Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

VIDEO- Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν μου αρέσει να βγαίνω και να κρίνω ανθρώπους»

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για τις κριτικές που δέχεται κατά καιρούς αλλά και για τις οικονομικές απαιτήσεις που έχει.


«Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν κριτική γιατί είναι η δουλειά τους και καλά κάνουν. Εμένα δεν μου αρέσει να βγαίνω και να κρίνω ανθρώπους». 

Αποστολία Ζώη: Το δράμα της τραγουδίστριας μετά τον χαμό της μητέρας της

Δύσκολες ώρες για την Αποστολία Ζώη αφού πριν δύο ημέρες έχασε την μητέρα της, η οποία δεν κατάφερε να νικήσει την άνιση μάχη με τον καρκίνο. Έχασε τον άνθρωπο που ήταν μαζί της στα εύκολα και στα δύσκολα. Το στήριγμα της.

Σ. Ρουβάς: Στην απονομή των βραβείων για τους Καλύτερους Μαραθωνοδρόμους!


Λίγο πριν τη διεξαγωγή του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου πραγματοποίησαν ένα ξεχωριστό gala για να τιμήσουν και να βραβεύσουν τους Καλύτερους Μαραθωνοδρόμους του Κόσμου.


Η εκδήλωση έγινε χθες βράδυ στο Κολέγιο Αθηνών και εκεί έδωσαν το «παρών» πολλοί άνθρωποι από τον αθλητικό, επιχειρηματικό, αλλά και καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν η πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Σάκης Ρουβάς και πολλοί άλλοι.

DENISE WELCH: Αν και 55αρα φοράει μαγιό... 15χρονης!

Ο γάμος με τον κατά 14 χρόνια μικρότερο άνδρα της, την έκανε να νιώθει... παιδούλα.


Η 55χρονη Denise Welch, είναι τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός. Στις 13 Ιουλίου του 2013 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και κατά 14 χρόνια μικρότερο, Lincoln Townley. Όπως όλες οι γυναίκες την περίοδο του γάμου τους, η Denise Welch «ξεφορτώθηκε» από πάνω της αρκετά κιλά. 

Δέσποινα Ολυμπίου: Ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της

Βγήκαν για καφέ στη Γλυφάδα.


Στη Γλυφάδα εντόπισε ο φακός του ΟΚ! -το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου- την Δέσποινα Ολυμπίου μαζί με τον συνομήλικο σύντροφό της Πάνο Δούκα, που εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία.  

H βραδινή έξοδος της Εριέττας Κούρκουλου με την σύντροφο του αδερφού της, Πάρη Κασιδόκωστα!

Έχουν γίνει αχώριστες φίλες. Δείτε φωτογραφίες.


Κολλητές φίλες έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα η Εριέττα Κούρκουλου, με την αγαπημένη του αδελφού της Πάρη Κασιδόκωστα, Μαρία Δελόγκα. Οι δύο κοπέλες έχουν αποκτήσει μία πολύ στενή  φιλία και πλέον είναι αχώριστες! Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες βγήκαν μόνες τους έξω για ποτό και τα πέρασαν super. 

Η Εριέττα Κουρκουλου ανέβασε στο instagram φωτογραφίες της με την κοπέλα του Πάρη, Μαρία Δελόγκα, η οποία εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό του αδερφού της.
Όπως λένε αυτοί που τους γνωρίζουν καλά, η σχέση της Μαρίας και του Πάρη είναι πολύ δυνατή, και συμπληρώνουν πως ο Πάρης βρήκε τελικά το λιμάνι του!

Είναι 30 χρονών και μόλις γέννησε άρχισε να βγάζει άσπρες τρίχες...

Δείτε ποιας κυρίας το μυστικό αποκαλύπτεται ...


Σε δημόσια εμφάνιση της σήμερα η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton κατάφερε για άλλη μια φορά να συγκεντρώσει πάνω της όλα τα βλέμματα αλλά και τα φωτογραφικά φλας.

Σοφία Καρβέλα: «Απορώ γιατί άργησα τόσο να γίνω μαμά»

Την απόλυτη ευτυχία έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρό της γιο, βιώνει η Σοφία Καρβέλα.

Η κόρη της Άννας Βίσση παραδέχεται πως είναι ο ωραιότερος ρόλος της ζωής της ενώ τονίζει: 

Η έκπληξη της Ναταλίας Γερμανού στον Αλέξη Γεωργούλη!

Ο Αλέξης Γεωργούλης καλεσμένος της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται» δέχτηκε κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις.


Αρχικά η Ναταλία Γερμανού του έδειξε φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία που δεν τις είχε ο ίδιος και απόρησε ενώ στη συνέχεια βγήκαν μέσω skype η αδελφή, η ανιψιά και η μητέρα του ζωντανά και μίλησαν για εκείνον. 

Τζόυς Ευείδη: «Έχω δεχτεί κακές συμπεριφορές από συντρόφους μου»

Η Τζόυς Ευείδη είναι από τις γυναίκες που δεν έχουν αυτοπεποίθηση και δεν διστάζει να το πει.


Η ηθοποιός μπορεί να έχει κάνει καριέρα στον χώρο της υποκριτικής, αλλά ποτέ δεν υπήρξε ακριβοπληρωμένη.

«Μπορώ να διαχειριστώ τον εαυτό μου με τον χειρότερο τρόπο. Μόνο κακές συμφωνίες έχω κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα μου και πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι θα έπρεπε να έχω έναν μάνατζερ για να μιλάει για μένα. Όταν έπαιζα στο «Ρετιρέ» έπαιρνα 27.000 δραχμές.

Γιατί η Βέφα "την έκανε" από την εκπομπή της Αννίτας - Η απάντηση της

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!


Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην  αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Πέτρος Κωστόπουλος: «Στο Βράδυ την έπινα μόνος μου»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ανοίγει τα χαρτιά του. Πρωινό ή βραδινή εκπομπή; 


Ο παρουσιαστής στο editorial του KOOL Magazine έγραψε:

«Το πιο αθώο πράγµα που άκουσα από τα χιλιάδες µπινελίκια που έφαγα όταν ανακοινώθηκε ότι θα κάνω πρωινό, και το µόνο το οποίο µε προβληµάτισε βαθύτατα, είναι ότι είµαι βραδινός τύπος. Αυτόµατα, η εικόνα που είχα για τον εαυτό µου καταρρακώθηκε και στο πνεύµα µου και στην ψυχή µου: προφανώς στα µυαλά κάποιων ήµουν καταχωρηµένος ως λαϊκός τραγουδιστής, κάτι ανάµεσα σε Καρρά, Γονίδη και Πάολα, κοµπέρ σε καµπαρέ, νυχτοφύλακας, πορτιέρης σε κλαµπ. Προβληµατίστηκα βαθύτατα. Μήπως πράγµατι είµαι άνθρωπος της νύχτας; Είµαι εγώ ή είµαι ένας άλλος;

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Lady Gaga: Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς μου «έκοψε» τη μαριχουάνα

H Lady Gaga, όπως εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στα μουσικά βραβεία του You Tube στη Νέα Υόρκη
Η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga αποκάλυψε ότι είχε φτάσει στο σημείο να καπνίζει μέχρι και 15 τσιγάρα μαριχουάνας την ημέρα για να μην υποφέρει από τους πόνους που της προκαλούσε ένας τραυματισμός στο ισχίο, μέχρι που μια φίλη της την ανάγκασε να κόψει με το μαχαίρι τον εθισμό της.

Σε συνέντευξή της στο βρετανικό περιοδικό της ομοφυλοφιλικής κοινότητας Attitude η τραγουδίστρια είπε ότι στις αρχές του χρόνου υπέστη κάταγμα στο ισχίο, ένα γεγονός που την υποχρέωσε να ακυρώσει πολλές συναυλίες της και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Κάπνιζα 15 τζόιντ την ημέρα», δήλωσε στο περιοδικό. «Ήταν μια συνήθεια που απέκτησα όταν έγινε ανυπόφορος ο πόνος στο ισχίο», πρόσθεσε.

Μια φίλη της, η διάσημη εικαστική καλλιτέχνης Μαρίνα Αμπράμοβιτς, την έπεισε τελικά να σταματήσει. Όπως είπε, όταν βρέθηκαν οι δυο τους, η Αμπράμοβιτς της είπε: «Θα έρθεις στο σπίτι μου. Δεν θα έχεις τηλεόραση, ούτε κομπιούτερ, ούτε μαριχουάνα, τίποτα απολύτως, ούτε φαγητό. Για τρεις ημέρες θα έχει μόνο τέχνη. Θα τρως τέχνη...».

«Το έκοψα μαχαίρι. Για πολλές εβδομάδες δεν κάπνισα καθόλου. Και τώρα καπνίζω καμιά φορά το βράδυ, απλώς για πλάκα. Αυτή είναι η διαφορά. Η Μαρίνα ήταν η μοναδική που μπορούσε να με πείσει να το κάνω», τόνισε.

Στις αρχές του μήνα η Lady Gaga παρουσίασε το νέο της άλμπουμ, το ARTPOP. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα κέρδη στην κατηγορία των νέων (κάτω των 30) και υπολογίζεται ότι πέρσι είχε έσοδα 80 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η 67χρονη πλέον Μαρίνα Αμπράμοβιτς -μια εικαστική καλλιτέχνης σερβικής καταγωγής- ζει και εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη, όπου δραστηριοποιείται στην performance art -μια «ακροβατική του σώματος και της ψυχής», όπως την ορίζει- από τα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Είναι γνωστή για τις παραστάσεις της, οι οποίες ερευνούν την σχέση μεταξύ καλλιτέχνη και κοινού, σε μια προσπάθεια να «ελευθερωθούν» και οι δύο, μα κυρίως για την έκθεσή της χωρίς όρια σε κινδύνους χάριν της τέχνης που εκπροσωπεί.

Όπως την ορίζει η ίδια, η performance art είναι η μεταφορά της αλήθειας επί σκηνής και όχι μια παράσταση θεατρικού τύπου. Έχοντας αναδείξει ως τέχνη την απελευθέρωση από τα όριά τους, του σώματος και της ψυχής, εκπαιδεύει σήμερα ομάδες που θα συνεχίσουν την τέχνη αυτή.
Enhanced by Zemanta

Ουγγαρέζος για Μπαλατσινού: «Στενάζουν οι λαϊκές»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε σήμερα την εμφάνιση της Τζένης Μπαλατσινού!

Την ώρα που έλεγε τον καιρό μπήκε στο πλατό η Τζένη και έκανε πασαρέλα!

Ο παρουσιαστής τότε τόνισε: «Πού είναι εκείνα τα χρόνια που στενάζανε οι πασαρέλες! 

Τώρα στενάζουν οι λαϊκές που πηγαίνει για να ψωνίσει για τα παιδιά της». 

Οι δε συνεργάτες της την καταχειροκρότησαν για την σημερινή της εμφάνιση!

Ειρήνη Παπά: Κλείστηκε στο σπίτι της

Η Ειρήνη Παπά είναι κλεισμένη στο σπίτι της στην Αθήνα.


Η ηθοποιός σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας έχει πάρα πολύ καιρό να δώσει σημεία ζωής σε δημόσιο χώρο ή σε κάποια θεατρική πρεμιέρα.

Πληροφορίες αναφέρουν πολλά και διάφορα σχετικά με τους λόγους που δεν επικοινωνεί με το εξωτερικό της περιβάλλον, ακόμη και με ανθρώπους με τους οποίους στο παρελθόν είχε στενή σχέση.

«Η Ειρήνη Παπά περνάει κάποια ιδιαίτερα προβλήματα που συμβαίνουν σε ανθρώπους της ηλικίας της. Λόγω των ζητημάτων υγείας της της έχει δημιουργηθεί και μια μελαγχολία» δήλωσε άτομο από το περιβάλλον της, που δεν επιθυμεί ωστόσο να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.


Αναβάλλεται το Dancing with the Stars της Κυριακής


Χωρίς Dancing with the Stars θα είναι αυτή η Κυριακή, αφού οι πολιτικές εξελίξεις ανάγκασαν τον ΑΝΤ1 να αναβάλει το show χορού.


Η Κλέλια Πανταζή, μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, η Χρύσπα, μέσω Twitter, αλλά και ο Θάνος Καληώρας μέσα από την εκπομπή «Μίλα», ανακοίνωσαν ότι το live της Κυριακής αναβλήθηκε, εξαιτίας της ψηφοφορίας που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή για να δοθεί ή όχι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού έκριναν ότι η πολιτική επικαιρότητα είναι σημαντικότερη και έτσι θα απολαύσουμε τις χορευτικές ικανότητες των διαγωνιζόμενων την επόμενη Κυριακή.

