν με έχει κανιβαλίσει αλλά δεν έχω δώσει και εγώ το δικαίωμα. Ακόμη και σε όσους δεν μου φέρθηκαν καλά θα πω ένα «ευχαριστώ» γιατί από την τρικλοποδιά μαθαίνεις».   

Αντιμετωπίστε την ακμή στην πλάτη

Η ακμή στην περιοχή της πλάτης είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, χειμώνα – καλοκαίρι.

Μετά την παραλία και την έκθεση στον ήλιο, σίγουρα τα σπυράκια στην πλάτη δεν είναι τόσο ευδιάκριτα αλλά σιγά – σιγά θα αρχίσουν πάλι να εμφανίζονται. Για να καταπολεμήσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και υπομονή.

Τι πρέπει να αποφύγετε:

• Αποφύγετε τα ενυδατικά ή αντηλιακά λάδια σώματος. Η επιπλέον λιπαρότητα στο δέρμα με ακμή μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση του δέρματος και να προκαλέσει περισσότερα σπυράκια.
jenny

Πόσα έφτά δίνει η Μαριέττα Χρουσαλά στη νταντά του παιδιού της;

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει ήδη φροντίσει να είναι όλα έτοιμα όταν με το καλό έρθει το μωράκι της στον κόσμο. Έτσι, έχει ήδη βρει τη γυναίκα η οποία θα αναλάβει να το φροντίζει και να το περιποιείται. Τα κριτήρια που έπρεπε να πληροί είναι τα εξής: έξυπνη, έμπειρη, πρόσχαρη και... γαλανομάτα!

Ο Παναγιώτης Άνταμς, ιδιοκτήτης γραφείου οικιακού προσωπικού των επωνύμων, είναι ο άνθρωπος που τη βοήθησε να βρει την κατάλληλη. Την νταντά πρέπει να εγκρίνει, όπως είπε η Μαριέττα Χρουσαλά και η πεθερά της Μαριγώ Λαιμού.

Τελικά, η νταντά του μωρού της Μαριέττας θα είναι η 35χρονη Ουκρανή Τατιάνα. Ο μισθός της, σύμφωνα πάντα με τον κ. Άνταμς, θα είναι 900 ευρώ το μήνα και θα είναι εσωτερική.


TVBOX

Τι είπε η Τασία από το Φισκάρδο στον Αμπράμοβιτς για τις ξαδέλφες του;

Στάση στο εστιατόριο της Τασίας Δενδρινού στο Φισκάρδο έκανε την Τετάρτη ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, στα πλαίσια των διακοπών του με το σκάφος Eclipse στα ελληνικά νησία. Εκεί όπου έφαγε, ήπιε και έφυγε και φορτωμένος δώρα.

«Ήρθε με μια παρέα περίπου 10 ατόμων. Δεν τον αναγνώρισα, όπως συνήθως μου συμβαίνει, γιατί που να τους ξέρω όλους τους διάσημους. Όμως, όταν με ενημέρωσαν τα παιδιά του μαγαζιού ποιος ήταν, βγήκα να τον καλωσορίσω. Στην αρχή ήταν λίγο βαρύς. Με κοιτούσε με προσοχή την ώρα που προσπαθούσα να του μιλήσω με τα σπαστά αγγλικά μου. Του είπα ότι πέρυσι είχαν έρθει εδώ κάποιες ξαδέλφες του για φαγητό και του το επιβεβαίωσε ο νεαρός που καθόταν δίπλα του. Και ο ίδιος, όμως, δεν το αρνήθηκε και για πρώτη φορά, μου χαμογέλασε. Για αναμνηστική φωτογραφία, ούτε λόγος. Είπαμε, δεν ήταν πολύ ζεστός στην αρχή».

Έτσι περιγράφει το fthis την πρώτη γνωριμία του Ρώσου μεγιστάνα με την Κεφαλονίτισσα μαγείρισσα, η οποία πριν λίγο καιρό είχε πει και στον Τζον Μπον Τζόβι ότι δεν ξέρει ποιός είναι και ότι προτιμάει τον Αντώνη Ρέμο.

Ο Αμπράμοβιτς ήρθε στο εστιατόριο με μια όμορφη μελαχρινή γυναίκα και ένα μόνο άντρα της προσωπικής του ασφάλειας που κάθισε διακριτικά στο μπαρ. Δεν παράγγειλε, αλλά είπε στην φιλόξενη ιδιοκτήτρια να του φέρει ότι νομίζει.

Μετά από ένα γεύμα που περιλάμβανε φέτα τηγανιτή, χταπόδι με λιαστή ντομάτα και φάβα, πιπεριές τηγανητές, κολοκυθοκεφτέδες, μελιτζανοσαλάτες, μπαρμπούνια, ψάρια ψητά και λικέρ, ο Αμπράμοβιτς ζήτησε φραγκοστάφυλα («Δεν είχαμε. Τρέξαμε στο super market να αγοράσουμε, αλλά είχε κλείσει»). Και γενικώς ήταν σε πολύ καλά κέφια.

