Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Στις πυραμίδες ο γάμος της Naomi Campbell!

Naomi Campbell at FashionWeekLive in San Franc...Image via Wikipedia
Στο κλαμπ των παντρεμένων θα ανήκει πολύ σύντομα η ντίβα της πασαρέλας, Naomi Campbell!

Ο σύντροφος της και Ρώσος Μεγιστάνας Vladislav Doronin, αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με το σουπερμόντελ.

Όπως έγινε γνωστό, η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον αρχαίο αιγυπτιακό ναό “Luxor”, στην Αίγυπτο στις 7 Δεκεμβρίου.

Η λίστα των καλεσμένων μεγάλη και λαμπερή με πολλά διάσημα ονόματα από όλο τον κόσμο!

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, το 40χρονο μοντέλο και ο 47χρονος Ρώσος μεγιστάνας, θα περάσουν τη νύχτα του γάμου τους στο “Winter Palace”, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου!
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Μακρής


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών ο ηθοποιός που γνωρίσαμε από τις εκπομπές του Γιώργου Μητσικώστα

Έφυγε χθες από τη ζωή ο ηθοποιός Χρήστος Μακρής σε ηλίκια 46 ετών. Τον τελευταίο καιρό είχε επιδεινωθεί αρκετά η κατάσταση της υγείας του. Ο Χρήστος ήταν υπέρβαρος κάτι που του είχε προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου ο ηθοποιός που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Λατσείου από τη 1η Νοέμβρη, απεβίωσε χθες το απόγευμα στις 16:45.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η οικογένεια του άτυχου ηθοποιού δεν επιθυμεί να δοθούν στη δημοσιότητα τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Τον Χρήστο τον γνωρίσαμε όλοι από τις εμφανίσεις του στο Alter, στις εκπομπές του Γιώργου Μητσικώστα.

Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν καλή. Ο Χρήστος είχε πάρει πολλά κιλά με αποτέλεσμα να κλονιστεί η υγεία του και να κινδυνεύσει να χάσει τα πόδια του. Ο ίδιος σε μια συγκλονιστική εξομολόγησή του στην Τατιάνα Στεφανίδου είχε πει ότι η άσχημη ψυχολογική του κατάσταση γιατί δεν έβρισκε δουλειά,τον έκανε να πάρει πολλά κιλά, τα οποία τον καθήλωσαν στην αναπηρική πολυθρόνα.

Δες την συγκλονιστική συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου:



Στην εκπομπή η Τατιάνα με την βοήθεια των ειδικών προσπάθησε να βοηθήσει το Χρήστο τόσο να αδυνατίσει όσο και να ενισχύσει την ψυχολογία του.

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού επιδεινώθηκε.

To ΤLIFE επικοινώνησε με τον καλό του φίλο και συνάδελφο Bασίλη Ευδαίμων, ο οποίος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και με λυγμούς μας είπε: ''Είχα την ελπίδα και την αγωνία ότι έκανε πλάκα γιατί συνήθιζε να μας κάνει παιχνιδάκια. Μου έλεγε διάφορα κατά καιρούς και δεν τον έπαιρνα στα σοβαρά γιατί πίστευα ότι δεν τα εννούσε. Μου είχε αναφέρει ότι αν τυχόν έφευγε από τη ζωή, ήθελε αντί για στεφάνια να δημιουργηθεί ένας λογαριασμός στο Χαμόγελο του Παιδιού και να πάνε όλα τα χρήματα εκεί''.

Οι γείτονες του Χρήστου είναι όλοι συγκλονισμένοι με το γεγονός. Η μητέρα του ακόμη δεν γνωρίζει τίποτα γιατί είναι κατάκοιτη. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10:30 στο Γ' Νεκροταφείο. ΤLIFE

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

H Amy Winehouse σχεδιάζει για τον Fred Perry

Με τα κρεπαρισμένα μαλλιά, τα κάπρι παντελόνια και τις μπαλαρίνες, η AmyWinehouse ήταν πάντα μια αμφιλεγόμενη εικόνα στο χώρο της μόδας, κάνοντας κάποιους να την λατρεύουν και κάποιους άλλους μάλλον όχι – χωρίς να ισχύει το ίδιο βέβαια για την φωνή της…

Κι αν προσθέσει κανείς και τις επιλογές της γενικότερα στην προσωπική της ζωή, μπορεί να πει κανείς με σιγουριά, ότι η Amy Winehouse είναι μια, κάθε άλλο παρά συμβατική, μορφή στη σύγχρονη μουσική σκηνή.

Πάντως οι επικεφαλής της βρετανικής φίρμας Fred Perry είναι φαν της –μαζί με τον Καρλ Λάγκερφελντ- γι’ αυτό την διάλεξαν να σχεδιάσει γι αυτούς την δική της συλλογή ρούχων και αξεσουάρ για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΑΜΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΕΞΙΟΝ ΤΟΥ Fred Perry

Τραπεζίτης καψούρης με την μπουμπούκα!

Γνωστός τραπεζίτης είναι καψούρης με την Ευγενία Μανωλίδου. 
 
Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο σιτεμένος κύριος μιλάει για την καψούρα που έχει για τη σύζυγο του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του www.gossiptv.gr ο εν λόγω κύριος στέλνει σχεδόν καθημερινά λουλούδια και εδέσματα από γνωστά Delicatessen του Κολωνακίου και της Κηφισίας, στα γυρίσματα της εκπομπής της, προσέχοντας να μην υπάρχει τα όνομά του στις αποστολές στην Ευγενία.

Η ίδια πάντως δεν έχει καν ασχοληθεί με την περίπτωσή του!
PROTO THEMA

Θύμα 2 κουκουλοφόρων ο γιός του Γιάννη Πάριου

Ο γιός του Γιάννη Πάριου, Χάρης Βαρθακούρης, χθες το βράδυ έπεσε θύμα 2 κουκουλοφόρων και μάλιστα ο ένας από αυτούς κρατούσε όπλο. Οι δύο δράστες τον σημάδεψαν με το όπλο και του ζητούσαν να κατέβει από το αυτοκίνητο αλλά εκείνος κατάφερε, με την γρήγορη αντίδραση που είχε, να ξεφύγει!

O Χάρης περιγράφει στο TLIFE όλες τις λεπρομέρειες για το περιστατικό που θα μπορούσε να του στοιχίσει την ζωή:

"Χθες το βράδυ πηγαίνοντας να αφήσω κάτι ταινίες στο video club στη Δροσιά, είχα παρκάρει το αυτόκινητό μου 50 μέτρα πιο εκεί με αλαρμ. Βγαίνοντας από το μαγαζί για να επιβιβαστώ στο αυτοκινητό μου, ένας τύπος που προφανώς παραμόνευε γιατί είδε αυτοκίνητο αλαρμ οπότε σου λέει θα έρθει ο οδηγός όπου να΄ ναι, ήρθε και μου τράβηξε την πόρτα. Λίγο πριν προλάβω να την κλείσω τελείως. Μου είπε βγες έξω. Μου τραβούσε την πόρτα και με το δεξί χέρι με σημάδεψε με ένα όπλο και μου είπε:"Βγες έξω". Εγώ καλώς ή κακώς δεν υπάκουσα και με το αριστερό μου χέρι όπως καθόμουν στην θέση του οδηγού τραβούσα την πόρτα, σαν να μαλώναμε κατά κάποιον τρόπο για το ποιος θα την ανοίξει και ποιος θα την κλείσει. Του φώναξα 2 φορές: "Είσαι με τα καλά σου;"Δεν ξέρω τι με έπιασε εκεί, ενδεχομένως για να τον συνετίσω ενώ έβαζα μπρος. Δεν ξέρω πως επέδειξα τόση ψυχραιμία. Εκείνα τα δευτερόλεπτα δεν συνειδητοποίησα φόβο, εκ των υστέρων που έπαιζα την σκηνή ξανά στο μυαλό μου σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να έχει ένα φρικτό τέλος για μένα. Το μόνο που κρατάω όμως είναι το τέλος καλό όλα καλά γιατί μόλις έβαλα μπρος τράπηκαν σε φυγή."

Αμέσως μετά βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου έκανε μήνυση κατά αγνώστων.

TLife.gr

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Δαχτυλίδι αξίας 10.000€ από τον Ματέο για τα γενέθλια της Μενεγάκη

Την περασμένη Παρασκευή η Ελένη Μενεγάκη είχε τα γενέθλιά της και παρά το γεγονός ότι το κοινό δεν της «δώρισε» λίγα παραπάνω νουμεράκια, εκείνη πέρασε υπέροχα με τα τρία της παιδιά και τον αγαπημένο της Ματέο.Έκλεισε αισίως τα 41 της χρόνια κι ας μην της φαίνεται καθόλου!

Και ενώ η μέρα ήταν αφιερωμένη στον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια,τα τρία παιδιά της,  το βράδυ της Ελένης ήταν αφιερωμένο μόνο στον Ματέο !

Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό "Ciao", όταν «έπεσαν τα φώτα» και τα παιδιά πήγαν για ύπνο, η ξανθιά παρουσιάστρια βρέθηκε με τον σύντροφό της σε ένα από τα πιο σικ εστιατόρια των βορείων προαστίων.

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να τελειώσει η ημέρα των γενεθλίων της ...ή μάλλον υπήρχε, αφού ο Ματέο της επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη. 

Ένα δαχτυλίδι αξίας 10.000€ ήταν το δώρο του, σύμφωνα με το περιοδικό. Κάτι που φυσικά ταιριάζει απόλυτα με το κομψό και ακριβό γούστο της Ελένης!

Γιάννης Λάτσιος - Ελένη Μενεγάκη: πώς μοίρασαν την περιουσία τους

Όπως κάθε ζευγάρι που χωρίζει έτσι και ο Γιάννης Λάτσιος με την Ελένη Μενεγάκη μοίρασαν μεταξύ τους 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε πώς αποφάσισαν ποιός θα πάρει τι από τα λεγόμενα αποκτήματα λίγο πριν την οριστική έκδοση του διαζυγίου!

