Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Στις φυλακές Αλικαρνασσού ο Μανώλης Κονταρός

Ο Μανόλης Κονταρός θα κάνει ζωντανή εμφάνισή με το συγκρότημά του σε φυλακές της ιδιαίτερης πατρίδας του. Το αυτοκινητικό ατύχημα που καθήλωσε τον τραγουδιστή για πολύ καιρό στο κρεβάτι στάθηκε αφορμή να προβληματιστεί σοβαρά και να βάλει νέους στόχους στη ζωή του.

Την Τρίτη ο δημοφιλής Κρητικός τραγουδιστής και δεξιοτέχνης στο λαγούτο θα τραγουδήσει για τους φυλακισμένους των φυλακών Αλικαρνασσού.

Ο Μανόλης Κονταρός θεωρεί πλέον προτεραιότητα στην καριέρα του το να συμμετάσχει σε κάθε είδους εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, είτε απευθύνονται σε ανθρώπους που είναι άρρωστοι και βρίσκονται σε ένα νοσοκομείο είτε είναι κρατούμενοι και περνάνε τη ζωή τους πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Για τον καλλιτέχνη αυτό που μετράει είναι το να καταφέρνει όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους ψυχαγωγεί και να τους κάνει να ξεχνάνε τα προβλήματά τους.

«Με μεγάλη χαρά συμμετέχω σε κάθε εκδήλωση ανθρωπιάς και αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι να κάνω τους ανθρώπους να διασκεδάζουν με τα τραγούδια μου. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκουμε χρόνο και να προσφέρουμε το περίσσευμα της αγάπης σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Δυστυχώς όλοι αυτοί στις μέρες μας είναι πάρα πολλοί» τονίζει ο καλλιτέχνης στην «Espresso».

Πριν από λίγες μέρες ο τραγουδιστής γιόρτασε τα γενέθλιά του παρέα με στενούς συγγενείς και καλούς φίλους του. Από τα οικεία του πρόσωπα έλαβε πολλά δώρα, αλλά για εκείνον το μεγαλύτερο δώρο γενεθλίων θα είναι αυτό που θα κάνει ο ίδιος στον εαυτό του τραγουδώντας στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Κατά τα άλλα, ο Μανόλης Κονταρός έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο κύκλο εμφανίσεων σε γνωστά κέντρα της πρωτεύουσας (συμπεριλαμβάνεται και το δικό του μαγαζί, η «Κιμωλία») αλλά και σε πολλές περιοχές της χώρας μας, δίνοντας βέβαια πάντα προτεραιότητα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ/espresso

Στη Ρόδο για γυρίσματα ο Γαβράς

Ο Μάνος Γαβράς βρέθηκε στη Ρόδο προκειμένου να συμμετάσχει στη σκανδιναβικής παραγωγής ταινία «Sune in Greece».

Η ταινία είναι βασισμένη σε παιδικό βιβλίο που επί χρόνια κυκλοφορεί στη Σκανδιναβία και τη Γερμανία, και περιγράφει τις περιπέτειες του μικρού Σουηδού Sune. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από το σκανδιναβικό και γερμανικό κοινό και θεωρείται ένα από τα best sellers της βόρειας Ευρώπης.

O Ελληνας ηθοποιός βρέθηκε το πρωί της προηγούμενης Κυριακής στην πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων προκειμένου να κάνει ένα guest στην ταινία.

Τόσο ο παραγωγός Patrick Ryborn όσο και ο σκηνοθέτης Hannes Holm θεώρησαν ότι είναι ο καταλληλότερος Ελληνας ηθοποιός να συμμετάσχει στην πολυδάπανη διεθνή παραγωγή, χάρη σε όσα έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό.

Ετσι ο Μάνος Γαβράς, παρά το ήδη βεβαρημένο πρόγραμμά του στη Νέα Υόρκη και το Λος Αντζελες, ήρθε για λίγες ημέρες στην Ελλάδα προκειμένου να υποδυθεί τον ξενοδόχο που υποδέχεται τον μικρό Sune και την οικογένειά του στο κοσμοπολίτικο νησί.

Ο ηθοποιός κατέφθασε στη Ρόδο από το Ηράκλειο της Κρήτης. Οι υποχρεώσεις του ήταν πολλές, αφού ουσιαστικά μόλις μέσα σε διάστημα δύο ημερών έπρεπε να ολοκληρώσει το set των γυρισμάτων στο οποίο συμμετείχε.

«Είναι πολύ χαρούμενος που συμμετάσχει σε μια εξαιρετική παραγωγή. Θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό να γίνονται διεθνείς παραγωγές στην Ελλάδα» τονίζει πρόσωπο του φιλικού του περιβάλλοντος, ενώ ο ίδιος ο ηθοποιός αναφέρει: «Είναι απαραίτητο, ειδικά αυτή την περίοδο κρίσης, να γίνονται παραγωγές στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη διαφήμιση για τη χώρα μας».

Ο Μάνος Γαβράς γνωρίζει καλά τη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα και θεωρεί πως με κάθε τρόπο είναι υποχρέωση του κάθε Ελληνα -όπου κι αν βρίσκεται- να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν σε εξωτερικούς χώρους στο νησί. Τόσο ο Μάνος Γαβράς όσο και οι παραγωγοί της ταινίας ήταν φανερά ενθουσιασμένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Το πρωί της Τρίτης ο ηθοποιός -και παραγωγός ταινιών πλέον- αναχώρησε από τη Ρόδο, και ήδη από την Πέμπτη βρίσκεται στην Αμερική.

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΡΑ!Ο ίδιος μοιράζεται το διάστημα των μηνών που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες μεταξύ της Νέας Υόρκης και του Λος Αντζελες. Στη Μέκκα του σινεμά βρίσκεται εξάλλου η νεοσύστατη εταιρεία που έχει με τον συνεργάτη του Αντώνη Χατζηαντωνά.

Οι δυο τους συνεργάζονται ως executive και associate producer στη δημιουργία της διεθνούς ταινίας The Battler, που αφορά την ιστορία ζωής ενός Αφροαμερικανού battler, ο οποίος από το 1950 βρέθηκε στον Λευκό Οίκο, δίπλα στα πολλούς προέδρους της Αμερικής.

«Είναι πολύ σημαντικό που τα ονόματά μας υπάρχουν σε μια τέτοια παραγωγή» τονίζει ο Μάνος Γαβράς, ο οποίος σε δύο εβδομάδες θα βρεθεί ως παραγωγός στο Μίσιγκαν μαζί με τους Οπρα Γουίνφρεϊ, Νικόλ Κίντμαν, Λίαμ Νίσον, Τζέιν Φόντα και πολλούς ακόμα διεθνείς ηθοποιούς.

Ο ίδιος αδημονεί για τη στιγμή που θα συναντήσει την «αυτοκράτειρα των media» Οπρα Γουίνφρεϊ αλλά και τον Λίαμ Νίσον που είναι ένας από τους αγαπημένος του ηθοποιούς.

Σκηνοθέτης του Battler είναι ο Λι Ντάνιελς που στο παρελθόν έχει προταθεί δύο φορές για Οσκαρ. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Ελληνας ηθοποιός ζει στο έπακρο το δικό του αμερικάνικο όνειρο. Το μόνο που μένει να ευχηθούμε είναι να συνεχιστεί με μεγάλες επιτυχίες!


ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΤΣΑΣ/espresso

Το πιο hot "ζευγάρι"

Αγκαλίτσα φωτογραφήθηκαν ο Αστον Κούτσερ και η Αλεσάντρα Αμπρόζιο. Οχι, μην πάει ο νους σας αμέσως στο πονηρό!

Απλώς οι δυο τους πόζαραν για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας Colcci!

Η βραζιλιάνικη εταιρεία διάλεξε ξανά τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα και μάλλον δικαιώθηκε, αφού Κούτσερ και Αμπρόζιο δείχνουν να έχουν την απαραίτητη χημεία για μια πετυχημένη φωτογράφηση.

Φορώντας μίνι φούστα με στρας και σέξι τζιν πουκάμισο που τονίζει το βαθύ ντεκολτέ της, η σέξι Αμπρόζιο αφήνει λίγα στη φαντασία.

