Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: «Η Στικούδη είναι βλαχομπαρόκ»

ΒΙΝΤΕΟ:Shakira-Piqué : Χεράκι χεράκι στην Μύκονο

ΒΙΝΤΕΟ:Ο έρωτας της Shakira Και του Pique

 

ΒΙΝΤΕΟ:Φ.Σκορδά:"Φέτος έπαιρνα λιγότερα χρήματα από πέρυσι"

ΒΙΝΤΕΟ: .Αϊβάζης:'Ζούμε την καλύτερη περίοδο με την Μαρία'

BINTEO: Η Σίσσυ Χρηστίδου θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

BINTEO: Ποιός απειλεί την Playmate Ν.Θάνου;

VIDEO: Τ.Σαμαράς: "Δεν συγκρίνομαι με τον Σάκη Ρουβά"

Λιποθύμησε ο Ρουβάς κατα την διάρκεια του υπερήχου της Κάτιας

Συνέβη προχθές, μια μέρα μετά την τριπλή βράβευση του Σακη Ρουβά στα Mad Video Music awards σε νοσοκομείο... ιδιωτικό μαιευτήριο.
 
Και ευτυχώς δηλαδή που στον χώρο υπήρχαν έμπειρες νοσοκόμες και τον επανέφεραν μέσα σε λίγα λεπτά. 
 
Τι συνέβη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χ. Παππά: “Απειλούν τη ζωή μου. Φοβάμαι για το παιδί μου!”

Εφιαλτικές στιγμές περνά τον τελευταίο καιρό η Χριστίνα Παππά, η οποία δεν δίστασε να φθάσει μέχρι και τον εισαγγελέα, αφού, όπως υποστηρίζει, δέχεται απειλές γαι τη ζωή της και των μελών της οικογένειάς της.
Χθες, μάλιστα η γνωστή η “Νοικοκυρά” του Ant1 επισκέφθηκε την Εισαγγελία Αθηνών, προκειμένου να καταγγείλει όσά οδυνηρά βιώνει τις τελευταίες ημέρες και να υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα. Μέσω τρίτων, πρόσωπο που το γνωρίζει αλλά δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του, στέλνει απειλητικά μηνύματα με αποδέκτες αυτήν και την οικογένειά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Τζο Τόγκου: Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα

Η πρώτη κοινή εμφάνιση Ηλιάδη-Μηλιωτάκη

ΒΙΝΤΕΟ: Nτύνεται γαμπρός ο Σαρμπέλ

Ποια είναι η μικρή «αμαρτία» της Ελένης;

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει  εμμονές με την εμφάνισή της, τελικά επέτρεψε στον εαυτό τις μικρές αμαρτίες και πήρε μερικά κιλά, όπως η ίδια ομολόγησε στην εκπομπή της.

Για την ακρίβεια, αρνήθηκε να μπει στην κουζίνα του σεφ, λέγοντας on camera «Δεν πλησιάζω, όχι. Να τα ξεχάσετε αυτά! Έχω παχύνει ξαφνικά, από εκεί που είχα γίνει πετσί και κόκαλο».

Το μικρό της λογύδριο γύρω από τα κιλά συνεχίστηκε, για να εξηγήσει ακριβώς στους τηλεθεατές της ποιες απαιτήσεις έχει από τον εαυτό της
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μακρυπούλια: «Στις προτεραιότητές μου, δεν υπάρχει ο γάμος».

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στο περιοδικό Down Town και αναφέρθηκε στο γάμο, την οικογένεια και τις προτεραιότητες στη ζωή της.

«Στις προτεραιότητές μου, με την έννοια του προγραμματισμού, δεν υπάρχει ο γάμος.

Άλλωστε, δεν πιστεύω πως αυτά τα θέματα προγραμματίζονται. Απλά έρχονται και σε βρίσκουν.

Προσωπική ζωή, όμως, δεν σημαίνει γάμος.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΖΕΤΑΣ ΕΔΩ

Video: Τσιμτσιλή : "Επισφραγίζω με τον γάμο μου έναν μεγάλο έρωτα"


Η Σταματίνα Τσιμτσική απαστράπτουσα πήγε στα βραβεία του Mad χωρίς τον σύντροφο της...

Μίλησε για τον γάμο της που είναι σε 10 ημέρες και υποστήριξε πως για εκείνη όλο αυτό είναι η επισφράγιση ενός μεγάλου έρωτα....

Δείτε TO BINTEO ΕΔΩ:

Γ.Αρναούτογλου: Ποια είναι η γυναίκα που τον συμβουλεύει για όλα;

Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα βρίσκεται και μία σημαντική γυναίκα!

Στην περίπτωση του Γρηγόρη είναι η συγκεκριμένη κυρία, χωρίς την οποία δεν παίρνει ούτε μία σημαντική απόφαση!

