Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Στα μανταλάκια το DVD της Ντούβλη

Μετά το «απαγορευμένο» της Τζούλιας, έρχεται το DVD της Ντούβλη, που θα κρεμαστεί στα μανταλάκια αύριο, Παρασκευή!

Μια πρώτη γεύση από το concept του «Sex and the City in Athens» -όπως θα λέγεται το «πόνημα»- δίνει το εξώφυλλο: η Μαριάνα μεφωσφωριζέ φούξια νύχι, με άβαφη ρίζατουλάχιστον 2 μηνών και guest ένα πούροναααα (με το συμπάθιο).

Κι αν η Τζούλια αρκέστηκε στον ένα, τον «μεγάλο» Ίαν Σκοτ, η Μαριάννα μάζεψε... κομπανία: τον 30χρονο Ζαφείρη, τον37χρονο Δημήτρη, τον Tony Carrera (αυτός είχε ξεμείνει από της Τζούλιας το DVD) και τηνΒίβιαν Ιωακείμ.

Σε ρόλο - έκπληξη θα δούμε το... πούρο, το οποίο η Μαριάννα κρατά καματωτά καμαρωτά και «ζαχαρώνει» τα 20 εκατοστά του. Σαμπάνια δεν θα έχει -σε μπουκάλι τουλάχιστον- γιατί την πρόλαβε άλλη!

Η νέα πρωταγωνίστρια, πάντως, έχει ήδη τονίσει πως γύρισε το πορνό DVD για... το παιδί της! Αμάρτησε η έρμη η μάνα, αλλά τι να κάνει; Στα ύψη έχουν φτάσει τα έξοδα για να αναθρέψεις τα βλαστάρια σου την σήμερον ημέρα!

«Όταν βλέπεις ένα ωραίο κουτί με μια φάλαινα μέσα, καταλαβαίνεις ότι το μοναδικό που σου προκαλεί είναι λύπη», σχολίασε ο Μένιος Φουρθιώτης και διέψευσε τις φήμες ότι αναλαμβάνει το μανατζεριλίκι και της Ντούβλη.

Θα πέσουν κεφάλια με την νέα τσόντα -να το δείτε- και οι δύο ξανθιές θα αρχίσουν τις κόντρες για το ποιά έκανε καλύτερα το αχ και το βαχ ή ποιά είχε τις καλύτερες πόζες και στάσεις...

Άσε που οι φήμες λένε πως ο Μένιος θα πρωταγωνιστήσει στην πρώτη gay ταινία, κάτι που ο ίδιος απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει...


Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί!

Πολλά φρου φρου και λίγη λάμψη στις Κάννες

Πρεμιέρα με «Ρομπέν των Δασών» έκανε το φεστιβάλ Καννών, ενώ από καθαρή τύχη δεν είχαμε τραυματισμούς αφού καμία κυρία δεν πάτησε τις... ουρές χιλιομέτρων που είχαν τα περισσότερα φορέματα!

Στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ περπάτησανπολλά «αστέρια» της showbiz, όπως οι Russell Crowe, Sean Penn, Mick Jagger, Naomi Watts, Woody Allen, Tim Burton, Eva Longoria, Jean - Luc Godard και Cate Blanchett.

Την παράσταση στο «Palais des Festivals» έκλεψε η απαστράπτουσα Eva Longoria, αν και το φορεματάκι της παρέπεμπε περισσότερο σε νύφη: λευκό του οίκου Pucci, με τους ώμους έξω, τίγκα στην πιέτα και με μακριά ουρά!

Μία από τις τελευταίες δημιουργίες του Alexander McQueen πριν βάλει τέλος στη ζωή του επέλεξε η Cate Blanchett: μαύρη τουαλέτα με ασημένια σχέδια και λευκό φραμπαλά, που έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται «που είναι τα παπούτσια ο ε ο;».

Στους τόνους του λιλά με μπόλικα φρου φρου δια χειρός Marchesa εμφανίστηκε ηKate Beckinsale, ενώ η Salma Hayek επέλεξε μια καινούργια δημιουργία Gucci σε μπορντό απόχρωση που την έκανε να ξεχωρίζει στο κόκκινο χαλί από το... μελαχρινό κεφάλι της!

