Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Μαριάννα Γουλανδρή: Το χρυσό κορίτσι κατακτά τη μόδα

Η Μαριάννα Γουλανδρή σχεδίασε την πρώτη της συλλογή με μαγιό, η οποία είναι εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία.

Η Μαριάννα Γουλανδρή δημιούργησε πέρυσι την εταιρεία Marianna G. Swimwear Designs και εδώ και λίγο καιρό, όπως αναφέρει η Espresso, κυκλοφορεί στην ελληνική και τη βρετανική αγορά τη δική της σειρά swimwear, με την ονομασία Marianna G.

Η σχεδιάστρια δεν μπήκε στον χώρο τυχαία, αφού από μικρή την ενδιέφερε η μόδα, ενώ μεγαλώνοντας έκανε σπουδές μόδας στα καλύτερα κολλέγια του είδους, όπως είναι το American IU in London και το Instituto Marangoni fashion design - fashion styling.

Αλαφούζος-Κωνσταντινίδη: Πέρασαν κρίση αλλά δεν το διέλυσαν

Σοβαρή κρίση στη σχέση τους πέρασαν τον τελευταίο καιρό η Άριελ Κωνσταντινίδη και ο Σωκράτης Αλαφούζος.

Οι δυο ηθοποιοί αντιμετώπισαν σύννεφα στον δεσμό τους, ο έρωτάς τους όμως, όπως αναφέρει η Real, φάνηκε πιο δυνατός και έτσι η δύσκολη περίοδος πέρασε και τώρα οι δυο τους συνεχίζουν κανονικά τα σχέδιά τους για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι άλλωστε έχει περάσει από πολλές δυσκολίες και πάντα κατάφερνε να βρίσκει τις ισορροπίες του και να μένει ενωμένο.

Έτσι έγινε και τώρα, και η Άριελ Κωνσταντινίδη με τον Σωκράτη Αλαφούζο κατάλαβαν ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πιο πολλά από αυτά που τους χωρίζουν.

Δημήτρης Μαυρόπουλος: 'Οι Έλληνες έχουμε ισχυρό DNA αξιοπρέπειας και λεβεντιάς'



Ο Δ. Μαυρόπουλος,Κολοκοτρώνης στo "Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει".
Ο Δημήτρης Μαυρόπουλος μίλησε στην εβδομαδιαία εφημερίδα "Λοιπόν" για τη θεατρική παράσταση «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», στην οποία πρωταγωνιστεί και βρήκε ευκαιρία να πει την άποψή του για την πατρίδα μας και το λαό μας:

«Το σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Έχουμε πάρα πολύ ισχυρό DNA αυτοσυντήρησης, αξιοπρέπειας και λεβεντιάς. Απλά είμαστε λίγο τσαπατσούληδες και στην πορεία των χρόνων διαπιστώθηκε ότι τα δικά μας λάθη είναι μεγαλύτερα από τις βλέψεις των ξένων, γιατί έχουμε και έναν ευλογημένο τόπο».

Σε ό,τι αφορά το θεατρικό έργο, είπε ότι «...είναι μία παράσταση για την εποχή που ζούμε. Είναι η ιστορία του ελληνικού κράτους από το 1821 μέχρι σήμερα. Μέσα σ' αυτή τη διαδρομή τα πράγματα γίνονται από αστεία έως συγκινητικά και τραγικά και διαπιστώνουμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται εδώ και 200 χρόνια. Δεν έχει αλλάξει τίποτε».

Ελενα Παπαρίζου: Συγχωρώ, προσπερνώ αλλά δεν ξεχνώ

Για το χωρισμό της και τις πληγές που της άφησε αυτός, μίλησε η τραγουδίστρια, Ελενα Παπαρίζου, τονίζοντας, πως, «κάποια πράγματα, παρόλο που τα έχεις συγχωρέσει, σου μένουν οι πληγές τους».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κυπριακό περιοδικό Omikron, η Ελενα Παπαρίζου, μιλώντας για την προσωπική της ζωή, χωρίς, ωστόσο, να αναφέρει καθόλου το όνομα του Τόνυ Μαυρίδη, τόνισε πως κάποια πράγματα τα συγχωρείς και λες «δεν έγινε τίποτα» αλλά υπάρχουν και άλλα που λες «ναι, συγχωρώ, το προσπερνώ, αλλά δεν μπορώ να το ξεχάσω».

«Ξέρεις κάτι; Κάποια πράγματα, παρόλο που τα έχεις συγχωρέσει, σου μένουν οι πληγές τους. Όλες οι πληγές κλείνουν, όμως οι πληγές πάντα πονάνε εκεί που έχεις "χτυπήσει"» κατέληξε.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν μου αρέσει η λέξη φόβος»

Δεν φοβάται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τίποτα και κανέναν και το δηλώνει! Ο ηθοποιός ρισκάρει, ελπίζει και επαγρυπνεί συνεχώς.

«Το πολύ να γκρεμοτσακιστώ. Και τι έγινε; Και στη δουλειά μου δεν επαναπαύομαι, μπαίνω στα βαθιά. Το πολύ πολύ να μην τα καταφέρω. Δεν γίνεται να είσαι καλός σε όλα, ούτε να αρέσεις σε όλους. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιείς, τόσο πιο γρήγορα απελευθερώνεσαι», αναφέρει στο περιοδικό «Τηλέραμα».

Ενώ όταν ο ηθοποιός ακούει τη λέξη «φόβος», απαντά: «Δεν μου αρέσει η λέξη φόβος. Μπορεί να μην έχουμε όλοι το ίδιο θάρρος, την ίδια φωνή, αλλά δεν μπορεί να περάσει κανείς τη ζωή του φοβισμένα. Οι μεγαλύτερες πράξεις έγιναν από ανθρώπους που δεν ήταν από πριν ήρωες».

Κακέτσης- Μπαλανίκα: Παντρεύουν σήμερα τον γιο τους

Τον μοναχογιό τους Μάκη θα παντρέψουν με την Μαρία, ο Στήβ Κακέτσης με την  Κατιάνα Μπαλανίκα στις 8:30 μ.μ.

