Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Το ποσό που έδωσε ο γιος της Μοιραράκη για τον συμβιβασμό

Η δικαστική διαμάχη του γιου της Δέσποινας Μοιραράκη με την πρώην σύντροφό του έληξε με συμβιβασμό.

Πόσα χρήματα έδωσε όμως ο γιος της Μοιραράκη, ο Γιώργος προκειμένου να καταφέρει να έρθει σε συμβιβασμό;

 Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό έφτασε στα 5000 ευρώ.

Τόσα έλαβε η ξανθιά "κακοποιημένη" νεαρή και έτσι σταμάτησε να βγαίνει στα κανάλια, επαναφέροντας έτσι την ηρεμία στην οικογένεια της βασίλισσας των χαλιών.

Μήπως είναι πολύ μικρό το κόστος για να πάρουν πίσω την ηρεμία στη ζωή τους η παρουσιάστρια και ο γιος της; Δεν βάζουμε ιδέες στη νεαρή κοπέλα αλλά πολύ κακό για το τίποτα δεν έκανε η εκρηκτική ξανθιά;
gossip-tv.gr

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Και το όνομα αυτής:«Μαριάννα D»

Ποια celebrity αλλάζει το επίθετό της και γιατί;

Η συγκεκριμένη celebrity - τηλεπερσόνα, έχει απασχολήσει με ποικίλους τρόπους την δημοσιότητα. Κάποιοι είπαν πως έσπευσε να αντιγράψει μια άλλη celebrity, η ίδια δηλώνει πως είναι μια και μοναδική. 

Είναι η διάσημη Ντούβλη! Η Μαριάννα Ντούβλη λοιπόν για την οποία γίνεται λόγος, αποφάσισε να αλλάξει επίθετο. Αφορμή, ο πρώην σύζυγός της ο οποίος της έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να μην χρησιμοποιεί το επίθετό του. 

Ο Χρήστος Ντούβλης ,μεταξύ άλλων , στα ασφαλιστικά μέτρα υποστηρίζει πως η Μαριάννα εκμεταλλεύεται το επίθετό του, κάνει καριέρα στην πλάτη του, έχει κατασπαταλήσει το οικογενειακό τους εισόδημα και ο πατέρας του έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτή η κατάσταση μόνο κακό του κάνει. 

Για το λόγο αυτό, λοιπόν ,η τηλεπερσόνα αποφάσισε να αλλάξει επίθετο και το Μαριάννα Ντούβλη να το κάνει «Μαριάννα D» εμπνευσμένη από τη «Lady D». 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το gossip-tv.gr με την «Μαριάννα D» , μας δήλωσε , πως τελικά ο πρώην σύζυγός της, της έκανε καλό και όχι κακό , γιατί η ίδια πιστεύει ότι τώρα με καινούριο επίθετο , το οποίο θα λανσάρει , θα ανοιχτεί μια καινούρια καριέρα μπροστά της. Για να καταλάβουμε δηλαδή στο επόμενο ροζ dvd θα ζητήσει τα διπλά;

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

800.000 ευρώ πουλά το σπίτι του ο Ρουβάς !

Φήμες θέλουν τον Σάκη Ρουβά να έχει βάλει πωλητήριο στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά έναντι του ποσού των 800.000 ευρώ. Τι πραγματικά συμβαίνει;

Όπως λέγεται ο Σάκης Ρουβάς ψάχνει να βρει νέο σπίτι για τον ίδιο και τις δύο γυναίκες της ζωής του. 

Σύμφωνα πάντα με τις φήμες, ο τραγουδιστής, ηθοποιός και παρουσιαστής αποφάσισε να πουλήσει τη βίλα του στο Νέο Βουτζά προκειμένου να μετακομίσει μαζί με την οικογένειά του στα Νότια Προάστια. 

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα, η υπερπολυτελής κατοικία βρίσκεται στη διάθεση γνωστού μεσιτικού γραφείου της Αττικής όπου και διατίθεται προς πώληση στο ποσό των 800.000 ευρώ. 

