Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Η Μαρία Καβογιάννη θα υποδυθεί την Κ.Παξινού

Τη ζωή μιας κορυφαίας τραγωδού θα ενσαρκώσει στο σανίδι μια άλλη σπουδαία ηθοποιός της νεότερης γενιάς.

 Η Μαρία Καβογιάννη θα υποδυθεί την Κατίνα Παξινού σε θεατρικό έργο που βρίσκεται στα σκαριά. Μετά την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, τη Σεβάς Χανούμ και τη Σωτηρία Μπέλλου, των οποίων οι ζωές αποτέλεσαν θέμα θεατρικών παραστάσεων σε αθηναϊκές σκηνές, η Κατίνα Παξινού θα είναι το κεντρικό πρόσωπο ενός καινούργιου θεατρικού έργου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποιος γνωστός ηθοποιός είπε στην Έλενα, ότι θέλει να ασελγήσει πάνω της;

Με ανοιχτό το στόμα έμεινε η Έλενα Παπαβασιλείου, όταν στο σημερινό «Μες στην καλή χαρά» δέχθηκε από γνωστό ηθοποιό... ανήθικη πρόταση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) ΕΔΩ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Το δημόσιο ευχαριστώ της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Λευτέρη Πανταζή

Άκρως συγκινητική ήταν η συνάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου με το Λευτέρη Πανταζή πριν απο λίγες μέρες στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός» όπου εμφανίζεται η πρώτη, μαζί με τη Μαρινέλλα!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια μαζί με την παρέα του θέλοντας να απολαύσει από κοντά ένα από τα πιο πετυχημένα νυχτερινά σχήματα της φετινής σεζόν. Την είσοδο της στην πίστα κάνει η Νατάσα, και αφού ερμήνευσε τα νέα της σουξέ, ζήτησε απο την ορχήστρα της να διακόψουν για λίγο το πρόγραμμα της!

Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Θύμα κλοπής στο Κολωνάκι η Μάγδα Τσέγκου!

Η Μάγδα Τσέγκου,  συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Αυτιά, στον ΣΚΑΪ, έπεσε θύμα κλοπής στο Κολωνάκι!

Ακυρώθηκε το «Dancing with the Stars» - Τα πείσματα της Μακρυπούλια...

Ο ΑΝΤ1 αιφνιδιάζει τους πάντες και προχωρά στο "πάγωμα" του "Dancing with the stars" ! Από εκεί που όλοι στο Μαρούσι έτρεχαν πανικόβλητοι για να είναι τα πάντα έτοιμα μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρσ της  Πρωταπριλιάς, η διοίκηση αποφασίζει λόγω υπέρογκου προυπολογισμού - τουλάχιστον αυτό αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση μου μόλις λάβαμε - να μεταθέσει το στήσιμο του εν ΄λόγω προγράμματος για την επόμενη σεζόν.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συμβουλές ομορφιάς από τις σταρ του Χόλιγουντ

Demi Moore
Demi Moore (Image via RottenTomatoes.com)
Τι χρησιμοποιούν οι celebrities για απαλή επιδερμίδα και εντυπωσιακά μαλλιά;
Δείτε τα «κόλπα» των σταρ των Χόλιγουντ και ακολουθείστε τις αντιγηραντικές τους συμβουλές.

Τo μυστικό ομορφιάς της Demi Moore


Η ηθοποιός που κάποτε παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί αυστριακές βδέλλες για να αποτοξινώσει το αίμα της πρόσφατα δοκίμασε τη Master Cleanse, μια δίαιτα που περιλαμβάνει κοκτέιλ από σιρόπι σφενδάμου, νερό με λεμόνι και πιπέρι καγιέν.

