Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ποιός πάει στα δικαστήρια την Τάνια Τρύπη;

Στα δικαστήρια θα λύσει τις διαφορές του με την Τάνια Τρύπη ο θεατρικός επιχειρηματίας Μπάμπης Κράλιοβιτς. Ο παραγωγός αναγκάστηκε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη γιατί η πρωταγωνίστρια, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, αθέτησε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει μαζί του για να συμπρωταγωνιστήσει τον ερχόμενα χειμώνα στο πλάι του Δημήτρη Πιατά στο ανέβασμα του έργου του Roberto Cossa, La nona.
   
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τάνια Τρύπη αποχώρησε από τον «Ακάδημο» για να παίξει έναν από τους δύο βασικούς ρόλους στην παράσταση του φημισμένου μιούζικαλ «Σικάγο», που θα ανεβάσει ο Σταμάτης Φασουλής την επόμενη σεζόν στο «Παλλάς». Θα ενσαρκώσει τον ρόλο για τον οποίο συζητούσε η Δήμητρα Ματσούκα, ενώ στον άλλο πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο θα δούμε τη Σμαράγδα Καρύδη. Και για τους αντρικούς, μέχρι στιγμή έχουν κλείσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Αντώνης Λουδάρος.

Τη στάση της Τάνιας Τρύπη καταδικάζει σήμερα στην «Espresso» ο Μπάμπης Κράλιοβιτς, δηλώνοντας ότι κάτι τέτοιο δεν του έχει συμβεί μισό αιώνα τώρα που υπηρετεί το θέατρο. Αλλά και ο θιασάρχης Δημήτρης Πιατάς χρεώνει στην ηθοποιό αντιεπαγγελματισμό. Οσο για την ίδια, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

«Υστερα από πενήντα χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στο θέατρο δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό το φαινόμενο, να υπογράψω συμβόλαιο με ηθοποιό και να με αφήσει. Να σας πω, μάλιστα, ότι η κ. Τρύπη με έπαιρνε με μεγάλη ανησυχία κάθε μέρα στο τηλέφωνο πριν υπογράψουμε συμβόλαιο. Και προσπαθούσα να την καθησυχάσω λέγοντάς της: “Μην ανησυχείτε, κ. Τρύπη, πενήντα χρόνια δεν έχω αθετήσει τον λόγο μου. Και αυτό είναι κάτι περισσότερο από δέκα υπογραφές» διευκρινίζει ο Μπάμπης Κράλιοβιτς στην «Espresso».

Στο μεταξύ, η Τάνια Τρύπη υπέγραψε συμβόλαιο και ενώ είχαν συμφωνήσει σε όλα, εντελώς ξαφνικά ο Κράλιοβιτς υποστηρίζει ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα από την πρωταγωνίστρια η οποία του ζήτησε να την αποδεσμεύσει. «Με ειδοποίησε ότι βρήκε τον ρόλο της ζωής της και μου ζήτησε να την αφήσω. Της είπα, λοιπόν, πως “δεν θα μπορέσω. Να κάνετε εσείς τον ρόλο της ζωής σας, και να καταστραφούμε εμείς; Εχω διώξει ήδη τρεις πρωταγωνίστριες για να πάρετε εσείς τον ρόλο. Αυτό που κάνετε είναι αντιδεοντολογικό. Εγώ δεν μπορώ με κανένα τρόπο να σας αποδεσμεύσω. Θα κινηθώ νομικά».

Ο θεατρικός επιχειρηματίας έστειλε εξώδικο σύμφωνα με το οποίο την καθιστά υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζημιά παρουσιαστεί στη δουλειά.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον θιασάρχη Δημήτρη Πιατά, δήλωσε στην «Εspresso»: «Το θεωρώ άκρως αντιεπαγγελματικό να μην τηρούνται οι όροι ενός συμβολαίου και της δέσμευσης μιας δουλειάς. Εγώ προσωπικά τιμάω και εκτιμώ την Τάνια Τρύπη σε επίπεδο προβολής της δουλειάς της, του ταλέντου της, αλλά αυτού του είδους τις χειρονομίες θεωρώ ότι δεν ποιούν ήθος στον χώρο του θεάτρου μας. Μόνο για τη μη τήρηση του συμβολαίου μας. Προσπαθώ να ξεχάσω αυτό που έχει συμβεί, γιατί με πληγώνει κι εμένα. Οσον αφορά τα νομικά, δεν ασχολούμαι εγώ με αυτά και σε διαβεβαιώνω ότι με πληγώνει η μη επαγγελματική αντιμετώπιση της Τάνιας Τρύπη, για την οποία δεν έχω να πω κάτι αρνητικό σε ό,τι αφορά το ταλέντο της, την ακτινοβολία της και την ευφυΐα της».

Η «Espresso» επικοινώνησε και με την Τάνια Τρύπη, αλλά η ηθοποιός αρνήθηκε να μιλήσει. Αρκέστηκε μόνον να πει: «Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Εγώ δεν θέλω να πω τίποτα. Ουδέν σχόλιον».


ΣΜ. ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ
Enhanced by Zemanta

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου επιστρέφει στη Μεσσήνη

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου επιστρέφει στις ρίζες της. Πηγαίνει στη γενέτειρά της, τη Μεσσήνη, και χαίρεται σαν παιδί γιατί θα «παραδώσει» στους συμπατριώτες της κάτι που τους ανήκει: τα όμορφα αλλά και δύσκολα πρώτα χρόνια της ζωής της και τις ευχές όσων την κατευόδωσαν στον σιδηροδρομικό σταθμό όταν αναχώρησε για την Αθήνα, την πρωτεύουσα, από όπου κατέκτησε το πανελλήνιο και όχι μόνο.
   
