Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Luisa Zissman: Η «καυτή» παρουσιάστρια που έχει «αναστατώσει» την Ισπανία

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα της 26χρονης παρουσιάστριας του βρετανικού σόου «The Apprentice» κάνει τον γύρο του κόσμου...


Τις τελευταίες ημέρες το όνομα της 26χρονης παρουσιάστριας του βρετανικού σόου «The Apprentice» κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο λόγος; Οι «καυτές» εμφανίσεις της Luisa Zissman στην Ισπανία και συγκεκριμένα σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Marbella όπου απολαμβάνει τις διακοπές της.

Αφού «πιάστηκε στα πράσα» να χορεύει ερωτικά πάνω στα πόδια του δεσμευμένου πολυεκατομμυριούχου, Michael Acton -ο οποίος είναι γνωστός για τα παιχνίδια Moshi Monsters- η δαιμόνια επιχειρηματίας συνεχίζει να προκαλεί και να ποζάρει με νάζι για τους παπαράτσι που την κυνηγούν, κάνοντας τα ταμπλόιντς να γράφουν για το σέξι κορμί της...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 8 "ΚΑΥΤΕΣ" ΦΩΤΟ ΤΗΣ  Luisa Zissman

Η Ελένη Μενεγάκη σε παραδοσιακό γάμο στην Κάρπαθο


Ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter φωτογραφίες από το χαρμόσυνο γεγονός

Στην Κάρπαθο μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη.

Χθες το βράδυ η γνωστή παρουσιάστρια παραβρέθηκε σε ένα βλάχικο γάμο στο χωριό Όλυμπος και φανερά ενθουσιασμένη, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter φωτογραφίες από το χαρμόσυνο γεγονός.

Μάλιστα, δεν δίστασε να βάλει και την παραδοσιακή ενδυμασία.



Ο Scott Disick είναι ο πατέρας του παιδιού της Kourtney Kardashian

«Μετά από τρεισήμισι χρόνια γεμάτα φήμες και ψέματα που είχε διαδώσει ένα άτομο το οποίο γνώρισα σε μια φωτογράφηση τελικά αποδείχθηκε πως Scott είναι ο πατέρας του Mason»


H Kourtney Kardashian βάζει τέλος στις φήμες πως ο Scott Disick δεν είναι ο πατέρας του γιου της Mason. Mπορεί το μοντέλο Michael Girgenti, να κατέθεσε μήνυση στην «άτακτη» τηλεπερσόνα και να ζητούσε επίμονα τεστ πατρότητας για να αποδείξει πως ο ίδιος είναι ο πατέρας του Μason, ζητώντας παράλληλα την κηδεμονία του παιδιού, όμως όπως φάνηκε οι ισχυρισμοί του δεν επιβεβαιώθηκαν.

Σύμφωνα με το E! τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων αποδεικνύουν ότι η Scott Disick είναι ο πατέρας! Η Kourtney μάλιστα δήλωσε στο E! News: «Μετά από τρεισήμισι χρόνια γεμάτα φήμες και ψέματα που είχε διαδώσει ένα άτομο το οποίο γνώρισα σε μια φωτογράφηση τελικά αποδείχθηκε πως Scott είναι ο πατέρας του Mason. Αν και με στενοχωρεί που πρέπει να αντιμετωπίσω αυτά τα γελοία ψέματα, ειδικά όταν η αλήθεια δεν ήταν ποτέ υπό αμφισβήτηση, αυτή η ιστορία πρέπει να λάβει τέλος».

O δικηγόρος της 34 χρονης πρωταγωνίστριας του reality «Keeping Up With the Kardashians» δήλωσε με τη σειρά του: «Αυτό το άτομο έχει πωλήσει ψευδείς και κατασκευασμένες ιστορίες στις εφημερίδες για χρόνια για την Kourtney Kardashian και τον γιο της, Mason. Ο Scott Disick είναι ο πατέρας Mason».
Enhanced by Zemanta

Λουκέτο από το ΣΔΟΕ σε club του Αγρινίου που τραγουδούσε ο Hλίας Βρεττός


Μεγάλο... "σουξέ" σημειώνουν το τελευταίο διάστημα οι σφραγίσεις καταστημάτων από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ΣΔΟΕ για φορολογικές παραβάσεις.

Αυτή τη φορά σειρά είχε γνωστό club του Αγρινίου, στο οποίο έγινε χθες αργά το βράδυ έλεγχος από το ΣΔΟΕ, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του γνωστού τραγουδιστή Ηλία Βρεττού.

