Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

H ΚΙμ Καρντάσιαν θα γδυθεί για το Playboy με τις ευχές του συζύγου της

Νέα γυμνή φωτογράφηση σκέφτεται να κάνει η Κιμ Καρντάσιαν για λογαριασμό του περιοδικού Playboy και μάλιστα με τις ευχές του συζύγου της Κάνι Γουέστ, ο οποίος δήλωσε μάλιστα ότι ανυπομονεί να δει τη γυναίκα του να ποζάρει ξανά.

Οπως αναφέρουν πηγές κοντά στο ζευγάρι ο Κάνι Γουέστ, όχι μόνο δεν έχει αντίρρηση, αλλά «λατρεύει την ιδέα» να δει την Κιμ εξώφυλλο στο περιοδικό, ενώ όταν γίνει η φωτογράφηση, σκοπεύει να ακυρώσει όλες τις υποχρεώσεις του για να βρίσκεται στο στούντιο μαζί της.


Ημίγυμνη στο Παρίσι χαλαρώνει η Σελένα Γκομεζ: Τι ανέβασε στο Instagram


Μπορεί να χώρισε οριστικά, αλλά δείχνει πιο όμορφη και πιο ανανεωμένη από ποτέ. Ο λόγος για την πρώην αγαπημένη του Τζαστιν Μπίμπερ, Σελένα Γκομεζ, η οποία ταξίδεψε στο Παρίσι στα πλαίσια της περιοδείας της και προκάλεσε εγκεφαλικά στους χρήστες του twitter με την καυτή φωτογραφία που ανέβασε.

Η Σελένα ήταν απασχολημένη με την «Dance Stars»περιοδεία της, ωστόσο βρήκε χρόνο για να χαλαρώσει με ένα ποτήρι κρασί και να δείξει την αγάπη της για το Παρίσι. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram με την ίδια να χαλαρώνει στο δωμάτιο της,

Στις 6 Σεπτεμβρίου, μετά τη συναυλία της, η Σελένα δημοσίευσε μια καυτή φωτογραφία της με μια χαλαρή ρόμπα και ένα ποτήρι κρασί στο χέρι και το Παρίσι στο φόντο.


Το tweet της Μαρίας Κορινθίου με την αποκαλυπτική φούστα που μοίρασε εγκεφαλικά

Μία φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό του διαδικτύου.

Η ηθοποιός φόρεσε μία μακριά αλλά αποκαλυπτική φούστα και φωτογραφήθηκε.



Η Αθήνα Οικονομάκου χωρίς μακιγιάζ

Η όμορφη ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου περνάει ανέμελες και χαλαρές στιγμές με τις καλές της φίλες και πολλές από αυτές, τις μοιράζεται μέσω φωτογραφιών με τους διαδικτυακούς της φίλους


Δημοσίευσε λοιπόν τις φωτογραφίες που βλέπετε με εκείνη σε total natural look, εντελώς άβαφη και ντυμένη casual, αλλά χαμογελαστή και κεφάτη, λίγο πριν ξεκινήσουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Οι γκριμάτσες και τα νάζια εκείνης και των φίλων της, των εξίσου γλυκύτατων και ταλαντούχων συναδέρφων της, Σύλβιας Δελικούρα και Κατερίνας Θεοχάρη δίνουν και παίρνουν και δείχνουν να απολαμβάνουν την στιγμή. Λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση τα θετικά σχόλια και τα "like" από τους θαυμαστές της έπεσαν βροχή στο Instagram της ηθοποιού.




Εικόνες-σοκ: Η Ντορέτα Παπαδημητρίου δεμένη στα πατώματα!

Πριν γίνει πρωταγωνίστρια και πριν τη ζηλέψουν όλα τα κορίτσια για τον ρόλοι της δίπλα  στον Σάκη Ρουβά, η Ντορέτα Παπαδημητρίου συμμετείχε σε διάφορες σειρές ως guest. 


Μια από αυτές ήταν και «ο Αστυνόμος Μπέκας» που  για δυο επεισόδια η ηθοποιός και τι δεν πέρασε! Την εκβίασαν, την απείλησαν και στο τέλος την απήγαγαν κιόλας! 

Όλα αυτά για προστατεύσει τον αδερφό της που είχε μπλέξει!