Η σχέση του ζευγάριου  ξεκίνησε από το Λύκειο και φούντωσε στο κολέγιο που φοίτησαν μαζί. Ο Μάκης είναι  χρηματιστής και η Μαρία βιολόγος. Η γαμήλια τελετή θα γίνει στο νησί του Βίδο, που βρίσκεται απέναντι από την πόλη της Κέρκυρας, σε απόσταση 1.200 μέτρων από το παλιό λιμάνι. Είναι ο αγαπημένος χώρος των Κερκυραίων, αφού συνδυάζει φύση και θάλασσα. Το μυστήριο θα τελεστεί στο εκκλησάκι του Αγίου Στεφάνου που βρίσκεται εκεί.

Το νησί είναι ο αγαπημένος προορισμός των μελλόνυμφων και ήθελαν πολύ να ανταλλάξουν εκεί τους όρκους αγάπης του. Κουμπάρος του ζευγαριού ο κολλήτος τους Σπύρος Μακρής. Η Κατιάνα Μπαλανίκα και ο Στηβ Κακέτσης είναι εκεί από μέρες για να βοηθήσουν στις προετοιμασίες του γάμου.

"Σήμερα το πρώι που ξύπνησα έκλαιγα από συγκίνηση" δήλωσε ο επιχειρηματίας στην Espesso και συνέχισε: "Θα είναι ένας ρομαντικός και λιτός  γάμος που θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο Μάκης και η  Μαρία θα πάνε με καϊκι στο νησί και μετά την τηλετή θα γίνει γλέντι έξω από την εκκλησία. Θα τραγουδήσουν ο Φίλιππος Νικολάου και ο Στέλιος Διονυσίου"

Νεκρός βρέθηκε ο γιος του Σιλβέστερ Σταλόνε

Νεκρός στο σπίτι του στο Χόλιγουντ βρέθηκε ο Σαγκ Σταλόνε γιος του διάσημου ηθοποιού ταινιών δράσης Σιλβέστερ Σταλόνε ανακοίνωσαν οι αρχές και ο δικηγόρος της οικογένειας.

Η αστυνομία και ο δικηγόρος έδωσαν αντικρουόμενες πληροφορίες για το πώς βρέθηκε νεκρός ο νεαρός Σταλόνε, πάντως η αστυνομία σημείωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο σημάδι εγκληματικής ενέργειας.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας ο νεαρός Σταλόνε, ηλικίας 36 ετών,που ήταν επιδοξος ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι από την οικονόμο.

Eλ. Μενεγάκη: Μια εβδομάδα στην Άνδρο με τον Μάκη και τα παιδιά!

 Η "ωραία Ελένη" της ελληνικής τηλεόρασης μετρά πάνω από μια εβδομάδα διακοπών στον προσωπικό της παράδεισο, στα Άχλα της Άνδρου.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Hello! μαζί με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο, δεν θα αντάλλασσαν το καταφύγιό τους με κανένα άλλο προορισμό. Ειδικά τώρα που η Ελένη νιώθει τόσο καλά με τον εαυτό της και πλήρως απενεχοποιημένη για τη σχέση της, δεν διστάζει να ανεβάζει στο twitter φωτογραφίες από τις διακοπές της με έξυπνα μηνύματα.

Στην παραλία την απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! σε μια από τις εξορμήσεις της στη θάλασσα, οι οποίες ξεκινούσαν από το πρωί και διαρκούσαν μέχρι αργά το απόγευμα. Η Ελένη όχι μόνο φρόντιζε τα παιδιά της αλλά ερχόταν ακόμη πιο κοντά με άλλες μητέρες που παραθέριζαν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Όναρ το οποίο ανήκει στο 42χρονο αγαπημένο της.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! και στο Hello! που κυκλοφορούν

Θ. Παπαθωμά: Ξέφρενο γλέντι και χορός σε πανηγύρι στην Ηγουμενίτσα!

Στο πανηγύρι Μεσοβουνίου του δήμου Ηγουμενίτσας, βρέθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά και ξεφάντωσε μαζί με τους κατοίκους του χωριού. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε την ώρα που φούντωσε το γλέντι κι εκείνη με καλοκαιρινή διάθεση και πολύ κέφι έσυρε το χορό.
 
Η γνωστή ηθοποιός ήταν προσκεκλημένη στη μεγάλη γιορτή που έγινε στην Ηγουμενίτσα από το διακεκριμένο γιατρό Άγγελο Στέργου, ο οποίος ανακάλυψε το εμβόλιο κατά του καρκίνου των λεμφαδένων και κατάγεται από το χωριό.
 
Η Θεοφανία που βρίσκεται, μάλιστα στην περιοχή για της ανάγκες της νέας ταινίας που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, δέχτηκε με χαρά την πρόσκλησή και διασκέδασε πολλοί μαζί με τους συμπατριώτες του γνωστού γιατρού.
 
Φορώντας ένα μακρύ γκρι αέρινο φόρεμα, σανδάλια και μια λιλά εσάρπα, η γνωστή ηθοποιός έδειχνε πολύ σικ και δεν δίστασε να σηκωθεί να χορέψει και να σύρει μάλιστα η ίδια το χορό.
 
tlife.gr

Η πιο όμορφη έφηβη της Αμερικής αποκαλύπτει: “Θα μου άρεσε να είμαι με έναν Έλληνα!”

Για τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ομορφιάς μίλησε η Miss Teen America 2012. Η 17χρονη καλλονή που μάγεψε την Αμερική είναι Ελληνίδα και φωτογραφίζετε πιο σέξυ από ποτέ για το περιοδικό “ΟΚ”!
 
Η Ελεάνα Φραντζέδη, λίγο πριν επιστρέψει στην άλλη πλευρά του Αντλαντικού μίλησε για τον τίτλο που κατέκτησε, τα επόμενα σχέδιά της, την Ελλάδα και τους Έλληνες άντρες.
 
“Δεν ήμουν από τα κορίτσια που μεγάλωσαν μέσα στα Καλλιστεία, ούτε είχα πάρει μέρος σε κάποιο διαγωνισμό ομορφιάς... Μέχρι και τις παραμονές του διαγωνισμού δεν ήξερα καλά καλά πώς περπατούν τα μοντέλα στην πασαρέλα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
Για τους Έλληνες και τα σχέδια της για το μέλλον μίλησε η 17χρονη Ελεάννα ανέφερε: “Μου αρέσουν πολύ οι Έλληνες. Έχουν πολύ όμορφα μαλλιά και σκουρόχρωμα μάτια, κάτι που δε συναντάς πολύ εύκολα στη Φλόριντα. Θα μου άρεσε να είμαι πολύ με έναν Έλληνα, αλλά στα δεκαεπτά μου χρόνια δεν μπορώ να κάνω σχέδια γάμου”.
 