Το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ επέβαλλε τσουχτερό πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ, στους ιδιοκτήτες και σαράντα οχτάωρο λουκέτο καθώς το κατάστημα δεν είχε κόψει έναν μεγάλο αριθμό αποδείξεων και είχε πάνω από 10 φορολογικές παραβάσεις, ενώ θα ελεγχθεί και το συμβόλαιο του καλλιτέχνη προκειμένου να διαπιστωθεί εαν φοροδιαφεύγει.
http://cityvoice.gr/

Η κόρη της Μαντόνα μεγάλωσε και ομόρφυνε!

Οι παπαράτσι κυνήγησαν παντού την έφηβη η οποία δεν δίστασε να τους «χαιρετήσει» με άσεμνες χειρονομίες


Η κόρη της Μαντόνα μεγάλωσε και ομόρφυνε επικίνδυνα, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η 16χρονη Λούρδη σε παραλία στη Γαλλία.

Η Λούρδη έκανε φέτος διακοπές μαζί με τη μητέρα της, τον σύντροφό της Mαντόνα, τον αδελφό της αλλά και φίλους της και γνώρισε την Ευρώπη.

Φυσικά, οι παπαράτσι κυνήγησαν παντού την έφηβη η οποία δεν δίστασε να τους «χαιρετήσει» με άσεμνες χειρονομίες.

Πάντως, τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες της Λούρδης με το μικροσκοπικό της μπικίνι κάνουν το γύρο του κόσμου...




Ελληνίδα ηθοποιός: «Με τον σύζυγό μου έχουμε χωρίσει, αλλά μένουμε στο ίδιο σπίτι»


«Πριν γεννήσω το παιδί είχα σταματήσει τη δουλειά και ζούσα στην Τζιά. Ο άντρας μου κατάγεται από εκεί, έχει εκεί το σπίτι του, είχε τη δουλειά του καi πήγα για εκείνον. Ζούσαμε και στην Αθήνα, είχαμε και εκεί το σπίτι μας, αλλά τα πρώτα χρόνια δεν ήθελα να δουλεύω, ήθελα να είμαι συνέχεια με το παιδί, αυτό μου πήγαινε καλύτερα. Με τον σύζυγό μου μένουμε ακόμη στο ίδιο σπίτι, παρόλο που έχουμε χωρίσει. Ο Νίκος τώρα είναι στην Τζιά, αλλά όταν έρχεται στην Αθήνα μένουμε μαζί».

Αριέττα Μουτούση για την σχέση της

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ η ηθοποιός Αριέττα Μουτούση για την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως επιτυγχάνεται μια τόσο καλή σχέση με τον πρώην σύζυγό της. «Μια τόσο καλή σχέση μπορεί να επιτευχθεί, όταν υπάρχει αγάπη και σε ενώνει ένα παιδί. Ο Μιχάλης είναι 50% ο Νίκος και 50% εγώ, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε».

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΚΟΡΜΑΡΑ! Δείτε την Μυρτώ Αλικάκη με μαγιό στην παραλία!!!


Στην γενέτειρα της, την Κρήτη περνά αυτές τις μέρες τις διακοπές της η Μυρτώ Αλικάκη.


Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ απαθανάτισε την όμορφη και καλλίγραμμη ηθοποιός να περνά ξέγνοιαστες στιγμές σε παραλία του Ρεθύμνου.

Άνθρωπος που την συνάντησε εκεί είπε στο περιοδικό:

«Έφτασαν στην παραλία γύρω στις 12 το μεσημέρι κι έφυγαν μετά από τέσσερις ώρες με το αυτοκίνητο της. Μαζί της ήταν και τα δυο παιδιά της».

Η ηθοποιός, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, διαθέτει ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα κορμιά της Ελληνικής showbiz.


Βάζελος από κούνια ο γιος της Σοφίας Καρβέλα

Ξεχωριστές διακοπές απολαμβάνει το ζευγάρι λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού

Λίγο πριν από τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς απολαμβάνουν ξεχωριστά τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Εκείνη στην Νέα Υόρκη και εκείνος στη Μύκονο.

Σε λίγες ημέρες θα έρθει στον κόσμο ο μικρός Νίκος και ο Θανάσης Πανουργιάς απολαμβάνει τις τελευταίες του βουτιές στο νησί των ανέμων πριν γίνει και επίσημα μπαμπάς.

