Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ο Γ. Βόγλης έχασε το σπίτι του !


Η οικονομική κρίση τελικά δεν κάνει διακρίσεις. Τελευταίο θύμα της ο πολύ γνωστός ηθοποιός Γ. Βόγλης που έχασε το σπίτι του για μια θεατρική παράσταση!!!

Από τη μια στιγμή στην άλλη ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή του γνωστού ηθοποιού και της οικογένειάς του.

Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε να πάρει δάνειο για να χρηματοδοτήσει μια παράσταση. Δυστυχώς όμως η παράσταση αυτή δεν πήγε καθόλου καλά με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να αποπληρώσει το δάνειο.

Έτσι μια μέρα οι δικαστικοί επιμελητές του χτύπησαν την πόρτα, γνωστοποιώντας του ότι το σπίτι του, το οποίο είχε βάλει υποθήκη, βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Η μεγάλη αγάπη του Γ. Βόγλη για το θέατρο αποδείχθηκε καταστροφική. Τώρα ο ηθοποιός, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, να στηριχθεί στα πόδια του και γιατί όχι να επιστρέψει και πάλι στο θεατρικό σανίδι.

Sex and the cash: μπίζνες εκατομμυρίων πίσω από την ταινία

Κριτικοί, φασιονίστες και φαν έχουν απογοητευτεί πλήρως από το «Sex and the City 2». Ολοι αναρωτιούνται τι συνέβη. Η απάντηση είναι κοινή και απλούστατη: φταίει το χρήμα. Το «Sex and the City» στις κινηματογραφικές του εκδοχές αποδείχθηκε η αποθέωση του μάρκετινγκ. Δημιούργησε ολόκληρη βιομηχανία που προμοτάρει τα πάντα, από πατατάκια Ρringles και σαμπάνιες Μoet et Chandon μέχρι κάμπριο Μercedes. Η Daimler, π.χ., έχει ανοίξει ειδική ιστοσελίδα για τη νέα Sex and the City Μercedes, που βεβαίως κάνει την εμφάνισή της και στην ταινία. 

Οι επιχειρηματικές «διακλαδώσεις» του φιλμ αποτυπώθηκαν και στις καταθέσεις των τεσσάρων πρωταγωνιστριών. Και ειδικά της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που παίζει και τον ρόλο της παραγωγού. Το 2009 είχε προσωπική περιουσία 27 εκατ. δολαρίων. Η Σάρα Τζέσικα έλαβε ως αμοιβή για τις υποκριτικές υπηρεσίες στο δεύτερο φιλμ 15 εκατ. δολάρια. Θα εισπράξει όμως και ως παραγωγός τα ποσοστά της από τις πωλήσεις εισιτηρίων. Ουκ ολίγα. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι η πρώτη ταινία είχε πιάσει τα 415 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office. Αμέσως μετά μάλιστα είχε λανσάρει ένα άρωμα, οι πωλήσεις του οποίου έφτασαν τα 155 εκατ. δολάρια. Παρεμπιπτόντως το λευκό φόρεμα που φορά στην αφίσα της τωρινής ταινίας είναι μάρκας Ηalston Ηeritage, της οποίας η κ. Πάρκερ είναι διευθύντρια δημιουργικού και μέτοχος. Από τα 40 ρούχα που αλλάζει στην νέα ταινία τα 5 είναι της Ηalston. 
Reblog this post [with Zemanta]

Ο νικητής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Χωρίς τον Ηλία Ψινάκη ξεκίνησε ο τελικός του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Εδώ ο Ηλίας, εκεί ο Ηλίας πουθενά ο Ηλίας… «Είναι που η εκπομπή είναι ζωντανή, για αυτό δεν είναι εδώ ο Ηλίας» είπε χαριτολογώντας ο Βαγγέλης Περρής ενώ η Ευγενία Μανωλίδου πρόσθεσε «Ξύπνησε πολύ πρωί σήμερα και δεν το αντέχει το πρωινό»…(αναφερόμενη στην εμφάνιση και των τριών τους στον «Όμορφο Κόσμο το πρωί».)

