Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΔΗΣ –ΑΡΓΥΡΟΣ- ΚΑΛΛΗ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκαναν την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στο VOX οι Πάνος Καλίδης, Κωνσταντίνος Αργυρός και Στέλλα Καλλή.

Οι τρεις καλλιτέχνες με το κέφι, τη ζωντάνια και το πρόγραμμά τους ξεσήκωσαν το κοινό που χόρευε όλο το βράδυ, και επιδόθηκε σε τρελό λουλουδοπόλεμο μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες!

Το VOX υποσχέθηκε νιάτα, ομορφιά και καλό λαϊκό τραγούδι και κράτησε την υπόσχεσή του.

Ο Πάνος Καλίδης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Στέλλα Καλλή, φαίνονται να είναι η καλύτερη «διαφυγή» από τη δύσκολη καθημερινότητα και η παρέα που θα μας κάνει φέτος το χειμώνα να ξεχνάμε τα προβλήματά μας.

Ο Πάνος Καλίδης έχει ήδη αφήσει τη σφραγίδα του στη διασκέδαση. Η ικανότητα του να ξεσηκώνει τον κόσμο αλλά και η επιτυχημένη συνεργασία του με το Φοίβο που χάρισε τραγούδια όπως το «Τι γίνεται», «Μη μου το χαλάς», και το πρόσφατο «Γεια σου», είναι εγγύηση για μεγάλα κέφια.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την ζεστή φωνή του, την αμεσότητα του με το κοινό και τα τραγούδια του «Ερωτευμένος και τρελός», «Είσαι ότι να ‘ναι (Παίζεις με τα μάτια) » αλλά και το τελευταίο του hit «Μάλλον κάτι ξέρω» για ακόμη μια φορά κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η Στέλλα Καλλή έχει κάνει την καλύτερη δυνατή αρχή αφού ως νέο μέλος της ομάδας του Φοίβου και της Spicy, μας συστήθηκε με το ντουέτο της με το Γιάννη Πάριο «Ο κόσμος να χαλάσει». Δυνατή λαϊκή φωνή, εντυπωσιακή παρουσία, έρχεται με ζωντάνια και δυναμισμό να συμπληρώσει την παρέα.

Μια παρέα που με όπλο το καλό λαϊκό τραγούδι και τη φρεσκάδα του νεαρού της ηλικίας τους θα είναι ό,τι πιο κεφάτο έχετε ζήσει μέχρι σήμερα…

Ιερά Οδός 16
Reserve: 210 3411000
Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο
Ώρα έναρξης : 11:30 μ.μ.


ΤΙΜΕΣ
Γενική Τιμή Εισόδου : 15

Τιμή Απλής Φιάλης 130 (Πέμπτη), 140 (Παρασκευή-Σάββατο),
Τιμή Special Φιάλης 150 (Πέμπτη), 170 (Παρασκευή-Σάββατο),
Τιμή Κρασί 65 (Πέμπτη), 70 (Παρασκευή-Σάββατο),
Τιμή Κρασί Επιλεγμένο 75 (Πέμπτη), 85 (Παρασκευή-Σάββατο),

ΠΙΣΩ ΣΕΙΡΕΣ ΣΤΑ ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ

Τιμή Απλής Φιάλης 100
Τιμή Special Φιάλης 120
Τιμή Κρασί 50
Τιμή Κρασί Επιλεγμένο 60

Τι έκανε ο Ονούρ στην Αθήνα;

Πριν λίγες μέρες  βρέθηκε στην Αθήνα ο Χαλίτ Εργκέντζ (ο γνωστός σε όλους μας Ονούρ), προσκεκλημένος του Ομίλου των Αττικών Εκδόσεων και της Victory Media, για να παραβρεθεί στην πρώτη παγκόσμια προβολή, εκτός Τουρκίας, της τηλεοπτικής υπερπαραγωγής «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» που κυκλοφορεί σε DVD κάθε βδομάδα αποκλειστικά με το «Τηλέραμα». Χαμογελαστός, χαλαρός, φιλικός, εύστροφος και γοητευτικότατος, αφού φωτογραφήθηκε με φόντο την Ακρόπολη, απόλαυσε τη θέα από το μπαλκόνι του Galaxy στο Hilton. Στη συνέχεια απάντησε on camera σε όλες τις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου, των τηλεοπτικών καναλιών αλλά και του πολυπληθούς fan club, που βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα «Σαντορίνη» του πολυτελούς ξενοδοχείου.

