Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

VIDEO - BritneySpears: Μόνο με τα εσώρουχά στο νέο της βίντεο κλιπ

Ενσαρκώνει μια κοπέλα η οποία οδηγείται συχνά στην... τρέλα λόγω της παράφορης ζήλειας που νιώθει για τον σύντροφο


Αφού περίμεναν έναν ολόκληρο μήνα, οι θαυμαστές της Britney Spears μπορούν πλέον να απολαύσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια στο νέο της βίντεο κλιπ για το κομμάτι της «Perfume» από το άλμπουμ της «Britney Jean» που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο.

ΜRS EUROPEAN UNION 2013 Η ΝΤΙΑΝΑ ΠΟΘΗΤΟΥ! - Το 7ο της συλλογής της!

Για άλλη μια φορά η Ντιάνα Ποθητού, γύρισε από παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς με έναν ξεχωριστό τίτλο και στέμμα, το 7ο της συλλογής της! 


Ο διαγωνισμός Μrs Europe 2013, που έγινε στις 21 Νοεμβρίου, στην Οδησσό της Ουκρανίας, συγκέντρωσε τις πιο όμορφες και επιτυχημένες γυναίκες της Ευρώπης, που ήρθαν όχι μόνο να αποδείξουν ποια είναι η ωραιότερη ανάμεσά τους, αλλά και να συνάψουν γνωριμίες και συνεργασίες μεταξύ των χωρών τους. 

«Νικ ο’ κλοκ»: H άγνωστη πλευρά της Καίτη Γαρμπή

Κάθε εβδομάδα, ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξενεί έναν καλεσμένο για να αποκαλύψει την άλλη του πλευρά, αυτή που μας είναι περισσότερο άγνωστη.


Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στις 22:30, καλεσμένη της εκπομπής η Καίτη Γαρμπή, που μας μιλά για την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Μακρυπούλια: «Έκανα στρατιωτικά διατροφή για ένα χρόνο κι έχασα πιο πολλά από όσα ήθελα»!

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou» και μίλησε για τη διατροφή της, τι τρώει και διατηρεί το σώμα της, ενώ δε δίστασε να πει πως κάποια στιγμή πήρε δέκα κιλά και έκανε δίαιτα, την οποία κι ακολούθησε στρατιωτικά.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν θα συνεργαζόμουν με κάποιον που υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή»

Χωρίς περιστροφές και με πάθος μίλησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε πρόσφατη συνέντευξή της.


Μετά τον σάλο που ξέσπασε λόγω των προκλητικών δηλώσεων του Νότη Σφακιανάκη, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δεν θα μπορούσε να δουλέψει ποτέ με άνθρωπο που υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή. Και πρόσθεσε μιλώντας στο TV Έθνος: 

Από την Πόλη Έρχομαι: Καταΐφι προσφέρει η Μαρία Εκμεκτσίογλου στον Πατριάρχη

Από το Φανάρι, τη συνοικία του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ξεκινά την ξενάγησή της η Μαρία Εκμεκτσίογλου την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 18:50.


Στο Φανάρι, η Μαρία επισκέπτεται το Πατριαρχείο, το σημείο αναφοράς των Ρωμιών αλλά και των Ελλήνων που επισκέπτονται την Πόλη, συναντά τον Πατριάρχη και του προσφέρει το καταΐφι της.

Ζωή Λάσκαρη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα

Η Ζωή Λάσκαρη στις 12 Δεκεμβρίου είχε τα γενέθλιά της.


Η καταξιωμένη ηθοποιός επέλεξε να γιορτάσει τα 69 γενέθλιά της δειπνώντας μαζί με φίλους και την οικογένειά της. Αγκαλιά με τις κόρες και την εγγονή της αλλά και με τον σύζυγός της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο έβγαλαν φωτογραφίες. 