Ρ. Κορομηλά: Συγκίνηση στη βράβευσή της


Για την ενίσχυση της εταιρείας Προστασίας Σπαστικών!


Με το δικό της τρόπο κατάφερε να βάλει και εκείνη το δικό της λιθαράκι και να ενισχύσει το έργο της εταιρείας Προστασίας Σπαστικών. Ο λόγος για την Ρούλα Κορομηλά που βρέθηκε στην εκδήλωση και βραδιά βράβευσης από την εταιρία Προστασίας Σπαστικών/ Πόρτα Ανοιχτή και παρέλαβε με συγκίνηση το βραβείο για την πολύτιμη συμβολή της.

Στην εκδήλωση έδωσε το "παρών" και η Νόνικα Γαληνέα, αλλά και όλοι οι μικροί ήρωες που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη.

Μιλώντας για αυτήν την ξεχωριστή βράβευση η Ρούλα, έστειλε μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook το ακόλουθο μήνυμα:

“Ένας από τους πολλούς σημαντικούς σταθμούς της τηλεοπτικής πορείας μου. Τηλεμαραθώνιος για τα παιδιά της εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για την θεμελίωση του κτιρίου που θα στέγαζε παιδιά που πάσχουν απο εγκεφαλική παράλυση... Το όνειρο πραγματοποιήθηκε. Ευτυχισμένη και περήφανη είδα χτες χαρούμενους ανθρώπους, γεμάτους ζωή, δύναμη, αισιοδοξία, αγάπη, προσφορά, αλληλεγγύη και απόλυτη τρυφερότητα να παραδίδουν μαθήματα ζωής!

Το βραβείο μου το αφιερώνω σε όλους που τότε εργαστήκαμε σκληρά και αφιλοκερδώς για την υλοποίηση ενός στόχου. Επίσης το αφιερώνω με αγάπη και σεβασμό σε όλο τον κόσμο που συνέβαλε οικονομικά και ηθικά αποδεικνύοντας πως στα δυσκολα είμαστε όλοι ενωμένοι... η ψυχή του ανθρώπου, ένα πράμα πιο αληθινό απ\' όλες τις αλήθειες.

Η ίδια μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες από την εκδήλωση στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Αυτά τα παιδιά προσπαθούν “για ένα θαυμαστό καινούργιο κόσμο που θα τον μοιραστούμε όλοι” όπως λένε...”

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο Instagram, αλλά και αυτές που δημοσιεύθηκαν στο official προφίλ της στο Facebook:


Αλέξης Γεωργούλης: «Το κομμάτι του celebrity είναι επιφανειακό και φθηνό»

Ο Αλέξης Γεωργούλης μπορεί ν’ ασχολείται με την υποκριτική και να βρίσκεται στον χώρο της showbiz, αλλά δεν θέλει να γίνει κομμάτι της.


«Η υποκριτική με καλύπτει και εδώ. Δεν είναι ότι θα νοιώσω κάτι άλλο στο Λος Άντζελες εκτός αν συμμετάσχω σε μια παγκόσμια παραγωγή όπως ήταν το «Έρωτας αλά ελληνικά». Ήταν πολύ ωραίο, πολύ τρελό όλο αυτό και γούσταρα τις πρεμιέρες που κάναμε σε όλο τον κόσμο, αλλά αυτά που αποκόμισα ως ηθοποιός ήταν τα γυρίσματα. Όλο το άλλο κομμάτι ήταν το κομμάτι του celebrity. Είναι διαφορετικά πράγματα», αποκάλυψε στο Οκ και συνέχισε: 

«Αυτό το κομμάτι με γοήτευσε ως Αλέξη και όχι ως ηθοποιό. Η δουλειά του ηθοποιού σταματάει όταν τελειώσουν τα γυρίσματα. Το υπόλοιπο είναι επιφανειακό. Σαν να φοράω ρούχα και να με κοιτάνε καθώς περπατάω. Είναι φτηνό».

Ο Αλέξης Γεωργούλης προσπαθεί να κάνει αργά αλλά σταθερά βήματα στο εξωτερικό, αφού γνωρίζει ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα. «Το Λος Άντζελες δεν γεννάει σταρ, εκμεταλλεύεται σταρ. Αυτό που κοιτάζουν πλέον είναι πώς να κάνουν μεγάλες δουλειές και όχι μεγάλες ερμηνείες».

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Με ακμή, ιδρωμένη και άλουστη στη ζωή της... λαμπερή και αψεγάδιαστη στα εξώφυλλα!

Αγνώριστη η Mila Κunis με σπυράκια στο πρόσωπο


Είναι μια από τις παρουσίες που έσκασαν ξαφνικά στο Χόλιγουντ και δεν άφησε τίποτα όρθιο στο διάβα της. Η Mila Κunis που έγινε γνωστή κυρίως από τη συμμετοχή της στην ταινία “Friends with benefits” δίπλα στον Justin Timberlake βίωσε σύντομα την επιτυχία και έστρεψε τα βλέμματα πάνω της τόσο με το υποκριτικό της ταλέντο όσο και με τις sexy εμαφανίσεις της.

Πολύ γρήγορα κατέκτησε το στέμμα της πιο σέξι γυναίκας του πλανήτη και κατάφερε να αφήσει πίσω της 99 hot υπάρξεις από τον χώρο της σόουμπιζ! Η πορεία της Mila Κunis είναι ανοδική σε όλα τα επίπεδα. Η μια ταινία διαδέχεται την άλλη και σε προσωπικό επίπεδο βιώνει όμορφες στιγμές πλάι στον αγαπημένο της Ashton Kutcher.

Το σέξι θηλυκό που γνωρίσαμε μέσα από τη μεγάλη οθόνη και τα φωτογραφικά καρέ, δε θυμίζουν καθόλου οι φωτογραφίες που έφεραν στο φως της δημοσιότητας οι παπαράτσι. Η Mila Κunis βγαίνει από το χώρο που γυμνάζεται και είναι πιο ατημέλητη από ποτέ.

Τα μαλλιά της είναι άλουστα και μέσα στον ιδρώτα – πράγμα λογικό- αλλά τα σπυράκια και τα στίγματα που έχει στο πρόσωπο της δεν παραπέμπουν σε καμία περίπτωση στη σέξι, σαγηνευτική μελαχρινή ύπαρξη που κάνει το αντρικό κοινό να παραμιλά κάθε φορά που εμφανίζεται.