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός μίλησε με ενθουσιασμό για το νέο του ρόλο και, μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι και πάλι στην Αθήνα, αυτήν τη φορά για την παρουσίαση του “Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς ”. Πρόκειται για μια πολύ δημοφιλή σειρά καθώς μπορεί να έχουν γίνει και στο παρελθόν ανάλογες προσπάθειες σε τηλεοπτικές παραγωγές με ιστορικό περιεχόμενο όχι όμως με τέτοια επιτυχία. Ωστόσο η συγκεκριμένη σειρά δεν δίνει “μαθήματα” ιστορίας. Είναι μυθοπλασία και όχι ντοκιμαντέρ, ένα παραμύθι που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και παρουσιάζει έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες στην Ιστορία, αυτόν του Σουλεϊμάν με τη Χιουρέμ».
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Stars System : Πρεμιέρα, Κυριακή 2 Οκτωβρίου, 14:15

Η Άση Μπήλιου, μία από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς αστρολόγους της χώρας, επιστρέφει για την πέμπτη σεζόν του Stars System, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 14:15, με μία ειδική εκπομπή διάρκειας 70 λεπτών.

Με πλούσια και ανανεωμένη θεματολογία , η εκπομπή θα παρέχει αστρολογικές προβλέψεις σε βάθος καθώς και θεματικά αφιερώματα γύρω από τη ζωή και την τύχη των δώδεκα ζωδίων. Και φυσικά όπως κάθε χρόνο, το Stars System θα φιλοξενεί καλεσμένους-έκπληξη των οποίων θα αποκαλύπτει ιδιαίτερες πτυχές της προσωπικότητάς τους, βάσει του αστρολογικού τους χάρτη.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής, προσκεκλημένοι θα είναι ο γνωστός αστρολόγος, Γιώργος Πανόπουλος και ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου.

Τραγωδία: O ηθοποιός Νίκος Παπαναστασίου έχασε την 23χρονη κόρη του...

Την 23χρονη κόρη του Ευαγγελία έχασε ξαφνικά
ο ηθοποιός Νίκος Παπαναστασίου...

Η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την σώσουν.

Σύμφωνα με την «Espresso», το άτυχο κορίτσι έπασχε από βουλιμία και τον τελευταίο καιρό ένιωθε αδυναμία και έντονες ζαλάδες και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Τα ξημερώματα της Δευτέρας και ενώ βρισκόταν για αρκετή ώρα μόνη της στο δωμάτιό της, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ονούρ: "Δεν αισθάνομαι sex symbol"

Ο τηλεοπτικός Ονούρ, βρέθηκε στην Ελλάδα για μια ημέρα , καλεσμένος από γνωστό τηλεπεριοδικό ...

Ο ηθοποιός απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών του και δήλωσε πως δεν αισθάνεται sex symbol ενώ υποστήριξε πως είναι ερωτευμένος με την σύζυγο του, την γνωστή μας Σεχραζάτ....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Λεπτομέρειες για τον πολιτικό γάμο Μακρυπούλια -Χατζηγιάννη

Τρεχάτε να ραφτείτε γιατί δεν μας βλέπω καλά: να ανεβαίνουν τα σκαλιά του δημαρχείου στην Κύπρο θέλουν οι φήμες τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια, που -εκτός από τον πολιτικό γάμο- φέρονται να σκέφτονται και να αποκτήσουν τον πρώτο τους απόγονο!

Μέσα στο Φθινόπωρο λέγεται πως θα παντρευτεί το επώνυμο ζευγαράκι, με τον γάμο να γίνεται σεΛάρνακα ή Λευκωσία προκειμένου Μιχάλης και Ζέτα να κρατήσουν όσο πιο μακριά γίνεται τα αδιάκριτα βλέμματα των ελληνικών ΜΜΕ. Σιγά καλέ! Στην Κύπρο θα γίνει ο γάμος, όχι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού - σε μία ώρα το πολύ έχεις φτάσει στη Μεγαλόνησο...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Θρασκιά - Σαμοΐλης: «Υπάρχει λύση»

Η νέα καθημερινή, απογευματινή εκπομπή του ALTER, με την Ράνια Θρασκιά και τον Νίκο Σαμοΐλη από τη Δευτέρα 26 Σεπτέμβρίου και κάθε μέρα στις 5 το απόγευμα.

