Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Εκ Ρωσίας οικιακή βοηθός η Πηνελόπη Αναστασοπούλου!


Τα 45 χρόνια γάμου, άραγε, είναι αρκετά για να γνωρίσεις καλά τον άνθρωπό σου; Για να υπάρχει εμπιστοσύνη; Ή μήπως όσα χρόνια κι αν περάσουν το «ζιζάνιο» της ζήλιας θα υπάρχει πάντα; «Ζωντανό» παράδειγμα η Βούλα και ο Μηνάς! Και η… Γκαλίνα! 

Το ατύχημα του Αϊβάζη

Ένα μικρό παραπάτημα στο σανίδι ήταν αρκετό για τον Γιάννη Αϊβάζη, ώστε να πάθει ρήξη αχίλλειου τένοντα.


Ο ηθοποιός κάνει φυσικοθεραπείες, καθώς έχει μπροστά του και την πρεμιέρα. 

Στις 7 Δεκεμβρίου ανεβαίνει στο θέατρο Βεάκη η «Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι και ο Γιάννης κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμος και υγιής. 

Παπαχαραλάμπους:«Δεν μ’ αρέσει ο γάμος»

Η όμορφη ηθοποιός και σύζυγος του Φάνη Μουρατίδη δεν φοβάται να δηλώσει ότι οι θρησκευτικές τελετές δεν την ενδιαφέρουν και θα προτιμούσε να μην παντρευτεί και να μην βαφτίσει τα παιδιά της. 


«Ακόμα δεν μ’ αρέσει ο γάμος. Θα μπορούσα να μείνουμε και ανύπαντροι με το Φάνη, αλλά

Εσώκλειστη στην Μονή Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη η γνωστή τραγουδιστρία Ειρήνη Μερκούρη!

Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν δύο χρόνια την έκαναν να αλλάξει άποψη για την ζωή. Έτσι λοιπόν πολλές ημέρες του μήνα τις περνάει εσώκλειστη στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη. Η γοητευτική τραγουδίστρια, Ειρήνη Μερκούρη, εγκατέλειψε το τραγούδι με το οποίο έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, και πλέον ήρθε πιο κοντά στο Θεό.

Όπως δήλωσε η ίδια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Θύμα διάρρηξης ο γνωστός τραγουδιστής, Σάκης Αρσενίου

Ένα απίστευτο χάος αντίκρυσε ο Σάκης Αρσενίου, όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού στου στον Βύρωνα.


Όπως έγινε γνωστό, διαρρήκτες εισέβαλαν στο διαμέρισμα του γνωστού τραγουδιστή και το έκαναν άνω-κάτω, προσπαθώντας να βρουν ό,τι πολύτιμο υπήρχε και από ό,τι φαίνεται τα κατάφεραν, καθώς έκλεψαν αντικείμενα αξίας που φτάνει περίπου τα 10.000 ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ - Aids: Ελληνες, παρουσιαστές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι φωτογραφίζονται και στέλνουν το δικό τους μήνυμα

Η 1η Δεκεμβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα κατά του Aids και με αυτή την αφορμή, Ελληνες, παρουσιαστές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι φωτογραφίζονται και στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

Β. Καγιά: Βραδινή έξοδος στο θέατρο!

Με chic εμφάνιση βρέθηκε στο θέατρο Αποθήκη η Βίκυ Καγιά. 

Το μοντέλο και παρουσιάστρια απόλαυσε την παράσταση "Κουρδιστό Πορτοκάλι" κι αν κρίνουμε από το χαμόγελό της, της άρεσε πολύ!

Νικολούλη σε Δένδια: «Μόνο σε σας τα στοιχεία για την απαγωγή του Μάριου Παπαγεωγίου»!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση! Περιπολικό είχε βρεθεί στο σημείο της απαγωγής! Νικολούλη: «Με απειλούν, αλλά δεν είμαι εύκολος στόχος! Θα φτάσουμε μέχρι το τέλος»! 