Όλοι λοιπόν τον έψαχναν κι ενώ πέρασαν τα πέντε πρώτα λεπτά της εκπομπής «τσουπ» να ο Ψινάκης με το σακάκι στον ώμο πρόβαλλε on stage, λαμβάνοντας το χειροκρότημα του κόσμου και λέγοντας«Συγγνώμη που άργησα, είχα πρωινό»…

Αφού λοιπόν κάθισαν όλοι στις θέσεις τους, άρχισε η παρουσίαση των 14 διαγωνιζόμενων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να πάρουν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και να αναδειχθούν νικητές…

Στο τελευταίο –για φέτος- «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ήταν όλοι εκεί. Ανάμεσα στο κοινό, διακρίναμε τον Γιάννη Λάτσιο που όπως ο ίδιος έχει πει συμπαθεί ιδιαίτερα την Ευγενία, τον Γιώργο Λεβέντη, την Κατερίνα Γκαγκάκη, την Μαρία Μπεκατώρου και φυσικά τον Άδωνη Γεωργιάδη που πήγε να καμαρώσει τη γυναίκα του και ως κριτή, εκτός από χορεύτρια!!!

Από την εκπομπή, δεν έλειψε τίποτα. Και έκλαψαν, και χαμογέλασαν και διασκέδασαν και άλλαξαν τους μεταξύ τους ρόλους… Ποιος έκλαψε;;; Η Ευγενία Μανωλίδου συγκινήθηκε και δε δίστασε να δακρύσει on air, μετά από την παρουσίαση ενός εκ των διαγωνιζόμενων…

Αργότερα ο Ηλίας Ψινάκης έφερε τα πάνω κάτω όταν κατέβασε τον Φερεντίνο από τη σκηνή και ανέλαβε για λίγο το ρόλο του παρουσιαστή στο νούμερο των «Προικισμένων»… αυτών που τα κατεβάζουν όλα και παίζουν πιάνο με το μόριό τους…

Εν τω μεταξύ, η Ευγενία μας έδειξε πόσα καλά αρχαία ελληνικά αλλά και γαλλικά ξέρει, σε σχόλια που έκανε σε διαγωνιζόμενους… Μπράβο και εις ανώτερα! Περήφανος θα είναι ο Άδωνις!

Νικητής αναδείχθηκε, ο Νίκος Γεώργας ο οποίος και συγκινήθηκε ιδιαίτερα…

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη στιγμή που βούρκωσε η Ευγενία Μανωλίδου, όταν ο Ψινάκης ανέλαβε το ρόλο του παρουσιαστή αλλά και το συγκινητικό τέλος της εκπομπής, με πρωταγωνιστή τον νικητή να τραγουδά στίχους του Σεφέρη…

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

2 χρόνια από το θάνατο του Ν. Σεργιανόπουλου

Δύο χρόνια πέρασαν από τον τραγικό θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου.Στις 4 Ιουνίου του 2008 ο ηθοποιός βρέθηκε δολοφονημένος στο διαμέρισμά του χτυπημένος θανάσιμα με 21 μαχαιριές στην καρδιά, το λαιμό και τους πνεύμονες.

Ο τραγικός χαμός του σόκαρε συγγενείς, φίλους και θαυμαστές.

Έπειτα από ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων, συνελήφθη τον Ιούλιο του 2008 ένας 30χρονος Γεωργιανός, ο οποίος τελικά ομολόγησε το έγκλημα. Υποστήριξε ότι το θύμα τον παρενόχλησε σεξουαλικά και υπό την  επήρεια κοκαΐνης του επιτέθηκε με το μαχαίρι, με το οποίο τελικά και τον δολοφόνησε.

Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αλλά και για ληστεία, παράνομη οπλοχρησία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Οι φίλοι του Νίκου δεν το ξεχνούν δύο χρόνια μετά.

Λίγα λουλούδια, ένα γράμμα, λίγες σκέψεις αποτυπωμένες στο χαρτί, λόγια  αυθόρμητα που μαρτυρούν, ακόμα και δύο χρόνια μετά τη θλίψη, τον πόνο, την έλλειψη, την αγάπη  για τον άνθρωπο που γνώρισαν,  μέσα από τις τηλεοπτικές και  θεατρικές επιτυχίες του.

