Σάββατο 16 Απριλίου 2011

H Χριστίνα Αλούπη σε ταινία του Χόλιγουντ!

Μόνιμος κάτοικος Αμερικής έχει γίνει η Χριστίνα Αλούπη, η οποία προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της και να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ήδη έχει τον πρώτο ρόλο της σε μια αμερικανική ταινία και βρίσκεται στα γυρίσματα.

Ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” βρέθηκε στα backstage της πρώτης της ταινίας στο Λος Άντζελες.

Η ταινία με τίτλο “Four Fifteen”, φαίνεται πως είναι το πρώτο μεγάλο στοίχημα την Χριστίνας.

Συνελαβαν μεθυσμένο το Νίκολας Κέιτζ για οικογενειακή βία

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ συνελήφθη στη Νέα Ορλεάνη επειδή καυγάδιζε με τη σύζυγό του, σε κατάσταση μέθης, έξω από ένα σπίτι στη Γαλλική Συνοικία.

Ο 47χρονος ηθοποιός οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα όπου κρατήθηκε με την κατηγορία της οικογενειακής βίας, διατάραξη της κοινής ησυχίας και μέθης σε δημόσιο χώρο, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Ορλεάνης, Γκάρι Φλοτ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Τι αποκαλύπτει ο ηγούμενος που θα παντρέψει το ζευγάρι!

Τον Σεπτέμβριο κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί ο γάμος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου!

Παρά τα μπαράζ δημοσιευμάτων και πληροφοριών που ήθελαν το ζευγάρι να παντρεύεται τη Δευτέρα του Πάσχα κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Όπως αποκαλύπτει ο πατέρας Ευδόκιμος, ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναχράντου, αν το ζευγάρι σκόπευε να παντρευτεί, θα το ήξερε πρώτα ο ίδιος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ

Αρναούτογλου: Απόδραση για δουλειά και χαλάρωση στη Θεσσαλονίκη

Μια επαγγελματική υποχρέωση, ένα ποτό με φίλους και φαγητό στο πατρικό του, ήταν το πρόγραμμα που ακολούθησε ο παρουσιαστής το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά, ο Γρηγόρης επισκέφθηκε κατάστημα γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών και
μοίρασε δώρα. 
 
Το μεσημέρι πήγε στους γονείς του και έφαγε το αγαπημένο του φαγητό από τα χεράκια της μαμάς του και το απόγευμα έκανε βόλτα σε μπαράκια στο κέντρο της πόλης, μαζί με καλούς φίλους.

Πηγή:Hello

Πάνια: Άγριο ξύλο στα "Παρατράγουδα"

«Είσοδος ελεύθερη» και… έξοδος με ξύλο μετά μουσικής. Σκηνές σκληρού ροκ παρακολούθησαν χθες τα ξημερώματα όσοι βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις του Alter στο Μπουρνάζι.

Η κυρία «Αχ Κούλα» πήρε τον νόμο στα χέρια της και ξεμάλλιασε την «Αντιπρόσωπο»!

Για τα μάτια του Γιάννη, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια εκλιπαρώντας γονυπετής on air τη σύζυγό του να τον δεχτεί ξανά στο σπίτι, έπεσαν αρκετές «ψιλές» στον διάδρομο έξω από το μακιγιάζ!

Αμέσως μετά το τέλος της ζωντανής εκπομπής «Είσοδος ελεύθερη», η «Αχ Κούλα» θέλησε να πάρει την εκδίκησή της από τον σύντροφό της που την εγκατέλειψε. Τη νύφη πλήρωσε η «Αντιπρόσωπος» -είναι το τηλεοπτικό όνομά της- που έκλεψε την καρδιά του Γιάννη.

Τα πνεύματα ήταν ήδη οξυμένα από την εκπομπή, όταν μπροστά στα μάτια της Κούλας ερωτοτροπούσαν ο Γιάννης και η νέα συνοδός του. Και αν πολλοί από τους τηλεθεατές πίστευαν ότι το «παιχνίδι» ήταν στημένο και όλα γίνονται για χάρη της τηλεθέασης, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Το τι ακολούθησε όταν έκλεισαν οι προβολείς δεν λέγεται. Με σκληρούς και άκρως υβριστικούς χαρακτηρισμούς η κυρία Κούλα επιτέθηκε στην αντίζηλό της, τραβώντας την μάλιστα από τα μαλλιά. Μέχρι να τις χωρίσει άνθρωπος της Ασφάλειας είχαν πέσει εκατέρωθεν και οι πρώτες σφαλιάρες.