«Το κάνω για την υγεία» τονίζει η ηθοποιός. Μυστικό ομορφιάς: «Ενυδατώνω συνεχώς το πρόσωπό μου» λέει η Moore. «Όσο αργά κι αν είναι, όταν γυρίζω στο σπίτι πάντοτε καθαρίζω και ενυδατώνω το πρόσωπο μου. Πιστεύω ότι με την σωστή φροντίδα της επιδερμίδας, δεν χρειάζεται πολύ μακιγιάζ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ η  Nicole Kidman, η Salma Hayek, η Halle Berry, η Naomi Watts και η "δική μας" Jennifer Aniston

Νέα εξέλιξη στην δικαστική διαμάχη Παπαρίζου-Μαυρίδη. Δεν πήγε η Παπαρίζου στο ραντεβού

Νέα εξέλιξη υπήρξε στην δικαστική διαμάχη της Παπαρίζου-Μαυρίδη.

Σήμερα ο δικηγόρος του μάνατζερ είχε κάλεσε την άλλη πλευρά για να συζητήσουν ώστε να βρουν μια συμβιβαστική λύση. Ένα ραντεβού που δεν έγινε ποτέ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΗΠΑ: Συλλάβετε τον George Clooney !

George Clooney @ Men Who Stare At Goats screening
Image via Wikipedia
Ο διάσημος ηθοποιός George Clooney συνελήφθη σε διαδήλωση έξω από την πρεσβεία του Σουδάν στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παίρνει μισθό 35.000 ευρώ για να δοκιμάζει δονητές !

Αυτό είναι επάγγελμα! Δεν θα το πιστέψετε, αλλά αυτή την στιγμή υπάρχει ένας άνθρωπος στον πλανήτη και συγκεκριμένα στην Βρετανία, που παίρνει μισθό 35.000 ευρώ τον χρόνο, για… να δοκιμάζει δονητές!!!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ένταλμα σύλληψης κατά του Russell Brand

Russell Brand
Russell Brand (Image via RottenTomatoes.com)

Η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του γνωστού κωμικού ηθοποιού Russell Brand, ο οποίος ενεπλάκη σε επεισόδιο με έναν paparazzo


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η απάντηση της Τατιάνας στο κράξιμο της Βόσσου

Την απάντησή της στην Σοφία Βόσσου έδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα απο την εκπομπή Μίλα.

"Μου είπαν ότι η Βόσσου σε κράζει", της είπε ο
Νίκος Μουρατίδης και η Τατιάνα απάντησε:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ελληνίδα παρουσιάστρια δείχνει το στήθος της στην κάμερα [βίντεο]

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, γνωστή ελληνίδα παρουσιάστρια άνοιξε το πουκάμισό της και έδειξε το μπούστο της ζωντανά στην κάμερα, για να αποδείξει ότι δεν έχει κανένα κόμπλεξ ούτε με την εμφάνισή της, αλλά ούτε και με τις σέξι φωτογραφήσεις.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ποια διάσημη Χανιωτοπούλα δαπανά 6.500 ευρώ το μήνα, για να δείχνει όμορφη;

Προσφάτως, ψηφίστηκε από το αναγνωστικό κοινό ανδρικού περιοδικού ως η πιο «hot» γυναίκα στον πλανήτη.

Η ίδια ωστόσο, για να διατηρηθεί όμορφη, δαπανά γύρω στις 6μιση χιλιάδες ευρώ το μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΞΟΔΕΥΕΙ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Star και Spicy: Πάρτι με... αγάπη!

Émigré
Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη στέκεται για ακόμα μια φορά το Star, που σε συνεργασία με την Spicy, διοργανώνουν ένα πάρτι με πολλή αγάπη!

Το πάρτι θα γίνει την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 19:30 στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, στο Μαρούσι.

Πρόκειται για μια γιορτή διαφορετική από τις άλλες, αφού στόχος εκτός από τη διασκέδαση είναι και η προσφορά στον συνάνθρωπο.

Η «πρόσκληση» για να λάβει κάποιος μέρος είναι απλή: αντί για χρηματικό ποσό όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν θα πρέπει να αφήνουν στην είσοδο ρούχα σε καλή κατάσταση ή τρόφιμα μακράς διαρκείας. Με αυτά θα ενισχυθούν οι άστεγοι της Αθήνας και παράλληλα ο καθένας θα έχει τη χαρά της προσφοράς.

