Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Δείτε την κούκλα κόρη της Τζένης Μπαλατσινού!

Η Τζένη Μπαλατσινού δεν θα μπορούσε να μην έχει όμορφα παιδιά. Όπως είναι γνωστό, έχει δυο κόρες και έναν γιο με τον Πέτρο Κωστόπουλο και όλοι μαζί περνούν όμορφες και χαρούμενες οικογενειακές στιγμές!

Οι κόρες της έχουν μεγαλώσει αρκετά και την Τζένη δεν την έχουν μόνο μαμά, αλλά και φίλη!

Πιο κάτω θα δείτε μια από τις κούκλες κόρες της, όπου μαζί με τους γονείς της είχε πάει για ελεύθερη πτώση.
Δείτε την

Η Ζέτα Δούκα μας κλείνει ραντεβού για ένα Alpha check up

Αυτή την Κυριακή η Ζέτα Δούκα μας κλείνει  ραντεβού για ένα Alpha check up και ενημερωνόμαστε για την αιμορραγία, την επαγγελματική εξουθένωση, τη σημασία των βιταμινών στον οργανισμό και την περιποίηση του δέρματος με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας

Η απώλεια  αίματος και υγρών από το σώμα του ασθενούς, μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή του αν δεν μπορέσουμε να την ελέγξουμε εγκαίρως κι ασφαλώς. Το αίμα αποτελεί το 7% του σώματος μας, επομένως ένας μέσος ενήλικας έχει περίπου 6 λίτρα αίμα. Πώς αντιμετωπίζουμε μία σοβαρή αιμορραγία; Πόσα είδη αιμορραγιών υπάρχουν; Ποιοι είναι οι κανόνες που δεν πρέπει να ξεχνάμε;

Επίσης, η επαγγελματική εξουθένωση αποτελεί, ίσως, έναν από τους μεγαλύτερους επαγγελματικούς κινδύνους. Οι ειδικοί έχουν αναγνωρίσει τις σημαντικές της επιπτώσεις στο άτομο, στον οργανισμό και γενικότερα στην οικονομία και την παραγωγή. Γιατί κάποιοι εργαζόμενοι καταρρέουν; Ποια επαγγέλματα είναι υψηλού κινδύνου; Ποια είναι τα συμπτώματα και πόσο σοβαρά είναι; Είναι αποκλειστική ευθύνη του εργαζόμενου ή όχι; 

Ακόμη, ποια είναι η σημασία των βιταμινών για τον οργανισμό; Συνολικά, το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται 13 βιταμίνες και ανόργανα συστατικά για να λειτουργεί χωρίς να παρουσιάζεται κάποια δυσλειτουργία. Η φύση μας δίνει απλόχερα ότι χρειαζόμαστε. Εμείς, όμως, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε;

Τέλος, η περιποίηση του δέρματός μας είναι ζωτικής σημασίας, αλλά και εξαιρετικά σημαντική για την ψυχολογία μας. Το δέρμα μας είναι ο καθρέφτης της υγείας μας. Η μεσοθεραπεία, είναι μία μέθοδος που κατακτά ολοένα και περισσότερους φίλους. Βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, και ένζυμα επιστρατεύονται για να χαρίσουν στο δέρμα μας ότι χρειάζεται για να είναι και να φαίνεται υγιές. Ποιος είναι ο τρόπος της θεραπείας και ποιους αφορά; Για πόσο χρόνο διατηρεί τα αποτελέσματα της; Υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων που δεν επιτρέπεται να ακολουθήσουν τη μεσοθεραπεία;

To καυτό κορμάκι της Κατερίνας

Άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση που… κόλασε έκανε η Κατερίνα Στικιούδη, η οποία τραγούδησε για το πάρτυ ραδιοφωνικού σταθμού.

Η νεαρή τραγουδίστρια φόρεεσε ένα μπλε καυτό κορμάκι, χωρίς καλσόν, το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα καλογυμνασμένα της πόδια.

Το όλο σύνολο, συνδύασε με ροδακινί σακάκι και αθλητικό παπουτσάκι a la πλατφόρμα.


πηγή:real.gr

Ποιος γνωστός σεφ έκανε ορειβασία στα Μετέωρα;

Ο καταξιωμένος σεφ άφησε για λίγο την Αθήνα και μαζί με φίλους του πήγε για ορειβασία στα Μετέωρα.

Λατρεύει να κάνει διάφορα σπορ και κυρίως ορειβασία. Αφού ανέβηκε στα Μετέωρα έβγαλε φωτογραφία και στην συνέχεια την «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο instagram. Ο λόγος για τον...Βασίλη Καλλίδη.



gossip-tv.gr

Σοφία Βογιατζάκη: «Χρωστάω και κινδυνεύω να μπω στην φυλακή. Το χειμώνα μου έκοψαν το ρεύμα για τρεις μέρες»

Η Σοφία Βογιατζάκη είχε πρόσφατα δηλώσει ότι χρωστάει πολλά χρήματα καθώς η οικονομική κρίση την έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό.

