Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Στον καναπέ της Ελένης η πρώην του Ματέο;

Στον Ματέο Παντζόπουλο φαίνεται πως στρέφεται η Ελένη Μενεγάκη μπας και πάρουν τα πάνω τους τα νούμερα της εκπομπής της! 

Όχι, δεν θα δούμε τον 40χρονο επιχειρηματία καλεσμένο στην εκπομπή, αλλά την πρώην του, Δωροθέα Μερκούρη! Βέβαια, στο παρελθόν η ηθοποιός είχε απορρίψει την πρόσκληση της παρουσιάστριας...

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στην εφημερίδα «Espresso», η Δωροθέα Μερκούρη θα εμφανιστεί στον «Καφέ» στις 8 Δεκεμβρίου, μιας και από τις αρχές του μήνα θα βρίσκεται στην χώρα μας και όχι στην Ιταλία όπου κατοικεί μόνιμα εδώ και καιρό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η νέα ταινία της Jennifer Aniston

Jennifer Aniston at the 2008 Toronto Internati...Image via Wikipedia
Η Jennifer Aniston βρίσκεται αυτό το διάστημα στη Νέα Υόρκη για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας της ταινίας, “Wanderlust”.

Στην ταινία η διάσημη ηθοποιός του Hollywood συμπρωταγωνιστεί με τους Paul Rudd, Malin Akerman και Alan Alda.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο David Wain. Το σενάριο του “Wanderlust”, υπογράφουν οι David Wain και Ken Marino.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Η Ζέτα Δούκα, η sexy ηθοποιός τώρα και τραγουδίστρια!

Η Ζέτα Δούκα, η sexy ηθοποιός τώρα και τραγουδίστρια!

Ένα ροκ συγκρότημα οι 15 50 ενώθηκε με την εντυπωσιακή φωνή της ηθοποιού Ζέτας Δούκα ξεσηκώνοντας τους πάντες και μαγνητίζοντας το κοινό δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό on stage!

Σε ένα διαφορετικό αλλά απόλυτα εκρηκτικό και ατμοσφαιρικό consept
οι 15 50 και η Ζέτα Δούκα συνδυάζουν με μοναδική δημιουργικότητα και φαντασία ένα ξεχωριστό μουσικό show με μια ιστορία αγάπης να εξελίσσεται επί σκηνής ενώ φυσικά δεν λείπουν οι εκπλήξεις αλλά και η rock διάθεση… ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Hθοποιός τραυματίστηκε στη σκηνή

Ατύχημα την ώρα της παράστασης είχε η Μαρία Λεκάκη! Λίγο πριν πέσει η αυαία, η γνωστή ηθοποιός παραπάτησε και χτύπησε το πόδι της, ενώ άφωνοι έμειναν οι συνάδελφοι και οι θεατές που την είδαν.

Το γέλιο και η χαρά στην παράσταση της ηθοποιού με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Κλέωνα Γρηγοριάδη «πάγωσαν».

«Σκόνταψε σε ένα μέρος του σκηνικού, σε ένα σκαλοπάτι», είπε ο Κλέωνας σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star. Όπως πρόσθεσε, μέχρι το τέλος της παράστασης η Μαρία δεν έδειξε πόσο πολύ πονούσε... «Μετά δεν μπορούσε να περπατήσει και είχε δάκρυα στα μάτια», κατέληξε.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, με το γνωστό του χιούμορ, έβαλε τα δυνατά του για να μην καταλάβει κανείς το ατύχημα, ενώ η Μαρία Λεκάκη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί διαπίστωσαν πως επρόκειτο για διάστρεμμα και συνέστησαν στην ηθοποιό να μείνει σπίτι της και να ξεκουραστεί. 

Δύο παραστάσεις αναβλήθηκαν, ενώ το θέατρο ενδέχεται να ανοίξει αύριο αν η κατάσταση της Μαρίας το επιτρέψει.
STAR

Για... σφηνάκια (στην υγειά μας) σε γνωστό club η τρόικα!

