Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Δ. Ολυμπίου: Μιλάει για πρώτη φορά μετά το ατύχημα

Μπορεί το ατύχημα της Δέσποινας Ολυμπίου που έπαθε καθώς γύριζε το video clip του τραγουδιού Να με θυμάσαι, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision, να μην ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά εκείνη συνεχίζει ντην προετοιμασία της και δεν το βάζει κάτω!

Λίγες μέρες μετά μιλά στο TLIFE για την ανάρρωσή της, την ψυχολογία της, για τη μεγάλη βραδιά του ημιτελικού της Eurovision αλλά και τα γούρια που έχει από τους δικούς της ανθρώπους μεταξύ αυτών και του αγαπημένου της, Πάνου Δούκα.
 

 Πώς και πού ακριβώς χτυπήσατε;
Έγινε στο γύρισμα του video clip στην Κύπρο, καθώς προχωρούσα στις Αλυκές για ακόμα μια λήψη. Λόγω του υπερφορτωμένου μου προγράμματος, ηχογράφηση, μετακινήσεις, live και ό,τι άλλο έχει να κάνει με τη δουλειά μου, αναγκάστηκα να κάνω ένα σερί υποχρεώσεων με αποτέλεσμα να αντεπεξέρχομαι με δίωρα ύπνου καθημερινώς. Έπειτα είχαμε τα γυρίσματα με κρύο και έξι μποφόρ και εγώ να πρέπει να φοράω πολύ λεπτά υφάσματα και έτσι το ένα έφερε το άλλο. Έγω πάντως μετά από αυτό έμαθα, ότι αν δεν ξεκουράζεσαι σε αναγκάζει το σώμα σου να το κάνεις.

Ποσο καιρό θα πάρει να αναρρώσετε;
Δεν ξέρω. Αυτές τις μέρες είμαι λίγο εκνευρισμένη, γιατί δε μπορώ να είμαι καθηλωμένη σε ένα σημείο, αλλά απ’ την άλλη σκέφτομαι και όλους αυτούς που υποφέρουν ή ταλαιπωρούνται με ένα πραγματικά σοβαρό πρόβλημα υγείας και λέω συνεχώς πόσο τυχερή είμαι! Ξέρω πως θα είναι περαστικό και πως σε 10 μέρες περίπου θα καταφέρω να περπατήσω. Θα επισκεφτώ και πάλι έναν γιατρό και θα ακολουθήσω μια σειρά από φυσιοθεραπείες.
 
Έχετε κάποιο γούρι που δεν αποχωρίζεστε;

Ένα δακτυλίδι που μου έκανε δώρο μια φίλη, ένα σταυρό που μου έκανε δώρο ο αγαπημένος μου, ένα κομποσκοίνι που μου έκανε δώρο η αδερφή μου, μια πέτρα, μια αλυσιδίτσα, ένα χαρτί που γράφει πάνω κάτι... γενικώς είμαι άτομο που δένεται υπερβολικά με τις όμορφες στιγμές στις οποίες ένιωσα δυνατά συναισθήματα, αλλά και με τα αντικείμενα που τις συνοδεύουν. Γι’ αυτό έχω στο σπίτι μου διάφορα πράγματα που μου θυμίζουν αυτές τις στιγμές και ευτυχώς δε μπορώ να τα κουβαλήσω μαζί μου, γιατί θα γινόμουνα περίπτερο.

 TLIFE

Η Τσιμτσιλή στο Μοναστήρι του Άγιου Εφραίμ


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισκέπτεται το Μοναστήρι του Άγιου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη.

Αυτή τη φορά το επισκέφτηκε με τον άντρα της, Θέμη Σοφό.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Hello», το ζευγάρι παρέμεινε εκεί για αρκετή ώρα για να προσευχηθεί και να ηρεμήσει.

Αμέσως μετά οι δυο τους εκμεταλλευόμενοι την ηλιόλουστη ημέρα πήγαν για φαγητό σε μια ψαροταβέρνα δίπλα στην θάλασσα.

Κατερίνα Καραβάτου: Βόλτα με την Αέλια


Η  κόρη της Κατερίνας Καραβάτου έγινε κιόλας δεκαοχτώ μηνών.
   
Η παρουσιάστρια είναι μια πολύ ευτυχισμένη και παραδοσιακή μητέρα. Φροντίζει η ίδια για όλα έτσι ώστε να μην λείπει τίποτα από το παιδί της και αφιερώνει στο μικρό της αγγελούδι όλο της τον χρόνο.
   
Μητέρα και κόρη είναι αυτοκόλλητες αφου πηγαίνουν βόλτες μαζί και περνούν ευχάριστες στιγμές.
   
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό «Κ, η Κατερίνα Καραβάτου πήρε την μικρή Αέλια και πριν από μερικές ημέρες κάνανε μαζί μια βόλτα σε γνωστό εμπορικο κέντρο στα βόρεια προάστια.

ΜΑΡΑΪΑ ΚΑΡΕΪ Άκρως εντυπωσιακή στο πάρτι του American Idol

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή και ανανεωμένη εμφανίστηκε στο πάρτι που οργάνωσε η παραγωγή του μουσικού σόου στο οποίο συμμετέχει η Μαράϊα Κάρεϊ (Mariah Carey).

Ο λόγος για το "American Idol" που  έδωσαν το παρών όλοι οι κριτές καθώς και οι δέκα φιναλίτς που θα διαγωνιστούν για στον μεγάλο τελικό.

Η ποπ τραγουδίστρια κατέφθασε φορώντας ένα δαντελωτό μίνι φόρεμα στο χρώμα του μαύρου ενώ ολοκλήρωσε την κομψή εμφάνισή της με κοσμήματα και ψηλοτάκουνες γόβες. Με νάζι δεν δίστασε να ποζάρει στο φακό και να χαρίσει το πιο λαμπερό της χαμόγελο!
Enhanced by Zemanta

Μαρία Σολωμού: Όταν διάβασα θετική κριτική, συγκινήθηκα!


Η Μαρία Σολωμού, καλεσμένη στο «Πρωινό Mou», το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης, μίλησε για την κριτική που έχει δεχτεί σε όλους τους τομείς της ζωής της, αλλά και για τους λόγους που δεν συγκατοικεί με τον σύντροφό της, Πάνο Μουζουράκη.

Απαντώντας σε τι ποσοστό η ζωή της σήμερα είναι έτσι όπως η ίδια τη θέλησε, η Μαρία απάντησε: «Κατά περιόδους αλλάζει αυτό. Πιο παλιά, η ζωή μου ήταν κατά 90% αυτό που ήθελα εγώ. Λιγότερες ευθύνες, λιγότερα προβλήματα».

Η στάση της απέναντι στην κριτική που κατά καιρούς έχει δεχτεί είναι: «Όταν λέμε κριτική, πλέον, εννοούμε την αρνητική. Κάποια στιγμή τον χειμώνα διάβασα μια θετική κριτική για μένα, για την παράσταση που έπαιζα, και μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια. Συγκινήθηκα πραγματικά. Συνήθως δεν είναι θετικά αυτά που γράφονται».

