Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ο Νίκος Παπάζογλου έδωσε τη δική του «μάχη» και κέρδισε!

Ένα πρόβλημα υγείας, όπως αναφέρει σήμερα η «Espresso», ανάγκασε τον Νίκο Παπάζογλου να αποτραβηχτεί προσωρινά από το τραγούδι. Απομονώθηκε στο νησί του, τη Νίσυρο, για να βρει την ψυχική του ηρεμία και να βγει όρθιος από τη μάχη του. Και τα κατάφερε. 

Με αξιοπρέπεια, ησυχία και ηρεμία: όπως φερόταν πάντα στην προσωπική αλλά και επαγγελματική του ζωή.

«Τώρα είμαι καλά, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη» είπε ο τραγουδοποιός με τη χαρακτηριστική βαθιά και ευγενική φωνή. Θα επιστρέψει, όμως, στο τραγούδι; «Έχω αρχίσει να μπαίνω στη διαδικασία αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμη. Γίνονται συζητήσεις».

Ο Νίκος δημιούργησε «σχολή» με το ύφος του, τη γνωστή σχολή της Θεσσαλονίκης. Προσδιορίζοντάς τον οι λέξεις επανακτούν την πραγματική τους αξία: αληθινός, ουσιώδης, σεμνός, ήρεμος, ολιγαρκής, ευαίσθητος άνθρωπος που έχει επιλέξει να ζει όπως ακριβώς θέλει: στους δικούς του ρυθμούς. 

Εξαιρετικά βαθιά φωνή, γνώριμη για το λυγμό της, χαρακτηριστική για το χρώμα της. Όλα αυτά τα στοιχεία μαζί, δημιούργησαν μια μοναδικά ερωτική σχέση με το κοινό του.

Στο σφυρί ακίνητα του Βοσκόπουλου

Στο σφυρί θα βγάλει το υπουργείο Οικονομικών την ακίνητη περιουσία του Τόλη Βοσκόπουλου, εξαιτίας των οφειλών ύψους 5,5 εκατ. ευρώ στην Εφορία από φόρους εισοδήματος, πρόστιμα και προσαυξήσεις. 
Αυτό γράφει η εφημερίδα VETO  που κυκλοφορεί την Κυριακή επικαλούμενη πηγές του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο «έχει δώσει οδηγίες στην αρμόδια ΔΟΥ για τις άμεσες ενέργειες προς αναγκαστική είσπραξη των απαιτήσεων μέσω πλειστηριασμών». Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου έδωσε εντολή για τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης για τη «διερεύνηση τυχόν παραλείψεων», καθώς η εκκρεμότητα του κ. Βοσκόπουλου έναντι της Εφορίας μετρά ούτε λίγο ούτε πολύ 17 ολόκληρα χρόνια. «Ο νόμος θα εφαρμοστεί στο ακέραιο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση μεγαλοοφειλέτη», τονίζεται στην ανακοίνωση. 

Ο κ. Βοσκόπουλος οφείλει στην Εφορία από φόρους εισοδήματος 3,169 εκατ. ευρώ, στα οποία προστίθενται προσαυξήσεις 2,315 εκατ. ευρώ και τέλη 17.365 ευρώ. Για τον λόγο αυτό, η αρμόδια Εφορία έχει εγγράψει πέντε υποθήκες σε ακίνητά του και έχουν ήδη ασκηθεί και δύο ποινικές διώξεις για χρέη προς το Δημόσιο κατά τα έτη 2006 και 2009, οι οποίες όμως δεν έχουν ακόμα εκδικασθεί λόγω αναβολών στα δικαστήρια. Παράλληλα η Εφορία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, έχει προβεί στη δέσμευση ακινήτων του κ. Βοσκόπουλου. 