Ποια η σχέση της, όμως, με την Ελλάδα;
 
“Έρχομαι κάθε χρόνο στην Ελλάδα για διακοπές, και πηγαίνουμε στο χωριό του πατέρα μου, που είναι κοντά στο Πόρτο Χέλι. Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα. Λατρεύω την ελληνική μουσική και στο iPod μου υπάρχουν τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Καλομοίρας. Με τους γονείς μου, μιλάμε πάντα ελληνικά, και παρόλο που δεν έχω πάει σε ελληνικό σχολείο, μπορώ να συνεννοούμαι. Μου αρέσουν πολύ οι ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί. Λατρεύω την ελληνική κουζίνα, και οι σπεσιαλιτέ μου είναι το παστίτσιο και ο μουσακάς”.

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!
Enhanced by Zemanta

Αγγελική Νικολούλη:"Δεν ζητάω κάποιον πιο δυναμικό από εμένα"

Η Αγγελική Νικολούλη μετά από την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ για την σχέση της με τον γιο της και την σελίδα που άλλαξε στα προσωπικά της. Η δημοσιόγραφος αν και λείπει από την τηλεόραση δηλώνει πως έχει ακόμα να δώσει πολλά στα επαγγελματικά της.

Επαγγελματικά, είστε μια γυναίκα χορτασμένη. Έχετε κερδίσει την αγάπη και την αποδοχή του κοινού, έχετε μπει στα ρεκόρ Γκίνες, κ.λ.π. Τι άλλο μπορεί να θέλει κάποιος:
Επειδή είμαι ένας άνθρωπος με κέφι, με ενδιαφέρον για τη δουλειά και τα κοινωνικά. Πιστεύω ότι έχω να δώσω πολλά ακόμα. Για να μου δώσουν οι τηλεθεατές στην τελευταία εκπομπή 45%, σημαίνει ότι και εκείνοι θέλουν ακόμα πράγματα από εμένα.

Τώρα που ο γιος σας έχει μεγαλώσει, η σχέση σας έχει γίνει πιο φιλική, ή παραμένει η κλασική σχέση μαμάς- γιου; Είμαστε πιο πολύ φίλοι και μιλάμε συχνά στο Skype. Ρωτάω φυσικά και... μαμαδίστικα πράγματα, αλλά κυρίως τη σχέση μας τη διακρίνει το χιούμορ και η αμεσότητα.

Στην προσωπική σας ζωή, έχετε δηλώσει πως είστε μόνη. Είστε, όμως ευτιχισμένη;  "Τα πάω καλά με τη μοναξιά και μου αρέσει ιδιαίτερα. Πολλοί με ρωτάνε πως αισθάνομαι που, μετά από 22 χρόνια γάμου, γυρίζω σπίτι και είμαι μόνη. Μια χαρά αισθάνομαι. Γύρισα σελίδα".

Ομολογουμένως, είστε μια δυναμική γυναίκα. Πόσο εύκολο είναι να βρεθεί ένας άνδρας πιο δυναμικός από εσάς; Δεν ζητάω κάποιον που δυναμικό από εμένα. Θέλω έναν άνθρωπο να συνεννοούμαστε. Αν μείνω σε αυτή την αναζήτηση, θα φτάσω να γεράσω και να μην έχω βρει ακόμη κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί!

Ποιά πρωταγωνίστρια του "Είσαι το ταίρι μου" θεωρεί φασιστική την επανάληψη της σειράς;

Η ενόχληση της ηθοποιού από τις επαναλήψεις της θρυλικής σειράς!

Η σειρά "Είσαι το ταίρι μου" που προβλήθηκε το 2001 από το μεγάλο κανάλι ήταν από τις πιο πετυχημένες που έχει προβάλει το Mega με την τηλεθέαση να χτυπάει κόκκινο ακόμα και στις επαναλήψεις!

Οι πρωταγωίστριες μετά τη σειρά έγιναν μεγάλα ονόματα στον χώρο της υποκριτικής, όμως μια από αυτές καταθέτει στο περιοδικό TV BOX τη δική της άποψη και δίχνει την ενόχληση της για τις συχνές επαναλήψεις του "Είσαι το ταίρι μου"! Ο λόγος για την Δάφνη Λαμπρόγιαννη που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της κακιάς Αννέτας!

"Ενίοτε με ενοχλούν οι επαναλήψεις, γιατί το να παίξεις σε μια σειρά είναι επιλογή που κάνεις σε μια δεδομένη στιγμή στο παρελθόν, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και για συγκεκριμένους λόγους. για εκείνη τη στιγμή  σού "λέει"κάτι. Αυτό, μέσα στην πορεία των χρόνων, με την επανάληψη του, χάνει και το χώρο, και το χρόνο του. Επίσης η επανάληψη είναι λίγο ενοχλητική όσον αφορά το ότι γίνεσαι σαν ρομπότ, έχεις εκφράσει, έχεις παίξει κάπως κάτι και το ακούς σαν κασέτα από ένα σημείο και μετά. Μέχρις ενός σημείου ήταν παράξενο να βλέπεις και να ξαναβλέπεις τον εαυτό σου σε μια διαδικασία ίδια και να προσπαθείς ακόμη και να αποτινάξεις μια εικόνα που δεν την έχεις δημιουργήσει έτσι. Από ένα σημείο και μετά όμως, αυτό έχει εξαπλωθεί πολύ, γιατί δεν είναι μόνο θέμα τηλεόρασης, είναι και θέμα ίντερνετ και οτιδήποτε έχεις κάνει, είτε είναι μια σειρά που έχεις παίξει , είτε είναι μια συνέντευξη, σε κυνηγάει σε όλη σου τη ζωή. Αυτό είναι ένα ειδος περίεργου φασισμού. Εγώ πια το έχω πολύ στο νου μου όταν μιλάω ζωντανά κάπου και με μαγνητοσκοπούν".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Το ξέσπασμα της απλήρωτης Ζέτας Δούκα για τους Βασιλιάδες!

Η οργισμένη αντίδραση της Ζέτας Δούκα για τους Βασιλιάδες!

Εδώ και αρκετό καιρό ακούμε τους ηθοποιούς της πιο πετυχημένης φετινής σειράς "Οι Βασιλιάδες" να εκφράζουν το παράπονο τους για την παραγωγή και το κανάλι, επειδή δεν τους έχουν πληρώσει ακόμα. Η Ζέτα Δούκα, θύμα κι αυτή της λιτής εποχής έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ στον Βασίλη Μπουζιώτη και εξέφρασε οργισμένη το δικό της παράπονο από της σειρά που δεν την έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ!