Με αυτή τη φωτογράφηση, την πρώτη της μετά τη γέννα, η καυτή Βραζιλιάνα απέδειξε πόσο γρήγορα έχασε τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης και επανήλθε ακόμα πιο σέξι.

Εξίσου εντυπωσιακός ήταν και ο Αστον Κούτσερ -για μην τον αδικούμε- φορώντας λουλουδάτο πουκάμισο, ανοιχτό μέχρι τη μέση και ένα τριμμένο τζιν.

Στη φωτογράφηση, που έγινε στο Λος Αντζελες, δεν ήταν η πρώτη φορά που το λαμπερό δίδυμο συνεργάστηκε για τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Πριν από λίγους μήνες είχαν κάνει ακόμα μία φωτογράφηση, εξίσου σέξι με την τωρινή!


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΑΚΗΣ/espresso
Enhanced by Zemanta

Τάσος και Νένα αναβιώνουν το έθιμο του Κλήδονα

Ενα από τα πιο γνωστά έθιμα της Ελλάδας θα αναβιώσουν στο μαγαζί τους «το… πιο βρώμικο.com», στην πλατεία Μέμου του Κορυδαλλού, σήμερα το απόγευμα η Νένα Χρονοπούλου και ο «Ράμπο» των γηπέδων Τάσος Μητρόπουλος.

Καθώς είναι και οι δύο οπαδοί του ρομαντισμού, θέλοντας να θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια, αλλά και να προσφέρουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να ξεφύγουν από τα καθημερινά προβλήματα, αποφάσισαν να αναβιώσουν το έθιμο του Αγίου Ιωάννη του Κλήδονα.

Ετσι, το απόγευμα, παραμονή της μεγάλης θρησκευτικής εορτής, φίλοι και γνωστοί του αγαπημένου ζευγαριού της showbiz αλλά και πολλοί από τους πιστούς θαμώνες του μαγαζιού όχι απλώς θα παρευρεθούν στην πλατεία Μέμου, αλλά θα πηδήξουν πάνω από τις φωτιές που θα έχουν ανάψει εκεί.

Ούτως ή άλλως, κατά την παράδοση του θρησκευτικού εθίμου οι πιστοί άνοιγαν τον Κλήδονα λέγοντας διάφορα ποιηματάκια και στιχάκια και έπειτα άναβαν φωτιά και έκαιγαν τα στεφάνια του Μαγιού πηδώντας από πάνω της.

Το εντυπωσιακό θέαμα θα απολαύσουν όλοι όσοι αποφασίσουν να ανατρέξουν στις μνήμες των παιδικών τους χρόνων και να συμμετάσχουν σε αυτό. Σκοπός εξάλλου του ζευγαριού είναι να ανακαλύψουν οι νεότεροι φίλοι τους ένα έθιμο που επί χρόνια έχει ουσιαστικά χαθεί από τις γειτονιές της Αθήνας.

Νένα και Τάσος δεν κρύβουν ότι μεγάλωσαν σε λαϊκές συνοικίες. Γι’ αυτό και αποφάσισαν να γιορτάσουν αυτή την τόσο ιδιαίτερη γιορτή. Φυσικά, από τη βραδιά δεν θα λείπουν και τα πλούσια γαστρονομικά εδέσματα… Και επειδή η παράδοση το απαιτεί, θα υπάρχει μπόλικο ψητό γουρουνόπουλο και φυσικά άφθονη βαρελίσια μπίρα.

Το «παρών» θα δώσουν πολλά επώνυμα πρόσωπα που διατηρούν ουσιαστικά φιλικές σχέσεις με το αγαπημένο ζευγάρι. Ετσι, στην πλατεία Μέμου του Κορυδαλλού θα βρεθούν αρκετοί άνθρωποι από τον χώρο της τέχνης, αλλά και παλαίμαχοι παίκτες του Ολυμπιακού, που τόσο αγάπησε και λάτρεψε τον Τάσο Μητρόπουλο.

Και επειδή η… καλή μπάλα δεν έχει σύνορα, αλλά τη θαυμάζουν ακόμα και οι αντίπαλοι, στην όμορφη βραδιά θα δώσουν το «παρών» ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Προοδευτικής, Παναγιώτης Μαρουδιάς και Αργύρης Τσαουσάκης. Οσο για τα μικρά παιδιά; Το βέβαιο είναι πως όχι απλώς θα απολαύσουν τις φωτιές που θα έχουν στηθεί, αλλά θα παίξουν και θα φωτογραφηθούν με ένα πανέμορφο σκυριανό αλογάκι.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΤΣΑΣ/espresso

Ποια η αλήθεια για το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη;

​Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα, μιας και η φετινή σεζόν τελειώνει, για το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη αλλά και για τις σχέσεις της με το κανάλι της Κάνζας.

Τον Σεπτέμβριο του 2010 ο Alpha ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της γνωστής παρουσιάστριας αναφέροντας χαρακτηριστικά: «O Alpha με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, σχεδόν ένα χρόνο πριν από τη λήξη του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου της με το κανάλι. Ο σταθμός και η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσουν μαζί την πορεία τους μέχρι και τον Ιούλιο του 2013».

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Ελένη θα συνεχίσει στον Alpha αφού οι σχέσεις της με τον σταθμό παραμένουν πολύ καλές, διαψεύδοντας διάφορες φήμες για γκρίνιες και τιμωρίες. Άλλωστε η παρουσιάστρια είναι από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού.

Όσο για τις περικοπές στο συμβόλαιό της;
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ποτέ δεν έχει γίνει τέτοια συζήτηση με τη διοίκηση του σταθμού.
Ούτως ή άλλως, το συμβόλαιο που είχε υπογράψει τον Σεπτέμβριο του 2010 ήταν κατά 25% μειωμένο όσον αφορά στις αποδοχές της.

Πηγή: Εspresso

Με γαλανόλευκα καπέλα είδαν το ματς η Χρουσαλά με τη Μενούνος

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Μαρία Μενούνος η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με την οικογένειά της και όπως ήταν φυσικό είδε τον αγώνα της Εθνικής με τη φίλη της Μαριέττα Χρουσαλά.

Τα κορίτσια φόρεσαν τα γαλανόλευκα καπελάκια και στήθηκαν μπροστά στην οθόνη ελληνικής ταβέρνας. «Είμαστε όλοι Έλληνες! Euro 2012. Πάμε Ελλάδα!», έγραψε η Μαριέττα Χρουσαλά στο Twitter, ανεβάζοντας την φωτογραφία.

Στον Πόρο με το κρουαζιερόπλοιο Eclipse ο Αμπράμοβιτς

Στον Πόρο βρίσκεται ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος πραγματοποιεί κρουαζιέρα στο Αιγαίο με το θρυλικό πλέον, Eclipse, το μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο.

Η 170 μέτρων θαλαμηγός, μεταξύ άλλων διαθέτει: ελικοδρόμια, πισίνες, εκτοξευτήρες πυραύλων, μικρά υποβρύχια, αλεξίσφαιρα τζάμια, αλλά και ασπίδες τεχνολογίας laser για τα αδιάκριτα βλέμματα...

Στη μεγάλη παρέα του Ρώσου μεγιστάνα που θα απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας φημολογείται ότι συγκαταλέγεται και ο επιθετικός της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά.

ΔΕΙΤΕ: Σοκάρει φωτογραφία της Όλγας Φαρμάκη χωρίς μακιγιάζ...

Λένε ότι μια γυναίκα φαίνεται αν είναι όμορφη  όταν δεν έχει ίχνος  μακιγιάζ στο πρόσωπό της. 

 
Εντάξει από τη μία έχει βάση αυτό, γιατί
υπάρχουν και άλλες που όσο και να βαφτούν δεν βλέπονται. Στην προκειμένη περίπτωση δεν θέλω να κρίνω εγώ.

Θα βγάλετε μόνοι τα συμπεράσματα σας. Πάντως μπορώ μόνο να σχολιάσω
ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτή την εντυπωσιακή κοπέλα που θα δούμε στα περιοδικά, στην τηλεόραση ή στην βόλτα της.

Έχω μήπως άδικο; Η αν την συναντούσατε θα καταλαβαίνατε ότι είναι η Όλγα Φαρμάκη; Από το πρόσωπο…χλωμό…από το κορμί…μπορεί!