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες! Μια άλλη Ντορέτα έτσι όπως δεν την έχουμε συνηθίσει.





nassos blog


Η «επίθεση» της «Βαλιντέ» στη «Χουρέμ», που δεν έκανε έκτρωση: «Η Μεριέμ είναι σε λάθος δρόμο»!

Φαίνεται ότι η κόντρα τους στη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» συνεχίζεται και στην πραγματικότητα, καθώς η Νεμπαχάτ Τσεχρέ η γνωστή σε όλους μας Βαλιντέ Σουλτάνα τοποθετήθηκε δημόσια στο θέμα της εγκυμοσύνης της Μεριέμ Ουζερλί.


Η Νεμπαχάτ τόνισε σε τουρκικό περιοδικό: « Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη της Μεριέμ τηλεφώνησα στον Τζαν, αλλά δεν το σήκωνε. Πιστεύω πως η Μεριέμ είναι σε λάθος δρόμο... Για να κάνεις ένα παιδί πρέπει να είναι σύμφωνες και οι δυο πλευρές. Το να μεγαλώνει μία γυναίκα μόνη της ένα μωρό θα την βάλει σε περιπέτειες». Μάλιστα δικαιολόγησε αυτή της την επίθεση λέγοντας πως έχει βρεθεί δυο φορές στο δίλημμα αν πρέπει ή όχι να κρατήσει το παιδί που κυοφορούσε. «Έμεινα έγκυος και στους γάμους μου. Αλλά έκανα έκτρωση. Γιατί δεν ήθελα να το μεγαλώσω μόνη μου, χωρίς πατέρα. Μεγάλωσα με τον πατριό μου και ξέρω πόσο πόνο και μοναξιά δίνει. Ο άνδρας που δεν θέλει παιδιά, δεν γίνεται πατέρας με το ζόρι. Αν μπορούσα να επικοινωνήσω με την Μέριεμ αυτό θα της έλεγα».

Ελένη Μενεγάκη: Επιστροφή στην Αθήνα και προετοιμασία για την εκπομπή της!

Το φετινό καλοκαίρι υπήρξε ιδιαιτέρως αναζωογονητικό για την επιτυχημένη παρουσιάστρια καθώς χαλάρωσε στην όμορφη Άνδρο ενώ επισκέφτηκε και πολλά άλλα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, έχοντας δίπλα της τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο, στενούς της φίλους αλλά και κάποιες φορές και τον αγαπημένο της αδερφό, Θοδωρή Μισόκαλο.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello!, λίγο μετά την επιστροφή της επισκέφτηκε την κεντρική αγορά της Κηφισιάς για να πραγματοποιήσει μικρές αγορές για το σπίτι ενώ λίγο αργότερα δείπνησε με τον Δημήτρη Κοντομηνά σε γνωστό εστιατόριο ιαπωνικής κουζίνας στα βόρεια προάστια.

Την πρώτη Δευτέρα του Σεπτέμβρη διάλεξε η Ελένη Μενεγάκη για να πραγματοποιήσει το meeting με τους στενούς της συνεργάτες, σηματοδοτώντας έτσι, την έναρξη της προετοιμασίας των νέων κύκλων εκπομπών. Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς για να οριστεί και να ανακοινωθεί η μέρα της πρεμιέρας για την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της, ωστόσο οι ιθύνοντες κινούνται προς την 8η Οκτωβρίου θεωρώντας πως είναι η καταλληλότερη ημέρα για να πεί την πρώτη φετινή της τηλεοπτική "καλησπέρα".

E. Παπαβασιλείου – Σ. Πασχάλη: Παιχνίδια στην πισίνα!

Στη Ρόδο πέρασαν μέρος των διακοπών τους η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σόφη Πασχάλη. 

Οι δύο φίλες έμειναν αρκετές μέρες στο νησί των Ιπποτών και φρόντισαν να το χαρούν πριν ξεκινήσουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις. 

Η Σόφη και η Έλενα απόλαυσαν περισσότερο τα παιχνίδια τους στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείο όπου διέμειναν κλέβοντας φυσικά τις εντυπώσεις με τα καλλίγραμμα κορμιά τους και τα σέξι μπικίνι τους!

