Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Στο νοσοκομείο η Σεμίνα Διγενή


Την Τρίτη το πρωί μπήκε στο νοσοκομείο η Σεμίνα Διγενή για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η δημοσιογράφος, από το 8ο όροφο της ιδιωτικής κλινικής στην οποία βρίσκεται, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της τα συναισθήματα της.

«Φόβος, φόβος, φόβος», γράφει και συνεχίζει. «Η κόρη μου, μου χαρίζει ανθοιάματα που τον καταπολεμούν, λέει. Προτείνει 4 σταγόνες, πίνω 24, ο φόβος εκεί. Στήνω ολόκληρη συνομωσία, να μην υποψιαστεί κανείς το παραμικρό, να μην καταλάβει κανείς ότι Τρίτη πρωί μπαίνω για επέμβαση, ''επεμβασούλα'' όπως τη χαρακτήριζε ο γιατρούκος μου, για να μην τρομάξω».

Η Σεμίνα Διγενή στην προσωπική ιστοσελίδα της, mediasoup, περιγράφει τη διαδρομή από το σπίτι στο νοσοκομείο με την ξαδέλφη της, που όπως λέει  είναι η σύμμαχος της σε όλα τα σκασιαρχεία της ζωής της.

 «Φοβάμαι πάρα πολύ, ακόμα και στις ταινίες, κλείνω τα μάτια σε σκηνές χειρουργείου και τώρα πρέπει να πρωταγωνιστήσω εγώ, σ αυτές. Νομίζω ότι πονάω ήδη. Αν της έλεγα να στρίβαμε δεξιά να πάμε στη θάλασσα;  Φοβάμαι…» γράφει η Σεμίνα Διγενή με αφορμή την περιπέτεια της υγείας της.

Στο κείμενο της η Σεμίνα Διγενή  δεν δίνει καμία πληροφορία για την ασθένεια της. Αποφεύγει καν να την ονομάσει. Επιστρατεύει το χιούμορ της για να περιγράψει το φόβο της, χωρίς καμία προσπάθεια όμως να τον κρύψει.

Έχοντας συνηθίσει κανείς τη δυναμική παρουσία της, χρόνια τώρα στο χώρο της δημοσιογραφίας ενδεχομένως να αναρωτηθεί, εάν η Σεμίνα θα εξέφραζε τόσο έντονα το φόβο της για μια επέμβαση ρουτίνας.

«Από πολύ νωρίς στη ζωή μου, είχα την απόλυτη βεβαιότητα της αθανασίας μου!!!», συνεχίζει  και συμπληρώνει «ζούσα δε, ειδικά μέχρι τα 30, σαν να είχα υπογράψει και το σχετικό συμβόλαιο με το Σύμπαν. Όταν όμως άρχισαν να φεύγουν οι δικοί μου άνθρωποι, κάποιοι φίλοι, κάποιοι συνάδελφοι, ξεκίνησα ν αμφισβητώ την ισχύ του συμβολαίου. Έτσι σήμερα, βρέθηκα μ έναν θεαματικό πήδο στο άλλο άκρο. Φοβάμαι τα πάντα, υποψιάζομαι δολοφονικούς ιούς, βλέπω εφιάλτες με βουτιές στο κενό, κρατιέμαι όταν κατεβαίνω σκάλες, γιατί δε θα μου άξιζε ό γελοίος θάνατος μιας θεαματικής σαβούρδας» γράφει.

Η Σεμίνα μάλιστα δείχνει να αναθεωρεί και συμβουλεύει.

«Προσέχετε και υπολογίζετε τον εαυτό σας πάνω απ όλα και κυρίως ΠΑΝΩ από τη δουλειά. Και σας το λέει αυτό μια σεσημασμένη εργασιομανής,  που θεωρούσε φυσιολογικό να εργάζεται 18 ώρες την ημέρα, 30τόσα χρόνια.. Χαλαρώστε παιδιά, η ζωή -τελικά- είναι πολύ ωραία», καταλήγει. Προσπαθώντας  να ελαφρύνει το κλίμα στο υστερόγραφό του κειμένου της γράφει: «Ο αναισθησιολόγος ήταν ίδιος ο Τζορτζ Κλούνι ή μου φάνηκε;»
 STAR.GR

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Παντρεύονται Σόμμερ-Ζενίλντα;


Έτοιμοι να κάνουν ένα βήμα παραπέρα στη σχέση τους είναι ο Κώστας Σόμμερ και η αγαπημένη του Ζενίλντα σύμφωνα με πληροφορίες.