"Δεν έχω πάρει ούτε ευρώ για τους "Βασιλιάδες" κι ας έχω κάνει μαζί με όλη τη γερή ομάδα των ηθοποιών γυρίσματα από τον προπερασμένο Μάρτιο. Ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους ,αλλά μας έχουν στην αναμονή τόσους μήνες χωρίς καν να αρχίσουν να μας δίνουν κάποια πρώτα λεφτά. Η υπομονή εξαντλείται. Δεν τηρήθηκαν οι υποσχέσεις που μας είχαν δώσει , δεν χτύπησε το τηλέφωνο μας κι ακόμα δεν έχουμε πληρωθεί! Δεν είναι απίστευτο αυτό; Ευτυχώς που δεν το έκανα. Σκέψου να είχα κόψει και δελτίο και να είχα πληρώσει από πάνω, χωρίς να έχω πάρει ένα ευρώ. Τότε θα ήμουν πιο οργισμένη" Έχουμε αποφασίσει να μην μπούμε για γύρισμα αν δεν μας πληρώσουν .Θα μας αντικαταστήσουν όλους; Για να δούμε. Είμαστε απόλυτοι! Βάλαμε πολύ νερό στο κρασί μας, κάναμε υπομονή τόσους μήνες, αλλά όλα έχουν ένα όριο! Κι αυτό ξεπεράστηκε πια".

VIDEO -Απολαυστικός ο "Πρόεδρος" εξηγεί γιατί πήρε τον Πίου!

Ο Τάκης Σπυριδάκης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο studio της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας και μαζί με τους… "φουνταριστούς" μίλησε για τη μάχη Πίου-Αντωνίου!

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή και τι είπε ο Τάκης Σπυριδάκης στους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο.

Δρομολόγια πλοίου από Πευκί - Σκιάθο - Πευκί στην Βόρεια Εύβοια

Από 6/7/2012 έως 22/7/2012. Το πλοίο express evia I θα πραγματοποιεί δρομολόγια από Πευκί για Σκιάθο κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή. Με αναχώρηση από Πευκί στις 09:00 και στις 19:00 επιστροφή από Σκιάθο.

Το εκδρομικό σκάφος θα πραγματοποιεί τις εξής διαδρομές: 
Πευκί - Αναχώρηση
Δευτέρα 11.30
Τρίτη 8.45
Τετάρτη 11.30
Παρασκευή 11.30
Σάββατο 8.45
Κυριακή 11.30
Σκιάθο - Άφιξη
Δευτέρα 13.00
Τρίτη 10.15
Τετάρτη 13.00
Παρασκευή 13.00
Σάββατο 10.15
Κυριακή 13.00
Σκιάθο - Αναχώρηση
Δευτέρα 19.30
Τρίτη 19.30
Τετάρτη 19.30
Παρασκευή 19.30
Σάββατο 19.30
Κυριακή 19.30
Πευκί - Άφιξη
Δευτέρα 21.00
Τρίτη 21.00
Τετάρτη 21.00
Παρασκευή 21.00
Σάββατο 21.00
Κυριακή 21.00
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22260 40007, Fax: 22260 40008

eviaportal.gr

VIDEO- Η Δέσποινα Καμπούρη ΔΕΝ έδωσε ραντεβου για τη νέα σεζόν!

ΔΕΙΤΕ η Δέσποινα Καμπόυρη πως αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές!

Η Δέσποινα Καμπούρη σε φορτισμένο κλίμα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής "Για μια καλύτερη ζωή" και μίλησε για τις δυσκολίες αλλά και τις καλές μέρες που πέρασε κάθε μεσημέρι στον ΣΚΑΙ. Αυτό που έκανε εντύπωση στον αποχαιρετισμό της είναι πως δεν ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τη νέα σεζόν, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!

"Αυτή η σεζόν σημαίνει πάρα πολλά για μένα και τους ανθρώπους που δουλεύουν εδώ! Περάσαμε πραγματικά καλά. Είναι μια εκπομπή που δεν θα ξεχάσω ποτέ γιατί έμαθα πολλά μέσα απ' αυτήν! Στην τηλεόραση είναι ρευστά τα πράγματα, ποτέ δεν ξέρεις. Ήρθε η ώρα να σας χαιρετήσω αγαπημένη μου τηλεθεατές, θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που ήσασταν συοδοιπόροι μας σ' αυτό το ταξίδι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Θέλω να ευχαριστήσω και τον ΣΚΑΙ που μας άνοιξε μια μεγάλη αγκαλιά και μας εμπιστεύτηκε και μακάρι να τα ξαναπούμε σύντομα... Εγώ θα σκέφτομαι αισιόδοξα, γιατί έτσι έμαθα μέσα από την εκπομπή και να το κάνετε κι έσεις, μην σταματήσετε ούτε λεπτό. Η ζωή είναι μικρή και τελειώνει γρήγορα και δεν το παίρνεις χαμπάρι, να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι και ποτέ δεν ξέρει κανείς, κάπου θα ξαναβρεθούμε"

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Πότε λήγει το συμβόλαιο της Έλλης Στάη ;

Η Έλλη Στάη παραμένει στη ΝΕΤ ως το τέλος του 2012. Τότε λήγει το συμβόλαιό της.

 

Διαβάσαμε στην εφημερίδα " Παρασκευή & 13": " Ως το τέλος του χρόνου παραμένει η Έλλη Στάη στη ΝΕΤ, οπότε λήγει και το συμβόλαιό της με την κρατική τηλεόραση.  

 

Η δημοσιογράφος, εκτός από το κεντρικό δελτίο, θα συνεχίζει να παρουσιάζει και την εκπομπή "NΕΤWeek" η οποία πάει πολύ καλά από νούμερα τηλεθέασης.

 

Τόσο η θεματολογία της εκπομπής, όσο και ο τρόπος που αντιμετωπίζει η δημοσιογράφος το εκάστοστε θέμα, προσελκύουν το ενδιαφέρον του κοινού".