Δες 7 φωτογραφίες  ΕΔΩ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε πως πήγε η Μπουλέ σε γάμο και κόλασε μέχρι και τον... γαμπρό!


Την καλύτερή της φίλη πάντρεψε η Νάντια Μπουλέ

 Η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε με μεγάλη χαρά στην πιο όμορφη στιγμή ενός από τους πιο αγαπημένους της ανθρώπους.



Φυσικά, ήταν εκεί και στο party πριν από το γάμο ενώ στην δεξίωση που ακολούθησε μετά το μυστήριο έκλεψε τις εντυπώσεις με την σέξι εμφάνισή της.



Η Νάντια είχε μία ξεχωριστή θέση βέβαια και στο παπούτσι της νύφης όπου μπαίνουν τα ονόματα όσων δεν έχουν ακόμα παντρευτεί.

Δεν ξέρουμε αν τελικά σβήστηκε το δικό της... Εμείς όμως να ευχηθούμε σύντομα και στα δικά της!

Και επίσημα ο Πέτρος Κωστόπουλος στο «Πρωινό» του Mega

Θα παρουσιάσει και ένα βραδινό εβδομαδιαίο talk show - Μαζί του θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Βίκυ Παγιατάκη, ο Άκης Πετρετζίκης και ο Άρης Καβατζίκης


Τέλος στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών δίνει η επίσημη ανακοίνωση του Μεγάλου Καναλιού, για το ποιος θα παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή του. 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αναλαμβάνει το τιμόνι της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Πρωινό mou», αλλά και ενός βραδινού talk show.

Στην εκπομπή, που θα περιλαμβάνει αρκετά νέα στοιχεία προσαρμοσμένα στην καινούρια ομάδα, παραμένουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Άκης Πετρετζίκης.

Η επίσημη ανακοίνωση: 

«Το Mega ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο για την παρουσίαση της εκπομπής «Πρωινό Mou». Μαζί του θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Βίκυ Παγιατάκη, ο Άκης Πετρετζίκης και ο Άρης Καβατζίκης.

Παράλληλα ξεκινά κι η προετοιμασία για τη βραδινή εβδομαδιαία του εκπομπή που θα ενταχθεί σύντομα στο πρόγραμμα του Mega.»

H Τάνια Τρύπη μιλά για τα παιδιά της

Δηλώνει θετική και ανοιχτή ακόμα και όταν της μιλούν για τους έρωτές τους...


Για τη σχέση που έχει με τα παιδία της μίλησε η ηθοποιός Τάνια Τρύπη σε πρόσφατη συνέντευξη της. 

Τι γίνεται όταν της μιλούν για έρωτες όμως; «Είμαι πολύ θετική και ανοιχτή σε όλα! Δεν ξεχνάω ποτέ ότι υπήρξα παιδί ούτε ότι πέρασα την εφηβεία. Βέβαια και η δουλειά μας βοηθάει πολύ γιατί μας κρατά σε μια εγρήγορση παιχνιδιού και χαράς» τόνισε στο περιοδικό HELLO.

Ακόμη παραδέχτηκε πως της κάνουν ακόμα και παρατηρήσεις πάνω στη δουλειά της αφού δήλωσε: «Φυσικά καθώς έχουν το ελεύθερο της γνώμης τους. Από την άλλη όσον αφορά την δουλειά μου, η Μαριάννα και η Τζένη είναι ένα αφιλτράριστο και καθαρό κοινό».

Μάνος Ιωάννου: Δεν μου αρέσουν τα κοριτσάκια, μου αρέσουν οι γυναίκες

Ο νέος σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού μιλάει για τις γυναίκες που προτιμά


Για τη σχέση του με το αντίθετο φύλο, την προσωπική του ζωή, αλλά και τη συμμετοχή του στα «Κλεμμένα Όνειρα» μίλησε ο Μάνος Ιωάννου σε τηλεοπτικό περιοδικό.