Προς βοήθεια έσπευσε, όταν άκουσε τις φωνές, και η παρουσιάστρια, που μάταια προσπαθούσε να ξεκολλήσει την «Αντιπρόσωπο» από τα χέρια της Κούλας. Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του Γιάννη, που πήρε τη νέα του αγαπημένη και έφυγαν.

Επεισόδιο σημειώθηκε και έξω από τις εγκαταστάσεις - αυτή τη φορά μεταξύ Γιάννη και «Αντιπροσώπου», η οποία θεώρησε ότι ο αγαπημένος της δεν την προστάτευσε ως όφειλε!

Παρά την ιδιαιτερότητα των εκπομπών της Αννίτας, ουδέποτε η παρουσιάστρια είχε ξαναζήσει ανάλογες στιγμές. Ακόμα και πρόσφατα, όταν ο σχεδιαστής μόδας Τίμος Παρίσης κατά τη διάρκεια εκπομπής επιτέθηκε σε διαγωνιζόμενη, οι ψυχραιμότεροι έσωσαν την κατάσταση στο παρά πέντε. Αυτή τη φορά τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο και ήρθαν τα χειρότερα.


Espressonews.gr

Όλα έτοιμα για την εκπομπή της Έλλης

Όλα είναι έτοιμα για την εκπομπή της Έλλης Στάη στην Κρατική Τηλεόραση.

Έπειτα από αναβολές και σκέψεις για ματαίωση της πρεμιέρας, όλα δείχνουν ότι η anchorwoman της ΝΕΤ θα βγει στον αέρα της Κρατικής στις 2 Μαΐου με τον Θόδωρο Μιχόπουλο στη θέση του  αρχισυντάκτη και τον Γιώργο Σιούλα στη σκηνοθεσία.
Enhanced by Zemanta

Λαμπίρη, Τσιμτσιλή και Καραβάτου σ'έναν αγώνα δίχως αύριο!

Οι παρουσιάστριες της μεσημεριανής ζώνης δίνουν τον δικό τους αγώνα επιβίωσης. 

Καθημερινά έχουμε ανατροπές, αλλά με νούμερα που θυμίζουν πολλές φορές "πολικές" θερμοκρασίες. 

Ποια θα συνεχίσει και ποια θα "κοπεί" του χρόνου;
Δείτε ΕΔΩ όλο το παρασκήνιο

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

VIDEO: Η πιο hot φωτογράφηση του Sakis

O πολυτάλαντος Σάκης Ρουβάς ξαναχτύπησε!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής εκτός από παρουσιαστής έγινε για ακόμη μια φορά μοντέλο.

Ο τραγουδιστής φωτογραφίζεται για τη καμπάνια της νέας συλλογής ρούχων με την υπογραφή του.

Τα «Sprider Stores» και ο Σάκης έδωσαν μία γεύση από αυτή τη hot φωτογράφηση, που έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις.

Τη φωτογραφία αναδημοσίευσε ο ίδιος ο Σάκης στη σελίδα του στο Twitter ενώ το μήνυμα που συνοδεύει την φωτογραφία είναι το «Rouvas Collection S/S 2011 shooting feat. the amazing».ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

video : Η Κ. Γαρμπή 14 χρόνια μετά, στο ίδιο studio που δέχθηκε πρόταση γάμου!

Eho Sta Matia Ourano
H Kαίτη Γαρμπή ήταν σήμερα φιλοξενούμενη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. 14 ολόκληρα χρόνια μετά, βρέθηκε στο στούντιο που της είχε κάνει πρόταση γάμου ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς. Κι αυτό γιατί το ''Πρωινό mou'', ''βγαίνει'' στην μικρή οθόνη, από τον χώρο όπου μεταδιδόταν το 1997, η εκπομπή ''Μπράβο'' με την Ρούλα Κορομηλά, στην οποία ο Διονύσης ζήτησε από την Καίτη να παντρευτούν.

