Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

«Δεν είμαι σίγουρος αν αγαπάω τον πατέρα μου»

Για τα παιδικά του χρόνια αλλά και για τη σχέση του με τον πατέρα του μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς, στο περιοδικό «Down Town».

«Η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι μια σχέση φυσιολογική. Μιλάω με τον μπαμπά μου αλλά δεν έχουμε την καθημερινή επαφή. Δεν θα μπορούσα άλλωστε. Γιατί αυτό χτίζεται και από τις δυο πλευρές. Ήταν κάτι που ούτε εγώ κυνήγησα ούτε εκείνος», δήλωσε ο παρουσιαστής και συνέχισε αναφορικά για το αν αγαπά τον πατέρα του λέγοντας :

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό το συναίσθημα, για να το δίνω δεξιά και αριστερά. Δεν είμαι σίγουρος αν τον αγαπάω. Για να αγαπήσεις κάποιον πρέπει να τον γνωρίσεις πάρα πολύ καλά και να ξέρεις τι αγαπάς απ' αυτόν».

Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Σε αναζήτηση... νταντάς

Τέσσερις μήνες πριν τον ερχομό του γιου τους ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά βρίσκονται σε αναζήτηση... νταντάς.

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχουν ξεκινήσει τα ραντεβού με υποψήφιες από διάφορα πρακτορεία για να βρεθεί η νταντά που θα προσέχει το γιο τους.

Ήδη το ζευγάρι έχει μιλήσει με κοπέλες που έχουν δουλέψει και για άλλους επωνύμους και έχουν κρατήσει τα παιδιά τους. Πηγή: Espresso

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Η Καλομοίρα φωτογραφίζεται με τον Αη Βασίλη


Τα Χριστούγεννα είναι κυρίως γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά.

Και μπορεί η Καλομοίρα να είναι πλέον παντρεμένη και γυναίκα αλλά η ψυχή της και η θετική της ενέργεια, πολλές φορές είναι σαν μικρού παιδιού.

Της Καλομοίρας της αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα και οι γιορτές γι΄αυτό και δεν χάνει ευκαιρία να κάνει βόλτες στους στολισμένους δρόμους, να μπαίνει στα μαγαζιά και να αγοράζει δώρα για εκείνη, την οικογένειά της και τους φίλους της αλλά και να φωτογραφίζεται με τον… Santa Claus!
GOSSIP-TV

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Άννα Βίσση: Ετοιμάζει νέο μιούζικαλ με Ρέππα-Παπαθανασίου;

Το μιούζικαλ φαίνεται ότι είχε λείψει στην Άννα Βίσση μετά τους «Δαίμονες» και τη «Μάλα», και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» η δημοφιλής τραγουδίστρια θα πρωταγωνιστήσει τον επόμενο χειμώνα σ' ένα νέο μιούζικαλ,
το οποίο δε θα γράψει ο Νίκος Καρβέλας αλλά το δίδυμο Ρέππας-Παπαθανασίου. 
 
To μιούζικαλ θα θυμίζει κάτι από το «Η σαραντάρα και ο πρωτάρης» αλλά μόνο στην ιδέα καθώς δεν πρόκειται να έχει καμία σχέση με το γνωστό έργο. Λέγεται επίσης, ότι θα ανέβει στο «Παλλάς», σ' ένα χώρο όπου τα προηγούμενα χρόνια είχε φιλοξενήσει τη «Μάλα».

2 VIDEO: Πώς η Καγιά «έδιωξε» τη Μενεγάκη από το πλατό;

Σβάρνα τα κανάλια έχει πάρει η Βίκυ: Εδώ στο mad

Το έλα να ακούσεις και το κάτσε να δεις, έγινε σήμερα στο πλατό του «Καφέ με την Ελένη». Καλεσμένη της εκπομπής, η Βίκυ Καγιά. Η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της, μίλησαν με την παρουσιάστρια για τα προσωπικά της, τα επαγγελματικά της, το φιλανθρωπικό της έργο και μετά ήρθε η ώρα για… τραγούδι! Κάπου εκεί άρχισε και η Οδύσσεια τους…!

Η Βίκυ Καγιά, σε ρόλο, τραβάτε με κι ας κλαίω, σηκώθηκε να πάει στο πιάνο για να… «εκτελέσει» Χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο τραγούδια λέγοντας ότι είναι αφιερωμένα στους διαδικτυακούς της φίλους. Γιατί Βίκυ το έκανες αυτό; Οι facebook και twitter φίλοι σου σε αγαπάνε εσύ γιατί δεν τους λυπάσαι καθόλου; Το ρεπερτόριο είχε από «Ρούντολφ το ελαφάκι» έως «Ζήτα μου ότι θες». Βέβαια, όλα αυτά στο περίπου, γιατί η Βίκυ η οποία είπε πάνω από 5 φόρες να προσέξουν τον τόνο που θα τη βάλουν να τραγουδήσει γιατί εκείνη μπορεί μόνο χαμηλά να τραγουδάει και όχι ψηλά που τη βάζουν συνήθως (βλέπε Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο). Μάλιστα, διευκρίνισε πως έχει μάθει πως μπορεί να τραγουδήσει μόνο σε B και C, γιατί αν έχεις γνώσεις… αυτό φαίνεται!
 
