Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

VIDEO: Η 'εγκυμοσύνη' της Μενεγάκη φέρνει ανατροπές

Απολαυστικό video: Η Μέλανι Γκριφιθ και ο πελεκάνος της Μυκόνου!

Melanie Griffith at the APLA benefit, 9/7/90 (...Image via Wikipedia

Είναι μια από τις επιτυχημένες γυναίκες του Hollywood. Το πρόσωπο της φιγουράρει στα περιοδικά όλου του κόσμου και σίγουρα είναι από τις γυναίκες εκείνες που δεν ενθουσιάζεται εύκολα με κάτι.

Η Μέλανι Γκριφιθ βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μύκονο απολαμβάνοντας τις διακοπές της μαζί με τα παιδιά της.

Εκτός από τη φιλοξενία των Ελλήνων, τη θάλασσα και τον ήλιο η διάσημη ηθοποιός του Hollywood ενθουσιάστηκε με τον πιο διάσημο «κάτοικο» του Κυκλαδίτικου νησιού… τον πελεκάνο! Τι έπαθε μόλις τον είδε δεν μπορείτε να φανταστείτε!

Σαν μικρό παιδί έβγαλε το κινητό της και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τον πελεκάνο για να τον φωτογραφήσει και να τον τραβήξει σε video.

Και εκείνος λες και το ήξερε ότι θα τον δουν μερικές ημέρες αργότερα οι διάσημοι ηθοποιοί και όχι μόνο του κόσμου.

Άπλωνε τα φτερά του και έπαιρνε πόζες που έκαναν την Γκρίφιθ να ψάχνει να βρει το σημείο για την καλύτερη λήψη του …. πελεκάνου! Δείτε το video ΕΔΩ:

Η διπλή ζωή της Δέσποινας Βανδή!

Μετά τις αποκαλύψεις του Ντέμη για το ποδόσφαιρο, έρχεται τώρα και η "διπλή ζωή" της Δέσποινας Βανδή να επαναφέρει ολοκληρωτικά το διάσημο ζευγάρι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας!

Με τη μόνη διαφορά ότι η υπόθεση του Νικολαϊδη είναι πραγματική και αφορά στους στημένους αγώνες, ενώ εκείνη της Δέσποινας είναι θεατρική και αφορά στο "άνοιγμα" που επιχειρεί ως ηθοποιός το - δύσκολο -  χειμώνα που μας έρχεται... ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Γνωστό μοντέλο καταγγέλλει: «Απειλείται η ζωή μου»

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να εισβάλει στην ζωή του άλλου και να την καταστρέφει. Με βίασαν όχι σωματικά αλλά ψυχικά. Ένιωσα να τρελαίνομαι», καταγγέλλει εξοργισμένο γνωστό μοντέλο στο gossip-tv.gr. Ο λόγος για την Βαλεντίνα Τσεπάνου. Το μοντέλο περνάει δύσκολες ώρες εξαιτίας ενός εμμονικού άντρα που της έχει γίνει σκιά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν περίπου ένα μήνα η Βαλεντίνα γνώρισε μέσω κοινής παρέας έναν κύριο, ευυπόληπτο στην κοινωνία και με υψηλή θέση εργασίας.

Ο κύριος άρχισε να τη φλερτάρει λέγοντάς της ότι την παρακολουθεί αρκετό καιρό, ότι τον ενδιαφέρει και ότι έχει προσπαθήσει να την προσεγγίσει μέσω facebook γεγονός που στάθηκε αδύνατον. Η Βαλεντίνα αρχικά ανταποκρίθηκε στο φλερτ, του γοητευτικού κατά τα άλλα κυρίου, χωρίς όμως να υπόσχεται κάτι παραπάνω. Εξάλλου όπως έχει δηλώσει, το μοντέλο, είναι πολύ πρόσφατος ο χωρισμός της με τον Τζιμπούρ και δεν είναι έτοιμη να μπει ξανά σε μια σχέση. Ο εν λόγω κύριος, όμως, μετά τα πρώτα ραντεβού άρχισε να έχει απαιτήσεις και να διεκδικεί το μοντέλο έντονα. Τότε, η Βαλεντίνα, αποφάσισε να διακόψει τις επαφές της μαζί του γιατί άρχισε να πνίγεται. Γεγονός που αποτέλεσε και την αρχή του τέλους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Θρίλερ με την Νικολούλη- Γιατί δεν θα βγει αύριο το "Τούνελ";

Την τελευταία την εκπομπή ετοιμαζόταν να κάνει αύριο η Αγγελική Νικολούλη. Αιφνιδίως όμως και μέσα από το site της ενημέρωσε ότι ρίχνει αυλαία!