Αυτιάς: "Δεν θα έβαζα ποτέ τη Λιάνα Κανέλλη με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής…"

Ο Γιώργος Αυτιάς σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλάει για την προοπτική να πολιτευτεί, μαρτυράει ποιά 5 κόμματα του έκαναν πρόταση και σχολιάζει το περιστατικό της Λιάνας Κανέλλη με τον Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

Στον Αλέξη Κοντό και το περιοδικό «TV BOX» μίλησε ο Γιώργος Αυτιάς για την πορεία της εκπομπής του, το μέλλον του στον ΣΚΑΪ, ενώ αποκαλύπτει για ποιό λόγο θα έφευγε…
«Ποιά θα ήταν η αντίδρασή σας αν στην εκπομπή συνέβαιναν όσα διαδραματίστηκαν στο «Πρωινό ΑΝΤ1″ με τον Κασιδιάρη και την Κανέλλη…»;
«Δεν θα έβαζα ποτέ μαζί τη Λιάνα με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Φτιάχνοντας μια τέτοια σύνθεση είναι σαν να τοποθετείς μια χειροβομβίδα δίπλα σε ένα μπιτόνι βενζίνης».
Ποιόν θα θέλατε να έχετε καλεσμένο στην τελευταία εκπομπή της σεζόν»;
Χωρίς καθόλου σκέψη, τον Πολ Τόμσεν. Θα τον κάνω μετά από μια ώρα συζήτησης να μην ξέρει από που να φύγει. Αν θέλει η πρόσκληση είναι ανοικτή και θα του δείξω πριν ξεκινήσουμε, τον πιο γρήγορο τρόπο διαφυγής»!
Είστε ευχαριστημένος από όσα σας προσέφερε το κανάλι;
Φυσικά. Όταν ήρθα, ούτε πετρελαιοπηγές μου έταξαν, ούτε ράβδους χρυσού. Ήρθα σε μια δύσκολη εποχή, τους ευχαριστώ που μου έδωσαν δουλειά και συνεχίζουμε κανονικά.
Δηλαδή, να πιστέψω ότι δεν ζητήσατε παραπάνω χρήματα για να συνεχίσετε τη συνεργασίας σας…
Σε προκαλώ, πήγαινε τώρα στον κ. Αλαφούζο και ρώτησέ τον αν ο Αυτιάς ζήτησε έστω ένα ευρώ παραπάνω. Αν σου απαντήσει ότι ζήτησα κι άλλα χρήματα, τότε εγώ αύριο θα παραιτηθώ. Εγώ κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ και αν θέλουν οι ίδιοι να δώσουν bonus στον πρώτο σκόρερ της ομάδας, είναι δικό τους θέμα».
Άρα όσα γράφτηκαν περί μετακίνησής σας σε άλλο κανάλι δεν ευσταθούν;
Η συνεργασία μου με το κανάλι θα συνεχιστεί, πλην απροόπτου…
Αυτά δεν μου αρέσουν τα απρόοπτα…

Μπορεί να μου πουν από το κανάλι: «Κοίτα Γιώργο, φέτος θα κάνεις κάτι άλλο…»

Με το τσιγκέλι…Υπάρχει πιθανότητα να κάνετε το πρωινό τις καθημερινές;

Δεν το ξέρω. Άλλωστε το πρωινό, το κάνουν δύο συνάδελφοι και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Κοίταξε, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το μέλλον μου στην τηλεόραση, μακροπρόθεσμα. Θα σου αποκαλύψω ότι με την πρώτη ευκαιρία θα ασχοληθώ με την πολιτική. Όταν τα κόμματα θα αγγίξουν τον κόσμο, τότε νομίζω πως ο δρόμος εκεί με οδηγεί
Βουλευτής ποιού κόμματος ;

Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή ίσως να μην υπάρχει κιόλας. Πάντως δικό μου δεν θα ιδρύσω, δεν έχω την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή.

Πρόταση για να κατεβείτε στις εκλογές απο τα υπάρχοντα κόμματα είχατε ;
Μου πρότειναν να κατέβω ως βουλευτής πέντε κόμματα: ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και η κ. Μπακογιάννη. Αν δεν είχα έρθει στον ΣΚΑΪ και δεν είχα δώσει το λόγο μου στον κ. Αλαφούζο, θα στάθμιζα τα γεγονότα και θα πήγαινα σε ένα από τα τρία κόμματα που τελικά έχουν και σήμερα εκπροσώπηση στη Βουλή.

Ο Σεφερλής σε ρόλο Κασιδιάρη - VIDEO

Όταν ο Μάρκος Σεφερλής "γίνεται" Ηλίας Κασιδιάρης, φανταστείτε τι συμβαίνει γύρω του!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

"Ο πιο αδύναμος κρίκος", βγαίνει τελικά από την... κατάψυξη του Alpha !

Είναι κάτι που το ήθελε πολύ, γιατί το πίστευε και το πιστεύει πολύ και μπορεί να έχει και δίκιο. Ο λόγος; Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος από τον χειμώνα που μας πέρασε βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τον Alpha, προκειμένου την επόμενη σεζόν ,δηλαδή, την σεζόν του 2012-2013, να βγει στον αέρα το γνωστό σε όλους μας τηλεπαιχνίδι , "Ο πιο αδύναμος κρίκος" !

Ναι, το τηλεπαιχνίδι που την δεκαετία του ΄90 άφησε εποχή με την απολαυστική Ελενα Ακρίτα στον ρόλο της οικοδέσποινας, συζητιέται για να ζωντανέψει και πάλι στους δέκτες μας εννοείται ανανεωμένο και με τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή, να έρχεται για να σηκώσει στους ώμους του, το βάρος της παρουσίασης του συγκεκριμένου προγράμματος, αποδεικνύοντάς μας πως... η κακία δεν έχει όρια !

Η ιδέα ,λοιπόν, αυτή αν και ενδιαφέρει πολύ τους υπευθύνους της Κάντζας και κατενθουσίασε και τον Νίκο Μουτσινά, στην συνέχεια μπήκε στην... κατάψυξη λόγω κρίσης, μιας και όλα τα κανάλια θα κατέβουν από το Φθινόπωρο στο γήπεδο του τηλε-ανταγωνισμού με πετσοκομμένα μπάτζετ και προγράμματα.

