Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Η αίτηση διαζυγίου της Φλ. Θεοδώρου στον Χρ. Δάντη

Την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής η Φλώρα Θεοδώρου κατά του Χρήστου Δάντη παρουσίασε το star.gr. Σε αυτήν η Φλώρα Θεοδώρου κατηγορεί τον πρώην άνδρα της για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης αλλά και για... μοιχεία.
  
Η Φλώρα Θεοδώρου ζητά με την αγωγή της να χωρίσει από τον Χρήστο Δάντη λόγω της εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσε με την Τζένυ. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Επειδή οι λόγοι κλονισμού του γάμου μας που αφορούν στο πρόσωπο του εναγόμενου είναι η μοιχεία / εξωσυζυγική σχέση και λόγω αυτής η εγκατάλειψη συζυγικής μας στέγης».
  
Στην αγωγή διαζυγίου η Φλώρα Θεοδώρου χαρακτηρίζει «δύστροπο», «ιδιόρρυθμο» και «προβληματικό» τον πρώην σύζυγό της:«Κατά τα χρόνια της συμβίωσής μας αλλά και κατά τους πρώτους μήνες του γάμου μας η σχέση μας ήταν αρμονική, παρά το γεγονός ότι ο εναγόμενος είναι ένας δύσκολος και δύστροπος άνθρωπος, ισχυρογνώμων, με μεγάλες απαιτήσεις, έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις , οι οποίες οφείλονταν κατά μεγάλο μέρος στο στρες για την επαγγελματική του πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του και τις ψυχολογικές του μεταπτώσεις υπέμενα καθόσον ήταν ο σύντροφός μου και τον αγαπούσα».
  
Αλλά και για την αδυναμία της να πληρώσει τις δόσεις του δανείου υπεύθυνο θεωρεί τον πρώην σύζυγό της η Φλώρα Θεοδώρου: «Όλα τα χρόνια που ζούσαμε μαζί κυριολεκτικά κατέθετα όλα τα χρήματά μου από την εργασία μου αλλά και την διόλου ευκαταφρόνητη μηνιαία οικονομική στήριξη της οικογένειάς μου στα χέρια του, χωρίς κανέναν έλεγχο και καμία απαίτηση. Όμως κατά το έτος 2006, ενώ συζούσαμε με τον εναγόμενο, εκείνος έθεσε ως όρο για την συνέχεια της συμβίωσής μας και τον μετέπειτα γάμο μας, την αποχή μου από κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα, προκειμένου να αφοσιωθώ στην οικογένειά μας και ειδικότερα στην φροντίδα του ίδιου και του ανήλικου γιου του».

Όπως ισχυρίζεται η Φλώρα Θεόδωρου, ένα ανώνυμο τηλεφώνημα τον Ιούνιο του 2008 της άνοιξε τα μάτια. Ο άντρας που αγαπούσε ήταν ερωτευμένος με κάποια άλλη: «Εξάλλου το ίδιο διάστημα από τον Μάιο του 2008 μου δημιουργήθηκαν έντονες υπόνοιες ότι ο σύζυγός μου διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση καθόσον δεν ήταν λίγες οι φορές που διαπίστωσα την ύπαρξη ύποπτων μεταμεσονύκτιων τηλεφωνικών κλήσεων, μηνυμάτων, επικοινωνίας μέσω διαδικτύου, ενώ οι υποψίες μου έγιναν βεβαιότητα όταν έλαβα και εγώ η ίδια ανώνυμα τηλεφωνήματα περί τον μήνα Ιούνιο 2008 με τα οποία άγνωστα προς εμένα άτομα με προειδοποιούσαν για την εξωσυζυγική σχέση του εναγόμενου και με προέτρεπαν να τον χωρίσω. Εκείνος με διαβεβαίωνε ότι “δεν συμβαίνει τίποτα”, μου δήλωνε ότι “είμαι η γυναίκα της ζωής του” και ότι “μόνο εμένα αγαπάει" και ενόσω  τον πίστευα και επειδή τον αγαπούσα, εθελοτυφλούσα».
  
Και συμπληρώνει η Φλώρα Θεοδώρου για τον χωρισμό: «... ότι είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη γυναίκα την οποία γνώριζε και από πριν από το γάμο μας και με την οποία διατηρούσε για πολλά χρόνια σχέση και θέλει να ζήσει μαζί της, γεγονός που έπραξε άμεσα εγκαταλείποντας την 8-8-2009 την συζυγική μας στέγη μαζί με το παιδί του και τα προσωπικά του είδη και έκτοτε ζει με το ως άνω πρόσωπο χωρίς να κρύβει τη σχέση του ούτε από τους οικείους μας ούτε και από τα ΜΜΕ».
  