Η τραγουδίστρια, με αφορμή τη σημερινή σύμπτωση, θυμήθηκε εκείνες τις στιγμές και μίλησε για το γάμο της με τον Διονύση Σχοινά.

"Αν φύγει ο σεβασμός και ο θαυμασμός, το ζευγάρι δε μπορεί να μείνει μαζί" είπε και συνέχισε αναφερόμενη στην σχέση της με τον Διονύση Σχοινά, λέγοντας ότι οι δυο τους έχουν βάλει από πολύ νωρίς το ''συγγνώμη'' ανάμεσά τους.
ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Μαρία Κορινθίου: «Δεν χωρίζω»

Απάντηση στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει από τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, έδωσε η Μαρία Κορινθίου. 

«Θα θέλαμε ένα σχόλιο για το δημοσίευμα που διαβάσαμε, το οποίο σε ήθελε να χωρίζεις από τον Γιάννη» της είπαν οι δημοσιογράφοι.

«Δεν είναι ένα το σχετικό δημοσίευμα, είναι δύο και τρία και πολύ περισσότερα. Δεν ξέρω πλέον εάν πρέπει να γελάω, να ασχοληθώ, να θυμώνω ή τι άλλο να κάνω. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Δεν ισχύει. Το λέω και το ξαναλέω και δεν με πιστεύει κανείς» απάντησε η ηθοποιός, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βάλει τέλος στη φημολογία ότι χωρίζει.

Όσο για το εάν το θεωρεί... γρουσουζιά όλο αυτό που συμβαίνει; «Είμαι κατσικοπόδαρη, τι να πω πλέον... αλλά εγώ δεν χωρίζω».
zougla.gr

Το... ξέσπασμα της Τζένης για τον Πέτρο Κωστόπουλο (video)

Αν και 15 χρόνια παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Τζένη Μπαλατσινού δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κάμερα!

Η συνέντευξη του συζύγου της στην Φαίη και τα  λόγια που είπε ο εκδότης, την έκαναν να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της...


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

People: Η Τζένιφερ Λόπεζ «η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου»

Jennifer LopezCover of Jennifer LopezΤον τίτλο της «πιο όμορφης γυναίκας του κόσμου» για το 2011 απέσπασε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Τζένιφερ Λόπεζ, σύμφωνα με το περιοδικό People.

«Έχω μείνει άφωνη αλλά αισθάνομαι μεγάλη τιμή» δήλωσε η 41 ετών Λόπεζ, μητέρα δύο δίδυμων, που απέκτησε με τον σύζυγό της και επίσης τραγουδιστή Μαρκ ’ντονι.

«Κανένας να μη φανταστεί ότι αυτό είναι εύκολο! Παίρνει χρόνο και πολύ δουλειά» πρόσθεσε, μιλώντας στο περιοδικό.

Στη λίστα με τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου βρίσκονται η Ριζ Γουίδερσπουν, η Εύα Λονγκόρια και η Τζένιφερ Χάτσον.
Enhanced by Zemanta

Γέννησε η Όλγα Λαφαζάνη!

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι γέννησε σήμερα νωρίς το πρωί η Όλγα Λαφαζάνη!

Την ώρα που έσπασαν τα νερά ήταν με την φίλης της Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το κοριτσάκι της ήρθε σήμερα στον κόσμο, 14 Απριλίου και ανήκει στο ζώδιο του Κριού.

Το βάρος της μικρής είναι 3 κιλά και 450 γραμμάρια και από ότι είπε και ο γυναικολόγος-μαιευτήρας της είναι ένα πανύψηλο κοριτσάκι. Κοντά της φυσικά από την πρώτη στιγμή ήταν ο σύζυγός της, Νίκος Οικονόμου! Να τους ζήσει!

Gossip-tv.gr

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πλευρό της Βίσση !

Μετά από δύο χρόνια απουσίας και συνεχή δημοσιεύματα σχετικά με την προσωπική του ζωή και την οικονομική του κατάσταση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησε η Άννα Βίσση, με αφορμή την συναυλία που πρόκειται να δώσει η τραγουδίστρια την ερχόμενη Παρασκευή για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Κ. Λέχου: Η σέξι φωτογράφιση της Ελένης από το "Νησί"!

