Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Χρονιά χωρισμών, κρίσεων, Όσκαρ και Βατόμουρων

Φωτογραφία
Ύστερα από 20 χρόνια καριέρας, η Σάντρα Μπούλοκ κράτησε το Όσκαρ στα χέρια της απαντώντας σε όσους τόλμησαν να υποτιμήσουν το συμπαθητικό κοριτσόπουλο στο πλευρό του Κιάνου Ριβς στο «Speed» και τη χαριτωμένη πρωταγωνίστρια σε κομεντί τύπου «Μις με το ζόρι», «Βροχή, χαλάζι και έρωτας». Απέδειξε ότι για να φτάσεις στην κορυφή με κέρδη 75 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το «Forbes»- δεν είναι απαραίτητο να έχεις στο βιογραφικό σου ρόλους σε υπερπαραγωγές.
Το 2010 τής επεφύλασσε Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της εργασιομανούς στην ρομαντική κομεντί «Η πρόταση», Όσκαρ για το δραματικό κοινωνικό φιλμ «Τhe Βlind Side» και Χρυσό Βατόμουρο για την κωμωδία «Όλα για τον Στιβ». Λίγο έλειψε, όμως, να μη δεχτεί τον ρόλο της Λι Αν, για τον οποίο βραβεύτηκε με το χρυσό αγαλματίδιο, επειδή, όπως λέει, «δεν ήμουν σίγουρη ότι θα μπορούσα να τιμήσω δεόντως αυτή τη γυναίκα».
Η ιστορία της δραματικής ταινίας- που έφερε στα ταμεία 180 εκατ. ευρώ- αφορά έναν φτωχό ευτραφή Αφροαμερικανό έφηβο που γίνεται πρωταθλητής στο ράγκμπι με τη στήριξη μιας λευκής γυναίκας. «Σήμερα νιώθω ώριμη ώστε να δίνω συμβουλές σε μέλη της οικογένειάς μου που με έχουν ανάγκη» λέει η ηθοποιός στους «Sunday Τimes».
Το 2010 τής έφερε όμως και κρίση στον γάμο της με τον Τζέσε Τζέιμς. Η Σάντρα Μπούλοκ δεν θα παραστεί στην πρεμιέρα της ταινίας «Τhe Βlind Side» στο Λονδίνο, την επόμενη εβδομάδα, εξαιτίας «απρόβλεπτων προσωπικών λόγων», όπως ανακοινώνεται. Φήμες μιλούν για διαζύγιο, καθώς ένα μοντέλο από την Καλιφόρνια ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση με τον σύζυγό της Τζέσε Τζέιμς όσο εκείνη βρισκόταν στην Ατλάντα για τα γυρίσματα της ταινίας.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο γάμος είναι η κορυφαία στιγμή για ένα ζευγάρι» υποστηρίζει η ηθοποιός και ιδιοκτήτρια εστιατορίου και φούρνου στο Όστιν του Τέξας. Μόνο ο μηχανικός μοτοσυκλέτας Τζέσε Τζέιμς κατάφερε να την πείσει να παντρευτεί το 2005 και να υιοθετήσει την 6χρονη κόρη του (ύστερα από δικαστική διαμάχη με τη μητέρα του παιδιού και πρώην πορνοστάρ).
Η Σάντρα Μπούλοκ δεν λέει να μεγαλώσει και να αφήσει στην άκρη τα βουτηγμένα στη λάσπη τζινς και τις καουμπόικες μπότες. «Δεν πηγαίνω συχνά στα μαγαζιά, καθώς δεν θέλω να ξοδέψω μια περιουσία σε ρούχα που δεν πρόκειται να φορέσω. Σκέφτομαι να τοποθετήσω ένα ζευγάρι παπούτσια που αγόρασα 650 ευρώ σε ένα ράφι, για να μου θυμίζει τα λάθη μου».

«Studio Κηφισιά» : Μάκης Χριστοδουλόπουλος – Λίτσα Γιαγκούση

Από το Μεγάλο Σάββατο 3 Απριλίου, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος συναντά τη Λίτσα Γιαγκούση στο «Studio Κηφισιά» σε έναν ζεστό & άνετο ανακαινισμένο χώρο.
Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος , επιστρέφει ανανεωμένος επιλέγοντας φέτος το  «Studio Κηφισιά» (πρώην ΜΠΑΜΠΗΣ)  και έχοντας 2 χρόνια απουσίας από τις Αθηναϊκές πίστες είναι έτοιμος για ξεχωριστές εμφανίσεις .
Η Λίτσα Γιαγκούση, διαθέτει τα χαρακτηριστικά της λαϊκής φωνής, έχει συνεργαστεί με σημαντικούς εκπροσώπους της μουσικής κάνοντας σημαντικά βήματα στο τραγούδι εδραιώνοντας την  στην καρδιά του κόσμου.
Στο σχήμα μαζί τους θα είναι, η Όλγα Βενετσιάνου, ο  Αντώνη Κρητικός, , ο Χάρης Μερνιέρος καθώς και ένα επιτελείο νέων τραγουδιστών δημιουργώντας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με γνωστές επιτυχίες κρατώντας μας  συντροφιά μέχρι τις αρχές  καλοκαιριού.
Στο βιολί θα είναι ο δεξιοτέχνης Λευτέρης Ζέρβας στη λύρα ο Αντώνης Χαβαδάκης που ταξιδεύοντας μας στην παράδοση, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με show oriental.  
Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και η Λίτσα Γιαγκούση θα μας ταξιδέψουν σε μια λαϊκή διαδρομή που εδώ και χρόνια πρεσβεύουν για το καλό ελληνικό τραγούδι.
Το προσωπικό ρεπερτόριο του Μάκη Χριστοδουλόπουλου με τις γνωστές επιτυχίες
( το Προσκλητήριο, Να’ χαν οι Καρδιές Αμπάρες , Φτιάξε μου έναν Καφέ, το Χελιδόνι, Απορώ, Μαραμένη μου γαρδένια, κ. α )
και της Λίτσας Γιαγκούση με το (Χαλάλι σου, Ανεξίτηλα Σημάδια, το Αεροπλάνο,  Έλα πάλι απόψε, Μόνο ένα λεπτό, Ζημιά), θα απαρτίζουν
ένα πρόγραμμα με αφετηρία την αγάπη των δύο ερμηνευτών για το λαϊκό τραγούδι.
 Και επειδή η διασκέδαση δεν έχει ώρα το «Studio Κηφισιά» θα ανοίγει τις πόρτες του από Πέμπτη έως και Σάββατο από τις 22:00 μέχρι νωρίς  πρωί. 
 
«Studio Κηφισιά» (πρώην ΜΠΑΜΠΗΣ)
Όθωνος 26 Κ. Κηφισιά
Τηλέφωνο 2108013926
 
Φιάλη ουίσκι: απλό 130€              σπέσιαλ 150€
Φιάλη κρασί:            65€ ανά 2 άτομα
Menu: 25 στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά
Τιμή ποτού:10€

Την πέρασε στο Τμήμα η Ελένη Μενεγάκη!

Στο Αστυνομικό Τμήμα Μελισσίων βρέθηκε το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη, με σκοπό να καταθέσει μήνυση εναντίον του γνωστού παπαράτσι Μανώλη Μαυρομουστακάκη, ο οποίος σύμφωνα με την παρουσιάστρια, την παρακολουθεί συνεχώς το τελευταίο διάστημα και την τραβάει φωτογραφίες, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή της.

«Ήρθα για να καταθέσω μήνυση εναντίον του Μανώλη Μαυρομουστακάκη, γιατί με ακολουθεί συνεχώς και εκτός ότι με τραβάει συνεχώς φωτογραφίες, με τον τρόπο που οδηγεί θέτει σε κίνδυνο την ζωή μου», είπε η Ελένη μπαίνοντας στο τμήμα.

«Είστε δημόσιο πρόσωπο, δεν χρειάζεται να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία. Εξάλλου, αν υποβάλλετε μήνυση, λογικά θα υποβάλλει και ο ίδιος, οπότε υπάρχει ενδεχόμενο σήμερα να μην προλάβετε να παρουσιαστείτε στον εισαγγελέα κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να παραμείνετε και εσείς και ο κ. Μαυρομουστακάκης στο τμήμα μέχρι την Δευτέρα που θα παρουσιαστείτε στις αρχές. Ότι νόμίζετε», την ενημέρωσαν οι αστυνομικοί.

Την ίδια ώρα, όντως ο Μανώλης Μαυρομουστακάκης έκανε γνωστή την πρόθεση του να προβεί και αυτός σε μηνύσεις αν το έκανε η παρουσιάστρια :«καλό θα ήταν να μην πάει πουθενά, γιατί θα της έκανα κι εγώ μήνυση». Και συμπλήρωσε: «Αυτό σήμαινε ότι θα περνάγαμε το Σαββατοκύριακο στο Αστυνομικό Τμήμα. Εμένα δεν θα με πείραζε, εξάλλου είναι και μέρος της δουλειάς μου. Εκείνη θα την πείραζε. Έτσι δεν έκανε τίποτα».