Η Βίκυ λοιπόν ξεκινούσε ένα τραγούδι και μετά θυμόταν πως δεν το ξέρει, μετά πήγαινε σε άλλο τραγούδι και έλεγε μόνο το ρεφρέν, στη συνέχεια έλεγε μόνο το ένα κουπλέ και κάπως έτσι πέρασαν 6 ολόκληρα λεπτά στο πιάνο. Κάποια στιγμή, πήγε και ο Νίκος Μουτσινάς στην παρέα του πιάνο μπας και σώσει την κατάσταση αλλά μάταια… Η Ελένη Μενεγάκη από την άλλη αν και είχε κάθε καλή πρόθεση κάποια στιγμή που η Βίκυ της πρότεινε να πει οπερέτα, αντέδρασε λέγοντας «Άστο καλύτερα Βίκυ μου πάμε σε κάτι άλλο» και πήγαν στο «Τρίγωνα Κάλαντα όπου ομολογουμένως το ήξερε η παρουσιάστρια» Στο τέλος όμως η Ελένη δεν άντεξε και την ώρα που είπε το τελευταίο τραγούδι η Βίκυ, έσπευσε γρήγορα στον καναπέ και στην αγκαλιά του Θοδωρή Κουτσογιανόπουλου. Λέτε η Βίκυ Καγιά να θέλει να παρουσιάσει το «X-Factor 4» και να προσπαθεί να δώσει το στίγμα της όπου σταθεί κι όπου βρεθεί; Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια ψύχωση με το τραγούδι το οποίο… δεν είναι και το φόρτε της!
 
www.gossip-tv.gr



Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές των επωνύμων


H οικονομική κρίση «χτύπησε» και τις διακοπές των επωνύμων. Στο παρελθόν ανήκουν πια, τα χιονοδρομικά κέντρα και τα σαλέ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ανάμνηση οι εξωτικοί προορισμοί! Οι διάσημοι της χώρας μας θα μείνουν σπίτι.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη με την μικρή Αναστασία, θα κάνουν Χριστούγεννα στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά. Στην Εκάλη η Άννα Βίσση, ενώ το ζεύγος Βανδή –Νικολαΐδη και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα γιορτάσουν οικογενειακά στο στολισμένο σπίτι τους στα Μελίσσια.

Σκέψεις να περάσει μερικές ημέρες με τους φίλους του στο Μέτσοβο κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σύμφωνα με το TV weekend, ενώ την Πρωτοχρονιά η Νάντια Μπουλέ θα πάει στη Ναύπακτo να δει τους δικούς της. Ο Αντώνης Κανάκης θα ανοίξει το εξοχικό του στον Άγιο Αθανάσιο για τους φίλους του.

Η Καίτη Γαρμπή με το γιο της και τον Διονύση Σχοινά θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες στην Κύπρο, στην αδελφή της τραγουδίστριας. Στην Αθήνα δουλεύοντας θα κάνει Χριστούγεννα η Νατάσα Θεοδωρίδου, στην Θεσσαλονίκη στην πίστα η Έλλη Κοκκίνου.

Ο φρεσκοχωρισμένος Αντώνης Σρόιτερ θα μείνει στην Αθήνα, ενώ η Δήμητρα Αιγινίτη προετοιμάζει απόδραση σε κοντινό προορισμό με τις φίλες της. Καπουτζίδης-Νομικού θα κάνουν γιορτές στην… τηλεόραση και στο live του «just the two of us», η Ρούλα Κορομηλά το ίδιο αλλά σε άλλο πλατό και η Ευγενία Μανωλίδου θα περάσει οικογενειακές στιγμές στο σπίτι της στο Μαρούσι.

Κόντρα στην κρίση, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσα έχουν ήδη αναχωρήσει για εξωτικό προορισμό ενώ η κοσμική Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με τον σύζυγό της θα βρεθούν στο Μαϊάμι και στις Μπαχάμες.
Στην Αθήνα δουλεύοντας θα γιορτάσουν ο Αντώνης Ρέμος, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης. Όχι όμως όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι!