24ωρο

Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού σε ταινία του Παπακαλιάτη

Με επιτυχία ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες τα γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη ταινία «Αν», του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όπου πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Μάρω Κοντού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε στην Πλάκα προ ημερών μαζί με τους πρωταγωνιστές. Μπορεί ο υδράργυρος να έχει αγγίξει υψηλές θερμοκρασίες, όμως στην Πλάκα σημειώθηκαν... ακραία καιρικά φαινόμενα, με χιόνι και καταρρακτώδεις βροχές, για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Στην πολυαναμενόμενη ταινία, το ζευγάρι που πρωταγωνιστεί δίνει μία «μάχη» για την αγάπη.

«Είναι μια ερωτική ιστορία με φόντο την Αθήνα του σήμερα, μια ταινία που πραγματεύεται τον έρωτα, και τη μοναξιά, που κοιτάζει με ρομαντισμό την αθωότητα της παλιάς Αθήνας, ένα παραμύθι για τις σχέσεις», δήλωσε ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της ταινίας, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν στις επόμενες μέρες και το νέο αυτό εγχείρημα του ηθοποιού θα προβληθεί στις κινηματογράφικές αίθουσες στις 29 Νοεμβρίου.

Tάμτα - Γ. Μαζωνάκης: Πού διασκέδασαν το βράδυ της Τρίτης;

 Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε το επίσημο Opening Event του Reign Club στο Astir Palace Resort (Arion) στην Βουλιαγμένη.

Στο event παρευρέθηκαν celebrities από τον καλλιτεχνικό χώρο καθώς και από το χώρο του Αθλητισμού και της Μόδας και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη νέα αυτή προσπάθεια. Ανάμεσα τους ήταν η Τάμτα και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Τι έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στο twitter για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας

Για ακόμα μια φορά ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς απέδειξε την μεγάλη του αγάπη για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου , της οποίας παρακολουθεί πάντα όλους τους αγώνες.

Μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής, κόντρα στην Γερμανία, και παρά την ήττα, συνεχάρη όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην αποστολή της ομάδας για την Πολωνία, μέσω twitter.

«Η Εθνική μας στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μπράβο στα παιδιά μας!» έγραψε χαρακτηριστικά

Νέος έρωτας για τη Σοφία Αλιμπέρτη;

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο γοητευτικός νέος που τη συνοδεύει τελευταία αποτελούν - σύμφωνα με τις φήμες - το νέο hot ζευγάρι της σόουμπιζ...

Αχώριστοι είναι τον τελευταίο καιρό η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, σύμφωνα με το "Λοιπόν". 

Η παρουσιάστρια και πρώην συνεργάτης της τον τελευταίο καιρό κάνουν στενή παρέα και μάλιστα πέρασαν μαζί το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο.

Εκεί η Σοφία και ο Παναγιώτης, σύμφωνα με κατοίκους του νησιού, έκαναν στενή παρέα.

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ειδύλλιο ή απλά πρόκειται για μια βαθιά φιλία; Ο χρόνος θα δείξει.

Καθηλωμένος και με οξυγόνο ο Ανδρέας Μπάρκουλης

Δύσκολες ώρες περνά ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Ανδρέας Μπάρκουλης, καθώς βρίσκεται καθηλωμένος στο διαμέρισμά του, υποστηρίζεται με οξυγόνο και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή μετά την κολπική μαρμαρυγή που υπέστη πρόσφατα.

Ο ηθοποιός, οποίος έχει υπάρξει ένας από τους πιο γοητευτικούς ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 60', μιλώντας στο περιοδικό «Ciao» δε δείχνει καθόλου αισιόδοξος για την κατάσταση της υγείας του.

«Είμαι κλεισμένος στο σπίτι. Δεν μπορώ να σηκωθώ, παίρνω κάποια φάρμακα αλλά δε νιώθω καλά. Δεν μπορώ και δε βλέπω ελπίδες βελτίωσης».

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Νικόλ Κίντμαν: Εσβησε κεράκια σε ελληνικό εστιατόριο

Σε ελληνικό εστιατόριο στο Σίδνεϊ γιόρτασε τα 45α γενέθλιά της η Νικόλ Κίντμαν. Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός έδειχνε πολύ χαρούμενη και φρέσκια βγαίνοντας με τον σύζυγό της Κιθ Ερμπαν από το εστιατόριο «The Apollo» στο Ποτς Πόιντ.

Τη ζεστή ατμόσφαιρα του ελληνικού μαγαζιού έκανε ακόμα πιο ζεστή και η παρουσία των γονιών της Κίντμαν, Αντονι και Τζανέλ, που έδειχναν επίσης πολύ ευδιάθετοι μετά το πολύωρο δείπνο που συνοδεύτηκε από ελληνικά κρασιά και ούζο.

Εξαιτίας του κρύου, δεδομένου ότι η θερμοκρασία στο Σίδνεϊ δεν ξεπερνούσε τους 4 βαθμούς Κελσίου, η Κιντμαν είχε αφήσει τα δύο μικρά παιδιά της στο σπίτι, που βρίσκεται στην περιοχής Μίλσονς Πόιντ.

Η επιλογή του συγκεκριμένου εστιατορίου κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν αφού πρόκειται για ένα από τα πιο hot εστιατόρια του Σίδνεϊ που ελκύει την αφρόκρεμα της αυστραλιανής κοινωνίας και όχι μόνο.

Η μινιμαλιστική αισθητική του φέρει την υπογραφή του αρχιτέκτονα Γιώργου Λιβισιάνη, ενώ ιδιοκτήτης του είναι ο 33χρονος σεφ Τζόναθαν Μπάρθελμες που έλκει την καταγωγή του από το Καστελόριζο και είχε ως μέντορα τον επίσης ελληνικής καταγωγής σεφ Γιάννη Κυρίτση.

Αυτή η καλόγουστη «φωλιά» ελληνικής γαστριμαργίας ήταν το μέρος όπου η Κίντμαν επέλεξε να σημάνει την έναρξη της περιόδου εορτών για την οικογένειά της. Εκτός από τα γενέθλιά της, η πρωταγωνίστρια στις 25 Ιουνίου θα γιορτάσει τα έξι χρόνια γάμου της με τον Κιθ Ερμπαν, ενώ στις 7 Ιουλίου είναι τα τέταρτα γενέθλια της μεγαλύτερης κόρης τους, της Σάντεϊ.

Η Νικόλ Κίντμαν μπορεί όμως να πανηγυρίζει και για το γεγονός ότι έχει κάνει τον Ερμπαν να νιώθει την Αυστραλία δεύτερη πατρίδα του. Μάλιστα, τον έπεισε να λάβει μέρος στην εκπομπή «The Voice» της αυστραλιανής τηλεόρασης. Αυτό παραδέχθηκε ο ίδιος ο Ερμπαν σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην αυστραλιανή «Herald Sun».


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ/espresso
Enhanced by Zemanta

Ο Σρόιτερ έμεινε στον Alpha και για τα επόμενα δύο χρόνια

Οι υπογραφές έπεσαν, και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αντώνης Σρόιτερ παραμένει επίσημα στην παρουσίαση του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha.

Τις φήμες και τα σενάρια που ακούγονταν για καινούργιο πρόσωπο στην παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο ο Alpha.

Τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας δηλώνουν ευχαριστημένα από τη συνεργασία τους με τον Αντώνη Σρόιτερ και για του λόγου το αληθές αποφάσισαν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του για ακόμα δύο χρόνια.

Μάλιστα, το προηγούμενο συμβόλαιο του εξασφάλιζε την παραμονή του στην Κάντζα για αρκετούς μήνες ακόμα, αλλά αποφάσισαν να μην περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να το ανανεώσουν, αφού και οι δύο πλευρές το επιθυμούσαν.