«Στο τέλος του έκανα δώρο δύο μπουκάλια κρασί με την επωνυμία Eclipse, όπως το όνομα του σκάφους του, μέλι κεφαλονίτικο βιολογικό κι ένα άλμπουμ που έχει επιμεληθεί ο αδελφός μου με φωτογραφικό υλικό από το παλιό Φισκάρδο. Όταν σηκώθηκαν να φύγουν, μόνος του σήκωσε όλες τις σακούλες με τα δώρα που του έκανα και τα κουβάλησε μέχρι το σκάφος», δηλώνει η Τασιά στο fthis για το τέλος της βραδιάς.

Ρόμαν Αμπράμοβιτς, Κεφαλονία, Τασία Δενδρινού, Φισκάρδο, γιοτ, Eclipse, fthis, δώρο, κρασί, fthis, Τζον Μπον Τζόβι

Πηγή: | iefimerida.gr

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Τατιάνα Στεφανίδου: 4 τρέιλερ, 4μεταμορφώσεις, 4 λογότυπα

Τέσσερα τρέιλερ, τέσσερις μεταμορφώσεις, τέσσερα λογότυπα για την Τατιάνα Στεφανίδου. Το "παρασκήνιο" από τα γυρίσματα μεγάλο. Και οι αλλαγές της φοβερές.

Η εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου θα παρουσιαστεί με 4 τρέιλερς, που αποτελούν ανοιχτή πρόσκληση για τους τηλεθεατές «μίλα ελεύθερα», δηλαδή οι καλεσμένοι της Τατιάνας μιλούν ελεύθερα για αυτό, που τους απασχολεί και οι τηλεθεατές έχουν πάλι την ευκαιρία να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους, παραμερίζοντας αναστολές, σοβαροφάνειες και... δήθεν. Σε όλα τα τρέιλερ η πρώτη εμφάνιση της Τατιάνας είναι η συντηρητική και η άλλη είναι η έκφραση της ελευθερίας, που θέλει να δείξει η εκπομπή.

Κάθε τρέιλερ ολοκληρώνεται με διαφορετικό χρώμα του λογότυπου.
Η Τατιάνα εμφανίζεται με πουά φόρεμα, που θυμίζει μόδα δεκαετίας του 1950 και κρατάει ένα κρυστάλλινο ποτήρι με σαμπάνια. Ακούγεται η φωνή του σκηνοθέτη, που την προτρέπει να μιλήσει ελεύθερα. Το πλάνο ανοίγει, η Τατιάνα κάθεται αναπαυτικά σε μια καρέκλα και βλέπουμε τις άσπρες κάλτσες με φουντίτσες και άσπρα λούτρινα λαγουδάκια για παντόφλες. Αφήνει το ποτήρι της σαμπάνιας και πίνει μπύρα από το μπουκάλι.
Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με το καινούριο τετράχρωμο μήλο. 


Η οθόνη ανοίγει και η Τατιάνα εμφανίζεται (μπούστο) με κλασικό ντύσιμο, μαύρο σακάκι, λευκό πουκάμισο και κρατάει ένα στυλό. Ακούγεται η φωνή του σκηνοθέτη, ο οποίος την προτρέπει «μίλα ελεύθερα». Το πλάνο ανοίγει, το αυστηρό ύφος έχει φύγει και βλέπουμε την Τατιάνα ντυμένη με μια ροκ διάθεση (κόκκινη, δερμάτινη μίνι φούστα και άλλο πλάνο με μαύρο κολάν με στρας) και αρχίζει να χορεύει.
Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με το λογότυπο να γίνεται κίτρινο, πράσινο, πορτοκαλί.


Η Τατιάνα φοράει ένα ροζ μίντι φόρεμα, έχει τα μαλλιά της χτενισμένα σε συντηρητικό κότσο και στέκεται δίπλα σε μια τριώροφη, λαχταριστή ροζ τούρτα. Φαίνεται να της αρέσει πολύ. Ο σκηνοθέτης της φωνάζει δυνατά το όνομα της, εκείνη τρομάζει και ο σκηνοθέτης συνεχίζει «μίλα ελεύθερα». Τότε η Τατιάνα «εκφράζεται» δαγκώνοντας λαίμαργα την τούρτα.
Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με το λογότυπο να γίνεται φούξια. 