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η οικογένεια Ρουβά έχει ήδη μετακομίσει από την κατοικία της και προσωρινά διαμένει στη βίλα του γείτονά της Ηλία Ψινάκη, ο οποίος και του έχει παραχωρήσει το σπίτι αυτό μέχρι να πωληθεί το δικό του και να βρεθεί μια νέα κατοικία.
Πηγή: Ciao

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Γενέθλια Χατζηγιάννη χωρίς την... Ζέτα! (video)

Mihalis Hatzigiannis at a concert in Stuttgart...Image via Wikipedia
Μια τούρτα- έκπληξη περίμενε το Μιχάλη Χατζηγιάννη το Σάββατο το βράδυ στο Στάδιο Ελευθερία όπου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συναυλία του. 

Η αγαπημένη του Ζέτα δεν τα κατάφερε τελικά να είναι εκεί μαζί του και να του ευχηθεί για τα γενέθλια του.

Θαυμαστές του που τον στηρίζουν σε κάθε εμφάνιση του, δήλωσαν για άλλη μια φορά το παρών τους, ειδικά σε αυτή τη συναυλία που ήταν την ίδια μέρα με τα γενέθλια του. 

Μάλιστα αρκετοί από αυτούς μας ομολόγησαν πως είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουν τόσο επικοινωνιακό μαζί τους αφού ήθελε συνεχώς να τους μιλά και να κάνει «παιχνίδι» μαζί τους, χορεύοντας και ζητώντας τους να ανεβάσουν τα χέρια τους ψηλά. 

Ενώ τραγουδούσε μια τούρτα ήρθε και τον βρήκε στη σκηνή στο μέσο της συναυλίας. Ευχαρίστησε τους θαυμαστές τους που παρατήρησαν ότι δεν έσβησε τα κεράκια στην τούρτα του αλλά αντίθετα άφησε το δροσερό αεράκι να το κάνει. 

Για τα 32 του χρόνια είπε πως ούτε κατάλαβε πότε πέρασαν, ότι ήταν πολύ όμορφα χρόνια και πως νιώθει πολύ ωραία. "Πως πέρασε ο χρόνος, πως πέρασαν τα χρόνια ούτε που κατάλαβα αλλά ένα έχω να πω. Δεν μετανιώνω για τίποτα πέρασα όμορφα..." είπε μεταξύ άλλων. 

Στους θαυμαστές του και ειδικά τους νέους αφιέρωσε το τραγούδι Ανάποδα, ζητώντας τους να είναι πάντα δυνατοί και να μην υποκύπτουν σε όσα βλέπουμε καθημερινά να συμβαίνουν γύρω μας. πηγή: showbiz.com.cy

Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Παρατράγουδα στο "X- Factor"

Φάρσα για βόμβα και παρατράγουδα στο «X-Factor»! Στην πρεμιέρα όλα κύλησαν ομαλά -ανησυχητικά ήσυχα για ν’ ακριβολογούμε, μιας και μόνο... soft καρφιά μεταξύ Γιώργου Θεοφάνους και Νίκου Μουρατίδη έπεσαν on air-, αλλά το δεύτερο «Χ-Factor» θύμισε αρκετά το περσινό. Μέχρι και απειλή για βόμβα, που αποδείχθηκε fake, αναστάτωσε το πλατό κι έφερε τον Σάκη Ρουβά στη θέση να διακόψει όχι για διαφημίσεις, αλλά για να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές αποσπάσματα από τις οντισιόν του talent show.

Παρασκευή βράδυ, στην έναρξη του δεύτερου live του «X-Factor» για τη σεζόν, και ευτυχώς τα μέλη της κριτικής επιτροπής άρχισαν να θυμίζουν τον παλιό, καλό... αιχμηρό εαυτό τους. Μία ώρα μετά την έναρξη, στις 22.10, ο Sakis ανακοίνωσε ότι προέκυψε κάτι έκτακτο και θα βλέπαμε αποσπάσματα από τις οντισιόν. Είκοσι πέντε λεπτά αργότερα το πρόγραμμα επέστρεψε στην κανονική ροή του (αφού είχε ελεγχθεί ο χώρος από την αστυνομία) και η ατάκα του παρουσιαστή «είναι έτοιμο να σκάσει το μικρό δυναμιτάκι», αναφερόμενος στη δυναμική μινιόν Νίκη από την ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη, ήταν η... απάντησή του στην ουσία για το αναγκαστικό break του live.  ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Ο Σάκης σε ρόλο...Big Brother!

