Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Διαψεύδουν τον αρραβώνα Παπαλουκάς-Τσεκούρα

Διαψεύδουν τον αρραβώνα Παπαλουκάς-ΤσεκούραΑν και οι φήμες τους ήθελαν να έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους και να ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Θοδωρής Παπαλουκάς όμως και η Βασιλική Τσεκούρα διαψεύδουν κάθετα τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν αρραβωνιαστεί!
Σύμφωνα με όσα γράφτηκα, Θοδωρής και Βασιλική πέρασαν βέρες στο αριστερό πριν από μερικές εβδομάδες στην Αράχωβα, όπου βρέθηκαν με στενούς φίλους.

Είδε και απόειδε το ζευγάρι να πείσει πως δεν αρραβωνιάστηκε, κάτι που επιβεβαίωσαν και φίλες της Βασιλικής! Όπως πρόσθεσαν, γάμο δεν σκέφτονται τα παιδιά, είναι καλά, είναι μαζί και θέλουν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, ούτε η sexy μελαχρινή, ούτε ο μπασκετμπολίστας, φορούσαν βέρα την περασμένη Τρίτη, οπότε και εθεάθησαν σε γνωστό club της Αθήνας στο οποίο διασκέδαζαν.

Η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα, ενώ τα ξαναβρήκαν το περασμένο καλοκαίρι. Κι αν προς το παρόν μας άφησαν με τα κουφέτα στο χέρι, οι πληροφορίες λένε πως τον αρραβώνα δεν θα τον γλιτώσουν, μιας και ο Θοδωρής σκέφτεται σοβαρά να ανέβει με την Βασιλική τα σκαλιά της Εκκλησίας.
Πηγή: star

Όταν η Μπάρμπα γλεντούσε με τον γιο του Καντάφι

Η άγνωστη γνωριμία της Βάνας Μπάρμπα με τον Μουτασίμ Καντάφι ξεκίνησε περίπου πριν έξι χρόνια όταν εκείνη ήταν καλεσμένη σε ένα από τα πάρτι που συνήθιζαν να κάνουν οι γιοι του Μουαμάρ Καντάφι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, εκεί η εκρηκτική ηθοποιός γνώρισε έναν πολύ καλό φίλο του Μουτασίμ , τον επιχειρηματία Μοχάμετ Σαμπάνι. 

Τότε αρκετοί έσπευσαν να πουν ότι ανάμεσα τους υπάρχει κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία.

Η αλήθεια είναι πως η παρέα των Λίβυων είχε εντυπωσιαστεί από την ομορφιά της Βάνας αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι περισσότερο.

Παύλος Χαϊκάλης: Νεκρή χώρα η Ελλάδα

Ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, δηλώνει αγανακτισμένος με όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και την θεωρεί πλέον μία νεκρή χώρα..!

"Η Ελλάδα δεν έχει άρωμα αλήθειας, όλα είναι κρυμμένα κάτω από ένα ουδέτερο τοπίο, ο λαός λειτουργεί με απωθημένα και υστερήσεις, χτίζει στην άμμο παλάτια. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο στην Ελλάδα, όλα είναι στον αέρα και όλα είναι παρά, παραπολιτικά, παραπαιδεία, παραοικονομία. Κανείς δεν πάει φυλακή, κόβονται οι συντάξεις, το ποδόσφαιρο είναι στημένο, όλα είναι σάπια. Η Εκκλησία δεν υπάρχει, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η περιουσία της. Οι αστυνομικοί σκοτώνονται για 700 ευρώ. Η θυσία των δυο αστυνομικών βέβαια δείχνει ότι, μόνο κάποιοι ευσυνείδητοι μπορούν να κάνουν κάτι για να αντισταθούν. Τελικά μόνο η προσωπική αντίσταση μπορεί να λειτουργήσει. Θέλω να πιαστώ από κάπου να δω κάτι, αλλά τι να δω από έναν κόσμο που παραπαίει. Η Ελλάδα έχει πεθάνει. Κανείς δεν ενδιαφέρεται. Το όνειρο μου είναι να πεθάνω και να ξαναγεννηθώ σε μια διαφορετική χώρα που θα τη χτίσουμε από την αρχή."
http://www.athensbars.gr/

Τζούλια Αλεξανδράτου... Της έριξε πόρτα η Σάσα Μπάστα..

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε μια εμφάνιση στην Ξάνθη και στην συνέχεια είπε να πάει να επισκεφτεί το μαγαζί που εμφανίζεται η Σάσα Μπάστα .