Συγκεκριμένα στο μήνυμα της αναφέρει:

Το «Τούνελ» έσβησε τα φώτα γι' αυτή τη σεζόν

Ένα απρόοπτο και σοβαρό γεγονός μας κρατά μακριά σας στην τελευταία γι' αυτή τη σεζόν εκπομπή. Την Παρασκευή 8 Ιουλίου το «Τούνελ» δεν θα ανάψει τα φώτα του. Θα είμαστε μαζί με τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: K.Tζούμας:'Δεν θέλω να βλέπω αυτά τα καθάρματα'

BINTEO: «Υπάρχει Ελπίδα» από τον Σάκη Ρουβά

ΒΙΝΤΕΟ: Μ.Χατζηγιάννης: Η Ζέτα του πήρε τα μυαλά!

ΒΙΝΤΕΟ: Γ.Παπαδόπουλος: Μίλησε για την σύλληψη του

ΒΙΝΤΕΟ: Οι διακοπές των επωνύμων

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

VIDEO: Αναστατώνει τους Παξούς η Pamela Anderson

Συνέλαβαν τον αγαπημένο της Ολυμπίου!

Περιπέτεια για το έτερον ήμισυ της Δέσποινας Ολυμπίου! ...

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος πέρασε μεγάλη ταλαιπωρία, όταν τον συνέλαβαν οι γερμανικές αρχές και τον ανέκριναν για ώρα.

Ο γνωστός τραγουδιστής πήρε το τρένο από το Ντίσελντορφ για να πάει σε ένα ραντεβού του έξω από την πόλη.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Λάκης Γαβαλάς: Η πτώση ενός ...λαμπερού ανθρώπου

Η κρίση κτυπάει και το λαμπερό κόσμο της μόδας. Ισχυροί επιχειρηματίες που ήταν το "σήμα κατατεθέν" σ' αυτή την ειδική αγορά η οποία απευθύνεται στα ανώτερα οικονομικά στρώματα αντιμετωπίζουν τεράστια  προβλήματα και προσπαθουν να τα αντιμετωπίσουν με κάθε τρόπο.

Αυτο ακριβώς κάνει τώρα ο Λάκης Γαβαλάς  ένας "λαμπερός" άνθρωπος. από τους πιο επιτυχημένους εισαγωγείς επώνυμων ρούχων και υποδημάτων στην Ελλάδα.

Ο επιχειρηματίας που εκπροσωπούσε στην Ελλάδα πάνω από 60 λαμπερές μάρκες ζήτησε την   προστασία του άρθρου 99 προκειμένου να διαχειριστεί τις υποχρεώσεις προς του πιστωτές του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Αυτό είναι το άτυχο μοντέλο που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι φίλου του!

Ήταν και στο Αβέρωφ!

Σοκ στην κοσμική Αθήνα από το θάνατο γνωστού μοντέλου. 

Η 33χρονη Βαλέρια Μεζιριάδου άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι του φίλου της που τη φιλοξενούσε στα Βόρεια Προάστια και όλα δείχνουν ότι κατέληξε από παθολογική αιτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του μοντέλου οφείλεται σε παθολογικά αίτια. 


Στο σημείο κλήθηκε από τους γείτονες η αστυνομία, αλλά και ιατροδικαστής, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Το πτώμα του μοντέλου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, όπου θα διενεργηθεί νεκροτομή, για να βρουν τα πραγματικά αίτια του θανάτου.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

BINTEO: Παπαρίζου:Συγκινήθηκε με δήλωση του Τόνυ και ...τον πήρε τηλέφωνο;

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Σοκάρει ο μυστηριώδης θάνατος γνωστού μοντέλου

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες υπό τις οποίες εξέπνευσε γνωστό μοντέλο 25 ετών στο σπίτι άνδρα με τον οποίο συζούσε τον τελευταίο καιρό. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Β. Μ. δεν απαντούσε στις κλήσεις του φίλου της, ο οποίος πήγε στο σπίτι τους και τη βρήκε νεκρή.