Μιλώντας για την επιστροφή του στην τηλεόραση, μετά το άδοξο τέλος της σειράς «Βασιλιάδες» από την οποία έγινε ευρύτερα γνωστός, ο 25χρονος ηθοποιός είπε: «Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο να χτυπήσει το τηλέφωνό μου και να βρεθώ στο συγκεκριμένο σίριαλ. Είναι όλα μια χαρά, ο ρόλος μού αρέσει πολύ. Είναι ένα παιδί που είναι παρθένος και η μητέρα της κοπέλας που έχει σχέση τού κάνει κάποια μαθήματα για να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που έχει... Στο τέλος “την πατάει” με τη μητέρα. Έτσι θα δούμε τον Μάρκο να κάνει σχέση με τη μάνα της κοπέλας του».

Σε ερώτηση σχετική με τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας, είπε στο περιοδικό «Λοιπόν»: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν τα κοριτσάκια, μου αρέσουν οι γυναίκες. Το θέμα είναι να σε ιντριγκάρει μια γυναίκα. Εννοείται ότι είμαι υπέρ των σχέσεων» δήλωσε και συνέχισε: «Έχω κάνει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα, αλλά δεν θα σου πω το όριο ηλικίας».

Τέλος, αποκάλυψε πως υπήρξε θαυμάστρια που ήταν παραπάνω διαχυτική από ότι έπρεπε μαζί του: «Αρκετές φορές έχει συμβεί, αλλά τι να κάνω; Το πιο ακραίο που έχει συμβεί είναι να μου δώσει ένα κορίτσι ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. Εκεί πώς να το αντιμετωπίσω; Τα χάνω, γελάω, αλλά, εντάξει, ας υπάρχει κάποιο όριο», ενώ συμπλήρωσε: «Έρχονται και μου ζητάνε το τηλέφωνό μου, αλλά δεν το έχω δώσει ποτέ».  

Αντίπαλος του Γιώργου Λιάγκα ο Πέτρος Κωστόπουλος - Συμφώνησε με το Mega

Συμφώνησε ο Πέτρος Κωστόπουλος με το Mega και όπως μαθαίνουμε θα είναι ο τηλεοπτικός αντίπαλος του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή ζώνη.


 Όμως εκτός από το «πρωινό», ο Πέτρος Κωστόπουλος θα παρουσιάζει και μία βραδινή εκπομπή.  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr τα στελέχη του Mega επιθυμούν να βρίσκεται δίπλα του, στο πλατό, σε ρόλο συμπαρουσιάστριας και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού. Φαίνεται όμως πως η κ. Μπαλατσίνου ακόμα δεν έχει συμφωνήσει.

Πάντως η παρουσία του Πέτρου Κωστόπουλου στο πρωινό του Mega είναι δεδομένη είτε έχει στο πλευρό του την σύζυγό του, είτε κάποια άλλη συμπαρουσιάστρια.

Beyonce: Γιόρτασε τα 32 της χρόνια με σαμπάνιες σε υπερπολυτελές γιοτ


Το «θαλασσινό» πάρτι με το σύζυγό της, Jay Z και τη μικρή Blue Ivy


Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μουσικής και μπορεί να γιορτάσει τα γενέθλιά της, όπως θέλει στον κόσμο, προσθέτοντάς τους τη χλιδή που εκείνη επιλέγει.

Ο λόγος για τη Beyonce που έκλεισε τα 32 της χρόνια την Τετάρτη, μέρα που αποφάσισε να περάσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα - συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της, Jay Z και της κόρης της, Blue Ivy, πάνω σε ένα υπερπολυτελές γιοτ στο Stombli της Ιταλίας.

Το ταξίδι στα νερά της Μεσογείου για χάρη του πρώην μέλους των Destiny’s child με αφορμή το εορταστικό κλίμα που επικρατούσε εκείνη την ημέρα έγινε τελικά ένα ταξίδι στη χώρα της βουτιάς και της… σαμπάνιας!


Τόσο η ποπ σταρ, όσο και ο σύζυγός της, αφότου σταμάτησαν τις βουτιές από το γιοτ στα καταγάλανα νερά, αλλά και τα παιχνίδια και τις φωτογραφίες με την κόρη τους, Blue Ivy, αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα για… παιχνίδι ενηλίκων και έτσι πήραν ένα τεράστιο μπουκάλι… χρυσής σαμπάνιας και άρχισαν να ποζάρουν μαζί του!