Ομως, σήμερα έχω στον Νίκο ευχάριστα, γι ΄αυτό και αποφάσισα να ασχοληθώ ξανά με το συγκεκριμένο θέμα. Τι ευχάριστα; Απ ΄ότι έπιασαν οι κεραίες μου, οι του Alpha έχουν πάρει χαρτί και μολύβι τα έχουν βάλει όλα κάτω και πρόσθεση στην πρόσθεση και αφαίρεση στην αφαίρεση, είπαν να βγάλουν τον "Κρίκο" από την κατάψυξη και να δρομολογήσουν την παραγωγή του, έτσι ώστε να κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες στο β ΄μισό της επόμενης σεζόν, δηλαδή, από Γενάρη !

Μακάρι... Για να δούμε, τι θα δούμε !

Στο Βόλο θα χορέψουν το μεγαλύτερο συρτάκι! Ετοιμάζονται για Guinness

Ήδη γίνονται συναντήσεις για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης που θα γίνει στην παραλία του Βόλου την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012 και ώρα 19:30.

Όπως διαβάζουμε στο e-volos, η εκδήλωση θα προβάλλει το Βόλο και τη Θεσσαλία σ’ όλον τον κόσμο τόσο από την επιτροπή Guinness όσο και από τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που θα παρευρεθούν.

Θα συμμετάσχουν οργανωμένοι πολιτιστικοί σύλλογοι αλλά και απλοί πολίτες.
Είναι μια πράξη αισθητικής αντίστασης στην κρίση, λένε οι διοργανωτές, που αναδεικνύει τον ελληνικό πολιτισμό.
Κάθε πολίτης, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο συρτάκι στον κόσμο, δίνει το δικό του μήνυμα.

Χορεύουμε για την Ελλάδα είναι άλλωστε το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης.
Enhanced by Zemanta

Η σέξυ εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στη σκηνή, άναψε φωτιές!

Μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η Κατερίνα Στικούδη χθες το βράδυ στο Ακρωτήρι και τράβηξε όλα τα αντρικά βλέμματα. Πιο σέξυ από ποτέ η νεαρή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πάρτυ του Sfera και προκάλεσε πανικό.
 
Φορώντας ένα καυτό σορτσάκι στα χρώματα του καλοκαιριού και ένα διαφανές λευκό μπλουζάκι, η Κατερίνα εντυπωσίασε τόσο με τη σκηνική της παρουσία, όσο και με το σέξυ λουκ της. Επί σκηνής ερμήνευσε το νέο της τραγούδι “Μη” και αποθεώθηκε από το κοινό.
 
Μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη και τον Γιώργο Σαμπάνη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή και προσέφεραν ένα θέαμα γεμάτο κέφι και θετική ενέργεια σε όσους βρέθηκαν στο πάρτυ.

Eλ. Παπαβασιλείου - Β. Περρής: Ποια όμορφη παρουσιάστρια υποδέχτηκαν; Φωτό!

Η Έλενα και ο Βαγγέλης κάθε πρωί μας καλημερίζουν από το ραδιόφωνο του Sfera και συνηθίζουν να μας βάζουν στο κλίμα, ανεβάζοντας φωτογραφίες!

Σήμερα όμως δεν ήταν μόνο οι δυο τους... Στην παρέα τους προστέθηκε και η όμορφη... Δούκισσα Νομικού! Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην απαθανατίσουν αυτή τη στιγμή κι έτσι η Έλενα ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter!

Nωρίτερα είχαν καλημερίσει μόνο οι δυο τους!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ: "Τι lifestyle μωρέ; Του πιττόγυρου;"

Για την ελληνική showbiz και την κρίση μίλησε μεταξύ άλλων στον Τηλεθεατή η Κατερίνα Ζαρίφη τονίζοντας ότι στην Ελλάδα το ίδιο το κοινό απέρριψε το Lifestyle. 

"Η περίπτωση της ελληνικής showbiz ήταν από το ξεκίνημά της κωμικοτραγική.
Τι lifestyle;
Του πιτόγυρου, μωρέ;
Θα μου πεις εσύ, μαντάμ, δεν ασχολείσαι μ’ αυτά στο πρωινό;
Ναι, φυσικά, αλλά όσο του πρέπει και όπως του πρέπει.
Το ίδιο το τηλεοπτικό κοινό τα απέρριψε από το μενού του.
Γιατί είχαμε φτάσει σε σημείο να βλέπουμε δισέλιδα για την τακούνα της κυρίας Χλίδογλου" είπε χαρακτηριστικά.

Για που ετοιμάζεται ο Λιάρος;

Ο Αντώνης Λιάρος που απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ εθεάθη να πίνει καφέ στο καφενείο του ισογείου του καναλιού της Κάντζας...

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να συνεργαστεί με τον Alpha.

Τι γίνεται στον Alpha; Ολοι οι υποψήφιοι βουλευτές που απέτυχαν στις εκλογές, μαζεύτηκαν στην Κάντζα;

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

H Αννίτα Πάνια στην Κάντζα

Η γνωστή παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια, βρέθηκε χθες στην Κάντζα όπου μίλησε για ενδεχόμενη συνεργασία με στελέχη του Alpha.

 Οι συζητήσεις της με τους ιθύνοντες του καναλιού είναι σε καλό δρόμο! Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων!

Η Μιράντα Κερ με εσώρουχα σε μια καλύβα [εικόνες+βίντεο]

Η σύζυγος του Ορλάντο Μπλουμ -και μόνιμη στην λίστα με τα 10 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα- είναι η πλέον ιδανική για να παρουσιάσει την νέα συλλογή με σέξι βαμβακερά εσώρουχα της Victoria's Secret.

Το μόνο πρόβλημα είναι, όπως πάντα, ότι κανείς δεν προσέχει τα εσώρουχα όταν έχει μπροστά του την συγκεκριμένη 29χρονη Αυστραλέζα.


Και ότι, όταν τελειώσει να παίζει το βίντεο, το μόνο που θα έχετε συγκρατήσει είναι το λόγκο πάνω στο πράσινο εσώρουχο που παιχνιδιάρικα αναγράφει : 'Girls just wanna have sun.'

Enhanced by Zemanta

Ο Καρβέλας, η Βίσση και η Βενζίνη [βίντεο]

Ο Νίκος Καρβέλας υπογράφει μουσικά και στιχουργικά το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση με τίτλο «Βενζίνη», το οποίο μόλις κυκλοφόρησε. Ακούστε το!

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο νέο maxi single της Άννας Βίσση που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 20 Ιουλίου με το περιοδικό «Τηλεθεατής» και περιέχει συνολικά 6 τραγούδια, -όλα με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα- και δύο video clip, τη σκηνοθεσία των οποίων έχει αναλάβει η Μυρτώ Κοντοβά.