Πηνελόπη Πλάκα: «Τρέμουν τα πόδια μου όταν πηγαίνω σε live εκπομπές»

Η νεαρή ηθοποιός εξηγεί γιατί δεν έχει καθόλου πλάκα να βλέπει το όνομά της στα περιοδικά για τους λάθος λόγους, όπου λάθος λόγος είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με την προσωπική και όχι με την επαγγελματική της ζωή, ενώ δηλώνει τρομοκρατημένη από τις επιθετικές και αδιάκριτες ερωτήσεις που έχει δεχτεί σε live εκπομπές

Τσίμας, Μπεκατώρου, Ζουγανέλης, Καρύδη και Φώτσης! Τι κάνουν μαζί; Μαζί για το παιδί!

Όταν οι άνθρωποι ενώνονται μπορούν να καταφέρουν τα πάντα. Αυτή τη φορά η ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θες/νίκης συνεργάζονται για να βοηθήσουν τις άπορες οικογένειες.

Ναταλία Tσαλίκη: Οσα της δίδαξε η ζωή

Το υπαρξιακό ταξίδι της Γουίνι στις «Ευτυχισμένες μέρες» του Μπέκετ γίνεται η αφορμή ώστε η γνωστή ηθοποιός να μοιραστεί σταθμούς από το δικό της υπαρξιακό ταξίδι στη ζωή, που ξεκινά από τα παιδικά χρόνια της και ολοκληρώνει μία πλήρη περιστροφή στον θησαυρό της δικής της παιδικότητας


Aυστηρή, οργανωμένη, πειθαρχημένη. Σαφής και ακριβής. Αυτάρκης στη σχέση με τον εαυτό της, άρα και με τους άλλους. Μπορεί η ίδια να μην έχει περί πολλού τα στερεότυπα στη ζωή και στη δουλειά της, όμως δεν μπορείς να σβήσεις μονοκοντυλιά από το μυαλό σου τις στερεοτυπικές αναφορές που κυκλοφορούν για εκείνη -τουλάχιστον προτού τη συναντήσεις.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πρόσκληση «Νοιάζομαι | Μοιράζομαι» απευθύνει το Mega σε Αθηναίους και Θεσσαλονικείς

Πρόσκληση «Νοιάζομαι | Μοιράζομαι» απευθύνει το Mega σε Αθηναίους και Θεσσαλονικείς για τις 21 Δεκεμβρίου 2013 μέσα από ειδικό τηλεοπτικό σποτ που προβάλλεται από σήμερα. 


Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Mega, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη για τρόφιμα πολλών συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη, στηρίζει τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης. 

Τόνια Σωτηροπούλου: Η φωτογραφία που ανέβασε και… σκανδάλισε το instagram!

Πως είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες της εγχώριας σόουμπιζ, είναι γεγονός. Και η Τόνια Σωτηροπούλου είπε να μας το υπενθυμίσει για ακόμα μία φορά ανεβάζοντας στο instagram μία φωτογραφία που... σκανδαλίζει.

Στον χορό του Ησαΐα (Ματιάμπα)

Μεγάλωσε στις πίστες, έχει δουλέψει με την Ελευθερία Αρβανιτάκη αλλά και με τον Γιώργο Μαζωνάκη, είναι πιο ρομαντικός απ’ ό,τι παραδέχεται, του λείπουν οι οικογενειακές χριστουγεννιάτικες μαζώξεις στο χωριό και πιστεύει ότι «ζεις μονάχα μια φορά». Αυθόρμητος, ντροπαλός, σοβαρός, τρελός. Ενας τριαντάρης που περιμένει το 2014 να του φέρει «πάρα πολλή αγάπη»

Άντζελα Δημητρίου: η σχέση της με τον Γιώργο Λεβεντάκη και τη κακοποίηση από πρώην σύντροφο

Η “Αντζελα Δημητρίου μίλησε στο περιοδικό «Down Town» Kύπρου για τον έρωτα που ζει σήμερα στο πλευρό του συντρόφου της Γιώργου Λεβεντάκη, την αντίδραση της κόρη της στη νέα της σχέση, παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν έπεσε θύμα κακοποίησης από έναν άνδρα, τοποθετήθηκε στο «θέμα των ημερών» που αφορά τον Νότη Σφακιανάκη και τη Δέσποια Βανδή και αποκάλυψε πότε ξεκίνησε το botox.