Φορώντας μόνο το κόκκινο και ριγέ ολόσωμο μαγιό της, η Beyonce είχε δεμένο γύρω από τη μέση της ένα ασορτί παρεό που κάλυπτε τις πλούσιες καμπύλες της. Με το μαγιό του κυκλοφορούσε και ο σύζυγός της.

Και πέρασαν αυτοί καλά…

Βανδή – Σκορδά: Για ψώνια στο σούπερ μάρκετ

Τα πηγαίνουν περίφημα τόσο στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις όσο και στις επαγγελματικές τους.


Mπορεί  να τους μένει ελάχιστος ελεύθερος χρόνος για να ασχοληθούν με τον εαυτό τους και με την οικογένειά τους. Η Δέσποινα Βανδή και η Φαίη Σκορδά όμως αποδεικνύουν πως τα προλαβαίνουν όλα.

Πάνω απ όλα είναι μαμάδες και έτσι φροντίζουν τα παιδία τους, να τρέφονται όσο πιο υγιεινά γίνεται. Γι’ αυτό το λόγο η τραγουδίστρια και η παρουσιάστρια κάνουν μόνες τους τα ψώνια, στο σούπερ μάρκετ.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ τσάκωσε την Δέσποινα και την Φαίη, φορτωμένες με σακουλές, καθώς έβγαιναν από το μαγαζί που είχαν ψωνίσει. Μπορεί να ήταν απλά ντυμένες αλλά δεν πέρασαν απαρατήρητες. Τόσο η Δέσποινα όσο και η Φαιη, έχουν επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, μετά από ένα ξεκούραστο καλοκαίρι.

Τι έκανε η Μαρία Μπεκατώρου στη Σάμο;


Μέχρι και την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού αποφάσισε να κάνει διακοπές η παρουσιάστρια


Η Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός  της  Αντώνης Αλεβιζόπουλος πήγαν στη Σάμο. Μπορεί το μεγαλύτερο μέρος το καλοκαιρινών τους διακοπών να το πέρασαν στην Κεφαλονιά, όμως το ζευγάρι προς το τέλος του καλοκαιριού, έκανε μια τελευταία απόδραση.

Η Μαρία πέρασε μερικές ημέρες στον τόπο καταγωγής του συζύγου της. Έμειναν  στο πατρικό σπίτι στο Καρλόβασι, απόλαυσαν τις βόλτες του στο Πυθαγόρειο και το Μαραθόκαμπο ενώ η Μαρία δοκίμασε και τοπικές συνταγές.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ, εντόπισε το ζευγάρι στο νησί και οι δυο τους έδειχναν χαρούμενοι και χαμογελαστοί. Απλά ντυμένοι έκαναν την βόλτα τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των κατοίκων του νησιού. 

Καινούργιου - Σταθοκωστόπουλος: Έχουν γίνει αυτοκόλλητοι!

Το ζευγάρι απόλαυσε την κυριακάτικη του βόλτα στα νότια προάστια της Αθήνας


Έξι μήνες σχέσης συμπληρώνουν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και είναι ελάχιστες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει χώρια, μιας και οι δυο τους περνάνε τον περισσότερο χρόνο τους μαζί!

Την περασμένη Κυριακή, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! τους εντόπισε κατά την είσοδό τους σε γνωστό εστιατόριο στο Λαιμό Βουλιαγμένης το οποίο ανήκει στην οικογένεια του επιχειρηματία.

Το ζευγάρι απόλαυσε το φαγητό του αμέσως μετά το μπάνιο του κι ενώ πλέον έχει επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητας!

Απίστευτο: Δείτε την αλλαγή του Θεοχάρη Ιωαννίδη που μας άφησε άφωνους!



Σε μία ακραία αλλαγή της εξωτερικής του εμφάνισης προχώρησε πριν λίγες μέρες ο γοητευτικός Θεοχάρης Ιωαννίδης. 

Ο κούκλος ηθοποιός και τραγουδιστής, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στο πλευρό της Πάολας στην καλοκαιρινή της περιοδεία...


Δείτε την Κάτια Δανδουλάκη να σιδερώνει και να κόβει πατάτες στο σπίτι της πριν 38 χρόνια!