Σε συνέντευξή της η ηθοποιός εξομολογήθηκε τα οικονομικά της προβλήματα. «Πώς να μη χρωστώ και να μην κινδυνεύω να μπω στη φυλακή, όταν οι οικονομικές μου απολαβές είναι το ένα δέκατο αυτών που έπαιρνα και οι πάγιες υποχρεώσεις μου έχουν μείνει οι ίδιες; Το έχω πάρει απόφαση πια ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου στις τράπεζες, οπότε πληρώνω μόνο τους λογαριασμούς. Πέρσι το χειμώνα έφτασαν στο σημείο να μου κόψουν το ρεύμα για τρεις μέρες και ευτυχώς κάποιοι καλοί μου φίλοι μου δάνεισαν κάποια χρήματα για να το εξοφλήσω. Αλλά τώρα πια και να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον, δεν θα μπορέσει να στη δώσει, γιατί έχουν όλοι "στεγνώσει". Ευτυχώς, με την εφορία, έχω κάνει ρύθμιση, οπότε προς το παρόν το ελέγχω το πράγμα!». Όσο για το αν είναι σπάταλη είπε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου»:

«Ούτε εξοχικά αγόρασα, ούτε κότερα και αυτοκίνητα. Στο μόνο που υπήρξα σπάταλη ήταν στα καλλυντικά. Αλλά πια τα έχω κόψει και αυτά! Και ανακάλυψα ότι και η Nivea μια χαρά την κάνει τη δουλειά της!». Υπήρξε όμως και στην τηλεόραση με τους αρκετά ψηλούς μισθούς και εξήγησε αν η οικονομική της κατάσταση σήμερα οφείλεται σε κακή διαχείριση στο παρελθόν. «Έχουν περάσει πολλά λεφτά από τα χέρια μου, γιατί ακόμη και στο θέατρο ήμουν από τις ηθοποιούς που είχαν υψηλά κασέ. Δυστυχώς, το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που έβγαλα από την τηλεόραση τα έδωσα σε γιατρούς, σε αποκλειστικές και στα νοσοκομεία, γιατί όταν ήμουν στον "Όμορφο Κόσμο το Πρωί", διαπιστώσαμε ότι ο πατέρας μου έχει καρκίνο! Τότε, λοιπόν, αναγκάστηκα να πάρω κάποια καταναλωτικά δάνεια, τα οποία σε συνδυασμό με το στεγαστικό που έχω για το σπίτι μου, έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα μεγέθη. Όταν δεν μπορείς να πληρώσεις τη δόση του δανείου και ανεβαίνουν συνεχώς οι τόκοι, το μόνο που σου απομένει είναι να περιμένεις την ώρα που θα σου χτυπήσουν το κουδούνι και θα έρθουν για να σε συλλάβουν!». Πώς όμως αν και κινδυνεύει να μπει φυλακή διατηρεί ακόμα το χαμόγελό της; «Προσπαθώ να βλέπω πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Ακόμα και όταν ήμουν στο σπίτι χωρίς ρεύμα, παρόλο που στην αρχή με πήρε από κάτω, αμέσως μετά είπα: "θα το παλέψω!"».

Γιατί περνούν χωριστά αυτό το σαββατοκύριακο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά;

Χωριστά περνούν το σαββατοκύριακο που διανύουμε ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά και μάλιστα ο ένας βρίσκεται στον Βορρά και ο άλλος στον Νότο!

Μία υποχρέωση της παρουσιάστριας στη Θεσσαλονίκη αλλά και η ανάγκη του παρουσιαστή να βρεθεί λίγες μέρες πριν το Πάσχα στο εξοχικό του στην Τήνο προκειμένου να το προετοιμάσει, ανάγκασαν το ζευγάρι να ζήσει για περίπου δύο 24ωρα χωριστά.

Η Φαίη έπρεπε να βρεθεί στη συμπρωτεύουσα για να παρευρεθεί στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της καλής της φίλης Ράνιας Θρασκιά ενώ ο Γιώργος έπρεπε να ταξιδέψει μέχρι την Τήνο προκειμένου να ετοιμάσει το σπίτι που διαθέτει μαζί με τη σύζυγό του στο νησί όπου και θα περάσουν τις γιορτινές μέρες. Έτσι, δεν μπορούσαν παρά να απομακρυνθούν για λίγο καθώς πρόκειται για υποχρεώσεις που δεν μπορούν ούτε να αναβληθούν ούτε να περιμένουν.

Η μεν Φαίη χθες το βράδυ βρέθηκε στην παρέα της Δέσποινας Βανδή και του Δημήτρη Γιαννέτου στο εστιατόριο «Επτά θάλασσες» όπου είχαν σπεύσει να φάνε, ο δε Γιώργος σήμερα το πρωί ξύπνησε με την πιο όμορφη θέα, αυτή στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, εικόνα που φυσικά μοιράστηκε με τους φίλους του μέσω των social media.

Πηγή: gossip-tv.gr

Δείτε την Εύη Βατίδου μετά από πολύ καιρό

Καιρό είχαμε να δούμε την Εύη Βατίδου, είχε χαθεί τελείως από τα φώτα της δημοσιότητας! 