Τελικά, η Ελένη έκανε πίσω και φανερά εκνευρισμένη αποχώρησε από το Αστυνομικό Τμήμα, χωρίς να κάνει καμία δήλωση.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί..

Φύλο και φτερό τα εισοδήματα της Τζούλιας

Οι «ασκοί του Αιόλου» έχουν ανοίξει για τα εισοδήματα της Τζούλιας Αλεξανδράτου μετά την παραδοχή της ότι το ροζ dvd που κυκλοφόρησε πρόσφατα ήταν  προϊόν επαγγελματικής συμφωνίας.

Το ενδιαφέρον της Ειδικής Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων προσανατολίζεται μάλιστα μέχρι και στο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών της πρωταγωνίστριας του επίμαχου dvd.

Όπως άλλωστε, δήλωσε η ίδια, τα χρήματα δόθηκαν όλα μπροστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΥΠΕΕ θα ψάξει αν τα εισοδήματα δικαιολογούν τον τρόπο ζωής της Τζούλιας και αν υπάρχουν χρήματα που δόθηκαν χωρίς παραστατικά.

Εξάλλου, όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ παρατηρήθηκε μία σοβαρή αναντιστοιχία με το σπίτι της Τζούλιας στον Άλιμο που έχει δηλωθεί ως επαγγελματική στέγη.

Το σπίτι δεν βρέθηκε να έχει δηλωθεί στο υποθηκοφυλακείο, τη στιγμή μάλιστα που η πολυτελής μεζονέτα της στον Διόνυσο παραμένει χωρίς έπιπλα και οικιακές συσκευές…

Μήπως η αόρατη επαγγελματική στέγη της Τζούλιας κρύβει τελικά κάτι άλλο;

Πανηγυρική επιστροφή του Σάκη

Με πολύ κέφι και ξεχωριστές παρουσίες ξεκίνησε πάλι τις εμφανίσεις του στο ανακαινισμένο πλέον, S Club ο Σάκης Ρουβάς, μετά το κλείσιμο του μαγαζιού λόγω πυρκαγιάς στις αρχές Μαρτίου.

Το κέφι και η ζωντάνια χτύπησαν κόκκινο καθώς ο Σάκης ξεσήκωσε το κοινό αλλά και την διάσημη καλεσμένη του Άννα Βίσση που είχε έρθει να τον ακούσει.

Η Άννα με τζινάκι μποτάκια και tshirt μπήκε κεφάτη στον χώρο του club χορεύοντας, και κάθισε στο πρώτο τραπέζι.

Εδώ και λίγο καιρό οι δύο καλλιτέχνες ανταλλάσουν συχνά επισκέψεις στα club που εμφανίζονται με τον Σάκη πριν λίγες μέρες να πηγαίνει με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, στο μαγαζί που δουλεύει η Άννα Βίσση.

Τον ερχόμενο χειμώνα, οι δυο τους θα μοιράζονται την ίδια πίστα, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια.

Αν δεν ήταν αυτή μια ξεχωριστή βραδιά τότε ποια είναι;

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Ξανθιά παρουσιάστρια τράκαρε και ζητάει τα ρέστα!

Μαρτυρία – ντοκουμέντο έκανε μια άτυχη οδηγός, που βρέθηκε στον δρόμο… πασίγνωστης ξανθιάς παρουσιάστριας, η οποία την τράκαρε και… της ζήτησε και τα ρέστα!

Η παρουσιάστρια, που μιλούσε στο κινητό, έπεσε στο αμάξι που ήταν μπροστά και άρχισε να βρίζει, επειδή η οδηγός είχε σταματήσει… στο μποτιλιάρισμα!!

Η συμπεριφορά της ήταν απαράδεκτη και όταν η «κοινή θνητή» οδηγός του άλλου αμαξιού της ζήτησε να ανταλλάξουν στοιχεία η παρουσιάστρια της απάντησε: «Δεν μπορώ, βιάζομαι, έχω εκπομπή»!

Τελικά της έκανε την… χάρη να της δώσει το τηλέφωνο της, αλλά όταν  το θύμα την κάλεσε, εκείνη αρνήθηκε ότι έχει τρακάρει και ότι πέρασε εκείνη την μέρα από την Λ. Κηφισίας !!!

Και όλα αυτά γιατί δεν γνώριζε ότι για την ζημιά θα πλήρωνε η ασφαλιστική! Τελικά η υπόθεση πήρε την νομική οδό και οι απαντήσεις θα δοθούν στο δικαστήριο…

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες και ακούστε την καταγγελία - ντοκουμέντο στο βίντεο που ακολουθεί…

To ατόπημα του Έκτορα Μποτρίνι

Σε ατόπημα έπεσε στη χθεσινή του εκπομπή, ο Έκτορας Μποτρίνι, καθώς μιλούσε συνεχώς για αυτοκτονία, όταν δυο μέρες νωρίτερα είχε αυτοκτονήσει ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου, που είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του.

 «Ένας νορμάλ μάγειρας θα αυτοκτονούσε επί τόπου», ήταν τα λόγια του Έκτορα Μποτρίνι που κανείς δεν φρόντισε να κόψει στο μοντάζ την ώρα μάλιστα που ένας άνθρωπος έχει βάλει τέλος στην ζωή του.

Ο σεφ κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής του πριν ενάμιση μηνά ανέφερε χαριτολογώντας αυτή την φράση. 

Όμως αυτά τα λόγια πριν από λίγες ημέρες πήραν άλλη, τραγική διάσταση, καθώς ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου που είχε εμφανιστεί στην εκπομπή έβαλε τέλος στην ζωή του. Κανείς όμως δεν σκέφτηκε ότι δεν πρέπει να προβληθούν αυτά τα λόγια του σεφ μετά το τραγικό τέλος για έναν άνθρωπο που μάλιστα διατηρούσε φιλική σχέση με τον σεφ.

Δείτε το στιγμιότυπο  από την χθεσινή εκπομπή που προκάλεσε αντιδράσεις...

Νικήτρια και μετά θάνατον η Anna Nicole Smith

Το λιγότερο άτυχο, θα χαρακτηρίζαμε τον γιο του μεγιστάνα J Howard Marhsall, αφού ο πατέρας του, λίγο πριν πεθάνει σε ηλικία 90 ετών είχε προλάβει να παντρευτεί το 26χρονο τότε μοντέλο του Playboy Anne Nicole Smith και να της αφήσει την μυθική του περιουσία.

Τώρα μετά από 15 χρόνια δικαστικής διαμάχης η ατυχία του συνεχίζεται.

Το δικαστήριο που χειρίζεται την υπόθεση αποφάσισε πως εκείνος εξακολουθεί να μην δικαιούται ούτε δολάριο από την αμύθητη περιουσία του πατέρα του, ενώ πολύ απλά το ίδρυμα που διαχειρίζεται την περιουσία της κληρονόμου Ann Nicole Smith, δεν δικαιούται ούτε αυτό τα χρήματα από την τεράστια περιουσία.

Το… ταιριαστό ζευγάρι που είχε διαφορά ηλικίας πάνω από 60 χρόνια παντρεύτηκε όταν ο μεγιστάνας ήταν 89 χρονών και η Anne Nicole Smith μόλις 26.

To άτυχο μοντέλο δεν πρόλαβε εν τέλει να χαρεί τα αμύθητα πλούτη που κληρονόμησε καθώς πριν λίγα χρόνια πέθανε από κατάχρηση ουσιών.

Έσπασε όλα τα ρεκόρ το άρωμα της Beyonce!

«Μίδας» είναι  η Beyonce που ότι πιάνει χρυσός γίνεται! Μα δίσκος, μα άρωμα, άλλο πράγμα αυτό το κορίτσι!!!

Μετά τα ρεκόρ πωλήσεων δίσκων, άρχισε και τα ρεκόρ πωλήσεων στο νέο της άρωμα που κυκλοφόρησε πρόσφατα και έχει γίνει ανάρπαστο.

Σύμφωνα μάλιστα με τις καταγραφές, την ημέρα που εμφανίστηκε η ίδια η Bee σε μαγαζί για την προώθηση του, πουλήθηκαν 72.000 μπουκαλάκια. Άλλη μία να πάει και εξαντλήθηκαν!

Εν τω μεταξύ, σε συναυλία που έδωσε πρόσφατα η Alicia Keys και ήταν guest η Beyonce έγινε ο χαμός, όταν αντί να δείξουν τον ενθουσιασμό τους στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς το έδειξαν στη Bee την οποία και αποθέωσαν.

Έχει άστρο το κορίτσι!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί…

Τα νέα emails των γονέων της Τζούλιας

Πολλά είναι τα μηνύματα που δέχεται ο Αλέξης Κούγιας από τους γονείς της Τζούλιας Αλεξανδράτου, οι οποίοι του ζητούν βοήθεια για να ξεφύγει η κόρη τους από αυτούς, που όπως ισχυρίζονται, την εκμεταλλεύονται.