Αυτή είναι η δική τους κατάθεση αγάπης.Για το δικό τους Νίκο.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Στο «φως» οι ερωτικές επιστολές του Richard Burton

Dick & Liz together again...Image by rwpeary via Flickr
Αποσπάσματα από τις ερωτικές επιστολές που της είχε στείλει ο Richard Burton στη διάρκεια της σχέσης τους αποκάλυψε για πρώτη φορά ο θρύλος του Χόλιγουντ, Elizabeth Taylor.
Οι επιστολές θα δημοσιευτούν στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Vanity Fair», το οποίο την Τρίτη δημοσίευσε ήδη κάποια αποσπάσματα.
Έγιναν ζευγάρι το 1962, στα γυρίσματα της ταινίας «Κλεοπάτρα», όταν ήταν και οι δύο στο απόγειο της δόξας τους, και καταδικάστηκαν από το Βατικανό γιατί ήταν αμφότεροι παντρεμένοι.
Ο πρώτος τους γάμος διήρκεσε από το 1962 έως το ’74.
Ξαναπαντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα και χώρισαν οριστικά τον Ιούλιο του 1976.
«Αν με εγκαταλείψεις, τότε θα πρέπει να σκοτωθώ. Δεν υπάρχει ζωή χωρίς εσένα», έγραψε ο Burton σε μία από τις επιστολές του.
«Σ’ αγαπώ και πάντα θα σε αγαπώ. Γύρισε σε μένα μόλις μπορέσεις», της έγραψε ύ στερα από έναν από τους καβγάδες τους.
Το τελευταίο του γράμμα τής το έγραψε λίγες μόλις ημέρες πριν πεθάνει από εγκεφαλική αιμορραγία το 1984, σε ηλικία 58 ετών. Έγραφε ότι ήταν πιο ευτυχισμένος όταν ήταν μαζί και αναρωτιόταν:
«Θα μπορούσε άραγε να υπάρξει κι άλλη ευκαιρία;».
Τραγική ειρωνεία όμως, η Taylor έλαβε το γράμμα επιστρέφοντας από την κηδεία του... METRO
Related articles by Zemanta
Reblog this post [with Zemanta]

Ο νέος έρωτας της Εριέττας Κούρκουλου

Πιασμένοι χέρι χέρι η Εριέττα Κούρκουλου και ο νέος της σύντροφος περπάτησαν στα σοκάκια της Μυκόνου αδιαφορώντας για τα περίεργα βλέμματα. Η Εριέττα είναι full in love και το δείχνει. Ο Χάρης Πλουσης της έχει κλέψει την καρδιά και το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτα του.

Η Εριέττα και ο Χάρης ήταν απλώς φίλοι και μάλιστα γνωρίστηκαν λίγο μετά τα Χριστούγεννα, μέσω του Ηλία Ψινάκη. Η σχέση τους πέρασε σε άλλο επίπεδο και πλέον είναι επίσημα ζευγάρι!

Ο 26χρονος Χάρης είναι μοντέλο και έχει διαπρέψει στο εξωτερικό συμμετέχοντας σε διαφημιστικές καμπάνιες και ντεφιλέ μεγάλων σχεδιαστών, όπως του Giorgio Armani και των D&G.

To τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στηΜύκονο ενώ όλοι μιλούν για ένα πολύταιριαστό ζευγάρι. Η Εριέττα και ο Χάρης πήγαν με την παρέα τους στο νησί των Ανέμων, με το σκάφος της οικογένειας Λάτση.

Απέφυγαν τις πολυσύχναστες παραλίες και τις βραδινές εξόδους, καθώς ήθελαν να χαλαρώσουν και να περάσουν περισσότερο χρόνο οι δυο τους. Οι μόνες τους έξοδοι ήταν σε εστιατόριο της Χώρας αμέσως μετά το μπάνιο τους με λίγους φίλους.
Πηγή: HELLO

Οι πρώτες βουτιές της Ελένης Μενεγάκη

Τις πρώτες βουτιές έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην Κυλλήνη.

