Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

«Μου είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα για δυο πίνακες» λέει ο πατέρας της Β. Λέανδρος


Ο πατέρας της Β. Λέανδρος αποκαλύπτει  πώς η κόρη του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα για δυο πίνακες και λέει χαρακτηριστικά: «Ας την κρίνει ο κόσμος».

"Όταν χώρισα από τη γυναίκα μου, πήρα την επιμέλειά της. Δεκατριών ετών μου είπε: "μπαμπά θέλω να γίνω τραγουδίστρια". Της είπα: "μη γίνεις γιατί το επάγγελμα είναι πολύ σκληρό". Όμως επειδή επέμενε, της έκανα μαθήματα φωνητικής. Όταν πήγε 15 ετών, δημιούργησα τον πρώτο δίσκο της. Από την αρχή έκανε σουξέ, οπότε πια ήταν εύκολος ο δρόμος της. Δουλέψαμε πολύ. Είχε πάθος και επιμονή να γίνει μεγάλη. "Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος". Η ρήση αποδεικνύεται απολύτως ορθή." Λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Tvmenu» ο Λεό Λέανδρος, πατέρας της Βίκυς Λέανδρος.

Ο ίδιος ακόμη τονίζει: «Αποσύρθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα εξαιτίας των αδιάσειστων στοιχείων που είχα στα χέρια μου. Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ και να χαρακτηρίσω την πράξη της. Ας την κρίνει ο κόσμος».

 Πατέρας και κόρη έχουν να μιλήσουν από τότε και ο ίδιος παραδέχεται   πώς θα ήθελε να του ζητήσει συγγνώμη!

Κώστας Σόμμερ: «Δεν μου αρέσουν οι ξανθιές με τα βαθιά ντεκολτέ»


Ο Κώστας Σόμμερ σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε για τις γυναίκες που του αρέσουν, το πόσο κοντά έφτασε στο να πνιγεί, αλλά και να παντρευτεί.

«Δεν είμαι ο τύπος του άντρα που μου αρέσουν οι ξανθιές γυναίκες με τα βαθιά ντεκολτέ. Είναι τι θα μου βγάλει κάθε κοπέλα και τι θα μου πει η ψυχούλα της. Τώρα όχι, δεν μου έχει μιλήσει η ψυχούλα κάποιας γυναίκας, αλλά ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα και είναι και που θα σε πετύχει. Δεν κλείνω πόρτες. Έχει τύχει να μου αρέσει η εξωτική ομορφιά, αλλά και αυτό είναι σχετικό», δήλωσε ο ηθοποιός στο «Εγώ Weekly».

Για το αν θέλει να δημιουργήσει οικογένεια, δήλωσε: «Εννοείται. Όταν μεγαλώνεις, τόσο αρχίζεις να βλέπεις αλλιώς μια σχέση. Μάλιστα έχω φτάσει κοντά στο γάμο αλλά τα πράγματα χάλασαν τελευταία στιγμή».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Κώστας μίλησε για πρώτη φορά και για το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή: «Ήταν όταν πριν από πέντε χρόνια είχε αναποδογυρίσει το ιστιοπλοϊκό με το οποίο ταξιδεύαμε στο Λιβυκό πέλαγος και παραλίγο να πνιγούμε. Παλεύαμε για δυο ώρες με τα κύματα».

Γιατί πάει Βουλγαρία η Γκαλένα Βελίκοβα;


Μπορεί μέχρι πριν μερικές ημέρες να την απολαμβάναμε ως κριτή στο χορευτικό σόου Dancing with the stars, όμως μετά το τέλος αποφάσισε να φύγει για Βουλγαρία!

Ο λόγος για την Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία στις αρχές Μαρτίου θα βρεθεί στην πατρίδα της για τις ανάγκες του σόου εκεί, το όποιο ξεκινά σε λίγες ημέρες. Βέβαια η γνωστή χορογράφος θα κάνει συχνά την διαδρομή Ελλάδα – Βουλγαρία.

ΜΑΝΤΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ Η "βασίλισσα" της ομορφιάς κατά της βίας των γυναικών!


Για όσους δεν το γνωρίζουν η Μάντα Παπαδάκου το 2006 στέφθηκε "Μις Υδρόγειος" σε διαγωνισμό ομορφιάς που διεξήχθη στην Καλιφόρνια.

Έτσι, για να θυμηθούμε ότι είναι "βασίλισσα" της o ομορφιάς με στέμμα ανέβασε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες στο Facebook.

Σήμερα, είναι πρόεδρος και ιδρύτρια της φιλανθρωπικής οργάνωσης "W.I.N" (Women in Need), για την προστασία κακοποιημένων γυναικών!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είμαι ήδη χαζομαμά»


Η  Σταματίνα Τσιμτσιλή που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της μίλησε  στο περιοδικό «Τηλέραμα» για την πρωτόγνωρη, γι’ αυτήν εμπειρία αλλά και για το αν θα έκανε γυμνή φωτογράφηση με φουσκωμένη κοιλίτσα, όπως έχουν κάνει στο παρελθόν και άλλες κύριες της εγχώριας showbiz.

Η ίδια λέει για την εγκυμοσύνη της: «Νιώθω απερίγραπτα. Γεμάτη προσμονή που μεγαλώνει μέρα με την ημέρα, καθώς νιώθω  όλο και περισσότερα σκιρτήματα στην κοιλίτσα μου και ένας ακόμα υπέρηχος αποκαλύπτει περισσότερα χαρακτηριστικά της κορούλας μου. Φαντάζομαι βέβαια πως το σοκ και η πληρότητα θα φτάσουν στο αποκορύφωμα όταν έρθει πια στο κόσμο. Είμαι ήδη χαζομαμά!»