Αλλωστε, μετά την απόφαση που πήραν περίπου πριν από δύο χρόνια στην Κάντζα να μεταδίδουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 7.00 το απόγευμα, με τον Σρόιτερ στο τιμόνι του, εισπράττουν πολύ καλές τηλεθεάσεις, οπότε δεν υπήρχε λόγος να κάνουν αλλαγές.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι αν και η εκπομπή «Αυτοψία», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος, ρίχνει τίτλους τέλους την ερχόμενη Τετάρτη 27 Ιουνίου, σκοπός του Alpha είναι να τη συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, αφού σημειώνει ικανοποιητική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης και το concept της έχει προκαλέσει θετικά σχόλια!


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ/espresso

Νένα Χρονοπούλου: "Αν έχανα τον Χρήστο θα πήγαινα μαζί του..."

Σε μια ανθρώπινη εξομολόγηση για την πολύτιμη σχέση με το παιδί της προχώρησε η Νένα Χρονοπούλου. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ο νεογέννητος Χρήστος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι πιο δύσκολες στιγμές που βίωσα ήταν τις ώρες που τον έχανα, τις ώρες που σταμάταγε η αναπνοή του και έκαναν οι γιατροί τα αδύνατα δυνατά και να τον ξαναφέρουν πίσω. Τότε ένιωθα ότι δεν έχω τίποτα στον κόσμο, παρά μόνο την προσευχή μου. Τον έχω δει να “φεύγει” πάνω από δέκα φορές. Ας είναι καλά εκεί που πήγε η Αννα Βασιλειάδου. Αυτή μου τον έφερνε πίσω.

Είναι η σπουδαία νεογνολόγος και παιδίατρος που γλίτωσε το παιδί μου, αλλά δυστυχώς έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό, χτυπημένη από καρκίνο» εξιστορεί στο site mothersblog.gr με συγκίνηση η καταξιωμένη ηθοποιός.

«Δεν ήξερα αν το επόμενο δευτερόλεπτο θα υπάρχει το παιδί μου... Ημουν επί μήνες σχεδόν όλη τη μέρα έξω από την Εντατική. Μία μέρα ήταν πολύ χάλια. Μου έλεγαν “είναι δύσκολη η νύχτα του”. Στην απόγνωση ότι “φεύγει” το δικό μου πλάσμα δεν μπορούσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου. Το πιθανότερο είναι ότι θα είχα κάνει πολύ μεγάλη τρέλα αν “έφευγε”. Θα τον ακολουθούσα. Δεν το είχα ξεστομίσει. Νομίζω ότι μόνο εκείνος ένιωθε την απόφασή μου. Είχα απίστευτο δέσιμο με αυτό το πλάσμα και ακόμη το έχω. Μάζευα το γάλα μου κάθε μέρα και το έβαζα στην κατάψυξη, ακόμη και όταν ο Χρήστος δεν μπορούσε να πιει γιατί ήταν αδύναμος και πολύ μικρός. Οταν άρχισε μετά από δύο μήνες να πίνει γάλα, ήπιε το δικό μου. Δεν είχα δικαίωμα να κλαίω, να στενοχωριέμαι, γιατί έπρεπε το γάλα μου να είναι γλυκό και όχι πικρό. “Το γάλα σας είναι φάρμακο. Χρειαζόμαστε το γάλα σας και την προσευχή σας. Τα άλλα είναι δική μας υπόθεση” μου είχε πει η Αννα Βασιλειάδου την πρώτη φορά που είχα την τύχη να τη γνωρίσω...»

Η αγαπημένη ηθοποιός ομολογεί επίσης: «Η ζωή μου με τον Χρήστο είναι σαν τη ζωή της Σταχτοπούτας, απλώς ο δικός μου πρίγκιπας είναι λίγο πιο μικρούλης και είναι σάρκα από τη σάρκα μου και αίμα από το αίμα μου... Το παιδί μου μου έμαθε ότι όλα τα φιλιά δεν έχουν ανταλλάγματα, ότι αγαπάνε κάποιοι αγνά και ότι η δική τους αγκαλιά σε ξεκουράζει και σου δίνει ελπίδα».


ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΤΣΑΣ/espresso

Το "κορίτσι του καιρού" χώρισε!

Η γλυκιά Μαρία Κρούσσου, που εδώ και πολλά χρόνια μας ενημερώνει για τον καιρό από το Star, βιώνει τώρα μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

Μετά από δύο χρόνια γάμου η Μαρία Κρούσσου και ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν μάνατζερ του Πανελευσινιακού, Νάσος Χούμπαυλης αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

Το ζευγάρι γνωριζόταν πολλά χρόνια πριν περάσει το κατώφλι της εκκλησίας και έδειχνε πολύ δεμένο.

Ο ερχομός της κορούλας τους πριν από δύο χρόνια ήταν και για τους δύο το πιο ευτυχές γεγονός της ζωής τους.

Δυστυχώς, λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της η Μαρία έπαθε επιλόχειο κατάθλιψη και η ψυχολογία της δεν ήταν στα καλύτερά της: «Ενιωθα χοντρή και φορούσα μαύρα, που κόβουν. Ακόμα και στη δουλειά ζήταγα να μου φέρνουν μαύρα ρούχα. Σιγά-σιγά, και με διατροφή, επανήλθα στα κιλά μου» εξομολογείται η ίδια.

Με δυο λόγια, η ζωή τους δεν ήταν όπως παλιά, και γι’ αυτό αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Η αλήθεια είναι πως μετά τον χωρισμό τους κατάφεραν να κρατήσουν καλές σχέσεις μεταξύ τους για χάρη της κόρης τους.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα χωρίσω. Είχα την πιο ωραία οικογένεια, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αγάπη μου για τον άντρα μου οφείλεται στο ότι μου έχει χαρίσει την κόρη μου» τονίζει η Μαρία.

espresso

Kάτια Δανδουλάκη για Παύλο Χαϊκάλη: Δεν μπορείς να κρατήσεις κανέναν με το ζόρι

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά το μεσημέρι της Παρασκευής ήταν η Κάτια Δανδουλάκη που μίλησε μεταξύ άλλων και για την απόφαση του Παύλου Χαϊκάλη να αποχωρήσει από τον θίασο...

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιλογή συναδέλφων της να κατεβαίνουν στην πολιτική. Μάλιστα, για να απαντήσει σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή, η Κάτια Αδανδουλάκη μίλησε και για την αποχώρηση του Παύλου Χαϊκάλη από το καστ της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια.

"Ήταν ξαφνική η απόφαση του Παύλου να φύγει από την παράσταση λόγω της πολιτικής. Με ξάφνιασε πάρα πολύ! Ήμασταν οργανωμένοι και θα κάναμε μια δουλειά μαζί... Οι ανατροπές στη ζωή μας είναι πια μια καθημερινότητα πολύ σκληρή... Ίσως να ήταν καλό για όλους μας! ...Ήταν δική του επιλογή να μην είμαστε μαζί το καλοκαίρι...", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ- ΔΕΣ την αδελφή της, ακόμη πιο σέξι

Η Έλενα Παπαβασιλείου μας συστήνει την 19χρονη αδελφή της Ειρήνη. Το σέξι πάει βασίλειο στο σόι τελικά.

“Είμαστε πολύ δεμένες. Μιλάμε για ότι συμβαίνει στη ζωή μας, επαγγελματικά, οικογενειακά και φυσικά προσωπικά.

Επειδή σε αρκετά θέματα έχουμε και διαφορετικές οπτικές γωνίες που βλέπουμε τα πράγματα, μας αρέσει να ανταλλάσουμε απόψεις,

γιατί ξέρουμε πως πάντα θέλουμε το καλό η μια για την άλλη”, είχε δηλώσει η Έλενα στο περιοδικό Glam για την αδελφή της καταλήγοντας:

“Φέτος είναι η μόνη χρονιά που έχουμε σχεδιάσει να φύγουμε μόνες μας οι δυο μας διακοπές, κάτι που περιμένουμε και οι δυο με ανυπομονησία”.

Μαζί εμφανίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης στα βραβεία MAD!
 
 
radar.gr

Κώστας Αποστολάκης-Αμέλια Αναστασάκη: Αύριο ο γάμος τους!

Φτάνει η μεγάλη ημέρα για τον Κώστα Αποστολάκη και την Αμέλια Αναστασάκη.

Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αύριο, Σάββατο 23 Ιουνίου στα Χανιά. Η ευτυχία, βέβαια, για τον ηθοποιό και τη δημοσιογράφο είναι διπλή αφού εκτός από το γάμο τους περιμένουν και το μωράκι τους.