Το ζευγάρι αυτό τον καιρό κάνει ολοένα και περισσότερες κοινές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το τελευταίο διάστημα η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα, αφού έμειναν αρκετό καιρό χωριστά, και δεν ήταν λίγες οι φόρες που σενάρια τους ήθελαν με νέα σχέση. Τότε η Ζενίλντα χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος που και να χωρίσω μαζί του δεν νιώθω ότι θα φύγει από τη ζωή μου, αλλά και εκείνος αισθάνεται το ίδιο. Αυτό είναι το πιο ωραίο».

Από τις αρχές του καλοκαιριού, όμως, το ζευγάρι είναι ξανά μαζί και πιο ερωτευμένο από ποτέ. Η απόσταση που είχαν αυτούς τους μήνες απέδειξε στο ζευγάρι ότι η σχέση τους έγινε πιο δυνατή αφού ο ηθοποιός δεν χάρηκε το καλοκαίρι με την σύντροφο του αλλά πηγαινοερχόταν στην Γερμάνια για τα γυρίσματα μιας νέας σειράς που θα πρωταγωνιστεί.

Η Ζενίλντα πέρασε και αύτη το καλοκαίρι της δουλεύοντας και πλέον θέλουν και οι δυο να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλον. Άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον μιλούν για σχέση που σύντομα θα καταλήξει στο γάμο.

Μαρινέλλα: «έκανα λίφτινγκ αλλά μέχρι εκεί»

«Είμαι φιλάρεσκη, έκανα κι ένα λίφτινγκ, αλλά μέχρι εκεί. Το θέμα είναι να μη χάνεις το μέτρο να μην παραμορφώνεσαι», δηλώνει η Μαρινέλλα και τα λέει... έξω από τα δόντια!
Μιλώντας στο «Έθνος», η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού επισημαίνει πως σημασία έχει να φροντίζεις περισσότερο το μέσα παρά το έξω. «Να μην τρελαίνεσαι, να βρίσκεις ισορροπίες, να μη γίνεσαι υπερόπτης όταν γίνεται κάτι.. Δεν είσαι τίποτα, μια σκ*τ**λ* είσαι! Και τίποτα παραπάνω...», λέει μεταξύ άλλων.
Παρά την πείρα της, η ίδια δεν θα πήγαινε ποτέ σε talent show για να διδάξει τους νεότερους όσα γνωρίζει και έμαθε. Η άρνησή της σε αυτό το ενδεχόμενο είναι κατηγορηματική και προσθέτει: «τους λένε ότι είναι φίρμες και αυτά βιάζονται να πιάσουν την καλή, να τα αρπάξουν! Θα κάτσουν να με ακούσουν; Η ζωή δεν είναι χαχαχά και χαχαχού. Πάρτε ασπίδα, πατήστε γερά στα πόδια σας, κρατήστε τις ισορροπίες που πρέπει, αλλιώς την πατήσατε, μάγκες μου»!
Ο έρωτας, πάντως, μοιάζει να μην έχει θέση στην ζωή της, μιας και πλέον είναι γιαγιά. «Τώραααααα; Θέλεις να γελάνε μαζί μου τα εγγόνια μου; Άσε με κάτω, άσε με κάτω καημένε!», απαντά αφοπλιστικά και καταλήγει πως έχουν καιρό να την φλερτάρουν γιατί την φοβούνται.
«Κάνε μου τη χάρη μην ξαναπείς τα ντίβα και τα τέτοια. Ανατριχιάζω στο άκουσμά τους! Ντίβα, απόλυτη σταρ... Απαπα!», καταλήγει η Μαρινέλλα και στέλνει το δικό της μήνυμα στους «καβαλημένους» της showbiz: «κοιλιακός, εξτένσιον, 12ποντο και μίνι δεν αρκούν αγάπες μου, δεν αρκούν. Το κορμί το ωραίο δεν σε συντηρεί. Άσε το ποδήλατο και κοίτα φτιάξε ρεπερτόριο. Όσους κοιλιακούς και να κάνεις και σε όσα εξώφυλλα και να πουλήσεις, παιδιά και άντρες, καριέρα δεν φτιάχνεις! Ξύπνα!».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...