O Σπύρος Χαριτάτος θα πάει στην Κωνσταντινούπολη και ο Γιώργος Καραμέρος με την οικογένεια του στην Ορεινή Αρκαδία. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύντροφό της Θέμη Σοφό θα μείνουν στην Αθήνα, ενώ η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα κάνουν Χριστούγεννα στο Κιλκίς.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Λάτσιο να περάσουν από μια εβδομάδα μαζί με τα παιδιά τους, οπότε δεν αποκλείεται η ξανθιά παρουσιάστρια και ο Ματέο Παντζόπουλος να γιορτάσουν αυτά τα Χριστούγεννα κάπου… μακριά.  STAR.GR

Αποχώρησε από εκπομπή σήμερα η Βίκυ Καγιά!

Σιγά το ύφος και τα... αβγά, Βικάκι....
Το βαλε στα πόδια η Βίκυ Καγιά και άφησε σύξυλους τους δημοσιογράφους του ALTER που της έπαιρναν ζωντανά συνέντευξη !

Όσο  η Άννα Λιβαθυνού της έπλεκε το εγκώμιο, η Βίκυ Καγιά βγήκε live από γνωστό εμπορικό κατάστημα και μίλησε ότι βρίσκεται εκεί με τις υποψήφιες κοπέλες του Next Top Model για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Νόμιζε ότι θα διαφημίσει το πολυκατάστημα και την τρισάθλια εκπομπή της χωρίς... συνέπειες. Μόλις οι δημοσιογράφοι της εκπομπής tv weekend άρχισαν να τις κάνουν «δύσκολες» ερωτήσεις, η Βίκυ εξαφανίστηκε. 

"Έγινε στην κυριολεξία Λούης! Μην την είδατε! Σύξυλη έμεινε και η Άννα Λιβαθυνού και δεν ήξερε τι να πει" γράφει το gossip -tv 

Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 και οι δημοσιοσχεσίτες της Βίκυ ΔΕΝ την έχουν συμβουλέψει τι να απαντά στις δύσκολες ερωτήσεις και το κοριτσάκι νομίζει ότι μπορεί να ξεφεύγει  όποτε θέλει. 

"Άλλο Βανδή και άλλο Δέσποινα"...

Λίγοι γνωρίζουν πώς είμαι στην πραγματική μου ζωή», εξομολογείται η Δέσποινα Βανδή και μιλά για την καθημερινότητά της, το τραγούδι και την οικονομική κρίση, ενώ τονίζει πως «η ευτυχία βρίσκεται στα μικρά πράγματα».

Μιλώντας στο περιοδικό «L’ Officiel», η γνωστή τραγουδίστρια επισημαίνει πως η εικόνα της σούπερ σταρ είναι διαφορετική από εκείνη της μητέρας. «όταν ασχολείσαι μόνο με τη δουλειά σου και όλοι και όλα συνδέονται μ’ αυτήν επειδή πρέπει να είσαι πρώτη, βρίσκεσαι σε ένα μονόδρομο και πιθανόν να οδηγηθείς στο λάθος. Γίνεσαι αιχμάλωτη της εικόνας σου. Εγώ τα έχω διαχωρίσει αυτά: άλλο είναι εκείνο που με συνοδεύει ως Βανδή κι άλλο αυτό που με χαρακτηρίζει ως Δέσποινα», επισημαίνει.

«Η ευτυχία βρίσκεται στα μικρά πράγματα: να βρεθείς ένα βράδυ με φίλους, να πας μια βόλτα μετά τη βροχή για να μπει η μυρωδιά της φύσης μέσα σου... Δεν είναι το τέλειο αυτοκίνητο ή το σούπερ σπίτι», συνεχίζει η Δέσποινα και παραδέχεται ότι το μόνο που φοβάται είναι ο θάνατος επειδή έχει παιδιά.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια παραδέχεται πως δεν θα είχε πρόβλημα να εμφανίζεται στο ίδιο μαγαζί μαζί με άλλα «μεγάλα» ονόματα, επισημαίνοντας πως για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει κάποιοι να ρίξουν το εγώ τους ώστε να μην υπάρχουν καβγάδες για μικροπράγματα όπως το όνομα που θα γραφτεί πρώτο στην μαρκίζα.

«Όταν κάνεις οικογένεια και παιδιά, βιώνεις τη μεγαλύτερη επιβεβαίωση, καθώς ο άλλος επιλέγει να περάσει τη ζωή του μαζί σου», λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Δέσποινα και αποκαλύπτει πως τα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον Ντέμη Νικολαϊδη ζήλευε λόγω ανασφάλειας και, μάλιστα, αναρωτιόταν γιατί δεν την ήθελε μαζί του όταν εκείνος έβγαινε με τους φίλους του!

Τέλος, μιλά και για την σχέση της με το τραγούδι, χαρακτηρίζοντάς το λύτρωση: «λύνεσαι κι εκφράζεσαι χωρίς λόγια, αφήνεις το συναίσθημα να βγει», λέει χαρακτηριστικά, ενώ χαρακτηρίζει τον Φοίβο «Α και Ω» για εκείνη.
http://press13.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...