Το ζευγάρι δεν το έχει επιβεβαιώσει επίσημα, αλλά πλέον η κοιλίτσα της Αμέλιας Αναστασάκη «μαρτυρά» το χαρμόσυνο γεγονός!

Το παρόν θα δώσουν πολλοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, ενώ ο γάμος θα γίνει στο Καστέλι Χανίων, σε κλειστό κύκλο, τηρώντας όλα τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις της Κρήτης.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Μιχάλης Τζουγανάκης και ο Νίκος Ζωιδάκης, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους έχει ακουστεί πως θα είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αλλά και ο Χρήστος Θηβαίος, που είναι φίλοι του ζευγαριού.

«Η μάνα της έβαλε την Καρντάσιαν να γυρίσει την τσόντα», αποκάλυψε ο πρώην της

Μπορεί η Καρντάσιαν να βγήκε στην εκπομπή της Όπρα και να δήλωσε βαθιά «ντροπιασμένη» από το sex tape που την έκανε γνωστή. Αλλά η Μίλα Σινανάζ, η πρώην σύντροφος του πρώην συζύγου της Κιμ, Κρις Χάμφρις, άλλα είχε μάθει από εκείνον. Είναι δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν εκατέρωθεν μηνύσεις.

«Η ιδέα για το sex tape ήταν της Κρις (σ.σ. Τζάνερ, μητέρας της Κιμ). Μάλιστα εκείνη ήταν που επέμενε, όταν είδε το υλικό, να γυριστεί ξανά γιατί η κόρη της δεν ήταν αρκετά όμορφη». Αυτή είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ TMZ, η αλήθεια για το sex tape που κυκλοφόρησε το 2007.

Και το οποίο ουσιαστικά έκανε γνωστή την Καρντάσιαν, αφού οχτώ μήνες μετά υπέγραψε το συμβόλαιό της για το χρυσοφόρο ριάλιτι της Keep Up with the Kardashians

Μάλιστα η αποκάλυψη ήρθε από την πιο αναπάντεχη πηγή, δηλαδή την πρώην του Κρις Χάμφρις, Μίλα Σινανάζ, η οποία ορκίζεται ότι έμαθε τον Κρις -καθώς και άλλες πολλές λεπτομέρειες- μέσα στις λίγες εβδομάδες της σχέσης τους.
Enhanced by Zemanta

Έλληνας ηθοποιός ζει το όνειρο: Παντρεύτηκε την καθηγήτριά του!

Οι μετοχές του στο καλλιτεχνικό στερέωμα συνεχώς ανεβαίνουν, καθώς θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Τώρα λοιπόν αναμένεται να αποθεωθεί, τουλάχιστον από τη μεγάλη πλειοψηφία των αντρών, καθώς έκανε μια κλασσική φαντασίωση πραγματικότητα: Παντρεύτηκε την καθηγήτριά του.

 

Ο λόγος για τον Χρήστο Σπανό, που είδαμε τη σεζόν που πέρασε στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Πίσω στο Σπίτι», στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη και της Μαρίας Καβογιάννη, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν: «Εγώ ήμουν σπουδαστής στο 3ο έτος του Εθνικού, η γυναίκα μου μόλις είχε έρθει από τη Ρωσία, όπου σπούδασε μαέστρος, και ανέλαβε το μάθημα της μουσικής διδασκαλίας στο Εθνικό. Μου ήρθε κατακούτελα, ήταν έρωτας κεραυνοβόλος».

Από τα Playmate στις... LOLLIPOPS !!!

«Αυτό το Καλοκαίρι» είναι τόσο καυτό… όσο και οι LOLLIPOPS !!!

Η γνωστή και αγαπημένη μας επιτυχία «Αυτό το Καλοκαίρι», των Κώστα Χαριτοδιπλωμένου και Γιώργου Μίτσιγκα, συναντά το σήμερα σε ρυθμούς dance, παίρνοντας ξεχωριστή διάσταση,  από την αισθαντική ερμηνεία και sexy παρουσία των LOLLIPOPS.

Δυναμώστε τα ραδιόφωνα, τα κινητά, τις τηλεοράσεις σας, χορέψτε, τραγουδήστε και ερωτευθείτε… «Αυτό το Καλοκαίρι» με τις LOLLIPOPS… Γλυκές και Αθώες !!!

Υ.Γ: Οι LOLLIPOPS είναι η γνωστή από τα Playmate 2011 και εξώφυλλο στο Playboy Νοεμβρίου 2011 OLIA KOVA και το γνωστό μοντέλο IRO SKOUFA.
Enhanced by Zemanta

Τα πρόστυχα μαύρα εσώρουχα της Ελευθερίας Ελευθερίου [βίντεο]

Η σέξι εμφάνισή της Κύπριας τραγουδίστριας στα Mad Awards δικαίωσε όσους επιμένουν να την θεωρούν -λόγω αισθησιασμού και ύψους- την Ελληνίδα Κάιλι Μινόγκ.
Οι διακοπές στην Μύκονο -εκεί που εμφανίστηκε με σούπερ καυτό μπικίνι- της έκαναν προφανώς καλό, καθώς στην πρώτη της εμφάνιση μετά την Eurovision (αυτή στα Mad Awards) βγήκε πιο σέξι και «πεινασμένη» από ποτέ.

Κάτι που αποδεικνύεται από το άπλετο χειροκρότημα που πήρε από το αντρικό κοινό που ήταν συγκεντρωμένο από κάτω και του οποίου εξελίσσεται στην νέα επίσημη αγαπημένη.

Ρόδος: Η Ζέτα Δούκα και η Χριστίνα Αλεξανιάν στο Rodos Park

Η Ζέτα Δούκα παρέα με την καλή της φίλη Χριστίνα Αλεξανιάν ταξίδεψαν πριν λίγες ημέρες στο Νησί των Ιπποτών τη Ρόδο και απόλαυσαν ολιγοήμερες διακοπές. Οι δύο φίλες έμειναν στο ξενοδοχείο Rodos Park Suites & Spa στο κέντρο της πόλης με σκοπό να χαλαρώσουν, να αναζωογονηθούν και να ξεκουραστούν. Πιο συγκεκριμένα όλες τις ημέρες της παραμονής του δεν βγήκαν λεπτό από το ξενοδοχείο καθώς απολάμβαναν τόσο τις περιποιήσεις του spa αλλά και τον καυτό ήλιο, παρέα με cocktails στην πισίνα του ξενοδοχείου. Τις ημέρες της παραμονής τους διάλεξαν τη μεσογειακή κουζίνα του Rodos Park Suites & Spa αλλά και το εστιατόριο Il Centro το νέο hot spot σημείο στο κέντρο της πόλης που χάρη στο ιδιαίτερο μενού του σεφ Βαγγέλη Δρίσκα με τα μεσογειακά tapas έχει ξετρελάνει τους Ροδίτες.
Το ξενοδοχείο Rodos Park Suites & Spa, μέλος της αλυσίδας των Small Luxury Hotels of the World, συνδυάζει την αρχιτεκτονική της Μεσαιωνικής εποχής της Ρόδου, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις ενός boutique ξενοδοχείου 5 αστέρων. Βραβευμένο ως το “Καλύτερο Ξενοδοχείο Πόλεως της Ελλάδος 2006” και έχοντας καθιερώσει ως πρότυπο την κορυφαία ποιότητα και υπηρεσίες, το έχουν επανατοποθετήσει ως μια από τις πιο πολυτελείς μονάδες στην Ελλάδα. Οι υψηλές υπηρεσίες, η εξαιρετική τοποθεσία, η εντυπωσιακή θέα και η γαστρονομική υπεροχή του είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Rodos Park Suites & Spa.
Πολυτελή, μοντέρνα και άνετα τα 59 δωμάτια και σουίτες, κατασκευασμένα από ιδιαίτερα υλικά και διακριτικά σχέδια. Η απλή κομψότητα χαρακτηρίζει κάθε δωμάτιο το οποίο είναι εξοπλισμένο πλήρως με κάθε άνεση και διακοσμημένο με φίνα υφάσματα. Το ξενοδοχείο Rodos Park Suites & Spa είναι ένας ιδανικός χώρος που προσφέρει προσεγμένες γαστρονομικές γεύσεις. «Θεματική, γευστική και περιπετειώδης» είναι οι τρεις λέξεις κλειδιά που περιγράφουν την μαγειρική τελειότητα στην κουζίνα του. Μια αρμονική ισορροπία ευημερίας και χαλάρωσης είναι η ύπαρξη του Wellness Spa. Το Rodos Park Wellness Spa, δημιουργήθηκε μέσα από το πάθος μας για την ομορφιά, την υγεία και την αρμονία. Σας προσφέρει ηρεμία, ευεξία και τόνωση μέσα από ένας εξαιρετικά προσεγμένο χώρο, ολιστικές θεραπείες, αρωματοθεραπεία, μασάζ ειδικά σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος.