Οι παρουσιαστές του ANT1 ψήφισαν μπουζούκια για το βράδυ της Παρασκευής!

Οι παρουσιαστές του ANT1 ψήφισαν μπουζούκια για το βράδυ της Παρασκευής! Άλλωστε δεν θα μπορούσαν να μην τιμήσουν με την παρουσία τους την πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη και της Καίτης Γαρμπής στο Φωταέριο. 

Ζέτα Μακρυπούλια: «Τα τελευταία χρόνια κάνω pilates»

Με τον Σταμάτη Φασουλή που σκηνοθετεί την παράσταση «Sugar», η Ζέτα Μακρυπούλια συνεργάζεται για δεύτερη φορά μετά το 2007.


«Είναι μαγική συνύπαρξη γιατί έχει ολοκληρωθεί η σχέση μας. Είμαι άνθρωπος με πολλά κρατήματα δύσκολα ανοίγομαι και αφήνομαι ειδικά σε ανθρώπους που σέβομαι πολύ και θαυμάζω. Τώρα έσπασε ο πάγος κυρίως από την δική μου πλευρά και απελευθερώθηκα. Με βοήθησε πολύ ο Σταμάτης. Με απελευθέρωσε και με άφησε και ελεύθερη για να ψάξω το ρόλο. Αισθάνομαι πολύ τυχερή δεν με μπλόκαρε ούτε τρία δευτερόλεπτα δεν με έκρινε. Δεν είναι ένας άνθρωπος που αναλύεται σε τρεις σειρές είναι τόσο πολύπλοκη η σκέψη, η εξυπνάδα, η ταχύτητά του, η δημιουργικότητά του, που σε αφήνουν άφωνη» τόνισε στο περιοδικό InStyle.

«Αννίτα SOS»: H συγκλονιστική ιστορία ζωής μιας γυναίκας που γεννήθηκε άνδρας

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!


Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην  αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στην εκπομπή θα φιλοξενηθεί η συγκλονιστική ιστορία  ζωής μιας γυναίκας που γεννήθηκε άνδρας. Για πρώτη φορά θα αποκαλύψει δημόσια την πραγματική της ταυτότητα και θα μιλήσει για τη μητρότητα που της άλλαξε τη ζωή.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Δείτε πώς ήταν ο Αντώνης Καφετζόπουλος μόλις 29 χρονών

Είμαστε στο 1980 και ο Αντώνης Καφετζόπουλος είναι 29 ετών και μόλις έχει γίνει γνωστός και πολύ αγαπητός στο ελληνικό κοινό, στο ρόλο του φιλάσθενου, συνεσταλμένου και όμορφου νέου στην τηλεοπτική σειρά "Αστροφεγγιά".


Μια μεγάλη καριέρα έχει ήδη ξεκινήσει για τον Αντώνη και τα περιοδικά της εποχής παρουσίαζαν ως ωραίο και ανερχόμενο ζεν πρεμιέ, που όμως δεν είναι καθόλου επιφανειακός, αλλά του αρέσει το διάβασμα και οι σπουδαίοι ρόλοι στο θέατρο και στο σινεμά. Άλλωστε είχε προηγηθεί η θρυλική ταινία «Παραγγελιά» στην οποία κρατούσε πρωταγωνιστικό ρόλο, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές για την ερμηνεία του.

Kατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να μου γίνει μια πρόταση γάμου κλασική»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το πρωινό» ήταν η Κατερίνα Καινούργιου και φυσικά η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην πάει στην σχέση της παρουσιάστριας με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο!


Η ίδια είπε: «Εννοείται πως είναι η πιο σημαντική σχέση που είχα έως τώρα! Και το λέω και το πιστεύω και το νιώθω. Και χαίρομαι πάρα πολύ!», ενώ συμπλήρωσε:

2 ΒΙΝΤΕΟ -Το γδύσιμο, το χούφτωμα και το φιλί από την Ελένη!