«Με μεγάλη συγκίνηση παίρνω τον δρόμο για την πατρίδα μου τη Μεσσήνη, για να παραστώ σε εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή, για να διαβάσω στους συντοπίτες μου αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία μου. Θα είναι η ωραιότερη βραδιά της ζωής μου, γιατί θα βρεθώ στα θρανία που διδάχτηκα τα πρώτα μου γράμματα, θα αφιερώσω δύο βιβλία στα γυμνάσια εκεί, στη μνήμη του πατέρα μου» είπε  η σπουδαία πρωταγωνίστρια.

Η εκδήλωση της παρουσίασης της αυτοβιογραφίας της Δέσποινας Στυλιανοπούλου «Ηθοποιός αμέσου δράσεως» (εκδόσεις Τετράγωνο του Νίκου Μουρατίδη) θα γίνει την Κυριακή στις 19.30 στο δημαρχείο Μεσσήνης.

«Ευχαριστώ εκ των προτέρων τον δήμαρχο Στάθη Αναστασόπουλο και την Ελένη Τσέλιου, που με έχει συγκινήσει η φροντίδα τους για την παρουσίαση του βιβλίου μου. Στη Μεσσήνη έζησα συγκλονιστικά γεγονότα τα χρόνια της Κατοχής, γι’ αυτό αφιερώνω το βιβλίο στους πατριώτες μου ως ένα μεγάλο “ευχαριστώ” που έφτασα εδώ».

Μετά την έκδοση του βιβλίου της η Στυλιανοπούλου ήρθε πιο κοντά με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Μήλα - όχι ότι ήταν και αποξενωμένοι.

«Του άρεσε πολύ του Πέτρου το βιβλίο, γιατί είδε τη φωτογραφία της μητέρας του και με πόσο σεβασμό την αντιμετώπισα, και συγκινήθηκε γιατί της είχε μεγάλη αδυναμία, και με παίρνει κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Ποτέ δεν με εγκατέλειψε, αλλά συνέχεια μου λέει αν θέλω κάτι, να με βοηθήσει. “Πετρή μου”, του απαντώ, “αν θέλω κάτι, εσένα θα φωνάξω”. Εχουμε μια επαφή αγάπης. Οσο κι αν μαραίνονται τα λουλούδια, μένει η ρίζα».


ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ «Espresso»

Το άγνωστο δράμα που ζει η Κάνσου Ντέρε, η γνωστή Σιλά

H τούρκικης καταγωγής Κάνσου Ντέρε, γνωστή απο το πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά ΣΙλά, βίωσε το δικό της προσωπικό δράμα. Μπορεί η επαγγελματική της ζωή να βρίσκεται στο απώγειό της, όμως μία πρόσφατη ανατροπή στη προσωπική της ζωή οδήγησε την πανέμορφη ηθοποιό σε κατάθλιψη.

Η Κάνσου είχε επι έξι χρόνια δεσμό με τον κωμικό ηθοποιό Μελ Γιλμάζ, και όλοι ανυπομονούσαν πότε το διάσημο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Τελικά ο Μελ τα ανέβηκε αλλά όχι με την Κάνσου, αλλά με μια άλλη γυναίκα, με την οποία είχε παράνομο δεσμό παράλληλα με την Κάνσου Ντέρε.

Η «Σιλά» στο άκουσμα της είδησης έπεσε σε βαριά κατάθλιψη, και άργησε πολύ να ξαναβρεί τον έρωτα. Εδώ και αρκετούς μήνες όμως, η όμορφη ηθοποιός έχει βρει ξανά το χαμόγελό της χάρη στον Σεν Αιντίν, φωτογράφο στο επάγγελμα, που στέκεται πλέον στο πλευρό της.

Ο τραγουδιστής των Lamp of God στη φυλακή για ανθρωποκτονία

Randy Blythe, Lamb of God, at With Full Force 2007
(Photo credit: Wikipedia)
Ο τραγουδιστής του γνωστού συγκροτήματος Lamb of God συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών που οδήγησαν σε θάνατο ενός οπαδού της μπάντας.

Ο Ράντι Μπλάιθ, σε συναυλία που έγινε δύο χρόνια διαπληκτίστικε έντονα με κάποιον απο το κοινό που ανέβηκε στη σκηνή και ακολούθησε συμπλοκή στην οποία ο οπαδός της μπάντας τραυματίστηκε σοβαρά και εξέπνευσε στο νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα.

Η σύλληψη του Μπλάιθ έγινε κατά τη διάρκεια ενός σόου της μπάντας στο Hard Rock Cage. Η ίδια μπάντα υποστήριξε τον frontman της, λέγοντας ότι δεν έχει γίνει προανακριτική διαδικασία, επισημαίνοντας ότι η σύλληψη έγινε 2 χρόνια μετά το συμβάν, ότι δεν υπήρξε συμπλοκή, αλλά και οτι ο Μπλάιθ βρισκόταν σε αυτοάμυνα, ενω δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει θανάσιμα τον άλλο. Τέλος, τα μέλη της μπάντας ευελπιστούν ότι σύντομα θα λυθεί το θέμα και ο Blythe θα βγει από την φυλακή
Enhanced by Zemanta

Πρεμιέρα με celebrities για Μπότση - Μπεγνή - Βλάχο! Φωτογραφίες

Πρεμιέρα με πολλές εκπλήξεις, γέλιο και έξυπνες ατάκες έκαναν χθες το βράδυ η Τζένη Μπότση, ο Μέμος Μπεγνής και ο Δημήτρης Βλάχος στο “Black and White” στη Γλυφάδα. 