Το πρωί ζητάνε περικοπές και το βράδυ κάνουν σπατάλες σε γνωστό club της Αθήνας! Ποιοί είναι; Το κλιμάκιο της τρόικας, ντε, που βγήκε να διασκεδάσει το βράδυ της Πέμπτης. Μα τι γιόρταζαν; Τις νέες περικοπές ή τους φόρους που θα φάμε κατακέφαλα;

Άνθρωποι είναι και οι «τροϊκανοί» οπότε... ενέδωσαν στην νυχτερινή διασκέδαση και βρέθηκαν στο «Villa Mercedes». Εκεί τους «τσάκωσε» η κάμερα του Star, στην οποία δήλωσαν αισιόδοξοι για την πορεία της χώρας!

Μετά το πρώτο τραπέζι πίστα στον Νότη Σφακιανάκη, το κλιμάκιο της τρόικας βρέθηκε σε ένα από τα club που προτιμούν οι επώνυμοι. Αμ πού θα πήγαιναν; Στο «φτωχικό» Μπουρνάζι; Τα παιδιά είναι trendy! Το πρωί με τους χαρτοφύλακες και τα Μνημόνια, το βράδυ με τα ποτάκια να λικνίζονται στους ρυθμούς του DJ...

«Αν η κυβέρνηση κάνει αυτά που οφείλει να κάνει, η Ελλάδα θα πληρώσει τα χρήματα που δανείστηκε», είπε στην κάμερα του Star ο «τροϊκανός» by night και πρόσθεσε: «πιστεύω ότι θα λύσετε το πρόβλημά σας, αλλά θα είναι επίπονο».

Σώπα καλέ!
Έχεις δει εσύ κανέναν Έλληνα να πονάει τόσους μήνες τώρα; Ιδέα σου είναι!

«Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε. Βεβαίως και θα σας βοηθήσουμε», είπε έτερος του κλιμακίου.

Μήπως να μας βοηθούσατε να πιούμε και εμείς κανένα σφηνάκι; Γιατί λεφτά δεν υπάρχουν και, εκτός από τις τσέπες μας, στέγνωσε και το στόμα μας!

Άλλοι από το παρεάκι δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις, ενώ εμείς ξεχωρίσαμε την καλύτερη δήλωση: «Ξοδέψαμε πολλά χρήματα στην Γη σήμερα, ερχόμενοι στην Ελλάδα...». Μέθυσε το αγόρι, πάει!!!

Και από την έξοδο των trendy boys, πάντως, το συμπέρασμα είναι ένα και αυτό ήρθε από το στοματάκι τους: «θα είναι κόλαση τα επόμενα χρόνια»... Σώωωπα!

A! Και μη νομίζετε ότι οι «τροικανοί» μας επιβάλλουν να κάνουμε οικονομία και εκείνοι ξοδεύουν σε ποτά και σφηνάκια... Όοοχι! Τα μάγουλά τους δεν αναψοκοκκίνισαν από το αλκοόλ, αλλά... επειδή είναι ντροπαλά αγόρια! Λίγο το έχετε να πίνουν στην υγειά του κορόιδου;

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Η Φαίη Σκορδά μιλά για την εγκυμοσύνη της

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τένιας Μακρή βρέθηκε η Φαίη Σκορδά, η οποία μίλησε για πρώτη φορά εντελώς πλέον ανοικτά για την εγκυμοσύνη της. «Είναι κάτι πολύ ωραίο και δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα βάρους. Να πάνε όλα καλά θέλω και αυτό μόνο. Είμαι πολύ χαρούμενη με την εγκυμοσύνη», δήλωσε αποκλειστικά στην "Πρωινή Μελέτη" .

Η Φαίη απάντησε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το παιδί που περιμένει, χωρίς κανέναν δισταγμό. Ακόμη και στο πώς ένιωσε σχετικά με τον τρόπο που ανακοινώθηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο, πριν από λίγες ημέρες, κυριολεκτικά «στο άσχετο».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης σας έγινε πολύ αυθόρμητα. Πώς νιώσατε που μαζί με εσάς το έμαθαν και όλοι οι άλλοι; «Εγώ νομίζω, έτσι όπως το είχα μέσα στο μυαλό μου ότι φαίνεται. Πίστευα δηλαδή ότι όντως φαινόταν. Έγινε πολύ αυθόρμητα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό».

Ο καρπός του έρωτά της με τον Γιώργο Λιάγκα θα έλθει στον κόσμο στα τέλη Μαρτίου. «Νομίζω πως ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου και το ίδιο είμαι και εγώ για εκείνο», συμπλήρωσε η ευτυχισμένη μέλλουσα μαμά Φαίη, τονίζοντας πως η σχέση τους διατηρείται καλή και ζωντανή, γιατί και οι δύο έχουν την εμπειρία να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο και να αφήνουν όλα τα προβλήματα της δουλειάς εκτός σπιτιού. πηγή:star

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα ο γάμος Οικονόμου- Λαφαζάνη!