Το υπουργείο Οικονομικών αναγνωρίζει ότι «προφανώς δεν υπήρξαν επαρκή» τα μέτρα που είχαν ληφθεί για την είσπραξη της μεγάλης αυτής οφειλής. Το θέμα του κ. Βοσκόπουλου είχε ανακινηθεί από το 1993, από τον τότε υφυπουργό Οικονομικών και νυν γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Δ. Γεωργακόπουλο. Εκτοτε, όπως επισημαίνουν εφοριακοί, μέσω της κλασικής- για τους περισσότερους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου- μεθόδου της προσφυγής στη Δικαιοσύνη και των διαρκών αναβολών, το χρέος παρέμενε στα χαρτιά. Παρά την εγγραφή υποθήκης σε ακίνητα του γνωστού τραγουδιστή, η αρμόδια Εφορία δεν προέβη σε πλειστηριασμό των ακινήτων για την εξόφληση του χρέους και η περίπτωση δεν είναι η μοναδική. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του κ. Βοσκόπουλου και μέχρι χθες υφυπουργός Πολιτισμού Α. Γκερέκου, είχε προχωρήσει σε διαχωρισμό χρεών έναντι του συζύγου της στην Εφορία. Οπως λένε εφοριακοί, πρόκειται για μια συνηθισμένη διαδικασία κυρίως μεταξύ συζύγων σε διάσταση, σύμφωνα με την οποία η Εφορία, κατόπιν σχετικής αίτησης, δέχεται ξεχωριστή εξόφληση των φόρων που αναλογούν στο ζευγάρι, όπως επιμερίζονται στην κοινή φορολογική δήλωση.


 Η απάντηση



Σε χρόνο προγενέστερο από τη γνωριμία του με τη σημερινή σύζυγό του, υφυπουργό Τουρισμού κ. Αντζελα Γκερέκου, τοποθετεί ο τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος τις φορολογικές του εκκρεμότητες που τον έχουν φέρει αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη. Υποστηρίζει μάλιστα ότι αποτελούν «παρακλάδι» παλαιότερης δικαστικής διαμάχης που είχε, φωτογραφίζοντας ευθέως την πρώην σύζυγό του. 

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, εις βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή και οι δύο δικογραφίες που τον αφορούν έχουν προσδιοριστεί να εκδικαστούν τον Σεπτέμβριο του 2010 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, θεωρεί, όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του, ότι η δημοσιοποίηση του θέματος «έχει εμένα ως εμφανή στόχο, αλλά ουσιαστικώς άλλον πλήττει». 

Ο τραγουδιστής, δίνοντας τη δική του εκδοχή για την υπόθεση των ληξιπρόθεσμων οφειλών ύψους περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να οφείλει στην Εφορία, απαντά λέγοντας ότι: «Η φορολογική υποχρέωση, η οποία εκκρεμεί ακόμη στα δικαστήρια, γεννήθηκε σε χρόνο κατά τον οποίο δεν γνώριζα καν τη σημερινή σύζυγό μου και δεν σχετίζεται ούτε κατ΄ ελάχιστο με την ίδια. Αλλη ήταν τότε η συζυγική μου σχέση». 

Πάντως, εκτός από την ποινική εκκρεμότητα, ο Τ. Βοσκόπουλος έχει προσφύγει και στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας, όπως διευκρινίζει όχι τη διαγραφή του χρέους, αλλά «τη διαγραφή των προσαυξήσεων και την άρση των βαρών, ώστε να πωληθούν τα ακίνητά μου και να εισπράξει η Εφορία το τίμημα αντί του μικρότερου που ο πλειστηριασμός θα απέφερε». 


Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
Σε δήλωσή του υποστηρίζει ότι τα χρέη δημιουργήθηκαν πριν καν γνωρίσει τη σύζυγό του

Στο πόθεν έσχες δήλωνε 3.000 ευρώ τον μήνα
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δημήτρης Τζάθας 

ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ από 3.000 ευρώ τον μήνα δήλωσε στο πόθεν έσχες του 2008 για το προηγούμενο οικονομικό έτος ο γνωστός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος, σύζυγος της υφυπουργού Τουρισμού Αντζελας Γκερέκου. Ο κ. Βοσκόπουλος εμφανίζεται να έχει ετήσια εισοδήματα για εκείνη τη χρονιά (2007) 

34.995,69 ευρώ και καταθέσεις 2.144,30 ευρώ ενώ η αντίστοιχη ετήσια αποζημίωση της υφυπουργού ανέρχονταν στα 95.530,54 ευρώ, με καταθέσεις 100.989 ευρώ. 