 

Οι τρεις πρωταγωνιστές της βραδιάς ένωσαν τις δυνάμεις του σε μια μουσική παράσταση που ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα της νυχτερινής Αθήνας.
 
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων η κουμπάρα της Τζένης Μπότση, Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Νινιός για να στηρίξουν και να απολαύσουν τους φίλους τους σε μια ανατρεπτική βραδιά που ενώνει το μουσικό θέαμα με την νυχτερινή λαϊκή διασκέδαση.
 
Η “Κόντρα” όπως ονομάζεται η παράσταση ξεκινά ανάμεσα στην Τζένη Μπότση, τον Μέμο Μπεγνή και τον Δημήτρη Βλάχο που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή. Μαζί τους είναι και ένα cast νέων καλλιτεχνών που αποτελείται από τους: Χριστίνα Πομόνη, Στέργια Μιχαήλου, Έυα Μπάιλα, Έλενα Ρίζου, Άντρια Ράστη, Θεοδόση, Νίκο Κερκένη και Τηλέμαχο Ζώη.
 
Τα κουστούμια για τη μουσικοθεατρική παράσταση είναι σχεδιασμένα από τους Celebrity Skin και φέρουν την υπογραφή του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκου.

Τα κείμενα,η σκηνοθεσία και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Πάνου Αμαραντίδη και η διεύθυνση ορχήστρας και ενορχήστρωση του Κωνσταντίνου Παγιάτη .

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου;

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Ο παππούς έχει πίεση", μιλάει στο "7 ΜέρεςTV" και την Έφη Τσαμπάζη.

Ως έφηβη φοβόσασταν κάτι όπως η κοπέλα που υποδύεστε στην παράσταση;

Όχι, ποτέ. Σαφώς έχω κι εγώ τις φοβίες μου όπως όλοι οι άνθρωποι, αλλά όχι όπως η συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν υπήρξα ποτέ φοβισμένος άνθρωπος. Μάλλον επαναστατικός τύπος ήμουν, αν κρίνει κανείς ότι πάντοτε πήγαινα κόντρα στο ρεύμα. Αυτό, βέβαια, καμιά φορά δείχνει ότι μέσα σου κρύβεις μεγαλύτερο φόβο. Τι να πω...

Τι φοβία έχετε;

"Φοβάμαι για το τι θα συμβεί με αυτήν την κατάσταση που βιώνουμε. Φοβάμαι μήπως χάσουμε την ασφάλειά μας, μη χάσω τους δικούς μου ανθρώπους.

Τούρκος πρωταγωνιστής θέλει να παίξει σε ελληνική σειρά

"Θα ήθελα πολύ να έρθω στην Ελλάδα, έχετε σπουδαίο πολιτισμό"!

Ο γοητευτικός Serhan Yavas πρωταγωνιστεί ως "Χαρούν" στη σειρά Μοιραίος Έρωτας που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία καθημερινά στο MEGA. Σε συνέντευξη που δίνει στο TV ΖΑΠΙΝΓΚ και την Μαρία Μπακοπούλου μιλάει για το ελληνικό κοινό και δηλώνει έτοιμος να ...εισβάλει σε ελληνικό σίριαλ.

Που αποδίδεις τη μεγάλη επιτυχία της σειράς στην Ελλάδα;

Το σενάριο είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Μόλις το διάβασα για πρώτη φορά συγκινήθηκα πολύ. Υπήρχαν πολύ καλοί ηθοποιοί στο καστ. Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά γιατί η σειρά ήταν μεγάλη επιτυχία και στην Τουρκία.

Έχεις επισκεφθεί τη χώρα μας; Θα ήθελες κάποια στιγμή να έρθεις;

Αν και τόσο κοντά με την Τουρκία, δεν έχω έρθει ποτέ στην Ελλάδα, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να έρθω. Έχετε σπουδαίο αρχαίο πολιτισμό και πολύ πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Έχω ακούσει και διαβάσει επίσης και για τις φοβερές παραλίες της χώρας. Φοβερή γεωγραφική θέση... Θα ήθελα πολύ να την επισκεφθώ και μάλιστα σύντομα.

Θα ήθελες να παίξεις σε ελληνικό σίριαλ;

Φυσικά, θα ήθελα να κάνω καριέρα και πέρα των τουρκικών συνόρων. Αν υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, αν έρθει ένα εντυπωσιακό σενάριο, εννοείται πως θα το τολμούσα. Επίσης, θα μου άρεσε πολύ το ενδεχόμενο να παίξω σε μια ελληνική σειρά.

Θ. Ευθυμιάδης – Α. Δημητρίεβιτς: Όμορφες στιγμές με τις κόρες τους!


Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Δημητρίεβιτς έχουν ταιριάξει απόλυτα! 

 

Η σχέση τους είναι το ίδιο δυνατή αυτά τα έξι χρόνια που είναι μαζί και οι δύο κόρες τους συμπληρώνουν την οικογενειακή ευτυχία τους.

Σκέψεις για τρίτο παιδί δεν κάνουν ακόμα αφού θεωρούν ότι είναι πολύ νωρίς. Προτιμούν να απολαύσουν όσο περισσότερο μπορούν τις δύο μικρές.

Ο φωτογραφικός φακός συνάντησε πρόσφατα όλη την οικογένεια κατά την επιστροφή τους από την παραλία. Πιασμένοι χέρι χέρι, γονείς και κόρες επέστρεφαν αργά το απόγευμα στο σπίτι τους στα βόρεια προάστια.

 Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

Τι συμβαίνει με Dancing, Just και Master Chef;

Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Ζέτας Μακρυπούλια, του Γιώργου Καπουτζίδη και της Μαίρης Συνατσάκη;


Και για τους τρεις η τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες δεν έφερε τα προσδοκώμενα, αφού Dancing With The Stars, Just The Two Of Us και Master Chef πήραν αναβολή επ' αόριστον.

Η Μαίρη Συνατσάκη εντάχθηκε με επιτυχία στο δυναμικό του Πρωινό mou, ωστόσο, η αγωνία της για το μέλλον του Master Chef 2 είναι μεγάλη...

Το reality μαγειρικής του MEGA έχει γυριστεί εδώ και πολλούς μήνες, εκτός από το επεισόδιο του τελικού. Ενώ ήταν αρχικά προγραμματισμένο να βγει στον αέρα την περασμένη άνοιξη, τελικά στο MEGA άλλαξαν γνώμη και από ότι φαίνεται θα το φέρουν στις οθόνες μας τον ερχόμενο Οκτώβριο -όπως γράφει το TV ΖΑΠΙΝΓΚ.

Απογοητευμένος από την όλη κατάσταση που επικρατεί με τα τηλεοπτικά σίριαλ, ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκέφτεται να ετοιμάσει νέα σειρά. Για την ώρα συζητά για θέατρο και περιμένει να δει τι θα γίνει με το θρίλερ του Just The Two Of Us.

Το show ενώ ήταν να βγει στον αέρα το προηγούμενο φθινόπωρο, τελευταία στιγμή ακυρώθηκε, αφήνοντας τον παρουσιαστή και τους συμμετέχοντες με το στόμα ανοιχτό. Θα επιτρέψουν τα οικονομικά του MEGA να δούμε τον δεύτερο κύκλο στην επόμενη σεζόν; Άγνωστο μέχρι στιγμής...

Με μια απορία στο βλέμμα και με αμηχανία απαντούν τα στελέχη του ANT1 στην ερώτηση τι γίνεται με το Dancing With The Stars. Αν και θεωρείται πολύ πιθανό πως θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού από τον Οκτώβριο, όπως γράφει το TV ΖΑΠΙΝΓΚ, επειδή το κόστος του είναι πολύ μεγάλο, βρίσκεται ακόμα σε αναμονή...

Πρώτα θα αποφασίσουν στο κανάλι του Αμαρουσίου τι θα κάνουν με τις σειρές τους και τα άλλα ψυχαγωγικά προγράμματα και μετά θα κοιτάξουν την υπόθεση Dancing...

Τηλεοπτική ...παγωνιά λοιπόν, μέσα στο κατακαλόκαιρο!

Έξαλλη με το αεροδρόμιο η Τάμτα! Της έχασαν τη βαλίτσα και βγήκε στη σκηνή με δανεικά ρούχα

Η περιπετειώδης συναυλία της νεαρής τραγουδίστριας στην Ξάνθη...


Μια συναυλία με πολλά απρόοπτα έδωσε χθες το βράδυ η Τάμτα. Η γνωστή ερμηνεύτρια στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας ταξίδεψε ως την Ξάνθη, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν η Τάμτα με την ομάδα της προσγειώθηκαν με το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο στην Ξάνθη για να πάνε στο “My Club” που θα γινόταν η βραδινή της εμφάνιση. Όταν όμως έφθασαν εκεί η βαλίτσα της, όπως και των συνεργατών της δεν βρέθηκαν. Παρόλο που η ίδια περίμενε για αρκετή ώρα στο διάδρομο με τις αποσκευές η βαλίτσα της είχε κάνει φτερά. Λίγο αργότερα οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου την ενημέρωσαν πως τελικά οι αποσκευές τους δεν ήρθαν με την πτήση τους γιατί δεν ... χωρούσαν.
 
Η Τάμτα αγχώθηκε πολύ με το περιστατικό, καθώς δεν ήξερε πως θα εμφανιστεί στη σκηνή. Όπως έγραψε και η ίδια στο twitter της “Θεωρώ τραγική τη δικαιολογία δεν χωρούσαν οι βαλίτσες, έτσι απλά. Χωρίς να σε ενημερώσουν πριν φύγει το αεροπλάνο”.
 
Ωστόσο, η Τάμτα δεν έχασε την αισιοδοξία της, δανείστηκε ρούχα για την live εμφάνισή της και τραγούδησε χωρίς μακιγιάζ, φορώντας μόνο ένα κραγιόν που πήρε από την barwoman.

H... Βίκυ Σταμάτη (Μάρκος Σεφερλής ) εμφανίστηκε στην τηλεόραση [βίντεο]

Ως Βίκυ Σταμάτη εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου ο Μάρκος Σεφερλής μιλώντας για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου, το σπίτι στην Διονυσίου Αεροπαγίτου και τα... ακριβά γούστα του στο ντύσιμο.

 

Στο νοσοκομείο η κόρη του Michael Jackson!

Δεν χορταίνει να κάνει τα media να ασχολούνται μαζί της η 14χρονη κόρη του Michael Jackson. Η Paris βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο νοσοκομείο για να κάνει μια απλή εξέταση αίματος και ανέβασε στο twitter φωτογραφία της από την εξέταση.
 
Παίρνοντας παράδειγμα από άλλους celebrities, όπως η Rihanna που έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις επισκέψεις τους στο γιατρό, η 14χρονη Paris που θέλει να γίνει ηθοποιός, φαίνεται πως έχει μάθει να παίζει καλά το παιχνίδι των media.
 