Στη συνέχεια, μίλησε με ειλικρίνεια σχετικά με το αν σκέφτηκε ποτέ να καθυστερήσει την ανακοίνωση "παίζοντας" με τον Τύπο λέγοντας  «Είναι εντελώς χαζό και ουτοπικό να κάνεις πως δεν συμβαίνει τίποτα και να κρύβεις ένα τόσο ευτυχές γεγονός, που όσο και να το σκεπάσεις είναι απλώς ζήτημα χρόνου να αρχίσει να φαίνεται. Προσωπικά, το κράτησα κρυφό μόνο ως τη στιγμή που βεβαιώθηκα πως όλα πήγαιναν κατ’ ευχήν»

Τέλος, αποκαλύπτει αν θα έκανε γυμνή φωτογράφηση με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της: «Εδώ δεν έχω κάνει ούτε στα νορμάλ μου σέξι φωτογράφηση, θα έκανα έγκυος; Άλλωστε, δεν το κρύβω, έχω πολλές ανασφάλειες και δεν νιώθω εξοικειωμένη με το σώμα μου σε αυτή τη κατάσταση. Άρα, πώς να βγάλω ρούχα μπροστά σε φωτογράφο και κατ’ επέκταση μπροστά σε όλο τον κόσμο;».

Πασίγνωστη πανελίστρια σε μεγάλο κανάλι συνελήφθη για πορνεία!

Τη γνωρίσαμε ως μέρος του πάνελ εκπομπής σε μεγάλο κανάλι, αν και είχε ξεκινήσει την καριέρα της στη σόουμπιζ ως μοντέλο μιας και διαθέτει τα προσόντα.

Η Ελληνίδα τηλεστάρ, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς στο Μπράνσκο της Βουλγαρίας όπου ταξίδευε κάθε σαββατοκύριακο και διέμενε σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Εκεί συναντούσε πλούσιους πελάτες οι οποίοι πολλές φορές ταξίδευαν από την Ελλάδα για χάρη της.

Η Ελληνίδα καλλονή, αφού πιάστηκε επ' αυτοφώρω με την κατηγορία της πορνείας, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όμως έδωσε χρηματική εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να δικαστεί.

Φαίη Σκορδά: Η Θεοδωρίδου αντιπαθεί τον Λιάγκα


Μια αποκαλυπτική δήλωση έκανε η Φαίη Σκορδά, κατά τη διάρκεια του «Πρωινό Mou» το πρωί της Παρασκευής. 

Η 33χρονη παρουσιάστρια είπε ενώ ήταν στον αέρα της εκπομπής πως έμαθε, μέσω κοινών φίλων, ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου αντιπαθεί τον Γιώργο Λιάγκα και τον κατηγορεί με την πρώτη ευκαιρία που βρίσκει. «Επειδή είδαμε στα πλάνα τη Θεοδωρίδου, έχω μάθει από τρεις διαφορετικούς ανθρώπους που τους ξέρει η Θεοδωρίδου, άσχετους μεταξύ τους, ότι δεν μιλάει πολύ καλά για σένα» είπε απευθυνόμενη στον σύζυγό της με εκείνον να απαντάει: «Το ξέρω! Γνωστό είναι ότι με βρίζει».

Όταν, μάλιστα, ο 43χρονος παρουσιαστής ρώτησε τη Φαίη τι ακριβώς έμαθε πως έχει πει για εκείνον η τραγουδίστρια, εκείνη είπε: «Λέει τι εκπομπή είναι αυτή και πώς τα λέει και πόσο άξεστος είναι και με μια πιο κακή λέξη...».

«Εντάξει, δεν θα φάω το μεσημέρι. Όπου σταθεί με βρίζει, τι να κάνω; Είμαι η διασκέδασή της» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και σχολίασε με νόημα: Εγώ, ίσα - ίσα, που λέω πόσο καλά κρατιέται...».

ΓΚΟΥΪΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ Αποκαλύπτει τις χειρότερες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί


Θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ και η σταρ με τις κομψότερες εμφανίσεις στις τελετές των χρυσών αγαλματιδίων. Ακόμα, όμως και η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) έχει δικαίωμα στα στιλιστικά λάθη.

Πρόσφατα, μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιες είναι οι δυο οσκαρικές εμφανίσεις της που θα ήθελε να… ξεχάσει!

Η πρώτη ήταν το 2000 όταν επέλεξε να φορέσει μία διάφανη ασημί δημιουργία του Calvin Klein.


"Ήταν ένα ωραίο φόρεμα, αλλά όχι για Όσκαρ" δήλωσε η Πάλτροου και πρόσθεσε: "Το διάλεξα, γιατί ήθελα να περάσω απαρατήρητη εκείνη τη χρονιά".


Η δεύτερη κακή εμφάνισή της ήταν σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δύο χρόνια αργότερα, το 2002, όταν και περπάτησε στο Codak Theatre με μία μαύρη τουαλέτα με διαφάνεια στο μπούστο του οίκου Alexander McQueen.

"Το λατρεύω αυτό το φόρεμα, αλλά μάλλον το φόρεσα λάθος" εξήγησε και συνέχισε: "Έπρεπε να είχα φορέσει στηθόδεσμο, να είχα κάνει ένα πιο φυσικό μακιγιάζ και τα μαλλιά μου να ήταν κυματιστά".
Όσο για την αγαπημένη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί; Η λευκή δημιουργία του Tom Ford το 2012.

radar.gr

Enhanced by Zemanta

Δείτε την αδερφή του Μιχάλη Χατζηγιάννη


Το ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προσπαθεί να κρατάει όσο γίνεται περισσότερο την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι γνωστό. 

Και φαίνεται ότι το καταφέρνει καλά, αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι πρότινος δεν ήταν γνωστό ότι ο τραγουδιστής έχει μια αδερφή, που μάλιστα σε λίγους μήνες θα τον κάνει και θείο, μιας και είναι έγκυος!

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΟΚ» εντόπισε τον Μιχάλη με την εγκυμονούσα αδερφή του σε νυχτερινή τους έξοδο!

Demy – Dyma Bylan: Κοινές φωτογραφίες σε Ρωσικό περιοδικό


Φωτογραφίες από την εμφάνιση του Dyma Bylan στο πλευρό της Demy τη βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision δημο-σιεύτηκαν στη ρωσική έκδοση του περιοδικού «HELLO!».

Το περιοδικό έκανε ένα ολοσέλιδο αφιέρωμα στην εμφάνιση του διάσημου τραγουδιστή μαζί με τη νεαρή Ελληνίδα στη σκηνή του τελικού. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Demy έρχεται σε επαφή με το ρωσικό κοινό.