Έκλεψαν τον Στάθη Ψάλτη

Ένα φορτηγό γεμάτο επαγγελματικό εξοπλισμό για την περιοδεία του Στάθη Ψάλτη έκλεψαν άγνωστοι και οδήγησαν σε απόγνωση τον γνωστό ηθοποιό.

Η σύζυγος του Στάθη Ψάλτη, η Χριστίνα Ψάλτη, έγραψε στο Facebook:

«Έκλεψαν το φορτηγό της παράστασης με όλα τα μηχανήματα και τους φωτισμούς, τα μικρόφωνα των ρούχων των ηθοποιών και τα σκηνικά. Αναγκαστικά, σταματάμε 8-10 μέρες, μέχρι ν’ αποκατασταθούν όσα κλάπηκαν. Αρχίζουμε ξανά 20-22 του μήνα. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση, Στάθης Ψάλτης».

«Είμαι υπερβολικά σέξι για τη δουλειά μου», παραπονιέται η Σκάρλετ Γιόχανσον

Η νέα πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ αναπολεί τους ρόλους που έχασε επειδή οι παραγωγοί την έβλεπαν μόνο ως μια σέξι γυναίκα με καμπύλες και γεμάτα χείλια. Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεται την γελοιότητα των λεγομένων της.

«Έχω χάσει αρκετούς ρόλους επειδή με θεώρησαν πολύ σέξι. Και είναι άσχημο όταν συμβαίνει αυτό. Θέλεις να φωνάξεις 'γιατί δεν μπορείτε να δείτε τι άλλο φέρνω στο τραπέζι;'. Προσωπικά το θεωρώ πολύ ενδιαφέρον να βλέπω ηθοποιούς να μεταμορφώνονται. Και υπάρχουν πολλές φορές που είμαι κατηγορηματικά μη σέξι».

Αυτό δήλωσε η 27χρονη με αφορμή την κυκλοφορία του We bought a Zoo στην Μεγάλη Βρετανία, μια ταινία στην οποία υποδύεται μια φύλακα ζωολογικού κήπου. Μια από τις ελάχιστες φορές τα τελευταία χρόνια δηλαδή που κάποιος την προσέλαβε να παίξει κάτι πέρα από την ωραία γκόμενα. Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης αποκάλυψε και το πόσο θανάσιμα σιχαίνεται τις κατσαρίδες «Τις μισώ πραγματικά από τότε που ήμουν παιδί. Θα μπορούσα να κάνω οτιδήποτε χρειαστεί για ένα ρόλο, πέρα από οτιδήποτε έχε σχέση με κατσαρίδες. Τις βλέπω και παραλύω»

Έρωτας ανάμεσα στον πρόεδρο της Γαλατασαράι και σε Ελληνίδα δημοσιογράφο!

Απόδειξη πως αν θέλεις να κρατήσεις κάτι κρυφό το κρατάς είναι αδιαμφισβήτητα η ιστορία του προέδρου της γνωστής ομάδας και Ελληνίδας δημοσιογράφου!

Στην Τουρκία έχει γίνει σάλος από τη στιγμή που μαθεύτηκε ο ελληνοτουρκικός έρωτας, με «πρωταγωνιστές» τον πρόεδρο της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αγσιάλ και την Ελληνίδα δημοσιογράφο, Φανή Γραμματικογιάννη.

Ο 71χρονος σήμερα πρόεδρος της γνωστής ομάδας, σύμφωνα με το star, γνώρισε την σύζυγο του πριν πέντε χρόνια στην Αθήνα. Την είδε σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

Η δημοσιογράφος όμως ήταν αρκετά επιφυλακτική. Μετά από στενό «μαρκάρισμα» κατάφερε τελικά να την πείσει ότι είναι η γυναίκα της ζωής του και πριν τέσσερα χρόνια «σφράγισαν» τον έρωτα τους με ένα παραμυθένιο γάμο που έγινε στην Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι, που μοιράζει την ζωή του μεταξύ Γενεύης, Αθήνας και Κωνσταντινούπολης, έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι 6 μηνών, την Αλίν.

Αυτές τις μέρες βρίσκονται για διακοπές στην Ελλάδα. Με το μήκους 50 μέτρων σκάφος τους, την «Barbie» ταξίδεψαν στην Μύκονο και τις Σποράδες και ίσως τις επόμενες μέρες βρεθούν και στην Χαλκιδική.

Ο Αγσιάλ δεν είναι μόνο πρόεδρος της Γαλατασαράι. Την περιουσία του την έχει δημιουργήσει από τον χώρο της ενέργειας στον οποίο δραστηριοποιείται. Έχει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Μέσης Ανατολής, ενώ κατέχει σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Τουρκία.

Δημητρίου: «Έχω πιάσει σύντροφό μου στο κρεβάτι μου με άλλο άντρα»

Τσουνάμι αποκαλύψεων ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό η γνωστή τραγουδίστρια. Εκεί που -μεταξύ άλλων- μίλησε για το στήθος και τα μπότοξ της, το ξύλο που έδωσε, το ξύλο που έφαγε και το πόσο καιρό έχει να κάνει σεξ.

«Τον έπιασα επ 'αυτοφώρω στο κρεβάτι μου! Μπορεί να μην έπιασα ποτέ στα πράσα κάποιον από τους άνδρες μου με άλλη γυναίκα, αλλά έπιασα τον σύντροφό μου με έναν άλλο άνδρα! Ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Περιττό να σου πω ότι έσπασα ό,τι υπήρχε σε γυαλικό μέσα στο σπίτι. Βγήκα έξω στους δρόμους και φώναζα: 'Βοήθεια! Σώστε με!'. 

Μα το καταλαβαίνεις να μου το κάνει μέσα στο ίδιο μας το σπίτι; Και μετά έτρεχα σε ψυχολόγους και έκανα εξετάσεις αίματος για να δω μήπως με κόλλησε τίποτα, Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τους ομοφυλόφιλους ούτε με τους αμφιφυλόφιλους αλλά δεν μπορεί να ετοιμάζομαι να παντρευτώ και να τον βρω ξαφνικά με άλλον».