Τρελά κέφια είχε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της παρά την κούρασή τους λόγω των εορταστικών εκπομπών που γυρίζουν!


Κατά τη διάρκεια που έπαιζαν κατά λάθος, η Ελένη ξεκούμπωσε το πουκάμισο του συνεργάτη του, Γρηγόρη Γκουντάρα και είδαμε το στήθος του. Μάλιστα όταν κατάλαβε πως ήταν ανοιχτό το πουκάμισό του, μας γύρισε την πλάτη για να το κουμπώσει και αναπόλησε τη στιγμή που φορούσε την πυτζάμα του! 

Amy Willerton: Η Miss Universe Great Britain 2013

Η Amy είναι μόλις 21 χρόνων, είναι μοντέλο και έγινε γνωστή στη Βρετανία όταν κέρδισε τον τίτλο Miss Universe Great Britain 2013


Φορώντας ένα σούπερ σέξι κόκκινο πουά μπικίνι που τόνιζε το πλούσιο στήθος της φωτογραφήθηκε η Βρετανίδα καλλονή Amy Willerton από το Μπρίστολ για το περιοδικό Nuts. 

Η Amy είναι μόλις 21 χρόνων, είναι μοντέλο και έγινε γνωστή στη Βρετανία όταν κέρδισε τον τίτλο Miss Universe Great Britain 2013. Μετά από αυτόν τον τίτλο έγινε περιζήτητη στα αντρικά περιοδικά που την ήθελαν να ποζάρει ημίγυμνη στις σελίδες τους. Εκείνη φυσικά αγαπάει πολύ τη δημοσιότητα και δεν τους χαλάει χατίρι.

Εκτός από φωτογραφήσεις η Amy εμφανίζεται σε τηλεοπτικά ριάλιτι, ως παρουσιάστρια στη fashion TV αλλά και σε κοσμικά events όπου τραβάει πάνω της-λόγω ντυσίματος τις περισσότερες φορές- όλα τα φωτογραφικά φλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 6 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ Miss Universe Great Britain 2013
Enhanced by Zemanta

Γιατί η Μάρθα Καραγιάννη ζει εδώ και 16 χρόνια με μια γυναίκα

Η μέρα της περνάει απλά, ξυπνάει αργά, ανάλογα με τις δουλειές της όταν έχει πρόβα ή παίζει στο θέατρο η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη. Μιλάει στο cosmo.gr και αποκαλύπτει τις συνήθειες, τις αγάπες της και τα σχέδιά της για το μέλλον.

Λούλης: Φωτογραφήθηκε με την σύζυγό του και δηλώνει:«Η απόσταση δυνάμωσε την αγάπη μας»

Ο Χρήστος Λούλης και η σύζυγός του Έμιλυ Κολιανδρή φωτογραφήθηκαν για γνωστό περιοδικό και ο ηθοποιός τονίζει πως παρά την απόσταση η αγάπη τους δυνάμωσε!


Το τελευταίο διάστημα αναγκάστηκαν να μείνουν χώρια. Επηρέασε η απόσταση τη σχέση τους;

Το ξέσπασμα του Κώστα Βουτσά για την Χρυσή Αυγή!

"Έθιξα τον κύριο Παναγιώταρο..."

Πόλεμος δηλώσεων είχε ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Κώστα Βουτσά και τον Ηλία Παναγιώταρο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ότι φοβάται να σχολιάσει την Χρυσή Αυγή. Ο Ηλίας Παναγιώταρος έσπευσε να απαντήσει στο facebook, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Βουτσά, να τσουγκρίζει ένα αυγό με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο...

Αλέξης Γεωργούλης: Ερωτεύτηκε ή όχι την Νία Βαρντάλος;

Κάποια στιγμή ο Αλέξης Γεωργούλης φέρεται να δήλωσε ότι ερωτευτήκανε με τη Νία Βαρντάλος.