Ο γνωστός τραγουδιστής, σύμφωνα πάντα με την κοινή δήλωσή τους πόθεν έσχες, εμφανιζόταν τη συγκεκριμένη περίοδο να έχει την πλήρη κυριότητα τριών διαμερισμάτων στην 3ης Σεπτεμβρίου (97, 98 και 99 τ.μ. αντίστοιχα) που τα απέκτησε το 1975, άλλα τέσσερα διαμερίσματα 38 τ.μ. το καθένα που φέρεται να είναι το πατρικό του στον Κορυδαλλό καθώς και άλλες δύο ιδιοκτησίες γης στους Αγίους Θεοδώρους στη Φθιώτιδα για τις οποίες δεν αναγράφει στο πόθεν έσχες ούτε το εμβαδόν τους αλλά ούτε και τον χρόνο κτήσης τους. 

Ο ίδιος επίσης εμφανίζεται να έχει στην κυριότητά του αυτοκίνητο Ι.Χ. 3.600 κ.εκ. που το απέκτησε το 1977, σε αντίθεση με τη σύζυγό του η οποία είναι κάτοχος τεσσάρων αυτοκινήτων (3.200, 1.600, 3.000 και 1.600 κ.εκ. αντίστοιχα) ενώ εκείνη τη χρονιά (2007) πούλησε ένα άλλο Ι. Χ 1.300 κ.εκ. αντί 2.000 ευρώ. Η υφυπουργός Τουρισμού στο ίδιο πόθεν έσχες εμφανίζεται να έχει μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία από τον σύζυγό της. Και συγκεκριμένα ένα διαμέρισμα 74 τ.μ. και μία αποθήκη 8 τ.μ. στην οδό Νικηφόρου Ουρανού στη Νεάπολη κοντά στον περιφερειακό του Λυκαβηττού στην Αθήνα, ένα διαμέρισμα 189 τ.μ, μία οικία 192 τ.μ., δύο οικόπεδα (έξι και τεσσάρων στρεμμάτων αντίστοιχα) και δύο αγροτεμάχια (επτά και δυόμισι στρεμμάτων περίπου) στην Κέρκυρα. Ακόμη φέρεται στη δήλωσή της να κατέχει 13.831 μετοχές σε διάφορες εταιρείες, αξίας κτήσης 209.076,80 ευρώ. 

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Απάτη εκατομμυρίων αποκάλυψε η Uma Thurman

Thurman Uma at CannesImage via Wikipedia
Να συλλάβουν έναν απατεώνα που αποσπούσε χρηματικά ποσά από επωνύμους βοήθησε τις αρχές η Uma Thurman,  Η γνωστή ηθοποιός έπεσε και η ίδια θύμα, όμως, οι ενέργειές της οδήγησαν τον απατεώνα στο σκαμνί!

Η Thumrna είχε εμπιστευτεί στον Kenneth Starr, οικονομικό σύμβουλο πολλών διάσημων Νέοϋορκέζων, περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια. Toίδιο είχαν κάνει κι άλλοι celebrities, όπως ο σκηνοθέτης Mike Nichols, ο ηθοποιός Ewsley Snipes και η φωτογράφος Anna Leibovitz.

Ο 66χρονος πλησίαζε τους επώνυμους και τους έπειθε να του διαθέσουν χρήματα προκειμένου να τα επενδύσει και να τους επιστρέψει το ποσό στο πολλαπλάσιο.

Ωστόσο, είχε στήσει πυραμίδα, έδινε ψεύτικα στοιχεία για να φοροδιαφεύγει και αγόραζε πανάκριβα διαμερίσματα για την οικογένειά του χρησιμοποιώντας τα χρήματα των άλλων.