Σκοπός της εκπομπής είναι να βρίσκει πρακτικές και ρεαλιστικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν τη μέση ελληνική οικογένεια.

Προβλήματα που γεννήθηκαν μέσα στο ιδιαίτερα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που βιώνει τα τελευταία χρόνια η χώρα μας και που μας έχουν επηρεάσει όλους καταλυτικά. 

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Η δεύτερη πρεμιέρα της Μελέτη στις Ειδήσεις του STAR

Οι τηλεθεατές έδωσαν δυναμικό παρόν και στο φετινό τους ραντεβού με την, κοκκινομάλλα πια, Ελεονώρα Μελέτη.

Η «Πρωινή Μελέτη» έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου. Στο πρώτο δεκαήμερο, η Ελεονώρα κρατάει την πρωτιά στα δυναμικά κοινά 15 – 44 στη ζώνη της με μέσο όρο 26%, σύμφωνα με την AGB.

Αν συμφωνήσουμε με τη γνωστή παροιμία «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», τότε η Ελεονώρα έχει κάθε λόγο να κοιτάζει αισιόδοξα μπροστά αλλά και να προσπαθεί, μαζί με τον πολύτιμο αρχισυντάκτη της, Θέμη Μάλλη, για τα καλύτερα με δουλειά, δημιουργικότητα και φαντασία.

Αλλά το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Σεπτεμβρίου, η Ελεονώρα έχει και άλλη μια πρεμιέρα. Θα πάρει θέση στο στούντιο των ειδήσεων και ως η anchorwoman του Star για αυτό το Σαββατοκύριακο, θα μας καλησπερίσει με το φωτεινό της χαμόγελο, θα μας ενημερώσει για τα σοβαρά και στη συνέχεια θα παρουσιάσει ευχάριστα ρεπορτάζ και videaκια, έτσι να ξεχαστούμε για λίγο, όσο μας παίρνει...

ΒΙΝΤΕΟ: Γνωστό μοντέλο λήστεψε 66άχρονη;

Mια 66άχρονη γυναίκα από το Κολωνάκι κατήγγειλε πως γνωστό μοντέλο , που πριν από έναν χρόνο δούλευε στο σπίτι της ως οικιακή βοηθός, πριν από λίγες ημέρες την επισκέφτηκε και με την βοήθεια την συνεργού την λήστεψε...

H είδηση έγινε γνωστή από τις 10 Σεπτεμβρίου και το mediacopy την δημοσίευσε αμέσως  παραθέτοντας και το σχετικό βίντεο.

Η υπόθεση πήρε σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου νέα τροπή αφού όλες οι υπόνοιες στρέφονται κατά του μοντέλου που σύμφωνα με πηγές αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει εθιστεί στις ουσίες.

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Η εγκυμοσύνη, η διατροφή της και το νέο βιβλίο!

Βιώνει μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της, καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα θα κρατά στα χέρια της το νέο μέλος της οικογένειας. Μιλήσαμε με τη Σάντυ για τις διατροφικές ιδιαιτερότητες της εγκυμοσύνης της, για το πόσο άλλαξε τις διατροφικές της συνήθειες η επερχόμενη κόρη, καθώς και για το νέο της παραμύθι που ήδη κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.

Οι περισσότερες γυναίκες ανησυχούν για τα κιλά που παίρνουν στην εγκυμοσύνη. Εσύ πόσα κιλά πήρες;
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ήμουν ένας άνθρωπος που έτρωγε τεράστιες ποσότητες φαγητού, ούτε είχα τη μανία του συνεχούς ζυγίσματος. Έχω πάρει μέχρι τώρα 10 περίπου κιλά και ζυγίζομαι μόνο στη ζυγαριά του γιατρού και διαιτολόγου μου.

Είχες δύσκολη εγκυμοσύνη;

Σε γενικές γραμμές, όχι, δεν είχα καθόλου εμετούς στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Για μικρό μόνο διάστημα λίγες ναυτίες κι αυτές περιορίστηκαν μόνο στο πρώτο τρίμηνο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ρόκκος-Αναστασιάδης: Mίλησαν για την συνεργασία τους

Στέλιος Ρόκκος και Δήμος Αναστασιάδης πρόκειται να συνεργαστούν σε ένα πρωτότυπο και εναλλακτικό πρόγραμμα, που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή...