Μάλιστα η ίδια, ελαφρώς ενοχλημένη και νιώθοντας άβολα με το πρόσωπο της προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπο της με το χέρι της αλλά ο φωτογραφικός φακός που καραδοκούσε απαθανάτισε τα πάντα.
Enhanced by Zemanta

Γενέθλια για τη Δούκισσα Νομικού: Δείτε το πιο γλυκό δώρο που δέχτηκε


Ένα μπουκέτο με τριαντάφυλλα!


Τα 27 της χρόνια έκλεισε η Δούκισσα Νομικού και το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό. Η νεαρή παρουσιάστρια που σημειώνει διαρκώς ανοδική πορεία στον επαγγελματικό τομέα, μιας και φέτος κρατάει τα ηνία του φαντασμαγορικού σόου του Αντ1, DWTS4, ενώ παράλληλα συμμετέχει για 2η σεζόν στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη “ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ”, δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές και δώρα όλη μέρα.

Η ξανθιά καλλονή με το λαμπερό προσωπάκι μεταμορφώνεται σιγά σιγά σε μια δυναμική γυναίκα καριέρας. Και μπορεί να είναι μόνη της αυτόν τον καιρό αλλά ένας άντρας κατέχει περίοπτη θέση στην καρδιά της και δεν είναι άλλος από τον Τιμόθεο. Ο 18 μηνών πιτσιρικάς είναι το βαφτιστήρι της Δούκισσας Νομικού που της έχει κλέψει την καρδιά και που η ίδια λιώνει με ένα και μόνο του βλέμμα.

Ο μικρούλης την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, την ημέρα των γενεθλίων της λαμπερής παρουσιάστριας, της χάρισε ένα τεράστιο μπουκέτο με τριαντάφυλλα, εκφράζοντας έτσι την αγάπη του για την νονά του. Αυτήν την όμορφη στιγμή θέλησε να την μοιραστεί με τους θαυμαστές της η διάσημη νονά και ανάρτησε τη φωτογραφία με τα λουλούδια στην προσωπική της σελίδα στο instagram. Τα λουλούδια του μικρού μπόμπιρα είναι και το πιο ξεχωριστό δώρο που έλαβε η όμορφη παρουσιάστρια.

Η Δούκισσα Νομικού έγινε νονά το καλοκαίρι σε μια τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο και που η ίδια αποκάλεσε παραμυθένια. Από τότε που έγινε νονά ο μικρός Τιμόθεος μαζί με τον μπαμπά της και τον αδερφό της είναι τα αρσενικά που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

fthis.gr

Ελεονώρα Μελέτη: Βραδινή έξοδος χωρίς μακιγιάζ!


Η Ελεονώρα Μελέτη διασκέδασε στο bar restaurant του Φώτη Σεργουλόπουλου, το βράδυ της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου και εμφανίστηκε με casual ντύσιμο, χωρίς μακιγιάζ. Η Ελεονώρα, έκανε μία βραδινή έξοδο, όχι με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο, αλλά με τον στενό της φίλο και αρχισυντάκτη της εκπομπής της, Θέμη Μάλλη.

Κάθε Τετάρτη, παρουσιάζεται στο bar restaurant του Φώτη Σεργουλόπουλου, η παράσταση "Παραμύθια Μάντολες", στην οποία συμμετέχει ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργος Παράσχος.


Πολλοί είναι οι celebrities που επιλέγουν το συγκεκριμένο μέρος για την διασκέδασή τους, και πόσω μάλλον η Ελεονώρα Μελέτη που διατηρεί πολύ ζεστή σχέση με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και πολύ συχνά πηγαίνει στο μαγαζί του. Η παρουσιάστρια, επέλεξε ίσιες καστόρινες μπότες, σατέν παντελόνι και εκκεντρικό τοπ για την εμφάνισή της, ενώ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και πέρα από λίγη μάσκαρα ήταν άβαφη.

fthis.gr

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» για τον αξέχαστο Γιώργο Μητσάκη.


Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Tο Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» είναι αφιερωμένη στον αξέχαστο συνθέτη και στιχουργό Γιώργο Μητσάκη.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, οι Μπάμπης Τσέρτος, Λιζέτα Καλημέρη, Μιχάλης Δημητριάδης, Λένα Αλκαίου, Μαρία Σταφυλοπάτη και Σπύρος Πατράς, αλλά και οι ηθοποιοί Βίκυ Σταυροπούλου και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θα ερμηνεύσουν διαχρονικές δημιουργίες του Γιώργου Μητσάκη. Μεταξύ άλλων, θα απολαύσουμε τα τραγούδια: «Μου ’φαγες όλα τα δαχτυλίδια», «Συννεφιές», «Πάρε το δαχτυλίδι μου», «Βαλεντίνα», «Δεν είμαι εγώ ο Γιώργος σου», «Η πρώτη αγάπη σου», «Θέλω στα μπουζούκια να με πας», «Όπου Γιώργος και μάλαμα», «Φτωχό κομπολογάκι μου», «Παλαμάκια - παλαμάκια», «Η πρώτη αγάπη σου».


Ακόμη, στο αφιέρωμα συμμετέχουν  και η σύζυγος του αξέχαστου  δημιουργού Αθηνά Μητσάκη αλλά και καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι όπως οι: Μίνα Αδαμάκη, Σοφία  Μουτίδου, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, Νίκος Οικονόμου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Γιώργος Καραμέρος, Πάνος  Βλάχος, Πηνελόπη Πλάκα, Κωνσταντίνος Κακούρης, Μαρία Κωσταντάκη, Αγγελική Καρδιόλακα και Μαρία - Λουΐζα Βούρου.

«Στην υγειά  μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

«Φως στο Τούνελ» για την εξαφάνιση ενός ηλεκτρολόγου και μιας δικηγόρου

Σκοτεινές υποθέσεις  ζητούν φως. Καλυμμένα ίχνη και μυστικά  έρχονται στην επιφάνεια.


Θα εντοπιστούν οι μάρτυρες – κλειδιά; Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα; Θα εξιχνιαστεί το μυστήριο;

Ο γρίφος είναι για δυνατούς λύτες. Η λύση του είναι επιτακτική γιατί τίποτα δεν πρέπει να μένει  στο σκοτάδι.