«Επιβάλλεται πλέον η Τζούλια να αποκαλύψει και να μηνύσει με αγωγές το κακό της περιβάλλον που από το 2009 πρότειναν στη Τζούλια και κανόνιζαν τα ραντεβού για να εκδίδεται δελεάζοντας την με πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά στα πολυτελή ξενοδοχεία της Ελλάδας και του εξωτερικού (όπως πιστεύουμε ότι έγινε στο Μονακό και στις Κάννες που πήγε η Τζούλια την Άνοιξη 2009). Θα πρέπει η Τζούλια όσο διαρκούν οι δικαστικές διαδικασίες να απομακρυνθεί από τον… και από τη μεζονέτα της Εκάλης, όπου φιλοξενείται και όπου πιστεύουμε ότι και εκεί εκδίδεται και να επιστρέψει στο πατρικό της στους γονείς της και στις όποιες δουλειές πηγαίνει να συνοδεύεται από την μητέρα της», αναφέρει στο email που έστειλε στον Αλέξη Κούγια ο πατέρας της Τζούλιας , ο οποίος επιμένει ότι η κόρη του έχει ψυχολογικά προβλήματα:  «Θα πρέπει άμεσα η Τζούλια να υποβληθεί σε γενικές ιατρικές εξετάσεις για να αποκατασταθεί η ψυχοσωματική της υγεία με ψυχίατρο και διατροφολόγο».

Οι γονείς της ζητούν ακόμα μέσα από το email τους να εξεταστούν τα πάντα γύρω από το βίντεο  «Λέγεται ότι ο στενός συνεργάτης της Τζούλιας (και οι λοιποί συνεργάτες – ηθικοί αυτουργοί) πήραν μεγάλο χρηματικό ποσό από το ροζ βίντεο. Θέλω να ελεγχθεί εάν, εν αγνοία της Τζούλιας, συμμετείχε με τη «Σειρήνα» στην υποκλοπή (εάν έχει γίνει υποκλοπή). Εάν υπάρχει συμβόλαιο μεταξύ Τζούλιας και «Σειρήνα» να ελεγχθεί η γνησιότητα του, αν πουλήθηκαν τα δικαιώματα της ταινίας από τον παρτενέρ – συνεργάτες της Τζούλιας στη «Σειρήνα»κ.λ.π»

Αυτό που έκανε εντύπωση στους γονείς της Τζούλιας και ζητούν από τον πρώην δικηγόρο της κόρης τους να ερευνηθεί είναι γιατί ο παρτενέρ, που είναι και γνωστός, δεν θέλει να φαίνεται το πρόσωπο του.

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τα καινούργια emails στο βίντεο που ακολουθεί…

Η Δέσποινα Βανδή σε λαμπερή επίδειξη μόδας!

Την κολεξιόν για τον χειμώνα του 2010 παρουσίασε ο Βρεττός Βρεττάκος στο Ζάππειο χθες και δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί η Δέσποινα Βανδή, η οποία εκτός από φίλη είναι και fan!

Η Δέσποινα ήταν εντυπωσιακότατη μέσα στην χρυσαφένια τουαλέτα της, μια δημιουργία του Βρεττού, την οποία συνδύασε άψογα με χρυσά αξεσουάρ και με ένα λιτό χτένισμα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρακολούθησε με προσοχή τις προτάσεις του φίλου της και όπως δήλωσε μετά το τέλος της επίδειξης έχει ήδη ξεχωρίσει δύο – τρία κομμάτια για τις εμφανίσεις της!!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε ακόμα για την Eurovision και ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον Γιώργο Αλκαίο και την ομάδα του.

Στην επίδειξη βρέθηκε και η Τάμτα που μίλησε για τις δημιουργίες του Έλληνα σχεδιαστή.

Δείτε τις προτάσεις του Βρεττού Βρεττάκου και τι είπε η λαμπερή Δέσποινα Βανδή στο βίντεο που ακολουθεί!

Κάνει αγώνα να πάρει... 200 κιλά!

Εδώ κάνουμε τα πάντα για να χάσουμε κανένα κιλό, μπας και βγούμε αξιοπρεπώς στην παραλία το καλοκαίρι και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού μια γυναίκα προσπαθεί να πάρει… 200 κιλά! Όπως το ακούτε!

Είναι ήδη 300 κιλά και έχει -άξια- κερδίσει τον τίτλο της πιο «χοντρής μητέρας στον κόσμο». Αλλά δεν της φτάνει!!! Η κ. Σίμπσον, όπως ονομάζεται, δεν το βάζει κάτω! Θέλει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να ζυγίζει 500 κιλά.

Δεν ξέρει κανείς αν η κατάσταση είναι για γέλια ή για κλάματα, γιατί εκτός ότι χρειάζεται μια περιουσία ( 750 δολάρια την εβδομάδα) για τον περίδρομο που καταναλώνει, η Σίμπσον θεωρεί ότι έτσι θα είναι πιο σέξι από τις γυναίκες που  έχουν φυσιολογικό βάρος!!!

Και μη χειρότερα… Υπάρχουν και χειρότερα δηλαδή. Η εν λόγω βαρέων βαρών κυρία έχει κάνει την ζωή της reality και επιτρέπει σε όποιον θέλει να μπαίνει στη σελίδα της στο διαδίκτυο και να την απολαμβάνει να… καταβροχθίζει. Οι θαυμαστές της, όπως τους αποκαλεί, προτιμούν να βλέπουν αυτή από κάποια αδύνατη, τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται εκείνη, και μάλιστα της δείχνουν την στήριξη τους στέλνοντας της μπακλαβάδες και άλλου είδους γλυκά!

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι γιατροί την προειδοποιούν, πως αν δεν σταματήσει θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα, ενώ μπορεί μέχρι και να πεθάνει.

Εκείνη όμως δεν πτοείται καθόλου και παρότι είναι μητέρα τριών παιδιών δεν ενδιαφέρεται για την υγεία της, γιατί όπως είπε «Προτιμώ να είναι σέξι, παρά υγιής».

Ας την μαζέψει κάποιος!

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου δικηγόρου της Τζούλιας

Στον Αιμίλιο Λιάτσο και το κεντρικό δελτίο εισήσεων του Star μίλησε ο δικηγόρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Σωκράτης Προβατάς, που κατέθεσε τη μήνυση σε βάρος των γονέων του μοντέλου.

Όπως διευκρίνισε, η μήνυση κατατέθηκε για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης δια του Τύπου, ενώ η εντολή δόθηκε από την ίδια το απόγευμα.

Πέρα από τη μήνυση, το πρωί ο κ. Προβατάς θα καταθέσει αίτηση αποζημιώσεως αλλά και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, για να σταματήσει η αναπαραγωγή από τα ΜΜΕ αυτής της επιστολής.

Πάντως διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει αν τα χρήματα που θα ζητηθούν από την Τζούλια Αλεξανδράτου στις αγωγές τους θα τα κρατήσει η ίδια ή αν θα τα διαθέσει σε κάποιο ίδρυμα...

To νέο τραγούδι του Nivo με τους Nevma

Το τελευταίο τραγούδι που ακούσαμε από τον Nivoμας ξένισε λιγάκι, καθώς δεν είχε καμία σχέση με το γνωστό ραπ στυλάκι του.

Ένα ακόμα κομμάτι από τον νέο του δίσκο με τίτλο «Όλοι λένε» και σε συνεργασία με τον Κόμη Χ «διέρρευσε» σήμερα και είναι πιο κοντά στα συνηθισμένα.

Ακούστε το!

Η κόρη του Μικ Τζάγκερ μόνο με το τζιν της!

Η μόλις 18 ετών κόρη του τραγουδιστή των Rolling Stones, Mick Jagger, Georgia May φωτογραφήθηκε ημίγυμνη για γνωστή εταιρία τζινς, τραβώντας για άλλη μια φορά όλα τα βλέμματα πάνω της!

Η πανέμορφη Georgia, που θεωρείται από πολλούς η νέα Brigitte Bardot, φωτογραφήθηκε topless φορώντας μόνο ένα μαύρο γιλέκο και το jean της.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, η ξανθιά Georgia ψηφίστηκε μοντέλο της χρονιάς στα Βρετανικά βραβεία  Μόδας.

Στο αυτόφωρο ο πατέρας της Τζούλιας

Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο πατέρας της Τζούλιας  Αλεξανδράτου, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε το γνωστό μοντέλο στο ΑΤ του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.

Τα ασφαλιστικά μέτρα  αφορούν στην αναφορά της οικογένειας στο όνομα του γνωστού μοντέλου αλλά και στην προβολή του mail που έστειλε το βράδυ της Τετάρτης ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος, το οποίο η Τζούλια θεωρεί  ότι προσβάλλει το πρόσωπό της. Η αγωγή, σύμφωνα με την οποία θα ζητά οικονομική ικανοποίηση αναμένεται να κατατεθεί άμεσα.

Οπως όλα δείχνουν, οι αποκαλύψεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Αξίζει να το Δεις" αναμενόμενα προκάλεσαν την οργή της οικογένειάς της και όχι μόνο.