Οι δυο καλλιτέχνες μίλησαν για την συνεργασία τους, αλλά και για τις πολύ φτηνές τιμές που θα έχουν στο μαγαζί τους...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δ. Βανδή: Οι πρώτες μέρες στο σχολείο με τον γιο της!

Το νηπιαγωγείο ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες ο μικρός γιος της Δέσποινας Βανδή και η γνωστή τραγουδίστρια ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του. 
 
Αφοσιωμένη μαμά, η Δέσποινα ήταν αυτή που πήγε τον Γιώργο στο σχολείο και του αγόρασε τις αγαπημένες του λιχουδιές για το διάλειμμα.
 
Εκείνη προσπάθησε να είναι μαζί με τον Γιώργο στις πρώτες μέρες του στο σχολείο, δεδομένου ότι η Μελίνα πηγαίνει πλέον στη Β' Δημοτικού και έχει ήδη τις φίλες της.

Ωστόσο και ο μικρός μπόμπιρας κατέφερε να προσαρμοστεί από την πρώτη στιγμή και να γνωρίσει τα άλλα παιδάκια της τάξης του

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Π. Ίμβριος: Με παρτενέρ τη Γερμανού στο «Just the two of us»

Ο Πέτρος Ίμβριος μιλώντας στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει δεχθεί πρόταση να συμμετέχει στο «Just the two of us 2», προσθέτοντας πως και πέρυσι είχε δεχθεί πρόταση και για το «Dancing With The Stars».

Ο λόγος που δε συμμετείχε; «Δεν το ‘χω! Γιατί να γελάει μαζί μου η Ελλάδα; Άντε να χορέψω κανένα καλαματιανό για να νιώθω και ασφάλεια, αφού θα με κρατάνε!», είπε ο τραγουδιστής.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

"Ονούρ": Δείτε την "καυτή" Ελληνίδα που του πήρε τα μυαλά!

Μπορεί στην πραγματικότητα ο "Ονούρ" να έχει δώσει την καρδιά στην συμπρωταγωνίστρια και τηλεοπτική του σύζυγο "Σεχραζάτ", όμως μια πολύ σέξι - όπως θα δείτε - Ελληνίδα...
έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του. 

Γεννήθηκε αγόρι, έκανε επιτυχία ως κορίτσι και έρχεται στην Ελλάδα για συναυλίες!

Σίγουρα χόρεψες το καλοκαίρι με τα τραγούδια της...

Είναι το πιο σέξι κορίτσι στη μουσική βιομηχανία σήμερα. Κι ας μην γεννήθηκε κορίτσι.... 


Η Nomi Ruiz και το συγκρότημα της, οι Jessica 6 έρχονται από την Νέα Υόρκη σε λίγες μέρες για τρεις μοναδικές εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρόδο.

Τα  πάντα στους Jessica 6 γυρίζουν γύρω από την χορεύτρια, σελέμπριτι, μοντέλο, αλλά κυρίως τραγουδίστριά τους, η οποία αν και είναι τρανσέξουαλ, βλέπει τα αγόρια να μαζεύονται γύρω της σαν μέλισσες.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ 

Η Ναταλία, ο Θέμης και η ...Beyonce!!!

Η Ναταλία Γερμανού με το "Μες στην καλή χαρά" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο, αλλά ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα άτομα που θα την πλαισιώνουν και αν εκτός από την απουσία της Σίσσυς Χρηστίδου θα έχουμε και άλλες....


Το Star τώρα έντυσε το ρεπορτάζ του με ένα απόσπασμα από συναυλία της Beyonce που είχε πάει η παρουσιάστρια με τον Θέμη, πριν από κάποια χρόνια...

Βέβαια όπως παρουσιάστηκε ήταν σαν να πήγαν τις τελευταίες ημέρες, αλλά δεν πειράζει...

Πάντα είναι απολαυστικό να τους βλέπεις να "λυσσάνε" για την Beyonce!!!!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Μητέρα μεγαλώνει το γιο της σαν να είναι κορίτσι

Η Livvy γεννήθηκε αγόρι, όμως από τη νέα σχολική χρονιά θα ζει όπως ζουν όλα τα κορίτσια της ηλικίας της.

Μπερδευτήκατε; Η μικρή Livvy σύμφωνα με τη μητέρα της πάσχει από μια γενετική πάθηση που της υπαγορεύει να σκέφτεται και να φέρεται σαν κορίτσι και όχι σαν αγόρι.