Ο Νίκος Οικονόμου παντρεύεται σήμερα την Όλγα Λαφαζάνη στο δημαρχείο της Εκάλης. Στο γάμο θα παρευρίσκονται μόνο οι γονείς τους αλλά και στενοί τους φίλοι .

Το ζευγάρι δεν θα δώσει δεξίωση ωστόσο αμέσως μετά θα δειπνήσει με φίλους . O βετεράνος μπασκετμπολίστας είναι πρώην σύζυγος της Άννας Δρούζα με την οποία έχει ένα κοριτσάκι 11 ετών .

Η σχέση με την κόρη του είναι καταπληκτική, με την μικρή να του έχει μεγάλη αδυναμία. Περνάει αρκετό καιρό μαζί του αν και μένει μόνιμα με τη μητέρα της στην Κηφισιά.

Η Όλγα μάλιστα έχει πολύ καλή σχέση με την μικρή, κάτι το οποίο ο Οικονόμου επεδίωξε και κατάφερε για τις δύο αγάπες της ζωής του. Σύμφωνα με πληροφορίες η Όλγα Λαφαζάνη αναμένεται στους επόμενους μήνες να ολοκληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία, φέρνοντας στο κόσμο ένα παιδάκι.

πηγή:www.newsbomb.gr

Τον Απρίλη ο γάμος της χρονιάς!


Στις 29 Απριλίου στο Αββαείο του Westminster θα παντρευτούν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton.

Αυτό ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά από το παλάτι.

Ήταν η ημερομηνία που ήθελε περισσότερο το ζευγάρι, αν και αρχικά λεγόταν ότι ο γάμος θα πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα και πάλι με την ανακοίνωση τα έξοδα του γάμου θα καλυφθούν από τις δύο οικογένειες έτσι ώστε να μην επιβαρυνθούν οι πολίτες της Βρετανίας.

Σύμφωνα με το γραφείο του πρωθυπουργού η ημερομηνία εκείνη θα κηρυχθεί αργία για τους Βρετανούς.

Στο Westminster είχε παντρευτεί και η γιαγιά του William η βασίλισσα Elisabeth, αλλά εκεί είχε γίνει και η κηδεία της μητέρας του.
http://stakarfia.blogspot.com/2010/11/blog-post_8545.html

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Η συνάντηση Χατζηγιάννη - Αμανατίδη στη Γερμανία!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνάντησε χτες τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Αμανατίδη στο Meet & Greet που έγινε για τους ομογενείς θαυμαστές τους στην Γερμανίας.

Η συνάντηση έγινε σε γνωστό club της Φρανκφούρτης και στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας του Μιχάλη. 

Οι δύο άντρες αφού πρώτα έδωσαν μία συνέντευξη τύπου, επικοινώνησαν με τους θαυμαστές τους, έβγαλαν φωτογραφίες μαζί τους και έδωσαν αυτόγραφα. 

Ο Μιχάλης της επόμενες ημέρες έδωσε συναυλίες σε Ζυρίχη και Φρανκφούρτη.

Άντζελα Δημητρίου: γενέθλια και αρραβώνας

Η  περασμένη  Παρασκευή  ήταν  διαφορετική  για  τη Λαίδη και τη μονάκριβη κόρη της!

Η Όλγα γιόρτασε τα γενέθλια της και αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, ενώ η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε πρεμιέρα στο «Polis Star» με τον Λευτέρη Πανταζή και το Θέμη Αδαμαντίδη.
 
Αρχικά, σε ζωντανή σύνδεση με το Star είδαμε τον αρραβώνα της μονάκριβης κόρης της Αντζελας Δημητρίου με τον εδώ και τρία χρόνια αγαπημένο της Φώτη, που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της τραγουδίστριας στην Ηλιούπολη.