Αστραφτερό λιλά έβαλε και η Kristin Scott - Tomas, την ώρα που οι Hofit Golan και Julie Delpy επέλεξαν κόκκινα. Το δεπαπούτσι της Golan που θύμιζε... πλεκτό καλάθι και το κατακόκκινο νύχι στο πόδι, θα μείνουν στα «αξέχαστα» της διοργάνωσης.

Εξαίρεση στον κανόνα, πάντως, ήταν η Helen Mirren που ντύθηκε στα κατάμαυρα, λες και είχε πένθος!

Όσο για τους κυρίους;
Τι να σχολιάσει κανείς στα μονότονα και βαρετά ασπρόμαυρα κουστούμια;


Δείτε τις αφίξεις των επωνύμων στο κόκκινο χαλί!

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Θύμα τροχαίου η σύζυγος του Στάθη Ψάλτη

θύμα τροχαίου έπεσε χθες το απόγευμα η σύζυγος του Στάθη Ψάλτη. Ο δημοφιλής ηθοποιός έπινε καφέ με την Χριστίνα σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Λ. Αλεξάνδρας. Η Χριστίνα βγήκε για μια στιγμή να αγοράσει εφημερίδες και έπεσε θύμα τροχαίου. Ο δημοφιλής ηθοποιός είδε τη σύζυγό του λιπόθυμη στο οδόστρωμα.

Αρκετές ώρες αργότερα στον έκτο όροφο του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», όπου μεταφέρθηκε η ηθοποιός, ο Στάθης Ψάλτης δεν μπορούσε ακόμη να ξεπεράσει το σοκ.

«Υπέστη διάσειση και δεν έχει συνέλθει ακόμη. Ζαλίζεται, αλλά ευτυχώς που αποφύγαμε τα χειρότερα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη έτσι ξαφνικά. Εφυγε για ένα λεπτό και την είδα αναίσθητη κάτω» δήλωσε ταραγμένος ο ηθοποιός. Η Χριστίνα Ψάλτη νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και αμέσως υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Δίπλα της συνέχεια βρισκόταν ο σύζυγός της, σε κατάσταση πανικού. Ο ηθοποιός δεν μπορεί να πιστέψει πώς έγιναν όλα μέσα σε λίγα λεπτά.

Gwyneth Paltrow:"Πάνω απ'όλα η οικογένειά μου"

Πρώτη προτεραιότητά της την οικογένεια έχει η ηθοποιός Gwyneth Paltrow, επισφραγίζοντας και έμπρακτα την αγάπη της για το θεσμό, αποκτώντας δυο παιδιά με τον σύζυγό της, Chris Martin.

«Δούλεψα πάρα πολύ όταν ήμουν 20 και μετά απέκτησα αυτά τα δύο υπέροχα παιδιά και ήθελα μόνο να είμαι σπίτι μαζί τους. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για την καριέρα μου, αλλά τα παιδιά μου είναι προτεραιότητά μου. Θα μπορούσα να δουλεύω συνέχεια, αλλά έτσι θα τελείωνε ο γάμος μου. Πρέπει να βρεις τις ισορροπίες. Η οικογένειά μου είναι τα πάντα για εμένα» ανέφερε η Gwyneth.

Η 37χρονη star ισχυρίζεται ότι έμαθε να διαχωρίζει σωστά την οικογένειά της από τη δουλειά της, παίρνοντας παράδειγμα τη μητέρα της, τη διάσημη ηθοποιό Blythe Danner.