Έτσι μπορεί να έφυγε για διακοπές σαν αγόρι, επέστρεψε όμως στο σχολείο σαν κορίτσι και δηλώνει πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μ.Σεφερλής: "Δεν μισώ την Μενεγάκη"

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στο Star για την επιθυμία του να παίξει στην Επίδαυρο , αλλά και για την πρόταση που του έγινε φέτος από το Just the 2 of us, την οποία και αποδέχτηκε...

Αναφέρθηκε και στην κόντρα του με την Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας πως ήταν απλά μια παρεξήγηση και δεν υπάρχει μίσος μεταξύ τους και την αγαπάει όπως πιστεύει το ίδιο αισθάνεται και εκείνη για αυτόν...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ρούλα Κορομηλά: Προς το παρόν δεν θα κάνω τίποτα..

Την Ρούλα Κορομηλά συνάντησε η κάμερα του STAR και φυσικά τι άλλο θα τη ρώταγε από τα τηλεοπτικά της σχέδια.

Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε το star.gr που από το καλοκαίρι έγραφε ότι φέτος δεν θα παρουσιάζει καμία εκπομπή.

«Προς το παρόν δε θα κάνουμε τίποτα. Βλέπεις πως είναι τα πράγματα τα τηλεοπτικά. Ούτε Greek Idol, ούτε Big Brother. Δε θέλω να κάνω τίποτα προς το παρόν», δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά.

Μάλιστα η παρουσιάστρια είπε ότι «δε φλέγεται» να κάνει τηλεόραση και πρόσθεσε με νόημα:
 
Enhanced by Zemanta

Κολέτσα-Καφές: Το καινούριο ζευγάρι στη showbiz;

Δημοσίευμα κάνει λόγο για ένα καινoύριο ζευγάρι στην showbiz... 

Ο λόγος για την Χριστίνα Κολέτσα και τον ποδοσφαιριστή Παντελή Καφέ... 

Οι δυο τους πριν από λίγες ημέρες διασκέδασαν μαζί στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης ...

Μεταξύ τους δεν ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί καθώς όπως λένε οι πληροφορίες, η τραγουδίστρια θέλει να προσέχει την εικόνα της....

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ρουμελιώτη: Μίλησε για την αναβολή του γάμου της και τη "Ζωή της άλλης"

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνη ήταν να παντρευτούν αυτό τον μήνα, αλλά δυστυχώς χρειάστηκε να τον αναβάλουν καθώς ο σύντροφος της ηθοποιού έχασε την μητέρα του... 

Όπως δήλωσε η ίδια, σκέφτονται να κάνουν τον γάμο τους τον καινούριο χρόνο...

Μίλησε επίσης για τον ρόλο της Ελπίδας, στην σειρά "Ζωή της άλλης" και για όλες τις εξελίξεις που θα δούμε αυτή την σεζόν....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Γολγοθάς (και η... ανάσταση) της Τζέσης Παπουτσή

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας… Εζησε ό,τι ακριβώς βίωνε στη θεατρική σκηνή την περασμένη σεζόν. Υποδυόταν μια νοσοκόμα, στο πρόσωπο της οποίας έβρισκε αντίδοτο στη θλίψη του ένα παιδί με καρκίνο.

Την ίδια εποχή -και αυτό το γνώριζαν ελάχιστοι- η Τζέση Παπουτσή έδινε κουράγιο στον εαυτό της και στους οικείους της για το πλέον αναπάντεχο. Εντόπισε έναν όγκο στο κεφάλι της και χρειάστηκε άμεση εισαγωγή στο νοσοκομείο. Εχοντας στο πλευρό της τον γιο της και τον σύζυγό της ταξίδεψε στη Σκωτία και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο που ειδικεύεται σε ανάλογες επεμβάσεις.