Συγκινημένη η Άντζελα άνοιξε το σπίτι της, τράταρε τους καλεσμένους της με σούπερ εδέσματα και παρουσίασε την τούρτα και τα σοκολατάκια με τις μορφές των δύο ερωτευμένων. Όσο για την Όλγα, περιχαρής αποκάλυψε ότι ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

 Η Λαίδη φυσικά συγκινήθηκε πάρα πολύ για το κορίτσι της, αφού όπως δήλωσε, ο γαμπρός της είναι το καλύτερο παιδί, ενώ εξέφρασε τη θλίψη της που απουσίαζε τόσο ο μπαμπάς της Όλγας όσο και ο γιος της τραγουδίστριας.

Μετά τον αρραβώνα σύσσωμη η οικογένεια πήγε στο «Polis Star», όπου έκανε την επίσημη πρώτη της η Άντζελα Δημητρίου έχοντας στο πλευρό της τον Λευτέρη Πανταζή και τον Θέμη Αδαμαντίδη. Φορώντας shiny τουαλέτα, η Άντζελα ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε για την κόρη και τον μέλλοντα γαμπρό της.

Η Όλγα με τον Φώτη, σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, δεν μπορούσαν να κρύψουν την ευτυχία τους. Η γλυκιά κόρη της Άντζελας είχε συνεχώς τρυφερά τετ-α-τετ με τον αρραβωνιαστικό της και πόζαραν πανευτυχείς στον φακό. Όσον αφορά το σχήμα, όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια. Η Λαίδη, ο Λε-Πα και ο Αδαμαντίδης προσφέρουν ένα γνήσιο λαϊκό πρόγραμμα με το οποίο ο κόσμος ξεφαντώνει. Hot κλου η sexy και όποιος αντέξει Νάταλι Θάνου, που όχι μόνο τραγουδά, αλλά χορεύει και αισθησιακά ξεσηκώνοντας τους fans της.
Πηγή: Espresso

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Η «νέα Νταϊάνα» φέρνει το Μπάκιγχαμ ξανά στη μόδα

HRH Prince WilliamImage by radio1interactive via Flickr

Στο ίδιο... βασιλικό έργο θεατές βρέθηκαν οι Βρετανοί όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανακοίνωσε επισήμως τον αρραβώνα του με την Κέιτ Μίντλετον, καθώς το σκηνικό μοιάζει βγαλμένο από το 1981, όταν ο πατέρας του Κάρολος ανακοίνωνε τον δικό του αρραβώνα με την Νταϊάνα Σπένσερ: η χώρα βρισκόταν τώρα και τότε σε οικονομική ύφεση, στην κυβέρνηση τώρα και τότε ήταν οι Τόρις. Ακόμα και το δαχτυλίδι είναι το ίδιο, αυτό που είχε χαρίσει ο πρίγκιπας Κάρολος στην Νταϊάνα, ένα μεγάλο μπλε ζαφείρι δεμένο με διαμάντια.

Βέβαια πολλά άλλα έχουν αλλάξει, κυρίως η αρραβωνιαστικιά. Η Κέιτ είναι η πρώτη που προέρχεται από τη μεσαία τάξη - ο παππούς της ήταν ανθρακωρύχος, η μαμά της αεροσυνοδός και ο μπαμπάς της εργαζόμενος στην British Airways, προτού στήσουν τη δική τους εταιρεία προμήθειας υλικών για παιδικά πάρτι και πλουτίσουν. Είναι μεγαλύτερη απ’ ό,τι η Νταϊάνα όταν αρραβωνιάστηκε -28 ετών-, έχει σπουδάσει και είχε δεσμό οκτώ χρόνων με τον Ουίλιαμ, αρκετά μακρύ ώστε τα ταμπλόιντ να της δώσουν το παρατσούκλι «waity Katie» (η Κέιτ που περιμένει να γίνει βασίλισσα).
Κι αν η υπομονή της Κέιτ εξαργυρώνεται μ’ ένα λαμπερό γάμο, προγραμματισμένο για την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2011, η «άρρωστη» βρετανική οικονομία αντιμετωπίζει την τελετή ως ένα ανέλπιστο δώρο. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο βασιλικός γάμος ενδέχεται να αποφέρει μέσα στο 2011 μέχρι και 730 εκατ. ευρώ, κυρίως στους τομείς των αναμνηστικών, των τροφίμων, των ποτών και του τουρισμού. Αλλωστε, κάθε χρόνο, επισκέπτονται τη Βρετανία 30 εκατ. τουρίστες και η μοναρχία ως «αξιοθέατο» αποφέρει στην αγγλική οικονομία περίπου 587 εκατ. ευρώ, ενώ από το ευτυχές γεγονός αναμένονται επιπλέον έσοδα 250 εκατ. ευρώ.