Έκλεψαν το αυτοκίνητο του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αφού άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στα Βόρεια Προάστια.

Σύμφωνα με την Μεσημεριανή Μελέτη πρόκειται για μια σπείρα που κλέβει αυτοκίνητα σαν του γνωστού ηθοποιού γιατί μπορούν να τα πουλήσουν πολύ εύκολα στη μαύρη αγορά,

Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο μέρες. Ο ηθοποιός κατέβηκε από το σπίτι του για να πάρει το αυτοκίνητό του και να πάει στη δουλειά του και έκπληκτος είδε ότι είχε κάνει «φτερά».

Ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία, η οποία πραγματοποιεί έρευνες. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ούτε το αυτοκίνητο, ούτε κάποιο από τα μέλη της σπείρας, ενώ δεν έχουν ζητηθεί ούτε λύτρα, κάτι που κάνει ακόμα δυσκολότερο να βρεθεί το αυτοκίνητο.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ποια ηθοποιός από το «Καφέ της Χαράς » στηρίζει μέσω Facebook την Χρυσή Αυγή - Και η σκληρή απάντηση

Αίσθηση έχει προκαλέσει η τοποθέτηση της Ελένης Λιάσκα, ηθοποιού, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, εμφανίζεται να παίρνει το μέρος της Χρυσής Αυγής, σχολιάζοντας το πολιτικό σύστημα αλλά και την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου.

Kαι η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά, που είχε γράψει (μαζί με τον Χάρη Ρωμα) το "Καφέ της Χαράς" την αποστομώνει με μια ανάρτηση που έκανε πριν λίγο στο Facebook (Θα τη διαβάσετε στο τέλος)

Η νεαρή ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά, «Καφέ της Χαράς», έγραψε τα εξής:
«Συναγερμός. Η δημοκρατία κινδυνεύει. Οι βουλευτές μας. Οι άνθρωποι που έκαναν τόσο υπερήφανη την Ελλάδα υποφέρουν κάτω από την δεσποτική τυραννία του συστήματος της Χρυσής Αυγής. Και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε; Η Χρυσή Αυγή κυβερνούσε τόσα χρόνια και χρεοκόπησε την Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή άδειασε τα ταμεία του κράτους με αποτέλεσμα οι Έλληνες να μην έχουν ούτε καν φάρμακα. Η Χρυσή Αυγή γέμισε την Ελλάδα με μετανάστες τους έκανε νόμιμους για να μπορούν να σκοτώνουν και να σφάζουν και να βιάζουν Έλληνες και Ελληνίδες. Η Χρυσή Αυγή πούλησε την Ελλάδα στους Γερμανούς και στους Γάλλους. Αυτό, κάτω από άλλες συνθήκες, θα μπορούσε να ήταν αστείο και γραφικό. Δυστυχώς όμως το σύστημα προσπαθεί να μας το περάσει για αλήθεια...
Ανοίξτε τις τηλεοράσεις, και δείτε το. Τα ραδιόφωνα; Το ίδιο. Ας σκεφτούμε κάτι όμως: Αυτά τα ραδιόφωνα και τα κανάλια, μέσα στην τόσο μεγάλη οικονομική κρίση, πού βρίσκουν τα λεφτά για να επιβιώσουν; Και τι πολιτικές εξυπηρετούν για να δικαιολογήσουν την οικονομική ενίσχυση;
Για όλα λοιπόν φταίει όχι ο... ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η Χρυσή Αυγή. Μάλιστα. Για κάποιους πλέον είναι ξεκάθαρο, για άλλους όχι τόσο. Θα το πούμε λοιπόν καθαρά.
Ο μόνος λόγος που έγιναν ξανά εκλογές ήταν η ελπίδα να μην μπει η Χρυσή Αυγή στο κοτέτσι με τα χρυσά αυγά. Στην βουλή. Για να μην φωνάζει .Γιατί ,τους έμπειρους πολιτικάντηδες μπορείς να εξαγοράσεις με χρήματα και δόξα. Τα νέα παιδιά με μια καθαρή εθνική ιδεολογία που έχουν στόχους και όνειρα και δεν έχουν προλάβει να διαβρωθούν από το σύστημα, πώς τα εξαγοράζεις; Πώς εξαγοράζεις τη σιωπή τους; Την συνενοχή τους;
Δεν τα εξαγοράζεις. Και απόδειξη ήταν αυτό που έγινε στα στούντιο του ΑΝΤ1.
Του την είχαν στημένη ήταν ολοφάνερο. Ήξεραν ότι είναι παρορμητικός νέος και ότι πιστεύει πως έχει το δίκιο με το μέρος του. Φώναξαν λοιπόν το ανάλογο πάνελ, με την μετρ του είδους στο να εξαγριώνει κόσμο Κανέλλη και την Δούρου με την οποία υπήρχε μεγάλο προηγούμενο.
Το σκηνικό στήθηκε και περίμεναν να αρχίσει η παράσταση. Το ελπιδοφόρο είναι πως ο κόσμος τους κατάλαβε στην πλειοψηφία του. Το ευτυχές είναι πως ο κόσμος είδε την Κανέλλη να σηκώνεται πρώτη και να πουλάει τσαμπουκά. Άκουσε την Δούρου να "ψέλνει" ύμνους υπέρ του συστήματος που υπηρετεί πιστά τόσα χρόνια και να κατακεραυνώνει την Χρυσή Αυγή..
500 χρόνια κυρία Δούρου μάς γύρισαν ήδη, μας γύρισαν οι μέντορες σας, οι συνάδελφοί σας και η Βουλή μέσα στην οποία ο λαός σάς ψήφισε για να τον υπηρετείτε και όχι για να πάρουν τα μυαλά σας αέρα».

Η Άννα Χατζησοφιά


Η Άννα Χατζησοφιά έγραψε:

"Αγαπημένη μου Ελενίτσα, είναι δημοκρατικό σου δικαίωμα να πρόσκεισαι πολιτικά όπου θέλεις και λοπου καλύπτεσαι ιδεολογικά. Αναφαίρετο δικαίωμα σου είναι επίσης-και θα το υπερασπιστώ μέχρι θανάτου- το να εκφράζεις την γνώμη σου επί παντός του επιστητού. Εκείνο όμως που δεν δικαιούσαι  είναι να κατηγορείς ανθρώπους, χωρίς να προσκομίζεις αποδείξεις. Από που κι ως που γλυκιά μου, η κυρία Δούρου (που εκτός από ομοϊδεάτισσα είναι και προσωπική μου φίλη) υπηρετεί χρόνια πιστά το σύστημα; Για εξήγησε το μας να το καταλάβουμε, πως μία νέα γυναίκα από τον χώρο της αριστεράς είναι συστημική; Με παραδείγματα και όχι γενικολογίες, σαν αυτές που λένε πχ για τους ηθοποιούς. «Σιγά μωρέ και αν δεν έχεις μέσον δεν σε παίρνουν στην τηλεόραση» και άλλα λαϊκίστικα, που θα έχεις ακούσει και εσύ άπειρα όλα αυτά τα χρόνια. Με πολύ αγάπη η «μέντορας» σου, που όπως ξέρεις σημαίνει συνετός φίλος και σύμβουλος και στενοχωριέται βλέποντας τα μυαλά σου να παίρνουν αέρα".