Σε λίγο καιρό θα ταξιδέψει στην Νέα Υόρκη για να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του Σοφία και σύμφωνα με την Espresso, ο φανατικός Παναθηναϊκός έχει ήδη προμηθευτεί ένα πράσινο παιδικό φαρμάκι για το γιο του.

Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Στο instagram με την κόρη της



Η ψυχολόγος είναι τόσο χαρούμενη που μοιράζεται τις φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους

 Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη είναι μια ευτυχισμένη μανούλα και δεν το κρύβει. Η όμορφη Θεσσαλονικιά αφιερώνει σχεδόν όλο το χρόνο της στην μικρή της κόρη και ζει την οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Δημήτρη Εμμανουηλίδη.



Η Σάντυ δεν σταματά να παίζει με την κόρη της και φροντίζει να απαθανατίζει κάθε τους στιγμή με το φακό του κινητού της. Η ψυχολόγος είναι τόσο χαρούμενη που μοιράζεται τις φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο λογαριασμό που διατηρεί στο instagram.

Naomi Campbell: Ετσι ξεπερνάει τον πρώην της...


English: Naomi Campbell at the Cannes film fes...
Naomi Campbell  (Photo credit: Wikipedia)
Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας τρέλανε τους παρευρισκόμενους και όσους κατάφεραν να την... πάρουν μάτι με εντυπωσιακό μαγιό του διάσημου σχεδιαστή φίλου της Roberto Cavalli.

Φαίνεται πως η εκρηκτική Naomi Campbell το έχει ρίξει στη γυμναστική για να ξεπεράσει το χωρισμό της με τον Vladimir Doronin. Το 43χρονο σούπερμόντελ συνεχίζει τις πολυτελείς του διακοπές στην Ιμπιζα. Με διάθεση χαλαρή και μπόλικη παρέα η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας παρά τα 43 της χρόνια έχει τέλεια σιλουέτα.

Η ίδια πολύ αυστηρή με τον εαυτό της έχει πει επαννειλημένα σε συνεντεύξεις της ότι δεν ανέχεται να έχει ίχνος λίπους και περιττών κιλών στο σώμα της κάτι που φαίνεται περίτρανα και στις φωτογραφίες. Η Naomi τρέλανε τους παρευρισκόμενους και όσους κατάφεραν να την... πάρουν μάτι με εντυπωσιακό μαγιό του διάσημου σχεδιαστή φίλου της Roberto Cavalli.

Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές της Naomi Campbell πάνω σε πολυτελές σκάφος στην Ιμπιζα ΕΔΩ

O Νίκος Ορφανός παντρεύτηκε


Ο γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε την αγαπημένη του στην Κρήτη, όπου γυρίστηκε και το "Νησί", η μεγαλύτερη ελληνική τηλεοπτική παραγωγή στην οποία πήρε μέρος. 

Ο ρόλος του γιατρού τον έχει "σημαδέψει"...

Ο Νίκος Ορφανός παντρεύτηκε τη δημοσιογράφο Αντιγόνη Παφίλη, η οποία ανήρτησε την φωτογραφία του γάμου τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook σχολιάζοντας: "Και στα δικά σας οι λεύτεροι".


Ποιον συνάντησε στις Σπέτσες η Έλενα Παπαβασιλείου;


Συνάντηση με έναν αγαπημένο της φίλο Τάκη Ζαχαράτο, είχε στις Σπέτσες η Έλενα Παπαβασιλείου και το μοιράστηκε με τους follower της στο twitter.


Δείτε την ανάρτησή της:


ΦΩΤΟ- O Βρεττός με την Αραβανή


Ο Ηλίας Βρεττός ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία του μαζί με την αγαπημένη του Ευαγγελία Αραβανή να ατενίζουν το ηλιοβασίλεμα.

Δείτε τη φωτογραφία:


Τρέισι Σπυριδάκος: Από τη Σπάρτη στο Hollywood

Η Ελληνοκαναδή ηθοποιός Τρέισι Σπυριδάκος κατάφερε και έγινε ευρύτερα γνωστή μέσω της ταινίας «Rise of the Planet of the Apes» αλλά και της τηλεοπτικής σειράς του NBC «Revolution». 

Γεννήθηκε το 1988 στη Μανιτόμπα του Καναδά, από Έλληνες γονείς, τον Γιώργο και την Αναστασία Σπυριδάκου, ιδιοκτήτες εστιατορίου. Μεγάλωσε μαζί με δύο αδελφούς σε μία οικογένεια που οι άνδρες είχαν έντονη ενασχόληση με τον αθλητισμό.

