Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Γιατί η Μάρθα Καραγιάννη ζει εδώ και 16 χρόνια με μια γυναίκα

Η μέρα της περνάει απλά, ξυπνάει αργά, ανάλογα με τις δουλειές της όταν έχει πρόβα ή παίζει στο θέατρο η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη. Μιλάει στο cosmo.gr και αποκαλύπτει τις συνήθειες, τις αγάπες της και τα σχέδιά της για το μέλλον.


Στη συνέντευξη αποκαλύπτει ότι ζει με την ηθοποιό Ντόρα Ντούμα εδώ και δεκαέξι χρόνια. «Είμαστε θεατρίνες και οι δύο. Και με τους θεατρίνους μπορώ και μιλάω. Μιλάμε την ίδια γλώσσα. Την ξέρω από το 1968, ήμασταν φίλες. Μετά από δύο γάμους η Ντόρα και τον θάνατο της μητέρας μου, της είπα δεν έρχεσαι να μείνουμε μαζί;».

Προσθέτει, ωστόσο, ότι δεν έχει παράπονα από το ανδρικό φύλο παρότι δεν έτυχε να ξαναπαντρευτεί.

Στην ερώτηση αν οι άντρες έπεφταν στα πόδια της η Μάρθα Καραγιάννη απαντά:
«Είναι ένας μύθος αυτό. Ναι, ναι. Στη ζωή μου και με έδιωξαν και έδιωξα. Θέλω να πω, ότι δεν είναι κάτι που το μετράς. Είναι αρχαίες ιστορίες αυτές... Ο άντρας είναι ένα μεγάλο παιδί. Με τα καλά του και με τα κακά του. Δεν έχω παράπονο από τους άντρες της ζωής μου. Οι περισσότεροι είναι φίλοι μου. Ήταν καλοί άνθρωποι. Δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα μετά μαζί τους αφού χωρίσαμε, αν δεν ήταν».

Τι είναι ο κινηματογράφος για εκείνη;
«Το θέατρο είναι ο άντρας σου. Ο κινηματογράφος είναι ο εραστής σου και η τηλεόραση... το one night stand. Το θέατρο είναι αυτό που σε κρατάει. Που σου δίνει ζωή. Είναι ζωντανό. Η αποδοχή του κόσμου είναι αυτόματη. Η τηλεόραση έχει πολύ αναμονή. Βέβαια, και τα γυρίσματα τα δικά μας του κινηματογράφου ήταν εξαντλητικά. Ο Δαλιανίδης, αλλά και ο Φώσκολος ήταν πολύ απαιτητικοί».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...