Αυτά αναφέρονται στην αίτηση διαζυγίου της Φλώρας Θεοδώρου. Το Star επικοινώνησε με τον Βασίλη Καπερνάρο, δικηγόρο του Χρήστου Δάντη, ο οποίος συνέστησε στην Φλώρα Θεοδώρου «ό,τι θέλει να κάνει, να το κάνει από το δικό της σπίτι». Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε...

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Σοβαρά άρρωστη η Gwyneth Paltrow

Σοκ στην ίδια αλλά και τους θαυμαστές της προκάλεσε το πρόβλημα υγείας της Gwyneth Paltrow... Όπως εξομολογήθηκε μέσω του προσωπικού της blog, βρίσκεται ένα βήμα πριν την οστεοπόρωση, μιας και οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από οστεοπενία.

«Οι γιατροί διαπίστωσαν πως τα επίπεδα της βιταμίνης D στον οργανισμό μου είναι χαμηλά, γεγονός που δεν είναι καθόλου καλό», έγραψε η 37χρονη ηθοποιός στο blog της.

Η περιπέτεια της υγείας της άρχισε όταν υπέστη κάταγμα στο πόδι και οι γιατροί εντόπισαν το πρόβλημα. Όπως πρόσθεσε η ίδια, της συνέστησαν να παίρνει επιπλέον βιταμίνη D, αλλά και να κάνει αρκετή ηλιοθεραπεία.

Πρόκειται για μία ασθένεια κατά την οποία τα οστά «αραιώνουν», δηλαδή μειώνεται η πυκνότητά τους. Η οστεοπενία είναι σε ελαφριά μορφή και σταδιακά εξελίσσεται σε οστεοπόρωση, που είναι η χειρότερη μορφή.

Η οστεοπενία προσβάλλει κυρίως ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και η εμφάνισή της στην Gwyneth προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά...

Όπως λένε ειδικοί, η ίδια η σταρ ενδέχεται να έβλαψε τον εαυτό της με τις δίαιτες που ακολουθούσε κατά καιρούς. Μάλιστα, για μία από αυτές είχε αποκαλύψει πως δεν περιείχε καθόλου γαλακτοκομικά.

Η 37χρονη ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με όλους το πρόβλημά της, με στόχο, όπως είπε, να γίνει αιτία αφύπνισης για εκατομμύρια γυναίκες που υποφέρουν από την ίδια ασθένεια.

Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Όπρα Γουίνφρι – Η «βασίλισσα» των διάσημων στο θρόνο της

James Cameron speaking at TED 2010.Image via Wikipedia
Με τα καινούργια δεδομένα η Όπρα Γουίνφρι, που θεωρείται η «βασίλισσα» των ΜΜΕ, επιστρέφει ξανά στο θρόνο της, αφού αναδείχθηκε για 4η φορά διασημότητα της χρονιάς από το περιοδικό Forbes.
Οι απολαβές της γνωστής παρουσιάστριας, έφτασαν την περασμένη χρονιά τα 315 εκατομμύρια δολάρια, που ήταν το υψηλότερο ποσό από την Top100 λίστα του γνωστού περιοδικού Forbes. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που η Όπρα κατακτά αυτό τον τίτλο, τον οποίο κατά την περσινή χρονιά της «έκλεψε» η Αντζελίνα Τζολί.
Στην πεντάδα βρίσκετε επίσης η γνωστή τραγουδίστρια Beyonce, ο James Cameron, η εκκεντρική Lady Gaga και ο διάσημος παίκτης του γκολφ Tiger Woods.
Τα κριτήρια που χρησιμοποιεί το περιοδικό για την ανάδειξη των κορυφαίων διασημοτήτων του πλανήτη, αφορούν τόσο τις αποδοχές τους όσο και την κάλυψη τους από τον διεθνή τύπο.
Enhanced by Zemanta

Ένα διαζύγιο και ένας γάμος, μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο Χόλιγουντ

Sandra Bullock at the premiere for The ProposalΈνα διαζύγιο και ένας γάμος βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο επίκεντρο των συζητήσεων στο Χόλιγουντ. Η Μέγκαν Φοξ, με τους εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον «καλό» της Μπράιν Όστιν Γκριν, ενώ ένα προδιαγεγραμμένο διαζύγιο, αυτό της Σάντρα Μπούλοκ με τον Τζέσε Τζέιμς είναι πλέον οριστικό.