Μπορεί στο "Νησί" να τη θαυμάσαμε τη Λέχου ως τη συγκλονιστική πρωταγωνίστρια, στη φωτογράφιση που δείτε ωστόσο θα πάθετε πλάκα με τη γυναίκα Κατερίνα: 
 
Θαυμάστε τις τέλειες αναλογίες στο σώμα της και το λαμπερό πρόσωπό της, χαρακτηριστικά που διακαιωματικά της δίνουν τον άτυπο τίτλο μιας από τις ωραιότερες ελληνίδες της σόουμπιζ...
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Τι όνειρο είδε η Μενεγάκη;

Σήμερα η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της μοιράστηκε με όλους μας το όνειρο που είδε χτες και την έκανε πολύ χαρούμενη...

Η οικοδέσποινα του «Καφέ», είδε πως φύτευε πατάτες, κάτι που σκεφτόταν να κάνει τις τελευταίες ημέρες... Ήταν τόσο ζωντανό που ξύπνησε με την αίσθηση ότι θα βγει και θα δει τις πατάτες...

Ρώτησε τους συνεργάτες της τι σημαίνει και άκουσε διάφορες απόψεις , αλλά η κορυφαία ήταν όταν της είπαν πως θα ριζώσει....
zougla.gr

Σφοδρή επίθεση της Τατιάνας στη Λαμπίρη !

Σφοδρή επίθεση έκανε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από το site της, στην Χριστίνα  Λαμπίρη !
 
Μέσα από το tlife, η Τατιάνα  δημοσιεύει ρεπορτάζ με τίτλο  : "Αιφνιδιαστική επίσκεψη  Μαλέλη στο "Super Star"  επιτίθεται στην Χρ. Λαμπιρη δημοσιοποιώντας τα εσωτερικά του καναλιού που δουλεύει! 

Το εντυπωσιακό είναι ότι μόλις άρχισε να παίρνει διαστάσεις το θέμα το άρθρο εξαφανίστηκε και στι 12 51 σήμερα το μεσημέρι υπήρχε μόνο ο τίτλος και η φωτό του Σταμάτη Μαλέλη χωρίς να παραπέμπει σε κείμενο!

Ακόμη και μέσα από την αναζήτηση της coogle  δεν μπορείς να εντοπίσεις το κείμενο που όμως πρόλαβαν να αποθηεύσουν και να δημοσιεύσουν άλλα blogs
 
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ TLIFE
To κείμενο που δημοσίευσε το enimerwsi.com  και έχει ως πηγή το tlife  είναι το εξής:
 
"Σαν τυφώνας ο Σταμάτης Μαλέλης εισέβαλε στα γραφεία της εκπομπής "Super Star" και η εμφάνισή του αυτή, προκάλεσαι πολλές... καρδιοπάθειες και εμφράγματα ! Ο ισχυρός άνδρας του Star, σύμφωνα με...
πολύ καλά πληροφορημένες πηγές προχθές το μεσημέρι πραγματοποίησε άκρως αιφνιδιαστική επίσκεψη στα γραφεία της μεσημεριανής εκπομπής του καναλιού, προκειμένου να στείλει τα... μηνύματά του στους δημοσιογράφους της Χριστίνας Λαμπίρη.

Ο Σταμάτης Μαλέλης δεν έκατσε ώρα με την συντακτική ομάδα του "Super Star" και με την Χριστίνα Λαμπίρη. Οσο... αιφνιδιαστικός ήταν με αυτή την επίσκεψή του, άλλο τόσο ήταν και γρήγορος, αφού πήγε τους τα είπε ένα χεράκι (με την καλή έννοια πάντα...) και έφυγε.

Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Star, προσπάθησε για ακόμα μία φορά να πει σε όλους τους τόνους, πως περιμένει από την μεσημεριανή εκπομπή του καναλιού του περισσότερη δουλειά και δημοσιογραφική επαγρύπνηση, προκειμένου να τα καταφέρουν και να πάρουν και πάλι την... ανηφόρα της AGB.

