Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Σ. Ρουβάς: Εντυπωσίασε στη βράβευσή του στο Μέγαρο Παλαιάς Βουλής!


Σε μια ξεχωριστή τελετή βρέθηκε χθες βράδυ ο Σάκης Ρουβάς και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο γνωστός ερμηνευτής έδωσε το “παρών” μαζί με άλλους διακεκριμένους Επτανήσιους στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Παλαιάς Βουλής.


Εκεί ο γνωστός ερμηνευτής συνάντησε τον δημοσιογράφο Γιάννη Πολίτη με την οικογένειά του, αλλά και τον Μίμη Πλέσσα με την σύζυγό του Λουκίλα Καρρέρ και την κόρη του Ελεάννα.


Ο λόγος για την 2η κατά σειρά βράβευση διακεκριμένων προσωπικοτήτων, με καταγωγή από τα Επτάνησα από την “Ένωση Επτανησίων Ελλάδας” , με σκοπό να αναδείξει και βραβεύσει Επτανήσιους, οι οποίοι έχουν διακριθεί και καταξιωθεί, ο καθένας στο χώρο που εκπροσωπεί και τη θέση που κατέχει.

Με αλφαβητική σειρά τα άτομα που βραβεύτηκαν ήταν:
Παναγιώτης Βάρδας (Κύθηρα)
Γιάννης Δοϊκας (Παξοί)
Γιώργος Κασιμάτης (Κύθηρα)
Γιώργος Κατσαρός (Κέρκυρα)
Κάλια Κουβά (Παξοί)
Δημήτρης Παϊζης (Παξοί)
Γιώργος Παξινός (Ιθάκη)
Μίμης Πλέσσας (Ζάκυνθος)
Γιάννης Πολίτης (Λευκάδα)
Σάκης Ρουβάς (Κέρκυρα)
Τζένη Ρουσσέα (Ζάκυνθος)
Μαρία Φαραντούρη (Κεφαλονιά)
Σπύρος Φλογαϊτης (Λευκάδα)


Το συντονισμό της παρουσίασης των διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τα Επτάνησα για το έτος 2013 έκανε η δημοσιογράφος Νατάσα Βησσαρίωνος, όπου άνοιξε με την παρουσίαση των μουσικών συνόλων της Ε.Ε.Ε. σε έργα Επτανησιακής μουσικής σχολής από διακεκριμένους λυρικούς καλλιτέχνες, υπό τη μουσική διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Ε.Ε.Ε. μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη.

Η τελετή ξεκίνησε με βράβευση του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιο (εκ Κεφαλληνίας) και τιμητική διάκριση στον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος, σύμφωνα με δικές του καταγραφές, η μουσική του πορεία ξεκίνησε με τις επιρροές που δέχτηκε από τα Επτάνησα και την διαμονή του στην Κεφαλονιά, κατά την διάρκεια της νεαρής του ηλικίας, όταν τα μη υποδουλωμένα στους Τούρκους Επτάνησα απολάμβαναν υψίστου βιοτικού και πολιτιστικού επιπέδου στην ελεύθερη πλέον Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...