H Kάτια Δανδουλάκη είναι η γυναίκα που κατάφερε για τέσσερις δεκαετίες να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διασημότητας και να είναι σήμερα μια αψεγάδιαστη, αξιοσέβαστη κυρία του Ελληνικού θεάτρου. Αθόρυβη στην προσωπική της ζωή, έντονη στην επαγγελματική της, η Κάτια μπορεί να είναι πολλά πράγματα, εκτός από αδιάφορη. Άλλωστε η αγάπη και το ένστικτο του κόσμου δεν κάνει ποτέ λάθος.


 Το 1975, νεανικό περιοδικό ζητάει από την πρωταγωνίστρια να φωτογραφηθεί στο σπίτι της. Εκεί η «ντάμα» Κάτια μας δείχνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα του εαυτού της, σιδερώνοντας, μαγειρεύοντας, καθαρίζοντας σαν κανονική νοικοκυρά.


Αυτό το σετ φωτογραφιών είναι σπάνιο, γιατί ουδέποτε έχουμε ξαναδεί την ηθοποιό να κάνει «καθημερινές δουλειές του σπιτιού». Η Κάτια Δανδουλάκη δεν είναι από τις γυναίκες που έχει συνηθίσει κανείς να τη βλέπει έτσι. Τότε έμενε στους Αμπελόκηπους και δήλωνε ότι αν και αγαπάει όλα τα φαγητά προσέχει πάντα την διατροφή της.


http://joytv.gr/

«Έχω συνευρεθεί ερωτικά με 17 ανθρώπους, αυτό είναι το ρεκόρ μου», δηλώνει ο Νίκος Μουρατίδης

Για την πολυτάραχη ερωτική του ζωή μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Νίκος Μουρατίδης σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.


«Η πρώτη μου ερωτική εμπειρία ήταν όταν ήμουν 14 ετών, στο Γυμνάσιο. Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα γύρω από το σεξ. Και διαδικτυακό και τηλεφωνικό και όρθιο και ξαπλωτό και σε δημόσιο χώρο». Αυτό δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης στο Εγώ Weekly.

Προσθέτοντας ότι έχει υπάρξει μηχανή του σεξ και, σχετικά με το αν έχει συνευρεθεί ερωτικά με περισσότερους από τρεις ανθρώπους « Θεέ μου... Τι ερώτηση είναι αυτή; Το ρεκόρ μου είναι 17! Ναι, ναι, άκουσες πολύ καλά. 17!».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε για την χρήση ναρκωτικών («Δοκίμασα πρώτη φορά χασίς στα φοιτητικά μου χρόνια. Κι άλλες ναρκωτικές ουσίες.Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα, αλλά καμία τέτοια ουσία δεν με ενθουσίασε τόσο ώστε να συνεχίσω. Ήμουν πάντα natural high») και το πόσο κοντά έφτασε στον πάτο («Το 2006 νομίζω ήταν. Σερνόμουν. Πάτος δεν θα πει τίποτα! Ένα πρωί που γύριζα σπίτι και κοιτάχτηκα στον καθρέφτη του ασανσέρ τρόμαξα. Από την επόμενη έκοψα τα πάντα, όπως αλκοόλ, τσιγάρο, ξενύχτι και όλα τα υπόλοιπα. Από τότε έχω ξαναβρεί τον εαυτό μου»).


«Πόνεσα όταν μου έβγαλαν το σπίτι σε πλειστηριασμό», δηλώνει ο Γιάννης Βόγλης

Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε όταν βγήκε σε πλειστηριασμό η τριώροφη κατοικία του στη Γλυφάδα μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Γιάννης Βόγλης.


«Ήταν σοκαριστικό. Πόνεσα πολύ όταν έχασα το σπίτι, διαφορετικά θα ήμουν αναίσθητος. Πιστεύω όμως πως όταν κλείσει ένα θέμα, ανήκει στο παρελθόν. Δεν το διαγράφω, αλλά έχει φύγει. Με ενδιαφέρει να ζω το παρόν και να κοιτάζω το μέλλον. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να κλαις τη μοίρα σου». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός στο Εγώ Weekly σχετικά με τον πλειστηριασμό στο σπίτι του που έλαβε χώρα πριν από τρία χρόνια.