Η Τζούλια δήλωσε συγκεκριμένα ότι ο πατέρας της την έκανε να αισθάνεται μηδενικό και πως εκείνος με δική ρου πρωτοβουλία την ώθησε στο μόντελινγκ, ενώ η ίδια δεν ήθελε καμία επαφή με τη δημοσιότητα. Τόνισε ότι δεν ήθελε να συμμετάσχει στα καλλιστεία και πως από μικρή δεν ένιωθε καμία αυτοπεποίθηση ούτε είχε πάρει αγάπη.

Οι γονείς της Τζούλιας με την σειρά τους πέρασαν στην αντεπίθεση με e-mails που έστειλαν στον πρώην δικηγόρο της κ. Αλέξη Κούγια και σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Οι κόρες μας, από το Δημοτικό, δεν έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον για το σχολείο... και έτσι οι γονείς έδωσαν μεγαλύτερη έμφαση στα καλλιτεχνικά, πηγαίνοντας τις κόρες  (που ήθελαν με μεγάλη χαρά) σε σχολή χορού, στο ωδείο, στις δασκάλες φωνητικής και στη σχολή μόντελινγκ», αναφέρουν οι γονείς του μοντέλου στο  e-mail.

Η αντίδραση της οικογένειας Αλεξανδράτου εξόργισε την 24χρονη τραγουδίστρια-μοντέλο,  η οποία όπως φαίνεται δε δίστασε να εναντιωθεί ακόμη και στους ίδιους της τους γονείς.

H Lady Gaga, η νέα "δολοφόνος" του Tarantino

Σ ε ρόλο femme fatale και συγκεκριμένα με αυτό της δολοφόνου θα συμμετέχει στη νέα ταινία του Tarantino η εκκεντρική Lady Gaga!
Ο Tarantino που δηλώνει φανατικός θαυμαστής της Gaga ήρθε πιο κοντά με την τραγουδίστρια όταν της επέτρεψε να χρησιμοποιήσει το Pussy Wagon από το ''Kill Bill'' για τις ανάγκες του νέου της video clip ''Telephone''.
''Ήδη ο Quentin έχει προσεγγίσει την Lady Gaga για δύο project.'' αναφέρει άνθρωπος του περιβάλλοντος του σκηνοθέτη.

Τέλος για Σάντρα Μπούλοκ και Τζέσε Τζέιμς

Η Sandra Bullock και ο  σύζυγός της, Jesse James δεν ζουν πια κάτω από την ίδια στέγη γεγονός που επιβεβαιώνει τις φήμες για εξωσυζυγική σχέση του Jesse.

Σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εγκατέλειψε το σπίτι της στην Καλιφόρνια την Δευτέρα, κάτι που σημαίνει ότι η Sandra γνώριζε τα «επιτεύγματα» του συζύγου της πριν αυτά βγουν στη δημοσιότητα.

Μάλιστα η Bullock ακύρωσε την εμφάνισή της για την προώθηση της ταινίας στην πρεμιέρα της στο Λονδίνο, που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα, επικαλούμενη απρόσμενους προσωπικούς λόγους.

Τις τελευταίες μέρες, η είδηση ότι ο σύζυγος της Bullock διατηρούσε για 11 μήνες σχέση με ένα 24χρονο μοντέλο έσκασε σαν βόμβα!

Η 24χρονη, υποστηρίζει πως γνώρισε τον άντρα της Σάντρα Μπούλοκ, όταν η ηθοποιός απουσίαζε αρκετά λόγω των γυρισμάτων της ταινίας «Blind side», μέσω facebook, ενώ ο ίδιος της είχε ξεκαθαρίσει πως ο γάμος του με τη γνωστή ηθοποιό είχε λήξει.

Η Bullock και ο James γνωρίστηκαν το 2004 και ένα χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν με μια λαμπρή τελετή στο ράντσο της ηθοποιού στη Santa Barbara.

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Δέσποινα Βανδή αποκλειστικά για τους ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm!

Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, το ένα και μοναδικό ραδιόφωνο της Αθήνας, έχει ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ μόνο για τους πιο ξεχωριστούς ακροατές της πόλης!

Ακούστε live την νέα μεγάλη επιτυχία της Δέσποινας και του Φοίβου και ζήστε από κοντά τα γυρίσματα του νέου της video clip αποκλειστικά για τους ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm!

Εσείς θέλετε να ακούσετε και να γνωρίσετε την μοναδική ελληνίδα που κατέκτησε το Νο 1 των charts Ηνωμένων Πολιτειών και Αγγλίας, εκτοπίζοντας διεθνείς επιτυχίες από την κορυφή?

Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm σας δίνει την δυνατότητα να συναντήσετε την Δέσποινα Βανδή προσωπικά! Μην χάσετε την μοναδική ευκαιρία να ακούσετε πρώτοι και live το νέο της τραγούδι αλλά και να πρωταγωνιστήσετε στο νέο της video clip.

Συντονιστείτε σε όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και εξασφαλίστε VIP προσκλήσεις και meet and greet passes μόνο από το καλύτερο ραδιόφωνο της Αθήνας!

Μια ακόμα αποκλειστικότητα για τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm.

Η μητέρα της Τζούλιας απαντά στην κόρη της

Η μητέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Με δική της πρωτοβουλία επικοινώνησε με το Star και μετέφερε στον Αιμίλιο Λιάτσο την εκδοχή των γονέων στα όσα υποστήριξε η Τζούλια στην συνένετυξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Φαίνεται πως η Τζούλια τις προσπάθειες των γονιών της για το καλό της τις κατάλαβε λάθος», λέει η μητέρα και εκφράζει την στεναχώρια της για την σημερινή κατάσταση της κόρης της. Όπως τονίζει, «κατηγορεί τους γονείς της για δικαιολογήσει τις επιλογές της, για τις οποίες εμείς οι γονείς δηλώνουμε κάθετα αντίθετοι».

Παράλληλα, η μητέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου αποκάλυψε ότι «προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο από το καλοκαίρι να την απομακρύνουμε από το λάθος περιβάλλον της, αλλά δυστυχώς δεν μας άκουγε», κάτι που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, παρά τις προσπάθειες που έχει κάνει.
 
Δείτε το βίντεο με την πρώτη συνέντευξη της μητέρας της Τζούλιας Αλεξανδράτου...

Η Τζούλια «άδειασε» τον Αλέξη Κούγια

Έκπληξη προκαλούν οι νέες δηλώσεις της πρωταγωνίστριας του επίμαχου dvd, Τζούλιας Αλεξανδράτου, που αδειάζουν με τρόπο πρωτοφανή τον δικηγόρο της και έγκριτο ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.

Η Τζούλια που μέχρι πριν από λίγο επέμενε ότι το dvd κυκλοφόρησε εν αγνοία της παράνομα και ότι ήταν προσωπικές στιγμές, ξαφνικά στη σημερινή της συνέντευξη πέταξε τη βόμβα ότι ήθελε και γύρισε το πορνό και μάλιστα το αποφάσισε σε 5 λεπτά αφήνοντας κυριολεκτικά έκθετο τον Αλέξη Κούγια.

Είναι απορίας άξιον τελικά πώς ο γνωστός ποινικολόγος έμπλεξε σε αυτή τη ροζ και περίεργη ιστορία και έφτασε στο σημείο μάλιστα να στείλει δελτίο Τυπου στα Μέσα Ενημέρωσης και να υποστηρίζει ότι θα μηνύσει την εταιρεία Sirinaτον Γάλλο πρωταγωνιστή που πριν τον ’ λέγαν Γιώργο και γενικά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…

Μετά από αυτό που του έκανε η Τζούλια, τι θα κάνει άραγε ο Αλέξης Κούγιας;

Εμείς είμαστε σίγουροι ότι θα αντιδράσει αλλά πρέπει πρώτα να τον προειδοποιήσουμε ότι… η μάντρα της πολυτελούς έπαυλης της Τζούλιας Αλεξανδράτου έχει μεγάλο ύψος και θα δυσκολευτεί να την πηδήξει.

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Τα e-mail του πατέρα της Τζούλιας στον Κούγια

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με το βίντεο πορνό της Τζούλιας Αλεξανδράτου, η οποία επιτέλους βγήκε και παραδέχθηκε όλη την αλήθεια.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, παρουσιάζει αποκλειστικά τα mail του πατέρα της Τζούλιας στο γραφείο του γνωστού ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια.

Ο κ. Αλεξανδράτος, που αγωνιά για την κόρη του και για τον άσχημο δρόμο που έχει πάρει, ρίχνει όλη την ευθύνη στο περιβάλλον της ενώ ζητά να μηνύεται όποιος βγαίνει και μιλά για εκείνη χωρίς όμως την έγκρισή της!

«Το κακό της περιβάλλον της προσέφερε την εύκολη με πολλά χρήματα λύση «one night stand» πορνεία στα διάφορα ξενοδοχεία από πριν το καλοκαίρι 2009, ώστε η Τζούλια να συνηθίσει σε αυτό» λέει χαρακτηριστικά.