Τον περασμένο Ιούλιο, μαζί με τους Playmen, η τραγουδίστρια είχε τραγουδήσει μπροστά σε 40 χιλιάδες θεατές σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της Ρωσίας. Οι δυο djs, μαζί με την Demy, είχαν συμμετάσχει στο Europa Plus Live 2012, όπου είχαν παρουσιάσει τα hit singles τους «Fallin», «Tonight» και “Feel Your Love» τα οποία είχαν σημειώσει μεγάλη επιτυχία και στην ανατολική Ευρώπη, ενώ το «Fallin» είχε παραμένει για αρκετές εβδομάδες στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ Ντύθηκε μασκαράς, αγνώριστος!


Το βράδυ της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε καλεσμένος σε πάρτι μασκέ στη Βουλιαγμένη.

Κανείς δεν κατάλαβε πως πίσω από την αμφίεση ήταν ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Το πάρτι ήταν αυστηρά μασκέ κι έτσι ο Γιώργος δεν δίστασε να μασκαρευτεί κι εκείνος. Τον λες κι ακομπλεξάριστο!


radar.gr

Μαριάννα Τουμασάτου: «Εφτασα να ζυγίζω 38 κιλά»


Η Μαριάννα Τουμασάτου σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη μίλησε για τη δουλειά της και εξήγησε και γιατί έφτασε κάποια στιγμή να ζυγίζει μόλις 38 κιλά!

«Από την πολλή δουλειά χάθηκε η όρεξή μου και έτσι έφτασα 38 κιλά... Ξέχναγα να φάω... Η δουλειά, το άγχος, το τσιγάρο... έφτασα τόσα κιλά... αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα», δήλωσε η ηθοποιός στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Fthis».

Και συνέχισε λέγοντας ότι λόγω της οικονομικής κρίσης θα μπορούσε να κάνει οποιαδήποτε άλλη δουλειά και ότι το μόνο που ελπίζει για το παιδί της είναι: «Αχ, να μη μου ζητήσει να γίνει ηθοποιός».

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν είμαι για σπίτι»

Τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει να κάνει οικογένεια, αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η ηθοποιός βρέθηκε απόψε στην εκπομπή «Βράδυ» και μίλησε για το θέμα «οικογένεια».

«Οικογένεια δεν θέλω να κάνω. Φωλιά δεν ήθελα να κάνω ποτέ. Όταν έχεις τέτοια δουλειά και το μυαλό σου είναι εκεί... είμαι ταγμένη αλλού, δεν προλαβαίνω», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Δείτε το σχετικό απόσπασμα.


gossip-tv.gr

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ Δείτε τη μικρότερη αδερφή της


Μπορεί η αδερφή της να είναι πασίγνωστη και να της αρέσει να γίνεται το επίκεντρο όμως εκείνη παραμένει χαμηλών τόνων.

Ο λόγος για την αδερφή της Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) Λουίζ (Louise).

Ο φακός απαθανάτισε  τα δύο κορίτσια κατά την εξόδό τους στην αγορά του Λονδίνου. Σε αντίθεση με το fashion icon Βικτόρια, η αδερφή της που είναι μικρότερη σε ηλικία είναι ξανθιά. Όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία οι δύο γυναίκες δεν έχουν και μεγάλη ομοιότητα και είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς τη συγγενική σχέση που έχουν μεταξύ τους.


Enhanced by Zemanta

O ωραιότερος Έλληνας σώθηκε από θαύμα σε τροχαίο!


Σοβαρό τροχαίο είχε στην Κύπρο ο ωραιότερος Έλληνας, Γιάννης Παντελάκης.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Star περιέγραψε το τροχαίο. Μαζί με μια φίλη του, νέα οδηγό πήγαιναν σε ένα club, όταν εκείνος στη θέση του συνοδηγού αποκοιμήθηκε. Η φίλη του γύρισε να δει αν είναι καλά και τότε πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. «Χτυπήσαμε στο διαχωριστικό και το αμάξι έφερε τούμπες. Πήγαμε στο νοσοκομείο... Ό,τι φέρνει το λεπτό δεν το φέρνει ο χρόνος! Ήταν πολύ σοβαρό για μένα, αλλά, ευτυχώς, δεν έπαθα κάτι σοβαρό, μόνο κάτι μώλωπες. Η κοπέλα έκανε ράμματα, αλλά είναι εντάξει τώρα», είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή: gossip-tv.gr

Ρία Αντωνίου: Δεν θέλω να εκτίθεμαι πολύ στα ΜΜΕ


Μπορεί να μένει τον τελευταίο καιρό  μόνιμα στην Ιταλία, όμως η καρδιά της, αλλά και το… κορμί της είναι  ελληνικά!

Η Ρία Αντωνίου αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στο  αντρικό κοινό, χαρίζοντας τους σέξι ενσταντανέ από την πιο πρόσφατη φωτογράφησή της. Η ξανθιά καλλονή, πιο όμορφη από ποτέ μιλάει για όλα την ώρα που ποζάρει μπροστά στο φωτογραφικό φακό για λογαριασμό του νέου «Esquire».

«Έχω αλλάξει. Μ’ έχει αλλάξει η ζωή, όπως όλους  μας. Η αλλαγή δεν είναι πλέον θέμα επιλογής, αλλά επιβίωσης. Προ τριετίας όλοι κάναμε πράγματα που τώρα φαντάζουν υπερβολικά, αλλά έτσι ήταν τότε το σύστημα».

Η Ιταλία μοιάζει  να την έχει αλλάξει αρκετά, μιας και σε άλλο σημείο της συνέντευξής  της, συμπληρώνει: «Έχω χαμηλώσει το προφίλ μου και επιδιώκω να εκτίθεμαι όσο το δυνατόν λιγότερο στα μέσα. Την έχω πληρώσει την έκθεση και το “γιατί” ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχω κατηγορηθεί για γυμνά, για επεμβάσεις, για καλλιστεία, για τα τραγούδια μου. Μόνο για την κρίση δεν έχω κατηγορηθεί».

Enhanced by Zemanta

To "Κάψε το σενάριο" επιστρέφει στη μικρή οθόνη.