Η οικογένεια της μετακόμισε στη Σπάρτη και συγκεκριμένα στο χωριό Σκάλα, όταν η ίδια ήταν μόλις τεσσάρων ετών και επέστρεψαν στον Καναδά 5 χρόνια αργότερα. Είναι ιδιαίτερα περήφανη για την ελληνική καταγωγή της. Αναφέρει χαρακτηριστικά άλλωστε και στον λογαριασμό της σε Facebook και twitter πως είναι Σπαρτιάτισσα και Αθηναία.

Από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός και έκανε το πρώτο βήμα παίζοντας σε θεατρικές παραστάσεις. Μετακόμισε στο Βανκούβερ το 2007 για να κυνηγήσει το όνειρό της. Μέσα σε λίγες εβδομάδες κατάφερε να πάρει τον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο στη σειρά Supernatural.

Αμέσως μετά συνέχισε με πιο δημοφιλείς σειρές όπως οι Hellcats, Bionic Woman και άλλες. Πολλά ανδρικά περιοδικά την έχουν συμπεριλάβει κατά καιρούς στις λίστες με τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου, με τελευταία της διάκριση την είσοδό της στη λίστα “Sexiest Women of 2012” του περιοδικού GQ.

ellines.com

Στη Μύκονο και ο Παντελιδης

Ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης κάνει τις διακοπές του στη Μύκονο και απολαμβάνει τη νυχτερινή διασκέδαση στο νησί.

Μάλιστα δεν χαλάει χατίρι σε κανένα θαυμαστή του για μερικές φωτογραφίες!

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: mykonoslivetv.com

Η… γαϊδουρινή υπομονή του Γαβαλά


Κέφια έχει ο Λάκης Γαβαλάς και τα μοιράζεται μέσω της τεχνολογίας. Ο επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας, γνωστός για το χιούμορ του, ανέβασε νωρίτερα μια φωτογραφία στο Twitter με ένα συμπαθή … τετράποδο.


«Καλημέρα και καλά κέφια και με υπομονή όλα θα γίνουν… Καμιά φορά χρειάζεται  και η γαϊδουρινή...», έγραψε.

Δείτε τη φωτογραφία:


"Hangover" ΧΩΡΙΣ τον Μουζουράκη

Ξαφνική και απρόσμενη είναι η αποχώρηση του Πάνου Μουζουράκη από το θεατρικό έργο "Hangover" που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Espresso".

To δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ηθοποιός και μουσικός για προσωπικούς του λόγους αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποχαιρετήσει τους συμπρωταγωνιστές του (Πέτρο Λαγούτη, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μάριο Αθανασίου) στο θέατρο "Αθηνά" και να αρχίσει να οργανώνει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.



Πηγή: Εspresso

Έφοδος του ΣΔΟΕ στο ξενοδοχείο του τραγουδιστή Γ. Τσαλίκη μετά την εμφάνιση στην Ξάνθη !


Αιφνιδιαστική έφοδο στον ξενοδοχείο του Καζίνο Ξάνθης, όπου διέμενε, δέχτηκε ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης...ο οποίος τραγουδούσε το βράδυ της Τετάρτης, παραμονής του Δεκαπενταύγουστου, σε κέντρο διασκέδασης της πόλης, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του XanthiPress.gr

Οι άνδρες και οι γυναίκες του ΣΔΟΕ από την ΑΜΘ, έφτασαν περίπου στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο του Καζίνο Ξάνθης με δύο οχήματα. Ζήτησαν το γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος μόλις είχε προσέλθει με την οικογένειά του στο εστιατόριο για το πρωινό.

Η παρουσία τους προκάλεσε τον εκνευρισμό του γνωστού καλλιτέχνη, όμως μετά τις αναγκαίες εξηγήσεις τους για το λόγο της εφόδου (προφανώς για να ελεγχθεί φορολογικά η εμφάνισή του στην Ξάνθη) οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ παρέμειναν για μία ώρα και πλέον, ζήτησαν κάποια έγγραφα και εξηγήσεις και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Δεν έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα του ελέγχου καθώς και αν ο έλεγχος επεκτάθηκε στην επιχείρηση όπου εμφανίστηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με αναρτήσεις σε blogs η κοσμοσυρροή στην εμφανισή του ήταν εντυπωσιακή για τα μέτρα της Ξάνθης.