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στις 23:00, το «Φως στο Τούνελ» θα επιχειρήσει να φωτίσει δύο δύσκολες υποθέσεις εξαφάνισης.

Πέπλο μυστηρίου  καλύπτει την εξαφάνιση ενός ηλεκτρολόγου μηχανικού από την Αθήνα. Έφυγε από το σπίτι του για μια βόλτα και δεν ξαναγύρισε. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε εγκαταλειμμένο στην άκρη ενός επαρχιακού δρόμου… Τα κλειδιά πάνω στη μίζα και τα προσωπικά του έγγραφα στο ντουλαπάκι...

Όλα μαρτυρούν  αιφνιδιασμό. Οι έρευνες των Αρχών  και των εθελοντών δεν εντόπισαν  ίχνη του. Ποιος και γιατί τα έσβησε;

Παράλληλα, η εκπομπή προσπαθεί να λύσει τον γρίφο της εξαφάνισης μίας δικηγόρου. Το τελευταίο σημάδι ζωής της δόθηκε στην οικογένειά της, σχεδόν ένα χρόνο πριν. Το «Φως στο Τούνελ» στήνει μια γέφυρα αναζήτησης ανάμεσα σε Αθήνα και μια μεγάλη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, που φαίνεται να κρύβει τη λύση του μυστηρίου.

 «Φως στο Τούνελ»: Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτα μυστήρια

Κατερίνα Στικούδη: «Όταν δεν νιώθω άνετα κάπου, φεύγω»

Πώς κατέληξε η Κατερίνα Στικούδη να συμμετέχει στα καλλιστεία;


«Από τα χρόνια της κολύμβησης ακόμα, όταν είχαμε επισκεφθεί την Λάρισα για αγώνες, την είχα στο μυαλό μου ως ιδανική πόλη. Μου άρεσε πολύ, είναι η πόλη του καφέ και της διασκέδασης. Όταν ξεκίνησαν όμως τα μαθήματα μέσα στα νοσοκομεία, άρχισα να μην αισθάνομαι άνετα. Και όταν δεν νιώθω άνετα κάπου, φεύγω. Έτσι ενώ ξεφύλλιζα ένα περιοδικό , μια μέσα είδα την ανακοίνωση για τα καλλιστεία και αποφάσισα να λάβω μέρος. Για να ξεφύγω; Ποιος ξέρει! Ήταν μια απόφαση της στιγμής. Δεν το είχα πει σε κανέναν, ούτε καν στους γονείς μου. Το είδα μάλλον ως διέξοδο. Η μητέρα μου το έμαθε από την τηλεόραση. Ευτυχώς που μου έχει εμπιστοσύνη και δεν φρίκαρε» τόνισε στο Πρώτο Θέμα. 

«Όταν μας είχε καλέσει η Μενεγάκη για να μας παρουσιάσει, νόμιζα από το άγχος ότι θα ξεχάσω το όνομά μου και επαναλάμβανα συνεχώς «46 Κατερίνα Στικούδη- 46 Κατερίνα Στικούδη […]Εκεί που είχα συγκριτικό πλεονέκτημα ήταν η φάση με το μαγιό. Για μένα όλα αυτά τα χρόνια το μαγιό αποτελούσε στολή. Από 5 χρονών είχα συνηθίσει να φοράω μαγιό και να είμαστε μαζί κοριτσάκια και αγοράκια στην πισίνα μέχρι που τελείωσα το σχολείο. Για μένα ήταν πολύ αθώο. Το άγχος βέβαια ήταν εκεί αλλά δεν είχα την ανασφάλεια των υπόλοιπων κοριτσιών.»

 Τέλος μίλησε για τον συμβιβασμό της να τραγουδάει την μουσική της σε «μπουζούκια»: «Αρχικά ήμουν πολύ αρνητική σε αυτό γιατί πίστευα ότι δεν ταιριάζω – μουσικά τουλάχιστον- σε αυτό τον χώρο. Θεωρώ όμως ότι προσαρμόστηκα και μου αρέσει που κάνω αυτό που είχα φανταστεί. Σε ένα χώρο που ο κόσμος έρχεται να ακούσει άλλο πρόγραμμα είναι έκπληξη να διασκεδάζει και με το δικό μου κομμάτι. Εξάλλου κάνουμε πολύ έξυπνες διασκευές τραγουδιών  και συνδυασμούς και είναι όλοι ευχαριστημένοι και εγώ και ο επιχειρηματίας και φυσικά ο κόσμος».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν διαψεύδει τις φήμες ότι έχει σχέση με την Άννα Πρέλεβιτς!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν διαψεύδει τις φήμες ότι έχει σχέση με την Άννα Πρέλεβιτς!

Ο Άρης Καβατζίκης είπε πως δημοσίευμα θέλει τον Δημήτρη με την Άννα να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz!

Tι έγινε μετά το άκουσμα της είδησης; Χαμός! Η Τζένη Μπαλατσινού του είπε πως αν συμβαίνει αυτό είναι χαρούμενη γιατί η Άννα είναι από τα καλύτερα παιδιά! Ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε ευθέως αν είναι μαζί, τότε ο Δημήτρης δεν επιβεβαίωσε τις φήμες, αλλά ούτε τις διέψευσε. Οι συνεργάτες τον πείραζαν και ο παρουσιαστής ένιωθε άβολα; Λέτε να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό Μou

Η Lady Gaga θα τραγουδήσει στο διάστημα

Σύμφωνα το περιοδικό η εκκεντρική Gaga θα πετάξει στο διάστημα με σκάφος της Virgin Galactic και θα τραγουδήσει την ώρα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη το μουσικό φεστιβάλ «Zero G Colony»

Τη λάμψη της ολυμπιακής φλόγας που ταξίδεψε στο διάστημα, φαίνεται ότι ζήλεψε η γνωστή τραγουδίστρια Lady Gaga, η οποία σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό US Weekly, θα γίνει η πρώτη καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στο... διάστημα .

Σύμφωνα το περιοδικό η εκκεντρική Gaga θα πετάξει στο διάστημα με σκάφος της Virgin Galactic και θα τραγουδήσει την ώρα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη το μουσικό φεστιβάλ «Zero G Colony» που θα διοργανωθεί το 2015 στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ.