Βλέπετε, παρά το γεγονός πως η ομάδα της Χριστίνας Λαμπίρη συγκεκριμένα φέτος δουλεύει πολύ και κάνει καλή δουλειά, βγάζοντας πολλά θέματα καθημερινά στον αέρα (χωρίς να αρκείται σε αναπαραγωγές και... τηλε-αναμασήματα), μάλλον αυτό δεν φτάνει, μιας και τα ποσοστά τηλεθέασης του "Super Star" έχουν πέσει αισθητά, γεγονός που έχει προβληματίσει τα μάλλα τους ιθύνοντες του καναλιού και πρώτα απ ΄όλους τον Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει μάθει να κάνει τηλεοπτικό πρωταθλητισμό και δεν συμβιβάζεται εύκολα με μέτριες επιδόσεις και μέτρια αποτελέσματα".
tlife

VIDEO & PHOTOS: Ένα σχολείο... δώρο από την Shakira!

Ένα μόλις μήνα μετά την επίσκεψή της στην σεισμόπληκτη Αϊτή, η Shakira επέστρεψε στην πατρίδα της στην Κολομβία για να συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο.

Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε την αρχή για το χτίσιμο ενός νέου σχολείου στην περιοχή Cartegena, βάζοντας το πρώτο τούβλο. Την κατασκευή του σχολείου χρηματοδοτεί το φιλανθρωπικό ίδρυμα της Shakira «Barefoot» το οποίο ίδρυσε με σκοπό να βοηθήσει τα φτωχά παιδιά της Λατινικής Αμερικής.

Τα περίπου 1.500 παιδάκια που θα φοιτήσουν στο νέο υπερσύγχρονοκτήριο αγκάλιασαν την τραγουδίστρια η οποία δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά και την συγκίνησή της.

protothema.gr




Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Εγκυος η Βίκυ Καγιά

Ενα από τα μεγαλύτερα όνειρά της γίνονται πραγματικότητα...

Ενα όνειρο που εδώ και καιρό κυριαρχούσε καθημερινά στην ζωή της Βίκυς Καγιά, ήρθε η ώρα να πάρει σάρκα και οστά ! Ποιο όνειρο ήταν αυτό; Μα φυσικά το όνειρο του να γίνει κι αυτή μανούλα !

Η Βίκυ εδώ και καιρό αισθανόταν την ανάγκη να κρατήσει στην αγκαλιά της το δικό της μωράκι και να ζήσει μοναδικές στιγμές αγάπης και τελικά όλο αυτό το μεγαλείο της μητρότητας έμελλε να το ζήσει τώρα, αυτή την εποχή !

Η γνωστή παρουσιάστρια καλείται να υποδυθεί τον σημαντικότερο ρόλο, τον ρόλο της μητέρας στην... ολοκαίνουργια κινηματογραφική ταινία του Νίκου Περράκη. Ναι, η Βίκυ απ ΄ότι έμαθα, στο σίκουελ της ταινίας , "Λούφα και Παραλλαγή : Σειρήνες στο Αιγαίο", θα την δούμε να έχει... φουσκωμένη κοιλίτσα !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Λυριτζής - Οικονόμου: Θα μείνουν στην... πρώτη γραμμή;

Προβληματισμός επικρατεί στον ΣΚΑΪ για την πρωινή ζώνη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται ήδη σκέψεις για αλλαγές την προσεχή σεζόν, που δεν αποκλείεται να αγγίξουν και τα πρόσωπα των παρουσιαστών. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η Lady Gaga αρχισυντάκτρια της Metro !

Lady GaGa concertImage via Wikipedia Η Metro, η μεγαλύτερη εφημερίδα παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι η  Lady Gaga θα είναι Global Guest Editor-in-Chief για όλες τις εκδόσεις της Μetro που θα κυκλοφορήσουν στις 17 Μαϊου 2011, μερικές μέρες πριν την παγκόσμια κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Born This Way» (23 Μαϊου).

Ως αρχισυντάκτρια η Lady Gaga θα δώσει βάση σε άρθρα που έχουν να κάνουν με την ισότητα και την ατομικότητα, θα επιλέξει κείμενα και θα κάνει τα σχόλιά της στα τρέχοντα θέματα της ημέρας.

Η Lady Gaga θα βρεθεί στα γραφεία της Metro World News στο Λονδίνο, απ' όπου και θα συντονίσει όλες τις Metro..
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Μadonna: H ζωή της... ποδήλατο !

Ένας Θεός ξέρει τι ετοιμάζει πάλι η Μadonna και κάνει τόσο εντατική άσκηση!