Ακόμα, η Μαρία μίλησε για την επιλογή της να μη θέλει να συγκατοικήσει με τον νυν σύντροφό της: «Κοίταξε να δεις, εγώ ας πούμε δεν θα μπορούσα να μείνω με κάποιον άνθρωπο σε αυτή τη φάση. Δεν μου είναι πολύ εύκολο μετά τον μπαμπά να μπει ο σύντροφος στο σπίτι. Θεωρώ ότι είναι λίγο συντηρητικό αυτό. Επειδή, όμως, η ζωή συνεχίζεται, δεν μπορείς να πεις κάτι σίγουρο», ενώ σχετικά με τη δημιουργία μιας νέας οικογένειας και την απόκτηση ενός ακόμη παιδιού σχολίασε: «Μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Δεν το αποκλείω».

Διατροφή ζητά από τον Ashton Kutcher η Demi Moore


Μπορεί να μην είναι μαζί εδώ και ένα περίπου χρόνο, όμως η  Demi Moore αποφάσισε μόλις χθες να καταθέσει αίτηση διαζυγίου στον Ashton Kutcher, ο οποίος από την πλευρά του είχε κάνει τις πρώτες κινήσεις για τον επίσημο χωρισμό τους τον Δεκέμβριο.

Όμως μαζί με τα χαρτιά για το διαζύγιο, η 50χρονη Demi αποφάσισε να ζητήσει και διατροφή από τον 35χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στην αμερικανική τηλεόραση.

Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα «TMZ.com», η διάσημη ηθοποιός ζητάει από τον Kutcher την καταβολή διατροφής αλλά και των δικαστικών εξόδων για το επικείμενο διαζύγιο.

Το περιοδικό Forbes εκτιμά ότι ο Kutcher κέρδισε 24 εκατ. δολάρια από τον Μάιο του 2011 έως τον Μάιο του 2012...

Enhanced by Zemanta

Πέθανε στα 49, η ηθοποιός της "Λάμψης" Τζώρτζια Θεοδώρου



Από ανακοπή καρδιάς, στα 49 μόλις χρόνια της, έφυγε από τη ζωή μία γνωστή ηθοποιός του θρυλικού πλέον σίριαλ «Λάμψη» του ΑΝΤ1.

Δεν είναι άλλη από την τηλεοπτική γραμματέα του Γιάνγκου Δράκου του κολοσσού Τζάιντ, την Τζώρτζια Θεοδώρου η οποία όπως λένε φίλοι και γνωστοί ήταν πάντα χαμογελαστή και ευχάριστος άνθρωπος.

Η Τζώρτζια δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά ‘έφυγε’ ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς, γεγονός που συγκλόνισε την οικογένειά της αλλά και όσους τη γνώριζαν.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Η τηλεόραση τουρκοκρατείται»


Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε για τα τούρκικα σίριαλ!

«Τουρκοκρατείται πια η τηλεόραση! Κι αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί... Πρέπει να βγουν κι άλλες νέες ελληνικές σειρές -υπάρχουν εξαιρετικοί σεναριογράφοι και σκηνοθέτες-αρκετά με τα τούρκικα!» δήλωσε ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο νέο σίριαλ του Mega «Με τα παντελόνια κάτω», στο περιοδικό «TV Ζάπινγκ».

Κάτια Νικολαΐδου: «Δε φοβήθηκα ποτέ το θάνατο»


Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κάτια Νικολαΐδου ήταν πιο ειλικρινής από ποτέ, μιλώντας για τη μάχη της με τον καρκίνο.

«Είναι βλακεία να μην λέμε τη λέξη ''καρκίνος''. Όπως και ότι όλοι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι φοβερό, δεν θα συμβεί σ' μένα αλλά στο διπλανό μου. Όταν συμβαίνει κι έρχεσαι κοντά στο θάνατο, είναι κάτι το μαγικό. Δεν περιλαμβάνει μόνο το ωραίο η λέξη ''μαγικό'' αλλά και το εξωπραγματικό. Συνειδητοποιείς ότι όλο αυτό που συμβαίνει τώρα αύριο μπορεί να μην υπάρχει. Αν ζεις το κάθε δευτερόλεπτο του σήμερα, χτίζεις το καλύτερο αύριο. Δίνεις κουράγιο στον εαυτό σου να προχωρήσει. Μία μέρα ακόμα, ένα μήνα. Συνειδητοποιείς πόσο μεγάλο δώρο είναι η ζωή για τον άνθρωπο. Πριν δεν το συνειδητοποιούσα. Θεωρούσα δεδομένο να ξυπνήσω ένα πρωί ακόμα. Γεύομαι την κάθε στιγμή καλή ή κακή. Αν είναι κακή λέω: ''Δεν πειράζει, θα περάσει'' Αυτό είναι το μεγάλο μου κέρδος από όλη αυτή την ιστορία που λέγεται ''καρκίνος''», δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν».

Και συνέχισε: «Με ψυχραιμία. Θα ήθελα άνθρωποι που περνούν μία τόσο δύσκολη στιγμή στη ζωή τους να βρουν το κουράγιο να πιστέψουν ότι υπάρχει ελπίδα».

Η Κάτια αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον θάνατο: «Δεν τον φοβήθηκα τότε, τώρα θα τον φοβηθώ; Πίστεψε φοβάμαι τον θάνατο για τους ανθρώπους που αγαπώ, για τον εαυτό μου καθόλου. Και αύριο να έρθει είμαι τόσο χορτάτη και τυχερή. Έχω μία ανιψιά εφτάμισι χρονών που έχει αλλάξει τη ζωή μου από τη στιγμή που ήρθε. Είναι ο άγγελος μου. Μου έχει δώσει τόση χαρά, δύναμη και περηφάνια καλά και στην προσωπική μου ζωή. Τώρα όσο μπορώ κάνω διακοπές. Κάτι που δεν έκανα πριν λόγω δουλειάς. Παραμελούσα πάρα πολύ τον εαυτό μου. Τώρα κολυμπάω χειμώνα-καλοκαίρι».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ Η έκκληση του προς το Υπουργείο για το "Παίδων Πεντέλης"


Το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης και η σύζυγός του Δώρα βρέθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.

Ο μικρός τους γιος Χάρης αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα υγείας.

Αμέσως, πήραν το παιδί κι έσπευσαν στο νοσοκομείο όπου και το εξέτασαν οι γιατροί και όλα πήγαν καλά.

Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε και μέσω Facebook τους γιατρούς κι έκανε έκκληση στο Υπουργείο Υγείας να μην κλείσει το Παίδων Πεντέλης:


Κ. Δανδουλάκη: ''Είχα δεχθεί κι εγώ στο παρελθόν διασυρμό''

Το ξέσπασμα της Αντωνίας Καλλιμούκου για τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά της ήταν ένα από τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε η εκπομπή του Μίλα. Με αφορμή λοιπόν αυτό η Κάτια Δανδουλάκη αποκάλυψε πως έχει υπάρξει κι εκείνη θύμα τέτοιας επίθεσης. 