Την είδηση του γάμου επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Μέγκαν Φοξ. Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός είχε αρραβωνιαστεί -για δεύτερη φορά- με τον Γκριν στις αρχές Ιουνίου. Το ζευγάρι είχε επισημοποιήσει τη σχέση του και το 2006.

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν έγινε γνωστός ως «Ντέιβιντ» στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Την ίδια ώρα, στον κατάλογο με τα διαζευγμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ συμπεριλαμβάνονται πλέον η Σάντρα Μπούλοκ και ο Τζέσε Τζέιμς.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο, λίγο καιρό αφότου έγιναν γνωστά τα ...παραστρατήματα του Τζέιμς.
Enhanced by Zemanta

Οριστικό τέλος στον γάμο της Sandra Bullock


Η περιπέτεια της βραβευμένης με oscar ηθοποιού Sandra Bullock παίρνει τέλος με το διαζύγιο της.

Οι ερωτικές περιπέτειες του Jesse James έστρεψαν το ενδιαφέρον του κοινού στον γάμο του με την Sandra Bullock. H διάσημη ηθοποιός πέρασε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστηνμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μην μπορώντας να πιστέψει την μία αποκάλυψη μετά την άλλη που ξεσπούσε.

Όλα αυτά όμως σταμάτησαν όταν αποφάσισε να κάνει τις πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις και να μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα έγιναν. Η Sandra συνεχίζει φυσιολογικά πλέον την προσωπική αλλά και επαγγελματική ζωή της καθώς έχει έναν άνθρωπο να φροντίζει, τον υιοθετημένο της γιο Louis.

Βέβαια, η ηθοποιός είναι πλέον μία ανύπαντρη μητέρα αφού βγήκε επισήμως και το διαζύγιο από τον James. Η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε από την ίδια στις 23 Απριλίου και οι υπογραφές έπεσαν πριν από μια εβδομάδα. Μάλιστα, τα χαρτιά έχουν ήδη σφραγιστή από την περασμένη Δευτέρα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα δωθούν στην δημοσιότητα.
Enhanced by Zemanta

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Ο πρώην της Ζέτας της γνώρισε τη νυν!

Γνώρισε τη νυν στην πρώην! Ο λόγος για τον Κώστα Αλιμπέρτη, που από το 1995 έως το 2000 ήταν ζευγάρι με τη Ζέτα Μακρυπούλια και δη από τα πλέον συζητημένα.

Ο γοητευτικός γυμναστής, που στο παρελθόν έχει κάψει καρδιές, εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι με την 23χρονη -φυσικό στο επάγγελμα- Ερη Σούκου.

Το λαμπερό ζευγάρι της σοουμπίζ πριν από λίγες μέρες εθεάθη στην πρεμιέρα της ταινίας «Kings of Mykonos», όπου πρωταγωνιστεί η Μακρυπούλια, στην Αθήνα. Ο Κώστας, μάλιστα, όχι μόνο μίλησε με τη Ζέτα, αλλά της σύστησε και την καινούργια του αγαπημένη. Η Ζέτα ήταν πολύ ζεστή μαζί της - άλλωστε, με τον Κώστα χώρισαν πολιτισμένα. Χάρηκε πολύ που ο πρώην της είναι ευτυχισμένος.

Μπορεί να έχει περάσει μία δεκαετία απ’ όταν Ζέτα και Κώστας χώρισαν (ήταν ζευγάρι πολύ προτού η Ζέτα γίνει ζευγάρι με τον Αντώνη Ρέμο) και να έχουν χαράξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο ποτέ δεν σταμάτησαν να ενδιαφέρονται ο ένας για την εξέλιξη και τη ζωή του άλλου. Ετσι, στην πρεμιέρα της ταινίας «Βασιλιάδες της Μυκόνου» τους δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουν τα νέα τους.

Οσο για τη σχέση του Κώστα με την Ερη, οι δυο τους πλέον σε πελάγη ευτυχίας. Πρώτοι και καλύτεροι είχαν πάει για τα πέμπτα γενέθλια του «Mao» στο Καλλιμάρμαρο και πόζαραν στον φακό μες στην καλή χαρά.