Μπορεί ο πατέρας της μέχρι και το θάνατό του να προσπαθούσε να κρατήσει τα παιδιά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η κόρη του όμως κάνει ότι μπορεί για να τραβήξει πάνω της τα φλας. Ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που ανέβασε μόνη της στο twitter φωτογραφίες της από το νοσοκομείο, την ώρα που η νοσοκόμα της παίρνει αίμα. Όπως έγινε μάλιστα αργότερα γνωστό, η Πάρις έφτασε στο νοσοκομείο συνοδεία του σωματοφύλακα της.
Enhanced by Zemanta

Αλέξανδρος Μπoυρδούμης: Όταν έμαθα ότι πέθανε ο αδελφός μου…

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε συνέντευξη του, μίλησε για τη συγκλονιστική στιγμή που έμαθε ότι ο αγαπημένος του αδελφός, «έφυγε» από τη ζωή. Αποκάλυψε που βρισκόταν εκείνη τι στιγμή και τι ακριβώς έκανε...«Όταν υποδυόμουν τον Κομπέρ στην «Όπερα της πεντάρας» του Κούρτ Βαιλ, δέκα λεπτά πριν ανέβω στη σκηνή, έμαθα ότι «έφυγε» ο αδελφός μου. Εκείνη τη στιγμή έπρεπε να παρουσιαστώ μόνος στη σκηνή και να τραγουδήσω το Mack the Knife. Για περίπου δυόμιση ώρες τραγουδούσα, έπαιζα και χόρευα. Αυτή ήταν μια παράσταση που πάντα θα θυμάμαι. Το κοινό που έρχεται να σε δει δεν το ενδιαφέρει τι σου συμβαίνει. Εσύ πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Για κάποιο λόγο η σκηνή τα γιατρεύει όλα, ίσως το ίδιο κάνει τελικά και η μουσική», αποκάλυψε ο Αλέξανδρος στο περιοδικό Psychologies.

Κάτια Δανδουλάκη: «Τώρα είμαι χρεωμένη»


Η Κάτια Δανδουλάκη δεν έχει μάθει να κρύβεται από τους θαυμαστές της.

Η ηθοποιός έχει κάνει επαγγελματικά ανοίγματα, έχει χάσει χρήματα και το λέει.

Ωστόσο, φαίνεται ότι έχει παράπονο από κάποιους που είπαν ότι η ηθοποιός κάνει έκκληση βοήθειας επειδή χάνει τη περιουσία της.

«Πάντα έλεγα ότι επέλεγα να κάνω επιχείρηση, βεβαίως χάνω χρήματα, ότι χρήματα έχω βγάλει τα χάνω, γιατί ήταν δική μου επιλογή», δήλωσε στο Λοιπόν και συνέχισε: «Το χάρηκα πάρα πολύ αυτό που έκανα και τώρα είμαι χρεωμένη διότι εγώ το επέλεξα. Δεν υπήρξε κλάψα πάνω σ’ αυτό. Δεν έκατσα ν’ ασχοληθώ».

N. Kάρτσωνα: Δείτε πόσο σέξι είναι στα 35 της χρόνια! (φωτογραφίες)

Όσο περνούν τα χρόνια η Νίκη Κάρτσωνα ομορφαίνει και όπως σωστά επισημαίνει το "ΟΚ" γίνεται ολοένα και πιο σέξι! 

 

Απόδειξη οι φωτογραφίες της με μαγιό...
σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου... 

 

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Τom Cruise - Katie Holmes: Χώρισαν!

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, o Tom Cruise και η Katie Holmes χώρισαν, μετά από πέντε χρόνια γάμου και ένα παιδί. «Αυτή είναι μια προσωπική και ιδιωτική υπόθεση για την Katie και την οικογένειά της. Πρωταρχικό μέλημά της παραμένει, όπως πάντα, το συμφέρον της κόρης της» δήλωσε ο δικηγόρος της Holmes, Jonathan Wolfe στο περιοδικό «People».

English: Cropped image of Tom Cruise and Katie...
 Tom Cruise and Katie Holmes.  (Photo credit: Wikipedia)
Τρυφεροί γονείς και οι δύο, στις περισσότερες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, εμφανιζόταν σχεδόν πάντα με τη μονάκριβη κόρη τους και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα υπερπροσταυτευτικοί, θα μπορούσε να πεις κανείς μαζί της! Ο Tom μάλιστα τον προηγούμενο μήνα μίλησε στο περιοδικό «People» με απροκάλυπτο θαυμασμό για τη γυναίκα του και μητέρα της κόρης του Suri, αποκαλύπτοντας τη ρομαντική πλευρά του! «Η Katie είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, μπορεί κανείς να το διαπιστώσει μέσα πέντε λεπτά μαζί της. Κάνει τα πάντα με έναν όμορφο δημιουργικό τρόπο. Εκπέμπει μια ζεστασιά και ως καλλιτέχνης αλλά και ως μητέρα. Είναι αστεία και γοητευτική και όταν τριγυρίζει μέσα στο δωμάτιο απλά αισθάνομαι άνετα.» Συνεχίζοντας το χειμαρρώδη μόνολογό του είπε: «Είμαι ρομαντικός. Μου αρέσει να κάνουμε πράγματα μαζί και το απολαμβάνω. Δεν ξέρω τι να πω - είμαι απλά χαρούμενος, και αυτό το συναίσθημα το έχω από την πρώτη που τη γνώρισα. Αυτό που έχουμε οι δυο μας είναι πολύ ιδιαίτερο.»