Επειδή η εκπομπή δεν είναι ακατάλληλη, δεν μπορώ να σου πω τι έχουν πει για μένα...Βεβαίως τόσο χοντρά πράγματα....Και ούτε ίδρωσε το αυτί μου, υποστήριξε ενώ έδωσε και την δική της συμβουλή στην Αντωνία.

Καταλαβαίνω το παιδί, είναι νέο και έχει θυμό και οργή. Είναι νέο κοριτσάκι.Είχα το ένστικτο από μικρή να μην αντιδρώ σε τέτοια.

Δες όσα αποκάλυψε η ηθοποιός στην Τατιάνα!

Τα δάκρυα της Αντωνίας Καλλιμούκου προκάλεσαν αμηχανία στην Ελένη Μενεγάκη


Η Αντωνία Καλλιμούκου ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη λόγω της έντονης φημολογίας των τελευταίων ημερών που εμπλέκουν το όνομα της στο σκάνδαλο πορνείας στη Βουλγαρία!

Μάλιστα, το μοντέλο κάποια στιγμή που μιλούσε έντονα για την εν λόγω υπόθεση δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της!

Μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η Ελένη Μενεγάκη έδωσε το λόγο στη συνεργάτιδά της, αφού πρώτα είπε: «Δεν βρίσκω το λόγο γιατί πρέπει να μπεις στη διαδικασία να απαντήσεις σε κάτι που είναι ανυπόστατο. Αφού το θες, ο χώρος είναι δικός σου».

Και τότε ξεκίνησε το ξέσπασμα: «Δυστυχώς υπάρχουν συγκεκριμένοι άθλοι δημοσιογράφοι που για να κερδίσουν μερικά κλικ γράφουν και φωτογραφίζουν έξυπνα μια πρώην εστεμμένη, πανελίστρια σε καθημερινή εκπομπή, με μεγάλη τηλεθέαση και που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είμαι μόνο εγώ». Και συνέχισε: «Πήρε μεγάλη διάσταση στο θέμα. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι δεν με αγγίζει τίποτα. Είναι εγκληματική επίθεση! Έχω συμβουλευτεί δικηγόρο. Όσοι άνθρωποι έμπλεξαν το όνομά μου, θα υποστούν τις συνέπειες. Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου ξέρουν πως έχω πορευτεί. Δεν φοβάμαι κανέναν. Πήγα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για ένα blog. Δεν υπάρχει νόμος που να με καλύπτει. Ας βρουν στοιχεία και όταν τα βρουν ας με θάψουν. Ούτε μια φορά δεν έχω πάει στη Βουλγαρία. Προκαλώ, στοιχεία! Ποιος είναι σωστός δημοσιογράφος ρε! Έπιασαν το όνομά μου στο στόμα τους! Άνανδροι! Ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν; Δεν είμαι! Ένα αρρωστημένο μυαλό το ξεκίνησε»!

Η Αντωνία είπε πως ενημέρωσε η ίδια τους γονείς της για την υπόθεση και η οικογένειά της είναι στο πλευρό της, αλλά ανησυχούν για την υγεία της. Μάλιστα, τόνισε ότι επιθυμεί μέσω του δικηγόρου της να αποδείξει όχι μόνο ότι δεν εμπλέκεται η ίδια σε καμιά σύλληψη, αλλά και ότι δεν ταξίδεψε ποτέ στη Βουλγαρία.

Η δε Ελένη Μενεγάκη, η οποία έδειξε να μην γνωρίζει πολλά για το θέμα ήταν φανερά αμήχανη και δε μιλούσε!


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

ΣΑΡΑ ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΑΡΚΕΡ Δεν θα ξαναβάλει τακούνια η Κάρι του "Sex and the City"


English: American actress, Sarah Jessica Parke...
Photo credit: Wikipedia)
Αγαπήθηκε τρελά από πολλά κοριτσόπουλα κατά τη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά "Sex and the City".

Ο λόγος για την τηλεοπτική Κάρι, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) που πρόσφατα έκανε ακόμη μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για ιντερνετικό περιοδικό.

Φορώντας δημιουργίες γνωστόν σχεδιαστών πόζαρε στο φακό και μας απέδειξε ότι κατέχει άξια τον τίτλο του fashion icon. Σε συνέντευξη της μίλησε και για τη λατρεία που έχει για τις γόβες και τα ψηλοτάκουνα.

Όπως είπε για δέκα χρόνια, 18 ώρες την ημέρα κυκλοφορούσε με ψηλοτάκουνες γόβες και δεν τα αποχωριζόταν ούτε λεπτό από τα πόδια της. Πλέον όμως τόνισε ότι έφτασε η στιγμή να ξεκουράσει τα πόδια της.

Για το λόγο αυτό η Χολιγουντιανή σταρ "ψηφίζει" ίσιες μπότες, μπαλαρίνες και αθλητικά παπούτσια στις εξόδους τους και σπάνια θα φορέσει δωδεκάποντα.

Enhanced by Zemanta

Σ. Τσιμτσιλή: Απολαμβάνει κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της!


Η εγκυμοσύνη έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή της και την έχει κάνει να ανυπομονεί για τον ερχομό της κορούλας της. Ο λόγος για την όμορφη Σταματίνα Τσιμτσιλή που σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να γίνει μανούλα και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από τα studios Κάππα, λίγο αφότου τελείωσε την εκπομπή της. Χαμογελαστή και ευδιάθετη, κρατώντας στην αγκαλιά της το μικρό σκυλάκι της, η Σταματίνα χαμογέλασε στο φωτογραφικό φακό και έδειχνε να είναι στην καλύτερη περίοδο της ζωής της.

Η εγκυμοσύνη ήταν άλλωστε κάτι που ήθελε από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της. Η αλήθεια είναι ότι της πάει πολύ... Η κοιλίτσα της έχει ήδη φουσκώσει αρκετά, αλλά αυτό δεν την κάνει ούτε στιγμή να χάνει το στυλ της.

Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, πως κατά την έξοδό της από το studio συνάντησε και την Δούκισσα Νομικού, μαζί με την οποία πόζαρε μπροστά στο φωτογραφικό φακό.

Η βόλτα της Πάολα με την Παολίνα!


Με την αγαπημένη της κόρη Παολίνα βρέθηκε πριν λίγες μέρες η Πάολα, μιας και η 9χρονη Παολίνα ζει στην Χαλκιδική με τη γιαγιά της, Μαρία. 

Μαμά και κόρη έκαναν τη βόλτα τους στη Γλυφάδα, όπου τις εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΟΚ!». Μαζί τους ήταν και ο πατέρας της μικρής και πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας, Φώτης Ζογγλοπίτης, με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Η μαμά Πάολα ψώνισε στη μικρή Παολίνα και μετά πήγαν για φαγητό. Η Παολίνα είναι η μεγάλη αδυναμία της Πάολας και όποτε βρίσκει χρόνο πάει στη Χαλκιδική για να περάσει όσες περισσότερες όμορφες στιγμές μπορεί με την κορούλα της.