Ύστερα από καθυστερήσεις η εκπομπή "Κάψε το σενάριο" επιστρέφει στη μικρή οθόνη.

Η σατιρική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 20 Μαρτίου.

Μάλιστα αναμένεται φέτος να παρακολουθήσουμε νέες ενότητες στην εκπομπή.

Δείτε την συγκλονιστική φωτογραφία που «ανέβασε» στο facebook η Έλενα Ασημακοπούλου!


Μια απίστευτα συγκινητική φωτογραφία «ανέβασε» η Έλενα Ασημακοπούλου στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

H ηθοποιός που σπάνια μας απασχολεί με τέτοιου είδους αναρτήσεις κατάφερε να συγκινήσει τους διαδικτυακούς της φίλους και όχι μόνο. Η φωτογραφία μιλά από μόνη της κι εκείνη σχολίασε από κάτω:

«Αν αυτή η εικόνα δεν είναι ικανή να αφυπνίσει τη συνείδηση σου, τα συναισθήματα και την ανθρωπιά σου τότε λυπάμαι αλλά έχεις χάσει την ψυχή σου». Δείτε την φωτογραφία!


Κώστας Αρζόγλου: «Δεν είναι δυνατόν να κλείνει ένα θέατρο και να κυνηγούν τον Κιμούλη»


Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε για τις οικονομικές του δυσκολίες, αλλά και το τραύμα που του έχει αφήσει ο τραγικός θάνατος της μητέρας του. Δε δίστασε να αναφερθεί και στο φίλο του Γιώργο Κιμούλη και στις οικονομικές δυσκολίες που και εκείνος αντιμετωπίζει.

«Ήταν να έρθει να με επισκεφθεί στην Αθήνα από τη Σέριφο, αλλά επειδή εκείνο το Σαββατοκύριακο θα πήγαινα στο σπίτι της Έλλης Λαμπέτη, της είπα να αλλάξει το εισιτήριο της και να έρθει άλλη στιγμή. Άλλαξε το εισιτήριο της, μπήκε στη θάλασσα και πνίγηκε. Ήμουν 27 ετών», δήλωσε ο ηθοποιός στην κάμερα του fthis.

Εξομλογήθηκε επίσης και πως ανακοίνωσε μαζί με την πρώην σύζυγο του, Έλενα Ακρίτα, στο γιο τους ότι είναι υιοθετημένος: «Στον Παύλο άρεσε από παιδί να χτυπάει το κουδούνι. Με αυτήν την αγαπημένη του συνήθεια του ανακοινώσαμε, πως κάποια μέρα χτύπησε το κουδούνι και έγινε το παιδάκι μας».

Όσον αφορά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, με την επικείμενη κατάσχεση του σπιτιού, ο Κώστας Αρζόγλου δήλωσε: «Πρέπει να κατανοήσει η πολιτεία ότι η δουλειά που κάνουμε είναι άυλη και να μη γίνεται κατάσχεση επειδή οφείλεις 10 δραχμές στην εφορία. Δεν είναι δυνατόν να κλείνει ένα θέατρο και να κυνηγούν τον Κιμούλη. Ο Γιώργος κι εγώ δεν είμαστε από τους ανθρώπους που παίρνουμε καλύτερο αυτοκίνητο, αν πετύχει μια παράσταση. Τα χρήματα επανέρχονται στη σκηνή. Δεν βάζουμε πλακάκια στα σπίτια μας! Αν από κάποιο σίριαλ ή κάποιες σκηνοθεσίες που έχω κάνει, είμαι απλήρωτος, με κάποιο νόμο υποχρεούται να κόψεις δελτίο με το τέλος των εργασιών κι όχι με την πληρωμή. Έτσι εμφανίζομαι με ένα τεράστιο εισόδημα, το οποίο φορολογείται και φτάνει μέχρι και το 43%».

Γιώργος Λιανός: Βόλτα με τις γυναίκες της ζωής του!


Διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την 16 μηνών κορούλα και τη σύζυγό του, Ανθή.

Ο φωτογραφικός φακός του «Hello!» εντόπισε την οικογένεια Λιανού σε απογευματινή της βόλτα. Ο τραγουδιστής συνοδευόμενος από τις δυο γυναίκες της ζωής του, Ανθή Ανδροτσάκη και την μικρή Αρυάνα απόλαυσε τον ήλιο και το παιχνίδι με την μικρή του πριγκίπισσα στην παιδική χαρά της Γλυφάδας.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Τσουρή – Βασιλόπουλος: Μας συστήνουν τον 8 μηνών γιο τους!


Η Μαρία Τσουρή και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος γνωρίστηκαν πριν από περίπου δύο χρόνια και πριν από 8 μήνες η οικογένειά τους μεγάλωσε μετά τον ερχομό του γιου τους.  

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μαζί με το νέο μέλος της οικογένειάς τους και μίλησε για όλα.

«Όλα κύλησαν πολύ ομαλά στη σχέση μας. Αρχικά ήρθε η συγκατοίκηση, μετά ήρθε ο «άντρας» μας και στο μεσοδιάστημα έγινε και η πρόταση γάμου. Δεν είχα πολύ χρόνο λόγω των θεραπειών να οργανώσω κάτι πολύ ρομαντικό και έγινε πολύ απλά. Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι είχα άγχος αν θα απαντήσει θετικά, αλλά δεν είχε και πολλές επιλογές να αρνηθεί, καθώς πρώτα έμεινε έγκυος και μετά έγινε η πρόταση για να είμαι κι εγώ σίγουρος», είπε ο Παναγιώτης για την πως έκανε πρόταση γάμου στη Μαρία.

Στη συνέχεια, εκείνη διηγήθηκε την αντίδραση του συζύγου της όταν του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. «Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, ήμουν τόσο σοκαρισμένη που δεν τον πήρα τηλέφωνο, αλλά του έστειλα ένα μήνυμα. Ο Παναγιώτης φαίνεται ότι είχε ένα προαίσθημα, γιατί δεν αντέδρασε. Ήταν σαν να το περίμενε. Σε αντίθεση με εμένα που πήρα τους γονείς μου και την αδερφή μου και έκλαιγα. Μέσα σε λίγα λεπτά συνειδητοποίησα ότι η ζωή μας θα άλλαζε καταλυτικά. Να φανταστείτε ότι έπαιζα ακόμη πόλο. Από την ημέρα όμως που έμεινα έγκυος, άλλαξε και η ζωή μου. Δεν είχε καμία σχέση με πριν».