Δώστε ο,τι μπορείτε και παράλληλα ξεφαντώστε με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες: Στέλλα Καλλή, Ελισάβετ Σπανού, Émigré, Rec και Πάνος Καλίδης, θα σας κάνουν να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά!

H Έλενα Γκρέκου βρήκε το έτερο της ήμισυ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η συνεργασία της Έλενας Γκρέκου με τον Γιώργο Δασκαλακη στο «Laleoussa live» των βορείων προαστίων(Κηφισιά).

Μπορεί η είσοδος της στο σχήμα να έγινε την δεύτερη εβδομάδα της έναρξης του προγράμματος, λόγω του ότι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν της το επέτρεπαν για νωρίτερα, παρόλα αυτά η χημεία τους ήταν «σαρωτική», κρατώντας το κέφι και το γλέντι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Stars System: Από ποιους πλανήτες βάλλονται κόμματα και πολιτικοί αρχηγοί;

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει την επίδραση της ανατρεπτικής Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Κριού που πραγματοποιείται στις 22 Μαρτίου.

Ποια ζώδια έχουν επαναστατική διάθεση και σε ποιον τομέα θα την εκφράσουν;

Ακόμη, μάθετε τι σηματοδοτεί αστρολογικά η εαρινή ισημερία.

Επίσης, τι συμβολίζουν οι όψεις Δία – Πλούτωνα και τι σημαίνει να έχετε την όψη του πλουτισμού στο ωροσκόπιό σας;

Και τέλος, γιατί η πολιτική σκηνή της χώρας μας περνά βαθιά κρίση κι από ποιους πλανήτες βάλλονται κόμματα και πολιτικοί αρχηγοί;

Τι μαγειρεύει ο Μάρκος Σεφερλής;

Κυριακάτικο το μενού και θεατρικός ο επισκέπτης. Η Ντίνα Νικολάου αυτή τη φορά μαγείρεψε με τον Μάρκο Σεφερλή για το κυριακάτικο τραπέζι. Ο Μάρκος είπε ότι όφειλε να τον καλέσει η Ντίνα στην εκπομπή της γιατί σύμφωνα με το όνομά του είναι «Σεφ – ερλής». Ανέλαβε δυναμικά τον ρόλο του, φόρεσε τον χαρακτηριστικό σκούφο, ποδιά και γάντια και μπήκε βαθιά στα μυστικά της κουζίνας. Δήλωσε όμως ότι «ξέρω να φτιάχνω ωραίο τοστ».

Μαγείρεψαν την ιταλική σπεσιαλιτέ «Οσομπούκο» με μοσχαράκι και χοντρό μακαρόνι και για επιδόρπιο, μια και την Κυριακή, κατά τον Μάρκο, οι δίαιτες μένουν πίσω, «μπουγάτσα στριφτή με σοκολάτα».

Στο τεστ μαγειρικής, που του έκανε η Ντίνα, απάντησε με τον δικό του, χιουμοριστικό τρόπο. «Την κρέμα μπεσαμέλ πρέπει να έχεις μεγάλη μπέσα για να την πετύχεις». Όσο για το μαντολίνο, κοπτικό εργαλείο κουζίνας, ο Μάρκος έδωσε τη δική του ερμηνεία «ξέρω μόνο το μουσικό όργανο και αγαπάω τον ήχο του, μέχρι εκεί!»

Κλείνοντας η εκπομπή και δίνοντας τα χέρια με την Ντίνα, την αποκάλεσε συνάδελφο γιατί εκείνη ξέρει συνταγές μαγειρικής και εκείνος ξέρει «τη συνταγή του γέλιου».

Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Παρασκευή 16/3 στις 10:15

Άγριος καυγάς Μαρκουλάκη- Ματσούκα

Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με την συνάδελφό του Δήμητρα Ματσούκα στις τελευταίες πρόβες του έργου «Μία πορνογραφική σχέση» και η κόντρα δεν ηρέμησε ούτε το βράδυ της πρεμιέρας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αυτό είναι το τέλος του "Έρωτας και Τιμωρία"! - ΟΛΟΚΛΗΡΟ το τελευταίο επεισόδιο ΕΔΩ!

Ποιος πρωταγωνιστής πέφτει νεκρός στο τελευταίο επεισόδιο;
Την Παρασκευή ρίχνει αυλαία η δημοφιλής τουρκική σειρά του MEGA.

Οι εξελίξεις στo τελευταίo επεισόδιo (ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ) θα είναι συγκλονιστικές και ανατρεπτικές!

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Αγνώριστος έγινε ο πρώην της Έλενας Παπαρίζου [εικόνες]

Αγνώριστος έγινε ο πρώην σύντροφος της γνωστής τραγουδίστριας Έλενας Παπαρίζου. 

Ο φακός συνέλαβε τον Τόνι Μαυρίδη με πολλά παραπανίσια κιλά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ...

Aphrodisiac! Η Ελευθερία Ελευθερίου νικήτρια για τη Eurovision 2012

Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, κριτική επιτροπή και κοινό επέλεξαν την νεαρή τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου και το τραγούδι των Δημήτρη Στάσσου, Mikaela Stenstrοm κα Dajana Lοοf να αντιπροσωπεύσει τη χώρα μας στην 57η Eurovision, τον Μάιο, στο Αζερμπαϊτζάν!

Μετά την εμφάνιση της Marinova, η κ. Κοζάκου ανακοίνωσε το αποτέλεσμα με το νικητήριο τραγούδι.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Αννούλα Μώρου: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Γιώργο Ζερβάκη

Μια μεγάλη πικρία έκρυβε πριν από λίγες μέρες το ξέσπασμα της νεαρής εκπροσώπου του νησιώτικου τραγουδιού, Αννούλας Μώρου, στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook. «Συνήθως οι υποτιθέμενοι καλλιτέχνες πρέπει να ασχολούνται με την πορεία τους και όχι με ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ….Αλλά όπως προείπα είναι ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ…Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά και το παρασκήνιο είναι έντονο όπως διέρρευσε από το στενό της περιβάλλον. Αυτό που την ενόχλησε ιδιαίτερα, είναι κάποιοι που έσπευσαν να μιλήσουν για την σχέση της με τον Γιώργο Ζερβάκη, χαρακτηρίζοντας την κάτι παραπάνω από επαγγελματική. Οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια, συνεργάζονται, και μάλιστα εκείνος της χάρισε ένα ερωτικό ντουέτο με τον τίτλο «Θα σε περιμένω», σε στίχους του Νίκου Νικολαίδη και μουσική του Ματθαίου Γιαννούλη που είναι και παραγωγός της στην νέα της δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Φανερά στεναχωρημένη, φρόντισε να εξηγήσει ότι με τον Γιώργο Ζερβάκη είναι μόνο φίλοι, συνεργάτες και τίποτα παραπάνω!!!

Eurovision: Απόψε ο τελικός για την ελληνική συμμετοχή

Απόψε στις 21.00 (ΕΤ-1) θα γίνει η επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision

Οι τηλεθεατές και η κριτική επιτροπή θα αποφασίσουν σε ποσοστό 50/50 για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν τον Μάιο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Εντυπωσίασε η Παπαρίζου στο Σουηδικό τελικό της Eurovision (video)

Σείστηκε από τα χειροκροτήματα το Σάββατο το βράδι το στάδιο Globen Arena στη Στοκχόλμη, με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στον τελικό Melodifestivalen στη Σουηδία! Με μια άκρως θεατρική εμφάνιση που παρέπεμπε σε καμπαρέ, η νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2005, για την Ελλάδα, πλαισιωμένη από 25 περίπου χορευτές έκλεψε στην κυριολεξία την παράσταση.