O Justin Bieber… αναρρώνει


Φαίνεται ότι συνεχίζει να είναι «γρουσούζικο» το Λονδίνο για τον Justin Bieber καθώς το κακό στην αγγλική πρωτεύουσα για τον νεαρό σταρ τρίτωσε!

Πιο συγκεκριμένα, ο Justin κατέρρευσε επί σκηνής, καθώς παρουσίασε δυσκολία στην αναπνοή κατά τη διάρκεια μουσικής παράστασης στο Λονδίνο την Πέμπτη, σύμφωνα με δήλωση των εκπροσώπων του.

«Είναι καθ’ οδόν προς το γιατρό τώρα» δήλωσε η εκπρόσωπος του, Μελίσα Βίκτορ στο Reuters τα μεσάνυχτα, ώρα Λονδίνου και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Justin λιποθύμησε, έγινε μια 20λεπτη διακοπή της συναυλίας και του χορηγήθηκε οξυγόνο».

Ο 19χρονος Bieber επέστρεψε στη σκηνή μετά την ολιγόλεπτη διακοπή με σκοπό να ολοκληρώσει, καθώς είπε ότι ήταν εντάξει και μπορούσε να το κάνει. Το ιατρικό επιτελείο του χώρου τον προέτρεψε να μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο, ωστόσο εκείνος επέμενε να ολοκληρώσει τη συναυλία του για χάρη των φαν του, τους οποίους δεν ήθελε να απογοητεύσει ξανά, μετά την καθυστερημένη εμφάνιση του την περασμένη Δευτέρα.

Έτσι, ο νεαρός σταρ ερμήνευσε ακόμη 4 τραγούδια και μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Δεν έχασε την ευκαιρία μάλιστα να ανεβάσει και μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο με το σχόλιο «Αναρρώνω ακούγοντας Janice Joplin».

Enhanced by Zemanta

Λευτέρης Λαζάρου: «Αποφάσισα να αποσυρθώ από το Mega»

Ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στο περιοδικό TV BOX για την απόφασή του να αποχωρήσει από το MEGA, την εκπομπή που συζητούσε να παρουσιάσει αλλά δεν προχώρησε και την συνεργασία του με τη δημόσια τηλεόραση.

Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν ξεκάθαρο το πώς ξεκινάμε αυτή την παραγωγή, ποιος την αναλαμβάνει και ποιος με πληρώνει. Γιατί, για να ασχοληθώ με κάτι, πρέπει κάποιος να μου εγγυηθεί ποιος θα με πληρώσει. δεν μπορούσα να ξέρω τι γίνεται με το συγκεκριμένο θέμα, δεν υπήρχε ξεκάθαρη εικόνα. Οπότε, με όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν, αποφάσισα να αποσυρθώ από το MEGA. Όχι με πίκρα. Δεν γινόταν να συνεχίσω σε ένα κανάλι που δεν μπορούσε να με διαβεβαιώσει για το μέλλον της εκπομπής. Φοβήθηκα ότι πιθανόν να άρχιζε και μετά να σταματούσε. Ήταν δύσκολο να αισθάνομαι ότι κάτι που ξεκινάω και το δουλεύω μπορεί να καταρρεύσει.» Και τόνισε: «Δεν είμαι δυσαρεστημένος από το κανάλι. Ίσως έγιναν κάποιες λανθασμένες κινήσεις, κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά. Απλώς πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη ενημέρωση από το κανάλι προς εμάς.

Όσο για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα είπε: «Θα είμαι στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης με την Ράνια Θρασκιά. Θα έχω μια συγκεκριμένη ώρα δική μου με μαγειρική πληροφόρηση, διαχείριση υλικών, όλη τη γνώση γύρω από το ψάρι. Πιστεύω ότι θα γίνει κάτι πάρα πολύ ωραίο. Οι συνεργάτες είναι άψογοι και ελπίζω ότι θα δέσει αυτή η ομάδα έπειτα από μία-δύο μέρες. Η δημόσια τηλεόραση έχει δείξει πολύ καλό επίπεδο σε πολλά πράγματα, άρα στο χέρι ας είναι να αναβαθμίσουμε και ορισμένα άλλα».

Στο νοσοκομείο η Kelly Osbourne - Λιποθύμησε την ώρα της εκπομπής της

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα η παρουσιάστρια Kelly Osbourne, που λιποθύμησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής της Fashion Police στο E! Entertainment. Η κόρη του γνωστού τραγουδιστή ένιωσε μια αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της.
Η Kelly ήταν στο πλατό με την Joan και τη Melissa Rivers, όταν ξαφνικά άρχισε να μην αισθάνεται καλά, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και να πέσει από την καρέκλα της. Ευτυχώς στο κοινό ήταν ένας γιατρός που έσπευσε να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Η ίδια ανέκτησε τις αισθήσεις της, αλλά ένα ασθενοφόρο έφθασε στο στούντιο και την μετέφερε σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.
“Η Kelly λιποθύμησε στο πλατό της εκπομπής της. Θα μείνει τη νύχτα στο νοσοκομείο για να την παρακολουθούν οι γιατροί. Είναι ξύπνια, έχει τις αισθήσεις της και η κατάστασή της είναι σταθερή”, είπαν οι γιατροί.
Θέλοντας να καθησυχάσει μάλιστα τους θαυμαστές της ανέβασε μια φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε στο Twitter:
“Σας ευχαριστώ όλους για τις θερμές ευχές σας. Ναι, έπαθα μια κρίση και οι γιατροί προσπαθούν τώρα να καταλάβουν για ποιο λόγο συνέβη αυτό”.

ΝΑΤΑΛΙ ΘΑΝΟΥ Φωτογραφίζει τη γυμνή κοιλίτσα της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Προς τα τέλη Απριλίου η τραγουδίστρια Νάταλι Θάνου θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Λίγο πριν φτάσει το ευτυχές γεγονός της ζωής της, φωτογραφίζει γυμνή την κοιλίτσα της και μας δείχνει τη χαρά της.

Η τραγουδίστρια πάνως είναι σαν να μην έχει πάρει ούτε ένα κιλό!


radar.gr

Λιάγκας-Σκορδά: Με τον μικρό Γιάννη στο «Πρωινό mou»


Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας όπως οι ίδιοι αποκάλυψαν, πήραν σήμερα μαζί τους στην εκπομπή τον γιο τους, Γιαννάκη...

Η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της μαγειρικής ρώτησε που είναι ο μικρός

Και ο Γιώργος της απάντησε «πάνω και τρώει αρνί»!

Η παρουσιάστρια δεν πίστευε στα αυτιά της και είπε στο σύζυγο της: «Έδωσες στο παιδί να φάει αρνί;»
Ο Γιώργος Λιάγκας ήρεμος όπως πάντα της είπε «το μεσημέρι δεν θα φάει, θα κουραστεί και θα κοιμηθεί».