Ο ερχομός του μικρού Κωνσταντίνου άλλαξε το χαρακτήρα τους. «Βλέπεις τα πάντα πολύ διαφορετικά. Τώρα καταλαβαίνεις όλα όσα σου έλεγαν οι γονείς σου, όταν ήσουν μικρός. Από τη στιγμή που έρχεται το παιδί στη ζωή σου και το παίρνεις αγκαλιά, έχεις άλλες ευθύνες. Προτεραιότητά σου πλέον είναι ένα μικρό ανθρωπάκι, το οποίο δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς εσένα. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, τα θέλω σου, οι ανάγκες σου και πλέον σκέφτεσαι πώς μπορείς να κάνεις τον κόσμο καλύτερο για να επιβιώσει το παιδί που έχεις φέρει στη ζωή» και η Μαρία συμπλήρωσε ότι «η μεγαλύτερη διαφορά που βλέπω με πριν είναι ότι έχω αποκτήσει φόβους. Πριν δεν φοβόμουν τίποτα, ήμουν ατρόμητη.  Τώρα μπαίνω σε αεροπλάνο και κάνω το σταυρό μου».

Τέλος, και οι δύο άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, μιας και είναι κάτι που το θέλουν πολύ!

protothema.gr

Ο Σπύρος Χαριτάτος απαντάει στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου


Μετά τις δηλώσεις της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για τη συμμετοχή της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «10 με 1 μαζί» και το επεισοδιακό τέλος της συγκεκριμένης συνεργασίας, ο Σπύρος Χαριτάτος – συμπαρουσιαστής, μαζί με τον Γιώργο Καραμέρο, της εκπομπής τότε– έδωσε τη δική του απάντηση στο κατηγορώ της μαγείρισσας.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης, καλεσμένη στο Πρωινό Mou, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είχε χαρακτηρίσει «καψόνια» αυτά που πέρασε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο «10 με 1 μαζί», ενώ η ίδια θεωρεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν περίπου δύο χρόνια άμεση συνέπεια της πίεσης που δέχτηκε από  αυτή τη συνεργασίας

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της «Μεσημεριανής Μελέτης», ο δημοσιογράφος δήλωσε: «Έβαλα πλάτη εδώ και δύο χρόνια, λυπάμαι, αλλά η υπομονή μου εξαντλείται με τον χρόνο. Από εδώ και πέρα, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του», χωρίς να διευκρινίσει τι εννοεί με τα λόγια αυτά.

"Sold Out" ο Γιώργος Παπαδάκης


Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται ο Γιώργος Παπαδάκης κι όλη η ομάδα του "Sold Out".

Η βραδινή εκπομπή θα βγει στον αέρα τον Μάρτιο και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στην prime time ζώνη του καναλιού.

Η πρώτη καλεσμένη του δημοσιογράφου και παρουσιαστή θα είναι η Άννα Βίσση.

Μάλιστα ο ΑΝΤ1 έχει βγάλει το teaser στον αέρα του καναλιού.

Δείτε το βίντεο:

Μαραντίνης-Χριστίδου περιμένουν το δεύτερο παιδί τους


Γονείς για δεύτερη φορά θα γίνουν η παρουσιάστρια Σίσσυ Χριστίδου και ο τραγουδιστής σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης.

Την είδηση της εγκυμοσύνης έκανε γνωστή η Σίσσυ Χριστίδου μέσω Twitter. «Είχαμε ένα όνειρο και βγήκε αληθινό,  τώρα περιμένουμε δεύτερο μωρό!» έγραφε χαρακτηριστικά το tweet της παρουσιάστριας.

Μάλιστα, ανάρτησε στο Twitter και μια φωτογραφία με τον... πελαργό:



Το ζευγάρι έχει ήδη ένα γιο τον Φίλιππο Ραφαήλ.


ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ Ένα ουράνιο τόξο πάνω από το κεφάλι του


Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου ενώ ο Ηλίας Βρεττός βρισκόταν στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, ξαφνικά τραβά χειρόφρενο.

Ένα ουράνιο τόξο λίγο πριν από τα Τέμπη είχε κάνει την εμφάνιση του.

Αμέσως παρέα με τον συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη αποβιβάζονται από το ι.χ αυτοκίνητό του για να φωτογραφηθούν με το φυσικό φαινόμενο.

Ο τραγουδιστής ήθελε να μοιραστεί τη χαρά μαζί μας κι έτσι ανέβασε τη φωτογραφία στην επίσημη σελίδα του στο Facebook

Η πιο… fit φωτογράφηση της Μαίρης Συνατσάκη


Την πιο… γυμνασμένη, αλλά και αποκαλυπτικά σέξι φωτογράφηση της έκανε η Μαίρη Συνατσάκη για λογαριασμό του περιοδικού Shape, μια συνέντευξη κατά την οποία η παρουσιάστρια μιλάει για το φαγητό, αλλά και το κορμί της!

Μετά την εμπειρία της από το Master Chef, η Μαίρη δηλώνει ότι «δεν είμαι άσχετη, αλλά δεν είμαι και φοβερά σχετική. Εμένα μου αρέσει να τρώω. Το μαγείρεμα δεν το συμπαθώ πολύ, γιατί δεν αντέχω να κάνω χάλια την κουζίνα και μετά να πρέπει να τη συμμαζεύω. Χρειάζεται να έχω πολύ ελεύθερο χρόνο για να μπω στην κουζίνα και αυτό δε συμβαίνει συχνά».

Όταν βιάζεται να μαγειρέψει κάτι, θα προτιμήσει να κάνει «βραστά αβγά και σαλάτες με ό,τι έχετε στο ψυγείο. Ή ομελέτα μόνο με ένα αβγό αλλά και 2-3 επιπλέον ασπράδια και φέτες γαλοπούλας. Ή φρουτοσαλάτα με όλα τα φρούτα εποχής μαζί με μέλι και ξηρούς καρπούς».