Θα ρίχναμε πολύ γέλιο αν αυτή η συνάντηση γινότανε αλλά η Σάσα πρόλαβε και έριξε πόρτα στην Τζούλια που το μόνο που είδε από το μαγαζί ήταν η έξοδος!!!

http://www.athensbars.gr/

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Η Rihanna στην καμπάνια της Nivea

Rihanna and Chris Brown concert. Brisbane Ente...Image via Wikipedia
Το 2011 η Nivea συμπληρώνει τα 100 της χρόνια και το γιορτάζει με τη Rihanna και μια σειρά εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο.

Η γνωστή τραγουδίστρια δανείζει τη φωνή της για την επετειακή καμπάνια της εταιρείας, ενώ η Nivea θα είναι ο χορηγός στη μεγάλη περιοδεία της τραγουδίστριας στη Β. Αμερική και την Ευρώπη και μέσα από διάφορες ενέργειες, αλλά και τη χρήση social media, η εταιρεία στοχεύει να φέρει το brand πιο κοντά στο νεανικό κοινό.

 Μέσα στο έτος η εταιρεία θα πραγματοποιήσει και άλλες ενέργειες, θέλοντας να ανταμείψει τους καταναλωτές για την εμπιστοσύνη τους.

Enhanced by Zemanta

Η Στικούδη... πιο σέξι Ελληνίδα του πλανήτη! (video)

Η Ελλάδα στην όγδοη θέση των πιο σέξι χωρών του κόσμου με... το σπαθί της Κατερίνας Στικούδη, του γνωστού μοντέλoυ και παρουσιάστριας του MEGA STAR.

Σε ψηφοφορία που έγινε πριν από λίγες μέρες για λογαριασμό γνωστού site με θέμα τις "πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη", η χώρα μας κατάφερε να εκτοπίσει πολλές άλλες χώρες που πραγματικά έχουν να επιδείξουν εντυπωσιακές γυναίκες...

VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ SEXY ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

"Η Γωγώ με έκανε πιο δυνατή"

Αυτό που κατάλαβε η Φώφη Μαστροκώστα από την εμπειρία που έχει με την τηλεόραση τους τελευταίους μήνες μέσω του riality του ΑΝΤ1 είναι ότι πρέπει να είναι πολύ
προσεκτική με τη δημοσιότητα, κάτι που- όπως λέει- την συμβούλεψε και η μικρότερη αδερφή της.

Παρόλο που εκείνη, σε αντίθεση με τη Γωγώ, δεν ήθελε ποτέ στη ζωή της να γίνει σταρ.

«Ηταν συγκλονιστικό αυτό που ζήσαμε», λέει αναφερόμενη στη γενναία μάχη που έδωσε η Γωγώ Μαστροκώστα με τον καρκίνο, από την οποία βγήκε νικήτρια.

«Ο καρκίνος ήταν κάτι που ακούγαμε να συμβαίνει στους γύρω μας, αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα συμβεί και σ’ εμάς, στο σπίτι μας. Ηταν ένα γεγονός που με στιγμάτισε, κάτι που ταρακούνησε όλη την οικογένεια μας. Τώρα, όλα είναι καλά» καταλήγει.

Τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα η Φώφη Μαστροκώστα έκανε και η ίδια μόντελινγκ, αλλά αυτό ήταν ένα μεταβατικό στάδιο, μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει.

Απόφοιτη λογιστικής σχολής, σήμερα εργάζεται στο μετρό, στη διεύθυνση μελετών, ενώ παράλληλα είναι τελειόφοιτη του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών.

Η σχέση με την αδερφή της φαίνεται να είναι πολύ δυνατή, αν και το γεγονός ότι έχουν πολλά κοινά στοιχεία στο χαρακτήρα, τις κάνει να συγκρούονται: «Εγώ είμαι λίγο πιο χαμηλών τόνων.

Είμαι όμως κι εγώ το ίδιο τσαμπουκάς και εγωίστρια όπως εκείνη. Καμία δεν κάνει ποτέ πίσω, έστω κι αν αγαπιόμαστε πολύ».


ΠΗΓΗ: People

Γιατί είπε όχι στον Λαζάρου;

Η Δέσποινα Κανδηλογιαννάκη από το «Master Chef» εξήγησε τους λόγους που είπε όχι στην πρόταση του σεφ Λαζάρου.