Να πούμε ότι ο Κώστας Αλιμπέρτης αυτή την περίοδο ασχολείται, εκτός από τα γνωστά του γυμναστήρια, και με εταιρεία διαφήμισης. Παρά τις υποχρεώσεις του, όμως, βρίσκει χρόνο να βγαίνει και να διασκεδάζει με την κοπέλα του. Φυσικά, άμεσα έχουν δρομολογήσει διακοπές - μακριά από αδιάκριτα μάτια.
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή στην "Ρόδα,τσάντα και κοπάνα"!

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει  στο  Τ-LIFE , την συμμετοχή της κόρης του στο remake της ταινίας του Ο.Ευστρατιάδη!

Η 19χρονη Κωνσταντίνα Πανταζή το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Μαΐαμι όπου σπουδάζει Θέατρο-Κινηματογράφο-Σκηνοθεσία. Η μεγάλη αδυναμία που έχει ο τραγουδιστής στην κόρη του είναι γνωστή και τώρα που είναι μακριά του λείπει πιο πολύ.




Ωστόσο, οι δύο τους είχαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγο στη Μύκονο όπου η Κωνσταντίνα έκανε διακοπές με τον αγαπημένο της Travis και ο τραγουδιστής έκανε συζητήσεις με νυχτερινό μαγαζί της περιοχής. Tα δύο παιδιά γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των σπουδών τους και απολαμβάνουν τις διακοπές τους.



Τώρα, το ζευγάρι βρίσκεται στο Παρίσι και θα ταξιδέψει στην Πράγα για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του Αμερικανού Travis ο οποίος είναι μουσικός και ηθοποιός. Έπειτα θα πάνε στη Σκωτία για την συμμετοχή της Κωνσταντίνας σε ένα θεατρικό και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για ένα δεκαήμερο κοντά στους γονείς της.

Εμείς μιλήσαμε με τον Λευτέρη Πανταζή και μας είπε: "Ευελπιστώ ότι θα γυρίσει στην πατρίδα και θα μείνει εδώ, κοντά στην μαμά της και τον μπαμπά της αλλά απ' ότι βλέπω από τα μηνύματα θα κοιτάξει αν μπορέσει να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Ο κάθε γονιός θέλει το καλό του παιδιού του, αν πιστεύει ότι το μέλλον της είναι εκεί, μακάρι!"

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής μας αποκάλυψε ότι η Κωνσταντίνα δέχτηκε πρόταση από τον Όμηρο Ευστρατιάδη για την ταινία "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα" όπου θα έχει ένα μικρό ρόλο. "Μίλησε με τον σκηνοθέτη προχθές κι έχουν κάνει συνεννόηση. Δεν επεμβαίνω εγώ, μόνη της παίρνει τις αποφάσεις", δηλώνει ο Λευτέρης Πανταζής για τις συζητήσεις που είχε η κόρη του με τον σκηνοθέτη του remake της κλασικής ταινίας.

Μυστικό ραντεβού Πρεζεράκου – Λάτσιου

Τον τελευταίο καιρό οργιάζουν οι φήμες ότι η νικήτρια του «Dancing with the stars» Έρρικα Πρεζεράκου θα αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα οι φήμες αυτές φούντωσαν ακόμα περισσότερο, μετά από το ραντεβού που είχε με τον διευθυντή ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού και κριτή του παιχνιδιού Γ. Λάτσιο.

Τι γύρευε λοιπόν η αλεπού στο παζάρι; Η Έρρικα αποκάλυψε στο STAR τι ειπώθηκε στο μυστικό ραντεβού που είχε με τον Γ. Λάτσιο.

«Είχαμε μια συνάντηση και η ερώτηση ήταν αν θέλω να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Αλλά το θέλω να ασχοληθώ με την τηλεόραση, μέχρι το κάνω εκπομπή έχει διαφορά», είπε η Έρρικα.

Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι συναντηθήκατε με κοτζάμ διευθυντή ψυχαγωγικού προγράμματος και η συνάντηση αυτή ήταν απλώς διερευνητική;

Κι αυτά που ακούγονται ότι από τη νέα σεζόν θα αναλάβετε την παρουσίαση εκπομπής μαγειρικής;

«Έχω ακούσει από τον αδερφό μου ο οποίος παρακολουθεί λίγο περισσότερο τα πράγματα, γιατί εγώ δεν προλαβαίνω, ότι είχε ακουστεί ότι μπορεί να κάνω εκπομπή μαγειρικής. Ξέρω ότι θα υπάρξει μια τέτοια εκπομπή στον ΑΝΤ1 αλλά δεν έχω καμία πρόταση γι΄ αυτό», είπε η νικήτρια του Dancing.