Ο «Καφές με την Ελένη», για μια εβδομάδα έβγαινε στον αέρα από γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα, της περιοχής και η Ελένη βρήκε την ευκαιρία, να συνδυάσει δουλειά και χαλάρωση στον ήλιο και τη θάλασσα.

Η παρουσιάστρια πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με τα τρία της παιδιά αλλά τα δυο μεγαλύτερα Άγγελος και Λάουρα, επέστρεψαν στην  Αθήνα για τις σχολικές υποχρεώσεις τους.

Η μικρή Βαλέρια, έμεινε με τη μαμά ή οποία μετά την εκπομπή και τη σύσκεψη με τους συνεργάτες της, αφιέρωνε χρόνο στην κόρη της για παιχνίδι στη θάλασσα.

Η Ελένη κουβέντιαζε με τους συνεργάτες της, κάτω από τις ομπρέλες, φορώντας πάντα καπέλο και γυαλιά.

Το βράδυ έβγαινε για φαγητό με το στενό συνεργάτη της και φίλο, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας της.

Επόμενοι προορισμοί, της Ελένης και της εκπομπής, είναι η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική. 

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Η Αλεξανδράτου καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση και στημένο σκηνικό με ναρκωτικά

Επεισόδιο με τις αστυνομικές αρχές που είχε να κάνει με… sex, drugs αλλά… καθόλου rock and roll είχε το βράδυ της Κυριακής η Τζούλια Αλεξανδράτου. Σύμφωνα με τον Μένιο Φουρθιώτη, όλα ξεκίνησαν όταν η tv persona την Κυριακή το βράδυ, γύρω στις 3:30, ανέβαινε μόνη με το αυτοκίνητο της στην Εθνική οδό, με κατεύθυνση τη βίλα της στην Εκάλη. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι ένα συμβατικό αυτοκίνητο της ασφάλειας (με φάρο) της έκανε σήμα να σταματήσει. Εκείνη, αν και στην αρχή αγνόησε το σήμα, στην συνέχεια ακινητοποίησε το αυτοκίνητό της στη δεξιά λωρίδα. Και εκεί ήταν που ξεκίνησαν όλα…
Όπως δήλωσε ο manager της Τζούλιας «Χωρίς κανένα στοιχείο αστυνομικής ιδιότητας, ο άντρες της Αστυνομίας όρμησαν πάνω της και της ζητούσαν επίμονα να τους ομολογήσει κάτι το οποίο, φυσικά, δεν είχε κάνει, επειδή είχαν μια καταγγελία για ένα μαύρο τζιπ. Αυτό έγινε χωρίς όμως να ελέγξουν προηγουμένως για ποιο τζιπ επρόκειτο. Κάποια στιγμή μάλιστα κάποιος πέταξε μέσα στο αυτοκίνητό της, από το παράθυρο, ναρκωτικές ουσίες. Η Τζούλια Αλεξανδράτου σοκαρίστηκε και έτρεμε ολόκληρη. Σε κλάσματα δευτερολέπτου ήρθαν 10 περιπολικά και 30 άτομα πάνω από την Τζούλια και την “πιέζανε” να παραδεχτεί κάτι που ποτέ δεν είχε κάνει. Η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία τους τελευταίους έξι μήνες δεν είναι πολύ καλά στην υγεία της, πανικοβλήθηκε τοσο πολύ που έπαθε κρίση πανικού».
Οι καταγγελίες όμως του manager δεν σταματούν εκεί. «Ο πρώτος ο κύριος με τα πολιτικά της “κολλούσε” και της ανέφερε χαρακτηριστικά πόσο καλή ήταν στις σκηνές του dvd. Η Τζούλια φυσικά στην κατάσταση που ήταν δεν μπορούσε να δεχτεί το αισχρό καμάκι σε μια τόσο σοβαρή περίπτωση. Στη συνέχεια την άφησαν να φύγει, κόβοντάς της μια κλήση επειδή (και καλά) δεν φορούσε ζώνη» συμπληρώνει ο Μένιος.
Η τραγουδίστρια, πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή, καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση και κατάχρηση εξουσίας από τους αστυνομικούς που τη σταμάτησαν για έλεγχο, ενώ έχει ήδη επικοινωνήσει με το γραφείο του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη όπου έχει αναφέρει το περιστατικό και έχει συνταχθεί η επιστολή – καταγγελία τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η Τζούλια σκοπεύει να βρεθεί στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου θα υποβάλλει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση καθώς και για ψευδείς καταγγελίες και θα ζητήσει από τον συγκεκριμένο αστυνομικό, με αγωγή, το ποσό των 500.000 ευρώ για ψυχολογική βλάβη «Μέχρι στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια θα φτάσει. Θα τους κάνει “φύλλο και φτερό” δηλώνει με μένος ο manager της.
Όσο για τη Τζούλια, εκείνη ισχυρίζεται ότι αυτό που έγινε ήταν ένα στημένο περιστατικό που σκοπό είχε την προσβολή της προσωπικότητάς της και τη βλάβη της ηθικής της υπόστασης.

