Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Τρύφωνας Σαμαράς : «Ντροπή τους»

Για την εμπειρία του στο «Dancing With The Stars» μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς:

«Κατ' αρχήν δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο δύσκολο και τόσο κουραστικό και έλεγα θα τα καταφέρω. Μετά διαπίστωσα ότι θέλει πολύ κόπο και αφοσίωση για να έχεις ένα αποτέλεσμα. Κάνουμε πρόβες 3-4 ώρες την ημέρα. Και αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι κάνω τις πρόβες μου κανονικά και δεν έχω βγει δύο μήνες, μόνο ελάχιστες εξόδους και όλοι λένε ότι έχω πάει να κάνω την πλάκα μου. Ένας άνθρωπος μπορεί να προσπαθεί πολύ και μέχρι εκεί να φτάνει, μέχρι εκεί να είναι οι δυνατότητές του. Όποιοι το λένε είναι ντροπή τους!».

Πηγή: Τηλεκοντρόλ
Enhanced by Zemanta

Το ΣΔΟΕ «καρφώνει» Ηλιάδη-Τσαλίκη-Καραφώτη - Αντζελα Δημητρίου

Διεξοδικούς ελέγχους διεξήγαγε το τελευταίο διάστημα κλιμάκιο του ΣΔΟΕ σε νυχτερινά κέντρα και επιχειρηματίες, προκειμένου να ελέγξει τα εισοδήματα των καλλιτεχνών, αν κόβονται αποδείξεις και αν υπάρχουν φαινόμενα φοροδιαφυγής.

Όπως δημοσιεύει η Real News στο κυριακάτικο φύλλο της, στο «στόχαστρο» του Υπουργείου Οικονομικών έχουν μπει μερικά από τα «πρώτα ονόματα» της πίστας.

Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη, τον Γιώργο Τσαλίκη, τον Κώστα Καραφώτη και την Άντζελα Δημητρίου, καθώς φαίνεται ότι δε δηλώνουν στην εφορία τα ακριβή εισοδήματά τους, ενώ τα χρέη τους προς αυτή όλο και αυξάνονται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Video: Οι πρόβες Μπουλέ και Ηλιάδη για το Dancing

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζονται η Νάντια Μπουλέ και η Αγγελική Ηλιάδη για το live του Dancing with the stars την Κυριακή.

Στην απονομή του πλατινένιου δίσκου των «Τρίφωνο» βρέθηκε η Νάντια Μπουλέ, που ευχήθηκε τα καλύτερα στο ταλαντούχο συγκρότημα.

Μάλιστα, ανέβηκε και στη σκηνή ερμηνεύοντας καταπληκτικά ένα ξένο τραγούδι, καθώς είναι γνωστό το ταλέντο της στο πεντάγραμμο.

Ερωτηθείσα για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και το ποια θα ήταν η αντίδραση της αν το συναντούσε από κοντά, η Νάντια εξήγησε ότι «φυσικά θα χαιρόμουν να τον συναντήσω».
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΒΙΝΤΕΟ = Μενεγάκη: "Δεν μπορώ να ξεχάσω το πρώτο μου εξώφυλλο"

Αφορμή για να θυμηθεί τα νιάτα της η Ελένη Μενεγάκη στάθηκε το ένθετο του περιοδικού «TV Ζάπινγκ» για τα 1.000 τεύχη του. Ξεφυλλίζοντας το ένθετο, η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να μας δείξει το πρώτο εξώφυλλο με το όνομά της, αλλά και να μας ενημερώσει ότι τότε αυτό γινόταν επί πληρωμής!

«Βλέπετε εδώ -ποιος το θυμάται τώρα αυτό;- την Αλίκη με την Βούλα Πατουλίδου», άρχισε να λέει η Ελένη και έδειξε το εξώφυλλο του περιοδικού εν έτει 1992.

Λίγο πιο κάτω, όμως, ήταν και... η χάρη της! «Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι το πρώτο μου εξώφυλλο το έκανα στο “TV Ζάπινγκ”. Βέβαια, είχα κάνει πολλά εξώφυλλα σαν μοντέλο, αλλά αυτό ήταν το πρώτο με το όνομά μου», είπε χαρακτηριστικά. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΕΔΩ

Ροζ βίντεο με επώνυμη «πρωταγωνίστρια»..

question markImage via Wikipedia Τον ύπνο της έχει χάσει τις τελευταίες ημέρες πασίγνωστη εκπρόσωπος του καλλιτεχνικού χώρου, καθώς άκρως… προσωπικά και όχι τόσο… τιμητικά δεδομένα του παρελθόντος κινδυνεύουν να βγουν στην φόρα.