Ανέβηκε τον Γολγοθά της, χωρίς όμως ούτε λεπτό να το βάλει κάτω. Η τόσο αγαπητή στον κόσμο πρωταγωνίστρια χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Φύσει και θέσει αισιόδοξος άνθρωπος, αντιμετώπισε με σθένος το πρόβλημά της. Ηταν μάλιστα αυτή που έδινε δύναμη στους δικούς της ανθρώπους, όπως και στην Αννα Φόνσου, με την οποία συναντιόταν καθημερινά επί σκηνής για τις ανάγκες του συγκλονιστικού έργου του Ερίκ Εμανουέλ Σμιτ «Οσκαρ» που ανέβασαν την περσινή σεζόν με επιτυχία.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Ίνκα Τσαγκάρη, η κόρη της Έλενας Ναθαναήλ...μίλησε για την μητέρα της και τον Τ. Μητρόπουλο

Η Ίνκα Τσαγκάρη, η κόρη της Έλενας Ναθαναήλ μίλησε για την σχέση που είχε με την μητέρα της πριν πεθάνει, για τον πρώην σύντροφο της μητέρας της τον Τάσο Μητρόπουλο! Η Ίνκα αποκάλυψε στο περιοδικό “ΕΓΩ!” ότι έχει συμβιβαστεί με την απουσία της μητέρας, όχι όμως με τον θάνατο. Η ίδια μας περιγράφει την σχέση που είχε με την Έλενα: “Άκρως παθιασμένη. Την λάτρευα και με λάτρευε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως με κοίταξε για τελευταία φορά, την στιγμή που την έπαιρναν οι γιατροί για να την πάνε στην εντατική του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν. Την πέτυχα την ώρα που έμπαινε στο ασανσέρ και μόλις με είδε με κοίταξε τόσο έντονα λες και ήθελε να με χορτάσει. Μετά όταν πήγα κοντά της πέθανε στην αγκαλιά μου. Την μητέρα μου την θαύμαζα. Ήταν το είδωλό μου. Πιο πολύ θαύμαζα τον χαρακτήρα της. Όταν μου έλεγαν ότι της μοιάζω ήθελα να μου λένε για τον χαρακτήρα της.”
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Χρόνια πολλά στην Φαίη!

Η Φαίη Σκορδά έχει σήμερα την ονομαστική της γιορτή καθώς  το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Σοφία.

Ανήμερα της γιορτής της λοιπόν, το tv weekend πρόβαλε συνέντευξή της, στην οποία σχολίασε όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις. Και πρώτα απ’όλα την μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στην μεσημεριανή ζώνη: «Είναι μια από τις πιο σημαντικές τηλεοπτικές προσωπικότητες στην Ελλάδα. Εγώ δεν τα βλέπω όλα σε σχέση με μας. Δεν αλλάζει κάτι. Η Ελένη ό,τι ώρα και να κάνει εκπομπή, η ίδια θα είναι. Δεν πιστεύω σε αυτά. Πιστεύω στους ανθρώπους και τις ομάδες. Η Ελένη δεν έχει να αποδείξει απολύτως τίποτα. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος επειδή αλλάζει ώρα η εκπομπή του».
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Λάκης Λαζόπουλος δήμαρχος Μήλου και ο Ντέμης Ρούσσος παπάς!

Στη Μήλο, πραγματοποιούνται, από τα τέλη Αυγούστου, τα γυρίσματα της Γαλλικής κινηματογραφικής παραγωγής «Να τιμάς τη μητέρα σου και τη μητέρα σου...».

Στην ταινία «κλέβουν» την παράσταση ο Λάκης Λαζόπουλος ως τοπικός δήμαρχος και ο Ντέμης Ρούσσος που υποδύεται με χιούμορ τον παπά του χωριού!

Το καστ απαρτίζεται από μια ομάδα ταλαντούχων και δημοφιλών Ελλήνων αλλά και Γάλλων ηθοποιών. όπως η λαμπερή Νικόλ Γκαρσιά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Δύσκολες ώρες για την Τζένη Βάνου – Έβαλε “λουκέτο” στο μαγαζί της

Δύσκολες ώρες περνά η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Τζένη Βάνου.

Αφού πούλησε ακόμη και το σπίτι της και επένδυσε ό,τι είχε και δεν είχε για ν’ ανοίξει mini market με τον γιο της, τώρα αναγκάζεται να βάλει “λουκέτο” στην οικογενειακή επιχείρηση.