Ο ηθοποιός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ισλανδία για τα γυρίσματα της καινούργιας του ταινίας ενώ η Katie στη Νέα Υόρκη με την κόρη τους. Ο 49χρονος Cruise και η 33χρονη Holmes παντρεύτηκαν το Νοέμβρη του 2006 και έχουν μαζί μια 6χρονη κόρη την Suri.
Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος για τον Tom, ο οποίος έχει παντρευτεί στο παρελθόν με την Nicole Kidman , με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά μέσω της υιοθεσίας και με τη Mimi Rogers. Για την Katie ήταν ο πρώτος.
Enhanced by Zemanta

Ο Στρος-Καν θα μηνύσει το περιοδικό που έγραψε ότι χώρισε με την Αν Σενκλέρ

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν και η σύζυγός του, η δημοσιογράφος Αν Σενκλέρ, ανακοίνωσαν σήμερα ότι αποφάσισαν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά του γαλλικού περιοδικού Closer, το οποίο έγραψε ότι χώρισαν.

«Αφού πληροφορήθηκαν το πρωτοσέλιδο και το περιεχόμενο του περιοδικού ο Ντομινίκ Στρος-Καν και η Αν Σενκλέρ αποφάσισαν να κάνουν μήνυση στο έντυπο για προσβολή της ιδιωτικής τους ζωής», ανέφεραν σε ανακοίνωσή του οι δικηγόροι του ζεύγους, Φρεντερίκ Μπολιέ, Ρισάρ Μαλκά και Ανρί Λεκλέρκ.

Νωρίτερα, άτομα του περιβάλλοντος του ζεύγους είχαν αποφύγει να διευκρινίσουν στο Γαλλικό Πρακτορείο αν αλήθευε το ρεπορτάζ του περιοδικού.

Την περίοδο της υπόθεσης Sofitel, όταν ο τότε γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατηγορήθηκε για το βιασμό μιας καμαριέρας του ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη, η Σενκλέρ στάθηκε στο πλευρό του, προσφέροντάς του ηθική στήριξη αλλά και τα οικονομικά μέσα για την υπεράσπισή του.

Μετά την επιστροφή τους στη Γαλλία, στις 4 Σεπτεμβρίου και αφού η αμερικανική δικαιοσύνη απέσυρε τις κατηγορίες, το ζευγάρι έχει προσφύγει πολλές φορές στα δικαστήρια για να υπερασπιστεί την ιδιωτική του ζωή. Μεταξύ άλλων, έχουν στραφεί εναντίον των περιοδικών L'Express, Nouvel Observateur, Paris Match και VSD και κατά της εφημερίδας Le Figaro.
Enhanced by Zemanta

Ο αποχαιρετισμός της Ελένης Μενεγάκη - "Περιμένετέ μας σε τρεις μήνες"!

 

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για τις καλοκαιρινές διακοπές και ανανέωσε το ραντεβού για Σεπτέμβρη.


"Να προλάβω να πω ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που δουλεύουν σε αυτή την εκπομπή. Στην ομάδα που είναι μόνο στο γραφείο, που δεν τους βλέπετε ποτέ, που είναι πολλοί και οι καλύτεροι!", είπε η Ελένη και ευχαρίστησε όλους τους τεχνικούς, την αρχισυντάκτριά της, αλλά και την Αγλαΐα Λάτσιου.

"Και του χρόνου εδώ θα είμαστε!", τόνισε και συνέχισε: "Ευχαριστώ εσάς τους τηλεθεατές που είστε πάντα κοντά μας με μια αγκαλιά "να με το συμπάθειο". Ανοίξτε την και περιμένετέ μας σε τρεις μήνες. Καλό καλοκαίρι! Να αγαπάτε και να σας αγαπούν! Γεια σας"!

Δείτε το βίντεο:

Ξανά έγκυος η 44χρονη Κάρλα Μπρούνι;

Ξανά έγκυος φαίνεται πως είναι η τέως πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, η οποία μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η σύζυγος του τέως γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, σε ηλικία 44 ετών φαίνεται πως θα γίνει για τρίτη φορά μανούλα. Η Κάρλα Μπρούνι, εκτός από το κοριτσάκι που απέκτησε με τον τωρινό της σύζυγο, έχει ένα ακόμη παιδί με τον Ράφαελ Ενθοβεν.

Ο Νικολά Σαρκοζί, πάλι, αν τελικά ισχύουν οι φήμες, θα γίνει για πέμπτη φορά πατέρας, αφού έχει ακόμη δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο με τη Μαρί Ντομινίκ Κιουλιόλι και ένα με τη δεύτερη σύζυγό του Σεσιλιά Αλμπενίζ.

Το βίντεο που συγκίνησε Λιάγκα-Σκορδά

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του βίντεο που έφτιαξαν για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά οι συνεργάτες τους.

Τελευταία μέρα σήμερα και τελευταία εκπομπή της σεζόν, με τους δύο παρουσιαστές και όχι μόνο να συγκινημένοι.

Μάικ Τάισον: Έπιασα στα πράσα τη σύζυγό μου με τον Μπραντ Πιτ

English: Brad Pitt at the Berlin premiere of I...
Brad Pitt  (Photo credit: Wikipedia)
Ένα μικρό δείγμα από το μονόλογο που θα ερμηνεύσει στο θεατρικό σανίδι και θα αναφέρει αληθινά γεγονότα από την προσωπική του ζωή, έδωσε ο Μάικ Τάισον, ο οποίος μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο ESPN, πέταξε βόμβα μεγατόνων.

Θέλοντας να δώσει ένα μικρό δείγμα του τι θα ακούσει το κοινό, είπε στο ESPN ότι είχε πιάσει την πρώην γυναίκα του με τον Brad Pitt

Βέβαια, το συγκεκριμένο περιστατικό είχε πραγματοποιηθεί στα τέλη της δεκαετίας του '80, όταν ο Μπραντ Πιτ ήταν ακόμα άσημος και διατηρούσε σχέση με την Ρόμπιν Γκίβενς, η οποία ήταν σε διάσταση με τον διάσημο πυγμάχο.