Όσο για το πώς καταφέρνει να διατηρεί αυτές τις αναλογίες στο κορμί της, η Μαίρη εξομολογείται: «Έχω ηρεμήσει με τα θέματα της διατροφής και έτσι έχουν “ηρεμήσει” οι αυξομειώσεις στο βάρος μου. Δε μου απαγορεύω τίποτα. Εάν μπω σε αυτή τη διαδικασία, είναι σί­γουρο ότι θα πέσω με τα μούτρα στην “απαγορευμένη” τροφή και θα έχω ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα».

Δε δίστασε να πει και τι καταναλώνει μέσα σε μια μέρα, όταν αποφασίζει να προσέξει τη διατροφή της. «Δεν το κάνω συχνά, αλλά, αν το κάνω, θα αυξήσω την πρωτεΐνη και θα μειώσω τους υδατάνθρακες. Θα φάω δημητριακά το πρωί, κάποια πρωτεΐνη (κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι, μοσχάρι) με σαλάτα για μεσημεριανό και βραδινό και ενδιάμεσα γιαούρτι που, αν χρειάζομαι οπωσδήποτε γλυκό, θα εμπλουτίσω με λίγο μέλι».

Η σχέση της με τις δίαιτες, «δεν είναι καλή. Έχω καταλήξει πως ως προσωπικότητα δεν μπορώ να τις ανεχτώ!»

Για τη γράμμωση που διαθέτει το κορμί της και αν είναι αποτέλεσμα συστηματικής γυμναστικής, η παρουσιάστρια είπε: «Το σώμα μου έχει μια φυσική τάση να είναι μυώδες. Είναι έτσι το σκαρί μου. Πα­ράλληλα είμαι ένας άνθρωπος που πάντα γυμναζόταν, οπότε ακόμη κι αν περάσει λί­γος καιρός τεμπελιάς, μπορώ να επανέλθω γρήγορα, γιατί το σώμα έχει μνήμη».

Τέλος, πρόσθεσε ότι «Αυτή την περίοδο το έχω ρίξει στο χορό. Κάνω μαθήματα σύγχρονου χορού τρεις φορές και λάτιν μία φορά την εβδομάδα. Αν υπάρχει διάθεση, θα πάω μία φορά την εβδομάδα και γυμναστήριο, για να συνδυάσω την αερόβια άσκηση με λίγα βάρη».

ANASTACIA Ακύρωσε την περιοδεία της λόγω διάγνωσης καρκίνου


Δυσάρεστη νέα για την γνωστή τραγουδίστρια Anastacia.

Οι γιατροί διέγνωσαν επανεμφάνιση καρκίνου του μαστού.

Η 44χρονη τραγουδίστρια είχε καταφέρει να νικήσει την ίδια ασθένεια πριν 10 χρόνια, όμως αυτή επανεμφανίστηκε αναγκάζοντάς την να ακυρώσει την ευρωπαϊκή περιοδεία της, αλλά και όλες τις άλλες εμφανίσεις της μέχρι νεωτέρας. Η ανακοίνωση έγινε στη σελίδα της Αnastacia στο Facebook και εκεί εκφράζει η διάσημη καλλιτέχνης τη λύπη της, επειδή απογοήτευσε τους φίλους της, που ανυπομονούσαν να τη δουν στην περιοδεία "It's A Man's World Tour".

Επίσης τονίζουν ότι "σαν γεννημένη αγωνίστρια", η Anastacia έχει μόνον έναν στόχο μπροστά της - και συγκεκριμένα να θεραπευτεί πάλι πλήρως με την υποστήριξη της οικογένειάς της, των φίλων της και όλων, όσοι την περιβάλλουν".

Η ευρωπαϊκή περιοδεία θα ξεκινούσε στις 6 Απριλίου και η Anastacia αισιοδοξεί, ότι θα βρίσκεται σύντομα σε θέση να ανακοινώσει νέες ημερομηνίες.

Η Πηνελόπη Πλάκα τράκαρε με το αυτοκίνητό της


Πηγαίνοντας στα γυρίσματα του τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς του Mega, «Με τα παντελόνια κάτω», όπου πρωταγωνιστεί, η Πηνελόπη Πλάκα είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό της.

Η ηθοποιός έζησε στιγμές αγωνίας όταν κινούνταν στον περιφερειακό Λυκαβηττού και είδε ένα αυτοκίνητο να παραβιάζει το στοπ και να πέφτει πάνω στο δικό της, το οποίο οδηγούσε μια φίλη της.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς με το μοναδικό θύμα να είναι το αυτοκίνητο της ηθοποιού.

ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ Όλες οι καυτές εμφανίσεις στην πρεμιέρα της


H Μπέττυ Μαγγίρα κάνει την πρεμιέρα της για το νέο της σόου σε κλαμπ της Γλυφάδας.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει τις καυτές της εμφανίσεις.

Η Μπέττυ ξεκινά το πρόγραμμά της παρέα με τους Στέφανο Κόκκαλη και Αντώνη Λουδάρο. Φορά ένα μαύρο μακρύ και σκιστό βελούδινο φόρεμα.

Στη συνέχεια με μια γρήγορη κίνηση αποχωρίζεται το μάξι φόρεμα κι εμφανίζεται με καυτό κορμάκι.

Οι ενδυματολογικές της εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ.

Στο δεύτερο μέρος του σόου η Μπέττυ κάνει έισοδο στη σκηνή με χρυσό μικροσκοπικό μίνι που αποκαλύπτει τα ατελείωτα πλην καλλίγραμμα πόδια της!

radar.gr

Chloe Green: Η νέα αγαπημένη του Marc Anthony


Το όνομά της είναι Chloe Green και είναι η νέα σύντροφος του πρώην συζύγου της Jennifer Lopez, Marc Anthony, ο οποίος χώρισε πριν από ένα μήνα από το μοντέλο Shannon De Lima. Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στην Disneyland στην Καλιφόρνια, μαζί με τα δίδυμα παιδιά εκείνου, Max και Emme

Η 21χρονη Green είναι κόρη του διάσημου επιχειρηματία Sir Philip Green των Topshop, η οποία είναι γνωστή στην κοσμική ζωή της Βρετανίας.