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Δ. Βανδή: «Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση»!

Μια δήλωση που σοκάρει έκανε η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή «Κους Κους το μεσημέρι».

Η γνωστή τραγουδίστρια με αφορμή το τραγούδι της «Κορίτσι πράμα» και τα σχόλια που έχουν ακουστεί ότι είναι ένα τραγούδι κάπως αναχρονιστικό, είπε ότι το τραγούδι αυτό μιλά για το πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα και αποκάλυψε ότι και η ίδια έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση!!!!

«Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση. Όχι στη συγκεκριμένη δουλειά, αλλά το έχω βιώσει», εξομολογείται, προκαλώντας έκπληξη.

Η Δέσποινα Βανδή για πρώτη ίσως φορά παραδέχεται ότι όλο αυτό το κυνηγητό με τους παπαράτσι την έχει κάνει να αισθάνεται εγκλωβισμένη.

«Το κυνήγι των φωτογράφων είναι κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ. Με ενοχλεί που κάθε εβδομάδα μπορεί να βρίσκομαι με μια φωτογραφία στα περιοδικά. Δεν θέλω να εκτίθενται άλλο τα παιδιά μου. Θέλω να σταματήσει όλο αυτό, ή να ελεγχθεί σε κάποιο σημείο», λέει.

Όσο για το πολυσυζητημένο ζήτημα των πλαστικών επεμβάσεων, η Δέσποινα λέει ότι δεν έχει κάνει πλαστική και ο λόγος είναι ένας:

«Όταν θα έρθει ο χρόνος θα κάνω πλαστική. Απλά έχω ένα φόβο γιατί δεν πετυχαίνουν πάντα. Αν αισθανθώ ότι θα βοηθήσει την ψυχολογία μου μπορεί να υποκύψω, αλλά προς το παρόν νιώθω καλά με το πρόσωπό μου».

Η τραγουδίστρια μίλησε ακόμα και για τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη, αλλά και για τα παιδιά της. Αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει επηρεάσει και έχει επηρεαστεί πολύ από τον Ντέμη.

«Ο Ντέμης έχει γίνει λιγότερο επιφυλακτικός με τους ανθρώπους κι εγώ περισσότερο», παραδέχεται, ενώ δε διστάζει να πει ότι λιώνει για τα παιδιά της.

«Η τελευταία φορά που συγκινήθηκα ήταν με το “σ’ αγαπώ μαμά” του γιου μου».

Δείτε τι είπε η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή του ALPHA.