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Imogen Thomas: Η βασίλισσα των «selfie» φωτογραφιών

Ξετρέλανε τους φίλους της στο Twitter με τις «πρόστυχες» φωτογραφίες της


Για μια ακόμη φορά η «σεξοβόμβα»  Imogen Thomas αναστάτωσε τους φίλους της στο Twitter. Το 30χρονο μοντέλο, με καυτές φωτογραφίες που κοινοποίησε από τις διακοπές της στην Ιταλία, ανέβασε επικίνδυνα την θερμοκρασία και ξεσήκωσε τα αρσενικά.

Τι και να γέννησε πριν από λίγους μήνες η  Imogen Thomas έχει επανέλθει πλήρως στη φόρμα της και δε φοβάται να φορέσει σέξι μπικίνι.

«Γειά σας μικρά μπουμπουκάκια μου», έγραψε η Imogen Thomas, ποντάροντας δύο «πρόστυχες» λήψεις της, αποδεικνύοντας ότι είναι η... βασίλισσα των «selfie»φωτογραφιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

Sofia Vergara: «Έχω περάσει καρκίνο του θυρεοειδούς»

«Ο μεγαλύτερος αδελφός μου Rafael δολοφονήθηκε στη Κολομβία το 1998. Επίσης, λίγο πριν γίνω 30 πέρασα καρκίνο του θυρεοειδούς» δήλωσε η τηλεπερσόνα 

Η γνωστή σεξοβόμβαSofia Vergara, μίλησε ανοιχτά για την ζωή της, της επαγγελματικές της επιλογές και τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει σε μικρότερη ηλικία.

Η τηλεπερσόνα σε ερώτηση που της τέθηκε, με το αν η προσωπική της ζωή έχει παίξει ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας της, απάντησε με διπλωματικό τρόπο πως στην ζωή της υπήρξε τυχερή και πάντα αισιόδοξη.

Η ίδια πιστεύει πως οι άνθρωποι που σκύβουν το κεφάλι δεν ζουν.

Δεν παρέλειψε όμως να τονίσει, πώς η ζωή της δεν ήταν πάντα ονειρική και ότι υπήρχαν στιγμές που ήταν δυσάρεστες και την στιγμάτισαν. «Ο μεγαλύτερος αδελφός μου Rafael δολοφονήθηκε στη Κολομβία το 1998. Επίσης, λίγο πριν γίνω 30 πέρασα καρκίνο του θυρεοειδούς οπότε όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα στη ζωή μου ».

Παρά όμως τις δυσκολίες που έχει περάσει ήταν πάντα δυνατή και αισιόδοξη.

Πηγή:peoplegreece.com

Ηλιάδη – Γκέντσογλου: Ταξίδι για δύο στο Μόντε Κάρλο!

Το ζευγάρι περνάει μερικές ημέρες μαζί


Ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη είναι η Αγγελική Ηλιάδη στο πλευρό του Σάββα Γκέντζογλου. 

Μετά τις πρώτες καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο, η τραγουδίστρια και ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκαναν μαζί ένα ακόμα ταξίδι, αυτή τη φορά στο Μόντε Κάρλο!

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Σάββα τον αναγκάζουν να βρίσκεται στο εξωτερικό και να περνά πολύ χρόνο μακριά από την αγαπημένη του ωστόσο η Αγγελική εκμεταλλεύτηκε τον δικό της ελεύθερο χρόνο και βρέθηκε κοντά του!

Το ζευγάρι ανεβάζει διαρκώς στιγμιότυπα από το ταξίδι του στο instagram.

Η Kim Kardashian νιώθει χοντρή

Αρνείται να βγει στο προσκήνιο αν δε χάσει και τα τελευταία κιλά της εγκυμοσύνης


Λέγεται ότι η Kim Kardashian δεν μπόρεσε να παραστεί στο πάρτι γενεθλίων για τα δέκατα έκτα γενέθλια της μικρής της αδερφής, Kendall Jenner μέσα στο Σαββατοκύριακο, επειδή δεν μπορούσε να βρει μια μπέιμπι σίτερ για να αφήσει την κόρης της, North West.

Όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly, αυτό δεν ήταν παρά μόνο μία δικαιολογία. Στην πραγματικότητα, η τηλεπερσόνα με τις εκρηκτικές καμπύλες που την έκαναν διάσημη σε όλο τον κόσμο, διστάζει ακόμα να εμφανιστεί δημοσίως γιατί δεν έχει προλάβει να «ξεφορτωθεί» όλα τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

Πηγές από το κοντινό περιβάλλον της Kim και του πατέρα του παιδιού της, Kanye West, λένε ότι η 32χρονη έχει ήδη χάσει 14 κιλά , αλλά έχει βάλει στόχο να χάσει άλλα τόσα!