Αυτό όμως που πραγματικά ανατριχιάζει και προκαλεί λύπηση είναι το γεγονός ότι ζητά να της γίνουν ψυχοσωματικές εξετάσεις καθώς από το καλοκαίρι του 2009, η οικογένειά της προσπαθούσε να τη συνετίσει με γιατρούς και δικηγόρους αφού έπινε, έκανε σεξ και «γύριζε» «ροζ» βίντεο με αγνώστους επί πληρωμή. Όπως ο ίδιος πατέρας της πάντα αναφέρει, «η Τζούλια κάνει πράγματα που δεν καταλαβαίνει ότι είναι επικίνδυνα π.χ. οδηγεί χρόνια τώρα χωρίς δίπλωμα, δεν ενδιαφέρεται για τις υποχρεώσεις της».

Επιπλέον, ο κ. Αλεξανδράτος, αποκαλύπτει πως εδώ και περίπου ένα χρόνο, «δεν μιλάει με την οικογένειά της -πιθανότατα από ντροπή για αυτά που κάνει- και τα νέα της τα μαθαίνουμε από την τηλεόραση».

Σε ότι αφορά το πορνό dvd, ο πατέρας της Τζούλιας, είπε: «το συγκεκριμένο dvdπου έγινε πρόσφατα θα είπαν στην Τζούλια ότι κάποιος πλούσιος Γάλλος ονόματι George, πληρώνει τα διπλάσια λεφτά για μια συνεύρεση μαζί σου αλλά θέλει τις προσωπικές στιγμές να τις καταγράψει στην κάμερα του ή της είπαν ότι θα γυρίσουμε μία ταινία στη Γαλλία με γαλλική εταιρεία που θα πουληθεί μόνο στη Γαλλία και θα πάρεις τόσα λεφτά ή ο Γάλλος παρτενέρ πούλησε το πρωτότυπο σε Γαλλική εταιρεία και αυτή με τη σειρά της στη Sirina».

Τέλος ο πατέρας της λέει πως εξαπάτησαν την κόρη του και πως της έστησαν ένα «μεγάλο κόλπο». «Για αυτό ο συνεργάτης της, της πρότεινε να πάρει τηλέφωνο τον δικηγορίσκο… καθυστερημένα  ώστε να κουκουλωθεί το θέμα και να προλάβουν να πουληθούν τα dvd».

Ο Butler, η Αniston και οι… χειροπέδες!

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται λένε, και στην περίπτωση της Jennifer Aniston και του Gerard Butler, ταιριάζει «γάντι»!

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας «The Bounty Hunter», στη Νέα Υόρκη.

Όσα δε λέει η γλώσσα του στόματος… τα λέει αυτή του σώματος!!!

Το παιχνιδάκι κα τα υπονοούμενα «έδιναν κι έπαιρναν»!!!

«Η Jennifer δεν είναι επιτηδευμένη, είναι προσγειωμένη και εύκολος χαρακτήρας και μου αρέσει αυτό» είπε ο γοητευτικός ηθοποιός ενώ η πρώην του Brad Pitt, δεν ενοχλήθηκε όταν ο Butler της πέρασε χειροπέδες… όπως έκανε και στην ταινία!

Ερωτευμένη ή όχι η  Jennifer έλαμπε μέσα στην ζέρσει, ντραπέ Donna Karan τουαλέτα της, σε απαλό σομóν χρώμα...

Όσο για το δημοσίευμα της New York Post, που θέλει τον Butler να είναι ο πιο περιζήτητος εργένης, η ηθοποιός, συμφωνεί απόλυτα!

Δείτε το βίντεο.

Το νέο αμόρε του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Αναστάτωση προκλήθηκε στη σόουμπιζ από την είδηση ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, εισήχθη εσπευσμένα χθες βράδυ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»!

Ο ηθοποιός που παρευρέθηκε στην παρουσίαση του λευκώματος «Αλίκη, μια ζωή φωτογραφίες», ήταν πολύ χαρούμενος και όλα έμοιαζαν να κυλούν τέλεια… Όμως κατά τη διάρκεια δείπνου με φιλικό του πρόσωπο σε γνωστό εστιατόριο των Βορείων Προαστίων, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του! Όπως ήταν λογικό προκλήθηκε πανικός στο εστιατόριο και αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στον «Ερυθρό Σταυρό».

Σε επικοινωνία που είχε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με την εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» δήλωσε ότι είχε ένα πρόβλημα στομαχικού ιλίγγου, για το οποίο ακολουθεί ήδη θεραπευτική αγωγή.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν χρειάστηκε, παρ' όλα αυτά, να παραμείνει στο νοσοκομείο παρά ελάχιστες ώρες, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και οι γιατροί να του επιτρέψουν να γυρίσει στο σπίτι του.

Ο ίδιος μιλώντας στο «Κους Κους» είπε για την περιπέτεια της υγείας του: «Είχα βγει για φαγητό με κάποιους φίλους, αισθάνθηκα μια αδιαθεσία στο στομάχι, έγινε έντονη και λιποθύμησα. Με πήγαν στα επείγοντα, έκανα εξετάσεις, δεν είχα τίποτα και έφυγα. Μάλλον έφαγα κάτι που με πείραξε και μου προκάλεσε αντίδραση. Μου έδωσαν κάποια φάρμακα για το στομάχι, από αυτά που παίρνει όλος ο κόσμος. Ευτυχώς, πάντως, δεν ήταν τίποτα».

Στο μεταξύ ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, γύρισε σελίδα στη ζωή του και σε αυτό τον βοήθησε η νέα του σύντροφος που ονομάζεται Βασιλική. Είναι μαζί ενάμισι μήνα και όπως ο ίδιος αποκαλύπτει , γνωρίστηκαν στην πρώτη εκδήλωση του λευκώματος και αμέσως ένιωσαν την έλξη…

Δείτε στο βίντεο το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Ποιος είναι ο μάνατζερ της Τζούλιας

Ο άνθρωπος που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ο μάνατζέρ της Μένιος Φουρθιώτης έδωσε το δικό του σόου χθες στα γυρίσματα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου καλεσμένο ήταν το μοντέλο.

Ο Μένιος έδινε συνεχώς οδηγίες για το τι πλάνα θέλει να κάνουν στην Τζούλια, την οποία δεν άφηνε μόνη της με τίποτα! Δεν μπορούσε να κάνει ρούπι η 23χρονη καλλονή.

Ο μάνατζερ-πρώην δημοσιογράφος, προσπαθούσε να απωθήσει μετά μανίας τους δημοσιογράφους που έκαναν ερωτήσεις στη Τζούλια.

Δείτε στο βίντεο το αναλυτικό ρεπορτάζ.

"Μήν κοιτάς.. κουνήσου"

Για άλλη μια βραδιά ο Γιάννης Καφάτος on Dexx, στο Black Duck, της Χρ. Λαδά στην Πλατεία Καρύτση. 

"Μήν κοιτάς.. κουνήσου" το σύνθημα και απευθύνεται σε όλους αυτούς που πιστεύουν στην  πραγματική διασκέδαση και τον χορό και όχι στις... καρέκλες. 

Δοκιμάστε το Σάββατο το βράδυ την αληθινή εμπειρία του χορού και της καλής μπυσικής.

Το Kidom φιλοξενεί τον Μπομπ Σφουγγαράκη και την Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια



Το Kidom, το αγαπημένο πάρκο των παιδιών στο Allou! Fun Park, μεταμορφώνεται στον κόσμο του Μπομπ Σφουγγαράκη και της Ντόρας της Μικρής Εξερευνήτριας και υποδέχεται τους αγαπημένους ήρωες προσκαλώντας τους μικρούς τους φίλους να τους γνωρίσουν από κοντά!
 

Από 25 Μαρτίου έως και 2 Μαΐου, φοβερές εκπλήξεις και δώρα περιμένουν όλα τα παιδιά που θα επισκεφτούν το Kidom. Όχι μόνο θα γνωρίσουν τους αγαπημένους τους ήρωες από κοντά, αλλά θα παίξουν και θα φωτογραφηθούν μαζί τους και θα κερδίσουν φοβερά δώρα από τον Μπομπ Σφουγγαράκη  και την Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια!
Ολόκληρο το πάρκο γίνεται ακόμα πιο παραμυθένιο, με τον Μπομπ Σφουγγαράκη, τον Πάτρικ, το Γκάρυ, και  τη Ντόρα τη Μικρή Εξρευνήτρια και τον Μπούτς και όλη την υπόλοιπη παρέα να διακοσμούν τις πύλες και τα παιχνίδια του και καλεί όλους τους μικρούς «εξερευνητές» να ζήσουν αξέχαστες στιγμές με 2 από τους δημοφιλέστερους και αγαπητούς ήρωες των όλων των παιδιών. Όλα τα παιδιά θα μπορούν τώρα να ζήσουν κι αυτά για λίγο στον κόσμο του Μπομπ Σφουγγαράκη, αφού το αγαπημένο Πειρατικό Καράβι μετατρέπεται σε βυθό, ενώ πολλά παιχνίδια θα μεταμορφωθούν θεματικά με τη Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια και την παρέα της.