Η Λένα έκανε τους Γερμανούς, Ελληνες


ΒΕΡΟΛΙΝΟ, Αντικείμενο κοινωνιολογικών αναλύσεων έγινε τις δύο προηγούμενες ημέρες στην πατρίδα της η 19χρονη γερμανίδα νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού της Εurovision στο Οσλο Λένα Μάγερ-Λάντρουτ . Οι κοινωνιολόγοι, οι οποίοι είναι συνήθως φειδωλοί στους επαίνους τους, μιλούν για «δώρο εξ ουρανού» για τους Γερμανούς. Οχι ότι η Λένα, η οποία κατάγεται από εύπορη οικογένεια και δεν έχει γνωρίσει ποτέ, όπως χιλιάδες άλλες Γερμανίδες, φτώχεια και στέρηση, αποτελεί «επαναστάτρια χωρίς αιτία». Το αντίθετο, μάλιστα. «Το κορίτσι αυτό ενσαρκώνει τον μη κομφορμιστικό κομφορμισμό,με υψηλές μετοχές στη Γερμανία» αναφέρει χαρακτηριστικά η κοινωνιολόγος Τάνια Ντούκερς. Και αυτό τι σημαίνει;«Να είναι κανείς κάπως διαφορετικός,ανορθόδοξος,αλλά όχι εκτός του κατεστημένου».

Φρέσκο, κομψό, απέριττο: αυτό είναι το νέο αντιπροσωπευτικό πρόσωπο της Γερμανίας. 
«Στη Λένα λέμε ναι! Στη Μέρκελ όχι!» φώναζαν ορισμένοι «πλακατζήδες» κατά την υποδοχή της το απόγευμα της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της γενέτειρας πόλης της, του Ανοβέρου. Το σύνθημα δεν γενικεύθηκε, ήταν όμως χαρακτηριστικό της διάθεσης που υπάρχει από την «ώρα της μεγάλης νίκης», τη νύχτα του Σαββάτου, σε ολόκληρη τη χώρα. «Οι Γερμανοί βρήκαν επιτέλους το νέο fraulein-θαύμα» τόνιζε αναλυτής. «Πρόσωπο γλυκό,γοητευτικό,και,ως έναν βαθμό, αναιδές».

Αυτή την «αναίδεια της νιότης» τη χάρηκαν οι 40.000 συμπολίτες της στο Ανόβερο όταν, κατά τη διάρκεια της υποδοχής της, άρχισε να ψιλοβρέχει. Οι θεατές δεν έφευγαν αν δεν τούς τραγουδούσε το «Satellite»την επιτυχία της. 
«Εντάξει, θα τραγουδήσω» ήταν η απάντησή της. «Αλλά όποιος δεν τραγουδήσει μαζί μου, θα τη φάει στον κ..!».

Το ερώτημα που θέτουν πολλοί ειδικοί, πώς είναι δυνατόν μια 19χρονη απόφοιτη Λυκείου με συνηθισμένο πρόσωπο, μαύρα, σχεδόν «ελληνικά» μαλλιά (το αντίθετο δηλαδή της κλασικής «μπρουνχίλντε»), μέτρια φωνή και ένα μέτριο τραγούδι, να κάνει το κοινό να κρατάει, βλέποντας και ακούγοντάς την, την ανάσα του; Η απάντηση είναι απλή: Η αυθεντικότητα της καλλιτέχνιδας, το γεγονός ότι δεν προσπαθεί να επιβληθεί με προκατασκευασμένες φιγούρες αλλά με χαμηλούς, φυσικούς τόνους.

Η ίδια δεν θα έλεγε «όχι» σε αυτό τον χαρακτηρισμό. Προς το παρόν όμως απαντά σε άλλα κρίσιμα ερωτήματα. Οπως, για παράδειγμα, ποια όνειρα έχει για το μέλλον. 
«Ενα αγροτόσπιτο και μια μηχανή Ηarley-Davidson- από τις παλιές, τις βαριές και ασήκωτες!».
«Πουλάει» ο μύθος της γνήσιας fraulein

«Λένα, σέξι κτήνος» γράφει το πανό στα δεξιά της φωτογραφίας. Ο κάτοχός του είναι ένας από τους εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες) κατοίκους του Ανοβέρου που υποδέχθηκαν προχθές τη 19χρονη θριαμβεύτρια (RΕUΤΕRS/ΤΟΒΙΑS SCΗWΑRΖ)
Η Λένα και η «αθυροστομία» της κυριαρχούσαν το Σαββατοκύριακο στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης. Και αυτό θα συνεχιζόταν μάλλον και τις επόμενες ημέρες, αν δεν προκαλούνταν ενδιαμέσως δύο δραματικά επεισόδια: η κατάληψη του στολίσκου των ακτιβιστών της ειρήνης μπροστά στα παράλια της Παλαιστίνης από ισραηλινούς στρατιώτες και η παραίτηση του γερμανού προέδρου Χορστ Κέλερ. Το θέμα ωστόσο συνεχίζει να «σιγοκαίει» στα μέσα ενημέρωσης. Οχι απλώς επειδή ο «μύθος» της πουλάει αλλά και επειδή αποτελεί σήμερα το καλύτερο, ίσως, μέσο συλλογικής αυτογνωσίας.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artId=334875&dt=01/06/2010#ixzz0pantGtY2