Μιλώντας στο περιοδικό People η Δέσποινα εξηγεί:
 «Η δουλειά που μου πρότεινε ήταν για ένα εξαιρετικό project στη Κύπρο αλλά απαιτούσε να μείνω

εκεί περίπου δυο χρόνια. Δεν ήθελα να φύγω. Ο μπαμπάς μου είναι λίγο αρρωστούλης, και είχα ήδη τις τύψεις μου για τα πέντε χρόνια, που ήμουν μακριά στην Αγγλία. Βέβαια οι δικοί μου έλεγαν να πάω. Στα 32 μου, όμως ήθελα να κατασταλάξω. Γύρισα για να είμαι στην πατρίδα, να είμαι κοντά στην οικογένειά μου».

Η Πάττυ έστησε τον Δήμο Ξάνθης, για να είναι η “Βασίλισσα” του Καρναβαλιού

Η δημοφιλής Πάττυ έστησε τελικά τον Δήμο της Ξάνθης που της έκανε πρόταση να είναι η “Βασίλισσα” του Καρναβαλιού της πόλης την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. 
 
Έτσι τώρα οι υπεύθυνοι των εκδηλώσεων προσπαθούν να καλύψουν το κενό και υπόσχονται ότι τελικά θα βρουν το πρόσωπο – έκπληξη που θα ικανοποιήσει όλους όσους θα βρεθούν στην πόλη της Ξάνθης για να παρακολουθήσουν την μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού!

http://www.kazantv.gr/

Οι... ωραίες της πρωινής ζώνης με τα "άσχημα" νούμερα!


Και οι τρεις είναι υπέροχες πραγματικά! Πανέμορφες γυναίκες που στέκονται με νάζι απέναντι από την κάμερα και… σαγηνεύουν το κοινό τους!
Από νούμερα πως πάνε όμως;
Συμβαδίζει η τηλεθέαση με την ομορφιά τους; Η αλήθεια είναι, λοιπόν, ότι το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται πεσμένες ακόμη και στα “αγαπημένα” τους νεανικά κοινά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι το φόρτε τους…

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Τα "ταξίδια" του Στέλιου Μάινα

Και συγγραφέας ο Στέλιος Μάινας! Ομως ο ίδιος αποποιείται αυτό τον τίτλο, αφού ο κύριος τρόπος με τον οποίο εκφράζεται είναι η υποκριτική. Τιμονιέρης στη Σπιναλόγκα, στο μάτι του κυκλώνα ύστερα από τον ξυλοδαρμό που υπέστη από αλλοδαπούς στη γειτονιά του στην πλατεία Βικτωρίας, επιστρέφει με το βιβλίο του «Τα φαινόμενα απατούν».

Ο Στέλιος Μάινας δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να δημιουργεί. Πηγή έμπνευσής του αποτελεί πάντα η ίδια η ζωή και οι άνθρωποί της.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

O Καπουτζίδης πουλάει τσάντες - μαϊμού στους δρόμους

Η Μπέσσυ Μάλφα και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου τυλίγουν πίτες σε σουβλατζίδικο. Ο Γιώργος Καπουτζίδης πουλάει τσάντες - μαϊμού στους δρόμους. Η Μυρτώ Αλικάκη κάνει ντελίβερι.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σκουπίζει τα γαρίφαλα στην πίστα όπου τραγουδάει ο Γιώργος Χρανιώτης. Και ο κατάλογος των άνεργων ηθοποιών που κάνουν οποιαδήποτε δουλειά για να κερδίσουν το ψωμί τους είναι τόσο μακρύς...

H ανεργία πάει θέατρο! Ενα φιλμάκι στο οποίο συμμετέχουν πάρα πολλοί Ελληνες ηθοποιοί σε άλλα επαγγέλματα, λόγω της μεγάλης ανεργίας που μαστίζει τον κλάδο, προβάλλεται κατά τη διάρκεια της ξέφρενης κωμωδίας «Elizabeth» και ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου! «Υπονοεί έναν θίασο που κάνει ό,τι κάνουμε εμείς οι ηθοποιοί λόγω της ανεργίας.

Εχουμε αναγκαστεί άλλος να κρατάει το πιατάκι για τα δίφραγκα στις τουαλέτες, άλλοι να πουλάνε γαρίφαλα, άλλοι να καθαρίζουν τζάμια στα φανάρια και εγώ με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να τυλίγουμε σουβλάκια με πίτα. Τα ευτράπελα!», διευκρινίζει στην «Espresso» η Μπέσσυ Μάλφα.