Βλέπουμε προφίλ την Τατιάνα, όπως την έχουμε συνηθίσει. Μακιγιαρισμένη και κλασικά κομψή. Όταν ο σκηνοθέτης την προτρέπει να μιλήσει ελεύθερα, εκείνη παίρνει θάρρος, γυρίζει το άλλο προφίλ και αποκαλύπτεται μια άλλη Τατιάνα, πολύ έντονα βαμμένη, με πολύχρωμο τατουάζ στο λαιμό και το χέρι, που δείχνει λουλούδια, πεταλούδες και το σύνθημα «Freedom is here». Piercing στη μύτη αλλά και τα νύχια, αυτού του χεριού, πολύ μακριά και κατακόκκινα. Βέβαια αυτό δεν είναι μόνιμο τατουάζ αλλά body painting, που επιμελήθηκαν ο Θάνος και ο Κυριάκος και χρειάστηκαν πάνω από 2 ώρες για να ολοκληρωθεί.
Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με το λογότυπο να γίνεται μπλε.

Σκηνοθέτης και στα 4 τρέιλερ ο Νίκος Χατζηαγγελής και διευθυντής παραγωγής o Φίλιππος Βιστάκης.

Από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 15:30.

Ιωάννα Ντεντή: Αγνώριστη σε Ρωσικό περιοδικό το κορίτσι του «Next Top Model»!

Την καριέρα της να απογειώνεται βλέπει η Ιωάννα Ντεντή στο εξωτερικό.
Μπορεί το κορίτσι να μην κατάφερε να πιάσει την κορυφή του εγχώριου «Next Top Model» κι ας έφτασε ένα βήμα πριν την κορυφή αλλά δεν πτοήθηκε «άνοιξε τα φτερά της» εκτός συνόρων και επιβεβαιώθηκε!

Η Ιωάννα πλέον ζει κυρίως σε Νέα Υόρκη και Μιλάνο αλλά ταξιδεύει συνεχώς σε πολλές χώρες του κόσμου ανάλογα με τις προτάσεις που δέχεται.

Μετά το τέλος του «Next Top Model» οι προσφορές από το εξωτερικό για την Ιωάννα Ντεντή ήταν δεκάδες. Οπότε και εκείνη ξεκίνησε μια ραγδαία ανερχόμενη πορεία που πέρασε από τουρκικά περιοδικά μόδας, περπάτησε στις πασαρέλες του Μιλάνου και, εδώ και μερικούς μήνες, την έχει κερδίσει η Νέα Υόρκη.

Πιο σημαντική -και ταυτόχρονα πιο σέξι- συνεργασία της μέχρι αυτή την στιγμή είναι η φωτογράφηση μόδας που έκανε για το ανοιξιάτικο τεύχος του Τank, όταν και βρέθηκε στο Μαιάμι μπροστά στο φακό του διάσημου φωτογράφου Αλεξάντερ Νόιμαν.

Ακόμη μια σημαντική κατάκτησή της ήταν το εξώφυλλο που έκανε σε πολύ γνωστό περιοδικό τις Ρωσίας. Κύριο χαρακτηριστικό του πανέμορφου μοντέλου είναι οι σέξι φωτογραφήσεις της και το πλάνο της βλέμμα. Η Ιωάννα έρχεται στην Ελλάδα μόνο για διακοπές και όπως έχει δηλώσει πρόσφατα στεναχωριέται και της λείπει η οικογένειά της και οι φίλοι της αλλά πρέπει να κυνηγήσει το όνειρό της.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από δουλειές της Ιωάννας Ντέντη στο εξωτερικό καθώς και θυμηθείτε πώς ήταν το μοντέλο όταν συμμετείχε στο «Next Top Model»

Βίντεο: Το τρέιλερ του «Δέστε τους» για τη νέα σεζόν

Η εκπομπή του Alpha με τον Νίκο Μουτσινά, την Κατερίνα Καινούργιου, την Μαρία Ηλιάκη και τον Γιώργο Δάσκαλο κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε μέρα στις 16:00

Δείτε το ολοκαίνουριο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα!

Jennifer Aniston: Η νέα σέξι φωτογράφηση της ηθοποιού!

Η Jennifer Aniston περνά την καλύτερη φάση τη ζωή της μετά τον χωρισμό της με τον Brad Pitt και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.
Ανανεωμένη όσο ποτέ η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιούς φωτογραφήθηκε για την ισπανική έκδοση του περιοδικού GQ και μας παρουσίασε το σώμα της που θα ζήλευαν πολλές 20χρονες!

Η 43χρονη ηθοποιός βρίσκεται σε διακοπές με τον σύντροφό της, Justin Theroux ενώ παράλληλα συζητά προτάσεις για την επόμενη ταινία της.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες οι φωτογράφοι την… συνέλαβαν στο αεροδρόμιο του Los Angeles και απαθανάτισαν ένα μονόπτερο στο δάκτυλό της που φούντωσε τις φήμες ότι αρραβωνιάστηκε.

Το ότι περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της, μπορείτε να το δείτε και στην φωτογράφησή της:



Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...