Εκτός από το δισκογραφικό σου comeback, στη ζωή σου επέστρεψε και ο έρωτας στο πρόσωπο του κυρίου Λεβεντάκη. Έτσι δεν είναι;

H Courtney Stodden έγινε μελαχρινή και «ξαναγεννήθηκε»

Κάνει τα πάντα για να τραβά τα φλας


Αφού παρά-φούσκωσε το στήθος και τα χείλη της, η Courtney Stodden, που «διψά» για δημοσιότητα, βρήκε ένα νέο τρόπο να τραβήξει και πάλι τα φλας πάνω της. 


Η 19χρονη έγινε μελαχρινή και ποζάρει υπερήφανα στο φακό επιδεικνύοντας τα ψεύτικά της κάλλη.

Πασίγνωστη τηλεπερσόνα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου!

Και ενώ όλοι περίμεναν πως το ζευγάρι είχε κάποιες ελπίδες να τα ξαναβρεί, εκείνη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, δίνοντας τέλος στις φήμες και τα σενάρια επανασύνδεσης.

Ρουβάς-Ζυγούλη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης!

Μετά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Κατερίνα Κόκλα, ήρθε και η σειρά του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης.

Ελένη Φουρέιρα:Πως αντέδρασε όταν είδε τις φωτογραφίες της με τον Γιώργο Σαμαρά;

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στο Hello και απάντησε στο πως αντέδρασε όταν πρόσφατα δημοσιοποιήθηκαν  φωτογραφίες από τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά.

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

George Clooney: Δεν θα διαψεύσω ξανά τις φήμες ότι είμαι γκέι

Πολλοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν συχνά τη σεξουαλική του ταυτότητα


Θεωρείται ένας από τους ομορφότερους άνδρες στον πλανήτη και είναι γνωστός «καρδιοκατακτητής», όμως πολλοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν συχνά τη σεξουαλική ταυτότητα του George Clooney και εκείνος... αρνείται πεισματικά να τους δώσει την απάντηση που θέλουν.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Γιάννη Σπανό.


Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».


Tο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάνουν αφιέρωμα σε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες, τον Γιάννη Σπανό.  

«Αννίτα SOS»: Πώς γίνεται και οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μιας γυναίκας μετατρέπονται σε εφιάλτη;


Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!


Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Γωγώ Μαστροκώστα: Mε γούνα για χριστουγεννιάτικες αγορές


Η Γωγώ Μαστροκώστα επισκέφθηκε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για να κάνει τα ψώνια της. 


Η Γωγώ Μαστροκώστα, ντυμένη casual, βγήκε στα μαγαζιά λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα για να αγοράσει τόσο τα απαραίτητα για το σπίτι, όσο και δώρα για τον σύζυγο αλλά και την κόρη της.

Γιώργος Λιάγκας: «Θα κάτσω πίσω στην σκιά της γυναίκας μου»

Με πειράγματα ξεκίνησαν την εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.


Το ζευγάρι γενικά έχει αποδείξει ότι και στον αέρα διατηρούν το χιούμορ τους και την οικειότητά τους και δεν διστάζουν να πειράξουν ο ένας τον άλλο. Σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας είπε μεταξύ άλλων: 

Ο Σταμάτης Γονίδης ξαναχτυπά: Ποιον συνάδελφό του χαρακτηρίζει αχάριστο και νούμερο

Μετά τη χθεσινή του παρουσία στο πρωινό του ΑΝΤ1, όπου μίλησε για το Νότη Σφακιανάκη και για την ομοφυλοφιλία, ο Σταμάτης Γονίδης κάνει και σήμερα αισθητή την παρουσία με δηλώσεις που θα συζητηθούν και καταφέρεται εναντίον συναδέλφου του, αποκαλώντας τον αχάριστο, μηδενικό και νούμερο. 

Μαγγίρα – Μάζης: Βόλτα στο Κολωνάκι με την κόρη τους

Λίγο πριν έρθει  στον κόσμο το δεύτερό τους  παιδί

Στο Κολωνάκι «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μάζη μαζί με την κόρη τους, Ανδριάννα.