Πριν από λίγες μέρες... ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr την εντόπισε στο μαγαζί με ντόνατ που έχει ανοίξει στο Σύνταγμα και την απαθανάτισε!

Ήταν τελείως αμακιγιάριστη και ντυμένη με αθλητικό στιλ.

Δείτε photo



 Πηγή φωτογραφιών: Panorama Press

Ναταλία Γερμανού: Το ζεϊμπέκικο της παρουσιάστριας και ο στίχος όλο νόημα!

Η Ναταλία Γερμανού σήμερα είχε τα κέφια της και έριξε και ένα ζεϊμπέκικο κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά».

Η παρουσιάστρια ακούγοντας μετά τις διαφημίσεις το τραγούδι «Όλα τα λεφτά» της Άννας Βίσση κάτι της έκανε ο στίχος και σηκώθηκε να χορέψει. Τώρα αν είχε κέφια ή ντέρτια μόνο εκείνη το γνωρίζει πάντως χόρευε για σιγοτραγουδούσε «για δυο μάτι δολοφονικά...που μου πήραν τα μυαλά». Μήπως το αφιέρωνε κάπου; Καλέ, λέτε να ερωτεύτηκε; Ο χρόνος θα το δείξει Δείτε το χορό της.


gossip-tv.gr

Δείτε την κούκλα σύζυγο του Νίκου Βουρλιώτη! Δείτε photo!

Εκείνος είναι επιτυχημένος τραγουδιστής σε ένα είδος μουσικής που ευδοκιμεί ιδιαιτέρως στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. 

Εκείνη είναι η κούκλα σύζυγός του. Πρόκειται για... ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και πολύ ταιριαστό. 
Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr απαθανάτισε τον Νίκο Βουρλιώτη με την κούκλα σύζυγό του, Όλγα Καρπαθάκη, σε πρόσφατη έξοδό τους, στην παρουσίαση του δίσκου του Νίκου Βέρτη.

Οι αδερφές Kardashian έκαναν τις πρώτες βουτιές στη Μύκονο!

Έφτασαν στη χώρα μας το απόγευμα της Πέμπτης και από εκείνη τη στιγμή χαίρονται το γαλάζιο του Αιγαίου και το λευκό των Κυκλάδων από το νησί της Μυκόνου. Οι τηλεπερσόνες φαίνεται ότι απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα και είναι πολύ ενθουσιασμένες με τις ελληνικές παραλίες.


Το μεσημέρι της Παρασκευής ξεκίνησαν και τα γυρίσματα για το reality show «Keeping up with the Kardashians» που προβάλλεται από το δίκτυο “E! Entertainment” του Ομίλου NBC/Universal και το οποίο ήταν η αφορμή για να κάνουν το υπεραντλαντικό αυτό ταξίδι!

Με «σύμμαχο» τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη χώρα μας, οι αδερφές Kardashian φόρεσαν το μαγιό τους και βούτηξαν τις πληθωρικές καμπύλες τους στα γαλάζια νερά του νησιού.

Η Kourtney και η Khloe επιβιβάστηκαν στο καραβάκι και πήγαν για μια βουτιά σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Μυκόνου, ενώ η έγκυος Kim έμεινε στο υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα.
 
Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την πιο γνωστή από τις τρεις αδερφές Kim την ώρα που έκανε τις βόλτες της, φορώντας το μαγιό και το παρεό της, αφήνοντας έτσι να φανεί η φουσκωμένη κοιλιά της.

Λίγο νωρίτερα, η Kendall Jenner ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία από την πισίνα της βίλας με σχόλιο: «Είμαι στον παράδεισο»!


Enhanced by Zemanta

Τι διάβασε η Δούκισσα Νομικού και στενοχωρήθηκε;

Η Δούκισσα Νομικού, καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο MAD, «OK!», αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τη μεγαλύτερη υπερβολή που έχει γραφτεί ποτέ για την ίδια.

«Δεν θα σου πω κάτι που αφορά τα προσωπικά, γιατί συνήθως υπερβολές γράφονται, ότι παντρεύομαι, είμαι έγκυος και τέτοια. Θα σου πω για κάτι που με είχε νευριάσει και στεναχωρήσει, τεράστια υπερβολή» είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Είχαν γράψει πριν από δύο χρόνια ότι είμαι στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας και φυσικά δεν ίσχυε. Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που δεν μπορείς να το γράφεις έτσι. Ήταν μια υπερβολή που είχε γραφτεί, λοιπόν, και δεν ίσχυε».

Καραφώτης: «Ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο»

Ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης σε πρόσφατη συνέντευξη μίλησε για μία περίοδο που ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου.

«Αρχικά είχα πάει σε ψυχολόγο για να λύσω το θέμα της αϋπνίας που με ταλαιπωρούσε. Υπήρχε μια περίοδος το 2009 που είχα τρομερά προβλήματα ύπνου. Αυτή ήταν η αιτία και η αφορμή», λέει στο περιοδικό Εγώ και συνεχίζει: «Πήγαινα για αρκετό χρονικό διάστημα στον ψυχολόγο, μέχρι να απαντήσω στα δικά μου ερωτήματα. Και με κάθε συνεδρία, όχι μόνο σου δίνονται απαντήσεις αλλά σου γεννιούνται και νέα ερωτήματα».