Θέμα ψυχολογίας Από τις πωλήσεις ποτών και τροφίμων τα κέρδη μπορούν να φτάσουν τα 380 εκατ. ευρώ. Εξίσου ικανοποιημένοι από τον γάμο θα πρέπει να είναι οι άνθρωποι των μίντια, καθώς υπολογίζεται ότι θα τον παρακολουθήσουν ως 4 δισ. τηλεθεατές. Ωστόσο, πολλοί πιστεύουν ότι το μεγαλύτερο όφελος θα είναι η ψυχολογική τόνωση των καταναλωτών, το ηθικό των οποίων βρίσκεται τώρα στα τάρταρα. Ηδη ο πρωθυπουργός σκέφτεται σοβαρά να ανακυρήξει την ημέρα του γάμου επίσημη αργία για να μπορέσει ο κόσμος να «γλεντήσει» με την ψυχή του. Αλλωστε έχει ήδη αρχίσει ο πρωθυποπουργός να χαίρεται, καθώς οι προετοιμασίες του γάμου και η ίδια η τελετή αναμένεται να κρατήσουν απασχολημένη μια μεγάλη μερίδα των μίντια και του κόσμου, σε μια περίοδο που η κυβέρνηση ετοιμάζει περικοπές παντού.
Βέβαια, όλη αυτή η χαρά μπορεί να εξανεμιστεί, αν το κόστος του γάμου ξεφύγει. Εκτιμάται πως θα απαιτήσει δαπάνη από 23 ως 45 εκατ. ευρώ. Τη? νύφη θα πληρώσει ο Κάρολος, αφού ο Ουίλιαμ δεν είναι επισήμως διάδοχος του θρόνου, ενώ κανείς δεν περιμένει από τους Μίντλετον να συμβάλουν, αν και ίσως πληρώσουν το νυφικό ή το ταξίδι του μέλιτος.
Την ασφάλεια του event πάντως θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι και κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει πόσο θα κοστίσει, αφού η αστυνομία δήλωσε πως δεν έχουν ακόμα σχεδιαστεί τα μέτρα ασφάλειας.
ΤΡΕΛΑ ΚΕΡΔΗ
Τρίβει τα χέρια της η βιομηχανία σουβενίρ
Αυτοί που ήδη τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση είναι όσοι δραστηριοποιούνται στον τομέα κατασκευής και πώλησης σουβενίρ. Ηδη η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της χώρας, τα Asda, ανακοίνωσε πως διαθέτει προς πώληση κούπες με τα πρόσωπα των μελλόνυμφων, ενώ συνολικά οι πωλήσεις κάθε είδους σουβενίρ -αμφιβόλου συνήθως αισθητικής- θα φθάσουν τα 30 εκατ. ευρώ. Επίσης τα σούπερ μάρκετ Tesco θα διαθέτουν από αύριο αντίγραφο του φορέματος που φόραγε η Κέιτι την ημέρα της επίσημης αναγγελίας του αρραβώνα με τιμή 20 ευρώ. Τρελές πωλήσεις κάνει και το αντίγραφο του δακτυλιδιού της σε τιμές που κυμαίνονται από τα 40 έως τα 880 ευρώ.
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
Ποντάρουν και στο... διαζύγιο
Τα στοιχήματα για την ημερομηνία του γάμου πέφτουν βροχή: η 13η Αυγούστου έχει απόδοση 3 προς 1, η 6η Αυγούστου 4 προς 1, η 30ή Ιουλίου 10 προς 1 και ο Μάιος 12 προς 1. Ποντάρετε? Στοιχήματα παίζονται και για την κατάληξη του γάμου, με το ενδεχόμενο ο Ουίλιαμ να εγκαταλείψει πρώτος να παίζεται 3 προς 1.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ;
Το μοντέρνο ζευγάρι απειλεί Κάρολο και Καμίλα
Η ερώτηση που πλέον απασχολεί την κοινή γνώμη στη Βρετανία είναι η ίδια που επανέρχεται από καιρό σε καιρό: θα γίνει τελικά ο Κάρολος βασιλιάς ή ο θρόνος θα πάει κατευθείαν στον Ουίλιαμ;
Τα σημάδια είναι μάλλον δυσοίωνα για τον πρίγκιπα της Ουαλίας. Η βρετανική κοινή γνώμη δεν έχει ακόμα συγχωρέσει πλήρως την Καμίλα και τον ρόλο που έπαιξε στη διάλυση του γάμου του διαδόχου. Αν και τα πέντε χρόνια που είναι παντρεμένοι με τον Κάρολο, η οργή έχει καταλαγιάσει, η πλειοψηφία -σε ποσοστό άνω του 70%- δεν τη θέλει για βασίλισσα.
Ειρωνικά postΟταν μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, το παλάτι εγκαινίασε προφίλ στο Facebook, όπως λέγεται μετά από παρότρυνση του πρίγκιπα Ουίλιαμ, τα πρώτα σχόλια που καταγράφηκαν ήταν ειρωνικά για την Καμίλα, πολλά στα όρια της προσβολής.
Τώρα λοιπόν που υπάρχει αντιπρόταση, πιο μοντέρνα, πιο νεανική και πιο προσιτή στον μέσο πολίτη, όπως αυτή εκφράζεται από το ζεύγος Ουίλιαμ - Κέιτ, είναι προφανές ότι η σχετική συζήτηση θα ξανανοίξει και ο Κάρολος θα βρεθεί ξανά στο περιθώριο, όπως τότε που ζούσε η Νταϊάνα, κάτι που, όπως ισχυρίζονται άνθρωποι που τον ξέρουν, «το σιχαινόταν».
Το ερώτημα αυτό θα μείνει αναπάντητο -αν δεν συμβεί βεβαίως κάτι ξαφνικό- τουλάχιστον τα επόμενα πέντε χρόνια, καθώς ο Ουίλιαμ, που αυτόν τον καιρό υπηρετεί ως χειριστής ελικοπτέρων έρευνας και διάσωσης στη βρετανική πολεμική αεροπορία, δήλωσε πως σκοπεύει να ολοκληρώσει τη θητεία του. Τότε ο Κάρολος θα είναι 67, ενώ το νεανικό ζεύγος ίσως θα έχει αποκτήσει παιδιά, ολοκληρώνοντας έτσι την ελκυστική εικόνα του.
Επίσης, ο Ουίλιαμ θα είναι έτοιμος για τα βασιλικά του καθήκοντα, και ίσως ο Κάρολος να μοιάζει πολύ γέρος και αποκομμένος από την πραγματικότητα. Ιδωμεν...
Enhanced by Zemanta