Σύμφωνα με τη διασκευή του Χάρη Ρώμα «η παράσταση έχει λάθος ηθοποιούς, λάθος έργο σε λάθος στιγμή, λάθος σκηνοθέτη σε λάθος θέατρο και συντελεστές που υποχρεώνονται λόγω της οικονομικής κρίσης να ανεβάσουν ένα ανιστόρητο “ιστορικό” έργο μιας... κατά λάθος συγγραφέως...» Οι θεατές παρακολουθούν και συμμετέχουν στη δημιουργία μιας παράστασης από την αρχή μέχρι το τέλος, μέσα από τις πιο αντίξοες συνθήκες που μπορεί κανείς να φανταστεί. Ολα αυτά με πολύ γέλιο, καταιγιστικούς ρυθμούς, τρελές εξελίξεις και ανατροπές.

H κωμωδία «Elizabeth» είναι ένα καυστικό και ειρωνικό σχόλιο πάνω στις σχέσεις των ηθοποιών και των συντελεστών μιας παράστασης και τη ματαιοδοξία που επικρατεί στον κόσμο του θεάτρου και παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, κάθε Σαββατοκύριακο, στη σκηνή του θεάτρου «Ράγες».

ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ/espresso

Κάτια Δανδουλάκη : «Αν χρειαστεί θα σφουγγαρίσω και σκάλες»

Η Κάτια Δανδουλάκη σε μια αποκαλυτπική συνέντευξη στην Αφρ. Γραμμέλη τονίζει ότι «Αν χρειαστεί θα σφουγγαρίσω και σκάλες» ενώ η μεγάλη πρωταγωνίστρια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει και σε τάλεντ σόου
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της «Ζωής της άλλης»;

«Ως το Πάσχα θα έχουν ολοκληρωθεί. Η σειρά όμως θα προβάλλεται ως το Μάιο και όχι μέχρι τον Ιούλιο όπως γινόταν συνήθως. Επίσης τα επεισόδια θα είναι τρία αντί για πέντε την εβδομάδα. Στόχος να προβληθούν τα υπόλοιπα τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο της επόμενης σεζόν. Είναι η γνωστή οικονομία που γίνεται πλέον. Μία σειρά έχει τα ίδια γυρίσματα, αλλά απλώνεται χρονικά η προβολή της για να καλυφθούν τα κενά του προγράμματος».

Είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα;
«Πάρα πολύ δύσκολα. Για να γίνεται αυτό σε μία σειρά που αυτή τη στιγμή είναι πρώτη, δεν μπαίνει μέσα, αλλά βγάζει και κέρδος σημαίνει πως δεν μπορούν να γίνουν παραγωγές. Η κατάσταση δεν είναι αστεία, είναι πολύ δραματική».

Σας έχει επηρεάσει όλο αυτό το κλίμα παρόλο που πάτε καλά;
«Εχει επηρεάσει κυρίως τα νέα παιδιά. Με την έννοια ότι συνειδητοποιούν πως όταν ολοκληρωθεί η σειρά, την επόμενη ημέρα θα είναι άνεργοι. Οι μεγαλύτεροι που έχουμε περάσει από πολλά κύματα ξέρουμε ότι αυτό είναι πρωτόγνωρο και πως δεν θα υπάρχει εύκολη ανάκαμψη».

Εσείς δεν βιώσατε παρόμοια κατάσταση στο παρελθόν;
«Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Κάποτε διαλέγαμε τί θα ανεβάσουμε στο θέατρο. Λέγαμε φέτος θα ανεβάσω Πίντερ, του χρόνου Πιραντέλο και πάει λέγοντας. Φέτος πλέον έτσι όπως είναι το τοπίο η εποχή σε αφήνει πίσω λεπτό με λεπτό. Κάνω προσπάθεια να είμαι ρεαλίστρια και επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος δεν έχω πάθει κατάθλιψη. Αλλά δεν έχω καλή διάθεση».

Έχετε αγωνία για το τί θα κάνετε τηλεοπτικά;
«Φυσικά! Είναι η πρώτη φορά που βλέπω ότι αδυνατούν να κάνουν παραγωγές. Δεν είναι θέμα αξιολόγησης πλέον. Το θέμα είναι ότι δεν παράγει η χώρα. Συνέβη και το άλλο. Με κατέκριναν γιατί είπα πρώτη ότι από μόνη μου ζήτησα να μειωθεί ο μισθός μου! Φυσικά και το έκανα! Μα είμαστε τρελοί; Πρέπει η μηχανή να κινείται. Δεν υπάρχει θέμα ιεράρχησης αξιών. Σιγά!»