Μέχρι τότε, οι θαυμαστές της φαίνεται ότι θα τη στερηθούν, μιας και η νέα μαμά αρνείται να εμφανιστεί δημοσίως μέχρι να ξαναβρεί τη φόρμα της και να είναι και πάλι η «καυτή» Kim που όλοι ξέρουν.

«Νιώθει άβολα με το κορμί της», λέει πηγή στο Us Weekly. Είπε ότι όταν βγει και τη φωτογραφήσουν για πρώτη φορά, θέλει να δείχνει πιο καυτή από ποτέ».

Και ενώ έχει ήδη χάσει 14 κιλά , λέγεται ότι πλέον η απώλεια των κιλών γίνεται πιο δύσκολα και με πιο αργούς ρυθμούς, την ώρα που η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians έχει αποκτήσει «εμμονή» με τη ζυγαριά και τα κιλά της.

protothema.gr
Enhanced by Zemanta

Στην Κεφαλονιά για διακοπές η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Εθεάθη στο γραφικό λιμανάκι του Φισκάρδο - Εκεί βρέθηκε με τη θαλαμηγό LionHeart η οποία ανήκει στον Άγγλο επιχειρηματία της μόδας Φίλιπ Γκρίν, που κάθε χρόνο προτιμά την Ελλάδα και φιλοξενεί πολλούς σταρ του Χόλιγουντ


Actor Jeremy Irons presenting his new movie Ma...
Actor Jeremy Irons (Photo credit: Wikipedia)
Συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα η πασίγνωστη ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. 

Αυτή τη φορά σταθμός στο ταξίδι της αποτέλεσε το νησί της Κεφαλονιάς και συγκεκριμένα το γραφικό λιμανάκι του Φισκάρδο.

Εκεί, σύμφωνα  με πληροφορίες η ηθοποιός της σειράς «Sex And The city», βρέθηκε με τη θαλαμηγό LionHeart η οποία ανήκει στον Άγγλο επιχειρηματία της μόδας Φίλιπ Γκρίν, ο οποίος κάθε χρόνο προτιμά την Ελλάδα και φιλοξενεί πολλούς φίλους του σταρ του Χόλιγουντ.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απέφευγε τις φωτογραφίες και η μόνη που κατάφερε να την απαθανατίσει ήταν η Άννα-Μαρία η οποία διαθέτει μαγαζί με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ στο Φισκάρδο.

Η διάσημη ηθοποιός μπήκε στο κατάστημα κοίταξε τα προϊόντα και στη συνέχεια αποχώρησε. Σύμφωνα με ανθρώπους της Κεφαλονιάς ήταν πολύ ακατάδεκτη και σνομπ.

Δεν έβγαζε φωτογραφίες, ενώ δεν κάθισε για φαγητό γιατί είχε αρκετό κόσμο και εκείνη ήθελε να είναι απομονωμένη.

Μαζί της ήταν και ο Jeremy Irons ο οποίος ήταν και εκείνος απόμακρος και παγερός. 

Το στήθος της Courtney Stodden... ξεχειλίζει


Βγήκε στην παραλία με το μικροσκοπικό μπικίνι της 


Έχει ξοδέψει όλα της τα χρήματα σε αυξητικές επεμβάσεις του ήδη μεγάλου στήθους της. Όμως, φαίνεται ότι η Courtney Stodden θα έπρεπε να ξοδέψει λίγα περισσότερα χρήματα όταν αγόρασε το μαγιό της και να πάρει μεγαλύτερο νούμερο!

Το πλούσιο… πλαστικό στήθος της 18χρονης παραλίγο να ξεχειλίσει από το μαγιό της, την ώρα που εκείνη έκανε νάζια και παιχνίδια πάνω στην άμμο, όπως τροχό.

Το μικροσκοπικό μπικίνι της Courtney συνοδευόταν και από ένα μεγάλο καπέλο που φορούσε, στολισμένο με μικροσκοπικά λουλούδια.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πρέπει να είναι η πρώτη φορά που η ξανθιά φωτογραφήθηκε αρκετά φυσική – αν σκεφτεί κανείς ότι δε βάφτηκε έντονα ως συνήθως, ούτε φόρεσε τα ψηλά της τακούνια που δεν αποχωρίζεται ποτέ – και είναι ίσως και η πρώτη φορά που φαίνεται πιο κοντά στην ηλικία της.