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

«Τα Παιδιά θα ‘ρθουνε στις Οχτώ…»: Η νεα κωμωδια των Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου


Με  τον Αλέξανδρο Ρήγα και την  Βασιλική Ανδρίτσου 


Έρχεται και στην Αθήνα, στο θέατρο ΙΛΙΣΙΑ, από Τετάρτη 20 Μαρτίου 

 Μετά από μια μεγάλη και επιτυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα Και όπως ήταν προγραμματισμένο, η νέα κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, παρουσιάζεται για πρώτη φορά και για περιορισμένες παραστάσεις στο θέατρο ΙΛΙΣΙΑ από 20 Μαρτίου

Ένα κωμικό θρίλερ για την ζωή μας, μια κωμωδία σχέσεων και καταστάσεων που θα λατρέψετε… στο θέατρο ΙΛΙΣΙΑ!!!

Σκοτάδι. Κάποιοι  μπήκαν στο σπίτι. Τα Παιδιά είναι  μέσα. Ομηρία. Ληστεία. Καταγγελία. Κωμωδία.

Τα Παιδιά…  ήταν ήρεμα στο σαλόνι τους στον Παράδεισο… περιμένοντας κάποια «καλά» παιδιά… όταν τελικά… ήρθαν κάτι άλλα, κακά παιδιά…

Ένα ζευγάρι  παντρεμένο, πρώην ερωτευμένο, βρίσκεται  φυλακισμένο και εγκλωβισμένο στο  υπόγειο play room του ίδιου τους του σπιτιού, από 2 ληστές, που την ίδια στιγμή τους αδειάζουν τον επάνω όροφο του σπιτιού τους… Παράλληλα, οι ίδιοι, «αδειάζουν» τις ψυχές τους… αλληλοκατηγορούνται, αλληλοαπειλούνται, θυμούνται, φοβούνται, απελπίζονται, ελπίζουν, χαμογελούν… μέσα από τις αγωνιώδεις προσπάθειες μιας ολόκληρης νύχτας να βρουν τρόπους διάσωσης και διαφυγής…

Ένα αντρόγυνο… η μικρογραφία της ίδιας μας της ζωής… πάνω οι κλέφτες… κάτω εμείς…

Τα Παιδιά…  τα λένε όλα… ο ένας για τον άλλον… και όλοι για κανέναν….

Κάποιοι θα πεθάνουν, κάποιοι δεν ξέρουν τι να κάνουν, κάποιοι - δεν – ξέρουν τι χάνουν, κάποιοι προσπαθούν απλά να το κάνουν…

Γιατί έτσι είναι  η ζωή… έχει χιούμορ και μία  «άρρωστη» οπτική της δικαιοσύνης… όταν κάποιοι μας ληστεύουν… μας  ξυπνάνε… και τότε είναι που σηκωνόμαστε  από τα κρεβάτια μας… και μπορούμε όρθιοι, πια, ν’ αγωνιστούμε…

Τα Παιδιά…  τα φέρνουν οι Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου. Ένα ανθρώπινο ψυχογράφημα ιδωμένο μέσα από την ιδιαίτερα κωμική ματιά των συγγραφέων του. Ένα κωμικό θρίλερ για τη ζωή μας, μια κωμωδία σχέσεων και καταστάσεων με έντονα τα στοιχεία της σάτυρας και αρκετές δραματουργικές δόσεις από stand up comedi…

Το νέο έργο των Αλέξανδρου Ρήγα, Δημήτρη Αποστόλου  μας λέει χαμογελαστά ψυχραιμία… γιατί ότι και αν γίνει… «Τα  Παιδιά… θα ‘ρθούνε στις Οχτώ…»



Συντελεστές

Κείμενο                       Αλέξανδρος Ρήγας – Δημήτρης Αποστόλου

Σκηνοθεσία                 Αλέξανδρος Ρήγας

Παίζουν                       Βασιλική Ανδρίτσου – Αλέξανδρος Ρήγας

Σκηνικά                        Λία Ασβεστά

Φωτισμοί                      Γιώργος Φωτόπουλος

Φωτογραφίες       Θωμάς Χρυσοχοίδης

Κοστούμια                    Μαρία Καραπούλιου

Βοηθός σκηνοθέτη       Υακίνθη Παπαδοπούλου

Παραγωγή                    Δημήτρης και Θοδωρής Μαροσούλης



Πρόγραμμα Παραστάσεων:
Τετάρτη εως Κυριακή
Τετάρτη 20.00
Πέμπτη 21.15
Παρασκευή 21.15
Σάββατο 18.15 κ 21,15
Κυριακή 18.15 κ 21.15

Θέατρο Ιλίσια
Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια
Τηλ.:2107210045

Stars System: Ποιος είναι ο μύθος που εκφράζει την ερωτική σας ζωή;


Την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Ιχθύς. Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο και ποια νέα ξεκινήματα μας προτρέπει να σκεφτούμε; Ποιοι θα δεχτούν μεγαλύτερη πίεση με τον Άρη στον Κριό μετά τις 12 Μαρτίου;

Επίσης, αναλύουμε το ωροσκόπιο του Ολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους. Τι δείχνει για την προσωπικότητά του;

Τέλος, ποιος είναι ο μύθος που εκφράζει την ερωτική σας ζωή; Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη έχει τις απαντήσεις.  

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

RETE 4… ΚΑΛΕΙ ΤΑΤΙAΝΑ


Συνεργείο από την Ιταλική τηλεόραση  βρέθηκε αυτές τις μέρες στην Αθήνα, για να βιντεοσκοπήσει, για μία ακόμη φορά, τις οικονομικές συνέπειες από την Ελληνική κρίση.

Είναι το κανάλι Rete 4 της εταιρίας Mediaset Productions, που ανήκει στον Ιταλό μεγιστάνα των Μ.Μ.Ε. της γειτονικής χώρας, Silvio Berlusconi.

Η συνεργάτης τους στην Ελλάδα, Χρύσα Αριστηνού, ανέφερε την ιστορία μιας οικογένειας, που έχασε τα υπάρχοντά της και αναγκάστηκαν, 3 άτομα, να κοιμούνται στο αυτοκίνητο. Η περίπτωση, που παρουσιάστηκε από την εκπομπή της Τατιάνας, ενδιέφερε τους Ιταλούς, για αυτό έστειλαν συνεργείο 2 δημοσιογράφων, Sabina Fedeli, Anna Migotto και με έλληνες τεχνικούς βρήκαν τον γιό της οικογένειας, Δημήτρη Πρίφτη, που τους αφηγήθηκε την ιστορία και τους ανέφερε με συγκίνηση ότι μέσα από την εκπομπή βρέθηκε λύση στο πρόβλημά τους. Έτσι, ώσπου να «ξανασηκώσουν κεφάλι», θα διαβιούν με ανθρώπινες συνθήκες.

Οι Ιταλίδες δημοσιογράφοι ζήτησαν να γνωρίσουν την Τατιάνα Στεφανίδου, διότι πέραν από την περίπτωση της ανέχειας και της δυστυχίας, εστίασαν στο γεγονός ότι «η κρίση στην Ελλάδα αύξησε την κοινωνική ευαισθησία, ο κόσμος δείχνει αλληλεγγύη και φτωχοί άνθρωποι δίνουν από το υστέρημά τους για να συνδράμουν… τους φτωχότερους».