Πορνοστάρ το κορίτσι του Μπίμπερ – Η Τάτι Νέβες πρωταγωνιστεί σε hardcore ταινίες

Είχε προκαλέσει σάλο όταν βιντεοσκόπησε τον Τζάστιν Μπίμπερ κρυφά την ώρα που κοιμόταν.

Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου με τους γιους της

Τα πρώτα της Χριστούγεννα και με τους δύο γιους της ετοιμάζεται να γιορτάσει η Σίσσυ Χρηστίδου, αφού πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το αδελφάκι του πρωτότοκου Φιλίππου-Ραφαήλ.

Παπουτσάκη: «Έκαναν τη ζωή μου κόλαση ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής μου»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει περάσει δύσκολες στιγμές στην πορεία της καριέρας της.


Όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο σίριαλ «Έχω ένα μυστικό» αρκετοί της έκαναν αρνητική κριτική, ενώ είχαν ασχοληθεί και έντονα με την προσωπική της ζωή.

Τι έγραψε χθες το βράδυ η Σωτηροπούλου στο instagram και το κατέβασε λίγη ώρα μετά;

Αρκετά εκνευρισμένη έδειξε πως είναι αργά χθες το βράδυ η Τόνια Σωτηροπούλου με τα διαφορετικά δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει σχέση με τρεις διαφορετικούς celebrities.


Κάθε δημοσίευμα την συνδέει και με διαφορετικό celebrity. Έτσι η ηθοποιός χθες το βράδυ ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία σημειώματος στο οποίο έγραφε :

Κόντρα Σταμάτη-Ματιάμπα; Τι συμβαίνει;

Τι χειρονομία έκανε στην Σάσα Σταμάτη ο Ησαΐας Ματιάμπα; Υπάρχει κόντρα ανάμεσα στους δυο τους;


Ο τραγουδιστής μίλησε σχετικά στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο MADκαι σήμερα η Σάσα του απάντησε σε όσα ανέφερε. 

​Η Κατερίνα Στικούδη αρρώστησε

Και ακύρωσε την εμφάνισή της στο νυχτερινό σχήμα όπου συμμετέχει


Αρρώστησε η Κατερίνα Στικούδη τόσο που αναγκάστηκε να ενημερώσει τους θαυμαστές της ότι το βράδυ της Πέμπτης δε θα μπορέσουν να την απολαύσουν στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται.

«Φως στο Τούνελ»: Άρπαξαν την περιουσία της και τη δολοφόνησαν..;

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στις 23:00, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη ερευνούν τη μυστηριώδη εξαφάνιση μιας γυναίκας και ενός κοριτσιού.


Μία εύπορη και μοναχική Αθηναία χάνεται μυστηριωδώς… 

Η έρευνα ξεκινάει με μόνο στοιχείο μια παλιά φωτογραφία της.

Με μεθοδικότητα και επιμονή το «Φως στο Τούνελ» ανακάλυψε ντοκουμέντα για τους ευυπόληπτους φίλους της, που σοκάρουν.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Στάνκογλου- Νούσιας: Θα υποδυθούν τους ρεμπέτες

Ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Τάσος Νούσιας θα ζωντανέψουν δυο θρύλους του ρεμπέτικου τραγουδιού.

Η περιπέτεια του Θοδωρή Αθερίδη με τη μηχανή! Η Οδική Βοήθεια τον παράτησε αβοήθητο!

Μια… περιπέτεια έζησε το βράδυ της Τετάρτης ο Θοδωρής Αθερίδης.

 
Ο ηθοποιός, έμεινε από μπαταρία με τη μηχανή του. Κάλεσε την Οδική Βοήθεια, αλλά επειδή είχε λήξει, τον παράτησαν σύξυλο στη μέση του δρόμου, παρά το γεγονός πως τους ζήτησε να έρθουν επί πληρωμή:

Δείτε την Ελένη Φουρέιρα άβαφη, με μαύρους κύκλους κάτω απ' τα μάτια

Η Ελένη Φουρέιρα σημειώνει ανοδική πορεία στο χώρο του τραγουδιού και δεν πολλοί ταλαντούχοι επιχειρηματίες και συνθέτες ήδη την στηρίζουν και έχουν αποδείξει ότι την εμπιστεύονται. Το όνομα της έχει συνδεθεί με την επιτυχία ενώ το show της είναι ασυναγώνιστο καθώς η σκηνική της παρουσία χαρακτηρίζεται από ψυχή και sexy κινήσεις που αναστατώνουν τα πλήθη.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: "Ο πατέρας μου με πήγαινε στο Δαφνί"

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης  σε συνέντευξη που παραχώρησε, μιλά για τα παιδικά του χρόνια, τους φόβους του αλλά, τη σχέση του με το ρατσισμό και τις επισκέψεις με τον πατέρα του στο Δαφνί.