Πέρα από την οικονομική κρίση δε φτάσαμε σε αυτό το σημείο και λόγω κακοδιαχείρισης;
«Και βέβαια. Ολα είναι. Περάσαμε μία περίοδο «καλοπέρασης» όπου όλοι ζούσαμε πάνω από το όριο της αντοχής μας. Ομως, δεν μπορούμε να πούμε ότι φταίμε όλοι στην κατάντια. Φταίνε οι δέκα που κλέψανε και οι άλλοι είκοσι που δεν τους τιμωρούν. Γι αυτό είναι έτσι ο λαός. Δεν θα πάθαινε κατάθλιψη αλλά θα έλεγε ας πάμε όλοι ενωμένοι να τα βγάλουμε πέρα για την Ελλάδα. Αλλά για ποια Ελλάδα; Να πληρώσω εγώ γι αυτόν που έκλεψε; Αυτός έχει και δεν τον κυνηγάνε. Και ξέρουμε γιατί δεν τον κυνηγάνε και ξέρουμε όλοι πως γνωρίζουν καλά ποιος είναι. Αυτό έχει πάθει ο κόσμος».

Πώς τα κατάφερε η «Ζωή της άλλης» στο prime time; Δεν έχει ξανασυμβεί με καθημερινή σειρά...
«Επειδή έχω πολλά αναπάντητα ερωτήματα για τη ζωή μας, αυτό είναι ένα από τα μεγάλα μου. Με την ίδια ευκολία θα μπορούσε να καταποντιστεί. Νομίζω ότι χρειάζεται να συγκεντρωθούμε και να κατανοήσουμε τί σημαίνουν αυτές οι σπαστικές εκρήξεις χαράς, θυμού, απογοήτευσης, ξύλου, ξυλοδαρμού. Είναι ακραίες καταστάσεις. Ο καθένας θέλει να δει μία σειρά πλοκής και σκέφτεται ας δω αυτό να ξεχαστώ, να φύγει το μυαλό μου λίγο από την καθημερινή κατάθλιψη. Αυτό είναι το ένα και το άλλο το οποίο όμως θα συνέβαινε μόνο σε συνθήκες ηρεμίας είναι το να δει κάποιος μία γρήγορη σειρά με καλό σενάριο. Ομως πλέον είμαστε σε φάση υστερίας. Κια γι αυτό η σειρά επειδή είναι πολύ γρήγορη λειτουργεί ως ξεκούραση για το ανθρώπινο μυαλό».

Ακούστηκε ότι σας έγινε πρόταση να συμμετάσχετε σε ελληνοτουρκική παραγωγή καθημερινής σειράς. Ισχύει κάτι τέτοιο;
«Γράφτηκε μάλιστα και με πολλές λεπτομέρειες! Αυτό εγώ δεν το είχα ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Και είναι ένα ερώτημα που τίθεται για τη δημοσιογραφική κατάσταση. Αυτά τα παιδιά που γράφουν δε ρωτάνε; Δεν τους νοιάζει; Από την άλλη δεν είμαι και ο άνθρωπος που θα πάρει πρωτοβουλία να διαψεύσει κάτι ή να δώσεις εξηγήσεις. Ομως πρέπει να σας πω πως αυτή η πρόταση δεν μου έγινε ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου!»

Οι ηθοποιοί έχουν πληγεί ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να παίρνουν μέρος σε ριάλιτι, σε τάλεντ σόους, κριτικές επιτροπές. Εσείς θα το κάνατε αυτό για λόγους επιβίωσης;
«Για λόγους επιβίωσης θα έκανα τα πάντα! Θα σφουγγάριζα ακόμη και σκάλες».

Θα πηγαίνατε δηλαδή και στο «Dancing with the stars»;
«Γιατί να μην πάω; Οι γονείς μας στην Κατοχή για λόγους επιβίωσης έκαναν πολλά. Γι αυτό και εγώ έχω πει ότι δεν θα πω ποτέ μεγάλη κουβέντα. Ενα δεν θα έκανα και για κανέναν λόγο: να πουλήσω την ψυχή μου. Οποιαδήποτε δουλειά θα την έκανα». TO BHMA

Η «Λωξάντρα» επιστρέφει στην TV

Αναμφισβήτητα, η «Λωξάντρα» είναι από τις πιο αγαπημένες σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.
 
Η σειρά, που βασίστηκε στο βιβλίο της Μαρίας Ιορδανίδου έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ το 1980 και περιέγραφε τη ζωή των Ελλήνων στη Σμύρνη πριν από τον ξεριζωμό τους, μέσα από την καθημερινότητα της Λωξάντρα, την οποία υποδύθηκε αριστουργηματικά η Μπέτυ Βαλάση.