Το παράπονο της Στανίση στη Ναταλία Γερμανού

Το παράπονο της Στανίση στη Ναταλία Γερμανού

«Φτύσαμε αίμα για να κάνουμε αυτή την καριέρα και δεν υπάρχουμε πουθενά». Αυτό είναι το παράπονο της Κατερίνας Στανίση μετά τα αποτελέσματα του Chart Show στον Alpha αφού θεωρεί ότι αδικήθηκε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στην οποία φιλοξενούσε τις επιτυχίες της δεκαετίας του ’90. «Έχω φιλοξενηθεί και εγώ, αλλά απορώ... Από πού τα βγάζουν τα αποτελέσματα αυτά; Ποιον ρώτησαν; Δεν μπορεί να μιλάνε για τη δεκαετία του '90 και να λένε πως εμείς δεν πουλήσαμε, αλλά πούλησε ο Λιβιεράτος. Δεν έχω τίποτα με το παιδί, αλλά η δεκαετία του '90, προσωπικά για μένα, ήταν «χρυσή». Είχα κάνει το «Αναστατώνομαι» και ο δίσκος είχε γίνει χρυσός, τα «Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;», «Αδυναμίες», «Σ’ έχω κάνει Θεό» και πάρα πολλά που ο κόσμος τα λάτρεψε» δηλώνει η ίδια η τραγουδίστρια. Η Κατερίνα Στανίση δεν αναφέρεται μόνο σε αδικία που υποστηρίζει πως γίνεται εις βάρος της, αλλά και εις βάρος άλλων συναδέλφων της όταν βέβαια οι άνθρωποι της εκπομπής υποστηρίζουν πως πρόκειται για επίσημα στοιχεία της FPI. «Δεν πούλησαν ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Άντζελα Δημητρίου και πολλοί άλλοι; Τα βλέπουν και τραγουδιστές και θα γίνουν ρεζίλι. Μην πω τι είχε γίνει τη δεκαετία του '80 με το “Μυστικέ μου έρωτα”. Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια τραγουδούσα στα καλύτερα μαγαζιά της παραλίας. Ήμουν πρώτο όνομα και αυτό κάτι σημαίνει. Βγάζουν τους ίδιους και τους ίδιους. Βίσση, Βανδή, Φιφή, Κική... Να βγουν και αυτοί, αλλά δεν είναι μόνο αυτοί».   Πηγή: Espresso

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Ελεωνόρα Μελέτη: «υπήρξε τρίτο πρόσωπο»


Την ύπαρξη τρίτου προσώπου στην προσωπική της ζωή αποκαλύπτει η Ελεωνόρα Μελέτη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Gala», που θα μεταδοθεί αυτή την Κυριακή στις 23:00!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης ανοίγει στην Μαρία Σταματέρη και την κάμερα της εκπομπής το σπίτι της στη Σαρωνίδα και την καρδιά της και μιλά πρώτη φορά για πράγματα που θα συζητηθούν.

«Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να γίνει αυτή η ανακοίνωση -όχι ότι αντιγράφω κάποια άλλα ζευγάρια, προς Θεού- αλλά επειδή θα αρχίζει να συζητιέται αρκετά έντονα και δεν θέλω να γίνομαι βορά για σχόλια και  κακές κριτικές», λέει η Ελεωνόρα για την ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Παράλληλα, απορρίπτει τις φήμες για γάμο με τον αγαπημένο της Γιάννη Ολζιέρσκυ, λέγοντας: «γάμος και μια κοτρόνα που όταν την φοράω γέρνει στο δάχτυλο, δεν με αφορά... Το μόνο που θα σου πω είναι ότι δεν είμαστε παραδοσιακοί άνθρωποι».

Έχοντας ανανεώσει για ακόμα δύο χρόνια το συμβόλαιό της με το Star, η Ελεωνόρα παραδέχεται ότι η εποχή των «χρυσών» συμβολαίων έχει περάσει ανεπιστρεπτί και αποκαλύπτει πως υπάρχουν άτομα από την τηλεόραση που τους λέει καλημέρα και εκείνα δεν της ρίχνουν ούτε βλέμμα.

Τέλος, δηλώνει έτοιμη να εκδώσει ένα βιβλίο που εδώ και καιρό γράφει με ιστορίες από τον χώρο της showbiz. «Στόχος μου δεν είναι να εκθέσω κόσμο. Θα υπάρξουν άνθρωποι που όταν διαβάσουν κάποια αποσπάσματα θα έχουν τη «μύγα» που θα τους τρώει, γιατί θα «μυγιάζονται», θα ξέρουν πολύ καλά ότι θα μιλάω γι’ αυτούς», αναφέρει η Ελεωνόρα.

Περισσότερα αυτή την Κυριακή στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη!