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Η μεγάλη απάτη που έστησαν μέσω Facebook σε βάρος της Δήμητρας Ματσούκα

Δεν πίστευε στα αυτιά της η Δήμητρα Ματσούκα όταν πριν από λίγες ημέρες ένας άνδρας την επισκέφθηκε στα καμαρίνια της λέγοντάς της ότι είναι ο άνθρωπος που είχαν κλείσει ραντεβού μέσω Facebook να βρεθούν μετά την παράσταση. Τότε κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της απάτης που είχε στηθεί σε βάρος της, από επιτήδειους που χρησιμοποιούσαν το όνομά της.

Οπως αναφέρει η Espresso, επιτήδειοι δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ με το όνομα της Δήμητρας Ματσούκα στο Facebook και έπιαναν συζήτηση με άλλους χρήστες του κοινωνικού δικτύου, μιλώντας τους σαν να ήταν η ηθοποιός.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, η ίδια η Δήμητρα Ματσούκα δεν έχει καν λογαριασμό στο Facebook οπότε το σοκ από όσα της είπε ο άνδρας στο θέατρο ήταν ισχυρό.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος της έδειξε και τις συνομιλίες που είχε κάνει με την ψεύτικη Δήμητρα Ματσούκα. Οπως είναι λογικό, η ηθοποιός δεν έχει σκοπό να κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα και άμεσα θα πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να καταργηθεί το συγκεκριμένο ψεύτικο προφίλ.

Ο Σάκης Ρουβάς στα Τρίκαλα-Δείτε το video

Στα Τρίκαλα βρέθηκε χθες ο απόλυτος Έλληνας σταρ της ποπ μουσικής σκηνής, Σάκης Ρουβάς και έγινε κυριολεκτικά το "έλα να δεις"... 

Ο τραγουδιστής επισκέφτηκε την πόλη της Θεσσαλίας για τις ανάγκες της νέας τηλεοπτικής εκπομπής «Ήρωες ανάμεσά μας», την οποία θα παρουσιάζει στον ΑΝΤ1.

Αφορμή για την επιλογή της συγκεκριμένης πόλης ήταν μια ταινία που ετοίμασαν μαθητές από το Γυμνάσιο Οιχαλίας Τρικάλων.

Απίστευτο ατύχημα για την Ευδοκία Ρουμελιώτη - Με κατάγματα στα χέρια και τα πόδια

Στο κενό από ύψος τεσσάρων μέτρων βρέθηκε την Παρασκευή η δημοφιλής ηθοποιός, Ευδοκία Ρουμελιώτη, όταν την ώρα που έφτιαχνε τον κήπο με τα λουλούδια στο σπίτι της, έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο έδαφος.

Για καλή της τύχη την φόρα της πτώση της έκοψε ένας θάμνος με αποτέλεσμα να μειωθεί η σφοδρότητα της πρόσκρουσης.

Αποτέλεσμα της πτώσης είναι να έχει υποστεί κατάγματα στα χέρια και τα πόδια καθώς και κάκωση στον αυχένα.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2012 η 59χρονη μητέρα της ηθοποιού, Βασιλική Σιάνη είχε χάσει τη ζωή της όταν υπέστη εσωτερική αιμορραγία και σοβαρά τραύματα στην σπονδυλική στήλη πέφτοντας από τις σκάλες του σπιτιού της.

Φωτογραφίες από την άφιξη των Kardashian στην Ελλάδα!

Στη Μύκονο βρίσκονται από χθες οι αδελφές Kardashian με την μητέρα τους και ολόκληρο το συνεργείο της reality εκπομπής που πρωταγωνιστούν. Οι διάσημες τηλεπερσόνες επέλεξαν το κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου για να περάσουν λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης πλάι στο κύμα.
 
Ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όπου έκαναν τα ψώνια τους στα μαγαζιά περιμένοντας να πάρουν την πτήση τους για Μύκονο.
Ευτυχισμένη γιαγιά, η Kris Jenner, δεν άφησε από την αγκαλιά της την εγγονή της Penelope. Η μικρή κόρη της Kourtney έχει κλέψει άλλωστε τις εντυπώσεις στην οικογένεια. Ενώ, στα duty free έκανε τις βόλτες της και η μέλλουσα μανούλα Kim Kardashian, φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα.
 
Όσο για την άφιξή τους στη Μύκονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, οι διάσημες κυρίες έφθασαν στο νησί στις 19:30 το απόγευμα της Πέμπτης με κανονική πτήση της Aegean, ανάμεσα στον υπόλοιπο απλό κόσμο. Φυσικά, συνοδευόμενες από την προσωπική τους ασφάλεια όπως αρμόζει στους stars.

Εκεί τους περίμενε και ο Δήμαρχος της Μυκόνου, Αθανάσιος Κουσαθανάς ο οποίος τους καλωσόρισε και τους πρόσφερε λουλούδια!