Αυτό, βέβαια, δεν είναι απαραίτητα καλό, γιατί τώρα τονιζόταν περισσότερο η ηλικιακή διαφορά με τον 53 σύντροφό της, Doug Hutchison. Μαζί τους ήταν και ο 49χρονος πατέρα της, Alex Stodden, που είναι μάλιστα και νεότερος από τον… γαμπρό του!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ SEXY ΦΩΤΟ ΤΗΣ Courtney Stodden

Ο Μάριος Αθανασίου θα πάντρευε τη Μαρία Σολωμού

«Τη Μαρία την αγαπώ πάντα, είναι η μητέρα του γιου μου και θέλω για αυτήν το καλύτερο»


Για τη σχέση του με την μητέρα του παιδιού του, Μαρία Σολωμού, αλλά και για τη σκέψη του να γίνει κουμπάρος της μίλησε ο Μάριος Αθανασίου σε πρόσφατη συνέντευξή του σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Με χαρά μου θα το έκανα. Τη Μαρία την αγαπώ πάντα, είναι η μητέρα του γιου μου και θέλω για αυτήν το καλύτερο. Αν το καλύτερο είναι ένας γάμος με τον Πάνο θα το κάνω με χαρά», δήλωσε ο ηθοποιός, σημειώνοντας ότι είναι φίλος με τον Πάνο Μουζουράκη, το νέο σύντροφο της πρώην συζύγου του, μιας και εμφανίζονται μαζί στο θέατρο στη μεταφορά του «Hangover» στο σανίδι.

Απάντησε ακόμα στο TV Ζάπινγκ και στο γιατί αφού είναι φίλοι αρνήθηκαν να κάνουν κάποια κοινή φωτογράφηση: «Αρνηθήκαμε γιατί ξέραμε ότι όποιο έντυπο μας ήθελε να ποζάρουμε και να μιλάμε μαζί δεν μας ήθελε για να προωθήσει τη δουλειά μας αλλά για να σταθεί στο “πρώην και νυν”. Ούτε ο Πάνος, ούτε εγώ είμαστε του “πουλάμε τη ζωή μας για να υπάρχουμε”, για αυτό είπαμε “όχι”».

Η νέα ψαριά του Σάκη Ρουβά!

Ο τραγουδιστής δεν αποχωρίζεται το ψαροντούφεκό του το φετινό καλοκαίρι

Απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένεια και τους φίλους του, ενώ φαίνεται να έχει πάρει πολύ «ζεστά» και το νέο του χόμπι που δεν είναι άλλο από το ψάρεμα με ψαροντούφεκο.

Φορώντας την καταδυτική του στολή, ο Σάκης πόζαρε για ακόμα μια φορά με περηφάνια πάνω στο φουσκωτό, μαζί με δύο φίλους τους. Φυσικά από τα χέρια των αντρών δεν έλειπε και η νέα τους ψαριά: δύο μεγάλα ψάρια που μοιάζουν με ροφούς και που από ότι άφησε ο τραγουδιστής θα είναι το μεσημεριανό τους γεύμα!

«Catch your own food, it tastes different» έγραψε ο ποπ σταρ συνοδεύοντας την εν λόγω λήψη στους λογαριασμούς του στα social media.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, ο Σάκης είχε πιάσει ένα σαλάχι, που ήταν και το πρώτο του «λάφυρο» από το βυθό της θάλασσας, το οποίο επίσης στη συνέχεια έκανε ψητό στα κάρβουνα!

Η Έλενα Παπαρίζου ηχογραφεί στη Σαντορίνη με… γεννήτρια!

«Ευτυχώς στα “Black Rock Studios” ο Κώστας Καλημέρης είχε φροντίσει για γεννήτρια και έτσι μπορέσαμε να ηχογραφήσουμε»

Μπορεί η Σαντορίνη να είναι για τρίτη συνεχόμενη μέρα βυθισμένη στο σκοτάδι, αλλά φαίνεται ότι η Έλενα Παπαρίζου κατάφερε να ηχογραφήσει στο νησί το ολοκαίνουργιο της άλμπουμ.

Ο Γιάννης Δόξας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμένο ενημέρωσε ότι η νεαρή τραγουδίστρια κάνει μια διεθνή συνεργασία με τον ανερχόμενο hip hop καλλιτέχνη Kaan.

Tο ξένο album θα είναι έτοιμο τον Οκτώβριο και θα έχει το ήδη γνωστό σε όλους μας, «Save me», κάποια tracks από τον ελληνικό δίσκο όπως τα «Chainsaw», «Οne life», «Set your heart on me», «Crazy for love», «The groove is the solution» και νέα τραγούδια.