Stars System: Το αστρολογικό πορτρέτο του Αλέξη Τσίπρα για το πολιτικό του μέλλον

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 24 Ιουνίου εκτάκτως στις 12:50, η Άση Μπήλιου αναλύει μαζί με την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη την πιο σπουδαία αστρολογική επιρροή της δεκαετίας: Πώς θα μας επηρεάσει τα επόμενα χρόνια το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που σχηματίζεται με ακρίβεια αυτή την εβδομάδα;


Ακόμη, τι φανερώνει το αστρολογικό πορτρέτο του Αλέξη Τσίπρα για το πολιτικό του μέλλον και τι αποκαλύπτει ο αστρολογικός χάρτης της Κύπρου με αφορμή την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την 1η Ιουλίου;

Τέλος, ευχόμαστε χρόνια πολλά στους Καρκίνους. Πώς θα είναι η γενέθλια χρονιά τους;

Stars System, την Κυριακή 24 Ιουνίου εκτάκτως στις 12:50, στον Alpha.

“Όλα για την υγεία mou”: Η Μαριάννα Τουμασάτου και τα τέσσερα σκυλιά της

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 17:10, διερευνά κυρίως τις θετικές επιδράσεις που μπορεί να έχει στην ζωή μας ένα κατοικίδιο, αλλά εστιάζει και στους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να κρύβει η συμβίωση αυτή.

Τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν οι μελέτες που δείχνουν ότι η συμβίωση με τα ζώα, μας βοηθά να ξεπεράσουμε το άγχος, να αντιμετωπίσουμε την κατάθλιψη και να βελτιώσουμε τους δείκτες της βιολογικής μας υγείας, όπως να περιορίσουμε τις καρδιοπάθειες. Οι επιστήμονες είναι πλέον πεπεισμένοι ότι η συνύπαρξη των κατοικίδιων με τα παιδιά τα βοηθά σημαντικά να γίνουν πιο υπεύθυνα , να αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια και κυρίως να κατανοούν τον κύκλο της ζωής. Έχει παρατηρηθεί ότι παιδιά που ζουν με κατοικίδια εμφανίζουν πιο σπάνια αλλεργίες , έχουν χαμηλότερο σωματικό βάρος και καλύτερη απόδοση στο σχολείο.

Σε ψυχολογικό επίπεδο, οι ευεργετικές ιδιότητες ενός κατοικίδιου ζώου είναι σημαντικές και αποδεδειγμένες καθώς η παρουσία τους στο σπίτι λειτουργεί ως αγχολυτικό ενώ προσφέρει άφθονη ανιδιοτελή αγάπη στους ανθρώπους που τα φροντίζουν. Έρευνες έχουν καταγράψει τις θεραπευτικές ιδιότητες των ζώων σε σοβαρές ψυχικές, διανοητικές αλλά και σωματικές παθήσεις. Στην εκπομπή, παρουσιάζονται: ένα βίντεο με έναν σκύλο οδηγό τυφλών, οι αποτελεσματικές θεραπευτικές ιδιότητες της ιππασίας για παιδιά με νοητικά και κινητικά προβλήματα καθώς και η ευεξία και η ηρεμία που μπορεί να προσφέρει η καθημερινή επαφή με τα δελφίνια.

Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου μιλάει για την καθημερινότητά της με τα τέσσερα σκυλιά της.

Μαρία Τσουρή – Παναγιώτης Βασιλόπουλος: Έγιναν γονείς!

 Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους ζουν η Μαρία Τσουρή και ο μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Βασιλόπουλος, αφού πριν λίγες ώρες ήρθε στον κόσμο ο μονάκριβος γιος τους! Η γλυκιά πολίστρια, έφθασε μετά από προγραμματισμένο ραντεβού στις 8 το πρωί σε ιδιωτική κλινική, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της.


Ο μικρούλης μπόμπιρας που γεννήθηκε με καισαρική, λίγο μετά τις 10:30, ζυγίζει 2,770 kg. Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας!


Να τους ζήσει!

Τα πόδια της Βανδή και η ολόσωμη φόρμα της Παπαρίζου [2 βίντεο]

Μια λευκή τουαλέτα με την πλάτη εντελώς έξω και σκισίματα μπροστά που αφήνουν να φανούν τα γυμνασμένα πόδια της και μια ολόσωμη πράσινη φόρμα ήταν αντίστοιχα οι εμφανίσεις που επέλεξαν οι γνωστές τραγουδίστριες για να ανέβουν στην σκηνή του γηπέδου του Tae Kwo Do.

Μπορεί να μην ήταν οι πιο σέξι εμφανίσεις της βραδιάς -για αυτό τον τίτλο «μάχονται» στήθος με στήθος η Κατερίνα Στικούδη και η Ελευθεριά Ελευθερίου-, αλλά η Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου ήταν σίγουρα οι πιο κλασάτες.  Και εκείνες που τόνιζαν πιο εύστοχα τα δυνατά σημεία της ανατομίας τους.

VIDEO - Λιάγκας για Χρηστίδου: «Δεν μπορεί να είναι με το βυζί έξω»!

Σήμερα η εκπομπή «Πρωινό mou» σχολίασε τις εμφανίσεις των celebrities στα μουσικά βραβεία και τους βαθμολόγησε!

Όταν είδαν την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου τότε ο Γιώργος Λιάγκας της έδωσε 8 και τόνισε:

«Μια γυναίκα οφείλει να γδύνεται ή απ' τη μέση και πάνω ή απ' τη μέση και κάτω. Όταν βγάζει το πλούσιο μπούστο της και το βλέπουμε και ευχαριστιόμαστε, καλά κάνει και φοράει μακρύ φόρεμα. Δεν μπορεί να είναι και με το μίνι και με το βυζί έξω»!

Δείτε το βίντεο!

Απόστολος Γκλέτσος: «Είμαι ερωτευμένος! Έχω σχέση!» VIDEO

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι πανευτυχής! Είμαι ερωτευμένος! Έχω σχέση» είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος!

Αμέσως οι δημοσιογράφοι του «Πρωινού Ant1» άρχισαν να τον ρωτούν για τη νέα του σχέση. Είναι μικρότερη; Από πού είναι; Πόσο καιρό έχουν σχέση;

Ο Δήμαρχος Στυλίδας ήταν διστακτικός και απάντησε με ένα «μμμ»! «Είναι μικρότερή μου, δεν θα σας πω περισσότερα γιατί βλέπει και το παιδί μου».

Μάλιστα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και ενός δεύτερου παιδιού! «Θέλω να νιώθω ασφάλεια για να παντρευτώ» τόνισε στο τέλος ο Απόστολος! Δείτε τι είπε για τη νέα του σχέση!

«Είσαι μουν@ρ@ κορίτσι μου», είπε η Βανδή στην Παπαρίζου

Το πιο πιπεράτο περιστατικό των χθεσινών Mad Awards έγινε στο παρασκήνιο, όταν συναντήθηκαν οι Έλενα Παπαρίζου, Δέσποινα Βανδή και Ηλίας Ψινάκης. Το πιο περίεργο από όλα είναι ότι πιο κόσμιος από όλους ήταν ο Ηλίας Ψινάκης.

«Είσαι μουν@ρ@», ήταν το αυθόρμητο σχόλιο της Δέσποινας Βανδής (που το τελευταίο πράγμα που μπορείς να της καταλογίσεις είναι ότι είναι αθυρόστομη) όταν συνάντησε την Έλενα Παπαρίζου στο παρασκήνιο των χθεσινών Mad Awards.

Αναφερόμενη τόσο στην εμφάνιση της Έλενας πάνω στην σκηνή -που μόλις είχε προηγηθεί- όσο και στην ανανεωμένη εμφάνιση της γενικότερα.

Η Παπαρίζου δέχτηκε το κοπλιμέντο, που έγινε παρουσία της κάμερας του Ant1. Και την προειδοποίησε ότι το ίδιο σχόλιο είχε κάνει και εκείνη στο μικρόφωνο, όταν πήγε να ακούσει την Νατάσα Θεοδωρίδου στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε, και μετά -όπως είναι λογικό- έπαιζε παντού για μέρες.

Κοσμιότερος όλων ο Ηλίας Ψινάκης που χαιρέτισε ευγενικά την Έλενα, χωρίς να πετάξει κάποια από τις γνωστές ατάκες του.