Ο 38χρονος παρουσιαστής, τον χειμώνα ανέλαβε να παρουσιάζει ταξιδιωτική εκπομπή στο Mega
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Τι απέγιναν τα sexy κουνελάκια των «Playmate»;



Η πρώτη νικήτρια των Playmate, η Κάτια Ζυγούλη, ήταν και η μοναδική που κατάφερε να αγγίξει την κορυφή της εγχώριας showbiz και να παραμείνει εκεί μέχρι σήμερα. Βοήθησε βέβαια και η σχέση της με τον Σάκη Ρουβά αλλά και οι επαγγελματικές επιλογές της. Μετά τα Playmate, η Κάτια Ζυγούλη δεν δέχθηκε να ξανακάνει γυμνή φωτογράφηση και αφού για μεγάλο διάστημα ασχολήθηκε με τις εγχώριες και διεθνείς πασαρέλες έκανε στροφή στην υποκριτική.

Η Κορίνα Στεργιάδου (φωτό), που εκλέχτηκε Miss Europe Face  και στη συνέχεια Playmate 1998, εγκατέλειψε το μόντελινγκ λίγο μετά τη στέψη της και γι' αυτό είναι υπεύθυνος ο Αντώνης Βλοντάκης. Ο πολίστας γνώρισε τη γοητευτική Κορίνα μέσω κοινής παρέας και έπειτα από δύο χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν και έκαναν τρία παιδιά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

«Botrini’s Project»: Ποιοι θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Το τελευταίο επεισόδιο του «Botrini’s Project» έρχεται στον Alpha την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 21:00.

Η κουζίνα ενός εστιατορίου είναι ένας χώρος γεμάτος πάθος και ένταση: Εκεί οι άνθρωποι δημιουργούν, συνεργάζονται, διαφωνούν, ενώ αισθάνονται την πίεση του χρόνου και την ανάγκη να εκτελέσουν τη δουλειά τους άψογα, καθημερινά.

Ένα εστιατόριο δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά για πολύ καιρό χωρίς το σωστό μίγμα ανθρώπων. Η σύνθεση της ομάδας της κουζίνας μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία ή την αποτυχία. Αυτό είναι κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο διάσημος σεφ Έκτορας Μποτρίνι καθώς έχει ήδη στήσει δύο επιτυχημένα και πολυβραβευμένα εστιατόρια.

Ο Έκτορας όμως γνωρίζει επίσης πολύ καλά ότι αν ψάξεις προσεκτικά, μπορείς να ανακαλύψεις κρυμμένους θησαυρούς στα πιο αναπάντεχα μέρη: Ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν την απαιτούμενη επαγγελματική κατάρτιση αλλά έχουν το ταλέντο, την αποφασιστικότητα και τον ζήλο να μάθουν και να εξελιχθούν. Το μόνο που χρειάζονται είναι μία ευκαιρία…..

Η μεγάλη μέρα που το καινούργιο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι θα ανοίξει τις πόρτες του και θα διεκδικήσει τη θέση του στο γαστρονομικό χάρτη της πόλης φτάνει.

Ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα του Έκτορα;
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ποιοι είναι κάτω από τις κουκούλες;

Ποιοι είναι οι επώνυμοι που κρύβονται κάτω από τις κουκούλες και που χθες βράδι χαλάρωναν στη βεράντα της κυρίας; Κάτω από τις κουκούλες κρύβονται ο Γιώργος Τσαλίκης και η Ναταλία Γερμανού. Πέρα από καλοί φίλοι και κουμπάροι, είναι και γειτονάκια. Ένας τοίχος τους χωρίζει και όποτε βρίσκουν χρόνο πάει ο ένας σπίτι του άλλου και τα λένε. Χθες βράδι ο τραγουδιστής πήγε στο σπίτι της κουμπάρας του και απολάμβαναν την ησυχία στη βεράντα της. Είναι γνωστό η αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον και πάντα ο ένας στηρίζει και βρίσκεται στο πλευρό του άλλου. Μάλιστα επειδή η χθεσινή νύχτα είχε ψύχρα ήταν ετοιμοπόλεμοι καθώς φορούσαν τις ζακέτες τους και με το γνωστό χιούμορ που τους διακρίνει ο ένας έβγαζε φωτογραφίες τον άλλον και τις ανέβαζε ο Γιώργος στην προσωπική του σελίδα στο twitter.

gossip-tv





Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Η μυστική συμφωνία των "Ράδιο Αρβύλα"!

 Τους ''κρατάει'' στο χέρι ο Κανάκης

Γη και ύδωρ προσφέρει ο ΑΝΤ1 στον Αντώνη Κανάκη προκειμένου οι «Αρβύλες» του να συνεχίσουν να πατούν και την επόμενη σεζόν στον σταθμό του Αμαρουσίου. Αλλωστε, ρυθμιστής στο συμβόλαιο που «δένει» την εκπομπή με το κανάλι είναι ο ίδιος ο δημοφιλής παρουσιαστής. Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν, ακόμα και αν ο ΑΝΤ1 ήθελε να τους έχει ακόμα on air!

Το «δέσιμο» των "Αρβύλα" με τον ΑΝΤ1 είναι για ακόμα έναν χρόνο, εφόσον όμως και οι δύο πλευρές το επιθυμούν. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...