Η εν λόγω κυρία, μάλιστα, συμμετέχει σε εκπομπή η οποία χτυπάει «κόκκινο» στην τηλεθέαση και έχει δει τις μετοχές της να ανεβαίνουν αυτή την περίοδο. Ελα όμως που δεν έχει δει μόνο αυτό, αλλά και ένα βίντεο με την συνεύρεσή της με εξαιρετικά ευτραφή κύριο, να κυκλοφορεί πλέον μεταξύ δημοσιογράφων του lifestyle ρεπορτάζ και φίλων τους... 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

OI «50 - 50» και ο Θάνος Πετρέλης !

Τις καλύτερες εντυπώσεις αφήνει το νέο τραγούδι του Θάνου Πετρέλη «Ποια να συγκριθεί μαζί σου», που χαλάει κόσμο σε ραδιόφωνα και clubs, αλλά και «ντύνει» μουσικά μια διαφήμιση με πρωταγωνιστές την παρέα του σίριαλ «50 - 50»!

Μετά το «Θέλω και τα παθαίνω», ο Θάνος επιστρέφει με το «Ποια να συγκριθεί μαζί σου», ένα δυνατό χορευτικό κομμάτι δια χειρός Φοίβου, που από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του βρίσκεται ψηλά στα charts.  ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 50 – 50 ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ρουβάς -Ζυγούλη: Η ηλικία -έκπληξη του Σάκη και η μεταξύ τους διαφορά!

Είναι τόσο νέος όσο δείχνει ο Σάκης; Η πανέμορφη Κάτια; Και ποια είναι η διαφορά ηλικίας τους; Η απάντηση στο πρώτο ερώτημα ειδικά...
μας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη, κάτι που ενδεχομένως δεν περιμέναμε οι περισσότεροι από εμάς...
Δείτε ΕΔΩ τις ηλικίες τους...

Τορόντο: Η Άννα Βίσση στο Greek Orthodox School!

Η Άννα Βίσση κατά την παραμονή της στο Τορόντο επισκέφτηκε το Ελληνικό Ορθόδοξο Σχολείο και παρακολούθησε την εκδήλωση, που παρουσίασαν οι μαθητές του σχολείου για την Κύπρο και την τουρκική εισβολή.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου, ενώ η Άννα συνοδευόταν από την αδερφή της, Νίκη.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ, ΕΔΩ

Ο Αντώνης Ρέμος καλεσμένος του πρίγκιπα Κάρολου!

Ξεχωριστή βραδιά με Αντώνη Ρέμο και κοινό τους νιόπαντρους Γουίλιαμ και Κάθριν!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα τραγουδήσει σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο -υπό την αιγίδα του πρίγκιπα Καρόλου- που διοργανώνεται στις...
10 Ιουνίου στο Covent Garden.

Ψυχή της εκδήλωσης είναι η γνωστή εφοπλίστρια Χρυσάνθη Λαιμού, η οποία διακρίνεται για το φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο της στη βρετανική πρωτεύουσα.

Ο Αντώνης Ρέμος δεν κρύβει τη χαρά του για την τιμητική πρόσκληση που έλαβε να είναι guest star σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση, που αναμφισβήτητα χαρακτηρίζεται big event και αναμένεται να συγκεντρώσει την αφρόκρεμα των Ελλήνων και των Κυπρίων που ζουν στην πόλη.

Εχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται γι’ αυτή την εμφάνισή του κάνοντας πρόβες στα κομμάτια που θα τραγουδήσει σε ένα λαμπερό κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν προσκληθεί να παραστούν στην εκδήλωση και μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του Καμίλα, αλλά και ο νιόπαντρος πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κάθριν Μίντλετον.

«Η κ. Χρυσάνθη Λαιμού είναι πολύ χαρούμενη που στο γκαλά θα εμφανιστεί ο Αντώνης Ρέμος, ένας καλλιτέχνης με μεγάλη απήχηση στους Ελληνες του Λονδίνου…» λέει στην «Espresso» πηγή από το περιβάλλον της Ελληνίδας εφοπλίστριας.

Να θυμίσουμε ότι σε ανάλογες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει η ίδια στο παρελθόν ήταν προσκεκλημένοι η Αννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. «Ο πρίγκιπας Κάρολος γνωρίστηκε με την Αννα Βίσση σε μια τέτοια εκδήλωση της κ. Λαιμού πριν από μερικά χρόνια και ενθουσιάστηκε με τη φωνή της…» συνεχίζει η ίδια πηγή.

Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και τη συνάντηση του διαδόχου του αγγλικού θρόνου με τον Αντώνη Ρέμο. Τον Ελληνα τραγουδιστή θα συνοδεύουν στο ταξίδι του στο Λονδίνο η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ, που πάντα βρίσκεται στο πλευρό του, αλλά και συνεργάτες και στενοί φίλοι του από την Ελλάδα.
Espressonews.gr

Ν.Μπουλε:"Δεν με αγχωνει η επομενη μερα"

Η Νάντια Μπουλέ βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να εμφανιστεί σε γνωστό club μαζί με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και μίλησε στην εκπομπή «Όλα στο πρόγραμμα»...

Η παρουσιάστρια δήλωσε πως απολαμβάνει τις εμφανίσεις της στο Dancing, αλλά και αυτές στο πλευρό του Π.Καλαντζόπουλου.

Δήλωσε, επίσης, πως δεν την αγχώνει η επόμενη ημέρα στην τηλεόραση και δεν ξέρει τι θα κάνει τηλεοπτικά του χρόνου , αλλά θέλει να είναι στον ΑΝΤ1.

Όσο για το καλοκαίρι,η παρουσιάστρια, δεν έχει αποφασίσει ακόμα που θα πάει διακοπές και δεν έχει κάνει σχέδια και προτιμάει όλα να γίνουν την τελευταία στιγμή.

Όσον αφορά στα όσα λέγονται για την προσωπική της ζωή, η Νάντια δήλωσε πως δεν την αγχώνει ποιον σύντροφο θα της χρεώσουν αυτή την φορά τα Μ.Μ.Ε. Και τέλος, για τα αρνητικά σχόλια που γράφονται για εκείνην, η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι την ενημερώνουν οι φίλοι της και προσπαθεί να γίνεται καλύτερη μέσα από τις κριτικές. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

«Καυτές» επώνυμες με μαγιό

Προσεκτικά επιλέγουν το μαγιό που θα φορέσουν οι κυρίες της showbiz, αφού ο φακός δεν συγχωρεί! Εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο σέξι από όσες έβαλαν μπικίνι και σας αποκαλύπτουμε τα «μυστικά» τους πριν βγουν στην παραλία!

Κόκκινο της φωτιάς φορά η Ευγενία Μανωλίδου, χρώμα που τραβάει τα βλέμματα. Το μαγιό της είναι συνήθως στράπλες και για να αποφεύγει τα... ατυχήματα έχει βρει ένα τρικ: «προτιμώ να αγοράζω ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράω κανονικά για να μην χρειάζεται να το διορθώνω κάθε φορά που βγαίνω από την θάλασσα», αποκαλύπτει.

Το κίτρινο φαίνεται πως είναι το αγαπημένο της Έλενας Ράπτη, που αναστάτωσε την Χαλκιδική με το στράπλες μαγιό της. Μάλιστα, για καλύτερο μαύρισμα επέλεξε και λεπτό κορδόνι...

Έντονα χρώματα προτιμά και η Εύη Αδάμ, με τις αναλογίες της να την βοηθούν στο να επιλέξει μικροσκοπικά μπικίνι.

Βάνα Μπάρμπα προτιμά το κλασσικό μαύρο με τα λουλούδια στο μπούστο να κάνουν την διαφορά! Όπως λέει η ηθοποιός, το σωστό μαγιό είναι αυτό που την κάνει να αισθάνεται ερωτική...

Στράπλες σιέλ μπικίνι φορά η Πατρίτσια Περιστέρη, ενώ και η Νίνα Λοτσάρη «ψηφίζει» μπλε. Βέβαια, η δεύτερη φρόντισε να βάλει κάτι πιο... ευέλικτο, καθώς το μαγιό της γίνεται και στράπλες για καλύτερο μαύρισμα!


Δείτε τις κυρίες της showbiz με μπικίνι

Διέρρευσε η βαθμολογία των τραγουδιών της Eurovision

Διέρρευσε πριν από λίγη ώρα σε ευρωπαϊκό blog τι ψήφισαν οι επιτροπές των χωρών στην Eurovision. Μια μέρα πριν από τον σημερινό ημιτελικό οι επιτροπές είδαν τις υποψήφιες χώρες και χθες τις βαθμολόγησαν.