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Χυλόπιτα της Paramount στην Μέγκαν Φοξ


Μέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας Transformers, ανακοινώθηκε ότι η Μέγκαν φοξ δεν θα παίζει στο Transformers3. Οπως είχε δηλώσει και η ίδια, το θεωρούσε σίγουρο ότι θα συνέχιζε το ρόλο της στην ταινία που την έκανε διάσημη. Ωστόσο η μεγάλη σιγουριά βλάπτει.

Η Μέγκαν Φοξ  έμεινε έξω από το καστ και μάλιστα την τελευταία στιγμή. Με μία λιτή ανακοίνωσή της στον τύπο η εταιρία παραγωγής Paramount Pictures έκανε γνωστό ότι η «κυρία Φοξ δεν επιλέχθηκε για την τρίτη ταινία Transformersτου σκηνοθέτη Michael Bay» χωρίς να δίνει καμία πληροφορία για το ποιά θα την αντικαταστήσει.

Η εμφάνισή της στην πρώτη ταινία «Transformers» έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία και η Μέγκαν τόσο μεγάλη εντύπωση, που η δεύτερη ταινία γράφτηκε για τα μέτρα της. Οι σεναριογράφοι της έδωσαν μεγαλύτερο ρόλο και οι παραγωγοί περισσότερα χρήματα για να ενσαρκώσει την έφηβη καλλονή που μαζί με τον φίλο της, τον Σάια Λεμπέφ βοηθούν τα διαστημικά ρομπότ-αυτοκίνητα να πολεμήσουν τους κακούς εξωγήινους εχθρούς τους!

Με το καυτό σορτσάκι και το εφαρμοστό μπλουζάκι να τονίζουν τις δολοφονικές καμπύλες της, η Μέγκαν Φοξ τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον του... φιλοθεάμονος κοινού. Το σίκουελ των «Transformers» έφερε ένα... κύμα από Mέγκαν Φοξ. Πολλαπλές εμφανίσεις, συνεντεύξεις, πρεμιέρες, events, χοροί, σε όλα πήγε η Φοξ και κάθε φορά φρόντιζε να είναι πιο εντυπωσιακή από την προηγούμενη. Και όσο ο Τύπος και τα ΜΜΕ τη σύγκριναν με την ασύγκριτη Αντζελίνα Ζολί τόσο ανέβαζε τον πήχη η νεαρή Μέγκαν.

Οι «Transformers» ήταν μόνον η αρχή. Μετά την επιτυχημένη και σέξι εμφάνισή της, το Χόλιγουντ έκανε focus στη μελαχρινή καλλονή με τα τιρκουάζ μάτια. Ομορφη, θεά ....αλλά τελικά όπως φαίνεται η ξαφνική οι υπερβολικές δόσεις επιτυχίας κάνει κακό! 

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Άγριος καβγάς Πανταζόπουλου - Ρίας Αντωνίου


Τίτλους τέλους στη σχέση τους φαίνεται πως έριξαν ο Ηλίας Πανταζόπουλος και η Ρία Αντωνίου, μετά από άγριο καβγά που είχαν στη Λάρνακα και, μάλιστα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων ενός νυχτερινού μαγαζιού!

Ηλίας και Ρία ταξίδεψαν μέχρι την Κύπρο την περασμένη Παρασκευή, προκειμένου η ξανθιά - πρώην μελαχρινή - πιο πριν ξανθιά να προωθήσει το τραγούδι της «Give Me».