Μου είχες πει κάποτε ότι, όταν ήσουν παιδί, ακόμα και ένα ζευγάρι αθλητικά ήταν πολυτέλεια. Όταν μεγαλώνεις χωρίς χρήματα, μαθαίνεις να τα σέβεσαι;

«Μες στην καλή χαρά» τα... αστερια μας το Σαββατοκύριακο!

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου ο Αντώνης Λουδάρος μας παρουσιάζει το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι που έγραψε ο ίδιος και συμμετέχουν πολλοί καλλιτέχνες.


Ο Σπύρος Πούλης, ο Κώστας Αποστολάκης, ο Σπύρος Σπαντίδας και η Δήμητρα Στογιάννη, οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω», έρχονται με διάθεση για πλάκα.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλούν για την εργένικη ζωή

Ο Κωστόπουλος σχολιάζει τις αποκαλύψεις της Τζένης Χειλουδάκη!

Η Τζένη Χειλουδάκη κυκλοφορεί το νέο της βιβλίο και καταγράφει τις συμφωνίες που έκανε με τηλεοπτικούς δημοσιογράφους για να εμφανιστεί στις εκπομπές τους την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην επικαιρότητα.

ΒΙΝΤΕΟ - Η μαμά της Μενεγάκη της κάνει παρατηρήσεις!

Η Ελένη Μενεγάκη μιλούσε δυνατά και κάποια στιγμή άρχισε να μιλά χαμηλόφωνα!


Τότε η παρουσιάστρια είπε «Όχι δεν έχει χαλάσει η τηλεόρασή σας απλώς εγώ κατέβασα τόνο... Επειδή η μαμά μου μου λέει «Με εκνευρίζεις όταν φωνάζεις» εντάξει» και εκείνη τη στιγμή την διέκοψαν οι συνεργάτες της και η Ελένη είπε:

«Η Mάχη των φύλων»: Ποιος απιστεί πιο πολύ, οι άντρες ή οι γυναίκες;


Η «Μάχη των φύλων», μέσα από ένα κύκλο έξι εκπομπών, κλείνει το μάτι στη φωτεινή αλλά και σκοτεινή πλευρά των σχέσεων και μας θυμίζει καταστάσεις που όλοι έχουμε ζήσει και θέλουμε να θυμόμαστε ή… να ξεχάσουμε. Ο έρωτας, το φλερτ, η συγκατοίκηση, ο γάμος, η απιστία, οι κόντρες, οι αντροπαρέες και οι γυναικοπαρέες γίνονται αφορμή για γέλιο μέχρι τελικής πτώσεως.

Άση Μπήλιου και Κώστας Λεφάκης μας λένε τα άστρα για το 2014

Ο δρόμος για τα αστέρια ξεκινάει από εδώ!


Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πώς μας επηρεάζουν;


Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου φιλοξενεί τον Κώστα Λεφάκη και αναλύουν την καινούρια χρονιά. Τι θα φέρει στον ερωτικό, οικονομικό και επαγγελματικό τομέα το 2014 για κάθε ζώδιο; Και τέλος,

Το άγριο χώσιμο του Ρόκκου στον Νότη: «Ξεπέρασε τα όρια. Ξέρουμε κι εμείς να του πούμε να «πάει να...γ....»

Ο Στέλιος Ρόκκος είπε την άποψή του για τα όσα είπε ο Νότης Σφακιανάκης σχετικά με την Χρυσή Αυγή.