Η Έρρικα είπε επίσης ότι αν θα την ενδιέφερε να κάνει εκπομπή θα ήθελε να κάνει κάτι που να της αρέσει και ανάμεσα σ’ αυτά είναι και η μαγειρική!!!! Γιατί όπως είπε, λόγω και καταγωγής, από πολύ μικρή η μαμά της την έβαζε να μαθαίνει να μαγειρεύει και να είναι καλή νοικοκυρούλα!!!

Μέχρι πάντως να υπάρξει τελική συμφωνία, η Έρρικα θα μας βγάλει την ψυχή για να παραδεχθεί ότι είναι σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο…

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ακτινογραφίες αξίας 45.000 δολαρίων

Τρείς ακτινογραφίες της μεγάλης ντίβας του Hollywoodπουλήθηκαν στην τιμή των 45.000 δολαρίων, δέκα φορές πάνω από την εκτιμώμενη τιμή τους.

Οι ακτινογραφίες αυτές, προέρχονται από εξετάσεις που έκανε η  Μέριλιν Μονρόε το 1954 στο νοσοκομείο «Κέδροι του Λιβάνου». Ο οίκος δημοπρασιών Ζιλιέν, ανακοίνωσε ότι η πώληση εντάσσεται στα πλαίσια δημοπρασίας ενθυμημάτων του Hollywood και πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο θέρετρο και καζίνο Planet Hollywood στο Λας Βέγκας.

Στην ίδια δημοπρασία διατέθηκαν προς πώληση το κουστούμι σούπερμαν που φορούσε ο Κρίστοφερ Ριβ στην ταινία «Σούπερμαν IV», το φόρεμα της Οντρεϊ Χέπμπορν από την ταινία «Έξυπνο Μουτράκι» καθώς και το στολισμένο με κρύσταλλα γάντι του Μάικλ Τζάκσον που φορούσε ο βασιλιάς της ποπ στην περιοδεία του «Victory».

Η Μονρόε, πέθανε τον Αύγουστο του 1962 σε ηλικία 36 χρόνων.

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

«Ο Michael δολοφονήθηκε γιατί άξιζε περισσότερα νεκρός»

«Ο Michael δολοφονήθηκε επειδή άξιζε πολύ περισσότερα νεκρός παρά ζωντανός», υποστήριξε η αδελφή του Michael Jackson,  LaToya, σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στο GMTV και συνέχισε  «Δολοφονήθηκε για τον κατάλογο της δισκογραφίας του και αυτοί το ήξεραν αυτό».

Σύμφωνα με άρθρο του Billboard Magazine, από την ημέρα του θανάτου, του Βασιλιά της ποπ, η οικογένειά του και όσοι έχουν πνευματικά δικαιώματα στα έργα του, έχουν κερδίσει συνολικά 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένα δυνατό χαστούκι, όχι μόνο στον Michael αλλά και σε όλη την οικογένεια. Είναι εντελώς άδικο, είναι λάθος και δεν ήταν ατύχημα. Ποτέ δεν είχα αμφιβολία. Από την ημέρα που έμαθα ότι ο Michael δεν είναι πια μαζί μας, όταν η μητέρα μου ούρλιαξε ότι είναι  νεκρός στο τηλέφωνο, απλά ρώτησα Ποιος το έκανε;», δήλωσε η LaToya.

 Αλλά και ο αδερφός του Μ. Jackson, Jermaine, μίλησε στο BBC World Service λίγες ημέρες πριν από το μνημόσυνο του popstar.

«Η ζωή υπήρξε σκληρή με την οικογένειά μου. Ποτέ δε θα ξεπεράσουμε το θάνατο του.  Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα, απλά μαθαίνουμε να ζούμε με την απουσία του Michael».

Ο Jermaine αναρωτήθηκε επίσης γιατί ο Michael έχει τόσο θετική ανταπόκριση τώρα από ανθρώπους, οι οποίοι όταν εκείνος ζούσαν δεν τον αντιμετώπιζαν με τον καλύτερο τρόπο. «Η αγάπη που δίνουν στον αδερφό μου τώρα που είναι νεκρός είναι η αγάπη που θα έπρεπε να του έδειχναν όταν ήταν ζωντανός», είπε.