Αδάμαστη & sexy η "Χάνα Μοντάνα"

Η έφηβη «Χάνα Μοντάνα» με τις αναστολές της στην επιτυχημένη ομώνυμη εφηβική σειρά των στούντιο της Disney μεγάλωσε. Οπως φαίνεται, κανείς δεν μπορεί πλέον να τη δαμάσει. Η Μάιλι Σάιρους φορώντας πολύχρωμα φτερά και εντυπωσιακά κουστούμια, που αναδεικνύουν το υπέροχο σώμα της, γίνεται μία «σέξι κι όποιος αντέξει» νεαρή γυναίκα.

Η μεταμόρφωση της 17χρονης ηθοποιού και τραγουδίστριας έγινε για το βιντεοκλίπ του νέου της single «Can’t Be Tamed» («Δεν δαμάζεται»), το οποίο έχει αρκετά στοιχεία από δύο πολύ επιτυχημένες συναδέλφους της, την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τη Λέιντι Γκάγκα. Η Μάιλι εμφανίζεται με καυτά σορτσάκια και ολόσωμα σέξι κορσεδάκια και όταν χορεύει γύρω από έναν στύλο, αποπνέει έντονο αισθησιασμό.

Το βιντεοκλίπ ξεκινάει με τη Μάιλι να βρίσκεται παγιδευμένη σ’ ένα μεγάλο κλουβί. Ο έφορος ενός μουσείου τη συστήνει λέγοντας: «Εδώ βλέπετε ένα ον τόσο σπάνιο το οποίο θεωρείται είδος προς εξαφάνιση. Το ον αυτό βρίσκεται σε συνθήκες αιχμαλωσίας για πρώτη φορά στον κόσμο. Το σπάνιο ον που βλέπετε μπροστά σας ονομάζεται “Avis Cyrus”. Oταν όμως κάποιος από τους επισκέπτες έξω από το κλουβί τη φωτογραφίζει, η Μάιλι αγριεύει, κλείνει τα μεγάλα φτερά της και οι χορευτές τής κάνουν δρόμο για να περάσει και να βγει από το κλουβί.

Σε άλλη τολμηρή σκηνή του βίντεο η νεαρή τραγουδίστρια φοράει ασημί κορσεδάκι πάνω στο οποίο έχουν τοποθετηθεί φτερά παγωνιών, η αξία του οποίου είναι 25.000 δολάρια, και καθώς τραγουδάει έρχεται πολύ κοντά με χορευτές και χορεύτριες.
«Αγάπησα αυτό το βιντεοκλίπ γιατί ήθελα να είναι κάτι διαφορετικό και δημιουργικό. Είναι ένα βίντεο σέξι και ελπίζω να αρέσει στους φαν μου», δήλωσε μετά τα γυρίσματα.  ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Ξανά στα κρατητήρια η Άντζελα Δημητρίου

Στο κρατητήριο θα την βγάλει και απόψε η Άντζελα Δημητρίου, καθώς δεν πρόλαβε να εξαγοράσει την ποινή της... Την ματιάσανε την «Λαίδη», που τρέχει και δεν φτάνει λόγω ακάλυπτων επιταγών από τα ξημερώματα του Σαββάτου!

Από την πίστα στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου και από εκεί στο νοσοκομείοβρέθηκε η Άντζελα το Σαββατοκύριακο. Περίπου στις 12:00 της Δευτέρας, ντυμμένη στα λευκά, η τραγουδίστρια βγήκε από το ιδιωτικό θεραπευτήριο και με συμβατικό όχημα της αστυνομίας μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων.

Έλα, όμως, που η περιπέτεια δεν είχε τέλος...

Την ώρα που η Άντζελα πήγαινε να δώσει περίπου 10.000 ευρώ για να εξαγοράσει την ποινή και να επιστρέψει σπίτι της σπιτάκι της,άγνωστος τηλεφώνησε για βόμβα στα δικαστήρια!

Ο έλεγχος έγινε, όμως, είχε πάει μεσημέρι και οι υπάλληλοι σχολάνε... Καθισμένη σε παγκάκι, με τους αστυνομικούς στο πλάι, η Άντζελα περίμενε την απογευματινή βάρδια, όπου άκουσε τα μαντάτα.