Αυτή είναι η πλέον χαρακτηριστική δήλωση της Άντζελας Δημητρίου στο περιοδικό ΟΚ. Εκεί που επίσης μίλησε συνολικά για την απιστία ( «Ναι με έχουν απατήσει. Δεν έχω πιάσει κανέναν επ' αυτοφώρω. Συνήθως τα μάθαινα μετά. Στην τελευταία περίπτωση μάλιστα με πήρε η ίδια τηλέφωνο και μου είπε: 'έλα να σου δείξω τι μηνύματα μου στέλνει ο άνδρας σου'») και συγκεκριμένα για το ξύλο.

Ξεκινώντας από αυτό που έριξε στον Γιώργο Τρούπη: «Έφαγε πολύ ξύλο. Πρέπει να πονάει ακόμα. Δε θα είχα πρόβλημα αν είχε τελειώσει μαζί μου και πήγαινε με οποιαδήποτε άλλη. Αλλά την παράλληλη σχέση δεν τη σηκώνω».

Και συνεχίζοντας με αυτό που έφαγε από τον πατέρα της κόρης της, Όλγας «Με ζήλευε παράφορα και μια φορά με χτύπησε. Δεν μιλάμε για απλό χαστούκι. Μιλάμε για ξύλο. Δεν υπήρξε δεύτερη. Άνοιξα την πόρτα, έφυγα, του έκανα μήνυση, την οποία απέσυρα μετά. Δεν επιτρέπεται ένας άντρας να χτυπάει μια γυναίκα. Και αν έφτασα στο σημείο να χτυπήσω τον σύζυγό μου -πίστεψέ με- κανονικά θα έπρεπε να του σπάσω το κεφάλι με τόσο κέρατο που μου έριξε. Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να είναι δεύτερη. Αν αισθανθώ ότι είμαι δεύτερη, φεύγω».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Άντζελα Δημητρίου μίλησε και για το μεγαλύτερο διάστημα που έχει περάσει δίχως σεξ: «Είναι πάνω από ένα χρόνο που έχω να κάνω σεξ. Όταν πληγωθεί ο γυναικείος εγωισμός αρχίζεις να χάνεις πλέον την εμπιστοσύνη που είχες στους άνδρες. Και πως να εμπιστευτείς ξανά έναν άνδρα όταν δεις λ.χ τον Γιάννη τη μια μέρα να είναι με την Καίτη, την άλλη με τη Μαρία και την παρ' άλλη με τον Μιχάλη;».


Ενώ η Άντζελα δεν δίστασε να μιλήσει για την ηλικία της και τις πλαστικές επεμβάσεις: «Είμαι 57 χρόνων και πολλοί δεν με κάνουν ούτε για 40. (..)Το πρώτο μου Botox το έκανα στα 42 μου και το επαναλαμβάνω κάθε οχτώ μήνες. Έκανα επίσης ανόρθωση στήθους όταν γέννησα την Όλγα και διατηρείται ακόμη μια χαρά, γιατί το προσέχω πολύ».

Τέλος, μιλώντας για την πρόσκληση να τραγουδήσει στα κατεχόμενα και τις αντιδράσεις που ξέσπασαν εξομολογήθηκε: «Εγώ πιστεύω ότι ήθελαν να ασχοληθούν με τη δική μου συναυλία για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, επειδή η Κύπρος μπαίνει στο ΔΝΤ. Εγώ δεν πρόκειται να εμφανιστώ ποτέ στα Κατεχόμενα».

Κρατερός Κατσούλης: «Κάνω τα πάντα για την μικρή, μόνο που δεν την θηλάζω»

Ο Κρατερός Κατσούλης είναι από τους πατεράδες που ασχολούνται πολύ με τα παιδιά τους και κάνουν τα πάντα γι΄ αυτά.

«Τα πάντα κάνω για την μικρή. Έχω καταντήσει κουραστικός, αλλά θα το ξαναπώ, «μόνο που δεν την θηλάζω». Αν μπορούσα θα το έκανα…» τόνισε ο ηθοποιός στο Glam και συνέχισε αναφορικά με το αν η μικρή τον κάνει ότι θέλει:

Όσο να πεις! Προσπαθώ όμως να δημιουργώ συνθήκες μέτρου, γιατί από τώρα δημιουργούνται οι βάσεις».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ: Πού σουλατσάρει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Μα τι τρέχει επιτέλους με την Κατερίνα Καινούργιου; 

Την ώρα που οργιάζουν οι φήμες για τη σχέση της με τον διεθνή μας ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά, και οι φωτό από τις κοινές τους διακοπές κοσμούν τις σελίδες των περιοδικών, η ίδια ποστάρει φωτό με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τσάρκα στην Αθήνα!

Απ’ ό,τι μας πληροφόρησε η ίδια μέσω twitter, οι δύο τηλεπαρουσιαστές βρέθηκαν στο θέατρο Βράχων για να παρακολουθήσουν την παράσταση “Τα Βαφτίσια” του Νίκου Μουτσινά, συνεργάτη της Κατερίνας στην εκπομπή “Δέστε τους”.

Όσο για τα υπόλοιπα, η ίδια τηρεί σιγή ιχθύος…

 radar.gr

Και όμως είναι η… κόρη της Τάμτα!

Η κόρη της Τάμτα μεγάλωσε!

Έγινε μία όμορφη δεσποινίδα και βγαίνει με την μανούλα της! 

Η Άννα είναι πια 16 χρονών και διασκεδάζει και με την μαμά της!
 
Όπως  μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv , δεν  φαίνονται πώς είναι μαμά και κόρη, αλλά περισσότερο μοιάζουν για δύο πολύ καλές φίλες!

Η Άννα μπορεί να βγήκε με τη μαμά της, αλλά δείχνει  να απολαμβάνει την βραδιά!




Πηγή:gossip-tv.gr

Ο Σαλπιγγίδης με αιθέρια ύπαρξη στην Πάρο

Στην Πάρο βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές ο γνωστός ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο ορκισμένος εργένης του ελληνικού ποδοσφαίρου, απόλαυσε για λίγες μέρες τον ήλιο, τη θάλασσα και τη συντροφιά μιας ξανθιάς κυρίας, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την όμορφη εμφάνιση και το καλλίγραμμο σώμα της.

Έκαναν τα μπάνια τους στο Paradiso Club στη μαγευτική παραλία του Μαρτσέλο και μετά έφαγαν στο Blu Lounge, στην Παροικιά, ενώ λίγο πριν αναχωρήσουν από το νησί ήπιαν κοντά στο λιμάνι τον τελευταίο τους καφέ στο νησί στο Oasis Cafe του φίλου μας και πατριώτη, Δημήτρη Τσάμπουρα.

panoramapress.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...