Αυτή η βαθμολογία διέρρευσε σήμερα και γνωρίζουμε τόσο ποιες χώρες περνούν στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού όσο και ποια πήρε τα περισσότερα 12άρια και είναι πρώτη στον σημερινό ημιτελικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 
Enhanced by Zemanta

ΒΙΝΤΕΟ: Eurovision 2011: Η τελευταία πρόβα του Λούκα Γιώρκα

Με μαύρο κουστούμι θα εμφανιστεί το βράδυ της Τρίτης στον ημιτελικό της Eurovision ο Λούκας Γιώρκας, όπως αποκαλύφθηκε από την σημερινή γενική πρόβα! Πλέον, το «Watch My Dance» είναι έτοιμο να κονταροχτυπηθεί με άλλες 18 συμμετοχές για το εισιτήριο του τελικού, έχοντας τις καλύτερες ευχές όλων μας!

Όπως έχει προκύψει από την σχετική κλήρωση, το «Watch My Dance» είναι το τραγούδι που θα κλείσει τον ημιτελικό, αφού η χώρα μας εμφανίζεται τελευταία στην σκηνή του Dusseldorf Arena. O Λούκας θα φορά μαύρο κουστούμι και λευκό πουκάμισο, ενώ μαύρα σακάκια με κόκκινη επένδυση φορούν ο Stereo Mike και οι χορευτές μας.

Πριν η ελληνική αποστολή ανέβει στη σκηνή, θα δούμε την postcard της Ελλάδας -το βιντεάκι δηλαδή που προβάλλεται πριν το τραγούδι κάθε χώρας- η οποία δείχνει πλάνα από μαραθώνιο δρόμο στο Βέλγιο.
ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΠΡΟΒΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ

Ο Παπαδάκης ετοιμάζει το "Καλημέρα Ελλάδα" XL

Για... "Ολα" , μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στον Θέμο, έχοντας πάντα για σύμμαχό του, το χιούμορ του ! Ναι, ο κόκορας της πρωινής ζώνης του καναλιού του Αμαρουσίου, επιβεβαίωσε στον Θέμο πως οι συζητήσεις του με το κανάλι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και πως παραμένει ΑΝΤ1, σπεύδοντας να διευκρινήσει πως... "οι εποχές των παχιών αγελάδων" (όσο αφορά στα οικονομικά των λεγόμενων τηλε-αστέρων) έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Επίσης, ο οικοδεσπότης του "Καλημέρα Ελλάδα", εμμέσως πλην σαφώς, επιβεβαίωσε και την πληροφορία που τον θέλει από Σεπτέμβρη να αναλαμβάνει μόνος του την καθημερινή, πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, με ένα "Καλημέρα Ελλάδα" XL διάρκειας και το οποίο θα συνδυάζει στοιχεία και ενημέρωσης βεβαίως-βεβαίως και ελαφράς ψυχαγωγίας.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Μ. Σολωμού: Γιατί δεν αποκαλύπτει ποτέ την ηλικία της;

H Μαρία Σολωμού, πιο σέξι από ποτέ, ποζάρει στον φακό του Θωμά Χρυσοχοϊδη για το περιοδικό Glam και μιλάει για την ηλικία της αλλά και για τον γάμο που  δεν πρόκειται να κάνει!

«Γιατί να την πω την ηλικία μου; Αυτό το κατάλαβα όταν ήμουν στη σχολή που άρχισαν να με ρωτάνε πόσων χρονών είμαι 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

H Αννίτα πάει στον Alpha

Στενή πολιορκία γύρω από πολλά τηλε-αστέρια του Alter έχει στηθεί αυτή την εποχή ! Με άλλα λόγια; Η εποχή των τηλε-μεταγραφών έφτασε - Ιούνιο ρίχνει αυλαία η σεζόν 2010-2011 - και όλα τα κανάλια που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό να καταστρώνουν τα επόμενα τηλεοπτικά τους σχέδια, έχουν περάσει στην... αντεπίθεση, προκειμένου έγκαιρα να καταφέρουν να κάνουν τις πιο έξυπνες και τις πιο οικονομικές κινήσεις βεβαίως - βεβαίως, έτσι ώστε από Σεπτέμβρη να μπορέσουν να βγάλουν νοκ-άουτ τον ανταγωνισμό. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΝΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ TV

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Η Pippa Middleton σε πορνό ταινία; Ε αυτό κι αν είναι σκάνδαλο!

Λοιπόν ο Κύριος Steven Hirsch, έστειλε επιστολή στην Pippa Middleton, μετά τον χαμό που προκάλεσε η δημοσιότητά της ανα τον κόσμο στην οποία της έκανε μια πολύ σοβαρή πρόταση!