«Οχι. Δεν έχει ειπωθεί ποτέ αυτό. Αυτό που έχω πει εγώ είναι πως, όταν παίζεις με κάποιον άνθρωπο, όποιος κι αν είναι, ακόμα και αν δεν τον πας καθόλου, αν κατά την υπόθεση ενός έργου τον ερωτεύεσαι ως ρόλος, νιώθεις αυτό το συναίσθημα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Ματσούκα-Φιξ: Πρώην εραστές, νυν εχθροί

«Έχουμε πάρα πολλά να πούμε και θα τα πούμε τώρα! Εμένα δεν θα μου μιλάς έτσι!»...
Κάποιοι χωρισμοί είναι ήρεμοι και φιλικοί, άλλοι πάλι επεισοδιακοί, γεμάτοι ένταση και πάθος.


Στη δεύτερη περίπτωση φαίνεται πως ανήκουν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Γιάννης Φιξ. Συναντήθηκαν τυχαία πριν από λίγες ημέρες σε γνωστό club και όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Ciao, το αποτέλεσμα ήταν… εκρηκτικό! 

«Θα είμαι πάντα θαυμάστρια της Ελεωνόρας» Αφιέρωμα «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Έχει δεχτεί πάρα πολλές καλές κριτικές, αλλά σίγουρα, ιδιαίτερα για έναν καλλιτέχνη, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο να εισπράττει θετικά σχόλια από τους συναδέλφους του.
Πόσο μάλλον, όπως στην περίπτωση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη που ο θαυμασμός έρχεται από μία επίσης σπουδαία ερμηνεύτρια που επίσης «υπηρετεί» αυτό που λέμε «καλό τραγούδι».

Ο λόγος για τη Νατάσα Μποφίλιου που δεν διστάζει να δηλώσει πως ίσως μάλιστα να είναι η πιο πιστή θαυμάστρια της Ελεωνόρας.

Συγκεκριμένα αύριο το βράδυ ο Σπύρος Παπαδόπουλος αφιερώνει την εκπομπή του στον ALPHA στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ανάμεσά στους καλεσμένους που θα πουν «στην υγειά σου Ελεωνόρα» είναι και η Νατάσσα Μποφίλιου που λέει

Σήμερα η δίκη του Λάκη Γαβαλά

Νέα δίκη την Παρασκευή για τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος συνελήφθη για έκτη φορά την Τετάρτη για χρέη προς το Δημόσιο.


Ο γνωστός σχεδιαστής έχει προφυλακιστεί δυο φορές – συνολικά 15 μήνες – και έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό 7 χρόνια κάθειρξη με αναστολή. Επίσης έχει ακόμη μια καταδίκη σε πέντε έτη φυλάκισης για πλημμέλημα. Συνολικά το χρέος του ξεπερνά τα 17 εκ. ευρώ.

Γιάννης Αϊβάζης: Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη Μαρία

Αν μου περνούσε ο έρωτας, δεν θα μπορούσα να συνεχίζω


Στην κάμερα της εκπομπής «Excellent!» μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης για τις συνεχείς φήμες περί χωρισμού του με την Μαρία Κορινθίου, τη σχέση με το παιδί του, αλλά και το Dancing With The Stars.