Το πάθος της για τα παπούτσια την οδήγησε στο να  λανσάρει τη δική της σειρά παπουτσιών CJG που είναι από τα αρχικά του ονόματός της.

Τα παπούτσια αυτά έχουν πράσινη σόλα και γράφουν πάνω το μεσαίο όνομά της Chloe. H Green έχει εμφανιστεί στη σειρά «Made In Chelsea» σε μια προσπάθειά της να γίνει ηθοποιός.

Enhanced by Zemanta

ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ…από επιχειρηματία στην Βουλιαγμένη!


Νύχτα τρόμου η χθεσινή για το γνωστό καυτό μοντέλο που πίστεψε ότι βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του γνωστού επιχειρηματία, που την οδήγησε όμως στο νοσοκομείο.

Το συγκλονιστικό περιστατικό βίας που βίωσε το πασίγνωστο μοντέλο, έχει πάρει ήδη το δρόμο της Αστυνομίας και ήδη διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του την άσχημη εικόνα του γνωστού κοριτσιού του μόντελινγκ,  με την βία αποτυπωμένη σε όλο της το σώμα την στιγμή που το ΕΚΑΒ την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ένα ραντεβού για την 23 άχρονη καλλονή που έμελλε να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης στην ζωή της, φοβούμενη όπως την άκουσαν να λέει και για την ίδια της την ζωή. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τον υποψήφιο σύντροφο, επιχειρηματία στο επάγγελμα, τον γνώρισε μέσω του Facebook, και το ραντεβού κλείστηκε σε χρόνο dt.

Η εξέλιξη όμως έμελλε να είναι δραματική. Κατά τα λεγόμενα των επαιόντων του συμβάντος, ο επιχειρηματίας που ασχολείται με εμπόριο φαρμάκων, την ξεμονάχιασε σε μια παραλία της Βουλιαγμένης όπου φέρεται να προσπάθησε να την βιάσει μέσα στο αυτοκίνητο. Ακολούθησαν σκηνές πάλης και όταν δυσκόλεψαν τα πράγματα, ημίγυμνη και άγρια ξυλοκοπημένη την πέταξε έξω από τα αμάξι...

Μετά από αρκετή ώρα και μέχρι να συνέλθει από το σοκ, η επώνυμη νεαρή γυναίκα κατάφερε να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ.


Σπυριδούλα Κάμπουhttp://soknews.gr

Έλενα Τζαβαλιά: "Υπήρξε διάστημα που μετρούσα πόσο γάλα θα δώσω στο παιδί μου"


Για τις δυσκολίες που πέρασε η ίδια και η οικογένεια της λόγω της οικονομικής στενότητας μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της Ελληνίδα ηθοποιός.

Όπως είπε για μεγάλο χρονικό διάστημα μετρούσε και το γάλα που θα δώσει στον γιο της.

Ο λόγος για την σύζυγο του Μάρκου Σεφερλή, Έλενα Τζαβαλιά που ανέφερε στο περιοδικό "ΕΓΩ": "Σε σχέση με το θέατρο ήταν όταν ο Μάρκος πήρε το θέατρο Δελφινάριο. Ήταν ένα τεράστιο άνοιγμα. Έκανε ένα τρελό σάλτο ο Μάρκος και κάναμε το σταυρό μας να βγει.

Περάσαμε πολύ δύσκολα για να φέρουμε εις πέρας. Υπήρξε μεγάλο διάστημα που μετρούσα πόσο γάλα θα δώσω στον Χάρη. Όμως, με τη βοήθεια του κουμπάρου μας, που είναι σαν αδελφός μας, αλλά και με πολύ σκληρή δουλειά τα βγάλαμε πέρα.

Τώρα πια μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι πατήσαμε στα πόδια μας μόνοι μας, με την αγάπη του κόσμου, αλλά χωρίς έξωθεν βοήθεια".

- See more at: http://www.radar.gr/news/ellinida-ithopoios-ipirkse-diastima-pou-metrousa-poso-gala-tha-doso-sto-paidi-mou-23263.html#sthash.pHuADbTq.dpuf

Γιατί η Anne Hathaway ζήτησε «συγγνώμη» απο τον Valentino;


Με ένα ροζ φόρεμα Prada παρέλαβε το Oscar της η Anne Hathaway, επιλογή η οποία δε θεωρήθηκε και από τις επιτυχημένες της βραδιάς. 

Οι θηλές της ηθοποιού, που ξεπρόβαλλαν μέσα από το ροζ Prada, απέκτησαν ακόμη και το δικό τους Twitter account, με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή».

Η Anne Hathaway επρόκειτο να εμφανιστεί με δημιουργία του Valentino αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο λόγος; Οι πληροφορίες λένε ότι η ηθοποιός έμαθε ότι το φόρεμα που θα φορούσε έμοιαζε πολύ με αυτό που φόρεσε η Amanda Seyfried και έτσι αποφάσισε τελευταία στιγμή να φορέσει το πολυσυζητημένο Prada.

Όπως δήλωσε η ίδια, ζητώντας δημόσια συγγνώμη από τον οίκο: «Το Σάββατο το βράδυ πληροφορήθηκα ότι στην τελετή των Oscars θα υπήρχε ένα φόρεμα που έμοιαζε πάρα πολύ με το Valentino που είχα επιλέξει να φορέσω εγώ. Έτσι αποφάσισα ότι θα ήταν καλύτερο για όλους τους εμπλεκόμενους να αλλάξω τα σχεδιά μου. Παρόλο που λατρεύω το φόρεμα που φόρεσα τελικά, ήταν μια δύσκολη απόφαση της τελευταίας στιγμής καθώς ανυπομονούσα να φορέσω Valentino για να τιμήσω την βαθιά και σημαντική σχέση που έχω με τον οίκο αλλά και με τον ίδιο τον Valentino. Στεναχωριέμαι πραγματικά για οποιαδήποτε απογοήτευση προκλήθηκε».

ΚΑΡΜΕΝ ΗΛΕΚΤΡΑ 15 χρόνια μετά ξαναφόρεσε το μαγιό του "Baywatch"


Για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης η Κάρμεν Ηλέκτρα (Carmen Electra) έβαλε ξανά το "θρυλικό" μαγιό της πετυχημένης σειράς "Baywatch".