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Σκορδά - Μενεγάκη

Δεν ξέρω, δεν απαντώ ήταν σε γενικές γραμμές η απάντηση της Φαίης Σκορδά όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ότι η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η μοναδική που δεν ασχολήθηκε με τον γάμο της. Τι είπε, όμως, η Φαίη για την κόντρα της ξανθιάς που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες;

«Δεν γνωρίζω αυτό που λες», ήταν η απάντηση της Φαίης όταν δημοσιογράφος της Real News -στην οποία δίνει σήμερα συνέντευξη- της επεσήμανε ότι όλοι πλην Ελένης έπαιξαν τον γάμο της.

Δεν λέμε, λογικό είναι να μην είδε την Δευτέρα μετά τον γάμο τον «Καφέ» μιας και έπρεπε να ξεκουραστεί από το ξενύχτι. Όμως, κανείς δεν την ενημέρωσε; Τόσα αφιερώματα της έκαναν οι συνεργάτες της, δεν βρέθηκε ούτε ένας να της πει ότι η Ελένη έκανε σαν να μην έγινε ποτέ ο γάμος; Έστω τις επόμενες ημέρες βρε αδερφέ...

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πίσω από αυτό. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να παίξει κάποιο θέμα», συνεχίζει η Φαίη.

Μήπως όμως υπάρχει; Για να θυμηθούμε τι είχε πει η ξανθιά παρουσιάστρια του Atler και συντόμως του Mega όταν την ρώτησαν αν έχει καλέσει την Μενεγάκη στον γάμο της... «Είναι λίγο μεγάλη», είχε πει χαρακτηριστικά.

Μετά από αυτή την ατάκα ο «Καφές με την Ελένη» ούτε κοντινό, ούτε μακρινό πλάνο έδειξε από τον γάμο και ούτε μια λέξη δεν ακούστηκε είτε από την παρουσιάστρια είτε από το πάνελ. Άσε τα υπονοούμενα με τα παπούτσια της Ελένης, μετά την αποκάλυψη της νύφης ότι έβγαλε τα γοβάκια για να ξεκουραστούν τα πόδια της και τα έχασε.

Το αποκορύφωμα, πάντως, είναι λίγο παρακάτω: «Μπορεί κάτι να έτυχε, μπορεί να το κάνει τις επόμενες ημέρες», καταλήγει η Φαίη.

Δεν λέμε, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, ωστόσο, η εκπομπή της Ελένης μας αποχαιρέτισε για αυτή την σεζόν!
Δεν πειράζει βρε, του χρόνου! Εξάλλου, απέναντι θα είστε...

Ψάχνει άντρα η Σάσα Μπάστα

Σάσα Μπάστα καλεί άνδρες... όβερ! «Είμαι μόνη σαν το λεμόνι», είπε στην κάμερα του Star και εξέφρασε την επιθυμία της να βρει άντρα!

Άντρα θέλει τώρα τον θέλει η Σάσα, που επιστράτευσε ακόμα και τον δημοσιογράφο μας για να της βρει γαμπρό και, μάλιστα, μέσα στον πανικό που επικρατούσε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Μα τι έγινε ο Γιάννης Μανιάτης του Πανιωνίου; Αυτός είναι ποδοσφαιριστής, εκείνη τον σούταρε;

Πάντως, πρόσφατα στην Μύκονο άλλα είδαμε... Το Σασουλίνι με (σ)έξαλλο ροζ μπικίνι να κάνει παιχνίδια στη θάλασσα και τον ήλιο με τον Μάνο Κατσαμπούρη.

Βέβαια, πού τους χάνεις πού τους βρίσκεις όλο μαζί είναι αυτοί οι δύο, ενώ το μοντέλο - DJ - τραγουδίστρια διαμηνύει πως είναι μόνο φίλοι.

Γιατί, είπε κανείς ότι δεν μπαίνουν γκολ σε... φιλικά τέρματα;

Πάντως, η Σάσα επιμένει: «θέλω άντρα»!

Ε, στείλτε κι εσείς τα βιογραφικά σας ντε! Μόνο μην ξεχάσετε να εσωκλείσετε φορολογική ενημερότητα και Ε9...


Δείτε τις εκκλήσεις της Σάσας προς τους άνδρες!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...