«Ο Σφακιανάκης είναι για μένα σαν να μην υπάρχει. Ακόμα και τότε που είπε για τον Ρέμο διάφορα, όσο και να διαφωνώ με αυτά, δήλωσα ότι μου αρέσουν οι άνθρωποι που λένε την άποψή τους, έτσι και τώρα δεν θα το πάρω πίσω. Αλλά αυτή τη φορά  ο Νότης ξεπέρασε τα όριά και πήρε μια θέση που τελικά αποκάλυψε  ποιος είναι», δήλωσε ο Στέλιος Ρόκκος στο You  και συνέχισε: 

Επιμνημόσυνη Δέηση στη μνήμη του Μιχάλη Ασλάνη

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Μιχάλη Ασλάνη στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου Κολωνακίου.

Παντρεύτηκε η ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Βίκυ Βολιώτη.


Η ηθοποιός έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης έκανε το επόμενο βήμα που δεν είναι άλλο από τον γάμο. 

Αρναούτογλου – Κόκλα: Βραδινή έξοδος ως… γονείς!

Η πρώτη κοινή έξοδος μετά τη γέννηση του γιου τους


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή έξοδο μετά τη γέννηση του γιου τους, που ήρθε στον κόσμο στις αρχές Νοεμβρίου.

Ίνκα Τσαγκάρη: Κατά Μητρόπουλου για την κληρονομία της Ναθανήλ

Η κόρη της Έλενας Ναθαναήλ, Ίνκα Τσαγκάρη θα λύσει τις διαφορές της με τον Τάσο Μητρόπουλο στις αίθουσες των δικαστηρίων.


Η Έλενα Ναθαναήλ και ο Τάσος Μητρόπουλος ήταν ζευγάρι για 29 ολόκληρα χρόνια. Η κόρη της ηθοποιού, Ίνκα τον είχα σαν πατέρα της, αλλά μετά τον θάνατο της Έλενας Ναθαναήλ άλλαξαν πολλά πράγματα.

 Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε το κτήμα της ηθοποιού στην Εύβοια όπου ζούσε εκεί τα τελευταία χρόνια της ζωής της. Τώρα και οι δυο πλευρές το διεκδικούν.

«Το κτήμα αυτό μου ανήκει, καθώς εγώ το πληρώνω, το δηλώνω στην Εφορία και το έχω κληρονομήσει νόμιμα από τη μητέρα μου. Το σπίτι της Έλενας είναι δικό μου», δήλωσε η Ίνκα Τσαγκάρη στο ciaoκαι συνέχισε:

«Ο Τάσος ήταν σαν πατέρας μου. Ήταν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως από τότε που έφυγε η Έλενα, αναθεώρησα πολλά πράγματα που πίστευα για αρκετό καιρό».  

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκαλύπτει την καταγωγή της! Δέχθηκα μεγάλο ρατσισμό στο σχολείο..."

Άνοιξε την ψυχή της...

 

Στο περιοδικό "ΕΓΩ" μίλησε η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου για την επιτυχία που γνωρίζει το σχήμα στο οποίο εμφανίζεται, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε, μεγαλώνοντας φτωχικά στο Μενίδι...

Ελένη Μενεγάκη: Στο γυμναστήριο με τον Ματέο

Πάντα και παντού μαζί!

Μπορεί μέχρι πρότινος να δήλωνε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη γυμναστική και ότι είναι κάτι που βαριέται και την κουράζει, αλλά φαίνεται ότι πλέον δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μιας και έχει γίνει μεγάλη φαν του γυμναστηρίου.

Κ. Παπουτσάκη: “Δεν μπορώ να αποχωριστώ τον γιο μου!”

Με χριστουγεννιάτικη διάθεση για το περιοδικό “Εγώ!” φωτογραφήθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη και μίλησε για τους δυο άντρες της ζωής της: τον σύζυγό της και τον πανέμορφο γιο της που την έχει ξετρελάνει.

 
Η Κατερίνα μετά τη γέννηση του μικρού της πρίγκιπα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ αυτήν την περίοδο βρίσκεται και σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής της, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση “Annie” με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η ρομαντική φωτογραφία που πόσταρε ο Βρεττός στο Instagram

O Hλίας Βρεττός πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια ρομαντική φωτογραφία!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...