Η Ελένη Μενεγάκη πήρε τα περισσότερα όχι μόνο λόγω του ότι έχει αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών, αλλά και γιατί είχε όλα αυτά τα χρόνια μεγαλύτερο εισόδημα από αυτό του Γιάννη Λάτσιου και έφερνε περισσότερα χρήματα στο σπίτι.

Δείτε τι ακριβώς κρατάει η κυρία Μενεγάκη:

-Το σπίτι στην Κηφισιά, αξίας περίπου 600.000 ευρώ, όπου έμεναν πριν χτίσουν τη βίλα στα Μελίσσια.

-τα 10 στρέμματα στην Κάρυστο, που πράγματι είχε αγοράσει στη διάρκεια του γάμου της με τον Γιάννη Λάτσιο

Επίσης η κυρία Μενεγάκη διατηρεί στην κατοχή της το 4αρι στο Ελληνικό, το οποίο δεν ήταν κοινό απόκτημα γιατί το είχε αγοράσει πριν το γάμο τους, αξίας 400.000 ευρώ και την πολυκατοικία στην Κάρυστο, που την έχει μαζί με τη μητέρα της.

Ο Γιάννης Λάτσιος πήρε δύο οικόπεδα στην Μυτιλήνη και ένα στην Βοιωτία, συνολικής αξίας 750.000 ευρώ.
Να σημειώσουμε ότι θα πληρώνει 3.000 ευρώ διατροφή μηνιαίως για τα τρία παιδιά τους.

Επίσης να πούμε ότι οι δύο γονείς αποφάσισαν η βίλα στα Μελίσσια, αξίας περίπου 4 εκατομμυρίων ευρώ να μεταβιβαστεί στα τρία παιδιά

Το εξοχικό στην Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής θα διατεθεί προς πώληση και οι δύο πρώην σύζυγοι θα μοιραστούν το ποσό που θα εισπράξουν περί τις 200.000 ευρώ έκαστος.

Στο χειρουργείο η Ελεονώρα Μελέτη

Χωρίς την Ελεονώρα θα κάνουμε «Πρωινή Μελέτη» την Πέμπτη και την Παρασκευή, καθώς η παρουσιάστρια θα υποβληθεί σε προγραμματισμένη εγχείρηση ρουτίνας! Πάντως, η εκπομπή θα προβληθεί κανονικά, με τον αρχισυντάκτη της, Θέμη Μάλλη, να αναλαμβάνει την παρουσίαση.

Η ίδια η Ελεονώρα έκανε την αποκάλυψη στο τέλος της σημερινής της εκπομπής, προκειμένου να μην ακουστούν ή γραφτούν διάφορα...

«Θα τα ξαναπούμε την Δευτέρα πρώτα ο Θεός και ελπίζω», είπε η παρουσιάστρια και ανακοίνωσε το τι ακριβώς συμβαίνει: «τις συναναστροφές που έχω με τα νοσοκομεία τα τελευταία δύο χρόνια δεν τις είχα ποτέ στη ζωή μου, 32 ολόκληρα χρόνια. Θα πάω να κάνω ένα μικρό χειρουργειάκι ρουτίνας, θα μου κοστίσει δύο ημέρες από την εκπομπή, συνολικά πέντε μέρες ανάρρωση».

Πέμπτη και Παρασκευή, η «Πρωινή Μελέτη» θα είναι κανονικά κοντά μας, με τον Θέμη Μάλλη να εκτελεί χρέη παρουσιαστή.

Τα περαστικά μας στην Ελεονώρα!

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Σκορδά-Λιάγκας: Τραγούδησαν και χόρεψαν στο Just the 2 of us

«Αbba» την είδαν ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού που τραγούδησαν και χόρεψαν στο «Justthe 2 ofus» το «Mama mia»!!!!

Οι γυναίκες του συγκροτήματος, φορούσαν άσπρα σούπερ μίνι φορέματα με ασημένιες λεπτομέρειες, βραχιόλια που λαμποκοπούσαν και πανύψηλες άσπρες μπότες που έφθαναν πάνω από το γόνατο. Μάλιστα η Δούκισσα που έκλεψε τις εντυπώσεις φόρεσε και μαύρη μακριά περούκα που ομολογουμένως της πήγαινε πολύ… Η Φαίη πάλι δεν το είχε και πολύ… Προσπαθούσε να λικνιστεί στους ρυθμούς του κομματιού και τραγουδούσε με μεγάλη δυσκολία…

Από την άλλη οι Γιώργηδες έδωσαν ρέστα με τον Λιάγκα στο πιάνο να χορεύει καθιστός και τον Καπουτζίδη να παίζει ηλεκτρική κιθάρα… Ο παρουσιαστής της εκπομπής το «Πρωινό μου» έδειχνε να το διασκεδάζει με την ψυχή του… Όσο για τη φωνή του… η προσπάθεια μετράει…

Εν τω μεταξύ από το live αποχώρησε το ζευγάρι Εύη Αδάμ και Λευτέρης Πανταζής.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...