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Το σοκ, οι ανήθικες προτάσεις με χρήματα και η αμηχανία της Πάολα

«Θέλω πια να είμαι ο εαυτός μου, να μην μπαίνω σε καλούπια, να μην δέχομαι τίτλους όπως «ο ηθοποιός που τραγουδά», ο «ηθοποιός που είναι μοντέλο». Για αυτούς τους χαρακτηρισμούς μου έχουν ρίξει «λάσπη» στο παρελθόν», εξομολογείται ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Ο πολυτάλαντος νέος με θάρρος, αποκαλύπτει σε συνέντευξη του, τις ανήθικες προτάσεις που δεχόταν αλλά και το σοκ που ένιωσε! «Άνοιγα το facebook να διαβάσω μηνύματα και είχα μόνο σεξουαλικές προτάσεις. Εκεί έπαθα το πρώτο σοκ. Άρχισα να σβήνω ημίγυμνες φωτογραφίες και να διαγράφω όλους εκείνους, που κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία, μου έλεγαν ευθέως τα πιο πρόστυχα πράγματα. Μετά άρχισαν όλα να μου φταίνε», περιγράφει και συνεχίζει:

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

video: Κωνσταντινίδη- Αλαφούζος: Συναντήθηκαν πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους

Η Άριελ Κωνσταντινίδη και ο Σωκράτης Αλαφούζος έχουν χωρίσει εδώ και λίγους μήνες.


Οι δυο τους απόφευγαν τις συναντήσεις, αλλά σε αυτό τον χώρο είναι αναπόφευκτες. Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε σε θεατρική πρεμιέρα και όπως δήλωσε η ηθοποιός στην κάμερα του star έχουν καλές σχέσεις.

Μαριάννα Πολυχρονίδη: Πριν από 2 χρόνια έπιασα πάτο

Επαναπροσδιόρισε τα θέλω της, ξεπέρασε τα όριά της, άγγιξε τις πιο κρυφές φοβίες της, έφτασε στο... μηδέν. H Μαριάννα Πολυχρονίδη εξομολογείται στο ΕΓΩ! Weekly όσα άλλαξαν τη ζωή της την τελευταία διετία.


Πριν από δύο χρόνιας αποφάσισες ναζήσεις μόνιμα στην Κρήτη με τον σύντροφό σου.

Γιάννης Στάνκογλου: «Χωρίσαμε και τα ξαναβρήκαμε με την Αλίκη!»

Για τον γάμο του μίλησε σε συνέντευξη του ο γνωστός ηθοποιός.


Ο Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» μίλησε, μεταξύ άλλων, για το γάμο του με την Αλίκη Δανέζη-Knutsen με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη.

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι -όπως τα περισσότερα ζευγάρια- έχει περάσει στιγμές ρουτίνας στο γάμο του ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τον αν τονώνει την αυτοπεποίθηση του φλερτάρωντας με άλλες γυναίκες, απάντησε:

Elton John: Ποιους θέλει να σκοτώσει;

Η άκομψη δήλωση του 66χρονου σταρ!


Ο Sir Elton John έκανε μία άκομψή δήλωση που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Αυτή τη φορά δεν τα έβαλε ούτε με τη Madonna ούτε με τη Lady Gaga αλλά ούτε και με την Miley Cyrus που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο του.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο BBC μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τους stars των ριάλιτι παιχνιδιών:

ΒΙΝΤΕΟ- Γαβαλάς: Τους μεγάλους δεν τους κυνηγούν

«Εγώ πηγαινοέρχομαι στην αστυνομία και την Ευελπιδων όταν άλλοι είναι στο απυρόβλητο» καταγγέλλει ο επιχειρηματίας της μόδας Λάκης Γαβαλάς. 

Ο Σάκης Ρουβάς γιόρτασε την Κάτια του!

Με ένα ρομαντικό δείπνο που προηγήθηκε της γιορτής της...


Το πρωί της Δευτέρας καλημέρισε με ένα φιλί και μια αγκαλιά ο Σάκης Ρουβάς την αγαπημένη του, Κάτια Ζυγούλη, μιας και το μοντέλο είχε την ονομαστική της εορτή, ενώ το μεσημέρι εκείνη είχε ετοιμάσει το αγαπημένο φαγητό της οικογένειας για να γευματίσουν όλοι μαζί. 