Οι νικητές, οι στραβωμένοι και οι απεργοί των φετινών Mad Awards

Κατάμεστο ήταν χθες το γήπεδο του Tae Kwon Do με αφορμή τα φετινά Mad Video Music Awards , που για άλλη μια φορά συγκέντρωσαν (πάνω και κάτω από την σκηνή) την A-list της ελληνικής σόουμπιζ. «Μελανό» σημείο τα πανό των απεργών ακριβώς απέξω.

«Τα βραβεία των Mad είναι μια χορηγία των απλήρωτων εργαζομένων στα Metropolis και στο Mad», έγραφαν τα πανό των απεργών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο Tae Kwo Do. Κάτι που δεν εμπόδισε τους 8.000 θεατές και τους δεκάδες celebrities να περάσουν μια λαμπερή βραδιά.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Θέμης Γεωργαντάς και Μαίρη Συνατσάκη. Τις εντυπώσεις έκλεψαν το λευκό φόρεμα της Demy, ο Θοδωρής Μαραντίνης να κρεμιέται από το γερανό και να πετά το σακάκι του, η πιο καυτή από ποτέ Ελευθεριά Ελευθερίου (που φορούσε μαύρο σουτιέν και καυτό μαύρο σορτσάκι), η Shaya ως Tina Turner, η Κρυσταλλία των Otherview ως μπαλαρίνα, η Δέσποινα Βανδή με την γεμάτη σκισίματα άσπρη τουαλέτα της και, πάνω από όλα, η ολόσωμη καταπράσινη φόρμα της Έλενας Παπαρίζου που ερμήνευσε μια ερωτική μπαλάντα με στίχο με νόημα («πες μου ποιος θα γίνει πάλι ο άνθρωπος μου και θα είναι πάντοτε δικός μου»).

Πιο σέξι παρουσία της βραδιάς αναδείχθηκε και πάλι η Κατερίνα Στικούδη που εμφανίστηκε με μια κατακόκκινη κάπα και από μέσα καυτό σορτσάκι και άσπρο κορσέ. Με την Ελένη Φουρέιρα, που εμφανίστηκε στην σκηνή μαζί με τους ΝΕΒΜΑ ως πολεμίστρια, να έρχεται στην 2η θέση.

Ενώ το μεγαλύτερο χειροκρότημα ήταν αυτό που έλαβε ο Σάκης Ρουβάς που τραγούδησε το Τώρα μπροστά σε ένα πλήθος από Ρουβίτσες.

Τέλος, επιβεβαιώθηκαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να ακυρώνει τελευταία στιγμή την εμφάνιση του, όπου και θα ερμήνευε το νέο του single «Τρεις Ζωές». Αυτό ακριβώς που έκανε, με τον Κύπριο καλλιτέχνη να ανεβαίνει στην σκηνή απλά για να παραλάβει το βραβείο του για το Video Clip της Χρονιάς.

Νικητές στα βραβεία αναδείχθηκαν οι παρακάτω:

Βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου – Demy

Βραβείο Γυναίκα Καλλιτέχνης – Έλενα Παπαρίζου

Βραβείο Άντρας Καλλιτέχνης – Σάκης Ρουβάς

Βραβείο Καλλιτέχνης της χρονιάς – Σάκης Ρουβάς

Βραβείο Καλλιτέχνης της χρονιάς Κύπρος – Ήβη Αδάμου

Βραβείο Καλύτερο Συγκρότημα – Vegas

Ειδικό βραβείο – Φοίβος

Βραβείο Τραγούδι που παίχτηκε περισσότερο τη χρονιά – Baby it's over (Έλενα Παπαρίζου)

Βραβείο Video Clip Pop & Σέξι Video Clip Regeaton (Ελένη Φουρέιρα)

Βραβείο Video Clip της χρονιάς – Θάρρος ή Αλήθεια (Μιχάλης Χατζηγιάννης)

Βραβείο Fashion Icon σε Video Clip – Μην πας πουθενά (Γιώργος Μαζωνάκης)

Βραβείο Video Clip Dance –I' am the one (Otherview και Marc Angelo)

Βραβείο Στίχος-Ατάκα – (Γυρίσματα) Δέσποινα Βανδή

Βραβείο Video Clip Mad Greekz –Αν είσαι ένα αστέρι (Νίκος Βέρτης)

Βραβείο Rock Video Clip – Σαν σκιά (Μέλισσες)

Βραβείο Video Clip Hip Hop/Urban & Βραβείο Ντουέτο/Συνεργασία -Ζωγραφιά (Μηδενιστής και Demy)

Ν. Καλογρίδη: Καλοκαιρινή εξόρμηση στη Μύκονο!

Χαλαρές στιγμές με μπάνια και ηλιοθεραπεία περνάει η Νατάσα Καλογρίδη στο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου.

Η ηθοποιός αγαπάει ιδιαίτερα τη Μύκονο και κάθε φορά που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις βρίσκεται εκεί.

Μαζί της αλλά πάντα διακριτικά είναι και ο σύντροφός της Ντίνος Λέλος! Παρόλα αυτά η Νατάσα με την σέξι εμφάνισή της καταφέρνει να κερδίσει όλα τα βλέμματα πάνω της...

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

Διακοπές στην Κρήτη κάνει η Ορνέλλα Μούτι

Μια πραγματική σταρ, που βλέποντας την κάποιος θεωρεί ότι ο χρόνος δεν την έχει αγγίξει παρά τα 57 της χρόνια, επέλεξε την Kρήτη για διακοπές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ρεθεμνιώτικα Νέα" η πανέμορφη ηθοποιός (και φωτομοντέλλο παλαιότερα) Ορνέλλα Μούτι έφτασε την Δευτέρα στο Ρέθυμνο και κατέλυσε σε παραδοσιακό αρχοντικό ξενοδοχείο στην καρδιά της Παλιάς Πόλης.

Συνοδεύεται από την μητέρα της και τα δυο από τα τρία παιδιά της, τον γιό της και την μια κόρη της, που έχουν πάρει την ομορφιά της μητέρας τους.

Πράγματι εκθαμβωτική η Ορνέλλα Μούτι, χωρίς ίχνος βεντετισμού όμως, έχει καταπλήξει τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου και το προσωπικό με την απλοική συμπεριφορά της, την προσήνεια και την γλυκύτητα και το χαμόγελο της.

Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός έκανε βόλτα στα σοκάκια της παλιάς πόλης και δήλωσε γοητευμένη, ξεναγήθηκε σε αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, επισκέφθηκε την Μονή Αρκαδίου. Μόνο θετικά λόγια έχει να πεί για τις εντυπώσεις της από τον τόπο μας.

Η Ορνέλλα Μούτι σήμερα θα αναχωρήσει από το Ρέθυμνο για να συνεχίσει τις διακοπές της στην Κρήτη, ωστόσο υποσχέθηκε όχι μόνο ότι θα το ξαναεπισκεφθεί αλλά και ότι θα το συστήσει για διακοπές και σε φίλους της.
cretalive.gr

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Β. Σταυροπούλου: Η κόρη της τραγούδησε για τον Σ. Κραουνάκη!

Σε μια ξεχωριστή εμφάνιση πάνω στη σκηνή απόλαυσε χθες το βράδυ την κόρη της Δανάη, η Βίκυ Σταυροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο μουσικό αφιέρωμα που έγινε για την Λίνα Νικολακοπούλου και τον Σταμάτη Κραουνάκη και χάρισε το θερμό της χειροκρότημα στην μονάκριβη κορούλα της.
Η Δανάη Μπάρκα και άλλοι νέοι καλλιτέχνες βρέθηκαν στο ανοιχτό θέατρο “Αλέξης Μινωτής” του Δήμου Αιγάλεω και πρωταγωνίστησαν στην μουσική παράσταση “Ό, τι υπάρχει πραγματικά δεν το σβήνει ο χρόνος” για να τιμήσουν τους δυο σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες.

 Η ταλαντούχα Δανάη που έχει ως όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια, ερμήνευσε on stage μεγάλες παλιές επιτυχίες. Η μητέρα της βρισκόταν στις πρώτες θέσεις του κοινού, μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη και δεν σταμάτησε να χειροκροτεί και να τραβά φωτογραφίες και video την κόρη της.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...