 

Enhanced by Zemanta

Γιώργος Καπουτζίδης: Έσπασε το πόδι του!

Ένα ατύχημα έστειλε στο νοσοκομείο τον αγαπημένο ηθοποιό Γιώργο Καπουτζίδη μετά την εμφάνισή του στο Πρωινό mou όπου έδωσε συνέντευξη στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος, πήγε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε το κάταγμα. Ό ίδιος αντιμετωπίζοντας με χιούμορ το ατύχημά του ανέβασε στο instagram φωτγραφίες με το γύψο αλλά και με τους φίλους του λέγοντας... "Και το ιατρικό επιτελείο"!

Αποκάλυψη: Nα γιατί σερνόταν χθες ο Ρονάλντο και έφαγε τέσσερα γκολ η Ρεάλ - Τον "έφαγε" η ...Ιρίνα!

Μια... λογική εξήγηση για το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο σερνόταν στην αναμέτρηση με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ με αποτέλεσμα η ομάδα του να φάει τέσσερα γκολ δίνουν οι φωτογραφίες που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Ο Ρονάλντο λίγο πριν αναχωρήσει για τη Γερμανία είχε μια... ρομαντική έξοδο με την καλή του Ιρίνα Σαίκ. Οπως φαίνεται, όμως, από τις παρακάτω φωτογραφίες το γεγονός ότι η σύντροφός του ήταν αρκετά αποκαλυπτική -αφού επέλεξε να βγει για φαγητό με τον φίλο της φορώντας ένα εντελώς διάφανο φόρεμα- εξόργισε τον νερό άσο.

Η εικόνα που παρουσίαζε το ζευγάρι κατά την έξοδό του από το εστιατόριο, μόνο χαρούμενη δεν ήταν. Ο Πορτογάλος επιθετικός εντελώς στραβωμένος να ρίχνει φονικές ματιές σε όλους με την καλή του από δίπλα μουτρωμένη και με το κεφάλι κατεβασμένο.

Οι παράλογες απαιτήσεις της «Χουρέμ» για ένα πάρτι στη Μύκονο

Φαίνεται πως η «Χουρέμ» έχει μάθει πόσο μεγάλη εμπορική επιτυχία σημειώνει στη χώρα μας η σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» και θέλησε να κάνει την... αρπαχτή με μια επίσκεψή της στη Μύκονο.
Η Μεριέμ Σάρα Ουζερλί, όπως είναι το όνομά της, πληροφορήθηκε πως μια κοσμική κυρία του νησιού αναζητά τρόπο να... εντυπωσιάσει στο οριεντάλ πάρτι που θα κάνει, και απάντησε πως θα ερχόταν στην Ελλάδα κάτω από κάποιες προϋποθέσεις.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το Star, η Τουρκάλα ηθοποιός ζήτησε αμοιβή 50.000 ευρώ, ιδιωτικό αεροπλάνο για το πήγαινε – έλα και όλα αυτά για μόλις δύο ώρες παρουσίας της στη χώρα μας.

Όταν το έμαθε αυτό η Μυκονιάτισσα, άλλαξε γνώμη...

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Φως στο Τούνελ: Τι συνέβη και οι διακοπές μιας παρέας νεαρών, μετατράπηκαν σε εφιάλτη;

Το Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου. Αυτή την Παρασκευή, 26 Απριλίου, θάνατος και ζωή για δυο νέους που παγιδεύτηκαν στα σκοτεινά «Τούνελ» της κοινωνίας… Οι άγνωστες λεπτομέρειες που σοκάρουν και συγκλονίζουν.

Τα εκατοντάδες μηνύματα του κόσμου και τo κίνητρο για να αποκαλυφθεί η αλήθεια στην υπόθεση που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Τι συνέβη και  οι διακοπές μιας παρέας νεαρών, μετατράπηκαν σε εφιάλτη;

Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στον Alpha.

Ναρκωτικά και όπλο βρέθηκαν στο πούλμαν του Τζάστιν Μπίμπερ

Η σουηδική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι εντόπισε ναρκωτικά και ένα όπλο αναισθητοποίησης στο πούλμαν που χρησιμοποιούσε ο νεαρός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ κατά την τριήμερη περιοδεία του στη Στοκχόλμη.
Η "μικρή ποσότητα" των ναρκωτικών βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης και έχει σταλεί στα εργαστήρια της αστυνομίας για ανάλυση, δήλωσε ο εκπρόσωπος των αρχών Λαρς Μπίστρομ.

Οι αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν το λεωφορείο όταν ένας αστυνομικός "αισθάνθηκε μια ύποπτη μυρωδιά, σαν από μαριχουάνα ή χασίς" όταν ο Μπίμπερ και η συνοδεία του επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο από το ξενοδοχείο της Στοκχόλμης όπου διέμεναν.

Το όχημα ερευνήθηκε εξονυχιστικά ενώ ήταν σταθμευμένο κοντά στο στάδιο Γκλόμπεν Αρένα όπου ο Μπίμπερ έδωσε την τρίτη και τελευταία συναυλία του στη Σουηδία. Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανείς μέσα στο λεωφορείο, για αυτό και η αστυνομία δεν έχει υπόπτους.