Οι Ιταλίδες δημοσιογράφοι  είχαν πληροφορηθεί και την περίπτωση των φοιτητών, που έχασαν τη ζωή τους στη Λάρισα από αυτοσχέδιο μαγκάλι και ζήτησαν το απόσπασμα της εκπομπής, στο οποίο μιλάει ο πατέρας ενός από τα αδικοχαμένα παιδιά.

Το αφιέρωμα στην Ελλάδα, με την συνέντευξη της Τατιάνας Στεφανίδου, θα προβληθεί τη Δευτέρα 11/3 από το Ιταλικό κανάλι και την εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου και διεθνούς ενδιαφέροντος «Terra» (γη).

Η Ολυμπιονίκης Ειρήνη Αϊνδηλή αποκαλύπτει: "Πριν τους αγώνες έτρωγα μόνο ένα γιαούρτι"

Η Ολυμπιονίκης του ανσάμπλ Ειρήνη Αϊνδιλή μίλησε στην Τατιάνα για τις διατροφικές διαταραχές που είχε κατά την περίοδο που έκανε πρωταθλητισμό στην ρυθμική γυμναστική.

 Η αθλήτρια παραδέχθηκε ότι έγινε βουλιμική και ότι ζούσε μόνο με ένα γιαούρτι την ημέρα πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας για να μπορεί να χάσει βάρος. Ακόμα, αποκάλυψε στην εκπομπή Μίλα και άλλες λεπτομέρειες από την ζωή της και των συναθλητριών της εκείνη την εποχή.
Το βάρος μου είχε γίνει εμμονή, αναφέρει χαρακτηριστικά και μας περιγράφει πως ζυγιζόταν πολλές φορές την ημέρα για να σιγουρευτεί ότι δεμ έχει παχύνει ενώ χρειάστηκε να φύγει στο εξωτερικό για να γίνει γίνει καλά.

Δες όλα όσα αποκάλυψε στην Τατιάνα!

ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΪ ΤΖΑΓΚΕΡ Η νέα μούσα του Roberto Cavalli


Όλο και πιο περιζήτητη είναι τον τελευταίο καιρό η κόρη του Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger), που βλέπει την καριέρα της στο χώρο του μόντελινγκ να εκτοξεύεται!

Η Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ (Georgia May Jagger) είναι το νέο πρόσωπο του ολοκαίνουργιου αρώματος "Just Cavalli" του οίκου.

"Ήταν η καλύτερη επιλογή" δήλωσε ο Ρομπέρτο Καβάλι (Roberto Cavalli) και πρόσθεσε: "Θέλαμε μία γυναίκα που να είναι ροκ, σαγηνευτική, αθώα, παιχνιδιάρα σαν το άρωμα… Όλα αυτά τα βρήκαμε στην Τζόρτζια!".

Η ξανθιά καλλονή είναι άκρως αποκαλυπτική και αισθησιακή στο διαφημιστικό σποτ του οίκου και μάλιστα αφήνεται στα χάδια και τα φιλιά ενός μελαχρινού άνδρα, φορώντας μονάχα τα εσώρουχά της.

"Ο Καβάλι είναι ένας από τους αγαπημένους μου σχεδιαστές" ανέφερε η Τζάγκερ και συμπλήρωσε: "Το νέο άρωμά του είναι σέξι, δροσερό και νεανικό".

Δείτε την Τζόρτζια στη διαφημιστική καμπάνια του αρώματος και σε ένα βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Enhanced by Zemanta

Νίκος Οικονομόπουλος: Θέλει να ντυθεί γαμπρός και να κάνει οικογένεια!


Την επιθυμία του να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησία και να κάνει οικογένεια και παιδιά αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο γνωστός ερμηνευτής δηλώνει έτοιμος να ντυθεί γαμπρός και μιλά για την ιδανική σύντροφο.

“Μου αρέσει η οικογένεια και τα πολλά παιδιά. Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής κάθε ανθρώπου”, δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Εγώ”.

Μιλώντας για τις σχέσεις μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχει ενθουσιαστεί πολλές φορές, αλλά την κατάλληλη γυναίκα δεν την έχει βρει ακόμα! “Πιστεύω ότι θα έρθει η κατάλληλη”, σημειώνει.

Αναφερόμενος στο ότι έγινε γνωστός μέσα από τηλεοπτική εκπομπή, ο τραγουδιστής τονίζει πως επρόκειτο για talent show και όχι για ριάλιτι, στο οποίο θα ξαναπήγαινε. “Δεν υπάρχει κανένας εύκολος δρόμος. Πήγα σε ένα talent show για να προσπαθήσω να αναδείξω το ταλέντο μου. Με την προσπάθειά μου και κόπο μου κατάφερα ό,τι έχω φτιάξει μέχρι στιγμής, είτε αυτό είναι λίγο, είτε πολύ...”

Για τις δυσκολίες που πέρασε σε νεαρή ηλικία εξομολογήθηκε: “Από μικρή ηλικία έχω περάσει πολλές δοκιμασίες. Δόξα τω Θεώ, τα κατάφερα σε όλους τους τομείς και είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που η ζωή μου πήγε μπροστά. Το ίδιο εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ζήσει δύσκολες καταστάσεις”.

Μάθε περισσότερα στο “Εγώ” που κυκλοφορεί!

Ο Γιώργος Λιάγκας «σκίζει» τα χιόνια

Δεινός κολυμβητής και φοβερός τενίστας! Αν νομίζετε ότι αυτά είναι τα μόνα σπορ που αγαπά ο Γιώργος Λιάγκας κάνετε λάθος. 

Ο παρουσιαστής τα πάει εξίσου καλά και στο… σκι.

'Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό ΟΚ, ο Γιώργος άφησε την Φαίη στο σπίτι, φόρεσε τον απαραίτητο εξοπλισμό και κατέβηκε με χάρη και στυλ… επαγγελματία την πίστα Ερμής στα Κελάρια.

Ο Γιώργος ήταν μόνος του, καθώς αποχωρίστηκε για λίγο τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά και τον γιο του, Γιάννη και έκανε μια μικρή απόδραση στον Παρνασσό.

Λυδία Κονιόρδου: ''Έχω κόψει τη βενζίνη και τη θέρμανση λόγω κρίσης''


Η Λυδία Κονιόρδου είναι μία από τις καλύτερες Ελληνίδες τραγωδούς και έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, μας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της η οποία προσαρμόστηκε στις σημερινές οικονομικές συνθήκες του τόπου. Μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα για το πόσο την έχει επηρεάσει η κρίση εξηγεί πως δεν μπορεί να ανάψει ούτε καν τη θέρμανση στο σπίτι της.