Το κατάστημα που άνοιξε η Τζένη Βάνου με τον γιο της είναι στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά, αλλά γρήγορα η οικονομική κρίση χτύπησε και την γνωστή τραγουδίστρια, που είναι πολύ στενοχωρημένη, αφού με το κλείσιμο του μαγαζιού θα μείνει και ο γιος της χωρίς δουλειά.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά

Πρεμιέρα έκανε χτες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη ο Σάκης Ρουβάς και εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά με την εμφάνιση του....
Ο τραγουδιστής έκανε και μια αλλαγή στο πρόγραμμα, αν και πρώτη ημέρα προγράμματος και ζήτησε από τον μαέστρο του να παίξει το "Πάρτα" , το τραγούδι με το οποίο είχε διαγωνιστεί και είχε κερδίσει πριν 20 χρόνια στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης... Ο Σάκης μίλησε και για την εμπειρία του αυτή, λέγοντας πως τότε το Φεστιβάλ, ήταν κάτι πολύ σοβαρό και όλοι φορούσαν κουστούμια, αλλά εκείνος δεν είχε κουστούμι και είχε συνηθίσει να φοράει τζιν και έτσι πήγε να τραγουδήσει μ'αυτό.... Κόντεψαν όπως είπε να τον πετάξουν έξω, αλλά τελικά τα κατάφερε και εμφανίστηκε ......Όταν μάλιστα τραγουδούσε , είχε γίνει και σεισμός , που η αίσθηση αυτή, όπως είπε , κρατάει ακόμα και του την προκαλούν οι θαυμαστές του...
Μαζί του εμφανίστηκαν και οι super sexy και αποκαλυπτικές, Ελένη Φουρέιρα και Τάμτα, που άλλαξε και πάλι χρώμα στα μαλλιά της...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Επίθεση Διαμαντάκου σε Μενεγάκη -Παπαδάκη -Μανωλίδου

Όταν συναντιούνται η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Κοσμάς Βίδος και η Πόπη Διαμαντάκου, για να μιλήσουν για την τηλεόραση και τις εξελίξεις της, αυτό που εισπράττουμε είναι τουλάχιστον απολαυστικό!!!!
 
Για την Ελένη Μενεγάκη και την μετακίνηση της είπαν πως τόσα χρόνια οι Γερμανοί πλήρωναν μια φούσκα και πως αν δεν αλλάξει η εκπομπή της, απλά η πρωινή μπαρούφα, θα γίνει απογευματινή μπαρούφα.... 
 
Η Πόπη Διαμαντάκου χαρακτηριστικά είπε πως η παρουσιάστρια δεν έχε κανέναν ενδοιασμό να πουλήσει τον εαυτό της και την ζωή της και πως η κίνηση αυτή είναι κίνηση απελπισίας τόσο από το κανάλι, όσο και από την ίδια...

Αναφέρθηκαν και στο πρωινό του ΑΝΤ1 και την μορφή που αυτό θα έχει και εκεί ακούσαμε πως ο Γιώργος Παπαδάκης είναι περισσότερο showman!!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ν.Γερμανού:"Η Σίσσυ θα είναι στο πρωινό του ΑΝΤ1"

Μπορεί στον ΑΝΤ1 να μην έχουν ανακοινώσει ακόμα τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο πρωινό πρόγραμμα, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως ένα από τα πρόσωπα που σίγουρα θα μας λένε καλημέρα, θα είναι η Σίσσυ Χρηστίδου και αυτό αποκάλυψε και η πρώην συνεργάτιδα της, Ναταλία Γερμανού, που όπως είπε είναι πολύ λογικό να ζητάει ο καθένας το καλύτερο για τον εαυτό του και να έχει φιλοδοξίες....

Αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν να επιστρέφει στην εκπομπή , η Έλενα Παπαβασιλείου ,λέγοντας πως το κανάλι αν είναι να φέρει κάποιον στην εκπομπή, σίγουρα θα ζητήσει την γνώμη της, και αν όντως δούμε την Έλενα στο "Μες στην καλή χαρά" , θα είναι και δική της χαρά....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

H sexy φωτογράφιση του Αποστόλη Τότσικα

Μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση έκανε ο Αποστόλης Τότσικας και μίλησε για την υποκριτική, τον τίτλο του “ωραίου” και τη σχέση του με την γνωστή φωτογράφο Ρούλα Ρέβη.
Ο γνωστός ηθοποιός με τις επιτυχίες στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο δηλώνει έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε κωμωδία και δεν υιοθετεί τον τίτλο του “ζεν πρεμιέρ”. “Ζεν πρεμιέρ αποκαλείται ένας ηθοποιός που πρωτοβγαίνει στο επάγγελμα. Κάποιοι έχουν φθάσει τα 40 και αποκαλούνται ζεν πρεμιέρ! Ε, δεν γίνεται!”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στο “Down Town”.
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...