«Πρέπει να προπονήσει τη φωνή της για ένα μήνα λόγω της αλλαγής της ατμόσφαιρας» ανέφερε στο περιοδικό ανώνυμη πηγή.
Enhanced by Zemanta

Όλα τα ξέρει η Σταμάτη: «ο Ματιάμπα την έχει βουβαλίσια»

Ουδέν κρυπτόν από την Σάσα Σταμάτη: μέχρι και... πόσο την έχει η showbiz γνωρίζει η πανελίστρια, που δήλωσε on air πως ο Ησαΐας Ματιάμπα έχει βουβαλίσιο μόριο!
«Εγώ μιλούσα για το μόριό του, που είναι βουβαλίσιο! Δεν μιλούσα για τα κιλά του! 

Όλοι το ξέρουν αυτό», είπε η Σάσα σε ακόμα ένα... κρεσέντο της και, μάλιστα, παρουσία του τραγουδιστή, στην εκπομπή «Το Πρωινό». Βλέπεις, αφού τον αποκάλεσε «βουβάλι», έπρεπε να το «μαζέψει» κάπως, μόνο που το... ξεχείλωσε!

Δεν ξέρουμε αν η περί προσόντων δήλωση της πανελίστριας -που τα έχει κάνει όλα ίσωμα- προέκυψε μετά από προσωπική έρευνα ή είναι απλά μια εκτίμηση και, σίγουρα, δεν ξέρουμε αν ο Ησαΐας την έχει βουβαλίσια!

Κωστόπουλος για Μενεγάκη: «Ο πωπός της είναι μαγνήτης»

Σήμερα στο «Πρωινό Μou» σχολίασαν τις φωτογραφίες που δείχνουν την Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είναι έξω από το γυμναστήριο, μιας και η Ελένη εδώ και καιρό κάνει pilates.

Η Τζένη Μπαλατσινού τόνισε πως έχει ωραίο σώμα, τέλειες αναλογίες: «Καλά κάνει γιατί δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της τίποτα και επιτέλους κατάλαβε ότι κάτι πρέπει να γίνει. Έχει πολύ ωραίες αναλογίες, τον ποπό τον πεταχτό που άλλες κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να τον βγάλουν λίγο προς τα έξω, η Ελένη το έχει από τη φύση της. Με λίγη γυμναστική θα είναι θεαματικά τα πράγματα». Τότε ο Πέτρος υπογράμμισε: «Ο πωπός της είναι μαγνήτης».

 Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωινό Μou»

Μουζουράκης: «Γιατί είναι δύσκολο να αποδεχτεί η Ελλάδα έναν άνθρωπο με τόσα μεγάλα ταλέντα σαν και μένα;»

«Είναι μια δουλειά που χρειάζεται γερό στομάχι. Η επιτυχία που έρχεται σε ζορίζει»


Στο τηλεοπτικό σπίτι των Καρντάσιανς βρέθηκε ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος μίλησε για όλα όσα τον απασχολούν.

«Δεν νομίζω ότι είναι θέμα σπατάλης στη δικιά μου την περίπτωση. Απλά ποτέ δεν έκανα κάτι για τα λεφτά. Δεν το είχα στόχο, λογικό είναι να μη μου έρθουν», είπε ο καλλιτέχνης για το αν είναι σπάταλος.

Σχετικά με τις παλαιότερες δηλώσεις του, πως μετά το σίριαλ 4 την «ψώνισε», ο Πάνος είπε: «Είναι μια δουλειά που χρειάζεται γερό στομάχι. Η επιτυχία που έρχεται σε ζορίζει. Μετά από αυτή μπαίνεις στη διαδικασία να ξεκινάς π.χ. το τραγούδι ή ό,τι ξεκινάς και αντί να απολαμβάνεις το τραγούδι να σκέφτεσαι θα αρέσει στον κόσμο αρκετά ώστε να σε χειροκροτήσει;»

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον γνωστό ηθοποιό και τραγουδιστή αν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού παντρεύτηκε κρυφά τη σύντροφό του, εκείνος με ειρωνική διάθεση απάντησε: «Το άκουσες κι αυτό; Λοιπόν θα αρνηθώ τα πάντα! Δεν είμαι με τη Μαρία Σολωμού. Η αλήθεια είναι ότι είναι μια στημένη σχέση, είμαι gay και η σχέση είναι απλά για τα περιοδικά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στα καινούργια του σχέδια και για ρόλους που θέλει να υποδυθεί: «Δεν ξέρω, δεν έχω κάποιον ρόλο που θέλω κάποια στιγμή να τον παίξω, γενικότερα είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Κάτι θα κάνω για το web tv στον ΑΝΤ1. Έγραψε το σενάριο ο Γιώργος Φειδάς, και νομίζω ότι θα απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις. Το θέμα είναι ποιος είναι ο πραγματικός σου εαυτός; Ο μπροστά από την κάμερα ή o πίσω από αυτή;»

Τέλος, περιέγραψε και την πρώτη μέρα που δούλεψε ως delivery boy: «Έχω δουλέψει delivery και έχω περάσει “υπέροχη” κατάσταση. Πρώτη μέρα δουλειάς, είμαι με την πίτσα, έχω χτυπήσει ένα κουδούνι και περιμένω να μου ανοίξουν. Ξαφνικά ακούω από το στενό φωνές “πιάστε τον, πιάστε τον!” και βλέπω έναν τύπο να τρέχει προς τα μένα. Και αυτός που τον κυνηγούσε μου φωνάζει “φίλε σταμάτησέ τον, όπως είναι!”.  Εγώ απλά κοιτούσα, δεν είχα πρόθεση να τον σταματήσω και βλέπω ότι ο τύπος τρέχει με το ένα χέρι και στο άλλο κρατάει πιστόλι. Με το που το βλέπω αρχίζω και χτυπάω δυνατά την πόρτα “ανοίξτε μου”». 

Scarlett Johansson: «Μου αρέσει να βλέπω πορνό με τον σύντροφό μου»

Σύμφωνα με την Scarlett, το πορνό, μπορεί να είναι πολύ «παραγωγικό», τόσο για του άντρες, όσο και για τις γυναίκες


Μπορεί για πολλές γυναίκες να θεωρείται ταμπού, όμως για την αισθησιακή Scarlett Johansson, το να δηλώσει δημόσια ότι απολαμβάνει να παρακολουθεί ταινίες πορνό, είναι απλά κάτι τόσο φυσικό.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Marie Claire της Βρετανίας, η 28χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ παραδέχθηκε πως της αρέσει να παρακολουθεί συχνά πορνό μαζί με τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με την Scarlett, η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac, το πορνό, μπορεί να είναι πολύ «παραγωγικό», τόσο για του άντρες, όσο και για τις γυναίκες, ωστόσο, σημείωσε, πως πρέπει να υπάρχει ένα όριο στην παρακολούθηση ταινιών σεξουαλικού περιεχομένου.