Σου λέει τόσα blog - group που δημιουρήθηκαν για χάρη της μετά το γάμο, δεν μπορεί να είναι τυχαία!!!

Της προσέφερε $5.000.000 για να κάνει μόνο μια σκηνή πορνό για ενηλίκους!
Η "ΚΑΥΤΗ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Χαϊκάλης: Γιατί ακύρωσε τη συνεργασία του με το Mega;

O γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης ήταν να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά του Mega, την οποία ακύρωσε.

Σύμφωνα με το TV Zapping αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συνεργασία του αυτή.

Ο λόγος είναι ....

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σ.Σούλης: Τι δουλειές έχει κάνει στη ζωή του για να επιβιώσει;

Ο Σπύρος Σούλης μίλησε στο περιοδικό "People" για τις δυσκολίες που πέρασε, αλλά και για τον χαρακτήρα του ως παιδί. "Δεν ήμουν μοναχικός, όμως ήμουν κλειστός χαρακτήρας" .

Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να εξομολογηθεί και τις δουλειές που έκανε για να επιβιώσει...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ

Χωμενίδης: "Γάγγραινα" ο Λάκης Λαζόπουλος

O συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης με μήνυμά του στο twitter  αποκαλεί "γάγγραινα" τον Λάκη Λαζόπουλο .

Έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός συγγραφέας και στέλεχος της ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, :

"Από το 2009 είχα πει δημόσια ότι ο Λάκης Λαζόπουλος είναι πληγή για την κοινωνία. Φοβάμαι ότι ήδη έχουμε μπει στο στάδιο της γάγγραινας".

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Γιάννης Λάτσιος για την Ευγενία Μανωλίδου

Για πρώτη φορά μετά το «κόψιμο» της εκπομπής της Ε. Μανωλίδου ο Γιάννης Λάτσιος μίλησε, ξεκαθαρίζοντας ότι οι λόγοι που τον οδήγησαν σ' αυτή την απόφαση δεν είναι προσωπικοί.

«Είναι άδικο να κατηγορούν την Ευγενία Μανωλίδου. Δεν έχω αρνηθεί ότι δεν πήγε καλά. Είναι μία δύσκολη εποχή. Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε και γι αυτό περάσαμε και σε αυτή τη διορθωτική κίνηση. Σε καμιά περίπτωση πάντως εγώ δεν το βλέπω σαν κόψιμο εκπομπής», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λάτσιος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Γιατί πάει ο Μπεζος στη Μύκονο;


Ο Γιάννης Μπέζος πηγαίνει στην Μύκονο και δεν το κρύβει.

Ο ηθοποιός όταν βρίσκει χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ταξιδεύει στο νησί των ανέμων για να γεμίσει τις μπαταρίες του.

«Σαφώς και θα πάω στην Μύκονο, αλλά γιατί μου αρέσει το νησί και δεν θα το αφήσω να με χαρακτηρίσει», δήλωσε ο ηθοποιός.
Πηγή: People

Σύρραξη πελατών - προσωπικού στο κοσμικό Island

Η σύρραξή που έγινε προχθές μεταξύ πελατών και προσωπικού του Island της Βουλιαγμένης θορύβησε πολύ τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Χρύσανθο Πανά. Και μπορεί ο ίδιος πολύ ψύχραιμα ν΄ απέδωσε την φασαρία που γενικεύτηκε κεπεάποια στιγμή γύρω στις 04.30 στο ποτό και στην κατανάλωση αλκοόλ, ωστόσο φρόντισε την επόμενη μέρα ο χώρος να θυμίζει στρατόπεδο.

Προστασία παντού. Μέχρι και άντρες ιδιωτικής εταιρείας security βρισκόταν στον χώρο για να μην υπάρξουν και πάλι φαινόμενα όπως αυτό της Παρασκευής. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ο καβγάς που έφερε τη ρήξη!

Ένας καβγάς... μεγατόνων ανάμεσά τους, σήμανε το τέλος της φιλίας του Αντώνη Ρέμου με την Άννα Βίσση. Ένας καβγάς τόσο άγριος, που σοκάρισε, σύμφωνα με εβδομαδιαίο περιοδικό, όσους ξέρουν τους δύο τραγουδιστές. Λέγεται ότι  οι φωνές τους ήταν τόσο δυνατές, που όσοι ήταν παρόντες στον καβγά κοιτούσαν άναυδοι τον Αντώνη Ρέμο και την Άννα Βίσση.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...