Ο Σάκης σε ρόλο Μεγάλου Αδελφού; 

Κι όμως. Όπως έγραψε ο τραγουδιστής στην σελίδα του στο twitter, αυτές τις μέρες ασχολείται με μία εφαρμογή στο κινητό του, σύμφωνα με την οποία μπορεί να βλέπει πού είναι και τι κάνει ο κάθε φίλος και γνωστός του ανά πάσα στιγμή!

«Nescafe Friends & Places! A free cool new app, I check on my friends and see where they are around town!», έγραψε στο twitter του. Κοινώς, «μία φοβερή νέα εφαρμογή, με την οποία μπορώ να τσεκάρω πού είναι οι φίλοι μου και τι κάνουν στην πόλη!», έγραψε o Σάκης.

Το σκέφτεστε; Να είστε φίλος του Σάκη κι εκείνος να ψάχνει να βρει πού είστε και τι κάνετε; Εκπληκτικό! Εκπληκτικό δηλαδή είναι και μόνον να είναι κανείς φίλος του Σάκη, αλλά τέλος πάντων…

Αυτό να δούμε… τον Σάκη να παίρνει τηλέφωνα και να ελέγχει τον καθένα, προκειμένου να του δώσει αναφορά… Δεν μπορεί να κάνει και κανένα τηλέφωνο προς τα εδώ;

Μάθημα Lady Gaga

Lady GaGa concertImage via WikipediaΣτα περισσότερα πανεπιστήμια όποιος φοιτητής επιθυμεί να μάθει κάποια πράγματα για τα αστέρια παρακολουθεί μάθημα αστροφυσικής. Ωστόσο ο όρος αστέρια είναι διττός καθώς έτσι αποκαλούμε και τα είδωλα της showbiz.

Συνεπώς τι γίνεται εάν κάποιος θέλει να μελετήσει αυτά τα αστέρια; Τότε θα πρέπει να πάει στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνα το οποίο πρόκειται να εντάξει στο πρόγραμμά του για το επόμενο εξάμηνο υποχρεωτικό μάθημα για τη Lady Gaga υπό τον τίτλο "H Lady Gaga και η κοινωνιολογία της φήμης".

Στόχος του μαθήματος είναι να αποκαλυφθούν κάποιες κοινωνιολογικές προεκτάσεις της αναπτυσσόμενης φήμης της Lady Gaga και όπως ανέφερε ο καθηγητής Κοινωνιολογίας, Mathieu Deflem, που θα διδάξει το μάθημα, οι φοιτητές θα μάθουν την κοινωνική δομή της φήμης και τι σημαίνει να είσαι διάσημος στην κουλτούρα του 21 αιώνα.

Ο καθηγητής που είναι θαυμαστής της ποπ σταρ, δήλωσε ότι το μάθημα αποσκοπεί στο να εξετάσει τη Lady Gaga ως κοινωνικό φαινόμενο.

"Δεν είναι το άτομο ή η μουσική, είναι κάτι παραπάνω που συνιστούν την προσωπικότητα που έχει πάνω από 10 εκατ φανς στο Facebook και 6 εκατ. στο Twitter. Και αυτό είναι ένα παγκόσμιο κοινωνικό φαινόμενο", είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι θα φροντίσει να μάθει η Lady Gaga πως ξεκινάει αυτό το μάθημα, αν θα είναι πολύ δύσκολο να έρθει για να το παρακολουθήσει.

Τέλος, ανέφερε ότι την έχει δει από κοντά 5 φορές ενώ ελπίζει να επισκεφθεί κάποια μέρα το μάθημά του. news247.gr
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...