Όπως εξήγησε ο Τάισον, λίγο πριν πάει στο δικηγόρο του για το διαζύγιο, θέλησε να περάσει από το σπίτι της να μιλήσουν, αλλά την είδε να πλησιάζει με το αυτοκίνητο, όπου συνοδηγός ήταν ο ξανθομάλλης ηθοποιός.
Enhanced by Zemanta

Η Νικολούλη για τον Άλεξ, τη βόμβα στο αμάξι της και το διαζύγιο μετά από 22 χρόνια

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου φιλοξενήθηκε η Αγγελική Νικολούλη με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της με τίτλο «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου», και μίλησε μεταξύ άλλων, για τις απειλές που έχει δεχτεί, το διαζύγιο της, αλλά και την πολύκροτη υπόθεση του μικρού Άλεξ.

Αναφερόμενη στον κίνδυνο στον οποίο έχει εκτεθεί πολλές φορές μέσα από τις υποθέσεις που ερευνούσε, είπε: «Είχα διάφορα περιστατικά. Δεν είχα φόβο. Αν έμπαινα και έβγαινα από το σπίτι μου με τον φόβο δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω σαν ρεπόρτερ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένα περιστατικά που αντιμετώπισε: «Έχει τύχει μια φορά που έφευγα από το ΣΚΑΪ να έρθει μπροστά μου εν ψυχρώ στο αντίθετο ρεύμα μια μηχανή. Έκανα όπισθεν και εξαφανίστηκα ενώ παράλληλα ειδοποίησα την αστυνομία και τον εντόπισαν λίγο πιο κάτω. Και όταν είχα ασφάλεια ένα φεγγάρι ήταν τότε που μου άφησαν βόμβα στο αυτοκίνητο και με απείλησαν με το πιστόλι και είπα πως πρέπει να βρω ένα τρόπο να προστατέψω τον εαυτό μου».

Μιλώντας για το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Μοσούλη, πριν από 3 χρόνια και μετά από 22 χρόνια γάμου, δήλωσε: «Ήταν ένας γάμος που στηρίχτηκε στην αγάπη. Δεν υπήρχε άλλη λύση. Είμαι μόνη μου. Μ' αρέσει και η μοναξιά μου ώρες ώρες. Ξαναβρήκα εμένα. Φρόντισα η μοναξιά να γίνει παραγωγική»

Τέλος, αναφερόμενη σε διάφορες υποθέσεις που έχει αναλάβει μέσα από την εκπομπή της, στάθηκε σε αυτή του μικρού Άλεξ από τη Βέροια, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο εξιχνίασε την υπόθεση: «Πήγα στο σχολείο για να δω το μαθητικό του περιβάλλον καλωδιωμένη και είδα τη φονική παρέα. Παιδάκια 11-12 χρόνων. Τα αιφνιδίασα. Ένιωσα ότι κάτι δεν πάει καλά, ειδικά με το Ελληνόπουλο. Τον ρώτησα εάν τον είδε τον Άλεξ και παρόλο που είπε "όχι",αποδείχτηκε ότι και τον είδαν και μάλωσαν μαζί του. Και μου είπε "πιστεύω ότι τον πήραν τον χτύπησαν και τον εξαφάνισαν". Τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τα παιδιά».

Σέξι Ελληνίδα παρουσιάστρια πλατσουρίζει στην Χαβάη [εικόνες]

Στο Μάουι βρέθηκε η Χριστίνα Αλούπη, η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια που κάνει καριέρα στο Λος Άντζελες, στα πλαίσια ολιγοήμερων διακοπών. Και μάλιστα τόσο γυμνασμένη όσο την πρωτογνωρίσαμε.

«Είχε έρθει για διακοπές στο Λος Άντζελες μια παιδική μου φίλη και αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε και στη Χαβάη. Μπορεί να ακούγεται ιδιαίτερα μακρινός προορισμός, όμως για τους Αμερικανούς είναι μια ευχάριστη απόδραση για το Σαββατοκύριακο, όπως είναι για εμάς τα ελληνικά νησιά», δήλωσε η Χριστίνα Αλούπη σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι η πρώτη φορά εδώ και καιρό που η Χριστίνα θυμίζει τον παλιό, fit εαυτό της.

Αν και η πιο σέξι πόζα της (ενδεχομένως και η πιο σέξι πόζα οποιασδήποτε Ελληνίδας) παραμένει η παρακάτω από μια φωτογράφηση της για το περιοδικό FHM την εποχή που δούλευε ακόμη ως μοντέλο.

«Περιμένω τον Μπαλοτέλι για διακοπές στα νησιά », λέει η Ελληνίδα πρώην του

Η επί δυο χρόνια αρραβωνιαστικά του Μπαλοτέλι, Μπέτυ Κουράκου, νικήτρια του Miss Europe Face, μιλάει στο i-efimerida για την σχέση της με το σταρ της Μάνστεστερ Σίτι, την πιθανότητα να έρθει διακοπές στην Ελλάδα και το γιατί δεν πήγε -όπως της ζήτησε- στην Πολωνία να τον υποστηρίξει.

«Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν προχθές. Τον άκουσα χαλαρό και με αυτοπεποίθηση, όσον αφορά τον αγώνα. Γενικά συνεχίζουμε να έχουμε πολύ καλές σχέσεις, τόσο με τον ίδιο όσο και με την οικογένειά του. Μάλιστα μου έχει πει ότι σκοπεύει να έρθει άμεσα Ελλάδα για διακοπές». Αυτό μας είπε το γνωστό μοντέλο, το οποίο και ξυπνήσαμε από τα χαράματα για να μας μιλήσει.