Ο 19χρονος τραγουδιστής, που βρίσκεται ήδη στο Ελσίνκι της Φινλανδίας για άλλη συναυλία, αντέδρασε στέλνοντας ένα μήνυμα στο λογαριασμό του στο Twitter: "Κάποιες φήμες (που κυκλοφορούν) για μένα (...) πού πάνε και τα βρίσκουν αυτά".

Μεγάλες στιγμές ζει η Μύκονος - Εφθασε στο νησί η οικογένεια Καρντάσιαν [βίντεο]

Στα σοκάκια της Μυκόνου κυκλοφορεί από το πρωί η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μαζί με τη μαμά της Κρις Τζένερ οι οποίες έφθασαν το πρωί της Πέμπτης στο νησί των Ανέμων.

Μέχρι το βράδυ αναμένεται να καταφθάσουν στη Μύκονο η εγκυμονούσα Κιμ Καρντάσιαν μαζί με την τρίτη αδελφή προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του ριάλιτι.

Στο νησί έχει σημάνει... συναγερμός για την άφιξη των διάσημων αδελφών, ενώ το Κέντρο Υγείας του νησιού βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα σε περίπτωση που... σπάσουν τα νερά της Κιμ και χρειαστεί να γεννήσει στη Μύκονο.

Η οικογένεια Καρντάσιαν θα μείνουν σε πολυτελείς βίλες στην Αλεομάνδρα, ενώ οι τεχνικοί, οι μακιγιέρ, οι βοηθοί τους και η υπόλοιπη ομάδα θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της Χώρας.

Για αυτό είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο: Αφησε το εσώρουχο σπίτι και βγήκε βόλτα [εικόνες]

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ανακηρύχθηκε μόλις πριν δύο ημέρες ως η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο από το περιοδικό People.

Η ίδια δήλωσε ότι η οικογένειά της είναι εκείνη που την κάνει να αισθάνεται όμορφη και μετά αποφάσισε να ετοιμαστεί για να πάει στην πρεμιέρα του Iron Man 3.

Κι ενώ οι φωτογράφοι ετοιμάζονταν να υποδεχθούν την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου εκείνη εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα που έμοιαζε με κιμονό και στο πλάι είχε κάποιες διαφάνειες.

Οι διαφάνειες αποκάλυπταν τα υπέροχα πόδια της Γκουίνεθ και, μοιραία, την απουσία εσωρούχου...

Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Υπό έρευνα 3 άτομα για δημοσίευση φωτογραφιών της Κέιτ Μίντλετον όπου απεικονίζεται γυμνόστηθη

Υπό επίσημη έρευνα τέθηκε συντάκτης γαλλικού περιοδικού για παραβίαση των προσωπικών δικαιωμάτων της προσωπικής ζωής της Δούκισσας του Κέμπριτζ, εξαιτίας δημοσίευσης φωτογραφιών της όπου απεικονίζεται γυμνόστηθη. Επίσης, ερευνάται ο φωτογράφος που τράβηξε τις φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον, το περασμένο καλοκαίρι, δήλωσε την Τετάρτη δικαστική πηγή.

Το περιοδικό Closer, ένα εβδομαδιαίο κουτσομπολίστικο περιοδικό, δημοσίευσε τον Σεπτέμβριο μια σειρά από φωτογραφίες της Δούκισσας γυμνόστηθη κατά τη διάρκεια των διακοπών της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στη νότια Γαλλία. Η δημοσίευση των εν λόγω φωτογραφιών προκάλεσε την οργή μεγάλου μέρους του βρετανικού κοινού.

Στις εικόνες, η Μίντλετον φαίνεται να βγάζει το πάνω μέρος του μπικίνι της και να χαλαρώνει σε μια ξαπλώστρα. Το Μπάκινγκχαμ είχε χαρακτηρίσει τη δημοσίευση των φωτογραφιών ως «αποκρουστική» παραβίαση της ιδιωτική ζωής του βασιλικού ζεύγους.

Έρευνες έχουν ξεκινήσει σε βάρος του εκδότη του περιοδικού και των παπαράτσι που τράβηξαν τις φωτογραφίες από απόσταση, δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς δικαστική πηγή, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας. Ωστόσο, οι διεξαγωγή των ερευνών δεν συνεπάγεται ότι θα ασκηθούν αναγκαστικά διώξεις.

Τόσο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όσο και η Δούκισσα του Κέμπριτζ δεν ήταν διαθέσιμοι να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο, αναφέρει το Ρόιτερς.
agelioforos.gr

Aυτός είναι ο Κύπριος πρωταγωνιστής του Downton Abbey που κάνει θραύση

Ενα ελληνικότατο όνομα, αυτό του Ιωάννη Χαραλάμπους ξεχωρίζει στους τίτλους τους σίριαλ με την παγκόσμια επιτυχία. Ο παρτενέρ της Μάγκι Σμιθ αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας του αλλά και πως βιώνει το κούρεμα της Κύπρου στην Athens Voice.

