Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Κ. Δανδουλάκη: “Για τις ρυτίδες μου κάνω τα πάντα, εκτός από το να παραμορφώνομαι!”

Για όλους και για όλα μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη στο Thema People και για μια ακόμη φορά αποκάλυψε κρυφές αλήθειες για τη ζωή της. Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός που εμφανίζεται στο θέατρο, στην νέα σειρά του Mega “Το σπίτι της Έμμας” και το Dancing αποκάλυψε πως προσαρμόζεται με το χρόνο που περνά και εξομολογήθηκε γιατί δίστασε να υιοθετήσει ένα παιδί.


“Για τις ρυτίδες μου κάνω τα πάντα εκτός από το να παραμορφώνομαι. Κι όταν λέω τα πάντα, το εννοώ: από γυμναστική, υγιεινή διατροφή και κρέμες μέχρι επίσκεψη στον πλαστικό. Δεν είναι τόλμη να παραδέχεσαι ότι έχεις επισκεφθεί πλαστικό χειρουργό, αλλά απόλυτη συναίσθηση της πραγματικότητας και του αυτονόητου. Με εντυπωσιάζει η αντιμετώπιση της πλαστικής χειρουργικής ως ταμπού”, δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.


Στην ερώτηση γιατί μετά από τόσες επιτυχίες δεν θέλει να ξεκουραστεί απαντά: “Αν δεν δουλέψω δεν μπορώ να ζήσω. Δεν έχω καν δικό μου σπίτι. Έρχονται συνάδελφοι-ηθοποιοί στο σπίτι μου και δεν πιστεύουν ότι ζω στο ενοίκιο”.

Μιλώντας για τον έρωτα ανέφερε πως έζησε τον μεγάλο έρωτα της ζωής της με τον Μάριο Πλωρίτη που πέρασαν 32 χρόνια μαζί. Την ίδια στιγμή ξεκαθαρίζει πως δεν πιστεύει ότι θα ξαναζήσει τέτοιο μεγάλο έρωτα για δεύτερη φορά, ότι δεν την ενοχλούν οι γυναίκες που κάνουν σχέση με μικρότερους και ότι δεν αντέχει την ανασφάλεια και τα “αντίο” στη ζωή της.

Ωστόσο, η Κάτια Δανδουλάκη δεν αρνείται πως έχει επισκεφθεί ψυχαναλυτή ένα πριν μερικούς μήνες πέρασε υπερκόπωση και κατάθλιψη.

Τέλος, για το παιδί που δεν κατάφερε να αποκτήσει δήλωσε: “Όσο ήμουν με τον Μάριο μου έλειπε ένα παιδί, αλλά δεν προέκυψε. Κάποια στιγμή μπήκα στη σκέψη της υιοθεσίας, αλλά μετά φοβήθηκα. Σκέφτηκα το οικονομικό ρίσκο που εμπεριέχει η ζωή ενός καλλιτέχνη και αισθάνθηκα ότι είναι βάρος να πάρω την ευθύνη ενός ακόμη ανθρώπου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...