Οργώνει όλο το Λονδίνο σου λέει, με το ποδήλατο!

Καινούριο video - clip ετοιμάζει η βασίλισσα της Pop, ή απλά εντατικοποιούμε τη γράμμωση για τις συναυλίες που έρχονται;

Ανοιξε ο καιρός, ένα τουρ θα το κάνει, είναι βέβαιο!

Πάντως το λουκ προσεγμένο όπως πάντα....από το παπούτσι μέχρι το καπέλο...!

 http://www.whatwomenlove.gr

Ποια θα είναι η παρουσία-έκπληξη στο πρώτο live του Greek idol;

Ena (album)Image via Wikipedia

Το πρώτο live του Greek Idol πλησιάζει και όλα παίρνουν το δρόμο τους για την μεγάλη πρεμιέρα της Ρούλας Κορομηλά;

Πολλά είναι τα ονόματα των τραγουδιστών και τραγουδιστριών που είχαν ακουστεί έως τώρα για την ζωντανή εμφάνιση στο show, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι έχουν καταλήξει σε ένα από τα μεγάλα γυναικεία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου. 

Ο λόγος για την Πέγκυ Ζήνα που θα είναι τελικά η σταρ που θα τραγουδήσει στη σκηνή του Greek Idol το επόμενο Σάββατο.

Enhanced by Zemanta

Οι αναμνήσεις του Νίκου Αλιάγα

Φαίνεται πως ο Νίκος Αλιάγας έχει επιθυμήσει την Ελλάδα και πριν από λίγη ώρα ανέβασε στο twitter του μία αγαπημένη του φωτογραφία. 

Αυτή όπου φωτογραφίζεται με φόντο τον Παρθενώνα. 

Εννοείται πως από την ώρα που την μοιράστηκε με τους φίλους του, όλοι τους είχαν να του πουν έναν καλό λόγο για την πόζα αλλά και για την χώρα του. 

Ο ίδιος ενημέρωσε τους φίλους του πως η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει τραβηχτεί πριν από δέκα ολόκληρα χρόνια


gossip-tv.gr

Ευγενία.... η στιγμή της αλήθειας είναι τώρα....!

Ευγενία υποσχέσου πως δεν θα κλάψεις, αλλά έφτασε και η δική σου στιγμή αλήθειας..! 

Η εκπομπή σου πάει από το κακό στο χειρότερο, και όσο κι αν βγαίνεις και λες πως δεν σε νοιάζει τι λένε τα νούμερα, σε καίει, και μάλιστα πολύ..! 

Λοιπόν, θα αναλάβουμε το δύσκολο έργο, να σου πούμε τι πάει στραβά..! 

Νάντια Μπουλέ: «Αισθάνομαι sexy όταν χορεύω»

Η Νάντια Μπουλέ έχει αποδείξει πως εκτός από το τραγούδι έχει ταλέντο και στον χορό.

Με την συμμετοχή της στο «Dancing with the stars», η Νάντια έβγαλε προς τα έξω ένα άλλο πρόσωπο που μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει.

-Αισθάνεσαι σέξι όταν χορεύεις;

«Ναι. Ανάλογα βεβαίως με τον χορό. Στο τσα τσα τσα και στη ρούμπα πολύ»

- Θα ήθελες το αγόρι σου να χορεύει;

«Μου αρέσουν πολύ οι άντρες που έχουν την αίσθηση του ρυθμού. Το βρίσκω γοητευτικό να κινείται κάποιος ωραία και ρυθμικά»
Πηγή: Down Town

Enhanced by Zemanta

Jennifer Aniston: Δεν μου αρέσουν τα ραντεβού

Jennifer AnistonImage by Lord_Henry via Flickr

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού Red φιλοξενείται η Jennifer Aniston

Η ηθοποιός μιλάει για τη δόξα, για τα όσα γράφονται γι’ αυτήν, αλλά και για την προσωπική της ζωή. 

Δηλώνει ότι δεν είναι άνθρωπος των ραντεβού και πως δεν βγαίνει ποτέ με αυτό το σκοπό. 

«Δεν βγαίνω ραντεβού. Μπορεί να έχω βγει για φαγητό απλά και εκεί να προκύψει ότι είναι να προκύψει», αναφέρει η ηθοποιός.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...