Στη συνέντευξη που έδωσε στη Λένα Χουρμούζη, μιλά όχι μόνο για το Downton Abbey αλλά και για τη σημαντική εμπειρία του στο Εθνικό θέατρο της Αγγλίας αλλά και το όνειρό του να παίξει σε Ελλάδα και Κύπρο. Ακολουθεί η συνέντευξή του.


Highclere Castle
Highclere Castle (Photo credit: Wikipedia)
«Γεννήθηκα στην Κύπρο. Μεγάλωσα στην Κύπρο. Υπηρέτησα στρατιώτης στην Κύπρο. Ήρθα στο Λονδίνο πριν από επτά χρόνια και σπούδασα μάρκετινγκ, αλλά πάντα ήξερα ότι ήθελα να μελετήσω την υποκριτική. Έπαιζα θέατρο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Στόχος μου ήταν αφού τελειώσω το πρώτο μου πτυχίο να πάω στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου στην Αθήνα. Πέρασα εκεί αλλά ταυτόχρονα μπήκα και σε μια άλλη σχολή, στο LAMDA (London Academy of Music and Dramatic Art) στο Λονδίνο, που μέχρι τότε για μένα δεν σήμαινε τίποτα.

Αφού πέρασα από έξι οντισιόν και μπήκα, πήγα και ρώτησα τι σχολή είναι αυτή και μου εξήγησαν ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες στον κόσμο και ότι εάν από τις 4.000 χιλιάδες υποψήφιους κατάφερα να περάσω στους 30 τότε ίσως να ήταν καλύτερα να το σκεφτώ. Αν και δεν πιστεύω ότι οι σχολές κάνουν τους καλλιτέχνες, ήταν από τις καλύτερες μου εμπειρίες. Μετά πήγα στο DRAMA CENTRE που έχει απόφοιτους τον Colin Firth, Michael Fassbender κ.ά. Πάλι δεν σημαίνει τίποτα αυτό, αλλά όντως η πειθαρχία και η εκπαίδευση στις σχολές αυτές σε προετοιμάζει για αυτό που ακολουθεί, όπως επίσης και η επαγγελματική στήριξη είναι σημαντική. Ανυπομονώ όμως να παίξω και πάλι στα ελληνικά».

Από την πρώτη οντισιόν
«Είμαι από τους τυχερούς ηθοποιούς που οι οντισιόν μου αρέσουν. Μου αρέσει η ένταση, και αυτό βοηθάει. Στην πρώτη μου οντισιόν τα θαλάσσωσα, και όταν τους ρώτησα γιατί με πήραν, μου είπαν ότι δεν έχουν σημασία μόνο τα λόγια που λες, αλλά η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση που φέρει κανείς».

Στη σκηνή Ολιβιέ στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου
«Το National Theatre για μένα ήταν μια εμπειρία που μου έδωσε να καταλάβω ότι μπορείς να ανοίξεις όποια πόρτα θελήσεις και σου αξίζει. Απόλαυσα όλες τις στιγμές εκεί, από τις ακροάσεις μέχρι την τελευταία παράσταση. Το να δουλεύεις με τους καλύτερους στο είδος τους σε ένα από τα πιο καταρτισμένα θέατρα στον κόσμο είναι χρήσιμο σχολείο για έναν ηθοποιό. Ήταν από τις πιο σημαντικές εμπειρίες που θα θυμάμαι πάντα».

Και τώρα στα πλατό του Downton Abbey
«Όπως σε κάθε τέτοια παραγωγή, υπάρχει μια ολόκληρη διαδικασία από ακροάσεις για να σε επιλέξουν. Ήταν τόσο όμορφο το όλο σκηνικό, η τοποθεσία, η παραγωγή, η οργάνωση και ο επαγγελματισμός και γενικά να περιτριγυρίζεσαι από τέτοια σημαντικά ονόματα στην υποκριτική. Γνώρισα τη Μάγκι Σμιθ. Το μάθημα που παίρνεις από τέτοιους ανθρώπους είναι πως πρέπει να κρατάς μια απλότητα στο χαρακτήρα σου, γενναιοδωρία, να έχεις συνεχή πειθαρχία στη δουλειά και σεβασμό στον εαυτό σου».


Next big thing
«Κι άλλα γυρίσματα για το νέο κύκλο του Downton Abbey, ένας θεατρικός μονόλογος το φθινόπωρο που θα με φέρει σε επαφή με σημαντικούς συνεργάτες και κάποια άλλα σενάρια για τον κινηματογράφο που διαβάζω. Θέλω την επόμενη χρονιά να παρουσιάσω το μονόλογο αυτό και στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Μου αρέσει να καταπιάνομαι ολοκληρωτικά με κάθε δουλειά μου και να δίνω τα πάντα, ανακαλύπτεις πολλά για τον καλλιτεχνικό σου εαυτό και η στιγμή που αυτό γίνεται είναι μοναδική. Είμαι στρατιώτης στη δουλειά και πιστεύω στην ομάδα, την καλή ενέργεια και την επικοινωνία μεταξύ των συνεργατών. Η δημιουργική διαδικασία κάθε δουλειάς σου αφήνει και ένα σημάδι και αυτό μου αρέσει».