Λίγες ώρες δηλαδή αφού είχε επιστρέψει από την Τουρκία όπου βρέθηκε για τις ανάγκες ενός καταλόγου, ενώ βρίσκεται και στην τελική φάση συζητήσεων για την συμμετοχή της σε ένα ελληνοτουρκικό σίριαλ με γυρίσματα στην Θεσσαλονίκη και την Κωνσταντινούπολη.

Αυτές ακριβώς οι υποχρεώσεις ήταν που την ανάγκασαν να αρνηθεί την πρόσκληση του Μπαλοτέλι να πάει στην Πολωνία για να τον υποστηρίξει «Μου το είχε προτείνει εδώ και τρεις εβδομάδες, αλλά δεν μπορούσα να πάω γιατί είχα ήδη υπογράψει συμβόλαιο»

VIDEO: Λίτσα Πατέρα: "Σας αφήνω κι ευχαριστώ για όλα"!

Η Λίτσα Πατέρα αποχαιρέτησε τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου.

Η τελευταία εκπομπή σήμερα για το Πρωινό ΑΝΤ1 - Παρέα και στο τέλος των αστρολογικών προβλέψεων η Λίτσα Πατέρα θέλησε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της.

"Εύχομαι να περάσουμε ένα καλοκαίρι καλό. Προσέχετε το καλοκαίρι. Με πολύ αγάπη σας αφήνω κι ευχαριστώ πολύ για όλα. Γεια σας!", είπε η αστρολόγος, ενώ εκείνη την ώρα έμπαιναν στο πλατό της η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος για να την αποχαιρετήσουν.

"Ερχόμαστε στο δικό σας πλατό να σας φιλήσουμε, να σας ευχαριστήσουμε πολύ για όλα, τη συμπαράσταση και την αγάπη σας!", είπε η Σίσσυ, ενώ ο Χρήστος πρόσθεσε με νόημα: "Καλή αντάμωση"!

Η απάντηση της Λίτσας Πατέρα; "Αμήν"!

Δείτε το βίντεο:

Ξυρισμένη γουλί η Σαρλίζ Θερόν

Charlize Theron at the Meteor Ireland Music Aw...
 (Photo credit: Wikipedia)
To ξυρισμένο της κρανίο σε όλο του το μεγαλείο έδειξε για πρώτη φορά η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός Charlize Theron στους φωτογράφους, κατά την διάρκεια ταξιδιού της στην Ναμίμπια μαζί με τον υιοθετημένο γιο της Τζάκσον.

Το νέο της κούρεμα -όπως μπορείτε να διαπιστώσετε- δεν έχει αφαιρέσει ίχνος της γοητείας της 36χρονης βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού.

Παρότι η ίδια μέχρι τώρα προτιμούσε να το καλύπτει φορώντας καπέλα σε όλες τις εμφανίσεις της.

Ο λόγος που έκοψε τις ξανθιές της μπούκλες είναι η συμμετοχή της στο Mad Max-Fury Road, στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τον Τομ Χάρντι (ο οποίος πήρε την θέση του Μελ Γκίμπσον).
Enhanced by Zemanta

Καμεραμάν και παντρεμένος με Ελληνίδα ο Πιου!

Ο τηλεοπτικός Πίου - από την τελευταία διαφήμιση της WIND με πρωταγωνιστή τον γνωστό σε όλους πλέον Πρόεδρο - στην πραγματικότητα είναι ο Τζόελ και κατάγεται από τη Νιγηρία και όχι από την ποδοσφαιρομάνα "Πουλιανάμπρε". 
 
O Πίου λοιπόν, δηλαδή ο Τζόελ, δεν είναι ηθοποιός οπως ίσως πιστεύετε. Εργάζεται σε παραγωγές ταινιών ως βοηθός μακενιστικού (χειρισμός κάμερας και εξαρτημάτων αυτής).

Είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και είναι πατέρας ενός παιδιού.

Μιλάει την Ελληνική γλώσσα (σπαστά). Ζει και εργάζεται νόμιμα στην Ελλάδα, ενώ αυτήν την περίοδο βρίσκεται εκτός Ελλάδος, καθώς έχει επισκεφτεί τη χώρα του τη Νιγηρία...
dete.gr

Η νέα σέξι φωτογράφηση της Ελευθερίας Ελευθερίου

Το καλοκαίρι του 2012 είναι «στρωμένο» με φωτό με μπικίνι της Κύπριας τραγουδίστριας που προκαλεί με κάθε της εμφάνιση και φωτογράφηση.

«Δεν κυνηγάω να βρω τον μεγάλο έρωτα, αλλά αν έρθει στη ζωή μου θα τον δεχτώ. Την λαμαρίνα την δαγκώνεις πάντοτε όταν δεν το περιμένεις. Αν και πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή τη στιγμή στη ζωή μου έχει η δουλειά μου. Δεν υπάρχει χρόνος για τα προσωπικά μου, ειδικά τώρα που λόγω συναυλιών είμαι συνέχεια στο δρόμο», δήλωσε η εκπρόσωπός μας στην Eurovision στο περιοδικό Celebrity.

Όσον αφορά το πως διατηρείται σε τέτοια φόρμα, εξήγησε πως «ξεκινάω την μέρα μου με ένα καλό πρωινό και φροντίζω να κάνω μικρά γεύματα κάθε τρεις ώρες. Τρώω πολλά φρούτα και ψητό κρέας ή ψάρι με σαλάτα».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...