“Έχω κόψει τη βενζίνη και τη θέρμανση. Δεν μπορώ να πληρώσω κάποιες εισφορές στην Εφορία που ήρθαν από το πουθενά. Δεν χρησιμοποιώ κεντρική θέρμανση. Έχω ξαναβάλει την παλιά σόμπα πετρελαίου, που είχα πριν από τριάντα χρόνια στα Εξάρχεια, η οποία καίει πολύ λιγότερο. Ζω στο μισό σπίτι. Το σαλόνι είναι κλειστό. Κυκλοφορώ στο δρόμο με παπάκι και ποδήλατο. Αγοράζω τα απολύτως απαραίτητα και κάνω έξτρα δουλειές”, αναφέρει χαρακτηριστικά

Σε ένα μικρό κήπο που καλλιεργεί τα λαχανικά της και μπορεί εύκολα να μαζέψει τα απαραίτητα και να φτιάξει ένα φαγητό, όπως περιγράφει η ίδια σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της. Παρόλα αυτά δηλώνει αισιόδοξη και δυνατή για το μέλλον ενώ νιώθει τυχερή που έχει δουλειά.

Κάτι Ψήνεται: Eρωτευμένη με τον άνδρα της και οτιδήποτε ιταλικό

Η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών στις 20:00 συνεχίζεται με νέα επεισόδια! Το Κάτι Ψήνεται επέστρεψε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με νέους επίδοξους οικοδεσπότες και ολοκαίνουργια ευφάνταστα πιάτα.

Την εβδομάδα 11 με 15 Μαρτίου, το Κάτι Ψήνεται ταξιδεύει στην Αθήνα με την Ελένη, τον Αλέξανδρο, τη Βικτώρια, τον Γιώργο και τη Μαρία.

Τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει η Ελένη.
Πρώτη στην κουζίνα μπαίνει η  Ελένη, η οποία είναι ερωτευμένη με τον άνδρα της και οτιδήποτε ιταλικό. Θα μπορέσει η ανοιχτόκαρδη οικοδέσποινα να κερδίσει τις εντυπώσεις με το μενού της και να κερδίσει το έπαθλο των €1500;
Κάτι ψήνεται  στην κουζίνα της Ελένης
Η παρέα από την Αθήνα συναντιέται στο πρώτο δείπνο με την οικοδέσποινα να ευελπιστεί να κερδίσει τις εντυπώσεις των τεσσάρων αγνώστων καλεσμένων της. Πόσο γρήγορα θα δέσει η παρέα και τι εντυπώσεις θα αφήσουν τα πιάτα της;

Την Τρίτη, 12 Μαρτίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει ο Αλέξανδρος.
Ο οικοδεσπότης της Τρίτης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ο ετοιμόλογος και πολυάσχολος Αλέξανδρος μπαίνει δυναμικά στην κουζίνα με σκοπό να θέσει υποψηφιότητα για την πρώτη θέση. Πώς θα περάσει η παρέα στο δεύτερο δείπνο της εβδομάδας;
Κάτι ψήνεται στην κουζίνα του Αλέξανδρου
Απολαύστε τον Αλέξανδρο να μαγειρεύει σύγχρονα αλλά και παραδοσιακά πιάτα με αποκορύφωμα τα χειροποίητα μακαρόνια του. Πώς θα κρίνει η παρέα τις γεύσεις του; Θα καταφέρει να ανέβει πρώτος στον πίνακα της βαθμολογίας;

Την Τετάρτη, 13 Μαρτίου στην κουζίνα μπαίνει η Βικτώρια.
Με σύμμαχο τα παραδοσιακά πιάτα  της πατρίδας της, της μακρινής Ουκρανίας, μπαίνει στην κουζίνα προκειμένου να είναι αυτή που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και να βάλει υποψηφιότητα για την πρώτη θέση.
Κάτι  ψήνεται στην κουζίνα Βικτώριας
Πώς θα κυλήσει η βραδιά στο σπίτι της Βικτώριας; Θα καταφέρει να ευχαριστήσει γευστικά τους απαιτητικούς της καλεσμένους της;

Την Πέμπτη, 14 Μαρτίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει o Γιώργος.
Την Πέμπτη, τραπέζι για  πέντε στρώνει ο Γιώργος. Ένας σπουδαστής Αυτοματισμού αλλά χωρίς εμπειρία στις μαγειρικές δραστηριότητες. Για πρώτη φορά σχεδόν αφήνει τα εργαλεία και πιάνει κουτάλες και μαχαίρια για να φέρει εις πέρας την πιο δύσκολη αποστολή που του έχει ανατεθεί.
Κάτι  ψήνεται στην κουζίνα του Γιώργου
Ο συμπαθής φοιτητής μπαίνει  στην κουζίνα και στην κυριολεξία χάνει τα αυγά και τα πασχάλια. Πόσο χορτάτοι θα φύγουν οι καλεσμένοι του;

Την Παρασκευή, 15 Μαρτίου μαγειρική αυλαία ρίχνει η Μαρία.
Η δυναμική Μαρία υποδέχεται για τελευταία φορά την παρέα της Αθήνας. Η πάντα κοκέτα και καλοντυμένη Μαρία δίνει το δικό της μαγειρικό, και όχι μόνο, ρεσιτάλ στην κουζίνα. Θα είναι δυνατό το χειροκρότημα απο το ακροατήριο στο τέλος της βραδιάς;
Κάτι  ψήνεται στην κουζίνα της Ελένης
Η μαγειρική αυλαία στην Αθήνα πέφτει στο σπίτι της Μαρίας, η οποία θα προσπαθήσει να σαγηνεύσει τους καλεσμένους της στο τελευταίο δείπνο της εβδομάδας. Πόση επιτυχία θα έχει το «Γλου Γλου Μπιφτέκ» της; Πόσο «Σκληρή» θα είναι η «Τάρτα» που θα σερβίρει;

Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των €1500;

Όλες οι συνταγές, καθώς  και η βαθμολογία των διαγωνιζομένων, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της  εκπομπής www.katipsinetai.gr.

Κάτι  Ψήνεται, η αγαπημένη συνήθεια των 20:00, για άλλη μια σεζόν στον Alpha!

ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ Άναψε "φωτιές" στο twitter!


Αναμφισβήτητα η Σόφη Πασχάλη διαθέτει ένα κορμί που θα ζήλευαν πολλές.

Όμως καθημερινά δίνει σκληρή "μάχη" προκειμένου να το διατηρεί.

Το απόγευμα της Πέμπτης 7 Μαρτίου μάλιστα βοήθησε και τις διαδικτυακές της φίλες να αποκτήσουν κοιλιακούς. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στο twitter "τρέλανε" τον ανδρικό πληθυσμό.

"Αυτή η άσκηση κορίτσια γυμνάζει όλες τις μυικές ομάδες. Δοκιμάστε την... κάνει δουλειά" ήταν το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία.

Όπως αντιλαμβάνεστε οι άνδρες χάζευαν το κορμί της ενώ οι γυναίκες προσπαθούσαν να αντιγράψουν κατά γράμμα τις οδηγίες της!

Κ. Γερονικολού: Ταξίδεψε στην Αίγινα σε ρόλο μοντέλου!


Ως την όμορφη Αίγινα ταξίδεψε η Κατερίνα Γερονικολού και αναλαμβάνοντας ρόλο μοντέλου φωτογραφήθηκε για την καλοκαιρινή collection γνωστής εταιρείας ρούχων.