Νέο «χτύπημα» για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Δεν έχει τέλος το δράμα του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος για μία ακόμη φορά, καλείται να σώσει το σπίτι του από νέο πλειστηριασμό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η μεζονέτα των 160 τετραγωνικών βγαίνει ξανά στο σφυρί στις 15 Δεκεμβρίου και αυτή την φορά, ο παρουσιαστής οφείλει να καταβάλει τον ποσόν των 49.000 ευρώ, προκειμένου ο πλειστηριασμός να μην προχωρήσει. Αυτό βέβαια είναι πράγμα εξαιρετικά δύσκολο για τον Ανδρέα, δεδομένου μάλιστα ότι εδώ και αρκετό καιρό είναι άνεργος.

Το συγκεκριμένο σπίτι, όπου μένει, βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών στην γωνία των οδών Μενάνδρου και Ευβοίας στην Κηφισιά και για αυτό υπάρχουν δύο υποθήκες σε τράπεζες (840.000 ευρώ η μία και 600.000 ευρώ η δεύτερη). Ο πρώτος πλειστηριασμός του σπιτιού του στην Κηφισιά έγινε τον περασμένο Ιανουάριο και από τότε έχει κληθεί να το «σώσει» ουκ ολίγες φορές.

Ο χαμός της πρώτης του συζύγου Μαρίας Δημητριάδου, ο χωρισμός του από την Δήμητρα Ρουμπέση και η πρόσφατη κόντρα του με τον Κώστα Ιωάννου, πρώην σύζυγο της συνεργάτιδάς του Σίσσυς Γιαννακοπούλου αποτέλεσαν για εκείνον απανωτά χτυπήματα. Από το τέλος του καλοκαιριού πάντως δεν εμφανίζεται πουθενά, ενώ σε ό,τι αφορά τα διακστικά του θέματα απαντά μόνον μέσω των δικηγόρων του. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...