Η κόρη τους, Αναστασία, χάρισε στη μαμά της μια πολύχρωμη ζωγραφιά που έκανε στο σχολείο και την ολοκλήρωσε λίγο αργότερα στο σπίτι μαζί με τον αδερφό της, Αλέξανδρο.

Ελένη Ράντου: «Πετάγομαι στη φυλακή και γυρνάω και κάνω εκπομπή»

Το σχόλιο της ηθοποιού για τον Πέτρο Κωστόπουλο


Στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook σχολίασε η Ελένη Ράντου την περιπέτεια του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος την Τρίτη παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση που αφορά τα χρέη του προς το δημόσιο.

ΒΙΝΤΕΟ-Ντενίση: Έγινε ξεκαθάρισμα στο θέατρο

"Έγινε ένα ξεκαθάρισμα στο θέατρο" σχολίασε η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη συνέχεια συμπλήρωσε:


"Γύρισαν στο θέατρο πολλοί άνθρωποι που είναι πραγματικά του θεάτρου και το αγαπάνε και έφυγαν κάποιοι άλλοι που ήταν για τα λεφτά της τηλεόρασης, τα οποία θα εξαργυρώσουν μετά στο θέατρο".

"Άνοιξαν" το σπίτι του Νταλάρα στη Σύρο

Απόπειρα διάρρηξης σημειώθηκε σε εξοχικό σπίτι που διαθέτει ο γνωστός καλλιτέχνης Γιώργος Νταλάρας στην Σύρο.


Όπως έγινε γνωστό η απόπειρα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν παραβιάστηκε παράθυρο της κατοικίας η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Μέγια Γιαλού.

VIDEO - Υβόννη Μπόσνιακ: «Θέλω να είμαι με τον Αντώνη, δεν με νοιάζει πώς»

Η Υβόννη Μπόσνιακ πήγε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή και όπως είπε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν η πρώτη φορά που το κοινό ακούει την φωνή της.

Χρήστος Φερεντίνος: Μίλησε για την «κρίση» στο γάμο του

«Μια σχέση περνάει από κρίσεις, δεν μπορούν όλα να είναι ομαλά».


Το «παρών» σε θεατρική πρεμιέρα έδωσε ο Χρήστος Φερεντίνος και δεν αρνήθηκε να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες τόσο για τη νέα του εκπομπή, όσο και για τη σχέση του με τη Σοφία Παυλίδου.

«Θα είναι κάτι ανάμεσα σε τηλεπαιχνίδι και talk show. Θα εμπεριέχει διάφορα στοιχεία. Μου έλειψε λίγο η τηλεόραση αλλά μου έκανε καλό η αποχή. Συγκεντρώθηκα και είμαι πάλι έτοιμος για δράση» είπε ο παρουσιαστής του Alpha, μιλώντας για το νέο του ξεκίνημα στο κανάλι της Κάντζας.

Βασίλης Καρράς: Δάκρυσε on air μιλώντας για την ιστορία του τραγουδιού "Δημήτρη Χάνομαι"

Βούρκωσε ο Βασίλης Καρράς.


Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» και εκεί οι παρουσιαστές τον ρώτησαν για το τραγούδι «Δημήτρη Χάνομαι», για την ιστορία πίσω από αυτό αλλά και γιατί δεν το λέει ποτέ στα live του. Η απάντησή του ήταν ότι δεν μπορεί να το πει γιατί δεν αντέχει. 

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου έδιναν 30% πιθανότητες να επιβιώσει το μωρό μου»

Η Μαριάντα Πιερίδη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Οι γιατροί είχαν αποκλείσει ότι θα γίνει μητέρα, όμως τα κατάφερε και σε τέσσερις μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το αγγελούδι της!


«Το έμαθα τυχαία ότι είμαι έγκυος. Πήγα στο γιατρό μου εξαιτίας ενός γυναικολογικού προβλήματος που αντιμετώπιζα και καθιστούσε αδύνατη οποιαδήποτε πιθανότητα εγκυμοσύνης. Στην τρίτη επίσκεψη πληροφορήθηκα ότι κυοφορούσα το μωρό», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, η οποία περιμένει αγόρι!