«Aπόψε η Σαντορίνη θα περάσει μια μαγευτική νύχτα με κεράκια και λάμπες πετρελαίου! Πυρκαγιά στις γεννήτριες της ΔΕΗ και total blackout σε όλο το νησί σήμερα Τρίτη και 13. Ευτυχώς στα “Black Rock Studios” ο Κώστας Καλημέρης είχε φροντίσει για γεννήτρια και έτσι μπορέσαμε να ηχογραφήσουμε. Mια διεθνής συνεργασία της Έλενας με τον ανερχόμενο hip hop artist Kaan στο ντεμπούτο άλμπουμ του οποίου θα συμμετέχουν επιπλέον ο Eros Ramazzotti, ο Snoop Dog, o Mustafa Santal, oι Radio Killer κά.», έγραψε ο Γιάννης Δόξας, σύμφωνα με το Tralala.gr.

Στην Πάρο - Τσιμτσιλή: Ερωτευμένη με τον άντρα της, Θέμη Σοφό

Καυτά φιλιά στην παραλία!


Το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη τους περνούν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός. Η παρουσιάστρια και ο δικηγόρος απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Πάρο και φαίνεται να περνάνε καλά.

Η γέννηση της μικρής Νάγιας έφερε πιο κοντά το ερωτευμένο ζευγάρι που δεν σταματά να δείχνει την αγάπη του. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello τους απαθανάτισε σε παραλία του νησιού να ανταλλάσουν «καυτά» φιλιά και να δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Πού τσάκωσε ο φακός τον Χρήστο Χολίδη μετά τον χωρισμό του;

Παρακολούθησε την επιθεώρηση «Σουλεϊμάρκ ο Μεγαλοπρεπής» με τον Μάρκο Σεφερλή.


Ο Χρήστος Χολίδης μπορεί το μεσημέρι της Τρίτης να έλυνε σταυρόλεξο σε κάποια παράλια της Αττικής, αργά το απόγευμα όμως ο φακός τον εντόπισε στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Δελφινάριο. 

Ο χωρισμένος πλέον τραγουδιστής είπε να ξεχαστεί λίγο με τις αστείες ατάκες του φίλου του Μάρκου Σεφερλή και όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στο instagram το πέτυχε και με το παραπάνω.

Ο Χρήστος Χολίδης σε λίγο καιρό θα αρχίσει και τις προετοιμασίες του για την ερχόμενη σεζόν αφού όπως όλα δείχνουν θα εξαφανίζεται με τον Πανό Καλλίδη σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. 

Στην Αντίπαρο: Οι διακοπές του Μαζωνάκη


Προτίμησε να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί σε ένα ήσυχο μέρος μιας και σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του


Φορώντας μπεζ βερμούδα, λευκό πουκάμισο και κόκκινη μπαντάνα στα μαλλιά, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Γιώργο Μαζωνάκη.


Ο τραγουδιστής επέλεξε φέτος την Αντίπαρο για τις καλοκαιρινές του διακοπές αφού προτίμησε να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί σε ένα ήσυχο μέρος μιας και σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο «Thalassa People’s Stage».

Ο τραγουδιστής έμεινε αρκετές ημέρες με την παρέα του στην Αντίπαρο ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και την Πάρο όπου έφαγε σε γνωστή ταβέρνα του νησιού.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης από τις 23 Αυγούστου θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο γνωστό μαγαζί της παραλιακής και αναμένεται να έχουν μεγάλη επιτυχία για ακόμη μια φορά. 

Τα «ανοίγματα» του Λάκη Γαβαλά στις κούνιες

Και πάλι παιδί….


Μετά την αποφυλάκισή του, ο Λάκης Γαβαλάς περνά ξέγνοιαστες στιγμές. Ο σχεδιαστής και επιχειρηματίας κάνει διακοπές και φαίνεται πως θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια.  

Ο Λάκης πήγε στην παιδική χαρά και ανέβηκε στις κούνιες. Μάλιστα απαθανάτισε το εν λόγω στιγμιότυπο με την κάμερα του κινητού του και φρόντισε να το ποστάρει στο instagram σχολιάζοντας: «Γιατί ακόμα υπάρχει παιδική χαρά».

Ο σχεδιαστής φαίνεται πως έχει αφήσει στο παρελθόν τις αναμνήσεις από τις  δύσκολες ημέρες που πέρασε στην φυλακή και συνεχίζει την ζωή του γεμάτος αισιοδοξία και χαρά. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...