Η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα απολαύσαμε μέσα από το ρόλο της στην ταινία “Η αγάπη έρχεται στο τέλος” φόρεσε τα καλοκαιρινά της και πόζαρε όλο χάρη για το lookbook του φετινού καλοκαιριού της Raxevsky.

Με φόντο τις άμαξες με τα αλογάκια, τα πολύχρωμα μανάβικα στην προβλήτα, τα ψαροκάικα, τα γραφικά ουζερί και τα εκκλησάκια η νεαρή ηθοποιός μας ταξιδεύει στα μαγικά τοπία του νησιού, φορώντας ξεχωριστές δημιουργίες.

Αντωνία Καλλιμούκου: Δεν είμαι η πανελίστρια με το κύκλωμα της Βουλγαρίας


Έξαλλη με τις φήμες που θέλουν την ίδια να είναι η πανελίστρια που συνελήφθη για πορνεία στη Βουλγαρία δηλώνει η παρουσιάστρια Αντωνία Καλλιμούκου.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής του Extra «Αποκάλυψη live» που της τηλεφώνησε για να τη ρωτήσει αν εκέινη είναι η πρώην εστεμμένη καλλιστείων και πανελίστρια καθημερινής εκπομπής για την οποία γίνεται λόγος τις τελευταίες ημέρες.

Η Αντωνία είπε ότι δεν ξέρει από πού ξεκίνησε όλο αυτό και τόνισε ότι κανένας δεν μπορεί να θίγει με αυτόν τον τρόπο την αξιοπρέπειά της

Μάλιστα, προειδοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε την εμπλέκει σε αυτή την υπόθεση «φούσκα», όπως την χαρακτήρισε.

«Για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα λοιπόν σας λέω ότι νομίζω ότι η υπόθεση αυτή είναι μια φούσκα γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία και δεν υπογράφει ο μάγκας το άρθρο. Αν ισχύει να βγουν, να πουν το όνομα για να μην παίρνει η μπάλα , άλλα άτομα που κολλάνε σε αυτό το θέμα γιατί όταν σου κολλάει μια ρετσινιά δύσκολα βγαίνει. Αν όπως έχω ακούσει κυκλοφορεί το όνομά μου, καλό είναι να το σταματήσει όποιος το έχει ξεκινήσει γιατί δε θα κάτσω έτσι», είπε.

«Δεν μπορώ να σας πω τίποτα γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό το γεγονός, αν έχει συμβεί. Αν υπάρχει σύλληψη, αν υπάρχει τέτοια κοπέλα. Από την άλλη είναι η εξουσία που έχουν κάποιοι άνθρωποι να γράφουν χωρίς να υπογράφουν. Να γράφουν ότι τους κατεβαίνει στο κεφάλι τους και μετά να περιγράφουν τον οποιονδήποτε που μπορεί να φωτογραφίζουν», πρόσθεσε το πρώην μοντέλο.

Σάκης - Κάτια: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού!


Οι υποχρεώσεις του Σάκη Ρουβά στη Θεσσαλονίκη των κρατούν για λίγο μακριά από την αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη και τα τρία παιδιά τους. Ωστόσο το ζευγάρι φροντίζει πάντα να αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο. Ο φωτογραφικός φακός του απαθανάτισε σε μία από τις βραδινές τους εξόδους ως ζευγάρι, στην πρώτη μετά την γέννηση της δεύτερης κόρης τους.

Ντυμένοι ταιριαστά αφού προτίμησαν και οι δύο casual chic τζιν και δερμάτινα τζάκετ απόλαυσαν το γεύμα τους σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι.

Λάτρεις του καλού φαγητού και οι δύο επιλέγουν πολλές φορές να δοκιμάζουν διαφορετικές γεύσεις. Άλλωστε η Κάτια έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και δεν έχει κανένα λόγο να αγχώνεται για τις θερμίδες...

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί

Μιμή Ντενίση: «Με έχει μαδήσει η εφορία»


Η Μιμή Ντενίση μίλησε στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει αγοράσει σπίτι στην Κύπρο και στην Γαλλία.

Η ηθοποιός σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ψάχνω να πουλήσω κάποιο από τα ακίνητά μου, γιατί μ΄ έχει μαδήσει η εφορία. Είμαστε για αγορές τώρα;».

«Είχα πολλές ευκαιρίες στην ζωή μου να ζήσω αλλού. Σε μέρη όπως η Αμερική ή η Γαλλία. Αλλά αγαπώ την Ελλάδα και μου αρέσει να είμαι εδώ. Προφανώς και μου αρέσει να δουλεύω στην Κύπρο 2-3 μήνες το χρόνο. Αλλά όχι να μετακομίσω. Γιατί εδώ, επειδή η τρίχα γίνεται τριχιά, διάβασα για τα πόσα σπίτια έχω αγοράσει στην Κύπρο ή στην Γαλλία. Δεν έχω αγοράσει κανένα σπίτι πουθενά», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δείτε βίντεο

Δ. Βανδή: Το γλέντι με τις ρακές στην Κρήτη!


Στην Κρήτη βρέθηκε την Τσικνοπέμπτη η Δέσποινα Βανδή και γλέντησε με παραδοσιακό τρόπο την μέρα αυτή. Με κοχλιούς που είναι από τα χαρακτηριστικά εδέσματα αλλά και ρακί τίμησε την μέρα αυτή έχοντας πολύ κέφι.

Δεν παρέλειψε φυσικά να ανεβάσει και φωτογραφίες στο instagram αποκαλύπτοντας πως στην παρέα της ήταν και ο Αντύπας.

Μπορεί οι δύο τραγουδιστές να μην ντύθηκαν αποκριάτικα όπως η υπόλοιπη παρέα αλλά σίγουρα το χάρηκαν το ίδιο και μπήκανσ το κλίμα χρησιμοποιώντας αποκριάτικα αξεσουάρ.

Σοκαρισμένος ο σύντροφος της πανελίστριας που συνελήφθη στο Μπάνσκο!


Σοκαρισμένος παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις ο σύντροφος της πανελίστριας που συνελήφθη για πορνεία στo Mπάνσκο της Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Μεσημεριανής Μελέτης», ο γοητευτικός σύντροφος της πανελίστριας, ο οποίος ποτέ δε φανταζόταν ότι η συνεσταλμένη κοπέλα που γνώρισε στους γονείς του θα γινόταν πρωταγωνίστρια σε ροζ σκάνδαλο, είναι έτοιμος να δώσει τέλος στην τρίχρονη σχέση τους.

Την ίδια ώρα, η εντυπωσιακή καλλονή βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση καθώς τρέμει στην ιδέα της δημοσίευσης του ονόματος της.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή του Star, αισθάνεται προδομένη αφού οι άντρες που διαχειρίζονταν το κύκλωμα είχαν διαβεβαιώσει ότι τα πάντα είναι καλά οργανωμένα και ότι η ίδια θα ήταν ασφαλής.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...