Μιλώντας ταυτόχρονα για την περίοδο που τον εκβίαζαν τοκογλύφοι « Όταν δανειζόμουν χρήματα για να μπορέσω να προχωρήσω το σπίτι, επειδή μου ήρθαν ανάποδα τα πράγματα, δέχθηκα μεγάλο εκβιασμό. Δέχθηκα κάποιες ψιλο-απειλές του τύπου "εμείς σπάμε πόδια και χέρια". Ήταν από κάτι μούτρα τοκογλύφους, στους οποίους είπα: "Ελάτε όποτε θέλετε να μου σπάσετε και τα χέρια και τα πόδια, και να δούμε ποιος θα βγει μαχαιρωμένος!"».


Top Model ποστάρει φωτογραφίες από τη Σαντορίνη φορώντας μόνο το μαγιό της εγγονής Βαρδινογιάννη

Είναι Ιταλίδα αλλά κυριολεκτικά ζει μέσα σε αεροπλάνα, οι κορυφαίοι οίκοι μόδας εκλιπαρούν για να φωτογραφηθεί «τυχαία» φορώντας μια δημιουργία τους. 


Είναι η Chiarra Ferragni, που εκτός από top model είναι και φημισμένη fashion blogger και χθες πόσταρε στο facebook φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Σαντορίνη τον Ιούλιο.

Chiarra, γνωστή και ως blonde salad, είχε έρθει στην Ελλάδα με αφορμή την παρουσίαση της κολεξιόν μαγιό Marianna G, της εγγονής της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Το ταξίδι περιελάμβανε και διαμονή με φωτογράφιση στη Σαντορίνη. Χθες η Chiarra ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μερικές φωτογραφίες, οι οποίες - όπως αποκαλύπτει- θα δημοσιευθούν σε editorial μόδας μέσα στον Σεπτέμβριο.

Εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο είδε την ανάρτηση, μέσα από αυτό το άγγιγμα της τύχης που είχε φέτος η χώρα, με δημοφιλείς προσωπικότητες να επισκέπτονται τη χώρα μας και να την εκθειάζουν με τη βοήθεια των social media.

Εναν ανέλπιστο και δωρεάν σύμμαχο τουριστικής προβολής της χώρας.Βέβαια η καμπάνια που κάνει η Μαριάννα Γουλανδρή - η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη- συμβάλλει στην ανάδειξη της χώρας μέσα από τη μόδα, διεθνώς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Μαλέλης, Φιλιππίδης, Διγενή και εκπλήξεις!

Ο πρύτανης των Δελτίων Ειδήσεων και ο πρύτανης του Θεάτρου, εξομολογούνται τα σχέδια τους στη Σεμίνα Διγενή ...στο ''Πρυτανείο'' στο Κολωνάκι.


Αργά προχθές το βράδυ, στον πεζόδρομο της οδού Μηλιώνη, οι τρεις φίλοι συζήτησαν για όλα αυτά που ετοιμάζουν, ο καθένας στο χώρο του, αλλά αυτό που κυριάρχησε στην κουβέντα, ήταν το πολύ ανατρεπτικό σχέδιο δράσης του ικανότατου Σταμάτη Μαλέλη στο πρόγραμμα του Σκάι και ιδιαιτέρως στο δελτίο ειδήσεων.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, μίλησε με πάθος για τον ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ του στο Μουσούρη και το ΚΕΙΚ στο Εθνικό Θέατρο, ενώ η Σεμίνα (γνωστή και ως Σφίγγα) δεν αποκάλυψε τίποτε για όσα προγραμματίζει άμεσα, παρά μόνο την επίσκεψή της στις 18/9 στην Κύπρο, όπου θα παρουσιάσει μια φιλανθρωπική εκδήλωση.

Πάντως ότι υφίσταται πρότζεκτ, στο οποίο εμπλέκονται και οι τρεις, εε ..υφίσταται..
Σύντομα τα νεότερα.

http://mediasoup.gr/node/76878

Ποιος διάσημος είναι... ασυγκράτητος στον έρωτα; (Φωτογραφίες)


Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello απαθανάτισε το ζευγάρι σε χαλαρές του στιγμές μέσα στο σκάφος. 

Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα ο Έλληνας celebrity, κορυφαίος στο είδος του, δεν σταματούσε να φιλάει και να αγκαλιάζει την καλή του...