Enhanced by Zemanta

Μαρία Μενούνος: «Θα βγω στο Dancing με την ελληνική σημαία»

Η Μαρία Μενούνος θα συμμετάσχει στο αμερικανικό «Dancing with the stars» και είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτό.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο χορός είναι απαιτητικός και πονάει όλο της το σώμα από τις πρόβες.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέρασε στον τελικό του Dancing With the Stars η Ρία Αντωνίου [2 Βιντεο]

Άρωμα Ελλάδας θα έχει ο τελικός του ιταλικού τηλεοπτικού σόου Dancing With The Stars καθώς το μοντέλο από την Ελλάδα Ρία Αντωνίου πέρασε με απόλυτη επιτυχία τον κρίσιμο ημιτελικό.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Μπέσυ Μάλφα: «Οικονομικά είμαστε άθλια, παρόλο που δουλεύουμε»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, η σπουδαία ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα, παραδέχεται ότι η ίδια και ο επίσης ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση. Και μπορεί να αισθάνονται τυχεροί που έχουν δουλειά, αλλά το κομμάτι της επιβίωσης, εξακολουθεί να είναι δύσκολο...

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Βόσσου: Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με την Τατιάνα

Η Σοφία Βόσσου ξεκίνησε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν σαν πανελίστ στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου, αλλά τα χαμηλά νούμερα ανάγκασαν το κανάλι να «ανακατέψει την τράπουλα» και η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε εκτός εκπομπής πολύ νωρίς.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Έχω καταψύξει το σπέρμα μου από την εποχή που ήταν τούρμπο»

Φημίζεται για το χιούμορ του και τις έξυπνες ατάκες του, πράγμα το οποίο ο Σωτήρης Καλυβάτσης απέδειξε και στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε. Οι γυναίκες, ο Θεός, η Αντιγόνη Ψυχράμη, αλλά και ο γάμος, με αφορμή τον οποίο έκανε και μία αποκάλυψη, αποτέλεσαν το επίκεντρο της συζήτησης...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Connie Pantazis: H "καυτή" κόρη του Λε-Πα!

Βαδίζει στα χνάρια του μπαμπά της και δεν θέλει να την... ενοχλεί κανείς! Η Κωνσταντίνα (ή Connie επί το αγγλικότερον), κόρη του Λευτέρη Πανταζή, έχει τόσο πολύ αφοσιωθεί στις μουσικές σπουδές της στο Μαϊάμι, που έβαλε σε... καραντίνα τον καλό της μέχρι να επιστρέψει στην Αθήνα με το πτυχίο της.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ

Θεά του Ολύμπου η... Sharon Stone!

English: Sharon Stone
Image via Wikipedia
Παρ’ ότι έφτασε αισίως τα πενήντα τρία χρόνια της, παραμένει μια θεά! Η ανανεωμένη και σέξι Σάρον Στόουν σε συνέντευξη που έδωσε σε ιταλικό περιοδικό μίλησε για τη νέα σελίδα στη ζωή της αλλά και για την επιστροφή της στα κινηματογραφικά δρώμενα. Στη νέα ταινία της με τίτλο «Gods behaving badly» υποδύεται την Αφροδίτη (ποια άλλη;) σε μια μοντέρνα παρουσίαση των θεών του Ολύμπου!

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, αλλά εκείνη μοιάζει πιο ώριμη και κατασταλαγμένη από ποτέ. Η μπογιά της Σάρον Στόουν περνά ακόμα στο Χόλιγουντ και η γοητευτική ηθοποιός ετοιμάζει την αντεπίθεσή της με ρόλους που αναδεικνύουν την ακαταμάχητη γοητεία της. Είκοσι χρόνια μετά τον ρόλο-πρόκληση στο «Βασικό ένστικτο», η Στόουν έρχεται να αναστατώσει ξανά το ανδρικό κοινό με τον ρόλο της στην ταινία «Gods behaving badly», η οποία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2012.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...