Η συγχωνευτική απόφαση για τις 3 καταδίκες προβλέπει φυλάκιση 2 χρόνων και 11 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ.

«Τα χρήματα υπάρχουνε, όλα υπάρχουνε», είπε η Άντζελα την ώρα που επέστρεφε στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου, φανερά καταβεβλημένη και ολίγον τι εκνευρισμένη.

H τραγουδίστρια θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι το πρωί της Τρίτης, οπότε και θα ανοίξουν οι δημόσιες υπηρεσίες στις οποίες πρέπει να πληρώσει για να αφεθεί ελεύθερη.

Ήταν που βγήκε από το νοσοκομείο περιχαρής και αισιόδοξη ότι το βράδυ της Δευτέρας θα κοιμηθεί στο κρεβατάκι της... Ξινό της βγήκε!


Δείτε την δικαστική περιπέτεια της Άντζελας

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010



Το  Faces μεταμορφώνεται σε ένα upgraded bar  και συνεχίζει τα δικά του μοναδικά party… 
Μετά τα πλέον γνωστά και πολύ επιτυχημένα celebrity Dj’s Party  
σειρά είχε ο Νίκος Ψαρράς όπου ανέβηκε στα decks και υποδέχτηκε φίλους και γνωστούς σε ένα party με ένταση στα beat, δυναμικούς χορευτικούς electro, funk και pop ήχους πολύ χορό, ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, ωραίες παρουσίες και ανεβασμένη διάθεση. 
  
Το all day Café-Bar-Restaurant Faces βρίσκεται στο νούμερο 10 του πιο «διάσημου στενού» της Γλυφάδας, στην οδό Ζησιμοπούλου. Η φιλόξενη αύρα που επικρατεί παντού στο χώρο και σε συνδυασμό με τον all day χαρακτήρα δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα συνθέτοντας τον πιο εντυπωσιακό χώρο των Νοτίων Προαστίων!

  
Faces CaféBarRestaurant  Ζησιμοπούλου 10, 166 74 Γλυφάδα  Τηλ. 2108980140, Fax: 2108282011 www.facesglyfada.gr 


To Miss Internet Face, o μεγάλος διαδικτυακός διαγωνισμός ομορφιάς θα γίνει την Τετάρτη 12 Μαίου στις 8 μ.μ. στην Αθήνα, όπου η αρχαία ιστορία συναντά τη ζωντάνια μιας από τις πιο συναρπαστικές πόλεις της Ευρώπη.

Η  θρυλική ελληνική φιλοξενία συμπληρώνει τη φήμη του  Meliá Αθήνας  του ξενοδοχείου που επιλέχτηκε για να γίνει o διαγωνισμός με την συμμετοχή υποψηφίων  απ΄ όλη την Ελλάδα, ανεξάρτητα από καταγωγή.

Τις υποψήφιες γνωρίζει το κοινό στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.missinternetface.blogspot.com    και η ψηφοφορία που έγινε σε αυτό που θα αποτελέσει και το 50% της βαθμολογίας τους, μια και το άλλο 50% θα το αποφασίσει η επιτροπή.

Ήδη έχουν ψηφίσει στον διαγωνισμό άτομα από 49 χώρες και  193 πόλεις εκατοντάδες άτομα από την Ελλάδα, από την Πολωνία,  από τις ΗΠΑ, από την Μεγ. Βρετανία,  από την Κύπρο, από την Γερμανία, την..  Ινδονησία, την Γαλλία, το Βέλγιο, την Ρωσία, το... Ιράν,  και άλλες σε ΟΛΟ τον κόσμο.

Εννέα υποψήφιες διεκδικούν  ένα κορυφαίο τίτλο. Στον διαγωνισμό Miss Internet  Face που έγινε πριν λίγες μέρες στο FLOCAFE  στο Ίλιον, επιλέχτηκαν οι 9 υποψήφιες. Το internet γίνεται , πλέον, ο «καθρέπτης» της ομορφιάς   τους και μέσα από μια μεγάλη ψηφοφορία που κράτησε 3 μήνες , θα επιλεγούν οι τρεις πρώτες και θα εκπροσωπήσπουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Ο «μυστικός» γάμος του Γ. Αρναούτογλου

Το μυστήριο της εξαφάνισης του Γρηγόρη Αρναούτογλου θέλησε να ξεδιαλύνει ο συνεργάτης του Θανάσης Πάτρας, αλλά άναψε νέες φωτιές στο χώρο της σόου μπιζ.

