Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Την Τετάρτη η δίκη του Πέτρου Κωστόπουλου


Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραστεφανής στην εκπομπή “ΣΚΑΪ Τώρα” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με την Άννα Μπουσδούκου, ο γνωστός παρουσιαστής Πέτρος Κωστόπουλος κρατείται, καθώς προσήλθε αυτοβούλως στις αρχές, μιας και έχει διαπιστωμένα μεγάλα χρέη προς το δημόσιο.

Aναφορικά με την εκπομπή Πρωινό MEGA από την οποία απουσίαζε,  αρχικά.δεν υπήρξε καμία αναφορά στη σοβαρότητα του θέματος, ενώ στη θέση του Πέτρου Κωστόπουλου στο πάνελ είχε τοποθετηθεί ένα… ομοίωμά του, και οι υπόλοιποι έκαναν αστεία με την απουσία του γνωστού παρουσιαστή.


Να σημειώσουμε ότι η σύλληψη του Πέτρου Κωστόπουλου αφορούσε, εκτός από τα χρέη του προς το δημόσιο, και εκκρεμείς εργοδοτικές εισφορές.

Λόγω της απουσίας του Πέτρου Κωστόπουλου, τα ηνία παρουσίασης της εκπομπής πέρασαν στα χέρια της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία σημείωσε αργότερα τα εξής:

“Επειδή μου έρχονται διάφορα μηνύματα για διάφορες ανακρίβειες σε sites.

Ο Πέτρος σήμερα λείπει επειδή πρέπει να περάσει μια νομική διαδικασία. Πέρασε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα, είναι για μια υπόθεση για την πτώχευση της ΙΜΑΚΟ για πλημμέλημα, δεν είναι κάτι εξωφρενικό…

Δεν έχει συλληφθεί”.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος οδηγήθηκε το μεσημέρι ενώπιον του Εισαγγελέα, στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, και σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους, επεσήμανε ότι έχει κάνει ρύθμιση των χρεών του, και σκοπεύει να αποπληρώσει ό, τι του καταλογιστεί ως εκκρεμότητα.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε στον Πέτρο Κωστόπουλο ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για χρέη ύψους 408.437,50 ευρώ. Η δίκη του ορίστηκε για το πρωί της Τετάρτης.

Επίσημη ανακοίνωση

Επίσημη ανακοίνωση για την παράδοση και την σύλληψη του παρουσιαστή του mega,  δημοσιεύτηκε στο site του Πέτρου Κωστόπουλου.

Η ανακοίνωση είναι λιτή και αναφέρει τα εξής:

Η εταιρία IMAKO A.E. λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών έχει υπαχθεί στο καθεστώς της πτώχευσης. Σειρά υποχρεώσεών της διευθετούνται. Ο Νόμιμος Εκπρόσωπός της, Πέτρος Κωστόπουλος μετά από πρόσκληση των Αρχών προσήλθε αυτοβούλως σήμερα στη ΓΑΔΑ και την Εισαγγελία Αθηνών για διεκπεραίωση διαδικασίας σχετικής με υποχρεώσεις της εταιρίας ΙΜΑΚΟ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...