Όποιος βαριέται το Λονδίνο, βαριέται τη ζωή
«Το Λονδίνο είναι μια πόλη που σε εκπλήσσει! Κάθε μέρα που περνά, συνεχίζω να ανακαλύπτω καινούρια πράγματα. Δεν είναι τυχαίο που το Λονδίνο έχει γίνει ένας δημιουργικός μαγνήτης. Μ' αρέσει να ψάχνω συνεχώς για καινούρια μέρη. Εδώ πρέπει γενικά κάποιος να ψάξει για να βρει τα ωραία, κι όταν τα βρει προσπαθεί να τα κρατήσει μυστικά. Ενδιαφέρον άποψη αλλά εγώ τα λέω σε όλους, βρίσκω ευχαρίστηση να τα μοιράζομαι. Όταν τελειώνουν οι σπουδές τότε αρχίζεις να ζεις πραγματικά. Όταν με ρωτούσαν τι θα κάνω μετά από τις σπουδές, τους έλεγα θα ζήσω! Η ζωή δύσκολη δεν είναι, δύσκολη την κάνουμε. Η ζωή είναι ωραία και τα εμπόδια για να τα προσπερνάμε!»

Χαμένος στη μετάφραση
«Η γλώσσα μπορεί να γίνει εμπόδιο. Με συγκεκριμένα άτομα που πιστεύουν ότι η τέχνη έχει γλώσσα. Άλλα με τέτοιους συνεργάτες δεν θέλω να δουλεύω. Γενικώς δεν έχω πρόβλημα με την Αγγλική γλώσσα όμως επειδή την μελετώ από μικρός, αλλά έχω μια ταυτότητα και μια καταγωγή για την οποία είμαι περήφανος και στόχος μου είναι να με δέχονται με τον τρόπο που μιλώ και αρθρώνω. Τώρα εάν ένας ρόλος απαιτεί συγκεκριμένη προφορά τότε τη μαθαίνω βεβαίως. Ένας σοφός δάσκαλος μου είχε πει όταν του έλεγα πως δεν μπορώ να παίξω κάτι λόγω προφοράς, Το καλύτερο "Ne me quitte pas" το τραγούδησε η Nina Simone με την χειρότερη προφορά, όμως με την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και το πιο δυνατό πάθος».

Στων Ελληνοκύπριων τις κοινότητες
«Πιστεύω στους ανεξάρτητους ανθρώπους και όχι στους κλώνους ανεξαρτήτου καταγωγής».

Το «κούρεμα» της Κύπρου
«Δεν μπορεί να μη σε επηρεάσει. Σε προσωπικό, καλλιτεχνικό και οικονομικό επίπεδο. Σαν πρώτη αντίδραση μπορώ να πω ότι φέρνει κοντά τους ανθρώπους με έναν παράξενο τρόπο. Νοιάζομαι για την Κύπρο και σκέφτομαι όλους τους ανθρώπους που έχουν επηρεαστεί ή θα επηρεαστούν αρνητικά από όλα όσα συμβαίνουν. Αλλά ξέρω ότι τελικά οι Κύπριοι, επειδή είμαστε δυνατοί, θα τα καταφέρουμε. Η γενιά των γονιών και των παππούδων μου έχουν δυνατή την ανάμνηση της εισβολής και ξέρουν τι χρειάζεται για να ξαναβρείς τα πόδια σου».

Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Η απάντηση της Μπαρμπαρίγου στην αγωγή-μαμούθ 1 εκατ. του Χαριτάτου σε βάρος της

Mέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού απαντά η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην αγωγή-μαμούθ που κατέθεσε σε βάρος της ζητώντας της ένα εκατ. ευρώ ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος.

«Με τον Σπύρο συνεργάσθηκα στο παρελθόν και πιστεύω πως είχα και έχω κάθε δικαίωμα να εκφράσω την άποψή μου. Δεν θα σχολιάσω όσα αναφέρει στην αγωγή του, θα τα κρίνει το Δικαστήριο. Ουδέποτε τον προσέβαλα, ούτε ζήτησα κάτι από αυτόν. Όσα αναφέρει όμως εκείνος, δυστυχώς, με θίγουν σοβαρά. Εγώ είμαι πολύ καλά και αισιόδοξη, μου αρέσει, ξέρετε, να κρατώ μόνον τις καλές αναμνήσεις», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Χαριτάτος κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή κατά της πρώην συνεργάτιδάς του ζητώντας της το ποσό του ενός εκατ. ευρώ, υποστηρίζοντας πως τα όσα έχει πει κατά καιρούς η κυρία Μπαρμπαρίγου για τον ίδιο «είναι ψευδή, συκοφαντικά και φτάνουν μέχρι το διασυρμό». Μάλιστα όπως αναφέρει η Espresso ο δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «με διασύρει τεχνηέντως ως βασανιστή, τα χρήματα θα διατεθούν για τα συσσίτια αστέγων».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...