Εξοργισμένη που δεν έβλεπε την επένδυσή της να αποδίδει καρπούς, η Thurman εισέβαλε στο γραφείο του απατεώνα και απαίτησε τα χρήματά της. Πράγματι, ο Starr της επέστρεψε το ποσό την επομένη, ωστόσο, η κίνηση της ηθοποιού ήταν αρκετή για να ανακαλυφθεί η πυραμίδα που είχε στήσει!

Συνολικά, ο 66χρονος είχε καταφέρει να αποσπάει περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ίδιος ομολόγησε την ενοχή του και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ τα επώνυμα θύματά του έχουν κληθεί για να καταθέσουν στην δίκη.
Enhanced by Zemanta

Μιμή Ντενίση: «Εχω δοκιμάσει όλες τις δίαιτες που υπάρχουν!»

Την έχουμε συνηθίσει να μιλά για τις επαγγελματικές της επιτυχίες, για την πορεία του θεάτρου, ακόμη και τους συντρόφους της. Όμως, η Μιμή Ντενίση αποφάσισε να βγάλει προς τα έξω και άλλες πλευρές του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς της που ίσως ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαν γίνει γνωστές.

Εντελώς διαφορετική απ’ ό,τι την ξέραμε, η ηθοποιός μίλησε για την οικονομική κρίση και κατά πόσον αυτή την έχει επηρεάσει, ή την έχει αγχώσει, τόσο σε προσωπικό, όσο κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο: «Τα τελευταία χρόνια όλοι ζούσαμε χωρίς να σκεφτόμαστε τι ξοδεύουμε. Εγώ πια, παρ’όλο που δεν μπορείς να κάνεις οικονομία όταν αναλαμβάνεις μία παραγωγή στο θέατρο, είμαι πιο προσεκτική στις επιλογές μου. Μία μεγάλη παραγωγή που έχω στα σκαριά θα την ανεβάσω όταν ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο. Οι δουλειές που θα γίνονται, θα συρρικνωθούν, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Δεν βρίσκω το λόγο γιατί να υπάρχουν 300 θέατρα στην Αθήνα. Η κρίση σε ορισμένους τομείς θα κάνει καλό, γιατί στην ελληνική κοινωνία είναι σημαντικό το τι έχει κάποιος και όχι το ποιος είναι. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Δεν πρέπει να θεωρείται σπουδαία μία γυναίκα επειδή παντρεύτηκε έναν πλούσιο. Παλαιότερα, για να κάνεις ένα εξώφυλλο έπρεπε να έχεις κάνει κάτι. Τώρα εάν έχεις χρήματα  ή ωραία οπίσθια, μπορείς κάλλιστα να δεις τη φωτογραφία σου σε ένα περιοδικό. Εχουν ισοπεδωθεί τα πάντα. Ολοι αμόρφωτοι, μορφωμένοι, ταλαντούχοι, ατάλαντοι, έχουν γίνει το ίδιο και αυτό είναι άδικο γι’ αυτούς που αξίζουν πραγματικά».       

Είναι μία από τις σπάνιες φορές, που η ηθοποιός επικεντρώθηκε σε άλλα θέματα πέρα από τα επαγγελματικά της. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ, απάντησε χωρίς κανέναν δισταγμό στην ερώτηση εάν κάνει οικονομία: «Ντρέπομαι και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να διαθέσω για ένα φουστάνι 3.000 ευρώ, όταν κάποιοι περνούν το μήνα τους με 500 ευρώ. Το θεωρώ τρομερή ξεφτίλα όταν έχω τρεις ντουλάπες με ρούχα, να αγοράσω ένα ακόμα. Για να μην γράψουν ότι έβαλα το ίδιο. Θα το ξαναβάλω κι ας πουν ό, τι θέλουν».

Δήλωσε ακόμη και ότι πηγαίνει στην λαϊκή. Και γιατί να μην πηγαίνει άλλωστε, είναι η απάντηση. «Τρελαίνομαι να πηγαίνω στη λαϊκή, όπως και στο σούπερ μάρκετ και το κάνω πάντα μόνη μου. Τι φανταζόσουν ότι είμαι μέσα στη γυάλα; Με πολλούς από τους παραγωγούς μάλιστα πιάνουμε την κουβέντα για τις καλλιέργειες, γιατί έχω κι εγώ το μποστάνι μου στο κτήμα μου στην Μαλαισίνα».