Και ήταν αναμενόμενο, αφού η εξήγηση που έδωσε, έσκασε σαν βόμβα.

Είπε λοιπόν, ορθά κοφτά, ότι ο Γρηγόρης «την έκανε για Αμερική»,  όπου πήγε για να κάνει το γάμο του με τη Νάντια Μπουλέ.

Φυσικό ήταν να πάρουν τα τηλέφωνα φωτιά, αφού όλοι ήθελαν να μάθουν γιατί ο Γρηγόρης διάλεξε να παντρευτεί στα ξένα.

Μέχρι στιγμής λεπτομέρειες από το μυστήριο δεν έγιναν γνωστές, μαθεύτηκε όμως ότι ο Γρηγόρης πέρασε και από το Λας Βέγκας.

Ο Θανάσης Πάτρας πάντως είναι σίγουρος ότι ο Γρηγόρης θα επιστρέψει τη Δευτέρα και προϊδεάζει τους πάντες να περιμένουν εκπλήξεις. 

Κυριακή 9 Μαΐου 2010


Ετοιμάζονται Το Miss Mediterranean Και Το Miss Cretan Beauty

Η εταιρεία DEAL διοργανώνει άλλους δυο διαγωνισμούς ομορφιάς με παγκόσμια εμβέλεια για να εκλέξει τις εκπροσώπους μας στις αντίστοιχες διεθνείς διοργανώσεις.

Η DEAL προτίθεται να παρουσιάσει μέχρι 10 Ιουλίου τους διαγωνισμούς ομορφιάς Miss  Mediterranean  και  Miss Cretan Beauty.


Και οι δύο διαγωνισμοί είναι ενταγμένοι στο Μiss Europe Face, που είναι ο μοναδικός Παννελήνιος διαγωνισμός για την ανάδειξη επαγγελματικών μοντέλων, που πραγματοποιείται για 23η συνεχή χρονιά, είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ που δίνεται σε εκατοντάδες κορίτσια απ΄’όλη την Ελλάδα να σταδιοδρομήσουν σαν επαγγελματίες μοντέλα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ

Ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια φεσώνει κόσμο και κοσμάκη;


Ποιος είπε ότι οι διάσημοι δεν ψωνίζουν… βερεσέ; Πασίγνωστη παρουσιάστρια, που τον τελευταίο καιρό τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω της έχει φεσώσει κόσμο και κοσμάκη.

Βλέπετε η συγκεκριμένη κυρία έχει πάρα πολύ κακή σχέση με τη διαχείριση των χρημάτων και γι’ αυτό εδώ και πολλά χρόνια την έχει αναλάβει συγγενής της πρώτου βαθμού. Ο συγγενής αυτός όμως είναι πολύ σφιχτοχέρης και δεν αφήνει στην παρουσιάστρια πολλά περιθώρια για περιττές σπατάλες.

Θα μου πείτε, περιττές σπατάλες για εκείνον, γιατί η παρουσιάστρια, ειδικά τώρα που προβάλλεται κάπως περισσότερο θέλει τα σέα της και τα μέα της. Τα έξοδα λοιπόν αυξάνονται. Και να σου τα ψώνια για ρούχα, και να σου τα σπα και τα μασάζ, και να τα μανικιούρ και τα κομμωτήρια.

Και επειδή τα λεφτά που της δίνει ο… διαχειριστής της δεν φτάνουν για όλα αυτά τα λούσα, έχει βρει φίλους και γνωστούς και τους έχει… «ρημάξει», που λέει ο λόγος. Παίρνει 500 ευρώ από ένα φίλο, αφήνει απλήρωτους λογαριασμούς σε ινστιτούτα ομορφιάς και οι άλλοι, επειδή είναι αυτή που είναι ντρέπονται να της ζητήσουν πίσω τα δανεικά!!!

Τι τραβάνε κι αυτοί οι χριστιανοί!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...