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η σύντροφός του, Μαριέττα Ντάνα απολαμβάνουν αυτές τις ημέρες τις διακοπές τους στη Σκιάθο. 

Ο σεφ συνδύασε διακοπές και δουλειά καθώς είχε αναλάβει να επιμεληθεί το φαγητό για τη δεξίωση του γάμου ενός γνωστού του στο νησί. 

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έφτασε με το ιστιοπλοϊκό του στη Σκιάθο μαζί με την αγαπημένη του. Αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις συνεχίζει τις διακοπές του.





Πηγή: Hello

Στο νοσοκομείο η Κατερίνα Γκαγκάκη

Άσχημη κατάληξη είχε η βόλτα της Κατερίνας Γκαγκάκη το βράδυ της Τετάρτης. 

 Η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι σήμερα το μεσημέρι, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κατά την έξοδό της για φαγητό στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου στο Κολωνάκι, συντροφιά με τη Φαίη Σκορδά, τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γιάννη Λάτσιο. 


Ένα στραβοπάτημα την οδήγησε στο νοσοκομείο και σήμερα έπρεπε οπωσδήποτε να χειρουργηθεί.

Tη φωτογραφία ανέβασε στο Instagram η Αλέξάνδρα Κατσαΐτη λίγο πριν το ατύχημα.

Οι κόρες της Μαλβίνας Κάραλη διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι θα γίνει η ζωή της σίριαλ


H φήμη πως η ζωή της Μαλβίνας Κάραλη θα γίνει σίριαλ προκάλεσε αίσθηση, καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο που εξακολουθεί να συγκινεί, να ιντριγκάρει το ελληνικό κοινό. Ομως οι κόρες της, μέσω ανάρτησης στο facebook σπεύδουν να ξεκαθαρίσουν πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Γράφουν χαρακτηριστικά στην ανάρτηση τους:

«Η συζήτηση ξεκίνησε μετά από σχετικό εξώφυλλο περιοδικού. Ξεκαθαρίζουμε, ακόμα κι αν το "Πιο Πολύ, Πιο Πολλοί" μεταφερόταν στην τηλεόραση, το βιβλίο ΔΕΝ αποτελεί αυτοβιογραφία, είναι μυθιστόρημα. Άρα η είδηση που λέει ότι η ζωή της Μαλβίνας μεταφέρεται στην τηλεόραση είναι ανακριβής. Να προσθέσουμε εδώ ότι, αντίθετα απ΄ότι λέγεται συχνά, η ίδια η Μαλβίνα απεχθανόταν τις βιογραφίες- κατά κανόνα μιλάμε για αγιοποιημένες μπαρούφες ή πικρόχολες αποδόσεις μιας κάποιας υποκειμενικής πραγματικότητας. Ευχαριστούμε.»

Αρραβωνιάστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον-Δείτε το δαχτυλίδι της

Την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της, Ρόμαν Ντάριακ, αποδέχθηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον που ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη για δεύτερη φορά.


«Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι η Σκάρλετ και ο Ρόμαν έχουν αρραβωνιαστεί. Δεν έχουν ορίσει ακόμη ημερομηνία γάμου». Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της 28χρονης σταρ μετά από σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού People που αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος της, ο Γάλλος creative director Ρόμαν Ντάριακ, της έκανε πρόταση γάμου τον Αύγουστο.


Κάτι που ήρθε να επιβεβαιώσει η εμφάνιση της Σκάρλετ στο 70ο φεστιβάλ κινηματογράφου Βενετίας, εκεί που τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά προσπαθώντας να αποθανατίσουν το art deco δαχτυλίδι που είχε στο δεξί της χέρι.


Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει μαζί τον Νοέμβριο του 2012 όταν τους σύστησαν κοινοί φίλοι. Και μάλιστα λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό της Γιόχανσον από τον Νέιτ Τέιλορ με τον οποίο έβγαινε επί ένα χρόνο.

Πάντως προκαλεί εντύπωση το πόσο γρήγορα αποδέχθηκε η σταρ των Avengers την πρόταση καθώς ο προηγούμενος γάμος της, αυτός με τον Ράιαν Ρέινολντς, είχε τελειώσει σχετικά γρήγορα και αρκετά άδοξα.

O νέος της έρωτας:


Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...