Όσο η Ρία μοχθούσε για την... τέχνη, λένε οι πληροφορίες, ο μάνατζερ - αγαπημένος έπινε σφηνάκια με αιθέριες υπάρξεις που βρίσκονταν στο μαγαζί! Μα η κοπέλα να ιδρώνει για να βγουν τα προς το ζην και εκείνος να κάθεται αραχτός και, μάλιστα, με άλλες; Α πα πα...

Μάλιστα, ο Ηλίας συνέχισε τα «εβίβα» και «άσπρο πάτο» ακόμα και όταν η καλή του τελείωσε την εκτέλεση και καθόταν με σταυρωμένα χέρια (και πόδια) στον διπλανό καναπέ!

Μία, δύο, τρεις γύρες σφηνάκια, δεν άντεξε άλλο η αοιδός...

Το έντονο ύφος της Ρίας εξόργισε τον Ηλία, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τότε ο μάνατζερ πήρε το σακάκι του και έφυγε αφήνοντας την καλή του μόνη στα κρύα του λουτρού (τι ιππότης Θεέ μου...)!

Το σίριαλ συνεχίστηκε και στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν, με τον Ηλία να μαζεύει τα πράγματά του (είναι και νοικοκύρης) και να φεύγει για Αθήνα με την πρώτη πρωινή πτήση!

Η Ρία, πάντως, έριξε μία... αποχαιρετιστήρια βόλτα στη Λάρνακα και γύρισε στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου.

Πηγές από το περιβάλλον του μάνατζερ λένε πως η σχέση έλαβε τέλος... Μέχρι πότε, όμως;

«Ο άντρας μου είναι μέτριος»


«Ο άντρας μου είναι μέτριος», ξέφυγε στη Sarah Jessica Parker,  σε τηλεοπτική εκπομπή που εμφανίστηκε, και έγινε πρώτο θέμα. Δε δάγκωνε καλύτερα την γλώσσα της.

Η τηλεοπτική και κινηματογραφική Κάρυ προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, κοκκίνισε, πρασίνισε, δαγκώθηκε αλλά… το είχε πει.

Όλα άρχισαν όταν ο παρουσιαστής, τη ρώτησε για τα παιδιά και την οικογένεια της. Η «Κάρυ» χαρακτήρισε τον σύζυγό της μέτριο και ο παρουσιαστής δεν το άφησε ασχολίαστο. Η γνωστή ηθοποιός προσπάθησε να τα μπαλώσει, λέγοντας ότι αναφερόταν αποκλειστικά και μόνο, στο ύψος του Matthew Broderick και όχι σε οτιδήποτε άλλο.

H κυρία του «Sexn And The City» άρχισε να μιλά για τον 8χρονο γιο της λέγοντας οτι:Ανήκει, τουλάχιστον προς το παρόν, στην κατηγορία των μικροκαμωμένων παιδιών.Μερικοί θα το χαρακτήριζαν ως το σύνδρομο του Ναπολέοντα... » ενώ πρόσθεσε ότι ο Τζέιμς Γουίλκι είναι υπερβολικά έξυπνος.

Και ως εδώ καλά. Προσπάθησε όμως να κάνει χιούμορ και λέγοντας ότι δεν είναι και μινιατούρα ο γιος της συνέχισε: «Αυτό το πήρε από την πλευρά του άντρα μου. Για την ακρίβεια, ο Μάθιου είναι μέτριος...»

Τι να μαζέψει και τι να αφήσει. «Όχι στην προσωπικότητα ή την εξυπνάδα, όχι, όχι, όχι, όχι» βιάστηκε αμέσως να διορθώσει όταν κατάλαβε τι είχε πει!

Κόκκινη σαν παντζάρι άρχισε να απαριθμεί τα προτερήματα το συζύγου και κατέληξε λίγο άγαρμπα « Τέλος πάντων, ο Μάθιου είναι μέτριος στο ύψος και φαντάζομαι ότι οι πιθανότητες να είναι και ο γιος μας μέτριος στο ύψος και το βάρος, είναι πολύ μεγάλες».

Ο παρουσιαστής μετά από αυτό χρησιμοποίησε πολλές φορές τη λέξη «μέτριος» για να σχολιάσει τις απαντήσει της.  

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...