Η γνωστή ηθοποιός πόζαρε με νάζι στο φακό και το αποτέλεσμα εντυπωσίασε τους πάντες.

Τι κι αν έχουν περάσει 15 ολόκληρα χρόνια η ίδια παραμένει φρέσκια, λαμπερή και κορμάρα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε τα εξής: "Τη στιγμή που το έβαλα αισθάνθηκα υπέροχα. Ήταν χίλιες φορές καλύτερα από ότι νόμιζα. Νιώθω πολύ πιο ωραία από όσο όταν ήμουν 25 χρονών. Μικρή έκανα μπαλέτο οπότε μου έχει μείνει αυτή η πειθαρχία και η σωστή διατροφή".

radar.gr

Enhanced by Zemanta

Η αρχή ήταν δύσκολη λένε Λιάγκας –Σκορδά


Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έδωσαν την πρώτη κοινή συνέντευξη τους για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στην κυπριακή τηλεόραση και μίλησαν για τη συνεργασία τους, αλλά και τη σχέση τους.

«Είναι η τρίτη χρονιά και είναι καλύτερα. Όσο περνάει καιρός, για όλη την ομάδα είναι καλύτερα, γιατί δημιουργούνται σχέσεις πολύ πιο βαθιές», δήλωσε η Φαίη Σκορδά για τη συνεργασία τους, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε: «Η αρχή ήταν δύσκολη, σχετικά με το ότι είμαστε ζευγάρι, αλλά μετά τις πρώτες ημέρες τα ξεπεράσαμε όλα».

Για το πώς είναι να συνεργάζεται με τη γυναίκα του, ο 43χρονος παρουσιαστής είπε: «Είναι λίγο περίεργο, γιατί δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο να δουλεύεις με τον άνθρωπό σου. Έχει τις δυσκολίες, αλλά ευτυχώς υπάρχει αρμονική τηλεοπτική συνύπαρξη. Ασπαζόμαστε πάρα πολύ ο ένας τη δημοσιογραφική ιδιότητα του άλλου και υπάρχει ταύτιση στο πώς βλέπουμε τα θέματα. Αυτό δεν το γνωρίζαμε. Στην πράξη το είδαμε και έκανε πολύ πιο εύκολα τα πράγματα. Επίσης, το ότι ο κόσμος αποδέχεται εδώ και τρία χρόνια την δουλειά μας, έκανε πιο εύκολα τα πράγματα. Γιατί η φτώχεια φέρνει και γκρίνια».

Τέλος, όταν ρωτήθηκαν αν συζητούν για τα επαγγελματικά τους, όταν επιστρέφουν στο σπίτι τους, ο Γιώργος είπε: «Αυτό είναι πάρα πολύ απλό. Δεν μεταφέρουμε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι. Ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια με το παιδί, η προτεραιότητα είναι σαφώς πιο μεγάλη προς το παιδί, που η δουλειά έχει πολύ μικρό ρόλο», με τη Φαίη Σκορδά να προσθέτει: «Αυτό, βέβαια, δεν έχει να κάνει τόσο με την δουλειά, όσο με το ζευγάρι. Και παλιότερα, πριν παντρευτούμε, σαφώς ο ένας συζητούσε με τον άλλον για την δουλειά και είναι φυσιολογικό. Απλώς τώρα οι προτεραιότητες είναι τελείως διαφορετικές».

Γυμνή στην μπανιέρα της η κόρη του Πασχάλη Τερζή


Μπορεί να μην μας έχει συνηθίσει σε πιο extreme πράγματα, όμως αυτή τη φορά η Γιάννα Τερζή, η κόρη του Πασχάλη Τερζή αποφάσισε να κάνει κάτι πιο… προχωρημένο για το εξώφυλλο του νέου της cd single, «Outta Here».

Στην προσπάθειά της να κάνει καριέρα στην Αμερική, η Γιάννα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να ξεχωρίσει από το πλήθος κοριτσιών που έχουν το ίδιο όνειρο. Και κάπως έτσι αποφάσισε να κάνει αυτή τη φωτογράφηση, μπαίνοντας γυμνή σε μία μπανιέρα και τυλίγοντας το κορμί της μόνο με ροζ καραμέλες.

Ιδιαίτερο είναι ακόμα και το κολιέ που φοράει στο λαιμό της και γράφει «bitch».

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ Αποκαλύπτει τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του


Καλεσμένος στο "Πρωινό mou" βρέθηκε την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο γνωστός ηθοποιός εκτός των άλλων μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά για ένα άσχημο περιστατικό που τον έχει σημαδέψει.

Όπως είπε όταν ήταν μικρή η κόρη του ξαφνικά σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά της. "Είχαμε ένα περιστατικό, όταν ήταν μικρή. Από πυρετικό σπασμό, σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά της. Πήγαμε να την κάνουμε μπάνιο και σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά της. Υπάρχει ένα κενό χρόνο, γύρω στα δύο λεπτά, που δεν θυμάμαι τι ακριβώς έκανα. Φύγαμε με τις πυτζάμες, ξυπόλητοι. Ξανακούσαμε ανάσα όταν φτάσαμε στην εξώπορτα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ Η συλλογή των παπουτσιών της κόρης της αγγίζει τα 1.600 ευρώ


Victoria Beckham
Victoria Beckham (Photo credit: Wikipedia)
Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) την μοναχοκόρη της τη μεγαλώνει σαν βασίλισσα!

Η μικρή Χάρπερ (Harper) αποτελεί fashion icon καθώς φοράει τα κομμάτια τελευταία λέξη της μόδας.

Αν και 19 μηνών, φημολογείται πως ο αριθμός των υποδημάτων που έχει της κόρης της, ξεπερνάει μέχρι και τα 2.700 θρυλικά ζευγάρια της Ιμέλντα Μάρκος (Imelda Marcos)!

Η συλλογή της μικρής πριγκίπισσας κοστίζει περίπου 1.600 ευρώ, ποσό αρκετά μεγάλο σε σχέση με τα μικροσκοπικά ποδαράκια της. Και φανταστείτε να μεγαλώσει κιόλας...

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...