Αυτή τη στιγμή ο γάμος δεν είναι κάτι που την απασχολεί. Παρ’όλα αυτά έχει αποφασίσει να μην σχολιάζει την προσωπική της ζωή. 
Πίστεψέ με όποιος λέει πολλά για την ιδιωτική του ζωή μάλλον δεν έχει, λέει χαρακτηριστικά.


Σε ό,τι αφορά την προσωπική της εικόνα και το εάν προσέχει την διατροφή της και το σώμα της, η Μιμή Ντενίση απάντησε: «Εχω δοκιμάσει όλες τις δίαιτες που υπάρχουν. Από αυτές που έτρωγα μόνο πρωτεϊνες, μέχρι και εκείνες που έτρωγα όλη μέρα ένα μαρούλι και λιποθυμούσα από την πείνα. Ηθελα πάντα να είμαι πιο αδύνατη και είμαι από αυτές που ζυγίζονται κάθε μέρα για να ελέγχουν το βάρος τους». Εχει κάνει μπότοξ και το λέει. Πάντως εάν κάνει λίφτινγκ δεν θα το πει γιατί δεν θεωρεί απαραίτητες τις ανακοινώσεις για αυτά τα θέματα.

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Οι διακοπές της Lady Gaga στην Ελλάδα

Από χθες το πρωί, στην Κρήτη ένα είναι το θέμα συζήτησης: Η πιο διάσημη περσόνα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, η Lady Gaga, βρίσκεται στο νησί!

Όπως μεταδίδει η ειδησεογραφική πύλη Cretalive, η ξανθιά εκκεντρική σταρ έφτασε στο Ηράκλειο λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της και δύο άνδρες της προσωπικής της φρουράς.

Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου είχαν ενημερωθεί από νωρίς για την υψηλή προσκεκλημένη και περίμεναν με αγωνία να δουν πως είναι από κοντά και κυρίως τι θα φοράει!

Μόνο που αυτή τη φορά η Lady Gaga τους απογοήτευσε, καθώς έφτασε ντυμένη απλά, με casual ρούχα!

Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο, η σταρ και η συντροφιά της επιβιβάστηκαν σε υπερπολυτελές αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς τη μαγευτική Ελούντα όπου θα περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης.
news24gr.blogspot.com
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Τζούλι Μασίνo: Bαφτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη!

Μετά από 27 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα η Τζούλι Μασίνο πήρε την απόφαση να βαφτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη.

Όπως είπε η ίδια ήταν κάτι που ήθελε πάρα πολύ να κάνει και τώρα ήρθε η ώρα. Η γνωστή δασκάλα ορθοφωνίας βάφτισε το κοριτσάκι μιας πολύ καλής της φίλης και του έδωσε το όνομά της.

Πίστεψε λοιπόν πως εκείνη ήταν η κατάλληλη στιγμή για να βαφτιστεί και η ίδια. Νονοί της, οι γονείς της μικρής Ιουλίας.

Πολύ συγκινημένη και γαλήνια μίλησε για αυτή την απόφασή της. Αποκάλυψε επίσης πως δεν το έχει πει ακόμα στους γονείς της γιατί θέλει να τους το ανακοινώσει από κοντά.

Η Ελεονώρα διαδήλωσε για τα αδέσποτα

Στο Σύνταγμα βρέθηκε σήμερα στης 11.30 το πρωί η Ελεωνόρα Μελέτη για να διαδηλώσει με αφορμή την ημέρα των δικαιωμάτων των ζώων.

Η ίδια είχε προαναγγείλει μέσα από την εκπομπή της πως επρόκειτο αμέσως μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στο κανάλι να βρεθεί στη διαδήλωση των φιλοζωικών οργανώσεων, καθώς έχει αποδείξει πολλές φορές την ευαισθησία της σε τέτοια θέματα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ , ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...