Τα παιχνίδια του Kidom μπορούν όλοι οι μικροί μας φίλοι να απολαύσουν απεριόριστα με το ημερήσιο πάσο διασκέδασης Kidom Pass.

*Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες παιχνιδιού με τον Μπομπ Σφουγγαράκη και την Ντόρα τη μικρή Εξερευνήτρια, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 4256999.

Πρόταση γάμου στον... αέρα για γνωστή ηθοποιό

Πρόταση γάμου στον αέρα δέχθηκε κυριολεκτικά η ηθοποιός Χαρά Ζαρωνάκη, που ο καλός της, την «ζήτησε» κατά την διάρκεια πτήσης!!!

Ο αγαπημένος της Ραφαέλ Ελ Μπουργκίνι προσπάθησε να βρει ένα τρόπο να της μείνει αξέχαστη η πρόταση και τα κατάφερε, αφού ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη που έχει δεχθεί στην ζωή της.

«Μπήκαμε στο αεροπλάνο για Αθήνα και οι αεροσυνοδοί χαμογελούσαν συνωμοτικά, αλλά εγώ δεν καταλάβαινα. Κάποια στιγμή ο φίλος μου είπε ότι πάει τουαλέτα και ξαφνικά τον ακούω από το μικρόφωνο», αφηγείται η ηθοποιός και συγκινείται και μόνο που το θυμάται.

Ακολούθησαν μοναδικές στιγμές για το ζευγάρι και για τους... συνεπιβάτες του, όταν αυτός γονάτισε μπροστά της με μια ανθοδέσμη και κουφέτα και της έκανε την επίσημη πρόταση κερδίζοντας χειροκροτήματα και την θετική απάντηση της Χαράς!!!

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για την πιο ξεχωριστή πρόταση γάμου στο βίντεο που ακολουθεί… 

Ο Boy George εξομολογείται πώς ήταν στη φυλακή

Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες δίνει σε συνέντευξή του ο βρετανός τραγουδιστής και σταρ των 80’ s, Boy George, για την περίοδο που ήταν στη φυλακή.

Όπως εξομολογείται, το χειρότερο από όλα ήταν ότι ανησυχούσε η οικογένειά του και ότι έπρεπε διαρκώς να τους διαβεβαιώνει ότι είναι καλά.

«Στη φυλακή απομονώνεσαι αλλά πήρα πολλά γράμματα υποστήριξης από ανθρώπους που δεν ήξερα πιο πριν. Σε αυτούς χρωστάω τα πάντα», λέει σε συνέντευξη με αφορμή την κυκλοφορία του καινούργιου του single και την επέτειο δύο χρόνων από τότε που σταμάτησε της καταχρήσεις.

Όσο για το πώς πέρναγε την ώρα του, όπως λέει, διάβαζε πολλά βιβλία και δούλευε στην κουζίνα της φυλακής σαν μάγειρας.

Ο δημοφιλής βρετανός καλλιτέχνης που έγινε γνωστός τη δεκαετία του ’80 μαζί με τους Culture Club, αποφυλακίστηκε  τον Μαϊο του 2009 αφού πρώτα δικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση για σωματική επίθεση.

Άρχισε πάλι τα «αχ, βαχ» η Ελένη!

Εκπομπή για «πάρτη» της έκανε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, που έβαλε την Άση Μπήλιου, την αστρολόγο της να μιλάει για τον Σκορπιό τουλάχιστον τέσσερα λεπτά. Και όχι για τους Σκορπιούς γενικά, αλλά για την Σκορπίνα Ελένη Μενεγάκη

Και όσο η Άση έλεγε τι θα κάνουν οι Σκορπιοί σήμερα, αύριο, μεθαύριο… σε δύο χρόνια (!) η Ελενίτσα δεν σταμάτησε τους αναστεναγμούς, τα «αχ, βαχ», τις ερωτήσεις και… την επίθεση!!!

«Πόσα μαθήματα πια θα μας δώσει ο Κρόνος. Με συγχωρείς πολύ δηλαδή Άση μου, αλλά πόσα πια; Μας έχει βουτήξει από το μαλλί και μας κόβει βόλτες», είπε η Ελένη, που έχει απηυδήσει από τα «μαθήματα» του Κρόνου.

Το κράξιμο το «έφαγε» η Άση όταν της είπε ότι θα μπει στο δικό της ζώδιο σε δύο χρόνια!! Ποιος είδε την Ελένη και δεν την φοβήθηκε. Με το γάντι βέβαια. «Δεν θεωρώ ότι ο Κρόνος είναι κακός πλανήτης», λέει η Άση.

«Αλήθεια, ε, κάτσε να έρθει στο δικό σου ζώδιο και θα τα πούμε σε λίγα χρόνια», της απάντησε η Ελένη με τέτοιο ύφος, λες και η Άση έβαλε τον Κρόνο στους Ζυγούς! Ορίστε, με τόσα που ακούσαμε γίναμε και εξπέρ στην αστρολογία!

Βέβαια, εμένα άλλη είναι η απορία μου. Η Άση λέει τα ζώδια στην Ελένη σχεδόν καθημερινά εκτός πλατό, αφού η αδυναμία της Ελένης στα… άστρα είναι γνωστή. Τώρα ξαφνικά τι την έπιασε στον «αέρα»;;;

Δείτε το απόσπασμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Θεαματική "τούμπα" της Αλεξανδράτου

Σήμερα, Τετάρτη, θα προβληθεί η συνέντευξη που πήρε η Τατιάνα Στεφανίδου από την Τζούλια Αλεξανδράτου. Το γύρισμα για το «Αξίζει να το δεις» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης και σύμφωνα με πληροφορίες, με όσα υποστηρίζει σε αυτήν η Τζούλια, ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα στην περίφημη υπόθεση του ροζ dvd.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το γνωστό μοντέλο κάνει στροφή 180 μοιρών και για πρώτη φορά παραδέχεται ότι ήταν εις γνώση του γυρίσματος του πορνογραφικού βίντεο. Κάτι που εφόσον επαληθευθεί, θα δυσκολέψει πολύ και την υπερασπιστική γραμμή του Αλέξη Κούγια, που μέχρι σήμερα στηρίζονταν στο γεγονός ότι επρόκειτο για... προσωπικές στιγμές.

Δεν είναι γνωστό αν ο κ. Κούγιας ήταν σε γνώση αυτών που φέρεται να έχει υποστηρίζει η Τζούλια Αλεξανδράτου στη συνέντευξή της. Ούτε επίσης έχει γίνει γνωστή η αντίδραση της οικογένειάς της, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου η Τζούλια εμφανίζεται ιδιαιτέρως επικριτική και για τη στάση του πατέρα της απέναντί της στο παρελθόν.

Αν όντως αληθεύουν οι πληροφορίες αυτές, τότε είναι προφανές ότι η Αλεξανδράτου αλλάζει ρότα και αποφασίζει όχι απλά να βγει προς τα έξω και να μιλήσει, αλλά να επωφεληθεί ακόμα περισσότερο τη συγκυρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις αμέσως επόμενες μέρες ετοιμάζει περιοδεία σε νυχτερινά κέντρα επαρχιακών πόλεων, ενώ πληροφορίες του star.gr αναφέρουν ότι η Τζούλια έχει ήδη κλείσει φωτογάφιση για γνωστό μηνιαίο περιοδικό...

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Αγωγές και μηνύσεις για το «πορνό της Μενεγάκη»

Εξοργισμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη από δημοσίευμα που τη θέλει να δέχεται απειλές με καυτό βίντεο από το περασμένο καλοκαίρι. Ήδη μάλιστα έχει κινήσει νομικές διαδικασίες.

Συγκεκριμένα, το πρωί ενημερώθηκε ότι κρεμάστηκε στα περίπτερα περιοδικό που είχε τον τίτλο: «Στη φόρα τα ερωτικά ραντεβού του καλοκαιριού. Το πορνό βίντεο της Ελένης. Σοκαρισμένη! Οχτώ ημέρες άυπνη».

Το δημοσίευμα θέλει την παρουσιάστρια να έχει χάσει τον ύπνο της, μετά από ένα απειλητικό τηλεφώνημα πως θα διαρρεύσει στο διαδίκτο καυτό βίντεο από το περασμένο καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια αμέσως επικοινώνησε με τον δικηγόρο της. Αυτή τη φορά όμως όχι για να συζητήσει  λεπτομέρειες για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά για να ζητήσει  νομικές συμβουλές για αυτό που διάβαζε.

Οι πληροφορίες την θέλουν για πρώτη φορά να έχει ενοχληθεί τόσο πολύ. Με το δίκιο της, άλλωστε. Ούτε που πίστευε, βλέπετε, ότι η συζήτηση για το καυτό dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου θα μπορούσε να εμπνεύσει τέτοια δημοσιεύματα για εκείνη...