Η ηρωίδα στα τριάντα χρόνια της παντρεύτηκε με προξενιό έναν μεγαλύτερο άντρα, τον Δημητρό, στήνοντας το καινούργιο της σπιτικό στο Μακρυχώρι, ένα προάστιο κοντά στον Γαλατά και ανέλαβε το μεγάλωμα των παιδιών του. Αν και τότε δεν υπήρχαν μηχανάκια μέτρησης της τηλεθέασης η σειρά καθήλωνε τους τηλεθεατές και συζητείται έντονα και με θετικά σχόλια έως και σήμερα!

Μπορεί να έχουν περάσει τριάντα χρόνια αλλά αν όλα πάνε καλά η «Λωξάντρα» θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Espresso έχει κατατεθεί πρόταση στην ΕΡΤ να γυριστεί ξανά η σειρά και μάλιστα δια χειρός πολύ καλών δημιουργών, όπως του Νίνου Ελματζόγλου, που είναι ο παραγωγός πολλών τηλεοπτικών επιτυχιών, όπως το «Βέρα στο δεξί», «Τα μυστικά της Εδέμ», «Το Νησί» και πολλών ακόμα! Το σενάριο θα υπογράφει η Κάκια Ιγερίνου, που επίσης έχει γράψει πολλές πετυχημένες σειρές, ενώ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει προταθεί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη. Άλλωστε η αγαπητή σε όλους «Ζουμπουλία» από το «Παρά πέντε» έχει αποδείξει και στην τηλεόραση και στο θέατρο ότι μπορεί να «κεντήσει» με την ερμηνεία της σε πολύ δύσκολους ρόλους.

Η πρόταση, λοιπόν, έχει κατατεθεί στην ΕΡΤ από την εταιρεία παραγωγής και περιμένουν να περάσει από την επιτροπή για να προχωρήσουν στην υλοποίησή της. Αν η απόφαση είναι θετική, από την επόμενη σεζόν η «Λωξάντρα» θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και οι τηλεθεατές θα απολαύσουν μέσα από την κρατική τηλεόραση μια πολύ καλή σειρά.

ΠΗΓΗ: Espresso

Γιατί... "τα πήρε" η Μενεγάκη με τη Βανδή στην εκπομπή της;

Mε την Δέσποινα Βανδή εκνευρίστηκε στη διάρκεια της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη. Καθώς διάβαζαν τις δηλώσεις της τραγουδίστριας, η οποία δεν επιθυμεί τρίτο παιδί λόγω των υποχρεώσεων που συνεπάγεται αυτό, η Ελένη... φούντωσε! 

 Συγκεκριμένα η Βανδή έλεγε "δεν θα κάνω παραπάνω τηλεθέαση αν μείνω πάλι έγκυος", εννοώντας ότι - σε αντίθεση με άλλους χώρους - η γέννηση ενός παιδιού θα την έφερνε πίσω επαγγελματικά. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Η πρώτη ήττα της απόλυτης Τζούλιας από το δικαστήριο..

Δηλαδή τι νόμιζε? Επειδή έχει γίνει γνωστή με τα "καμώματά" της στην Ελλάδα θα της χαριζόντουσαν όλοι?

Η Τζούλια είχε ζητήσει περιοριστικά μέτρα απέναντι στον παλιό της φίλο και μάνατζερ Φουρ Φουρ (προκειμένου να μην αναφέρει το όνομά της και να μην ασχολείται μαζί της)..

Σύμφωνα με την Πρωινή Μελέτη το δικαστήριο δεν βρήκε βάσιμους τους λόγους της απόλυτης και έτσι απέρριψε την αίτησή της..http://www.athensbars.gr

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

"Πρώτο τραπέζι πίστα" σε... τιμή ευκαιρίας!

Το markos.tv παρακολουθεί την επίδραση της οικονομικής κρίσης στη νύχτα: Οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων προσπαθούν με κάθε τρόπο να προσελκύσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν και δεν διστάζουν να ρίξουν τις τιμές κατακόρυφα...

Ο "πόλεμος των προσφορών" φαίνεται πως αποδίσει καρπούς με τις άδειες θέσεις να είναι πλέον ελάχιστες. 
 
Για παράδειγμα - το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - μπορείτε να απολαύσετε ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της σεζόν, όπως είναι Δημήτρης Μητροπάνος - Πέγκυ Ζήνα, με μόλις 120 ευρώ τα 4 άτομα. 
 
Με ακόμη λιγότερα χρήματα μπορείτε να διασκεδάσετε στην Δέσποινα Βανδή και στον Πάνο Καλλίδη, οι οποίοι έβαλαν το μπουκάλι στα 100 ευρώ για τα 4 άτομα.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

Ερωτευόμενη η Σοφία Αλιμπέρτη με γνωστό επιχειρηματία της Γλυφάδας

Φαίνετε πως ο έρωτας χτύπησε την πόρτα της Σοφίας Αλιμπέρτη και οι πληροφορίες κάνουν λόγω για γνωστό επιχειρηματία γνωστό στα in στέκια της Γλυφάδας.