Αφορμή για αυτή τη συζήτηση στάθηκε ο ρόλος της στη νέα της ταινία, Don Jon, όπου υποδύεται το κορίτσι όπου ερωτεύεται ο εθισμένος με τις πορνοταινίες πρωταγωνιστής.

Φυσικά, την εν λόγω συνέντευξη συνόδευσε με μια επίσης «καυτή» φωτογράφιση.


Enhanced by Zemanta

Ρούσσος: «Ηχογραφήσαμε τον οδηγό του Vangelis να κάνει sex με μία πόρνη για το άλμπουμ «666»»

Ο Ντέμης Ρούσσος σε συνέντευξή του μιλά μεταξύ άλλων για καλλιτέχνες της γενιά του που έφυγαν νωρίς από τα ναρκωτικά και αποκαλύπτει μια αληθινή συγκλονιστική ιστορία!

«Πριν φύγουν από την ζωή, όλοι αυτοί οι μύθοι της εποχής μου είχαν προλάβει να δώσουν το στίγμα τους στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Έζησα τη δεκαετία των 60s, που ήταν φουλ στα ναρκωτικά και δεν έκανα ποτέ χρήση, δεν τα ακούμπησα ούτε εγώ ούτε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου. Μια φορά κάπνισα ένα τσιγάρο χασίς και με πήρε ο ύπνος» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΕΓΩ για τα ταλέντα της δικής του γενιάς που έφυγαν νωρίς από τις ουσίες.

Το θρυλικό άλμπουμ «666» με τη συνεργασία του Κώστα Φέρρη, του Βαγγέλη Παπαθανασίου και της Ειρήνης Παππά είναι δίσκος που όχι μόνο αναφέρεται στο σεξ, αλλά περιλαβάνει και φυσικούς ήχους: «Τότε χρησιμοποιήσαμε τον οδηγό του Βαγγέλη Παπαθανασίου που έκανε σεξ με μια πόρνη για τις ανάγκες της ηχογράφησης. Είναι αληθινή ιστορία».


Enhanced by Zemanta

Μεγάλο σουξέ η Αραβανή! Έχει δεχτεί φλερτ από γυναίκα και εκείνη...!!!

Η Ευαγγελία Αραβανή σε συνέντευξή της μεταξύ άλλων αποκαλύπτει πως την έχει φλερτάρει γυναίκα!


«Σχετικά πρόσφατα έλαβα μήνυμα στο Facebook από μια κοπέλα, η οποία με ρωτούσε αν θα ήθελα να βρεθούμε. Μου έγραφε: "Θα έβλεπες ερωτικά μια γυναίκα;"». Αρχικά, «πάγωσα, γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί.

Ήταν το πρώτο σοκ. Ειλικρινά όμως, δεν θυμάμαι τι της απάντησα» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΕΓΩ! Όσο δε για την σχέση της με τον Ηλία Βρεττό, που κρατά σχεδόν ένα χρόνο δηλώνει:

«Ειδικά στην αρχή, δεχτήκαμε έντονο πόλεμο χωρίς λόγο. Δεν ξέρω γιατί. Με ενόχλησε και με στεναχώρησε. Τόσο εγώ, όσο και ο Ηλίας, δεν θέλουμε να προκαλούμε με την προσωπική μας ζωή. Το πιο ενοχλητικό, είναι πως έξω από το σπίτι σου μπορεί να βρίσκεται ένας παπαράτσι και να μην τον δεις ποτέ».

gossip-tv.gr

Η RI-Ri πιο… υγρή από ποτέ-Φωτογραφίζεται με μαγιό στη θάλασσα και στην άμμο


​Στην πατρίδα της τα Barbados βρέθηκε η Rihanna, ώστε να κάνει ένα διάλειμμα από την παγκόσμια περιοδεία της «Diamonds».


Η 25χρονη τραγουδίστρια, φόρεσε το μαγιό της, πήγε στη θάλασσα, και για να χαλαρώσει, άρχισε να ποζάρει μέσα κι έξω από αυτήν, στήνοντας με πολύ καυτό τρόπο το κορμί της, στο φωτογραφικό φακό.


Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η Ri-Ri πιο υγρή από ποτέ το καταχάρηκε, ενώ στη συνέχεια πήγαν να τη βρουν και οι παιδικοί της φίλοι, με τους οποίους έπαιξε στη θάλασσα, ήπιες τις μπύρες και τα cocktails της, και έκανε jet ski.


Κι από κορμί; Κορμάρα!

star.gr

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Φθινοπωρινή απόδραση στην Άνδρο!

Τι κι αν οι θερμοκρασίες έπεσαν και οι πρώτες βροχούλες έκαναν την εμφάνιση τους, οι δυο τους δεν αποχωρίζονται ποτέ τον επίγειο παράδεισο τους!

Έτσι λοιπόν το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος βρέθηκαν στην Άνδρο.

Η παρουσιάστρια, όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύσει το περιοδικό Hello, επιδόθηκε στην κηπουρική και στην μαγειρική .

Την επόμενη μέρα, όπου βρέθηκαν και πάλι στην Αθήνα, η όμορφη Ελένη γιόρτασε τα γενέθλια της με ένα ρομαντικό δείπνο. Πάντα συντροφιά με τον αγαπημένο της, απόλαυσαν νοστιμιές σε γνωστό εστιατόριο ενώ ο Ματέο της δώρισε ένα πανέμορφο κόσμημα για το λαιμό.