Θανάσης Ευθυμιάδης: Βόλτα με τις κόρες του στην παιδική χαρά!


Είναι ένας τρυφερός και στοργικός μπαμπάς, ο οποίος δίνει όλη του την αγάπη στην οικογένεια του, όπως ακριβώς το είχε ονειρευτεί!


Ο λόγος για τον Θανάση Ευθυμιάδη, ο οποίος ο περασμένο Σάββατο απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Hello, στην παιδική χαρά παρέα με τις κόρες του, Ζωή και Σόφη.

«Stars System»: Πόσο πιθανό είναι να παντρευτούμε και πόσο τυχεροί θα είμαστε;


Ο δρόμος για τα αστέρια ξεκινάει από εδώ!
Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν;


Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha. 

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου μας αναλύει τον μήνα Δεκέμβριο. Πως θα είναι ο τελευταίος μήνας του χρόνου για κάθε ζώδιο; Ποια μεγάλα αστρολογικά φαινόμενα θα συμβούν και πως θα μας επηρεάσουν; Τέλος, θα μάθουμε σε ποιον οίκο βρίσκεται ο κλήρος του γάμου μας. Πόσο πιθανό είναι να παντρευτούμε, ποια είναι τα κίνητρα του γάμου και πόσο τυχεροί θα είμαστε;

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ποιον τραγουδιστή «δέρνει» άγρια ο Ζαμπίδης;

Να πως εξηγείται η άψογη φυσική κατάσταση τον τελευταίο καιρό του γνωστού τραγουδιστή…αφού τον έχει «λιώσει» ο Μιχάλης Ζαμπίδης!


Πιο fitness από ποτέ είναι τον τελευταίο καιρό ο γνωστός τραγουδιστής και να η εξήγηση… Έχει βρει τον «δάσκαλο» του που τον έχει κάνει «μαύρο» στο ξύλο… αλλά όχι άδικα αφού η προπόνηση έχει πιάσει τόπο.

Έλλη Κοκκίνου: «Πριν έντεκα χρόνια, πήγα να χάσω τη ζωή μου!»

​Το ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν κόντεψε να χάσει τη ζωή της, αποκάλυψε η Έλλη Κοκκίνου:


«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, ήταν έντεκα χρόνια πριν, όταν πήγα να χάσω τη ζωή μου από το άσθμα!» δήλωσε η τραγουδίστρια, ενώ μίλησε και για την κρίση πανικού που έπαθε πριν από περίπου 3,5 χρόνια:

«Με έπιασε, όταν ψυχολογικά βρισκόμουν σε πολύ κακή κατάσταση. Δεν θέλω να το ξαναζήσω», λέει.

ΔΕΙΤΕ: Οι δίδυμοι γιοι της Καλομοίρας, έκαναν τα πρώτα τους βήματα!

Ένας χρόνος πέρασε σχεδόν, από τη μέρα που η Καλομοίρα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της, Νίκο και Δημήτρη.

Η 28χρονη τραγουδίστρια, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός, μιας και οι γιοι της έχουν ήδη αρχίσει να περπατάνε!

H Θάλεια Ματίκα δεν βαφτίζει το παιδί της!

Διαβάστε τον λόγο για την αρνητική στάση της...


Με τίποτα δεν κάνει πίσω η γνωστή ηθοποιός που αρνείται να πραγματοποιήσει το μυστήριο της βάπτισης στον, σχεδόν ενός έτους πλέον, γιο της...


Συγκεκριμένα, στο σπιτικό της Θάλειας Ματίκα και του Τάσου Ιορδανίδη, τελευταία,

Κρίση στο γάμο του Πάνου Κιάμου

Ο γάμος του Πάνου Κιάμου περνάει σοβαρή κρίση.


Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον τραγουδιστή και την γυναίκα του Ζαχαρούλα να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στον γάμο τους.


Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, μπορεί στην πρεμιέρα του να φαινόταν χαρούμενος, όμως στο πλευρό του εκείνη την ημέρα δεν ήταν η Ζαχαρούλα, δεν ήταν στην πρεμιέρα του κάτι που σχολιάστηκε.

Ο σύζυγος της γνωστής τηλεμαγείρισσας εξηγεί επιτέλους γιατί πήγε να την πνίξει δημοσίως

Εξηγήσεις για το απίστευτο γεγονός που είχε σημειωθεί τον περασμένο Ιούνιο σε εστιατόριο του Λονδίνου, όταν είχε πιάσει από το λαιμό τη γυναίκα του, έδωσε στο δικαστήριο ο γνωστός πολυεκατομμυριούχος, συλλέκτης έργων τέχνης Τσαρλς Σαάτσι. Οπως, είπε παραλίγο να την πνίξει γιατί μόλις είχε μάθει ότι επί 10 χρόνια είχε καταφέρει να του κρύψει επιμελώς ότι επί 10 χρόνια έκανε χρήση κοκαΐνης. 

H Zέτα Δούκα «γράφει» ένα συγκλονιστικό γράμμα σε ένα παιδί

Ένα συγκλονιστικό μονόλογο με μια εξαιρετική ερμηνεία για το πώς αντιμετωπίζεται αλλά και πώς μπορεί να νιώσει μια γυναίκα, όταν θέλει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί που κανείς άλλος δεν το θέλει, ανεβάζει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος η Ζέτα Δούκα.

Λάκης Γαβαλάς: «Μακάρι να βρω τον τρόπο να σωθεί η Ελλάδα»

Το μήνυμα του δημιουργού μόδας στο twitter


 Την… περιπέτεια που έχει με την Δικαιοσύνη το πρωί της Τετάρτης σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς στην προσωπική του σελίδα στα social media.

ΒΙΝΤΕΟ - Καίτη Γαρμπή: Περιγράφει πως έζησε τη στιγμή των δηλώσεων του Νότη

Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του Νότη Σφακιανάκη, την ημέρα δηλαδή που έκανε ο τραγουδιστής τις περιβόητες δηλώσεις για την Χρυσή Αυγή!


Η τραγουδίστρια είπε την ώρα που ο Νότης έκανε αυτές τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους, η ίδια μιλούσε με την Δέσποινα Βανδή για γυναικεία θέματα και αντιλήφθηκαν ότι κάτι γίνεται, αλλά δεν άκουγαν! 

Ο ΒΟΥΒΟΣ ΠΟΝΟΣ της Ελεονώρας! Η Μελέτη μιλάει πρώτη φορά για τις εφιαλτικές ώρες που έζησε!!!

Η Ελεονώρα το είχε κρατήσει μέσα της. Δεν ήθελε κανείς να μάθει ότι περνούσε ένα μαρτύριο. Δεν ήθελε να τη λυπούνται. Η ίδια εξομολογείται στο blog της ότι όλα έγιναν ξαφνικά. Στην αρχή δεν έδωσε μεγάλη σημασία και αυτό ήταν το μεγάλο της λάθος…


Πριν από έναν χρόνο και όταν η Μελέτη έκανε την προπόνησή της στο ΟΑΚΑ, ένιωσε μια ενόχληση στο δεξί της πόδι, κάτι που ναι μεν την ενοχλούσε αλλά δεν μπορούσε να προσδιορίσει τι ακριβώς ήταν. Οι μέρες περνούσαν και ενώ ο πόνος εξακολουθούσε να είναι εκεί, η Ελεονώρα συνέχιζε να μη δίνει σημασία. Μέχρι που ο πόνος τη χτύπησε στη μέση.Εκεί ξεκίνησαν όλα… 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...