«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν Ψινάκης-Τατιάνα στη συνέντευξη

Πλούσιο ήταν το παρασκήνιο της συνέντευξης που παραχώρησε η Τατιάνα Στεφανίδου στον Ηλία Ψινάκη, καθώς η γνωστή παρουσιάστρια ουκ ολίγες φορές φάνηκε να σοκάρεται από τις ερωτήσεις που τις απεύθυνε ο μάνατζερ.

Τι για το ντύσιμο της Τατιάνας, τι για τη γνωριμία τους στη Eurovision. Οι δύο τους δεν φάνηκε να τα βρίσκουν πουθενά.

Μάλιστα η συνέντευξη σε κάποια φάση διεκόπη όταν ο Ψινάκης ρώτησε την Τατιάνα για τον σύζυγός της Νίκο Ευαγγελάτο με αποτέλεσμα οι δύο τους να οδηγηθούν στα παρασκήνια για να δώσουν τις αναγκαίες διευκρινίσεις.

Πάντως όπως είπε και ο Ηλίας Ψινάκης «η κ. Στεφανίδου δεν έχει συνηθίσει να απαντάει και εγώ δεν έχω συνηθίσει να ρωτάω».

Ας πούμε λοιπόν ότι από εκεί ξεκίνησαν όλα και ας θεωρήσουμε ότι το πινκ πονγκ των μπηχτών ήταν θέμα κακής στιγμής…

Το βίντεο με τη φοιτήτρια άναψε φωτιές στην Ασφάλεια


Σάλο, αλλά και προβληματισμό στις διωκτικές αρχές έχει προκαλέσει βίντεο με σκληρό πορνό, που έχει «ανέβει» στο Διαδίκτυο, με πρωταγωνιστές μια φοιτήτρια (η οποία συμμετείχε σε γνωστό ροζ κύκλωμα που έδρασε σε μεγάλη επαρχιακή πόλη) και έναν αστυνομικό (;)!
Το ερασιτεχνικό βίντεο είχε ήδη κάνει τον γύρο της συγκεκριμένης επαρχιακής πόλης από κινητό σε κινητό, προτού κυκλοφορήσει και στο Internet. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει φτάσει και στα χέρια αξιωματικών της Ασφάλειας, οι οποίοι ερευνούν την ταυτότητα του ερωτικού παρτενέρ της κοπέλας που είχε συλληφθεί πριν από μερικούς μήνες να εκδίδεται έναντι αμοιβής.
Η συγκεκριμένη 18χρονη και μία ακόμη φίλη της είχαν αναρτήσει στο παρελθόν ροζ αγγελία στο Διαδίκτυο με την οποία καλούσαν κάθε ενδιαφερόμενο να περάσει μαζί τους λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηδονής έναντι αδράς αμοιβής. Στη διεύθυνση της σελίδας στο Ιντερνετ έγραφαν: «Είμαστε δύο 17χρονες... πολύ άτακτες. Ελληνίδες 100%. Ερχόμαστε στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο. Τα δωράκια μας: 1 ώρα 400 ευρώ, 2 ώρες 700 ευρώ, 3 ώρες 1.000 ευρώ. Τα extra μας:...» 
Οι κοπέλες έκαναν, μάλιστα, χρυσές δουλειές! Ο τραπεζικός λογαριασμός που υπήρχε στο όνομα της μίας από τις δυο περιείχε πενταψήφιο ποσό. Το γεγονός αποδεικνύει ότι οι φοιτήτριες που συμμετείχαν στο ροζ κύκλωμα, το οποίο απευθυνόταν σε ευκατάστατους κυρίους με παχυλά πορτοφόλια, είχαν -παρά την οικονομική κρίση- αρκετή πελατεία. Ομως, οι καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό αποκαλύπτουν και το μαρτύριο που βιώνουν καθημερινά αυτά τα νεαρά κορίτσια, τα οποία πείστηκαν να πουλούν το κορμί τους προκειμένου να έχουν μια χλιδάτη ζωή. 
Η υπόθεση είχε τότε συγκλονίσει τόσο την τοπική κοινωνία όσο και το πανελλήνιο από τις αποκαλύψεις που είχαν δει το φως της δημοσιότητας για τη δράση τόσο της ίδιας όσο και του μεγάλου ροζ κυκλώματος που είχε πιαστεί στα δίχτυα του. Τελικά, μετά από συντονισμένες έρευνες της Ασφάλειας, οι δύο κοπέλες συνελήφθησαν. Μάλιστα, η φίλη της 18χρονης πιάστηκε επ’ αυτοφώρω σε ξενοδοχείο της επαρχιακής πόλης και ο τελευταίος της πελάτης έτυχε να είναι αστυνομικός!Τις τελευταίες ημέρες όμως, όταν «ανέβηκε» το επίμαχο βίντεο σε γνωστή ροζ ιστοσελίδα, πολλοί ήταν εκείνοι που πάγωσαν όταν είδαν τη 18χρονη σε ερωτική δράση συντροφιά με έναν νεαρό άνδρα, τον οποίο αποκαλεί «μπατσούλη»! Γιατί το σκάνδαλο θα είναι ακόμη μεγαλύτερο αν αποδειχτεί ότι ο παρτενέρ της είναι αστυνομικός εν ενεργεία... 
Όπως είναι φυσικό, στην Ασφάλεια σήμανε συναγερμός για την ταυτότητα του. Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ποιός είναι ο παρτενέρ. Ίσως να είναι αστυνομικός που θέλησε να περάσει λίγες στιγμές μαζί της (φυσικά με το αζημίωτο) ίσως κάποιος απλός πολίτης που η 18χρονη ήθελε να τον αποκαλεί «μπατσούλη».Στο βίντεο, διάρκειας 8 λεπτών και μερικών δευτερολέπτων, φαίνεται η 18χρονη να επιδίδεται σε σκληρό πορνό, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι η λήψη έχει γίνει εν γνώσει της. 
Στο βίντεο μάλιστα (το οποίο έχει γυριστεί σε κάποιο φθηνό ξενοδοχείο - άγνωστο σε ποια πόλη) φαίνονται καθαρά και τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης. Στο τέλος ο «μπατσούλης», όπως τον αποκαλεί, φροντίζει να την ευχαριστήσει και να εξαφανίσει οποιοδήποτε πειστήριο θα μπορούσε να αφήσει πίσω του. Βέβαια, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμη αν ο παρτενέρ της 18χρονης πλήρωσε το απαιτούμενο ποσό των 400 ευρώ, την «ταρίφα» που είχαν βάλει τα κορίτσια για τις ερωτικές τους υπηρεσίες, συν τα extra που χρέωναν για τις επιδείξεις... ικανοτήτων και αντοχής.Εσπρεσσο

Μικρά βίντεο προετοιμάζουν για νέο καυτό dvd με την Τζούλια

Μετά της μεγάλες χρηματικές απολαβές που απέφερε το πρώτο καυτό dvd με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου, ένα νέο βίντεο λέγεται ότι πρόκειται να βγει στη φόρα, αυτή τη φορά όμως με πρωταγωνίστρια αλλά και παραγωγό την Τζούλια, η οποία θα έχει και την ευθύνη για την διάθεσή του στην αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο μικρά βίντεο τα οποία προετοιμάζουν το κοινό για τις νέες καυτές περιπέτειες της Τζούλιας.

Και όλα αυτά τη στιγμή που το ΣΔΟΕ προσπαθεί να βρει εάν η Τζούλια επινοικιάσε το σπίτι της για τα γυρίσματα του επίμαχου dvd.

Στο μεταξύ αναπάντεχες είναι και οι εξελίξεις μετά τις δηλώσεις του συνηγόρου της Τζούλιας, Αλέξη Κούγια ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του ότι δεν έχει δει ο ίδιος το dvdπου πρωταγωνιστεί η πελάτισσά του.

Ο Αλέξης Κούγιας δέχτηκε ευθείες βολές από την τηλεκριτικό Πόπη Διαμαντάκου, η οποία τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι εξελίξεις με το dvd «αναβαπτίζονται» μέσω της δικηγορικής του εμπλοκής  στην υπόθεση.

Διαζύγιο στον «Δρόμο της επανάστασης»

Φωτογραφία
Διαζύγιο πήραν η Κέιτ Γουίνσλετ και ο Σαμ Μέντες στις αρχές του 2010, όπως δήλωσε χθες εκπρόσωπος της λονδρέζικης νομικής εταιρείας Schillings. «Ο χωρισμός τους έγινε σε φιλικό κλίμα», τόνισε, αποφεύγοντας να δώσει πληροφορίες για το μοίρασμα της περιουσίας τους, το σπίτι στη Νέα Υόρκη και τη μονοκατοικία την οποία αγόρασαν τρία εκατομμύρια ευρώ. 
 
Η 34χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη- που έφερε το «Χειμωνιάτικο παραμύθι» στην Επίδαυρο πέρσι το καλοκαίρι- το 2003 και απέκτησαν έναν γιο, τον Τζο Άλφι. 
 