Ελένη Χατζίδου: Χορεύοντας με τις πλαστικές

Αποφασισμένη να μεταμορφωθεί σε μια σούπερ σέξι ντίβα, η Ελένη Χατζίδου έσβησε μία προς μία τις ατέλειες της εμφάνισής της. Χωρίς κανέναν φόβο για το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού, η Βορειοελαδίτισσα τραγουδίστρια εντυπωσιάζει στο «Dancing with the stars», γεμάτη άνεση και αυτοπεποίθηση με το ολοκαίνουριo σώμα της

Το μακρινό 2003 ο Νίκος Μουρατίδης είχε εκδηλώσει την απόγνωσή του για την Ελένη Χατζίδου με τη φράση: «Είσαι μονίμως σαν δαρμένο σκυλί». Μία δεκαετία αργότερα, ο πάντα άτεγκτος κριτής, που έχει ταυτίσει την πύρινη γλώσσα του με τα ελληνικά talent shows, δεν θα μπορούσε να ξεστομίσει -ούτε καν να διανοηθεί- ένα παρόμοιο σχόλιο. Διότι ακόμη και αν είχε την ίδια παρόρμηση να επιπλήξει τη Βορειοελαδίτισσα τραγουδίστρια για το παραπονιάρικο ύφος της, θα δυσκολευόταν πολύ να την αναγνωρίσει - ακόμη και αν εκείνη στεκόταν ενώπιόν του, όπως τότε, στο «Pop Stars», ακόμη και αν ήταν πιο θλιμμένη κι από δαρμένο τσιουάουα. Ανάμεσα στο 2003, όταν πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση ως επίδοξη τραγουδίστρια, pop-star, show-woman κ.ο.κ., και το σήμερα, η Ελένη Χατζίδου έχει εξελιχθεί καλλιτεχνικά αλλά κυρίως εμφανισιακά: όπως μαρτυρά η συμμετοχή της στο «Dancing with the stars», η σημερινή Χατζίδου θα μπορούσε κάλλιστα να έχει αλλάξει όνομα και στοιχεία ταυτότητας - πρόκειται, δηλαδή, για ένα εντελώς διαφορετικό άτομο. Πιθανώς θέλοντας να αποδείξει πόσο σοβαρά παίρνει τον ρόλο της ως διαγωνιζόμενης στο DWTS, δεν αρκέστηκε στη σωστή αθλητική προετοιμασία, με την ενδεδειγμένη άσκηση και διατροφή. Δεν της έφτασε ούτε ένας επιδερμικός καλλωπισμός.

 ΠΡΙΝ 2003

Προχώρησε σε βαθιές τομές, όπως η ρινοπλαστική. Συμπτωματικά ή όχι, λίγο πριν από την έναρξη του «Dancing» η μύτη της Ελένης ανασχεδιάστηκε και αναπλάστηκε, ίσως επειδή ένιωσε μειονεκτικά βλέποντας το γειτονικό στήθος, που κι αυτό είχε δεχθεί την ευλογία της πλαστικής σε παρελθόντα -αν και όχι τόσο μακρινό- χρόνο.

Πριν από μόλις τρεις μήνες, η Ελένη Χατζίδου είχε εξομολογηθεί στο «thema people» ότι ο λόγος που προέβη σε επέμβαση αναδιαμόρφωσης, ανύψωσης, διόγκωσης και στρογγυλοποίησης της θωρακικής της χώρας υπαγορεύτηκε από μια σκέψη-μοδίστρα: «Ανέκαθεν είχα την αίσθηση ότι, αν είχα μεγαλύτερο στήθος, θα έστρωναν καλύτερα τα ρούχα μου, θα μπορούσα πιο εύκολα να βάλω ένα φόρεμα». Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Χατζίδου είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια, οπότε δικαιολογείται απολύτως το να προτιμά μια εγχείρηση στο σώμα από μια παραπάνω πιέτα στο φουστάνι. Εξάλλου, το σφριγηλό και καλοσχηματισμένο στήθος, σε πλήρη αντίθεση με τα ενδύματα, δύσκολα φεύγει από τη μόδα. Η σύγκριση του τύπου «πριν» και «μετά» στην περίπτωσή της παρέχει κάποια συγκλονιστικά αποτελέσματα και αποτελεί φόρο τιμής στην ανθρώπινη θέληση, καθώς και στις προόδους της τέχνης, της τεχνικής και της ιατρικής του καλλωπισμού. Αν υπήρχε κατηγορία «Αγνώριστη», η Ελένη Χατζίδου θα ήταν ήδη πρωταθλήτρια. Στήθος, μύτη, μαλλιά, δόντια έχουν υποστεί επανορθωτικό ρεκτιφιέ και επανασυναρμολόγηση, συνθέτοντας ένα ομολογουμένως καλαίσθητο και σαφώς ανώτερο του αρχικού τελικό προϊόν. Με τις καίριες και επιτυχείς παρεμβάσεις της, η Ελένη Χατζίδου άλλαξε κατηγορία, προβιβάστηκε.

Πλαστική για καλύτερη ψυχολογία

Στην πρεμιέρα του «Dancing» η Ελένη εμφανίστηκε αεράτη και σέξι, προκλητική και διεγερτική, επιδεικνύοντας τις «ποδάρες» που εκ φύσεως και άνευ παρεμβάσεων διαθέτει, ένα στοιχείο που προσπάθησε να τονίσει -έως σημείου παρεξηγήσεως- ο παρτενέρ και χορογράφος της, ο νεότατος Γιώργος Κετσερίδης. Στο δεύτερο live, όμως, φαίνεται ότι η καυτή Ελένη χτυπήθηκε από το κακό μάτι, καθώς αναγκάστηκε να περιορίσει τις εξεζητημένες χορευτικές της φιγούρες εξαιτίας τραυματισμού της στα πλευρά. Εστω κι έτσι, όμως, η λαβωμένη Σταχτοπούτα κατάφερε να γοητεύσει και να κερδίσει την παραμονή της στο show, αποφεύγοντας τα «Χειρότερα», όπως θα έλεγε και το χιτ στο οποίο η Ελένη Χατζίδου οφείλει την πρόσφατη έκρηξη που γνωρίζει η δημοτικότητά της. Επιστρέφοντας στο ζήτημα των σωματικών βελτιώσεων, είναι άγνωστο αν η Ελένη έχει κατά νου κάποιες περαιτέρω επεμβάσεις - ίσως όμως η επιτυχία της στο DWTS να την ωθήσει, ούτως ή άλλως, προς αυτή την κατεύθυνση. Λαμβάνοντας υπόψη το «σενιάρισμα» κάποιων κρίσιμων λεπτομερειών στην εμφάνισή της πριν από το show, φαντάζεται κανείς τι θα μπορούσε να κάνει αν, για παράδειγμα, έφτανε ως τον τελικό.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...