Ο Χρήστος, έτσι είναι το όνομα του αγαπημένου της Σοφίας Αλιμπέρτη, γνωρίστηκαν μέσω μιας καλής τους κοινής τους φίλη την Γκαμπριέλα Πετζετάκι.

Η Σοφία τα περισσότερα βράδια της τα περνάει στο μαγαζί του νέου της συντρόφου, του όποιου το όνομα παραπέμπει σε καλής ποιότητος ουίσκι!
http://www.kazantv.gr

Χατζηπούλια: Ξανά μαζί στην Κύπρο



Θα είναι η Ζέτα πρώτο τραπέζι για να απολαύσει τον αγαπημένο της; Στην Κύπρο θα βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης 3 Μαρτίου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για να εμφανιστεί live στο Occhio Lounge Bar της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μαζί με τον τραγουδιστή θα ταξιδέψει και η αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια για να περάσουν μαζί ένα τριήμερο στο νησί της Αφροδίτης μιας και ο Μιχάλης την επόμενη μέρα θα εμφανιστεί και στην Αγία Νάπα.

Οι δυο τους σχεδιάζουν να μείνουν στο πολυτελές οροφοδιαμέρισμα του τραγουδιστή στην Λευκωσία ενώ το βράδυ της Παρασκευής ίσως μείνουν σε πασίγνωστο ξενοδοχείο του Πρωταρά το οποίο ανήκει σε στενό φίλο του τραγουδιστή.
Πηγή: Περιοδικό "Π"

Ν.Σαμοϊλης: «Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην χρωστάει»

Τον αποκαλούν «σωτήρα των νοικοκυριών» και όχι άδικα, αφού ο Νίκος Σαμοϊλης δίνει την βοήθειά του σε όποιον την χρειάζεται, προκειμένου να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.

«Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει χρέη», λέει ο παρουσιαστής και συνεχίζει λέγοντας...
«βιώνουμε τη χειρότερη οικονομική κρίση». 
 
Ο ίδιος και οι συνεργάτες του προσπαθούν να δώσουν λύσεις σε όσους χρωστάνε υπέρογκα ποσά, χωρίς βέβαια αυτό να είναι πάντα εφικτό. 
 
«Θεωρώ πως κάθε περίπτωση μπορεί να βγει από το αδιέξοδο, αφού πάντα υπάρχουν λύσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχρεώνεις άμεσα τα δάνειά σου, ότι σταματάς να χρωστάς. Τα δάνεια παραμένουν , όμως μπορείς να τα εξοφλείς και παράλληλα μπορείς να ζεις σαν κανονικός άνθρωπος»

Πηγή: People

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Οικονομάκου: «Οι αποτυχίες είναι δημιουργικές»

Η Αθηνά Οικονομάκου πιστεύει ακράδαντα πως όλα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιο λόγο, όπως ακριβώς και οι αποτυχίες. 

«Αν αποτύχω θα στεναχωρηθώ στην αρχή, αλλά και οι αποτυχίες είναι όλες δημιουργικές, έχουν το δικό τους όφελος, γιατί πιστεύω ακράδαντα πως όλα στη ζωή μας για κάποιο λόγο γίνονται». 

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκαλύπτει και μια δυνατή φιλία που γεννήθηκε μέσα από την σειρά. 

«Με την Νίκη Παλληκαράκη έχουμε γίνει σαν μάνα με κόρη στην πραγματικότητα. Είναι μια φιλία που θα κρατήσει μια ολόκληρη ζωή».
Πηγή: Τηλεθεατής

Αρναούτογλου: «Δεν γίνεται να είμαστε στα καλά μαζί και στα δύσκολα χώρια»

ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΚΑΝΑΚΗΣ, ΛΑΤΣΙΟΣ
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο δελτίο του Star για την σάτιρα που δέχεται από τον Αντώνη Κανάκη, για τα πρωινά της φετινής σεζόν, την Ευγενία Μανωλίδου αλλά και την οικονομική κρίση.

«Όταν ο Αντώνης αυτοσαρκάζεται ο ίδιος, αυτοσαρκάζει την παρέα του, αυτοσαρκάζει τους ανθρώπους που κάνει παρέα... Ούτε καν μου λέει ότι μου ετοίμασε κάτι. Στη δουλειά του μου φέρεται όπως φέρεται σε όλους τους παρουσιαστές και αυτό για μένα είναι πολύ ωραίο».