Οι πρώτες ενδείξεις δημιουργούν την εντύπωση ότι ο θάνατος του πανέμορφου μοντέλου προκλήθηκε από παθολογικά αίτια. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Αποστολία Ζώη: «Ο κύκλος με τον Γιώργο Σεϊταρίδη έκλεισε»

ΒΙΝΤΕΟ: Η Μπουλέ κάλεσε τον ... Ζουράρι και την... έβρισε !

Η Μπουλέ κάλεσε τον ... Ζουράρι και την... έβρισε ! Όταν καλείς στην εκπομπή σου ένα ψευτοπατριώτη...  μακάκα που αν και καθηγητής (περαστικός από τη Γαλλία) το παίζει υπερπατριώτης και έχει γνώμη επι παντός του επιστητού τα περιμένεις όλα. Ακόμα και να σε βρίσει.

Άλλωστε ο άνθρωπος που έχει αναγάγει τον .. καιροσκοπισμό σε επιστήμη έχει μια τάση να μην αφήνει να πέσει κάτω και το παραμικρό...

"Τι ετοιμάζει αυτή η κεχαριτωμένη με τα κίτρινα;" αναρωτήθηκε ο Κώστας Ζουράρις και η Νάντια Μπουλέ, με περίσσιο ενθουσιασμό είπε: "Μου ήρθε ένα μήνυμα από τη μαμά μου, η οποία ποτέ δε με βλέπει στην τηλεόραση και δεν την ενδιαφέρει ποτέ γενικώς τι κάνω τηλεοπτικά". Σε αυτό το σημείο τη διέκοψε ο κ. Ζουράρις με την καυστική ατάκα: "Μήπως έχει δίκιο;"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Λαμπερή εγκυμονούσα η Alyssa Milano

Μπορεί η ηθοποιός να έχει φυσική ομορφιά και λάμψη, αλλά είναι λες και από τότε που έμεινε έγκυος, λάμπει για δύο! 

Ο λόγος για την Alyssa Milano που εμφανίστηκε απαστράπτουσα και γελαστή στην πρεμιέρα της ταινίας Horrible Bosses, καμαρώνοντας για την -κατά πολλούς- παραφουσκωμένη κοιλίτσα της!
Enhanced by Zemanta

VIDEO: Ο Μύρωνας Στρατής στην τελετή λήξης των Special Olympics

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Χρ. Βασιλόπουλος – Αντ. Βεντούρα: Ένας γάμος με θέα… το Ιόνιο (video)

Το δικό τους παραμύθι έζησαν ο γνωστός ηθοποιός, Χρήστος Βασιλόπουλος, και η εκλεκτή της καρδιάς του, Αντωνία Βεντούρα, στο πανέμορφο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, όπου ενώθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων, με φόντο το απόλυτο γαλάζιο του Ιονίου.

Η πολύ όμορφη τελετή έγινε στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου Emelisse, ενώ στον ίδιο χώρο δόθηκε και η δεξίωση. Το ζευγάρι που έχει ήδη κάνει πολιτικό γάμο στο Las Vegas ήθελε να μοιραστεί αυτή την πολύ ευτυχισμένη του στιγμή με συγγενείς και φίλους σε ένα πάρτι που θα κρατούσε μέχρι το πρωί! Πράγματι μακριά από φωτογράφους στη δεξίωση που ακολούθησε νεόνυμφοι και καλεσμένοι έφαγαν και χόρεψαν κάτω από το φως του φεγγαριού!

Ο ευτυχισμένος γαμπρός φορούσε λευκό κοστούμι δια χειρός Νίκου Αποστολόπουλου, ενώ το νυφικό της Αντωνίας ήταν από το Los Angeles! Όσο για την επιλογή του νησιού… δεν ήταν τυχαία, αφού το πανέμορφο παραδοσιακό χωριό στο βορειότερο άκρο της Κεφαλονιάς είναι ο τόπος καταγωγής της νύφης!!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Έλληνας ηθοποιός ζει και εργάζεται πλέον στο Hollywood!

Ολόκληρη εκπομπή της Γερμανού, κοροιδεύει τη Μελέτη!!!

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...