Πέρσι συνεργάστηκαν στον «Δρόμο της επανάστασης» του Σαμ Μέντες, με πρωταγωνιστές τους Κέιτ Γουίνσλετ και Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Το προκλητικό βιντεοκλίπ έβαλε φωτιά στο Ίντερνετ

Επιμέλεια: Μαρία Μαρκουλή
Φωτογραφία
Ένα είναι σίγουρο: ο κόσμος είναι λιγότερο βαρετός με τη Lady Gaga. Τα νέα κατορθώματά της έρχονται με το βιντεοκλίπ του «Τelephone», ντουέτο με την Μπιγιονσέ σε στυλ ταραντινικό και τύπου «Θέλμα και Λουίζ» του 21ου αιώνα, φτιαγμένο έτσι ώστε να μένει αξέχαστο. Με το που έσκασε μύτη στο Ίντερνετ και μέσα στις πρώτες 12 ώρες είχε μισό εκατομμύριο θεατές. Αμέσως το τσίμπησαν τα blogs και άρχισαν τις αναλύσεις. Τι ακριβώς θέλει να πει η καλλιτέχνις; Είναι δήλωση φεμινιστική, girl power, τα καινούργια επεισόδια ή αναμενόμενη συνέχεια στην καριέρα της εκκεντρικής Gaga; Η δική της εξήγηση είναι άλλη: «Μην ψάχνετε, απλά απολαύστε το». Άλλωστε κάθε βαθύτερο νόημα έχει ανάγκη και από μια επιφάνεια για να υπάρξει.
Αρκετοί πάντως θεωρούν το βίντεο του «Τelephone» άξιο διάδοχο του «Τhriller» του Μάικλ Τζάκσον, δηλαδή βίντεο που αξίζει να μείνει στην ιστορία της ποπ κουλτούρας- και με τα δεδομένα της άμεσης και μαζικής εξάπλωσης που δίνει πια το Ίντερνετ. Αυτή τη φορά η Gaga μαζί με τον σκηνοθέτη Γιόνας Άκερλαντ «αφηγούνται» μια ιστορία που αρχίζει από τις φυλακές και καταλήγει στον δρόμο με πιο αισιόδοξο όμως φινάλε από αυτό της ταινίας «Θέλμα και Λουίζ» και ένα «συνεχίζεται» στην οθόνη αντί για τίτλους τέλους.
Στο ενδιάμεσο, φανερές οι επιρροές από τα «Κill Βill» και «Death Ρroof» του Κουέντιν Ταραντίνο και τις cult σέξι ταινίες του Ρας Μέγιερς (βλέπε «Κοιλάδα με τις Κούκλες») ως προς τις εμπνεύσεις τού σκηνοθέτη που βάζει την Gaga στη φυλακή. Η Gaga με απίστευτη περιβολή ή και χωρίς καθόλου περιβολή αναστατώνει τις συγκρατούμενές της στο προαύλιο, καίει καρδιές, πέφτουν καυτά φιλιά και αναγκάζει την Μπιγιονσέ (η οποία υποθέτουμε είναι η αγαπημένη της στο βίντεο) να της λέει αργότερα στο αυτοκινητο με το οποίο δραπετεύουν «ήσουν πολύ κακό κορίτσι Gaga».
Εκείνη πάλι από την πλευρά της εξηγεί πως το βίντεο «δημιουργήθηκε από την ιδέα ότι η Αμερική είναι σήμερα γεμάτη νέους ανθρώπους που βομβαρδίζονται από τεχνολογία και πληροφόρηση». Και η πρόθεσή της ήταν- λέει- να κάνει «κάτι σαν σχόλιο σε αυτό που είναι η Αμερική ως χώρα». Οι στίχοι του «Τelephone» αναφέρονται σε μια γυναίκα που παραπονιέται επειδή διάφοροι άνθρωποι την παίρνουν τηλέφωνο ενώ εκείνη βρισκεται στο κλαμπ. Το πώς από αυτούς τους στίχους φτάνουμε να βλεπουμε ένα ταινιάκι με λεσβίες δολοφόνους, οφείλεται στη φαντασία του σκηνοθετη και οπωσδήποτε της κυρίας. Η οποία, εκτός των αλλων, καταφέρνει να κλέψει την παράσταση και απο την Μπιγιονσέ. Είναι εύκολο πράγμα αυτό;  ΦΩΤΟ Lady Gaga. Το βιντεοκλίπ της «Τelephone» (σκηνή στην ένθετη φωτογραφία) έχει αναστατώσει το Ίντερνετ και δείχνει ότι θα μείνει στην ιστορία της ποπ κουλτούρας. Κατά πάσα πιθανότητα, θα τη δούμε τον Σεπτέμβρη στην Αθήνα

Παρουσιαστής talent show ο Zidane

Από άκρης σε άκρη της γης θα ψάξει ο γάλλος άσσος της μπάλας Zinedine Zidane μαζί με τον επίσης παλαίμαχο ποδοσφαιριστή EnzoFrancescoli, προκειμένου να βρουν τον πιο ταλαντούχο παίχτη ο οποίος θα γίνει το νέο αστέρι του ποδοσφαίρου.

Όλα αυτά φυσικά θα γίνουν στα πλαίσια ενός reality το οποίο θα ακολουθεί τα χνάρια των talent show που έχουν ως αντικείμενό τους τη μουσική ή τον χορό.

Οι συμμετέχοντες του reality θα έχουν την ευκαιρία να προπονούνται με διάσημους προπονητές της στρογγυλής θεάς ενώ ο τελικός νικητής θα βγει από τους 17 που θα επικρατήσουν μέχρι το τέλος.

Το reality που θα προβάλλεται και μέσω του internet, θα γυριστεί σε 20 διαφορετικές χώρες του κόσμου μεταξύ των οποίων η Αργεντινή, η Ισπανία, η Κίνα, η Κολομβία και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε το βίντεο

Sex με τη Τζούλια...3 ταινίες;


Ούτε δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του περίφημου DVD στα περίπτερα και το σάλο που προκάλεσε, και ενώ αναμένεται η κυκλοφορία της...συνέχειάς του, πρόλαβε να διαρρεύσει στο διαδίκτυο ένα ακόμα βιντεάκι με παρόμοιο περιεχόμενο.
Το συγκεκριμένο φαίνεται πως έχει γυριστεί πριν την πλαστική στήθους (την οποία παρακολούθησαν όλοι σε φωτομοντάζ του περιοδικού Down Town), σε αντίθεση με το γνωστό σε όλους best seller DVD της Sirina, ενώ η Τζούλια δείχνει σαφώς πιο ευδιάθετη και πιο "φυσική". Πρόκειται για ένα δίλεπτο βίντεο με λήψη από μία μόνο κάμερα, ενώ πάλι, δεν διακρίνεται το πρόσωπο του ερωτικού της συντρόφου. Μετά την κυκλοφορία του, η Τζούλια φυγαδεύτηκε από το ξενοδοχείο που διαμένει στη Θεσσαλονίκη, όσο συνεχίζονται οι εμφανίσεις της στην πόλη, για να αποφύγει τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους, αλλά εμφανίστηκε κανονικά στο μαγαζί το βράδυ, παρόλο που σύμφωνα με το περιβάλλον της βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Ο μάνατζερ της Τζούλιας, Μένιος Φουρθιώτης, δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του STAR, "Ξέρουμε ποιος είναι ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο. Αυτό το πράγμα είναι κλεμμένο και αυτό που μας φοβίζει είναι ότι υπάρχει άλλες δύο ώρες υλικό από αυτό το πράγμα Πρόκειται για προσωπικές της στιγμές και έχει σκοπό να κινηθεί νομικά". Πιθανώς, το συγκεκριμένο υλικό να αποτελεί εκείνο με το οποίο εκβίαζαν το πρώην μοντέλο.
Όσο για το άλλο DVD που φημολογείται ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει, ο Δημήτρης Σειρηνάκης, ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής που ευθύνεται για την κυκλοφορία του πρώτου ερωτικού βίντεο, δήλωσε ότι δεν διαθέτει υλικό για δεύτερο DVD. Παρόλα αυτά, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, οι απόψεις ως προς την κυκλοφορία του, τον τρόπο διανομής και την εταιρεία που θα το διανέμει οι απόψεις διίστανται...
Παράλληλα με όλα αυτά, η αδερφή της Τζούλιας, Άρτεμις Αλεξανδράτου, η οποία δεν έχει σχολιάσει καθόλου τα όσα έχουν γίνει, και δεν έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα σε καμία εκπομπή...αναφέρει στη σελίδα της στο Facebook, "Έλεος! Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Γιατί δεν καταλαβαίνουν κάποιοι;", απευθυνόμενη μάλλον στους δημοσιογράφους που δεν την έχουν αφήσει σε ησυχία...
Τέλος, οι προετοιμασίες για το...γάμο της Τζούλιας Αλεξανδράτου προχωρούν κανονικά σε μία περίδο που η ίδια βρίσκεται κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...