Για τις πρωινές εκπομπές: «Θα κρίνω όταν τελειώσει η χρονιά. Κατά τη διάρκεια θα ήταν άδικο. Το θεωρώ άδικο να το κάνεις όταν ο άλλος αγωνίζεται».

Για την Ευγενία Μανωλίδου: «Θεωρώ ότι αφού κάνει τηλεόραση, συνάδελφος είναι. Δεν θέλω να την κρίνω εγώ, δεν το ‘χω κάνει ποτέ να κρίνω τέτοιες καταστάσεις».

Για την οικονομική κρίση και πόσο αυτή τον έχει επηρεάσει: «Όταν ένα κανάλι μου έχει φερθεί τόσο καλά και όταν έχεις αμειφθεί καλά γι’ αυτό που έκανες, όταν ο ίδιος ο εργοδότης βλέπεις ότι όπως και όλοι υπάρχει ένα θέμα στη χώρα που ζήσεις και δεν μπορεί να σε πληρώσει το ίδιο, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπαρασταθείς γιατί δεν γίνεται να είμαστε στα καλά μαζί και στα δύσκολα χώρια». yupi.gr

Ποια είναι η παρουσιάστρια με τα όμορφα μπλε μάτια;

Στο φακό του φωτογράφου των διασήμων Θωμά Χρυσοχοΐδη πόζαρε η συγκεκριμένη παρουσιάστρια με τα όμορφα μπλε μάτια, η οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα συνεχώς στην επικαιρότητα. 

Το βλέμμα της, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζει το markos.tv, είναι βέβαιο πως μαγνητίζει. Ο λόγος για τη...

Γυναίκες έτοιμες για όλα! Αρκεί να "γράφει" η κάμερα....

Οι "επώνυμες κυρίες" που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 "Realhousewives" έδειξαν νωρίς-νωρίς τις άγριες διαθέσεις τους: Ήδη από το τρέιλερ που παίζει ασταμάτητα, διαφημίζοντας την πρεμιέρα της άλλης Παρασκευής, μπορεί να διαπιστώσει κανείς πόσο διατεθειμένες είναι να τα δώσουν όλα αρκεί... να βγουν στο "γυαλί"!

Διασκεδάζουν, ψωνίζουν, γελάνε, φωνάζουν και τσακώνονται μπροστά στην κάμερα, σαν να πρόκειται όντως για τη ζωή τους. Απορίας άξιο είναι πως συμπεριφέρονται έτσι, όταν είναι βέβαιο ότι τη στιγμή εκείνη συμμετέχουν δεκάδες τεχνικοί στο γύρισμα. Ή πολύ καλά ξέρουν και υποκρίνονται, ή είναι τόσο αυθόρμητες που τους ήρθε "κουτί" ο ρόλος. Το πιθανότερο, πάντως, για τα ξεσπάσματά τους αυτά είναι ότι είχαν στερηθεί την κάμερα για πολλά χρόνια...

Οι πρωταγωνίστριες θα είναι η Ιωάννα Σουλιώτη, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Φώφη Μαστροκώστα, η Ορθούλα Παπαδάκου, η Χριστίνα Παππά και η σχεδιάστρια μόδας Τζο Τόγκου.

Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 11 το βράδυ η πρεμιέρα για το πρώτο Big Brother με διάσημους...
markos.tv

«Λατρεύω τα ρούχα της Βικτόρια»

Μετά τη Ντέμι Μουρ και τη Τζένιφερ Λόπεζ και η Ριάνα δήλωσε φαν των ρούχων της Βικτόρια Μπέκαμ.

«Λατρεύω τη γραμμή που έχουν τα ρούχα της Βικτόρια. Είναι τόσο θηλυκά και τόσο σικάτα. Και πραγματικά σέξι και καλοραμμένα. Έχει προσπαθήσει ιδιαίτερα γι’ αυτό», είπε.

ΒΙΝΤΕΟ: Θύμα βανανισμου η Τζένη Μπαλατσινού

Τη λέξη «βανανισμό» την άκουσα και κατά συνέπεια την έμαθα πρόσφατα από μία αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή.

Βανανισμός θεωρείται η αντίφαση στην οποία ΄πέφτεις΄ λέγοντας κάτι, ενώ πριν λίγο καιρό έχει πει ακριβώς το αντίθετο.

Θύμα «βανανισμού» έπεσε πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη λέγοντας πως σε καμία περίπτωση δεν θα διέλυε τον γάμο της για έναν μεγάλο έρωτα. Τα γεγονότα όμως την διέψευσαν.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...